💡A legjobb csíraölő lámpák és recirkulátorok 2020

0

Poliklinikákon, vendéglátóhelyeken és szépségszalonokban csíraölő lámpákat láthat. Az orvosok a beosztás szerint kapcsolják be őket, és minden beteget / klienst kiszolgáltatnak az irodájukból. Az élelmiszeripari dolgozók 3 alkalommal kapcsolják be a lámpákat egy műszak alatt. Hordozható vagy álló, kompakt vagy túlméretezett, küzdenek a kórokozók, a különféle vírusok és a penész ellen.

Az orvosi és élelmiszeripari intézmények számára kötelező a baktériumölő lámpa, annak hiánya súlyos bírságokkal jár a vállalkozás vezetője számára, rendszeres rossz tesztek esetén pedig bezáráshoz vezet.

A "best-hu.designuspro.com" oldal szerkesztői kiválasztottak és leírtak baktériumölő eszközöket, amelyeket gyakran vásárolnak nyilvános helyekre, és otthon is használhatók.

Lámpa megjelenése

A csíraölő lámpa világító eszköz, hosszú üvegcső. Néha hasonló napfénynek tűnik, de különböző módosításokkal rendelkezik. Speciális üvegből készült, éleit gondosan lezárják, a belsejüket higanygőzzel töltik meg. Bekapcsolás után a lámpa ultraibolya fénnyel kezd világítani. Nem ajánlott olyan szobában tartózkodni, ahol a készülék be van kapcsolva.

Az eszközöket gyakran a mennyezetre vagy a falakra függesztik fel. Külsőleg nem mindig különböztethetők meg a fénycsövektől. Csak bekapcsolt állapotban bocsátanak ki ibolya fényt, és a bekapcsolt készülék jellegzetes illata is kijön.

Milyen célra használják a csíraölő lámpákat

Az élelmiszer-szolgáltatóknak biztonságos (és finom ételeket) kell biztosítaniuk ügyfeleik számára. Ehhez a helyiségnek tisztának kell lennie, minden terméket bizonyos hőmérsékleten kell tárolni, és ennek megfelelően előkészítésnek kell alávetni a tálalás előtt. De a termék mellett gondosan meg kell dolgozni azokat a felületeket is, amelyekkel a termék érintkezésbe kerül, valamint a falakat és még a levegőt is.

Különféle módon fertőtleníthet:

 • meleg vízzel történő mosás, 60 felett0TÓL TŐL;
 • komp;
 • vegyi anyagok;
 • baktericid lámpa.

Minden gyógymód jó, és a konyhában kell alkalmazni. A termékek romlásának megakadályozását, kórokozó mikroflóra vetését baktériumölő lámpa biztosítja.

A sugaraknak nemcsak az élelmiszerekre, hanem a készletre és a csomagolóanyagokra is esniük kell. Miután minden feltétel teljesült, a termék sterilnek tekinthető.

Előnyös tulajdonságok

A lámpa közvetlen célja a fertőtlenítés. A sugarak elpusztítják az influenza, más légzőszervi megbetegedések és a szalmonellózis vírusait. Az eszközöket gyógyászati ​​célokra is használják. A fizioteremek külön eljárással rendelkeznek. Az orvosok bőrbetegségek, a fül, az orr és a torok megfázása esetén írják fel.

A lámpák típusai

Az eszközök a biztonság szempontjából vannak besorolva.Korábban szigorúan tilos volt olyan helyiségben tartózkodni, ahol bekapcsolták a "baktériumölőt". A modern modellek nem annyira veszélyesek, az üveg és a reflektorok lehetővé teszik, hogy a szobában lámpával maradjon.

A sugárzás típusa szerint az eszközöket felosztják:

 • szigorúan tilos nyitva tartani az embereket, leggyakrabban a mennyezethez vagy a falhoz mereven rögzített álló modellekről van szó;
 • árnyékolt, javasolja az emberek rövid tartózkodását. A lámpa fénye a reflektorokra esik, majd szétterül a helyiségben;
 • zárt, szellőzőrendszerekben használják, megelőző célokra használják.

A lámpák az irodákban vagy a műhelyekben történő felszerelés vagy beépítés típusában is különböznek. Hosszú ideig a mennyezethez rögzítették, és egy közös pajzsról kapcsolták be őket. Most padlón álló csíraölő lámpák vannak. Ezt a típust leggyakrabban orvosi intézményekben használják.

A padlón mozgatható lámpák az irodától az osztályig vagy az óvodában a csoporttól az edzőterembe gördíthetők. Bármelyik aljzathoz vannak csatlakoztatva, és időzítőre vannak állítva, így könnyebben szabályozható a fertőtlenítési idő.

A falakra függesztett formák vannak rögzítve. Felakaszthatók a munkafelület fölé. A lámpák különböző kialakításúak, különböző színűek. A falak vagy a felszerelés színéhez igazítottak gyakorlatilag nem tűnnek ki. A mennyezeti opciókat az utóbbi években alig használták.

Egy másik lehetőség a mobilra az asztali. A legnépszerűbb lehetőség otthoni használatra. Használhatja naponta a konyhában vagy szezonális betakarításkor. Amikor egy újszülött a házban van, fertőtlenítheti a nappalit és a fürdőt. Az alkalmazás után a helyiséget szellőztetni kell.

A lámpaosztály fő jellemzője a biztonság:

 • az ózon szigorúan emberek és állatok hiányában szerepel, az ózon a levegővel kombinálva romboló sugarakat képez;
 • ózonmentes, biztonságos a helyiségben tartózkodók számára, egy speciális héj nem továbbítja az ózont és nem képez UV sugarakat.

Működés elve

Minden készülék egy lámpából áll, benne higannyal. Az áramellátáshoz való csatlakoztatás után a higany gőzzé alakul. Ragyogni kezdenek, és ultraibolya sugarakat bocsátanak ki.

Maga a lámpa egy uviol üveg izzóban van elhelyezve. Ez az üvegtípus nem engedi át a káros rövid sugarakat, amelyek nemcsak a káros baktériumokra, hanem a körülötte élő összes mikroorganizmusra is káros hatással vannak.

Égési elszámolás

A termelő létesítményekben égési naplóra van szükség. Mire való Minden lámpának élettartama van. Vásárláskor minden lámpához tartozik útlevél, amely feltünteti a műszaki jellemzőket, valamint az égési idő szabványát.

Sok folyóiratban vagy könyvelési lapban csak a lámpa égési idejét jelzik, például 7-15 és 8-15 között, az égési idő 60 perc lesz. De a könyvelést meg kell őrizni a végső égéstől. A csomagoláson ez az adat 40 000 óra. Ebből a címletből kell elindítani az égést.

A nulla jel elérése után a lámpát ki kell cserélni. A hasznos élettartam lejárt, és nem lesz hatékony harc a baktériumok ellen. A vállalkozásoknál ezt szigorúan ellenőrzik.

Hogyan válasszunk csíraölő lámpát otthonához

Korábban ilyen besugárzókat vásároltak otthon terápiás célokra, bemelegítést végeztek ENT-betegségek miatt. Valamint a bőrproblémák. De most sokan szereznek baktericideket a baktériumok leküzdésére a konyhában vagy a gyermekszobában, különösen akkor, ha újszülött jelent meg a házban.

Otthon leggyakrabban asztali vagy hordozható modelleket vásárolnak. Nem foglalnak sok helyet, és az energia optimális kis helyiségekben. Fertőtleníthet hűtőszekrényt vagy szekrényt. A szezonon kívül is felszerelheti a lámpát a szekrénybe, mielőtt eltenné a dolgokat tárolás céljából.

Vásárlás előtt ismernie kell néhány mutatót:

 • a szoba területe, a hatékonyság ettől függ;
 • maga az eszköz teljesítménye;
 • vannak-e feltételek az eszköz telepítéséhez és az üzemeltetési feltételeknek való megfeleléshez;
 • milyen gyakran kapcsol be az eszköz;
 • tartózkodnak-e emberek a szobában a besugárzó működése alatt;
 • fertőtlenítés után lehetőség nyílik a helyiség alapos szellőzésére.

Az első használat előtt alaposan tanulmányozza az utasításokat, figyeljen a műszaki jellemzőkre és különösen az égési időre. Ne lépje túl az ajánlott megjegyzéseket.

Az eszközök lehetnek műanyag vagy fém tokban, az első lehetőség súlya és ára egyaránt könnyű. A fém tartósabb és tartósabb.

Néhány csíraölő készlet egyszerre 2 lámpát tartalmaz. Nem ajánlott ilyen egységet otthon vásárolni, alkalmas nagy helyiségekbe.

Az otthoni csíraölő besugárzóhoz további funkciók kívánatosak, például egy kijelző, egy időzítő, egy világító lámpa. Ez megkönnyíti a készülék működését és optimálisan működik.

Hol lehet csíraölő lámpát vásárolni

Nem vehet komoly készüléket a boltban. Jobb ezt megtenni a városi egészségügyi állomások boltjaiban. Ott mindenki elmondja a fertőtlenítésről, és segít kiválasztani a lámpát az ügyfél igényeinek és feltételeinek megfelelően.

Egy másik lehetőség a különböző laboratóriumi és orvosi felszerelések boltjaiban vagy webhelyein található. Vannak online fertőtlenítő szerekre szakosodott üzletek. Minden szempontból jó választék van a lámpákból, valamint a fogyóeszközökből.

Biztonsági technika

A gombaölő lámpákat szigorúan a műszaki adatlapon található megjegyzések szerint kell használni. Különböző kivitelű és teljesítményű modern sugárzók, és nincs értelme mindent 8-12 órán át bekapcsolni. Sokak számára 15-20 perc elegendő egy szoba fertőtlenítésére.

A készülék be- és kikapcsolásakor viseljen szemüveget a szem égésének elkerülése érdekében. A legjobb megoldás az lenne, ha a fertőtlenítést végző helyiségen kívülre kapcsolnának.

A készülék működése során tilos:

 • nézze meg a kezelőegységet, érintse meg a kezével;
 • napozik;
 • kapcsolja be a lámpát, ha súlyos betegek vannak a szobában;
 • dugja a készüléket hibás aljzatokba.

A baktericid kikapcsolása után a helyiséget szellőztetni kell. Sok besugárzó működés közben sajátos szagot bocsát ki, amellyel felismerik, hogy a készülék be van kapcsolva.

Előny vagy kár

Az egészségügyi orvosok megjegyzik a csíraölő lámpák jó teljesítményét, és ragaszkodnak a felszereléshez az élelmiszeripar minden ágában, valamint az orvosi intézményekben. Az orvosok fertőtlenítés előtt és a lámpák meggyújtása után vizsgálatot végeznek, a sterilitás érdekében levegőmintákat vesznek, valamint lemosnak a felületekről.

A nyilvánvaló előnyök ellenére a nem megfelelő működés nagyon káros lehet az emberre. A lámpa rövid tartózkodása esetén is égési sérüléseket szenvedhet.

A baktericid recirkulátorok-besugárzók értékelése 2020-ra

A laboratóriumi szakemberek értékelhetik a levegő és a munkafelületek fertőtlenítésének minőségi munkáját. Tampont vesznek és kutatást végeznek bakteriológiai laboratóriumokban.

A könnyű használat, a funkcionalitás értékeli azokat a felhasználókat, akik rendszeresen használják a lámpákat otthon, gyárakban vagy orvosi intézményekben.

A minősítés az összes felhasználó és szakértő visszajelzésén alapul. Kiértékelték a műszaki jellemzőket, a lámpa anyagát, a fertőtlenítési időt.

Fegyveres CH111-115

Ez egy multifunkcionális besugárzó-recirkulátor, amely nemcsak otthon, hanem irodában is használható. Ez a kiváló formatervezési modell a veszélyes mikroorganizmusok és baktériumok hatékony eltávolítására szolgál, és minőségi asszisztens a levegő tisztaságáért folytatott harcban. A készüléknek semmilyen negatív hatása nincs az emberekre és a háziállatokra.

A gyártó 3 színben gyártja az Armed CH111-115-et, így bármilyen stílusú szobához elfér. A készülék megtisztítja a levegőt a leggyakoribb betegségek, például akut légúti vírusfertőzések, megfázás stb. Kórokozóitól. A készülék veszélyes mikroorganizmusokat is elpusztít, ártalmatlan és egészséges légkört teremtve az ilyen típusú lakásokban, irodákban és egyéb helyiségekben.

A recirkulátor ventilátor, amely garantálja a levegő mozgását a csőben, alacsony zajszinttel rendelkezik.Éppen ezért ez az eszköz bármely helyiségbe telepíthető - az óvodában nem zavarja a gyermek alvását, az irodában pedig nem szakítja meg a munkára való koncentrálódását.

Az általunk figyelembe vett recirkulátor szigorú kivitelben készül, így tökéletesen kiegészíti mind az otthoni, mind az irodai stílust. A tok alján található a lámpa élettartamának mutatója, amely eléri a 8000 óra folyamatos használatot.

A besugárzó nagy szilárdságú fémházban készül, ezért rendkívül tartós. Amellett, hogy megvédi a lámpát a leesés okozta sérülésektől, nem teszi lehetővé az UV-sugarak bejutását a külső környezetbe. A gyártó 3 színben gyárt recirkulátort.

Az általunk fontolóra vett készülék orvostechnikai eszköznek minősül, amelyet a gyártótól kapott összes szükséges dokumentáció megerősít.

Az átlagos ár 11 000 rubel.

recirkulátor Fegyveres CH111-115

Előnyök:

 • a test fémből készült;
 • a lámpa élettartamának jelenléte;
 • alkalmas irodákhoz és otthoni használatra;
 • a készülék tökéletes kivitele, 3 színben kapható;
 • hatékonyan küzd a veszélyes vírusok és mikrobák ellen;
 • még a legkisebb negatív hatást sem gyakorolja az emberekre és a háziállatokra;
 • alacsony zajszint működés közben;
 • orvosi eszköz, és rendelkezik az összes szükséges dokumentációval.

Hátrányok:

 • nem található.

Kristály

Ár: 1620 rubeltől.

Folyamatos munkaidő: 6 óra

Teljes méretek: 145x145x300 mm

Sugárzási teljesítmény 1 m távolságban: legalább 0,75 W / m

A nyitott típusú fertőtlenítő eszköz baktericid módra kapcsolva az emberek nem tartózkodhatnak a szobában. Optimális méretű lámpa nappali helyiségekhez. Az asztali változat felszerelhető a konyhai asztalra vagy az óvoda pelenkázó asztalára. Jól alkalmazható kozmetológiai klinikák kis helyiségeiben.

baktericid lámpa Crystal

Előnyök:

 • jó fertőtlenítési teljesítmény;
 • elpusztítja a patogén mikroflórát;
 • jól harcol a vírusok és baktériumok ellen;
 • lámpaként használható;
 • a készülék könnyű, mindössze 0,5 kg.

Hátrányok:

 • amikor csatlakozik a hálózathoz, használjon fényvédő szemüveget;
 • Nem alkalmas nagy szobákhoz.

Nap

Ár: 1990-től dörzsölje

Teljes méretek 26 * 14 * 13 cm.

A folyamatos munka ideje: ciklikus üzemmódban: 8 óra, 30 perc munka - 15 perc szünet.

Számos módosítással rendelkezik, és gyógyászati ​​célokra használják. A készletben található OUFK modell rögzíti bizonyos szervek besugárzását: az orr, a gége vagy a kis bőrterületek. A szett védőszemüveget tartalmaz, ezeket a betegnek viselnie kell az eljárás során. A kezelést gyógytornász írja elő poliklinikákon vagy szanatóriumokban.

Otthoni használatra a felső panelt eltávolítják, és a készüléket a szoba fertőtlenítésére használják.

baktericid lámpa Nap

Előnyök:

 • mobil, hordozható eszköz;
 • megvásárolhat egy pótlámpát, és maga cserélheti ki;
 • terápiás hatása.

Hátrányok:

 • nincs időzítő;
 • zavarja a rádiót és a televíziót.

Sugárzó Ultramedtech OBN 450P-03

Ár: 13210-től dörzsölje.

Teljes méretek: 54 * 54 * 11,2 cm.

Nyitott típusú mobil lámpa, ember nélküli helyiségekben bekapcsolható. Az erős, 2 lámpás megvilágító vírusok és baktériumok ellen küzd, amelyeket gyakran használnak a műtéti helyiségekben. Fém tok polimer bevonattal.

Sugárzó Ultramedtech OBN 450P-03

Előnyök:

 • erős;
 • manőverezhető kerekek, az adagoló könnyen mozgatható;
 • hosszú élettartam.

Hátrányok:

 • magas ár;
 • nagy, nem alkalmas lakásokra.

OBN-150-S KRONT

Ultraibolya besugárzó, amely alkalmas az 1. és 3. kategóriába tartozó különböző helyiségekbe történő telepítésre. A berendezés teljesítménye 2x30 W. Ez egy kiváló minőségű nyitott sugárzó, amely energiahatékonyságában különbözik az ilyen típusú többi képviselőtől.

A nagyobb megbízhatóság érdekében a gyártó a készüléket olyan házzal látta el, amely nagy korrózióállóságot mutat. A gyártó cég 5 éves üzemidő-garanciát hosszabbít meg.

Az átlagos ár 250 rubel.

ultraibolya besugárzó OBN-150-S KRONT

Előnyök:

 • Alacsony költségű;
 • Elpusztítja a rosszindulatú elemeket;
 • Van egy óra számláló;
 • Erő.

Hátrányok:

 • Nem található.

Longuevita ECO mini

Kiváló eszköz, amely megakadályozza a penész, vírusok stb. Terjedését rosszindulatú elemek. 8 köbméteres beltéri használatra alkalmas. A készülék fő előnye, hogy kettős hatása van az ózonnak és az UV sugaraknak. Kis mérete miatt a szerkezet otthon vagy az irodában használható.

A munka speciális akkumulátorok segítségével zajlik, ami szintén befolyásolja a kényelmes használatot, mivel a csatlakoztatáshoz nem kell folyamatosan hosszabbító kábelt viselni. Az ózonhatásnak köszönhetően a készülék megszünteti a kellemetlen szagokat.

Az átlagos ár 4500 rubel.

Longuevita ECO mini

Előnyök:

 • A penész, a penész és a kellemetlen szagok minimális idő alatt elpusztulnak;
 • Kompakt és kényelmes szállítás;
 • Működési idő egy akkumulátortól - 8 hét;
 • Kiváló minőségű szerelés;
 • Kettős ultraibolya sugárzás.

Hátrányok:

 • Magas ár.

OUFk 01 GZAS

Az egyik legjobb kvarc besugárzó, amely alkalmas fizioterápiás kezelésre, valamint kvarcozó helyiségekre. A termelést az orosz üzemben végzik. Popov. A készüléket kompakt termékként tervezték, amely állami és magán egészségügyi intézményekben, valamint otthon is használható.

A készlet speciális csöveket tartalmaz, amelyek felhasználhatók az ENT-betegségek megelőzésére. Használja a lámpát egy üres helyiségben. A munka időtartama 30-40 perc.

Az átlagos ár készletenként 5 990 rubel.

OUFk 01 GZAS

Előnyök:

 • Nátha, orrfolyás stb. Kezelése;
 • Helyiség fertőtlenítése;
 • Jó felszerelés;
 • Megbízhatóság.

Hátrányok:

 • Magas ár.

Foton OB-3

Ez a csíraölő emitter elpusztít minden káros baktériumot és vírust, biztonságossá téve a helyiséget különböző műveletekhez vagy betegek fogadásához. A termék kis méretű. Alkalmas nemcsak professzionális használatra, hanem otthoni használatra is.

Az átlagos ár 2300 rubel.

baktériumölő emitter Foton OB-3

Előnyök:

 • Alacsony ár;
 • Van egy időzítő;
 • A lámpa szabványos alapba szerelhető;
 • Hatékony légfertőtlenítés;
 • A lámpa 8000 órája működik.

Hátrányok:

 • Nem található.

2. OBNP

Kiváló minőségű, nyílt típusú eszköz, amely segít megtisztítani a helyiségeket a különféle baktériumoktól. A kvarcolás során az emberek jelenléte a szobában nem megengedett. A szerkezet teljesen mozgékony és könnyű, ami lehetővé teszi, hogy bármilyen helyszínen elhelyezhető legyen.

A készülék legfeljebb 40 négyzetméteres helyiségeket tisztít. A teljes teljesítmény 30 watt.

3200 rubel áron értékesítették.

besugárzó OBNP 2

Előnyök:

 • Kiváló minőségű szerelés;
 • Megbízhatóság;
 • Erő;
 • Takarít akár 40 négyzetméterig. m.
 • Könnyű.

Hátrányok:

 • Nem található.

Recirkulátor fegyveres CH111-115

 

Ár: 4090 rubeltől.

Teljes méretek: 410х110х105 mm.

Lámpa fém tokban, mobil alapon. A gyártó megváltoztathatja a teljes készletet, vásárlás előtt tisztázni kell az eszköz mozgatását vagy felszerelését. Az állvány nincs benne. A "Bactericidka" jól működik az orvosi intézményekben, nagy tömeggel. Műanyag tokban és különböző színekben is kapható.

Recirkulátor fegyveres CH111-115

Előnyök:

 • könnyen kezelhető;
 • bekapcsolható emberek jelenlétében;
 • hosszú kábel;
 • a panel jelzi az égési időt a lámpa cseréje előtt;
 • fali vagy állványra szerelhető.

Hátrányok:

 • ad egy kis zajt;
 • kissé megszárítja a levegőt.

Recirkulátor mobil Medigez MSK 909

Ár: 5400 rubeltől.

Méretek: 63 x 30 x 13 cm.

A fém test, a kényelmes állvány és a modern kialakítás teszi a készüléket a szekrény díszítésévé. Ugyanakkor a recirkulációs lámpa kiváló munkát végez a műtők és a szülészeti osztályok levegőjének fertőtlenítésében. 2 lámpával együtt.Biztonságos az emberek számára, zárt játszótereken, iskolai tantermekben, gyülekezeti termekben telepíthető.

baktériumölő lámpa Medigez MSK 909

Előnyök:

 • munkahelyeken és tantermekben történő alkalmazás esetén a szezonális megfázás előfordulása csökken;
 • kényelmes lámpacsere;
 • fényjelzés be / ki.

Hátrányok:

 • nem található.

Pozis RBK-1

Ár: 11100 rubeltől.

Teljes méretek: 40,6 * 29,1 * 15,3 cm.

A kompakt fali világítótest otthoni használatra alkalmas. Használható emberek és állatok jelenlétében. Komplett készletet rendelhet állványra.

baktericid lámpa Pozis RBK-1

Előnyök:

 • rozsdamentes acél test;
 • elektronikus vezérlés;
 • hatékony.

Hátrányok:

 • drága.

Aerolife S-75

Nem rossz recirkulátor, amelyet kiváló minőségű levegőtisztításra terveztek a szennyezésektől. A termék használatának néhány percében a szoba időnként felfrissül, kellemes és biztonságos lesz az ember számára. Energiafogyasztás - 43 watt. Legfeljebb 30 négyzetméter alapterületű, amely a legtöbb helyiség számára alkalmas.

Jelen van egy ultraibolya lámpa, amely számos baktériumot elpusztít. A zajszint 32 dB. Méretek - 540x140x140 mm, 1,9 kg tömeggel.

Az átlagos ár 12 550 rubel.

Aerolife S-75

Előnyök:

 • Megbízhatóság;
 • Kiváló minőségű szerelés;
 • Tisztítja a szobát;
 • Alacsony zajszint;
 • Van UV lámpa.

Hátrányok:

 • Költség.

Kronte Désar - 801

Kiváló minőségű termék 3-4 kategóriájú helyiségek tisztításához. Ez lehetővé teszi, hogy minden orvosi intézményben elhelyezzék. Egy 25 W-os lámpa működik a fő sugárforrásként. A ventilátor zajszintje 45 dB. A gyártó 2 évig meghosszabbítja a garanciát. A készlet 12 cserélhető szűrőt tartalmaz.

5200 rubel áron kelt el.

Kronte Désar - 801

Előnyök:

 • A lámpa élettartama eléri a 8000 órát;
 • Két év garancia;
 • A fertőtlenítés mértéke - 95%;
 • Kórházak számára alkalmas;
 • Alacsony zajszint.

Hátrányok:

 • Nem található.

A legjobb csíraölő lámpák értékelése 2020-ra.

Osram HNS S 7W G23

Kiváló lámpa otthoni és professzionális használatra egyaránt. Számos területen használják, beleértve az orvosi intézményeket is. Kiváló eredményeket mutat a helyiség megtisztításában a káros mikroorganizmusoktól és baktériumoktól.

Az átlagos költség 430 rubel.

Osram HNS S 7W G23

Előnyök:

 • Alacsony költségű;
 • Kiváló szobatisztítás;
 • Egyszerű használat.

Hátrányok:

 • Nem található.

Philips TUV 15W T8 G13

Márkás termék, amely kiemelkedő hatékonyságban és költségben. Az izzó hozzájárul a legtöbb veszélyes mikroelem és vírus azonnali megsemmisítéséhez. Nemcsak önálló légtisztítókba vagy orvosi intézményekbe történő beépítésre alkalmas, hanem ivóvíz tisztítására, otthoni telepítésre, szellőztető rendszerbe történő elhelyezésre is.

2000 rubel áron kelt el.

Philips TUV 15W T8 G13 [

Előnyök:

 • Minőségi tisztítás különböző baktériumoktól;
 • Megbízhatóság;
 • Problémamentes munka;
 • Segít az összes vírus elleni küzdelemben;
 • Univerzális alkalmazás.

Hátrányok:

 • Magas az ára egy nyitott típusú lámpának.

ANC 170/70

Prémium lámpa, amelyet inkább az állami egészségügyi ellátáshoz terveztek. A hétköznapi szférában ritka. A teljesítmény megegyezik 125 W-val, míg a teljes élettartam a szokásos modellekhez képest 50% -kal nő és 12 000 óra. A helyszín egyetemes.

Az átlagos ár 7600 rubel.

lámpa ANTS 170/70

Előnyök:

 • Magas üzemidő;
 • Kvarcüvegből készült;
 • Erő;
 • Kerámia alap.

Hátrányok:

 • Magas ár.

LightTech LTC 15 T8

Minőségi magyar termék, amely fertőtleníti a helyiségeket, megtisztítva a káros organizmusoktól. Az alkalmazott alap G13. Az izzó alakja szabványos (T8), a lámpa maximális feszültsége 49 V, míg a kezdeti teljesítmény 15 W, ami a hasonló modellekre jellemző.

Eladva 580 rubel áron.

LightTech LTC 15 T8

Előnyök:

 • Megbízhatóság;
 • Univerzális alap;
 • Alacsony ár;
 • Erő.

Hátrányok:

 • Csak megrendelésre.

Aervita T8 UVC 15W

Kétvégű gázkisüléses lámpa, amelynek alacsony nyomása és sugárzása képes megölni minden baktériumot és mikroorganizmust. Az ilyen eszközök sajátossága, hogy abban a helyiségben használhatók, ahol dolgoznak vagy tanulnak. A működés időtartama - 9000 óra.

Eladva darabonként 170 rubel áron.

Aervita T8 UVC 15W

Előnyök:

 • Hatékonyság;
 • Jó munkaidő;
 • Alacsony ár;
 • Speciális üvegszerkezet.

Hátrányok:

Nem található.

DKB-9

Kiváló eszköz, de csak speciális berendezésekben használható. A termék élettartama 6000 óra. A lámpa teljesítménye csak 9 W, ami kis helyiségekben való használatra elegendő. Alap - G23.

Az átlagos ár 1100 rubel.

lámpa DKB-9

Előnyök:

 • Elég jó műszaki jellemzők;
 • Hatékonyság;
 • Kis méret.

Hátrányok:

 • Magas ár;
 • csak világítótestekre.

T12 LIH ULC 115W R G13 L1199

Megbízható német modell, amely alkalmas kórházakban, gyógyszergyárakban stb. A védőbevonat kiváló minőségű sugárzást biztosít állandó szinten. A lámpát úgy tervezték, hogy bármilyen felületen elpusztítsa a baktériumokat és baktériumokat. A termék teljesítménye - 115 W.

Az átlagos ár 3420 rubel.

T12 LIH ULC 115W R G13 L1199

Előnyök:

 • Elismert gyártó;
 • Minőség;
 • Tartósság;
 • Hatékonyság;
 • A helyiségek és a víz fertőtlenítése.

Hátrányok:

 • Ár.

Kimenet

A lámpák választéka nagyon nagy. Az értékelés felsorolja a legnépszerűbb modelleket, amelyeket gyakran vásárolnak és megbíznak a fogyasztók és az egészségügyi szakemberek. A cikkben megpróbáltuk kideríteni, hogy milyen lámpák és hogyan működnek.

Egészen a közelmúltig fertőtlenítő eszközöket ritkán láttak otthon. De a modern eszközök kompaktak és ugyanakkor nagyon hatékonyak. Nem nehéz megvásárolni, a falra akasztani és időszakosan bekapcsolni, és számos előnnyel jár a betegségek csökkentése formájában.

Jobb, ha lámpákat vásárol a gyártóktól vagy olyan webhelyeken, amelyek hasonló berendezések értékesítésére szakosodtak. A menedzserek ismerik az összes jellemzőt és leírást, és megtalálhatják az Ön feltételeinek megfelelő legjobb lehetőségeket.

A tiszta ház garancia lakói egészségére. Nehéz minden nap lemosni az egész lakást, de a csíraölő emitter bekapcsolása néhány másodperc kérdése, és egy lakást kap baktériumok, vírusok és káros mikroorganizmusok nélkül.

Van tapasztalata a csíraölő lámpa használatáról? Ha igen, akkor ossza meg megjegyzését a használatáról.

HAGYJON ÁTTEKINTÉST

Kérjük, írja be megjegyzését!
Kérjük, írja ide a nevét