A Blender az all-in-one asszisztens. A legjobb legjobb modellek otthoni használatra.

0

Lehetetlen elképzelni a modern konyhát sok mechanikus asszisztens nélkül, amelyek jelentősen megkönnyítik és felgyorsítják a főzési folyamatot. Az egyik leghasznosabb eszköz a turmixgép. Ez az eszköz nem cserélhető fiatal anyák, fitt csecsemők és partikedvelők számára. Hatalmas számú, különböző márkájú, típusú és konfigurációjú terméket mutatnak be a piacon. Ez a cikk hasznos információkat tartalmaz, amelyek segítenek a választásban.

A turmixgép 5 előnye a kombájnnal és a keverővel szemben

A turmixgépet sokoldalú eszköznek tekintik a konyhában való munkavégzéshez. A készülék ötvözi az élelmiszer-feldolgozó és a keverő előnyeit. Ugyanakkor nincsenek fő hátrányai.

EszközFunkciók
TerméktípusTömörségTovábbi mellékletek és kiegészítőkÁtlagos
ár
Konyhai robotgép
Aprítás
Szeletelés
Húsdaráló
Kolka
nyomja meg
Keverő
Forgó
Bármi
-Sok,
felszerelés a modelltől függ.
9000 rubel
KeverőKorbácsolás
Keverés
Folyékony+1-től 5-ig3000 rubel
TurmixgépAprítás
Szeletelés
Kolka
Korbácsolás
Keverés
nyomja meg
Bármi+1-től 15-ig3000 rubel

A turmixgépek formájukban és felhasználási módjukban különböznek, de mindegyiknek 5 tagadhatatlan előnye van:

 1. Tömörség... Mérete miatt a készülék még a legkisebb konyha belsejébe is könnyedén elbújhat.
 2. A végrehajtott funkciók széles skálája: Vághat, darabolhat gyógynövényeket és diót, készíthet burgonyapürét, habverővel és különböző összetevőket keverhet össze.
 3. Gyors aktiválás impulzus módban: lehetővé teszi a termék szinte azonnali őrlését.
 4. Jövedelmezőség... A turmixgép könnyen helyettesítheti az egész csapat mechanikus asszisztenst, ráadásul széles árkategóriában (950 és 50 000 rubel között) is felvehet egy modellt.
 5. Tömörség... A minimalista kialakítás és az egyszerű kezelőpanel megkönnyíti a használatát.

6 fő turmixgép

A sokféle modellnek köszönhetően választhat egy olyan opciót, amely megfelel a legválogatóbb felhasználó követelményeinek.

Helyhez kötött


A készülék klasszikus változata: az alapra, amelybe a motor el van rejtve, egy működő tartály van felszerelve. A tál vagy a kancsó belsejében éles pengék vannak, amelyek nagy sebességgel forognak az adott pálya mentén. A tálat fedéllel zárják, hogy megakadályozzák a kifröccsenést. A készüléket sík felületre telepítik, majd teljesen használatra kész. Elég nagy teljesítménye van: 700 W-tól 1400 W-ig. Alkalmas jég aprítására, különféle szilárd ételek aprítására és koktélok keverésére.

Ügyeljen a kancsó anyagára. Ha a családnak kevés szakácsa van, jobb választani a műanyag lehetőséget, mivel jobban ellenáll az ütéseknek és eséseknek.

Előnyök:

 • Szabad kezek. Mindössze annyit kell tennie, hogy betölti az összetevőket és megnyom egy gombot.
 • Automatikus tisztítás. Ahhoz, hogy használat után megmossa a tálat, meleg vizet kell öntenie hozzá, hozzá kell adnia egy csepp mosogatószert és a minimális sebességgel be kell kapcsolnia az őrlési módot. Ezután csak öblítse le és küldje szárazra.
 • Tervezés. Elég tömör és sokoldalú. A készülék klasszikus és ultramodern konyhai kivitelben is jól fog kinézni.
 • Leves és dupla kazán funkció. Számos modell fel van szerelve egy kiegészítő programmal az ételek melegítésére, sőt egyszerű levesek készítésére is.

Forró ételekhez válasszon turmixgépet acélból vagy élelmiszeripari alumíniumból.

Hátrányok:

 • Viszonylag nagy méret. Nem alkalmas kis konyhákra, mivel a készüléknek helyet kell szánnia a munkafelületen ahhoz, hogy naponta használni tudja.
 • Viszonylag magas zajszint.
 • Az alkatrészek cseréjének bonyolultsága. A helyhez kötött turmixgépek sajátossága egy késekkel ellátott egyedi tál. Meghibásodás esetén nehéz megtalálni a tökéletes pótlást.

Merülő

Nagyon kényelmes és kompakt lehetőség. A fő egység teste hosszú fogantyú formájában készül, amelybe a vezérlő áramkör és a motor be van zárva. Kiterjesztett, a végén rögzített késsel ellátott rögzítőelem csatlakozik hozzá. Működés közben a kezében tartja és apróra vágható termékekkel ellátott edénybe meríti. Az ilyen típusú kütyük ma népszerűek. Ez magában foglalja a bekapcsológomb folyamatos megnyomását és működtetése közben, amely lehetővé teszi a folyamat irányítását.

Válasszon csúszásgátló bevonattal és fémrögzítéssel rendelkező modelleket, ez hosszabb élettartamot biztosít.

Előnyök:

 • Tömörség. Nem igényel állandó munkahelyet, könnyen elfér egy konyhai fiókban.
 • Impulzus működés biztosított
 • Könnyen kezelhető és használható. A készülék működésének előkészítéséhez elegendő egy megfelelő fúvókát felszerelni, majd folyó víz alatt öblíteni.
 • Az alapvető funkciókészlet bővítésének képessége. További fúvókakészleteket vehet fel, csak azokra a műveletekre, amelyekre a leggyakrabban szükség van, ugyanolyan egyszerű a leromlott alkatrész cseréje.

Hátrányok:

 • Statikus és rezgés. A készüléket üzem közben kézben kell tartani, a fáradtság gyorsan statikus helyzetből és rezgésből származik. Hosszan tartó használat esetén zsibbadás és fájdalom jelentkezhet.
 • Kis egyszeri mennyiség apróra vágott termékek.

Egyetemes

Úgy tervezték, hogy egyesítse a klasszikus modellek összes előnyét és kiküszöbölje hátrányait. A kombinált eszközök kötelező 3 az 1-ben jelöléssel rendelkeznek, mivel könnyen helyettesíthetik a húsdarálót, a keverőt és a rázót.

Előnyök:

 • Multifunkcionalitás. A készlet nagyszámú tartozékot, aprítótálat és merülő pengékkel ellátott fogantyút tartalmaz.
 • Az alapkészlet bővítésének lehetősége.
 • Könnyű ellátás.

Hátrányok:

 • Sok tárhelyet foglal el.
 • Viszonylag magas költségek - 4000 rubeltől.

Vezeték nélküli

A vezeték nélküli eszközök beépített akkumulátorral vannak felszerelve, amelyet gyakran a merülő modell változataként készítenek, de létezik a helyhez kötött keverők mini-analógja is.

Előnyök:

 • Mobilitás. Dolgozhat bárhol, ahol kényelmes, függetlenül a konnektor rendelkezésre állásától, és elviheti a természetbe is.

Hátrányok:

 • Kis funkciósor: koktélok, turmixok készítéséhez, tészta gyúrásához.
 • A teljesítmény legfeljebb 350 W.
 • Gyorsan lemerül.

Személyes

A hordozható modellek tápellátással vagy hálózati adapterrel szállíthatók. Kis adagokhoz tervezve egy személy számára.

Előnyök:

 • Gyorsan töltődik.
 • Kompakt és könnyen szállítható
 • Sok modell fel van szerelve hozzávalókkal.
 • Alacsony zajszint.

Hátrányok:

 • Legfeljebb 2 funkciót tartalmaz: alkalmas bébiételek, koktélok és turmixok készítésére.
 • Alacsony fogyasztású.

Vákuum

A vákuummodellek a legújabb generációs készülékek képviselői, a vákuumban történő munkavégzés miatt a termékek őrlésénél nem fordulnak elő oxidatív reakciók.


Előnyök:

 • A technológia lehetővé teszi homogén textúra elérését, megtartva az összes vitamint és a friss zöldségek vagy gyümölcs illatát.
 • Alacsony zaj- és rezgésszint.

Hátrányok:

 • Magas költség - 20 000 rubeltől

Mellékletek és kiegészítők

A turmixgép egy népszerű konyhai készülék, amely számos műveletet végez. A standard készlet mindig bővíthető további mellékletek megvásárlásával. Vizsgáljuk meg a lehetséges lehetőségek rövid leírását:

Fő fúvóka

Két részből áll: 15-20 centiméter hosszú rögzítésekből és egy rozsdamentes, kiváló minőségű acélból készült munkaegységből. A munkaegységnek van egy kis fröccsenésgátló kupola. Egyes modellek különféle alakú cserélhető késekkel vannak felszerelve. A fő cél: apró darabok készítése friss és főtt zöldségekből és gyümölcsökből, levesek, püré, különféle koktélok keverése.

Keverő rögzítése

A testhez való rögzítés alapján vékony huzalból készült örvények vannak mozgathatóan rögzítve. A spirális habverőt vastag tészta gyúrására szánják, a könnycsepp alakú habverővel pedig folyadékok, tojásfehérje és sárgája, vaj és krémek, szószok, tejszín és koktélok felkorbácsolására szolgálnak.

Aprítótál

Úgy néz ki, mint egy széles tál vagy magas korsó, szorosan záródó fedéllel. Fémből, üvegből vagy műanyagból készült. A térfogat 0,35 és 2,2 liter között mozog. Egy vagy több univerzális kés pengéje az aljára van rögzítve. Zöldségek, gyümölcsök, hús és szemek őrléséhez tervezték. Ha a burkolat lyukkal készül, akkor működés közben alkatrészeket lehet hozzáadni.

Kocka vágó

A rácskés komplexuma függőleges irányban egyenletes kockákra vágja az ételt, és vízszintesen aprító forgó pengékkel.

Jégcsákány

Ez az opció nem minden eszközön használható. A készülék fő követelménye a 350 watt feletti teljesítmény. Két programban működik: jég szétválasztása nagy darabokra vagy morzsává aprítás.

Használjon speciális fémpoharat a jég aprításához egy turmixgépben. Repedések jelennek meg, ha műanyag darálótálba szúrják.

Tészta horog

Úgy néz ki, mint egy spirál alakú fém kampó, speciális bevonattal. A tészta gyúrási ideje a konzisztenciától függően körülbelül 7-15 perc. Hátránya, hogy a turmixgép motorja erősen meg van terhelve.

Aprító korong

Különböző alakú hegyes kiemelkedésekkel ellátott fém korong. Zöldségek, gyümölcsök, kolbászok, főtt hús, kemény sajtok gyors és pontos szeletelésére szolgál vékony szeletekre.

Püré melléklet

További rögzítés speciális háló formájában, finom hálóval a főtt burgonya, sárgarépa és más zöldségek vagy gyümölcsök dörzsölésére.

Légszivattyú

Hűtőszekrényben történő tárolásra szolgáló, kész ételekkel vagy félkész termékekkel ellátott edények vagy szoros élelmiszer-tasakok kiürítésére és az eltarthatóság növelésére szolgál.

Csak azokat a mellékleteket érdemes megvásárolni, amelyek megfelelnek a turmixgép erejének, különben elromlanak.

Kiegészítő tartozékként a gyártók leggyakrabban állványt vagy tartót kínálnak a kézi turmixgép és minden tartozékának kompakt tárolásához asztali, fal- vagy szekrényajtón. Gumírozott csúszásgátlót és rezgéscsillapítót is kínálnak a fogantyúhoz, egy műanyag mérőpohárhoz vagy egy üveg lombikhoz.

Használat előtt az új mellékleteket, késeket és egyéb pótalkatrészeket alaposan meg kell mosni a gyári zsír eltávolítása érdekében.

Kiválasztási szabályok. A legjobb legjobb modellek otthoni használatra

A turmixgép sokoldalú eszköz, amely időt takarít meg az alkatrészek vágásával és keverésével. A piac sokfélesége komoly választási problémát vet fel a vevő számára. A legjobb keverők 2020-as rangsorolása segít megoldani. A tetején 11 népszerű modell található, optimális ár-minőség aránnyal.

Avent-Philips SCF870

Az Avent-Philips SCF870 turmixgép a tizenegyedik helyről kezdi értékelésünket. Ez a modell a legjobb megoldás azoknak a fiatal anyáknak, akik minden nap zöldségből, főtt húsból vagy gyümölcsből készítenek gyermekpürét, és időt szeretnének megtakarítani. Az átlagos ár 4200 rubel.

Avent-Philips SCF870

Előnyök:

 • Teljesítmény 400 watt.
 • Kiváló minőségű műanyag, nem tartalmaz káros szennyeződéseket, amelyek hevítés közben az ételbe kerülhetnek.
 • Pároló és fűtési funkció.
 • Alacsony súly.
 • További füzet ajánlásokkal a kiegészítő ételek elkezdéséhez.

Hátrányok:

 • Magas zajszint.
 • A telepítéshez sík felületre van szükség.

Supra HBS-625

A tizedik helyen a Supra HBS-625 kézi turmixgép a mindennapi feladatok széles körére alkalmas bármilyen konyhában. Az átlagár 1800 rubel.

Supra HBS-625

Előnyök:

 • Tömörség.
 • Stílusos fekete-fehér kivitel.
 • Kényelmes fogantyú ívelt, ergonomikus formával.
 • 2 sebesség + impulzus mód.
 • A kések rozsdamentes acélból készülnek.

Hátrányok:

 • Ha hosszú ideig dolgozik impulzus üzemmódban, nincs elegendő energia.
 • A tok gyors felmelegítése intenzív munka közben.

Sсarlett SC-HB42F19

A minősítésben a kilencedik helyet foglalja el a Scarlett SC-HB42F19 turmixgép. Kiváló funkcionális modell különféle kulináris feladatokhoz. Átlagos ár 3200.

Sсarlett SC-HB42F19

Előnyök:

 • Jó erő.
 • Öt sebességmód
 • A mellékletek széles választéka.
 • Kiváló minőségű acél kés.
 • Lakonikus kialakítás.
 • További tartozék egy 600 ml-es mérőpohár.

Hátrányok:

 • Az aprító gyorsan elhasználódik.
 • Az edény térfogata 500 ml.
 • Zajos.

Oberhof Wirbel E21

Az álló keverőgép, az Oberhof Wirbel E21 a nyolcadik helyet foglalja el rangsorunkban. Ez egy univerzális asszisztens minden háziasszony számára. A készülék megnövelt teljesítményű, így akár szilárd termékeket is könnyen kezelhet. A turmixgép szinte némán fut. A pengék speciális kialakítása következetes eredményeket biztosít az összetevők keverésekor. Az Oberhof E21 turmixgép öt sebességbeállítással rendelkezik. Átlagos ár: 4990 rubel.

Előnyök:

 • Nagy teljesítmény 1200 watt.
 • Tömegtál (1,8 l) élelmiszeripari műanyagból.
 • Védelem van a túlterhelés és az áramütés ellen.
 • Három automata üzemmód: turmix, jégcsákány, püré.

Hátrányok:

 • Nem található.

Moulinex LM 300

A besorolás hetedik sorában - az álló turmixgép Moulinex LM300. A készülék hihetetlen sebességgel lehetővé teszi levesek, pürék és koktélok készítését. Az átlagos ár 4500 rubel.

Moulinex LM 300

Előnyök:

 • 2 sebesség + impulzus mód
 • Egyszerű és kényelmes összeszerelési rendszer
 • Minőségi tál 1,5 literes térfogattal.
 • Nagyon csendesen működik.
 • Forgó mechanikus kapcsoló.

Hátrányok:

 • Teljesítmény 400 W.
 • Tartós működéssel túlmelegszik.

Kitfort KT-1307

A hatodik pozíció a költségvetési lehetőség - az álló turmixgép Kitfort KT-1307. Ideális folyadékok és félszilárd termékek kezelésére. Alkalmas bébiételek, krémlevesek és fitnesz koktélok készítésére. Átlagos ár 2500 rubel.

Kitfort KT-1307

Előnyök:

 • 1 literes üvegtál.
 • Fém test.
 • Lyukfedél hozzávalók hozzáadásához működés közben.
 • Robusztus felépítés, jó felületi tapadással.

Hátrányok:

 • Kissé zajos.
 • Teljesítmény 450 watt.

Bosch MSM 6B700

A minősítés ötödik sorát az olcsó Bosch MSM 6B700 merülő modell foglalja el. Szinte minden ételt jól őröl, különösen a zöldeket és a sajtokat. Átlagos ár 2300 rubel.

Bosch MSM 6B700

Előnyök:

 • Ergonomikus forma.
 • Minőségi anyagok.
 • Stílusos kivitel.
 • Az összeszerelés egyszerűsége.
 • Kényelmes használni, ha magas edényekkel dolgozik.
 • Mérőpohár mellékelve.

Hátrányok:

 • A munka sebességét nem lehet megváltoztatni.
 • Kis tál.
 • Nem alkalmas jégszedésre.

Redmond RHB-2908

A negyedik helyen található a Redmond RHB-2908 kézi turmixgép prémium kivitelben. Ennek a kis készüléknek a funkciója maga a keverő, aprító és turmixgép. Az ár 3500 rubel.

Redmond RHB-2908

Előnyök:

 • Nagy teljesítményű, 750 wattos motor.
 • Sima sebességváltás.
 • Modern design.
 • Alacsony zajszint.
 • Külön keverő- és aprítótálakat, és habverővel kell habverni.

Hátrányok:

 • Néhány tál nehéz használat esetén gyorsan elhasználódik.

Gorenje HB804E

A harmadik helyen a híres európai gyártó, a Gorenje botmixere áll. Ha kemény és lágy ételek aprítására van szükség, akkor ez a modell kiváló választás lesz. Átlagos ár 3800 rubel.

Gorenje HB804E

Előnyök:

 • Teljesítmény 800W.
 • 12 különböző sebesség.
 • Turbo és impulzus üzemmódok.
 • Márkás állvány a tok és a mellékletek tárolására.
 • Fém test.
 • Főzőpohár.
 • Gumírozott rezgéscsillapító.

Hátrányok:

 • Problémák merülhetnek fel a cserealkatrészekkel, ha azok meghibásodtak.

Philips HR 1646

A besorolás második sorát az erős Philips HR 1646 készülék foglalja el, amely merülő modellekre vonatkozik. Az átlagos ár 3800 rubel.

Philips HR 1646

Előnyök:

 • A jó motorteljesítmény 650 watt.
 • Elektronikus folyamatirányítás.
 • Tíz sebességmód
 • Ergonomikus fogantyú többfunkciós gombbal.
 • Minőségi felépítés és stílusos kialakítás.
 • Tartalmaz egy praktikus mérőpoharat, egy kis malmot, egy habverőt két habverővel.

Hátrányok:

 • Kis aprítótál térfogat.
 • Nem alkalmas jégszedésre.

Philips HR 1677

A Philips HR 1677 lett a legjobb 11 vezetője. A modell könnyen kezelhető. Könnyen összeszerelhető és szétszerelhető, az alkatrészek tisztításával végződik. Átlagos ár 6300 rubel.

Philips HR 1677

Előnyök:

 • Teljesítmény - 800 W.
 • Robusztus, ütésálló, kompakt test.
 • Tartalmaz egy mérőpoharat.
 • Elektronikus vezérlés.
 • A kancsó térfogata 1,2 liter.
 • Sima sebességváltás a SeedTouche funkcióval.
 • Minőségi rozsdamentes acél daráló ergonomikus formával.
 • Hosszú kábel, 1,2 m, kritikus pontokon védve az ütközéstől és szakadástól

Hátrányok:

 • Nagy súly.
 • Nincs impulzus mód.
 • Nem alkalmas jégszedésre.

Mire kell figyelni a modell kiválasztásakor

Annak érdekében, hogy a turmixgép ne okozzon csalódást működés közben, döntse el, hogy milyen gyakran és mire fogja használni. Ennek alapján a modell kiválasztásakor figyelnie kell néhány funkcióra:

Motor erő

 • 300-500 W - alkalmas azok számára, akik hetente 2-3 alkalommal használják a készüléket koktélok keverésére, a levest pürévé vagy fagylaltkrémet készítik.
 • 700-1000 W - napi használatra tervezve, nemcsak folyadékokkal és lágy ételekkel működik jól, hanem kemény összetevőket, például diót is összetör.
 • 1000-1300 watt - azok számára, akik szakmájukat főzték. Fejlett funkciókkal rendelkeznek, mint a valódi élelmiszer-feldolgozók, csak könnyebben használhatók.

Az elvégzett funkciók összessége

Ez a paraméter egyedi és a kulináris preferenciáktól függ. Választhat egy opciót 2 alap vagy 15 változó felhasználási móddal. Ügyeljen a modell kompatibilitására további mellékletekkel, amelyek később megvásárolhatók.

Ételfajta

A turmixgépeket hálózatról és belső tápegységről lehet táplálni. A hálózatba kapcsolt modellek erősebbek és funkcionálisabbak, a vezeték nélküli modellek pedig nemcsak a házban mozgathatók, hanem magukkal is vihetők munkába, kirándulásokra, a természetbe. Ha úgy dönt, hogy a vezeték nélküli lehetőséget választja, akkor készenléti állapotban ellenőrizze az akkumulátor töltöttségét és az akkumulátor élettartamát.

Anyag

Kiváló minőségű műanyag, szagtalan és rétegelt, edzett üveg, ellenáll a mechanikai igénybevételnek vagy a rozsdamentes acélnak.

Működési zajszint

A klasszikus modellek mutatója körülbelül 70 dB, egyes gyártók további beépített zajcsökkentő rendszert telepítenek.

Rezgésgátló és csúszásgátló bevonatok

Ez a paraméter különösen fontos az erőteljes motorral rendelkező keverők számára.Turbó üzemmódban a sima fogantyú kicsúszhat a kezéből.

Mosogatógépben mosható

A modern gyártók olyan keverők modelljeit készítik, amelyeket mosogatógépben lehet mosni. Legfontosabb különbségük az olyan kötések jelenléte, amelyek nem engedik a nedvesség behatolását az ízületeken. Nézze meg az utasításokat, meg kell jelölnie, hogy a turmixgép mely részei moshatók teljes vízbe vagy a mosogatógépbe bizonyos üzemmódban.

Tanácsunkat követve könnyen talál egy turmixgépet, amely megbízható asszisztenssé válik a kulináris remekművek elkészítésében. Az otthoni használatra szánt legjobb modellek áttekintése után vázolja fel azokat a lehetőségeket, amelyek a legjobban megfelelnek a követelményeknek, és nyugodtan menjen a boltba.

HAGYJON ÁTTEKINTÉST

Kérjük, írja be megjegyzését!
Kérjük, írja ide a nevét

Elolvastam a feltételeket Felhasználói Szerződés *