A legjobb Bluetooth fejhallgatók 2020-ra

0

A telefon az emberi élet fontos tulajdonságává vált. 2020-ban mindenkinek megvan. Mivel nem mindig kényelmes a hangszóró használata, ezért egy vezetékes fülhallgatót találtak ki. Alkalmas mind zenehallgatásra, mind telefonos beszélgetésre. Gyakran megtalálható magával a telefonnal együtt. A fülhallgató egy fejhallgató hangszóróval. Az ilyen eszköz fő hátránya, hogy a kábel összekuszálódhat, összekuszálódhat vagy kényelmetlenné válhat egy aktív sport közben. További hátrány a zaj jelenléte a beszélgetés során.

Emiatt találtak ki egy bluetooth fülhallgatót, amely nagyban leegyszerűsíti a telefonos kommunikációt és nem akadályozza a mozgást. A fő előny, hogy vezetés közben beszélhet, miközben az illető vezet.

Kilátás

A bluetooth headsetnek két fő típusa van, a mono headset és a stereo headset.

Mono fülhallgató

A mono headset csak egy fülhallgató. Leggyakrabban telefonos beszélgetésre használják. Használható sportolás vagy vezetés közben. Kényelmes, hogy az ember mindent hall, ami körülötte történik.

Sztereó fülhallgató

A második típus egy sztereó fülhallgató. Két fejhallgatóból és egy mikrofonból áll. Mivel a hang két csatornára oszlik, egy személy használhatja őket mind beszélgetésre, mind zenehallgatásra vagy videók megtekintésére.

Fő típusok:

 1. A rezsi nagyon népszerű típus, mert a hang nagyon jó minőségű és elvonható a környezettől.
 2. A dugók vagy csatlakozók olyan vákuumcsövek, amelyeket közvetlenül az aurikulumba helyeznek be. Fontos, hogy vásárlás előtt kipróbálja őket. Néhány fülnél ez a típus kieshet és kellemetlenségeket okozhat. Gyakran három méret van a készletben, de ezek nem fognak mindenkinek megfelelni. A fő plusz a mindentől való elszigeteltség.
 3. A füldugók szokásos kemény fülhallgatók.

Ha egy személynek csak fülhallgatóra van szüksége vezetés közbeni telefonos beszélgetéshez, akkor a legjobb, ha monót választ. Abban az esetben, ha zenehallgatásra is szeretné használni, jobb, ha egy kicsit több pénzt költenek, és veszünk egy sztereó fülhallgatót.

Főbb jellemzők

Számos paraméterre kell figyelni a vásárlás előtt. Az üzletben lévő tanácsadó nem mindig érti ezt a kérdést, ezért könnyebb saját maga tanulmányozni az információkat.

Bluetooth verziók

A bluetooth fülhallgató bluetooth technológiával csatlakozik a telefonhoz. A verzió 2.0 és 5.0 között lehet. Vizsgáljuk meg közelebbről ezt a paramétert:

 • a 2.0 verzió már nagyon elavult, és kizárólag olcsó modellekben használják. A fő hátrány csak a 2,1 Mbit / s átviteli sebesség;
 • 2.1 verzió - hozzáadott NFC technológia;
 • 3.0 verzió - az adatátviteli sebesség 11-szeresére nőtt. Ez az adat 24 Mbit / s-ig változott. Mínusz - nőtt az energiafogyasztás;
 • 4.0-4.2 verzió - a fordulatszám változatlan, de az energiafogyasztás csökkent. Kiváló minőségű hang;
 • 5.0 verzió - a működési sugár jelentősen megnőtt, és az átviteli sebesség kétszer nagyobb lett Csak az újabb eszközökön található.

Munkaórák

A nyitva tartás egy másik fontos paraméter, amelyre mindenképpen figyelnie kell vásárlás előtt.Ez a jellemző megtalálható a gyártó honlapján vagy közvetlenül a dobozon.

Az üzemidő két számjeggyel jelenik meg. Az első azt jelenti, hogy a fülhallgató meddig fog működni beszélgetési módban, a második pedig a készenléti módot. Ez a paraméter az akkumulátor kapacitásától függ.

Beszélgetési módban a költségvetési modellek csak 4 órától működhetnek, ami nagyon kevés. Ebben az esetben gyakran kell tölteni a tartozékot. Az optimális beszélgetési idő 24 óra.

A választásnál ügyelnie kell a töltőtokos modellekre. Tehát a felhasználó bármikor újratöltheti készülékét.

Hatáskör

A választás másik fontos jellemzője a munkaterület. Gyakran szükséges a telefont az asztalon hagyni és mozogni a szobában. Lehet akár iroda, akár lakás. Az eszköz specifikációi jelzik, hogy meddig lehet elmozdulni a csatlakoztatott telefontól. De szem előtt kell tartani, hogy ezt az ábrát az akadályok - falak, bútorok stb. - figyelembe vétele nélkül jelzik.

Ha a felhasználó a fülhallgatót csak az autóban használja, akkor ez a tulajdonság másodlagos számára.

NFC

Ezzel a funkcióval gyorsan csatlakoztathatja készülékét a telefonhoz. Ha közel van, a kapcsolat automatikus. Ez jelentősen csökkenti az időt.

Méret és súly

Az első, 2000-ben megjelent modellek kézzelfogható súlyúak és nagy méretűek voltak. Nem volt túl kényelmes ilyen eszközt használni. A modern technológiák lehetővé tették ezeknek a tulajdonságoknak az optimális alkalmazását az emberek számára. Az egyik fülhallgató minimális tömege 4 gramm.

további jellemzők

 1. Az egyik fő kiegészítő funkció a zajcsökkentés. Ennek a funkciónak köszönhetően a beszélgetőpartner sokkal tisztábban fogja hallani az embert. Külső zaj nem hallható.
 2. Hívás visszatartás - fogadhat vagy elutasíthat egy hívást a második vonalon.
 3. Külső zene vezérlés. A következő zeneszámra történő váltáshoz nem kell a telefonját használni.
 4. Többpontos. Ennek a funkciónak köszönhetően több fülhallgatót is használhat.
 5. Rezgésjelzés. A hívás meghallgatásához szükséges, ha a fülhallgató a táskában van.
 6. Szükség esetén némítsa el a mikrofont.
 7. Ismételje meg az utolsó hívást. Ha a kezed foglalt, akkor ez a funkció nagyon kényelmes.
 8. A hangtárcsázás megkönnyíti a partnerek közötti tárcsázást.
 9. A nedvességvédelem jelenléte. Aktív életmód esetén a felhasználók az ilyen funkcióval rendelkező eszközöket részesítik előnyben. Ez megvédi a fülhallgatót az izzadságtól, az esőtől, a hótól és a víztől.
 10. Vásárláskor ügyeljen a készülék töltésére szolgáló csatlakozóra és arra, hogy van-e kábel a készletben. Kényelmesebb lesz, ha ugyanaz, mint a telefonon.

Hogyan csatlakoztassunk egy bluetooth fülhallgatót

Nagyon könnyű csatlakoztatni a bluetooth eszközt a telefonhoz. Ehhez csak kapcsolja be és győződjön meg arról, hogy a bluetooth már csatlakozik a telefon beállításaihoz. A láthatóság mindenki számára elérhető. Szoros kapcsolat esetén a két eszköz önmagában is csatlakozhat, ha nem, de meg kell találnia az eszközöket a telefonban. Leggyakrabban a név egybeesik a fülhallgató modelljével.

Ha a telefon nem látja az eszközt, akkor keresés közben nyomja meg és tartsa lenyomva a fülhallgató gombját. Néhány másodperc múlva a név megjelenik a listában.

Ezt követően csatlakoznia kell, és meg kell adnia a PIN kódot, ha szükséges. A szokásos jelszó 0000. Ha nem működik, olvassa el az utasításokat.

Tippek a Bluetooth fülhallgató kiválasztásához

Vásárláskor a következő pontokra kell figyelnie:

 1. Amikor megveszi az első készülékét ebben a kategóriában, a legjobb, ha boltban próbálja ki. Ez megkönnyíti a típus és méret meghatározását.
 2. Feltétlenül figyeljen a nyitvatartási időre. Kényelmetlen, ha a fülhallgató a legfontosabb pillanatban kikapcsol.
 3. Nagy a színválaszték a piacon.Vásárláskor érdemes kipróbálni, hogy néz ki az Ön stílusa. A szőkék könnyebb modelleket választanak, amelyek viseléskor nem lesznek annyira észrevehetőek.
 4. Mozgáskor a fülhallgató ne essen ki. Ez kényelmetlenséget okoz és könnyen elveszhet.

Hol tudok venni

Számos olyan üzlet található, ahol fülhallgató található. A tanácsadó képes lesz megválaszolni minden kérdését, és kiválasztani a megfelelő modellt.

A második lehetőség az online vásárlás vélemények alapján. Tehát sok fotót és videót láthat.

A legjobb Bluetooth-headsetek rangsorolása 2020-ig

Jabra Classic

A fülhallgató klasszikus kialakítással nyitja meg a besorolást - a kezdőknek megfelelő Jabra Classic. Ez az eszköz különböző színekben vásárolható meg. Az oldalsó panelen található egy hangerőszabályzó, amely lehetővé teszi, hogy beszélgetés közben ne érje el a telefont. Az előlapon van egy hívásfogadás gomb. A fülhallgató zene és GPS hallgatására is használható.

Készenléti idő - akár 8-9 nap, beszélgetési idő - akár 8-9 óra.

A szett tartalmaz egy fültartót, de ha akarja, a fülhallgatót anélkül is használhatja, köszönhetően a puha fülhallgatónak, amely nem zavarja a nap folyamán. A dobozban található egy USB-kábel is a töltéshez. Bármely egységhez csatlakoztathatja a telefonról. Számos szilikon fülhallgató létezik, így kiválaszthatja azt, amelyet kényelmes lesz használni.

A Bluetooth verzió 4.0. Súly - 10 gramm.

Töltse le a Jabra Assist alkalmazást, amely végigvezeti Önt a szükséges funkciókon. Keressen például egy eszközt veszteség esetén.

Jabra Classic

Előnyök:

 • Klasszikus kialakítás;
 • Egyszerű vezérlés;
 • Van egy speciálisan tervezett alkalmazás;
 • Színválasztás;
 • Van hangerőszabályzó;
 • Van egy hívásfogadás gomb;
 • Jó hangminőség;
 • Van energiatakarékos mód;
 • Hangtárcsázás;
 • Automatikus párosítás.

Hátrányok:

 • Meg kell szokni a méretet;
 • A karcolások jól láthatók.

Plantronics Voyager 5200

A Plantronics Voyager 5200 Bluetooth fülhallgató kiváló minőségű hangot nyújt az új WindSmart technológiával. Az eszközt több parancs segítségével vezérelheti. Így egyetlen szóval válaszolhat vagy elutasíthat egy hívást. A mikrofon beszélgetés közbeni kikapcsolásához meg kell nyomnia a piros gombot.

Jó hallhatóság nemcsak az utcán, hanem zajos társaságokban vagy koncerteken is.

Kívánt esetben vásárolhat egy speciális töltőtokot, amely megnöveli a készülék működési idejét.

A Plantronics Hub alkalmazás segít eszközének frissítésében, nyelvének beállításában vagy elvesztés esetén megtalálásában. A keresés megmutatja, hogy hol használták utoljára a fülhallgatót.

Beszélgetési idő - akár 7 óra, készenléti idő - akár 9 nap. Töltés - 1,5 óra.

Verzió - 4.1. A cselekvési sugár 30 méter.

Plantronics Voyager 5200

Előnyök:

 • Stílusos kialakítás;
 • Jó hang;
 • Zajcsökkentés;
 • Hangtárcsázás;
 • Van hangerőszabályzó;
 • Adaptív mikrofon;
 • Nedvességvédelem;
 • Többpontos technológia;
 • Hosszú munka.

Hátrányok:

 • Nehéz megszokni az alakot;
 • Súly - 20 gramm.

Plantronics Explorer 500

A költségvetési költségekben különbözõ eszköz a Plantronics Explorer 500. Számos felhasználó veszi figyelembe a kényelmet a beszélgetés során. A fülhallgató szilikonból készült, így bármilyen fülhallgatóhoz képes alkalmazkodni.

Tartalmaz egy UBS hevedert, amely egy mágneshez kapcsolódik. Tehát a felhasználó táskához vagy kulcstartóhoz rögzítheti az eszközt.

Beszélgetési idő - 7 óra, készenléti idő - 10-12 nap. A mindössze 7,5 gramm tömegű Plantronics Explorer 500 nem zavarja a járást és a mindennapi tevékenységeket.

A Bluetooth verzió 3.0. A töltési idő 2 óra. A cselekvési sugár legfeljebb 10 méter.

Plantronics Explorer 500

Előnyök:

 • Tervezés;
 • Színek választhatók - fekete vagy fehér;
 • Hangvezérlés;
 • Hosszú működési idő feltöltés nélkül;
 • Van hangerőszabályzó;
 • Kiváló minőségű hang;
 • Súly;
 • Többpontos technológia.

Hátrányok:

 • Kis hatósugár;
 • Nincsenek tartalék szilikon betétek.

Apple AirPods

Az egyik legnépszerűbb eszköz a zenehallgatásra és a True vezeték nélküli technológiával való beszélgetésre 2020-2020 között az Apple AirPods.Számos előnyük van más modellekkel szemben. Nem esnek ki a fülből, kiváló hangzásúak és nem zavarják a mindennapi tevékenységeket. Sokan választják őket sportolásra, vezetésre vagy a parkban sétálásra. A hang kikapcsolásához nincs szükség a készülék folyamatos eltávolítására. Van egy speciális csapat, amely ezt csinálja.

A fejhallgatót nem csak Apple telefonnal, hanem bármilyen eszközzel is lehet használni. Ez semmilyen módon nem befolyásolja a hangminőséget. A kapcsolatok csak néhány másodpercet vesznek igénybe. Egy kezdő azonnal kitalálja.

A készlet tartalmaz egy töltőtokot, amely meghosszabbítja a fejhallgató működési idejét. A súly csak 4 gramm. Bluetooth verzió - 4.2.

Apple AirPods

Előnyök:

 • Stílusos kialakítás;
 • Kényelmes forma;
 • Súly;
 • Séta és futás közben nem esik ki a fülből;
 • Van eset tárolásra és töltésre;
 • Hangtárcsázás;
 • Hangminőség;
 • Huzatok nagy választéka.

Hátrányok:

 • Ár.

Xiaomi Mi Collar Bluetooth fülhallgató

A Xiaomi egyedülálló vezeték nélküli fejhallgatókat tudott létrehozni, amelyek kényelmesek a nyakpántnak köszönhetően. Ennek köszönhetően jelentősen megnőtt a munka autonómiája.

Működési idő zenehallgatási módban - 8 óra, beszélgetési idő - akár 10 óra. Az akkumulátor kapacitása 137 mAh. A töltés szokásos kábellel 120 percet vesz igénybe. Az ellenállás 32 ohm, a frekvenciatartomány pedig 20-20000 Hz.

Van egy mágneses fejhallgató-tartó.

A készlet tartalmaz egy vákuummembránt, amely illeszthető az aurikulához.

Súly - 40 gramm.

Xiaomi Mi Collar Bluetooth fülhallgató

Előnyök:

 • Gyönyörű design;
 • Több szín közül lehet választani;
 • Működési idő feltöltés nélkül;
 • Hang lejátszó zene;
 • Vannak hangerőszabályzó gombok;
 • Jó gyártási minőség.

Hátrányok:

 • A mikrofon a peremen van, ezért a hangminőség nem tökéletes;
 • Kínai tippek.

Xiaomi Redmi AirDots

A rangsorban egy másik költségvetési eszköz a Xiaomi Redmi AirDots fejhallgató volt. Költségük csak 1200 rubel. Kis intracanalis porszívók, amelyek jól tartják a fülkagylót. A fejhallgató támogatja a legújabb Bluetooth verziót - 5.0.

A szett 2 fülhallgatót és egy töltőtokot tartalmaz. Ezenkívül kétféle fülpárna van - S és L.

A tok kicsi, ezért könnyen elfér zsebben vagy táskában. Fekete színű, így gyakorlatilag nem koszolódik el.

Beszélgetési idő - 4-5 óra. A tok töltése 1,5 órát vesz igénybe, és 2 órán belül fel kell tölteni. Az egyik fülhallgató tömege 4,1 gramm.

Mi True Wireless Earbuds Basic

Előnyök:

 • Stílusos kialakítás;
 • Költségvetési költség;
 • Töltésjelző;
 • Jó hangminőség;
 • Van egy hangvezérlés;
 • Nedvességvédelem;
 • Zajszigetelés;
 • A munka autonómiája.

Hátrányok:

 • Kábelt nem tartalmaz;
 • A tok gyorsan karcolódik.

A Bluetooth fülhallgató előnyei

A bluetooth fülhallgatónak számos előnye van. Nekik köszönhető, hogy a felhasználók nagy része előnyben részesíti ezeket az eszközöket.

 1. Az illető mindig kapcsolatban áll. Ha tele van a keze, bármikor válaszolhat a hívásra. Ez igaz azokra az emberekre, akik egyszerre több feladatot is ellátnak.
 2. Beszélhet telefonon és vezethet egyszerre.
 3. Zajos helyeken használható.
 4. A hangminőség javul.

A Bluetooth fülhallgató nagyszerű ajándék önmagának és családjának, amely időt takarít meg Önnek. Megfizethető költségei miatt ez az eszköz nagyon népszerű 2020-ban.

HAGYJON ÁTTEKINTÉST

Kérjük, írja be megjegyzését!
Kérjük, írja ide a nevét

Elolvastam a feltételeket Felhasználói Szerződés *