A legjobb ingatlanközvetítők Szentpéterváron 2020-ra

0

A szentpétervári lakosok körében ma nagyon magas az ingatlan iránti kereslet. Ebben a kérdésben nem csak megfelelő lakást kell találni, hanem a szükséges dokumentumcsomagot is helyesen kell elkészíteni.

Az adásvételi szerződés aláírása összetett folyamat, amely számos jogi törvény betartását követeli meg. Az ingatlanügynökségek segítenek megoldani ezeket a kérdéseket. Nehéz megbízhatót találni a sok cég között, ezért a "best-hu.designuspro.com" oldal szerkesztői azt javasolják, hogy ismerkedjen meg a legjobb szentpétervári ingatlanügynökségekkel 2020-ig.

Hogyan válasszunk megbízható ügynökséget

Az NA keresési folyamatában elkövetett hibák elkerülése érdekében a vállalat munkájához kapcsolódó bizonyos pontokra kell összpontosítania:

 1. Vegye figyelembe a cég tapasztalatait. Minél hosszabb ideig van egy vállalat a piacon, annál kompetensebb a saját munkájának elvégzése, mint a nemrégiben megnyílt ügynökségek tapasztalatok nélkül. Ne feledje, hogy mindenhol vannak kivételek. Éppen ezért néhány hozzáértő alkalmazottakkal rendelkező fiatal cég minőségi szolgáltatásokat is tud nyújtani.
 2. Ha valamilyen konkrét segítségre van szüksége, a szakértők azt tanácsolják, hogy vegyenek igénybe olyan magasan szakosodott vállalatokat, amelyek tisztában vannak a saját résükön található apróságokkal. Ha különféle szolgáltatásokat kell igénybe vennie, például ingatlanvásárlást jelzáloggal vagy kormányzati programokkal, akkor jobb, ha igénybe veszi a Tudományos Akadémia segítségét, amely sokféle jogi szolgáltatást nyújt.
 3. Nem árt az interneten megismerkedni a vállalat korábbi ügyfeleinek véleményével, és megvizsgálni tőlük a panaszokat.
 4. A szolgáltatási szerződést mindig gondosan olvassa el.

A legjobb ingatlanügynökségek Szentpéterváron

Hogyan válasszunk megbízható Tudományos Akadémiát, amikor Oroszország északi fővárosában több mint kétszáz cég nyújt szolgáltatást ezen a résen, ha nem veszi figyelembe a kis munkakörrel rendelkező kisvállalkozásokat, nehéz kérdés.

A "best-hu.designuspro.com" oldal szerkesztői megpróbálták megoldani, ezért javasoljuk, hogy ismerkedjen meg a legjobbak besorolásával a szakértők és a felhasználók, az ingatlanügynökségek szerint. A választás eldöntésekor a következő kritériumokat vettük figyelembe:

 • a vállalat jelenléte a Rosfinmonitoring adatbázisban;
 • működési tapasztalat és a hírnév átláthatósága;
 • az alkalmazottak műveltsége és a nyújtott szolgáltatások száma;
 • a szerződés átláthatósága és a partnerség tiszta feltételei;
 • a korábbi ügyfelek észrevételei az internet ellenőrzött webhelyeiről.

Végül 11 legjobb NA-t sikerült összegyűjteni, amelyek megérdemlik a figyelmét.

EVO

Az EVO társaság tevékenységének legfontosabb trendje a szentpétervári lakóingatlan. Az ingatlaniroda mind a másodpiacról, mind az új épületekben ad el és vásárol tárgyakat, emellett bérleti díjval és bizalmi kezeléssel is foglalkozik. Az első konzultációt ingyenesen nyújtják, emellett az ügyfél többféle módon kérhet tanácsot:

 • hívás (a számot a fenti táblázat tartalmazza);
 • levelet írni a @mail címre;
 • kérjen segítséget népszerű azonnali üzenetküldőkön vagy a közösségi hálózatokon keresztül.

Az "EVO" rövidítés a következőket jelenti:

 1. Hatékonyság.
 2. Bevonás.
 3. Felelősség.

Ezt teljes mértékben megerősíti a hivatalos Vkontakte csoport több mint 900 vásárlói véleménye, amely ismét bizonyítja, hogy a vállalat képviselői tiszteletben tartják ezeket a koncepciókat. Semmi sem jobb az EVO szervezet számára, mint egy az igényeivel elégedett ügyfél. Ezért a szakemberek mindent megtesznek annak érdekében, hogy a céggel folytatott partnerség nyereséges és hatékony legyen.

Az ingatlanügynökség 2010 óta működik. Fennállása alatt a Tudományos Akadémiának sikerült jó eredményeket elérnie.

Ma az "EVO" vállalat vezető helyet foglal el az élen a megbízhatóság szempontjából az internet különböző hiteles erőforrásai terén. A szervezet alkalmazottai rendszeresen részt vesznek különféle speciális versenyeken és rendezvényeken, amelyek lehetőséget nyújtanak számukra az ingatlanpiac legfrissebb híreinek megismerésére és a legmagasabb színvonalú szolgáltatások nyújtására.

A társaság Oroszország északi fővárosának számos bankintézményével áll együttműködésben, ami azt jelenti, hogy az ügyfél garantálja, hogy rendkívül kedvező feltételekkel fogadja el a hitel iránti kérelmet. Érdemes megemlíteni azt is, hogy az "EVO" cég alkalmazottai teljesen nyitottak az ügyfelek iránt: saját blogjuk fejlesztésével foglalkoznak az interneten, ahol saját életükről, szakmai tevékenységükről stb.

Előnyök:

 • a munka átláthatósága, őszinteség és a jó eredményekre való összpontosítás;
 • az egyes ügyfelek személyes megközelítése és kapcsolatuk rugalmassága;
 • az ügynökség számos szolgáltatást nyújt;
 • a vállalat alkalmazottai magasan képzett mesterei mesterségüknek
 • megbízhatóság, őszinteség és jó hírnév.

Hátrányok:

 • nem található.

Családi ingatlanügynök

A Nepokorennykh Avenue 49. szám alatt található AN "Family Realtor" kiváló népszerűségnek örvend saját ügyfelei és partnerei körében. Az alkalmazottak profizmusa lehetővé teszi a legnehezebb és nem szabványos feladatok megoldását.

Az NA kompetens és tanúsított ügynököket alkalmaz, akik időt és pénzt takarítanak meg az ügyfeleknek. Ha az ügyfél jelzáloggal akar lakást vásárolni, akkor segítenek neki lakást találni, jelzálog-hitelezési programot, valamint előkészíti és összehangolja a teljes szükséges dokumentumcsomagot, amelyre egy bankintézetnek szüksége van. A szervezet emellett támogatni fogja az ügyfelet a szerződéskötés minden szakaszában, a jelzálog igénylésétől a partner banki intézményekig, az ingatlan tulajdonjogának igazolás kiállításáig az ügyfél számára.

A társasággal való partnerség biztosítja az ügyfél számára a tranzakció jogi átláthatóságát, a megfelelő pénzügyi követelményeket, az összes művelet minimális időtartamát, az ügyfél érdekeinek betartását, valamint a meghozott döntés pontosságának nyugalmát és határozottságát.

A "családi ingatlanügynök" minden nap ebédszünetek nélkül működik. Önkéntes alapon konzultációt folytat tárgyak adás-vételével kapcsolatban. Minden érdeklődési kérdést tisztázhat a vállalat hivatalos internetes erőforrásán, amelynek linkjét a fenti táblázat tartalmazza.

Előnyök:

 • a jelenlegi szabványokat figyelembe vevő munkák;
 • személyes megközelítés minden vásárlóhoz;
 • önállóan gyűjtse össze a szükséges dokumentumcsomagot;
 • ügyletek támogatása;
 • emberi hozzáállás a munkavállalók részéről;
 • kiváló szolgáltatás;
 • a jutalékok tisztasága.

Hátrányok:

 • nem található.

Ingatlanügynökség "Home estate"

A "Home estate" ingatlanügynökség egy speciális hálózati társaság, amely az északnyugati régióban olyan városokban képviselteti magát, mint Szentpétervár, Murmanszk, Apatity, Polyarnye Zori.

Az ügynökség kiemelkedik európai szintű ügyfélszolgálatával. A házi ingatlanvállalat nemcsak új épületekben lévő lakások vásárlását kínálja, hanem lakások eladását vagy vásárlását a másodpiacon, Szentpéterváron és Oroszország további 26 régiójában - jutalék nélkül.Az ügynökség emellett segítséget nyújt bármely kereskedelmi, külvárosi vagy külföldi ingatlan megvásárlásához, eladásához vagy bérléséhez.

A vállalat nagy előnye, hogy minden alkalmazott tanúsított szakember, aki mindenféle támogatással dolgozik, széleskörű tapasztalattal rendelkezik a katonai jelzálogkölcsönök és az anyasági tőke felhasználásával végzett tranzakciókban.

Az ügynökség csak szakterületén tapasztalt szakemberekkel kínál munkát, amelyet a Szentpétervári Realtors Szövetség ítélt oda. Számos vásárlói vélemény, miszerint a tranzakciók könnyűek és kényelmesek, bizonyítják a munkához való felelősségteljes hozzáállást.

A társaság teljes jogú tagja az Orosz Realtors Céhnek, valamint a Szentpétervár és a Leningrádi Régió Ingatlanközvetítőinek Egyesületének. Az ilyen kompetenciák lehetővé teszik számunkra, hogy a szakmai megfelelés garanciája legyen. Ennek köszönhetően a vállalat magas követelményeket támaszt a munkával szemben a nyújtott szolgáltatások minőségi színvonala szerint.

Előnyök:

 • képzett és hozzáértő személyzet;
 • A szolgáltatás minőségének európai szintje;
 • ügyfélszolgálat a tranzakció minden szakaszában;
 • a kínált szolgáltatások széles skálája;
 • sok pozitív visszajelzés az ügyfelektől.

Hátrányok:

 • nem található.

Apartmanok Szentpéterváron

TELEFON+7 812 604-69-18
WEBOLDALhttps://kvartiry-sankt-peterburga.ru
CÍMrossz vicc. Tőzeg, 7A, 201-es iroda, 2. emelet.
A METRO ÁLLOMÁNY közelében- Úttörő.
- Régi falu.
- Parancsnok sugárút.
MENETRENDH-P: 10:00 és 21:00 óra között
Szo-V: 11:00 és 18:00 óra között
A KIADOTT SZOLGÁLTATÁSOK FELSOROLÁSA- helyiségek bérlése;
- lakáshitelek és jelzálogkölcsönök;
- apartman iroda;
- tárgyak vétele / eladása új épületekben;
- vagyonértékelés.

A társaság felkéri az ügyfeleket, hogy látogassanak el a "Gulliver-1" üzleti központba, hogy vadonatúj és hangulatos lakóteret vásároljanak. A cég a Tudományos Akadémia tanácsadó ügynöksége, amely segít az ingatlanokkal kapcsolatos kérdések gyors és hatékony megoldásában.

Az ügynökség munkatársai a szó teljes értelmében profik a saját üzletükben, mivel meg tudják oldani az ügyfél számára felmerülő különféle nehézségeket, amelyek a cél elérése felé mutatnak. A társaság tevékenységének legfontosabb szabályai az ügyfelekkel kapcsolatos őszinteség és tisztaság.

A Tudományos Akadémia segít gyorsan megtalálni az életteret, elkészíteni az összes szükséges dokumentumcsomagot, és támogatást nyújt a tranzakció minden szakaszában.

A társaság szolgáltatásainak listája nagy. A cég alkalmazottai segítséget nyújtanak az ügyfélnek a jelzálogjog jóváhagyásában, ingatlanvásárlásban / -értékesítésben, valamint bérletben vagy helyiségcserében. A cég segítséget nyújt az ingatlanok felmérésében, a privatizációban és a sürgős lakásvásárlásokban is.

A társaság ügynökei a tranzakció során támogatást nyújtanak az ügyfélnek, valamint tanácsot adnak a papírmunkában. Tanácsért, valamint a tarifákkal, bónuszokkal és a betöltetlen ügynökökkel kapcsolatos információkért kérjük, hívja a fenti táblázatban felsorolt ​​telefonszámot.

Előnyök:

 • Szakképzett személy;
 • segítség a jelzálog jóváhagyásában;
 • a tranzakciók lehető legrövidebb időn belül történő regisztrálása;
 • tanácsadás az ügyfélnek az ingatlanpiac helyzetéről;
 • 100% -os ügyfélszolgálat a tranzakció minden szakaszában.

Hátrányok:

 • nem található.

TSAN

TELEFON+7 812 324-40-00
WEBOLDALhttps://agentstvo-nedvizhimosti-can.ru
CÍMNevsky prospektus, 107B, 1. emelet.
A metróállomás közelében- pl. Lázadó.
- Majakovszkaja.
MENETRENDH-P: 09:00 és 20:30 között
Szo-V: 10:00 és 18:00 óra között
A KIADOTT SZOLGÁLTATÁSOK FELSOROLÁSA- helyiségek bérlése;
- ingatlanközvetítő iroda;
- fejlesztési szolgáltatások;
- lakáskölcsön és jelzálogkölcsön;
- tárgyak vétele / eladása új épületekben.

A TsAN 25 éves sikeres tevékenységet jelent a piacon, sok elégedett és hálás ügyfelet, valamint a tranzakciók abszolút tisztaságát. Itt az ügyfél konzultálhat és segítséget kérhet az ingatlanok adásvételével kapcsolatos kérdések megoldásában.

A Tudományos Akadémián dolgozó szakértők sokéves tapasztalattal rendelkeznek, amely lehetővé teszi számukra, hogy gyorsan megtalálják az egyes ügyfelek személyes megközelítését, tanulmányozzák a közelgő tranzakció sajátosságait, és megfelelő lehetőségeket is találjanak. Azonnal megvitatják a Tudományos Akadémia árlistáját, hogy az ügyfél ne féljen attól, hogy a tranzakció befejezése után kiderül néhány "rejtett" összeg.

Az átláthatóság az ingatlanügynökség fő szabálya.

Az AN rengeteg szolgáltatást nyújt:

 • új épületekben és a másodlagos piacon lévő lakások adás-vétele, valamint bérbeadása;
 • telkek adás-vétele és bérbeadása;
 • támogatás az előleggel és anélkül történő jelzálog jóváhagyásában;
 • támogatás a szükséges papírcsomag elkészítésében;
 • ügyletek jogi lebonyolítása;
 • kereskedelmi tárgyakkal kapcsolatos ügyletek;
 • vagyonértékelés.

Az NA-nak saját ügyfélköre van, amely jelentősen felgyorsítja az ingatlanok adásvételét, bérbeadását és cseréjét.

A cég minden nap dolgozik.

Előnyök:

 • rövid időn belül megfelelő megoldások keresése;
 • 24/7 ügyfélszolgálat;
 • támogatás a papírmunkában;
 • nincsenek további kifizetések;
 • figyelmesség a tranzakció valamennyi felére.

Hátrányok:

 • nem található.

Petersburg ingatlan ház

TELEFON+7 812 490-75-22
WEBOLDALhttps://petdn.ru
CÍMper. 4. tégla, 1. emelet.
A metróállomás közelében- Nevsky Prospect.
- Ülő udvar.
- Kertészkedés.
- Admiralteyskaya.
MENETRENDH-P: 09:00 és 20:00 között
Szo: 11:00 és 17:00 óra között
V: szabadnap
A KIADOTT SZOLGÁLTATÁSOK FELSOROLÁSA- helyiségek bérlése;
- ingatlanközvetítő iroda;
- fejlesztési szolgáltatások;
- lakáshitelek és jelzálogkölcsönök;
- ingatlanok adásvétele új épületekben.

Ha ingatlanügynökre van szüksége, vegye igénybe az ügynökség szolgáltatásait. A szolgáltatások köre itt széles:

 • házválasztás;
 • a tranzakció;
 • lakóingatlan értékesítése;
 • jelzálogjog jóváhagyása.

Ha még mindig bérel lakást, fontolja meg saját vásárlását. Az ingatlanközvetítő ügynökség együttműködik a nagyobb bankintézetekkel, amelyekben az ügyfelet segítik abban, hogy megállapodjon a jelzálogkölcsönről a lakásába történő befektetés érdekében.

A cég még a nehéz helyzetekben is segítséget nyújt a jelzálogjog jóváhagyásában, például rossz hitel esetén vagy hivatalos munkahely hiányában.

A vállalat alkalmazottai segítenek megtalálni az ügyfél minden kívánságának megfelelő lakóteret. Hangulatos tervezés, fejlett infrastruktúra, jó szomszédok - az ügynökség munkatársai mindent a legapróbb részletekig figyelembe vesznek.

Azoknak, akik Krímben szeretnének tárgyat vásárolni, lehetőségük van arra, hogy költségvetési költséggel kiváló megoldást találjanak. Az AN működik az oktatási és egészségügyi intézmények közvetlen közelében lévő 3 legjobb üdülőfalvával, valamint üzletekkel.

Előnyök:

 • A komplex jelzálog-jóváhagyások 98% -a;
 • Az ügyfelek 65% -a barátok tanácsára fordul a Tudományos Akadémiára;
 • 37 bankintézet együttműködik a céggel, és kedvező együttműködési feltételeket kínálnak AN ügyfeleknek;
 • sokéves tapasztalattal rendelkező alkalmazottak;
 • lenyűgöző ügyfélkör.

Hátrányok:

 • nem található.

Ingatlan Központ Kvadrat

TELEFON+7 812 407-34-32
WEBOLDALhttps://kvadrat.estate
CÍMemb. Ushakovskaya, 5., 6. emelet, 600-as iroda.
A metróállomás közelében- Fekete folyó.
MENETRENDH-P: 09:00 és 20:00 között
Szo-V: 11:00 és 18:00 óra között
A KIADOTT SZOLGÁLTATÁSOK FELSOROLÁSA- új épületek és tulajdonosok lakásainak eladása;
- papírmunka;
- jelzálogjog jóváhagyása;
- ügyletek lebonyolítása;
- vagyonértékelés.

A cég 2013 óta sikeresen működik. Ma 48 fő a létszám. A vállalat hatéves eredményes tevékenysége miatt Szentpétervár egyik legvirágzóbb és legvirágzóbb országa. Az ingatlanügynökség Oroszország északi fővárosában található lakások értékesítésével foglalkozik közvetlenül a tulajdonosoktól és a fejlesztőktől.

A vállalat alkalmazottainak fő hangsúlya: másodlagos és elsődleges ingatlanok (új épületekben lévő lakások értékesítése, objektumok eladása és megválasztása a tulajdonosoktól), valamint az ügynökök továbbképzése (értékesítési tapasztalat, személyes hatékonyság és ismeretek az ingatlan területén).

A cég sokéves tapasztalattal rendelkező igazolt ügynököket alkalmaz, akik mindent tudnak az ingatlanokról. Segíthetnek egy lakás sikeres eladásában, az ügyfél kívánságainak és pénzügyi lehetőségeinek megfelelő megoldás megtalálásában az ingatlanvásárláshoz.

Az alkalmazottak tanácsot adnak a jelzálogkölcsönökről.

Előnyök:

 • magasan képzett személyzet;
 • támogatás a jelzálog jóváhagyásában;
 • a tranzakció;
 • kompetens tanácsadás;
 • támogatás a szükséges dokumentumok elkészítésében és kivitelezésében.

Hátrányok:

 • nem található.

Városi ingatlanközpont

TELEFON+7 999 005-68-92
WEBOLDALhttps://www.gcn-spb.ru
CÍMutca. Efimova, 6., 13. iroda, 1. emelet.
A metróállomás közelében- Puskinszkaja.
- I. Műszaki Intézet
- Sennaya tér.
- Kertészkedés.
- Műszaki Intézet II.
- Zvenigorodskaya.
- Spasskaja.
MENETRENDH-P: 09:30 és 20:30 között
Szo-V: szabadnapok
A KIADOTT SZOLGÁLTATÁSOK FELSOROLÁSA- lakások és szobák eladása;
- új épületek lakásainak eladása fejlesztői árakon;
- nyaralók, házak és nyaralók értékesítése;
- kereskedelmi ingatlanok kezelése;
- üzletek a régiók ügyfelei számára.

Az ügynökséget 1996 tavaszán alapították. Eleinte a társaság csak a szentpétervári lakosok számára nyújtott szolgáltatásokkal foglalkozott a lakáspiacon. A társaság szakértői továbbra is segítik az embereket egy ingatlanügylet aláírásában:

 • privatizáció;
 • vétel / eladás;
 • csere;
 • jogi támogatás a tranzakció minden szakaszában.

Az ügynökség fennállása alatt több mint ötezer tranzakciót kötött sikeresen. Egyiküket sem ismerte el fiktívnek, és a bíróság sem támadta meg, ami a munkavállalók magas szakmai felkészültségéről és a jól megválasztott munkamódszerről tanúskodik. Ma ez a cég képzett szakértő a lakó- és kereskedelmi ingatlanpiacon.

A cég teljes körű tanácsadási és közvetítési szolgáltatást nyújt a kereskedelmi ingatlanokhoz.

Az ügynökség mind a hazai, mind a külföldi cégekkel együttműködik, bérleti szolgáltatásokat nyújtanak, valamint kereskedelmi és irodahelyiségek, különálló épületek értékesítését, ingatlanértékelést, piacelemzést és koncepciótervezést nyújtanak.

A cég különböző összetettségű beruházási projekteket elemez és értékesít. Az ügynökség átfogó megoldásokat kínál az ügyfeleknek az ingatlan területén, teljesítve a tulajdonosok, a bérlők és a befektetők érdekeit a projektfejlesztés minden szakaszában. Az ügynökség saját munkájában elsősorban az ügyfelek érdekeinek védelmét célozza.

Előnyök:

 • a lakásvásárlás során felmerülő összes jogi késés szabályozása;
 • az alkalmazottak hozzáértése;
 • sokéves tapasztalat az ingatlanpiacon;
 • Az ügyfelek 90% -a barátai tanácsára fordul a céghez;
 • a per hiánya.

Hátrányok:

 • nem található.

Viszonteladási központ

TELEFON+7 812 988-64-14
+7 800 600-18-44
WEBOLDALhttp://m-union.one
CÍMutca. Yesenin, d 1-1, 14-N helyiségek.
A metróállomás közelében- Ozerki.
MENETRENDH-P: 11:00 és 19:00 óra között
Szo-V: szabadnapok
A KIADOTT SZOLGÁLTATÁSOK FELSOROLÁSA- szobák és lakások értékesítése;
- lakások vásárlása;
- az ügylet legális végrehajtása;
- költségbecslés;
- szabadon bocsátás letartóztatás vagy terhelés alól.

Ha egy személynek lakást kell vásárolnia vagy eladnia, akkor feltétlenül vegye fel a kapcsolatot ezzel az ingatlanügynökséggel, mivel ez biztosítja a biztonságos ingatlanszerzést és a lehető legrövidebb időn belül sikeres eredményt.

Az AN tagja a Szentpétervár és a Leningrádi Régió Ingatlanközvetítőinek Egyesületének, a Városi Kereskedelmi és Iparkamara tagja, valamint a Sberbank kulcsfontosságú partnere az ingatlanértékesítésben. A vállalat internetes erőforrásában (a cím a fenti táblázatban található) tanulmányozhatja a vállalat munkájával kapcsolatos tanúsítványokat és megjegyzéseket.

A társaság munkatársai a saját üzletük valódi szakemberei. Tavaly a Tudományos Akadémiát a város és a régió legjobbjainak ismerték el, ami garancia a kiváló munkára és a képzettségre.

Ezen ügynökségen keresztül vásárolhat vagy eladhat lakást, jóváhagyhatja a jelzálogkölcsönöket, és jogi segítséget is igénybe vehet egy ügylet lebonyolításakor. 23 banki szervezet, tervező intézmény és értékelő együttműködik a Tudományos Akadémiával.

Előnyök:

 • a Sberbank fő partnerei saját szegmensükben;
 • a "Legjobb ingatlancég, legfeljebb 50 alkalmazottal" és a "Legjobb debütáns az ingatlanpiacon" díjak nyertesei;
 • távoli támogatás más városokból érkező ügyfelek számára;
 • tanácsadás az értékesítés előtti előkészítéssel kapcsolatban;
 • az objektum professzionális szintű fényképezése.

Hátrányok:

 • nem található.

Apartmanok fővárosa

TELEFON+7 812 708-05-77
WEBOLDALhttps: //xn-80aafwdjexybbmi4c.xn--p1ai
CÍMutca. Tipanova, d 3.
A metróállomás közelében- Csillag.
- Moszkva.
- Győzelmi park.
- Elektromos energia.
MENETRENDH-P: 09: 00-18: 00
Szo-V: szabadnapok
A KIADOTT SZOLGÁLTATÁSOK FELSOROLÁSA- lakások vétele / eladása;
- lakás kiadása;
- bizalomkezelés;
- katonai jelzálog;
- lakások megvalósítása a fejlesztőtől.

A gyorsan növekvő Tudományos Akadémia joggal szerepel a szentpétervári legjobb ingatlanügynökségek listáján 2020-ra. A cég minden típusú kereskedelmi és lakóingatlan megszerzésével, eladásával, bérletével vagy visszavonásával kapcsolatos kérdéseket szabályozza.

Az ingatlaniroda folyamatosan fejleszti az ingatlanobjektumokkal kapcsolatos saját adatkezelési rendszerét, amely lehetővé teszi a lehető legrövidebb idő alatt megfelelő megoldás megtalálását, amelyet az ügyfelek nagyra értékelnek.

Előnyök:

 • személyes megközelítés minden vásárlóhoz;
 • képzett személyzet;
 • a tranzakció;
 • az ügynökök tudják, mit kérjenek a lakástulajdonosoktól a rejtett hibák felfedezése érdekében.

Hátrányok:

 • nem található.

Derékszög

TELEFON+7 965 079-44-60
WEBOLDALhttp://ugol.spb.ru
CÍMPr-t Narodnogo Opolcheniya, 10 levél, 231. iroda.
A metróállomás közelében- Veteránok sugárút.
- Leninsky Prospect.
- Avtovo.
- Moszkva.
MENETRENDH-P: 10:00 és 19:00 óra között
Szo-V: szabadnapok
A KIADOTT SZOLGÁLTATÁSOK FELSOROLÁSA- ingatlanokkal kapcsolatos ügyletek lebonyolítása (lakások adás-vétele a másodpiacon);
- az objektum felkutatása és bemutatása;
- ügylet lebonyolítása;
- új épületek lakásvásárlása;
- Kereskedelmi ingatlan értékesítése és bérbeadása.

Ez egy olyan cég, amely az ingatlan területén tevékenykedik. Itt kapja meg a legteljesebb tanácsokat különböző kérdésekben, valamint gyorsan megoldhatja a felmerült nehézségeket. A társaság az ingatlanokkal kapcsolatos különféle szolgáltatásokban nyújt segítséget az ügyfeleknek.

Előnyök:

 • kivívta az emberek bizalmát;
 • az ügyletek tisztasága;
 • a legtöbb ügyfél baráti tanácsra fordul az NA-hoz;
 • magasan képzett munkavállalók;
 • az összes szükséges dokumentumcsomag gondosan és időben elkészül.

Hátrányok:

 • nem található.

Püspöksüveg

TELEFON+7 812 327-45-28
+7 812 715-45-10
WEBOLDALhttp://www.mitra.su
CÍMutca. 4. Krasznoarmejskaja, 4.
A metróállomás közelében- Frunzenskaja.
- I. Műszaki Intézet
- Műszaki Intézet II.
MENETRENDH-Szo: 10:00 és 21:00 óra között
V: szabadnap
A KIADOTT SZOLGÁLTATÁSOK FELSOROLÁSA- lakások eladása;
- helyiségek kivitelezése;
- telek és házak eladása;
- jelzálog és hitel;
- sürgős ingatlanvásárlás.

A Tudományos Akadémia 10 évvel ezelőtt kezdte meg saját fejlesztését. Abban az időben egy jól összehangolt, magasan képzett alkalmazottakból álló személyzet kezdett felépülni egy kisvállalkozásban, amelynek célja a folyamatos üzleti fejlődés.Néhány évvel később a cég átalakult, ezt követően főnökei elkezdték modernizálni a nyújtott szolgáltatások minőségét.

Ekkor körülbelül 10 ember dolgozott az ügynökségben, és egy átgondolt politika eredményeként negyedéves szakértői csoportok, a másodlagos lakáspiaccal foglalkozó részleg, valamint a jelzálog- és kereskedelmi ingatlanok osztálya alakult.

A személyzet létszáma 100 főre nőtt, ezt követően kialakult saját honlapja és exkluzív stílusa. A tanfolyam nem áll meg a rendelkezésre álló eredménynél, és a legnagyobb magasság elérésének vágya lett az első oka ennek az ingatlanirodának a megnyitása.

Jelenleg a cég egy alapvetően új tevékenységi rendszert integrál a piacra, amely megváltoztatja az ügynök működését. A másodlagos lakáspiac új ágának munkatársai az ingatlanértékesítés fiatal tanúsított szakértőiből állnak.

A tanszék alkalmazottai számára szisztematikusan szervezik a képzéseket, hogy megtanítsák a megvalósítási technikákat és javítsák a készség szintjét. A tárgyak bemutatása szükségessé válik az objektum, a közeli helyszín és az infrastruktúra előnyeinek bemutatására.

A vidéken található ingatlanszakértők tanácsot adnak a kommunikáció tényleges költségeiről és időtartamáról. Ennek a cégnek az ingatlanügynökei meglátogatják saját ügyfeleiket a cég autóival, és minden alkalmazott új mobil felszerelést kap, amelyen keresztül gyorsan megkapja az ügyfél adatbázis frissítését.

Ez a fiók tulajdonképpen a felújított ingatlaniroda névjegykártyájává vált. A cél - folyamatosan javítani és többet elérni - a bérleti szolgáltatások körének növekedéséhez vezetett, mivel számos új irány indult el:

 • szállók;
 • mini-szállodák;
 • szállók;
 • integrált webes marketing megoldásokkal foglalkozó informatikai osztálya.

Előnyök:

 • magasan képzett ügyvédek és ügynökök;
 • a vállalat stabilitása és megbízhatósága;
 • magas színvonalú szolgáltatás;
 • a munkát hatékonyan és a lehető legrövidebb idő alatt végzik;
 • nincsenek rejtett díjak.

Hátrányok:

 • nem található.

Növekszik-e a lakások költsége 2020-ban?

Figyelembe véve az oroszországi jelenlegi gazdasági helyzetet, a „best-hu.designuspro.com” oldal szerkesztői úgy vélik, hogy nincsenek kifejezett előfeltételek az ingatlanok értékének növekedésére. Nemrégiben Szentpéterváron és Oroszország fővárosában a fejlesztőknek le kellett engedniük az árcédulákat annak érdekében, hogy gyorsan eladhassanak minden tárgyat és elkezdhessenek újak építését.

Ami a másodlagos piacot illeti, az eladók nem mindig engednek, és inkább azt a nézetet részesítik előnyben, hogy jobb várni egy darabig. Miután döntött az ingatlan vásárlásáról, ne takarítson meg pénzt, és magasan képzett szakemberek segítségét vegye igénybe. Biztos lehet benne, hogy a jövőben ez segít megelőzni a sok keserű pillanatot. Nagyon reméljük, hogy ez a cikk némileg növelte az ingatlanügynökségekkel kapcsolatos ismereteit, és segített a választásban.

A fent közzétett információk nem igényelnek vásárlást! Bármilyen tanácsért forduljon a szakértőkhöz!

HAGYJON ÁTTEKINTÉST

Kérjük, írja be megjegyzését!
Kérjük, írja ide a nevét

Elolvastam a feltételeket Felhasználói Szerződés *