A legjobb ingatlanügynökségek Murmanszkban és a murmanszki régióban 2020-ig

0

Az ingatlanok adásvétele mindig fontos esemény. Magad megtenni nehéz és nem biztonságos. A helyes döntés az, ha megbízunk egy ingatlanirodában. A cég munkatársaival való együttműködés több hétig tart, és ha nehéz az együttműködés, akkor a költözés öröme elvész. Éppen ellenkezőleg, egy hozzáértő ügynök támogatásával élvezetes kaland lesz a vétel és eladás. Nem számít hol laksz, több tucat cég közül lehet választani. A "best-hu.designuspro.com" oldal szerkesztői elkészítették a Murmansk és Murmansk régió legjobb ingatlanügynökségeinek minősítését 2020-ra.

Hogyan válasszunk ingatlanközvetítőt és ügynököt

A költözésnek örömnek kell lennie. Mindig. Olyan ingatlanügynökséget kell választania, amely:

 • az ingatlannal azonos területen van;
 • információval rendelkezik a piac állapotáról;
 • tudja, hogyan kell hatékony reklámot készíteni;
 • garantálja a választást az ügyfelek számára, ami lehetővé teszi számukra, hogy az Ön számára legkedvezőbb áron értékesítsenek vagy vásárolhassanak ingatlanokat.

Az ingatlanügynökségek értékes támogatást nyújtanak.

 • Az ingatlanár-meghatározás helyessége azért fontos, mert ha egy tárgyat felfújt áron hoz forgalomba, azzal fennáll a veszélye, hogy több hónapig eladatlan marad. A túl alacsony költségek növelik az ügyfelek bizalmatlanságát. Egy komoly ingatlaniroda ismeri a jelenlegi piaci helyzetet, és sok változót vesz figyelembe annak megállapításához, hogy mennyit ér egy lakás. Ezért nem szabad olyan ügynökre támaszkodni, aki a tulajdonát lényegesen drágábban értékelte, mint mások.
 • A legjobb ingatlancégek tudják, hogyan lehet növelni egy lakás vonzerejét. Válassza ki azokat, akik tanácsot adnak az eladó ingatlan javítására, az eladási ár növelésére törekedve. A bútorok ügyes mozgatásával, a színek összehangolásával, a világítás gondozásával, a rend és a tisztaság javításával változást hozhat. Végül professzionális fényképek felhasználásával az ügynök megmutatja a ház előnyös oldalait.
 • A papírmunka mindig unalmas ügyletek lebonyolításakor. A dokumentumok ellenőrzése, a szerződések előkészítése, az eladás, a végleges szerződés aláírása megterhelő. Az ingatlanirodára hagyatkozás csökkenti a szorongást. Ez fontos.
 • Végül fontos, hogy az ingatlanügynökség pszichológiai kényelmet teremtsen, tájékoztasson a potenciális vásárlókkal való kapcsolattartásról és a jelenlegi tárgyalások alakulásáról. A jó ingatlannal a ház tulajdonosa főszereplőnek érzi magát, és optimizmussal éli a vételi és eladási folyamatot.

A legjobb ingatlanügynökség az, amely szűrőként működik, hogy csak a megfelelő partnerekkel tudja Önt kapcsolatba hozni, tiszteletben tartja nemcsak az Ön érdekeit, másrészt pedig garantálja az illetékes jogi támogatást.

Kiválasztási hibák

Túl gyakran választanak egy jól ismert vállalatot a városban. A legjobb, ha megbízhatónak tartott céggel fordulunk. De ... nem ügynökség, sem márka, sem híres név nem tesz jót neked. Ez egy adott ingatlanügynök feladata lesz. Ezért értékelje az illetőt, tapasztalatait, gyakorlati készségeit és személyes tulajdonságait.

Ha egy szakember nevét barátok, rokonok vagy ismerősök adták tovább, ez nem azt jelenti, hogy ugyanolyan sikerrel fog megbirkózni a helyzeteddel. Döntse el, hogy egy ingatlanügynök alkalmas-e Önre külön-külön.

Még rosszabb ügynököt választani, mert jó barát. Hagyja félre a barátságot és az együttérzést, amikor ingatlan eladását tervezi. Sokan évekig elakadtak az értékesítésen, mert bíztak rokonaikban. Kérdezd meg magadtól, melyik a fontosabb: tesz-e egy barátjának szívességet, vagy eladja a házat?

A legjobb elkerülni azokat az ügynököket és ingatlanügynökségeket, amelyek alacsony jutalékot kérnek. Megértheti a pénztakarékosság vágyát. De a szolgáltatások költségét nem vitatják meg, az átlagárat a piac diktálja. Ha az ingatlanügynök nem tud megfelelő árat meghatározni a munkáért, akkor nem tud megállapodni a ház adás-vételének kedvező árában.

A legjobb ingatlanügynökségek Murmanszkban és a murmanszki régióban 2020-ig

Otthoni birtok

A Home estate ingatlanközvetítő iroda az északnyugati régió 4 városában (Szentpétervár, Murmanszk, Polyarnye Zori, Apatity) nyújt ingatlanszolgáltatást. Az ügynökség megkülönböztető jegye az igazán európai szolgáltatás, amikor az ügyfelekkel dolgozik.

Ha felveszi a kapcsolatot a Home Estate-rel, akkor nemcsak Szentpéterváron (Murmansk), hanem 26 másik orosz régióban is új lakások tulajdonosává válhat. Ugyanakkor az ügynökség csak a legmegbízhatóbb fejlesztőkkel dolgozik, és a jelzálog jóváhagyása és a DDU megkötése Murmanszk elhagyása nélkül is végrehajtható.

A vállalat szakemberei, a támogatások minden fajtájában való munkavégzésben, a katonai jelzálogkölcsönökkel, valamint az anyasági tőkével történő tranzakciók lebonyolításában jártas tapasztalattal rendelkező igazolt alkalmazottak segítenek az ügyfeleknek a különböző ingatlanok nyereséges eladásában vagy megvásárlásában. Bérleti szolgáltatásokat nyújtanak.

A vállalat minden alkalmazottjának professzionalizmusa garancia arra, hogy a tranzakció könnyen és az ügyfél maximális kényelmével valósuljon meg.

A lakóingatlanok teljes jogú tagjai az Orosz Ingatlanügynökök Céhének, valamint a Szentpétervár és a leningrádi régió ingatlanügynökeinek szövetségének, amelyek emellett jelentős követelményeket támasztanak a társasággal szemben, hogy a legmagasabb színvonalon dolgozzanak. A munka minőségét és felelősségteljes hozzáállását megerősítették az ügynökség ügyfeleinek véleményei.

Előnyök:

 • A cég tanúsított;
 • Minden ügyfél számára - egyéni megközelítés;
 • Szolgáltatások széles skálája;
 • Az ügynökség alkalmazottai szakterületükön dolgozók;
 • Az ügyfelek 90% -a barátok tanácsára fordul az ügynökséghez;
 • A vállalat becsületes és megbízható ügynökség hírében áll.

Hátrányok:

 • Nem.

VAER ingatlan

Cím: Murmansk, Tarana 25 átjáró, 317. iroda (harmadik emelet).
Telefon: 8 (911) 060-35-35.

Az ügynökség a következő szolgáltatásokat nyújtja: lakás eladása vagy kiválasztása; a lakások, szobák, részvények sürgős visszaváltása vagy expressz eladása; adásvételi megállapodások megkötése; tranzakciók jogi támogatása; bizalomkezelés; bérleti megoldások kiválasztása. Az ár és a szolgáltatások aránya ésszerű, Murmansk és Murmansk régió átlagértékei. Az internetes vélemények ugyanakkor jók. Az ügyfelek szeretik a magasan képzett munkavállalókat, és részt vesznek az összes mainstream közösségi média platformon. A cég nem rejteget el semmit, proaktívan ad tanácsokat a lakhatási kérdések megoldásához.

Előnyök:

 • Szolgáltatás minősége;
 • Szakmai operatív munka;
 • Közösségi média tevékenység.

Hátrányok:

 • Nem található.

Ingatlan világ (képviselet Murmanszkban)

Cím: Murmansk, Tarana 25 átjáró, 6. iroda (első emelet).
Telefon: +7 (812) -389-24-96.

A fő tevékenység új épületek Szentpéterváron és a leningrádi régióban. Ennek érdekében a cég fiókot nyitott Murmansk lakói számára: különleges feltételeket hoztak létre, jelzálogközpontot hoztak létre, gondosan megszervezték az objektum ellenőrzését (találkozó, transzfer, kedvezmények a szállodákban). A lakóhely elhagyása nélkül írhat alá szerződést. Az ügynökség minden kérdést megold: konzultáció, opciók kiválasztása, papírmunka, a lakhatás ellenőrzése és értékelése. Marketing kutatást, tanácsadást, befektetéseket végez.Az egyéni megközelítést és a lehetőségek széles skáláját ötvözve több évig igazolja az ügyfelek bizalmát. Az oldal részletes pozitív véleményeket tartalmaz.

Előnyök:

 • A javaslatok átfogó adatbázisa;
 • Szolgáltatások teljes skálája;
 • Informatív oldal.

Hátrányok:

 • Nem található.

Realt

Helyszín Murmanskban: Lenin sugárút, 16a; Scserbakova utca, 22; Avenue Heroes-Severomortsev, 65 és mások, valamint a regionális városokban Kola és Apatity.
Telefon: + 7 (8152) 24-44-42.

A város legnagyobb ügynöksége. 2000-ben jött létre. Hét fióktelep van 2020-ra. A Murmanski Realtors Céh tagja. A személyzet több mint száz alkalmazottal rendelkezik. A szakemberek bármilyen tevékenységet végeznek ingatlanokkal: vétel és eladás, csere, bérlet, expressz visszaváltás, jelzálogkölcsön, értékbecslés, privatizáció. Minden típusú helyiséget kezelnek: lakó-, kereskedelmi, kiskereskedelmi és ipari helyiségeket. Valamint földterületek. A bázis olcsó tárgyakat és prémium osztályt egyaránt tartalmaz, amelyet VIP szolgáltatásként szolgálnak fel. A dokumentumok vizsgálata és a tranzakciók támogatása saját jogi osztályunkon megy keresztül. Képzőközpontot szerveztek kezdőknek és a személyzet fejlesztésére.

Az oldal egy ingatlanügynök független választását kínálja, fotókat és rövid információkat nyújt az egyes ügyek érdemeiről. Gyors közvetlen és visszajelzés szervezett. A vállalat látható a közösségi hálózatokon, reklámokat, tanácsokat és ajánlásokat nyújt, közös javaslatokat dolgoz ki a partnerekkel az ügyfelek jutalmazása érdekében, és elemző munkát végez.

Előnyök:

 • Tapasztalat és megérdemelt hírnév az iparban;
 • Szakképzett személy;
 • Széles ügyfélhálózat;
 • Akciók, bónuszprogramok szervezése.

Hátrányok:

 • Nem található.

Realt Stroy szolgáltatás

Cím: Murmansk, st. Polyarnye Zori, 44 (második emelet).
Telefon: 8-953-301-45-54, 8 (8152) 4-22-22-4.

A "RieltStroyService" ingatlanügynökség minden alkalommal vállalja, hogy teljesíti a jelentkezők igényeit. A konzultáció ingyenes. Az objektum kiválasztásának kritériumait az ügyfél határozza meg. Ezután az alkalmazottak segítenek jövedelmezően eladni vagy vásárolni egy lakást, szobát, házat, garázst, telket, házikót, házikót. A helyi keresés egyéni módszerét alkalmazzák, és a kiválasztás Oroszország más régióiban is lehetséges (Kalinyingrád, Szocsi stb.). Ügyvéd van jelen a tranzakciók során. A tulajdonjog formalizálása után figyelemmel kísérjük az eredményt. Csak ezután fejeződik be a munka. Vannak kiadó szolgáltatások, jelzálogkölcsön, átalakítási regisztráció és mások. A híreket, a kérdésekre adott válaszokat, a háttérinformációkat egy tökéletesen kivitelezett weboldalon és a közösségi hálózatokban teszik közzé.

Előnyök:

 • Személyzeti kompetencia;
 • A bázis különböző orosz területeket fed le;
 • Saját jogi iroda;
 • Minőségellenőrzési osztály.

Hátrányok:

 • Nem található.

Rossnedvizhimost

Cím: Murmansk, st. Polyarnye Zori, 30.
Telefonszám: +7 (8152) 600-810.

A legbiztonságosabb az, ha kifogástalan hírnevű, hosszú ideje és sikeresen működő nagyvállalatoknál jelentkeznek az ingatlanosok szolgáltatásaiba. Az egyik ilyen sikeres vállalkozás Murmanskban és a murmanski régióban a ROSSNEDVIZHIMOST. Az ágazatban 2010 óta. A Murmanski Realtors Céh tagja. A cselekvések algoritmusa a következő: lakást vagy más tárgyat választanak ki, nézeteket rendeznek, becsülik a költségeket, az árkiigazítás lehetőségét, dokumentumokat elemzik, előzetes megállapodást kötnek, jogi ellenőrzést hajtanak végre, tranzakciót szerveznek (vagyon megszerzése / elidegenítése), elszámolást, tényleges átruházást. Ugyanakkor az ügyfelek költségei és kockázatai minimálisak, csak a szűréseken és a dokumentumok aláírásakor kell jelen lenniük. A szolgáltató ügyfelek kedvelik ezt a hozzáállást, valamint a heti hét napot, az érzékenységet, a szakmaiságot, a részletekre való odafigyelést.

Előnyök:

 • Több éves tapasztalat, megbízható együttműködés;
 • A munka elfogadható árai;
 • Akciók és bónuszjutalmak rendszere;
 • Kényelmes navigáció a helyszínen.

Hátrányok:

 • Nem található.

Vonatkozás

Helyszín a régióban: Monchegorsk, Metallurgov prospect, 2a, 42. iroda.
Telefon: +7 (81536) 6-05-27.

Diverzifikált ügynökség, tevékenységi lista: ingatlanügyletek, jogi, takarítási és pártfogási szolgáltatások. A szolgáltatások ezen kombinációja hasznos a bérbeadó, az eladó vagy az ingatlanvásárló számára. Például kényelmes egy helyen kiadó lakást rendbe tenni, vagy ügyvéd részvételével bérleti szerződést kötni. Az oldal felajánlja az objektumok katalógusának megtekintését, cikkek elolvasását, kérés benyújtását. A magasan képzett alkalmazottak ingyenesen konzultálnak, majd azonnal elérik az ügyfelet a kívánt eredményhez. A sikeres együttműködés garantált.

Előnyök:

 • Megoldandó kérdések széles köre;
 • Kísérés a kulcsok átadása előtt;
 • Helyes hozzáállás az ügyfelekhez.

Hátrányok:

 • Nem található.

Invest

Cím: Murmansk, st. Gagarin (45) vagy Bauman (25).
Telefon: +7 (8152) 57-57-57.

Tevékenységi területe: adásvétel, adásvétel, bérlet, csere, sürgős helyiségvásárlás. Szakterület: lakó- és kereskedelmi ingatlan. A Murmanski Realtors Céh tagja. A szakemberek bármilyen kérdést megoldanak: segítenek a keresésben, tanácsot adnak a kívánt termékek kiválasztásához, értékeléséhez, alkudozásához, dokumentumok ellenőrzéséhez és elkészítéséhez. Ez az ingatlanszolgáltatások szokásos listája, de az "Invest" ingatlanügynökség az ingatlan regisztrációja után is segít. Például, ha szükséges, kialakít egy egyedi belső teret, biztosítani fogja a különleges körülményeket, vagy segíti a javításokat. Ez a számos partnerrel közös programoknak köszönhető. Az irodák videomegfigyelő berendezéssel vannak felszerelve, ami növeli a tranzakciók biztonságát. Az internetes oldal kiváló benyomást kelt, az információk tömörek, a kialakítás lakonikus.

Előnyök:

 • Megbízható tranzakciós támogatás;
 • Szakmai szolgáltatások;
 • Figyelem a fontos részletekre;
 • Bónusz ösztönző ajánlatok;
 • Kényelmes weboldal felület.

Hátrányok:

 • Nem található.

MCUN

Cím: Murmansk, Lenin Avenue, 82; DC Azimut, 1019-es iroda vagy Tarana-átjáró, 25.
Telefon: +7 (8152) 55-88-88.

A "Murmansk Real Estate Management Center" (MCUN) társaság sikeres és megbízható ügynökség. Szakterülete lakóingatlan, kereskedelmi ingatlan és földművelés. Olcsó másodlagos lakások, új épületek jelenlétében Oroszország huszonhárom régiójában, kényelmes nyaralók és igénytelen nyaralók. Jelzálogkölcsön-opciók széles skálája kínálkozik. Népszerű keresések: vásárlás, eladás, csere, bérlés vagy privatizálás, az ügyfelek számára nem jelent problémát. Az üzlet mindig nyereséges, és a kockázatokat nullára csökkentik. Ehhez a szakemberek kiegyensúlyozottan választják meg az opciókat, a költségbecslést, a dokumentumok jogi vizsgálatát, a szerződések nyomtatását és ellenőrzését, az állami szervek támogatását. Sok ügyfél többször is jelentkezik a lakhatási kérdések megoldására, kedveli a munkarendet, az ajánlatok kiterjedt katalógusát, az ügyfélközpontúságot.

Előnyök:

 • Gazdag ingatlanbázis;
 • Széles területi lefedettség;
 • Műveltség, az ügynökök megbízhatósága;
 • Figyelem az ügyfelek igényeire;
 • Pozitív vélemények.

Hátrányok:

 • Nem található.

Belvárosi ingatlan

Címek Murmanskban: st. Polyarnye Zori, 31/2 és st. Burkova, 11/18. A régióban vannak értékesítési irodák a városokban: Kirovszk, Apatity, Polyarnye Zori, Monchegorsk, Petrozavodsk.
Egyetlen telefonszám: 8-800-25-076-25.

A társaság 2002-ben alakult. Az Orosz Realtors Céh tagja. Az ingatlaneladással kapcsolatos szolgáltatásokat hatékonyan, hozzáértően, azonnal nyújtják. A helyiség megvásárlása az ügyfelek igényeinek is megfelel. Minden kívánságot figyelembe veszünk: terület, költség, jogi "tisztaság", minden egyéb jellemző, amely fontos az ügyfelek számára, még a belső tér is. Ez elősegítette az ügyfelek bizalmának elnyerését, a legjobb vélemények a szakemberekről. A bázis több mint 40 ezer apartmant foglal magában Murmanszkban, Szentpéterváron, Kalinyingrádban, Petrozavodszkban és más városokban. A murmanszki régióban, a moszkvai, a Vologda, a Voronezh és a Leningrad régióban. Lakó- és kereskedelmi ingatlan eladó. Jelzálogkölcsön kerül kiadásra. Javul, bővül a tevékenység, javul a szolgáltatás minősége.A legnehezebb lakhatási helyzetek kezelhetők.

Előnyök:

 • Sokéves tapasztalat az iparban;
 • Magasan képzett munkavállalók;
 • Tárgyak széles választéka;
 • Fejlődés, fejlesztésre törekvés;
 • Az ár és a szolgáltatások minőségének aránya.

Hátrányok:

 • Nem található.

Következtetés

Az ingatlanügynökség szolgáltatásaihoz való fordulás ideális és gyors megoldás az ingatlanproblémák megoldására. Fontos, hogy találjon egy szakmailag hozzáértő közvetítőt, aki gondoskodik az Ön érdekeiről, nem csak a sajátjairól.

HAGYJON ÁTTEKINTÉST

Kérjük, írja be megjegyzését!
Kérjük, írja ide a nevét

Elolvastam a feltételeket Felhasználói Szerződés *