Koreai kozmetikumok: top márkák és bőrápolási termékek

0

A nők arra törekedve, hogy vonzóak legyenek, nagy figyelmet fordítanak bőrük egészségére és szépségére. Ebben pedig a vezető kozmetikai márkák különféle termékei segítenek. Mindannyian egyediek a preferenciáinkban, a kozmetikumok melyik országban és melyik gyártót választják. A különböző tégelyek és csövek közül azonban szinte mindenkinek van legalább egy Koreában gyártott terméke. Mi a titka annak, hogy a kozmetikumok egyre népszerűbbek a Reggel Frissség országában, és mi a koreai bőrápolás? Próbáljuk meg kitalálni ebben a cikkben.

Tartalom

Koreai kozmetikumok: népszerűségi tényezők

A dél-koreai kozmetikai ipar, mint sok más tevékenységi terület, hatalmas állami támogatással fejlődött. Nagy összegeket fektettek ide, amelyeket a nyugaton kifejlesztett tápszerek és készítmények, valamint a legújabb felszerelések beszerzésére irányítottak.

Mindezeket a külső fejlesztéseket koreai fejlesztők tevékenysége erősítette, és ennek eredményeként a kozmetikai termékek köre jelentősen kibővült. A szokásos és a legtöbb márka által használt összetétel mellett az országban termesztett hagyományos, természetes. Sőt, ezeket az egyedülálló összetevőket nemcsak a helyi kozmetikumok gyártásában használták fel, hanem ma már a nyugati vállalatoknak is szállítják.

A koreai kozmetikumok összetétele

A legjobb gyártók, kozmetikai vonalaik slágereit létrehozva, három összetevőcsoportot egyesítenek. Közöttük vannak hagyományosak, amelyeket bármilyen kozmetikum összetételében használnak, ezek a kollagén, hialuronsav, AHA-savak, aloe kivonat és még sokan mások. Két másik csoport azonban sokkal érdekesebb - ezek kísérleti és nemzeti összetevők.

Kísérleti összetevők

Sokan azt állítják, hogy jobb, ha nem ismerjük a koreai kozmetikumok összetételének fordítását, hogy ne találjunk ott néhány rendkívül szokatlan összetevőt. Van némi igazság az ilyen kijelentésekben, mert a koreai tudósok valóban elsőként kezdtek nagyon szokatlan anyagokat használni, bizonyítva azok hatékony tulajdonságait. Csak néhányat említsünk meg közülük.

 • Csiga mucin

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy ez a kozmetikumok legnépszerűbb összetevője a Reggeli Frissesség Országából. Hatását pedig rendkívül nehéz túlbecsülni. A csiga kivonat sok vitamint tartalmaz, köztük A, C, B6 és B12, valamint allantoint, elasztint, glikolsavat, kollagént és számos összetevőt.

Egy ilyen robbanásveszélyes keverék, kozmetikai készítményekbe ágyazva, segít a bőr nedvesítésében, a rugalmasság fenntartásában, valamint az ultraibolya sugárzástól és a baktériumok hatásától. A dermis szerkezete kiegyenlített, az öregségi foltok száma és intenzitása csökken.

 • Sertés kollagén

A dermis megnövekedett sűrűsége ezzel az összetevővel intenzív hidratálással és a nedvesség megtartásának képességével érhető el.

 • méhméreg

Ha a készítménybe beletartozik, egy krémnek vagy más terméknek öregedésgátló hatása lesz, serkenti a kollagéntermelést és növeli a keratinocitákat, amelyek védelmet nyújtanak az ultraibolya sugárzás és a baktériumok ellen.

 • Tengeri csillag kivonat

A készítményben való jelenléte biztosítja a gyógyító mikrosejtek bőrre gyakorolt ​​hatását.

Nemzeti összetevők

Az ilyen komponensek nem más, mint a koreai orvoslásban régóta használt kivonatok, amelyek a kozmetikai és terápiás terv bizonyított tulajdonságairól szólnak. Íme néhány ezek közül:

 • Ginseng

Különböző típusú lehet, piros, fehér, vad. Ez a legjobb összetevő a fiatalság megőrzéséhez a hagyományos keleti gyógynövényeken és ősi recepteken alapuló kozmetikumokban. Serkenti a kollagéntermelést, halványítja az öregedési foltokat, hatékony antioxidánsként és küzd az életkorral összefüggő változások ellen.

 • Zöld tea

Kiváló antioxidáns. Bio kozmetikumokat tartalmaz, amelyek célja a megfelelő hidratáció fenntartása. Különösen hatékony fiatal bőr számára.

 • Bambusz

Ez egy másik hatékony kivonat a fiatalos bőrért folytatott küzdelemhez. Az összetételében található szilícium helyreállítja a dermis rugalmasságát. Ráadásul a bambusz természetes antioxidáns, amely antibakteriális hatást is kiválthat.

 • Lótusz

Ez az összetevő képes javítani a bőr mikrocirkulációját, ezáltal serkenti a sejtek anyagcseréjét és a kollagéntermelést.

Ezek az összetevők kis részét képezik annak, amit a koreai kozmetikumokban használnak.

Az orosz piacon, valamint az interneten rendelkezésre álló források köre meglehetősen széles. A koreai kozmetikumok megvásárlásakor ügyelnie kell a magasan specializált üzletekre vagy a népszerű iHerb-re, és az ilyen kozmetikumok kínálata folyamatosan növekszik a hétköznapi üzletekben. Vannak vonalak az arc, a test, a kezek és a lábak ápolására külön-külön. Bemutatják a hajtermékeket, a dekoratív kozmetikumokat és még a parfümöket is. Ez utóbbi azonban rendkívül ritka a kirakatokban, és az online megrendelés Oroszországba problematikus a folyadékok és az alkoholtartalmú áruk behozatalára vonatkozó szabályok miatt.

Mit kell tudni a koreai kozmetikumokról

A koreai bőrápolás jellemzői

Egyetlen koreai vagy orosz kozmetikai termék hatása sem érezhető, ha nem tartja be a használatának bizonyos szabályait.

A koreai távozás sajátossága jelentős számú szakaszban áll.

A koreai többlépcsős ellátás a következőket tartalmazza:

 1. Tisztítás.

Ez hab, gél vagy szappan használatára utal. Ebben az esetben az arcmosás legjobb lehetősége nagy mennyiségű hab használata, anélkül, hogy kézzel érintené a bőrt. Ebben az esetben speciális hálók vagy szivacsok kerülnek a mentésre - konnyak.

2 fázisú szem sminklemosó

A fő tisztítás szakaszához csatlakozhat:

 • Előtisztítás hidrofil olajjal. A hab / gél / szappan előtt használják.Csak akkor szükséges, ha a nő bőre túlzottan száraz vagy a smink felvitele során nagyszámú terméket használnak, vagyis mélyebb tisztításra van szükség.
 • Ezt követő hámozás. Ez az eljárás nem mindennapi, speciális vegyületeket használnak, amelyek különböző méretű és szerkezetű koptató részecskékkel rendelkeznek. A terméket a főmosás után alkalmazzák.
 1. Alakformálás

Festéket vagy festékeket visznek fel, amelyeket a nedves bőrre közvetlenül mosás után visznek fel. Nagyon fontos, hogy a festéket a hab leöblítése után legkésőbb három másodpercig felhordják. Ellenkező esetben a hatékonysága alacsony lesz, sokkal kevesebb nedvességet képes megtartani.

 1. További gondozás

Ez magában foglalja a szérum használatát az arc számára, ezt a terméket a hatóanyagok magas koncentrációja és könnyű állaga különbözteti meg, amely biztosítja a komponensek kiváló felszívódását. A szérumot tonizálás után, de az emulzió és / vagy krém előtt alkalmazzák.

A szérum használata után vigye fel a krémet a szem környékére.

 1. Alapellátás

Ez a szakasz magában foglalja a testápoló, az emulzió és a krém használatát. Ebben az esetben a testápolót a további nedvességmegtartás eszközeként használják.

Az emulzió a zsíros bőr alapvető gondozási lehetősége. Elsősorban könnyebb állagúságban különbözik a krémtől.

A krém a legnépszerűbb összetevő ebben a fázisban. A kiválasztott összetétel biztosítja az ápolási eljárás fő célját. Azok. lehet gyógyító, hidratáló, tápláló, öregedésgátló vagy ragyogó krém. Nyáron gyakran alkalmaznak UV-védelmet.

Továbbá, amikor a nappali ellátásról van szó, BB krémeket és dekoratív kozmetikumokat használnak.

Minden megfelel a szláv arctípusnak?

A megvásárolható kozmetikumok kiválasztásakor szem előtt kell tartani, hogy nem minden felel meg egy orosz nőnek. Bizonyos eszközök egyszerűen nem adják meg a várt eredményt. Mások akár csalódást is okozhatnak.

Tehát Ázsiában a nőknek fehér a bőrük, a legcsekélyebb leégés nélkül. Ezért a kozmetikai termékek nagy része világosító összetevőket tartalmaz. Ebben az esetben a hatás nagyon hangsúlyos lehet, általában az ilyen kozmetikumok már fehérítőként vannak elhelyezve a csomagoláson. Más termékekkel az enyhe tisztázás bónuszt jelenthet a fő hatáshoz. Ezért, ha nem akarja enyhíteni a bőr tónusát, akkor ne vásároljon "fehérítő" feliratú krémeket.

Ezen felül érdemes figyelembe venni a koreai szemkrémek jellemzőit. Az a tény, hogy az ázsiai nők bőre más típusú, nem ismerik túlságosan a szem körüli ráncok problémáját, ami azt jelenti, hogy kompozícióik nem lesznek különösebben hatékonyak a "szarkalábak" vagy az "örömráncok" elleni küzdelemben. A koreai szemkrém azonban ragyogást biztosít a bőr számára, kiváló hidratáltságot és megszabadul a pigmentációtól. Az öregedésgátló szemkozmetikumok képesek küzdeni az első, életkorral összefüggő változások ellen.

A többiben nyugodtan számíthat arra a hatásra, amelyet a legjobb gyártók deklaráltak kompozícióik csomagolásán.

A legjobb költségvetésű koreai kozmetikumok

Rögtön érdemes megjegyezni, hogy Koreában a tömegpiachoz tartozik, Oroszországban az árával a jelentős áremelkedések miatt nagyon közel áll a középárkategória termékeihez. A dollár árfolyamának ingadozása befolyásolhatja az áruk árát is.

Holika holika

Ez a márka Koreában az egyik legfiatalabb, az alapítás éve - 2010. Az elmúlt években a kozmetikumok szimbóluma egy pillangó, és a szlogen: „A Holika Holika kozmetikumok használatával minden nő átalakulhat kecses pillangóvá”.

Termékcsaládok - ápoló és dekoratív kozmetikumok Ez utóbbi, azt kell mondanom, nemcsak tulajdonságokkal vonzza, hanem fülbemászó kialakításával is. A termékek összetételét megkülönbözteti az agresszív szintetikus összetevők hiánya, hipoallergén, természetes.

A márka termékeinek előnyei között meg lehet jegyezni a működő, szabadalmaztatott PRANIEL, RetinoX8, Retinyl Retinoate komplexek jelenlétét. A fő hátrány az, hogy nem hatékony az életkorral összefüggő bőrelváltozások elleni küzdelemben.

Találatok Holika Holikától:

Holika Holika Smooth Egg Skin Re: szülés hámlasztó gél

A csirketojás formájában megtervezett termék összetétele logikusan tartalmaz sárgakivonatot és tojáshéj membránt. További természetes összetevők: juhar, cukornád, narancs és citrom kivonatok.

A pórusok tisztítása, a fény világosítása, a faggyúmirigyek munkájának szabályozása - ez az a kevés, amelynek célja ennek a kompozíciónak a használata.

A peelinget hetente 2 alkalommal ajánlott használni.

Egy 140 ml-es üveg 770 rubelbe kerül.

Holika Holika Smooth Egg Skin Re: szülés hámlasztó gél

Előnyök:

 • A koptató részecskék nem károsítják a bőrt;
 • Természetes összetevők a készítményben;
 • A puhaság hatása az első használat után észrevehető;
 • Könnyen lemosható textúra.

Hátrányok:

 • Nem alkalmas mélytisztításra.

Holika Holika Aloe All nyugtató gél

Az aloe levél formájában készített vonzó csomagolás mellett ezek a termékek textúrájukban különböznek az ilyen hidratáló termékek hatalmas számától. Nem ragad. A kompozíció univerzális, azon kívül, hogy hidratálja, megnyugtatja és puhítja a bőrt, gyógyító és hűsítő tulajdonságainak köszönhetően tökéletes a leégés orvosságaként.

A gélt napi ápolásban vagy sürgősségi intézkedésként lehet használni, ha sürgősen hidratálásra vagy lágyításra van szükség.

Különböző méretű üvegekben állítják elő, ami befolyásolja a termék költségeit: 55 ml - 240 rubel, 250 ml - 540 rubel.

Holika Holika Aloe All nyugtató gél

Előnyök:

 • Természetes kozmetikumok, 99% -ban aloe juice;
 • Nem ragadós, jól felszívódik;
 • Alkalmas minden bőrtípusra.

Hátrányok:

 • Nem rendelkezik öregedésgátló tulajdonságokkal.

Emulzió pattanások és bőrpír ellen Holika Holika Less On Skin Emulzió

Ez a termékcsalád, amely az emulzión kívül tartalmaz tonert és krémet, a dermatológiai kozmetikumokhoz tartozik. Az emulzió használata gyógyító, sebgyógyító hatást eredményez, a kiütések száma csökken, a kórokozók szaporodása elnyomódik. A fő hatóanyagok a nátrium-jodid - a vezető antibakteriális összetevő, a bambusz - a lágy hámlasztáshoz, a hialuronsav.

Fontos a termék rendszeres használata, ekkor kumulatív hatása lehet.

Egy üveg átlagos költsége 180 ml. - 1400 rubel.

Emulzió pattanások és bőrpír ellen Holika Holika Less On Skin Emulzió

Előnyök:

 • Érzékelhető antibakteriális hatás;
 • Hosszan tartó fellépés rendszeres használat mellett;
 • A kiütések mellett megszűnik a szárazság, viszketés, a hámlás;
 • Könnyű textúra;
 • Gazdaságos fogyasztás.

Hátrányok:

 • A termék feleslege ragadós hatást eredményezhet.

SkinFood

Ez a gyártó 1957 óta gyárt biokozmetikumokat. A márkanév fordítása "bőrétel". Valóban, a kompozíció, valamint a csomagolás kialakítása tele van természetes ehető összetevőkkel, zöldség- és gyümölcskivonatokkal. A vállalat választékában költségvetési sorok találhatók, például paradicsom, uborka, fekete cukor stb. És vannak valamilyen luxusanalógok is - kaviár kivonattal ellátott vagy arany alapú kozmetikumok.

A még drága vonalak megjelenése is minimalista, de egyértelműen jelzi a kompozíció fő összetevőjét.

A SkinFood legnépszerűbb termékei:

Skinfood arany kaviár emulzió

A készítmény két fő összetevője garantálja a hatékonyságot a bőr öregedésének első jelei, az öregedési foltok és a túlzott szárazság leküzdésében. Az arany aktiválja a bőr mikrocirkulációját, ami hozzájárul a gyors helyreállítási folyamatokhoz. A kaviár telíti a dermist zsírsavakkal, vitaminokkal, antioxidánsokkal. Az eredmény egy felfrissített, tónusú, egyenletes tónusú bőr.

Az emulziót az alapellátás szakaszában alkalmazzák naponta.

Költség - 1500 rubel. 145 ml-re.

Skinfood arany kaviár emulzió arcemulzió

Előnyök:

 • Az emulzió öregedésgátló funkciói;
 • Természetes összetétel;
 • Gazdaságos fogyasztás.

Hátrányok:

 • Kaviár intolerancia jelenlétében allergiás reakciók lehetségesek.

Skinfood Black Sugar Perfect Essential Scrub 2X

A dinnye arcradír akár peelingként is használható, azaz felvitték, kicsit masszírozták és lemosták.Vagy alkalmazható maszkként, majd az arcon történő felvitel után 10 percig hagyni kell.

Az egyszerű súrolást cukorcsiszolóval lehet elérni, ami teljesen biztonságos a bőr számára.

A bőrtisztítást követően a bozót hetente legfeljebb kétszer kell használnia.

Az eszköz, bár meglehetősen magas költsége van - 1400 rubel, de nagyon gazdaságos, 210 gramm hosszú ideig elegendő.

Skinfood Black Sugar Perfect Essential Scrub 2X

Előnyök:

 • Gazdaságos fogyasztás;
 • Atraumatikus súrolás;
 • Maszkként használható;
 • Természetes összetétel.

Hátrányok:

 • Nem található.

Etűd-ház

Ez a márka 1985-ben kezdte meg létét. És a kezdetektől fogva a társaság célközönsége nem változott - fiatal lányok, nők, akik igyekeznek friss lenni, nem félnek a kísérletektől, nem folytatják az emancipációt. A csomagolás színpalettája teljesen halvány rózsaszín és fehér.

A termékek köre széles - dekoratív kozmetikumok, ápolószerek, hajápolási termékek.

Etude House sütőpor pórusos tisztító hab (3in1)

Ez a termék összetételében nátrium-mikrogranulátumokat tartalmaz, amelyek hatékonyan tisztítják a pórusokat, hámlasztanak, miközben az érzékeny bőr számára is biztonságosak maradnak. Az illatanyagok hiánya a készítményben kiküszöböli a nem kívánt reakciókat.

Bármely bőr napi ápolására alkalmas, hidrofil olaj után is használható.

Költség: 170 ml - 800 rubel.

Etude House sütőpor pórusos tisztító hab (3in1)

Előnyök:

 • Hatékony és kíméletes tisztítás;
 • Gazdaságos fogyasztás;
 • Könnyen habosítható és leöblíthető.

Hátrányok:

 • Van egy fehérítő hatás.

Chin Patches Etude House fekete faszén állcsomag

Azok a nők, akiknek a bőre hajlamos a mitesszerekre és a komedonokra, értékelni fogják az áll környékének eredeti tapaszait. A fő összetevő a szénpor, tökéletesen tisztít és antimikrobiális hatást kölcsönöz.

A tapaszok felhelyezése csak 15 percig az állra történő felhelyezést jelenti, és az eredmény nemcsak a meglévő lerakódásokat távolítja el, hanem az újakat is megakadályozza.

1 tapasz költsége 60 rubel.

Chin Patches Etude House fekete faszén állcsomag

Előnyök:

 • A sürgősségi ellátás lehetősége;
 • Megelőző hatás;
 • Hatékony a komedonok ellen.

Hátrányok:

 • Nem.

Minőségi koreai kozmetikumok értékelése a középárban

A bemutatott márkák kozmetikuma könnyen megtalálható a kiskereskedelmi és az online áruházakban. Ismét visszatérve a költség kérdésére, ebben a szegmensben a kozmetikai termékek meglehetősen drágák.

Tony moly

A márka képviselői azzal érvelnek, hogy amellett, hogy a termékeknek rendkívül hatékonyaknak kell lenniük, vásárlásuknak és további használatuknak esztétikai örömöt kell okoznia, nem pedig mindennaposnak. Ezért a Tony Moly legtöbb termékét színes üvegekbe és üvegekbe csomagolják. Például a pórusok tisztítására szolgáló balzsamok egy tojásedényben vagy egy paradicsommaszkban népszerűek.

A márka meglehetősen fiatal, az alapítás éve 2006, de már elegendő számú találat szerepel a kínálatban.

Paradicsommaszk TONY MOLY Tomatox Magic masszázsmaszk

A paradicsomkivonat más hatóanyagokkal együtt enyhén halványító hatású. Nagyon hatékony a pattanásos foltok fényességének minimalizálására. A maszk összehúzza a pórusokat, bársonyossá teszi a bőrt, simábbá teszi.

A maszk alkalmazása hatékony lesz zsíros és problémás bőrre. A kompozíció ajánlott életkora 20-35 év.

Költség: 80 g-os maszkért 950 rubelt kell fizetnie.

TONY MOLY maszk Tomatox Magic masszázs

Előnyök:

 • Kellemes, könnyen felszívódó textúra;
 • Csak 10 percet vesz igénybe;
 • A hatás azonnal észrevehető;
 • Rendszeres használatával enyhe öregedésgátló hatást kölcsönöz.

Hátrányok:

 • Nincs azonosítva.

Tony Moly tojás pórusfeszesítő hűtés

A terméket problémás bőrre szánják. Tökéletesen megtisztítja a pórusokat, összehúzza őket. Nyugtató hatás érhető el enyhe hűtőhatással.

A maszkot átlagosan hetente 2-3 alkalommal, 20 percig alkalmazzák.

Ár: 790 rubel. 30 gr-ért.

TONY MOLY Egg pórus hűsítő maszk a kibővített pórusokért

Előnyök:

 • Könnyű textúra;
 • A hatás már az első alkalmazás után jelentkezik;
 • Hatékony a pórusok összehúzására.

Hátrányok:

 • Nem.

Az arcbolt

Ez a márka az egyik úttörő a koreai kozmetikai iparban. Az alapítás éve - 1962. Azonban a technológiákban, a formulákban és a választékban történt áttörés, amely világszerte világszerte népszerűvé tette a társaságot, 2003-ban történt.

Most a Faceshopot azok választják:

 • Ki hipoallergén kozmetikumokat keres;
 • Kit érdekel a választék sokszínűsége, mert vannak termékek mind a fiatal bőr számára, mind a működő öregedésgátló kozmetikumok;
 • Aki bármilyen "célra" kozmetikumot szeretne választani: hajra, testre, arcra, "dekoratív".

Ennek a márkának a gondoskodó kozmetikuma, a működő összetevők között, tartalmaz ginzenget, chia magokat, gránátalma kivonatot, mangót, olívaolajat, vulkáni lávát, rizst stb. Természetessége ellenére ez a kozmetikum csúcstechnológia. Az alkalmazott képletek működőképessé teszik az eszközöket. A hatékonyságot számos pozitív értékelés megerősíti.

Teljes kezelés kéz- és lábkrém

Ez a kompozíció nélkülözhetetlen a kéz száraz bőréhez, ha vannak repedések és mikrokárosodások, ugyanez vonatkozik a lábakra is. Olíva kivonat - a készítmény fő hatóanyaga képes sürgősen kiküszöbölni a szárazságot, bársonyosabbá tenni a bőrt. Folyamatos használat esetén a feszesség érzése eltűnik.

A krém alkalmas a napi ápolásra. A krém textúráját kényelmes vastagság és könnyű felszívódás jellemzi.

Költség: 600 rubel 110 gr.

The Face Shop Rich Hand V kéz- és lábápoló univerzális balzsam, 110 ml

Előnyök:

 • Hatékonyan küzd a száraz és mikrorepedéses bőr ellen;
 • Nem hagy ragacsos réteget;
 • A bőr azonnal bársonyossá válik;
 • E-vitamin a készítményben.

Hátrányok:

 • Nem túl kényelmes csomagolás - kerek tégely széles fedéllel.

AZ ARCBOLT Gránátalma és kollagén mennyiségnövelő krém

Ez a krém hatékony lesz az öregedés első jeleit mutató bőr számára. Kollagént és gránátalma kivonatot tartalmaz. 25 év után használhatja, amely lehetővé teszi, hogy időben elkezdje vigyázni a bőr tónusára és rugalmasságára.

Ennek a vonalnak az öregedésgátló hatása meglehetősen könnyű, ezért nem szabad számolni a kifejezett ráncok látható megemelkedésével.

A krémet gyakrabban használják nappali ápolásra, bár lefekvés előtt nem tilos alkalmazni.

100 ml-es edényért 1700 rubelt kell fizetnie.

TheFaceShop Gránátalma és Kollagén Volume Lifting Cream Arckrém gránátalma kivonattal és kollagénnel

Előnyök:

 • Elég vastag, de nem ragadós textúra;
 • A krém felvitele után a bőr ragyogóvá válik;
 • Tökéletesen eltávolítja a szárazságot.

Hátrányok:

 • Nem alkalmas zsíros bőrre.

AZ ARCBOLT Yehwadam Heaven Grade ginzeng regeneráló krém

A termék hatóanyaga a ginzeng. Ez biztosítja a krém kifejezett öregedésgátló hatását. Kellemes textúra, gyors felszívódás és könnyű aroma teszi kényelmessé a krém használatát.

Alapvető kezelésként használják reggel és / vagy este. Az ajánlott életkor ennek a vonalnak a használatához 35 éves kortól kezdődik.

Költség: 3000 rubeltől 50 ml-ig.

AZ ARCBOLT Yehwadam Heaven Grade ginzeng regeneráló krém

Előnyök:

 • Hatékony a bőr öregedési jeleinek leküzdésében;
 • Könnyű textúra;
 • Az eredmény elég gyorsan észrevehetővé válik.

Hátrányok:

 • Az ár kivételével nem.

Missha

A cég 2000-ben alakult. A kozmetikumok összetételében a gyártó olyan természetes összetevőkre összpontosít, amelyek nem potenciális allergének, és nincsenek agresszív hatással a dermisre.

Különösen népszerűek a márka tisztítói, bozótjai, hámlasztói és könnyű emulziói, amelyek többek között csiga kivonatot tartalmaznak.

A Super Aqua sorozat gélhámlasztása

A termék kellemes textúrájú, mikropöttyös és könnyű súroló hatású. Használata után a mitesszerek számának észrevehető csökkenése után a bőr simábbá válik. Ugyanakkor nincs feszítő hatás.

A hámlasztást a főmosás után hetente legfeljebb 2-3 alkalommal szabad alkalmazni. Csak 1 perc elegendő ahhoz, hogy könnyű mozdulatokkal bedörzsölje a kompozíciót a bőrbe, majd öblítse le vízzel.

100 ml-es cső ára 800 rubel lesz.

Super Aqua Missha hámlasztó gél

Előnyök:

 • A mitesszerek tisztításának hatása az első alkalmazás után észrevehető;
 • Nagyon gazdaságos fogyasztás és kényelmes adagoló;
 • Teljes invazivitás az arc bőrére.

Hátrányok:

 • Nem.

Missha Super Aqua Cell Renew Snail Essential hidratáló

A termék nagyon könnyű, szinte súlytalan állagú, jó hidratáló hatású. A készítményben lévő csigamucin biztosítja az emulzió regeneráló hatását. Minden bőrtípusra használható. A hideg évszakban azonban jobb krémmel helyettesíteni. A sorozat egyedülállóvá az a képesség, hogy aktiválja a bőrsejtek megújulásának természetes folyamatát.

Alapkezelésként használják reggel és este.

Költség: 2500 rubeltől 130 ml-ig.

Missha Super Aqua Cell Renew Snail Essential hidratáló

Előnyök:

 • Érzékelhető hidratáló hatás;
 • Alkalmas minden bőrtípusra;
 • Gazdaságos fogyasztás és kényelmes adagoló.

Hátrányok:

 • Enyhe ragacsos érzés, amelyet néhány nő jelentett.

Super off tisztító olaj

Ez a nem feltűnő fás illatú olaj nélkülözhetetlen a hideg évszakban, vagy a szárazra hajlamos és hámló bőr számára. Az olaj nem helyettesíti a szokásos lemosót, hanem megelőzi. A fő hatás mellett javítani fogja a sminkeltávolítási folyamat minőségét.

Szükség szerint alkalmazzák, a készítményt nedvesített arcra viszik, enyhén masszírozzák és meleg vízzel lemossák. Ezt követően elkezdheti a szokásos mosást.

Ára 300 ml. üveg - 2000 rubel.

Missha Super off tisztító olaj

Előnyök:

 • Kényelmes a termék kiadagolása, a fogyasztás gazdaságos;
 • Jól megbirkózik hámozással vagy szárazsággal;
 • A bőr igényeinek megfelelően szakaszosan vagy naponta használható.

Hátrányok:

 • Nem alkalmas nyárra;
 • Ne használja zsíros bőrre.

Petitfee

Ez a márka főleg hidrogél alapú tapaszokra és maszkokra specializálódott. Krémek is vannak a sorban, de a tapaszok lettek ennek a gyártónak a bestsellerei.

Petitfee Black Pearl & Gold Hydrogel szempiszkáló

Ezek a mini szemmaszkok gyöngy- és aranykivonatokat, hialuronsavat, rózsavirág vizet és még sok mást tartalmaznak.

A tapaszok kiválóan küzdenek a táskák és a duzzanatok ellen, elegendő 20-30 percig az alsó szemhéj területére helyezni őket.

A 60 foltos csomag 800 rubelbe kerül.

Petitfee Black Pearl & Gold Hydrogel szempiszkáló

Előnyök:

 • Kimondott hatás;
 • Kényelmes csomagolás és műanyag kanál jelenléte a foltok kiszedéséhez.

Hátrányok:

 • A nyitott edény eltarthatósága 30 nap;
 • Ügyelni kell arra, hogy az edények szorosan zárva legyenek a felhasználások között, mivel fennáll annak a veszélye, hogy a foltok kiszáradnak.

A márka fennmaradó tapaszainak működési elve és eljárása hasonló, csak az összetétel és a végső hatás különbözik. Van olyan termék, amely kollagént, tapaszokat arany- és csigamucinnal stb. Tartalmaz hidrogél maszkokat a nyak, a kar és a láb számára.

Innisfree

Ez a cég 2000-ben alakult Jeju szigetén, fő üzenete a környezetbarátság. Az alapok összetétele számos összetevőt tartalmaz, amelyeket pontosan ezen a koreai szigeten bányásznak ki. Köztük zöld tea, mandarinolaj, vulkáni hamu, ásványvíz, agyag.

A kínálat tartalmaz: arc-, test-, haj-, férfi vonal, parfümök és dekoratív kozmetikumok ápoló termékeit.

Fehérítő pórus szinergia szérum

Szérum, amelynek hatóanyagai között szerepel a mandarin héjakivonat, arbutin, cickafarkfű stb.

Egyformán sikeresen alkalmazható fiatal bőrön, hogy elrejtse a pattanások nyomait, vagy minimalizálja az életkorral összefüggő bőrpigmentációt.A szérum az ampullához tartozik.

Költség - 2000 rubeltől 50 ml-re.

Fehérítő pórus szinergia szérum Innisfree

Előnyök:

 • Gazdaságos fogyasztás;
 • Kellemes citrus aroma;
 • Jó nedvszívó képesség;
 • Alkalmas minden korosztály számára.

Hátrányok:

 • A hatás nem azonnal észrevehető;
 • A száraz bőr érezhetően kiszáradhat.

Innisfree The Green Tea Seed szemkrém

A zöld tea, vízkivonata és magjai kézzelfogható hidratáló és antioxidáns hatást nyújtanak. A szemhéjak bőre hidratálttá válik, megpuhul és a látható vonalak kisimulnak. Meg kell jegyezni, hogy a krémet nem öregedésgátló kezelésre szánják, így a hatás csak a legelső és a vékony ráncokon lesz észrevehető.

A krémet reggel és este lehet kenni.

Költség: 2000 rubeltől 30 ml-re.

Innisfree The Green Tea Seed szemkrém

Előnyök:

 • Természetes összetétel;
 • Szép textúra;
 • Észrevehető hatás a hervadás első jeleinél.

Hátrányok:

 • Nem alkalmas érett bőrre.

Innisfree A zöld tea mag szérum

Ahogy a név alapján sejtheti, ez a szérum ugyanazon vonal képviselője, mint a szemkrém. Ez a termék évek óta állandóan eladta az értékesítést. Ennek oka kifejezett antioxidáns hatás. A termék nagyon gazdaságos használatával a hatás azonnal észrevehető, a bőr hidratáltabb és lágyabb. Folyamatos használat mellett meg lehet tartani a dermis rugalmasságát.

Oroszországban a költségek meglehetősen magasak - 3000 rubeltől 80 ml-ig pénzt takaríthat meg, ha külföldi online áruházakban vásárol.

Innisfree A zöld tea mag szérum

Előnyök:

 • Könnyű, erősen nedvszívó textúra;
 • Alacsony fogyasztás;
 • Halmozott hatás.

Hátrányok:

 • Nem.

Koreai luxuskozmetikumok

Sulwhasoo

Ez a márka 1967-ig nyúlik vissza, és a keleti orvoslás hagyományait helyezi termékei középpontjába. A modern készítmények Ázsiában őshonos gyógynövényeket és növényeket használnak, amelyek bizonyították gyógyhatásukat, beleértve a ginzenget, a mume szilva virágát, a fenyőt és még sok mást. Azonban nemcsak a hagyományos gyógynövények használata tette lehetővé a sikert, hanem az innovatív feldolgozási módszerek is, például az alapanyagok süthetők.

SULWHASOO First Care aktiváló szérum

A vitathatatlan sláger és a márka legnépszerűbb közege. A szérum szó szerint segít minden hiányosságban, legyen az szárazság, rosacea, hámlás, mikrorepedések. A szerkezet egyedülálló - vizes, ugyanakkor enyhe olajos. Az illata nem feltűnő, gyógynövényes. A nagyszámú növényi kivonat mellett a készítmény hialuronsavat tartalmaz.

A szérum hagyományos módon használható. A krémekhez és balzsamokhoz pedig hozzáadhatja a hatásuk fokozását.

Ennek a csodaszernek az ára "harap" - átlagosan 8000.

SULWHASOO First Care aktiváló szérum

Előnyök:

 • Számos szerves összetevő a készítményben;
 • Kellemes aroma és állag;
 • Az eszköz multifunkcionalitása;
 • A hatás az első alkalmazás után érezhető.

Hátrányok:

 • Nagyon drága eszköz.

A Whoo története

Ez a márka a Sulwhasoo közvetlen versenytársa. A kozmetikumok létrehozása az ázsiai orvoslás ősi hagyományainak és a szépségipar legújabb fejleményeinek kombinációján alapul. A gyártó kozmetikumok fő összetevői a lótuszvirág, borostyán, arany. Azok. a kompozíció szó szerint drágának és fényűzőnek nevezhető.

A termékek költsége nagyon változó, ezért az alapellátás vonalából származó kozmetikumok 4000 rubeltől megvásárolhatók, az öregedésgátló széria pedig palackonként 30 000 rubelbe kerül.

Kiegyensúlyozó tonik Yang-ban

Ez a festék alapvető ápolószer, amelyet szérummal és esszenciával kombinálva használnak. Feladata, amellyel kiváló munkát végez, a bőr tónusának kiegyenlítése, a hidratáció szintjének fenntartása és regeneráló hatású.

A kompozíció részét képező ginzeng fiatalító hatású, serkenti a bőr regenerálódásának természetes folyamatait.

A tonikot közvetlenül a mosás után használják a napi ápolásban reggel és este.

Egy 150 ml-es üveg ára 4600 rubel.

A Whoo Balancing Tonic Yang története

Előnyök:

 • Öregedésgátló hatás;
 • Szerves összetétel;
 • A hidratáló hatás tapintható.

Hátrányok:

 • Nem.

Ennek eredményeként

A koreai kozmetikai márkák száma és az általuk gyártott termékek köre folyamatosan növekszik, egyre több rajongót szerez. Ha még nem próbálta meg a koreai gondozást, a "best-hu.designuspro.com" szerkesztősége azt javasolja, hogy kezdje a szövetmaszkokkal. Ez az az eszköz, amellyel szinte minden márka rendelkezik, amit a koreaiak habozás nélkül a legjobbnak nevezhetnek, és ami valóban kézzelfogható hatást kölcsönöz.

Az ápolószereket úgy kell megválasztani, hogy figyelembe vesszük a bőr életkorát, típusát és állapotát, valamint a kívánt hatást. A modern koreai kozmetikumok képesek megoldani a problémákat és szinte minden nőnek megadják a kívánt eredményt, feltéve, hogy a termékeket helyesen választják ki!

HAGYJON ÁTTEKINTÉST

Kérjük, írja be megjegyzését!
Kérjük, írja ide a nevét

Elolvastam a feltételeket Felhasználói Szerződés *