🍸 A legjobb pezsgőspoharak 2020-ra

0

Ma nehéz elképzelni egy ünnepet, bárhol is legyen pezsgő... Drága és luxus éttermekben dobják le, és családi környezetben is élvezik. Ha egy megfelelő ital kiválasztása nem olyan nehéz, akkor egy jó és szép pohár nehéz. Végül is a gyártók több száz modellt gyártanak, amelyek különböznek a kivitelben és a tulajdonságokban.A "best-hu.designuspro.com" oldal szerkesztősége elkészítette az Ön számára a legjobb pezsgős poharak értékelését 2020-ra.

Melyek a fajták

A pezsgőspoharak speciális technológiával készülnek, hogy az ital tálalás közben "életszerűnek" tűnjön. A buborékok futottak befelé és játszottak, a szín pedig esztétikát adott.

A szokásos pezsgősüveg széles és kissé zömök edény. Az ilyen modellek népszerűek voltak az arisztokraták körében. Egy ilyen előadás azonban nem nélkülözi a negatív szempontokat, például a pezsgés gyorsan elvész, ezért jön ki az aroma. Ehelyett a szokatlan íz finom árnyalatai jelennek meg, azonban szinte lehetetlen megkóstolni őket. Ma hasonló termékeket használnak Franciaországban. Az ínyencek régi habzóborokat próbálnak ki belőlük.

Az 1950-es években jelentek meg keskeny felsővel és meghosszabbított lábbal rendelkező modern modellek. Ennek a változatnak az eredeti neve Fuvola vagy fuvola. Egy ilyen előadás azonban nem nevezhető újdonságnak, mivel az edényt az ókori rómaiak használták. Természetesen nagy a különbség az előző lehetőségekhez képest. Ma a konténer elegánsabb és elegánsabb megjelenésű. Ennek köszönhetően a gázbuborékok nem kerülnek kilégzésre, ezért az ital íze szinten marad.

Széles típusú üvegeket csak gálaesteket díszítő piramisok építésére használnak. Ugyanakkor a keskeny minták mindenhol népszerűek: a drága és elit létesítményektől kezdve a családi környezetben töltött nyaralásig.

Népszerű anyagok

Manapság számos anyagot használnak a szemüveg gyártásához.

 • Üveg. Ennek a kialakításnak az előnye az alacsony költség. Ilyen anyag segítségével vékony falú edények jönnek létre. A külső teljesítmény olyan szinten van, amely esztétikát kölcsönöz. Vannak azonban hátrányai is, például az alacsony szilárdság. Ezért ezek a szemüvegek gyakran eltörnek, ami egy kis kellemetlenséget okoz.
 • Kristály. Ezt a kialakítást nagy szilárdsági jellemzők és sokféle kivitel különbözteti meg. Rendszerint ilyen szemüveget egyszer és hosszú ideig vásárolnak. Az emberek jelentős események alkalmával kapják meg őket. Nincs egyenlő költség, minden a kristály típusától, valamint a termékeket gyártó vállalattól függ.
 • Ezüst. Az egyik legjobb anyag, amely lehetővé teszi a pezsgő ízének teljes megőrzését. A termékek nagy szilárdságúak és gyönyörűek. Az egyetlen hátrány a magas ár.
 • Fém. Ez az előadás ritka. A fő előny, hogy a bor sokáig „játszik”, amit a legtöbb műértő kedvel.A modelleket alul kis mélyedéssel gyártják, ez a megoldás gejzír hatást kelt. A költségek megegyeznek az ezüsttárgyakkal, egyes esetekben még magasabbak is.

Minőségi üveg kiválasztása

Pezsgős pohár vásárlásakor fontos figyelni a gyártóra és arra, hogy az edények milyen anyagból készültek. Nem szabad megfeledkeznünk saját pénzügyi lehetőségeinkről és céljainkról sem. Végül is vannak, akik poharakat vásárolnak a tálalószekrény díszítésére, mások pedig gyakori használatra.

Különös figyelmet fordítanak az edény alakjára. Ha egy személy úgy dönt, hogy széles fenekű ételeket használ, akkor jobban megnézi azokat a banketteket, ahol sok ember van. Díszíteni fogják az ünneplést is, ha piramisot készítenek belőlük, ahol a pezsgő felülről lefelé folyik. Ezenkívül az ilyen poharak alkalmasak szokatlan koktélok készítésére vagy édes borok tálalására, mivel lehetővé teszik a finom bogyós jegyek megkóstolását.

A magas szárú poharakat mindenféle pezsgő és pezsgő kiszolgálására tervezték. Ezek hagyományos ételek, amelyeket mindenhol használnak. A keskeny nyaknak köszönhetően az aroma megmarad, és a gázok nem hagyják el a tartályt. Mindez hozzájárul az egyedi íz megnyilvánulásához.

A termékeket ajándékban és normál csomagolásban árusítják. Vagy vásárolhat kész készletet, vagy darabonként szemüveget. A készletben lévő konténerek átlagos száma 2 és 12 darab között mozog. Minden attól függ, hogy a vevő maga választja-e meg.

Egyes modellek költségei nemcsak az anyagtól és a gyártótól, hanem a mennyiségtől is függenek. Utóbbi legkisebb értéke 120 ml, maximuma 350 ml. Vannak általános lehetőségek is, kapacitásuk 160-200 ml.

A szín fontossága az üveg kiválasztásakor

A színárnyalat szintén az egyik fő kritérium a pezsgő tálalásához szükséges üvegáruk vásárlásakor. Az átlátszó modellek alapfelszereltség, de csak a szokásos pezsgőhöz alkalmasak, amelynek színe ismerős. Más esetekben, amikor lengéscsillapítóval vagy szokatlan árnyalatú italokat használnak, nem ajánlott átlátszó termékeket használni, mivel azok nem képesek teljes mértékben átadni az összes szokatlanságot.

Ma a vörös és a bordó borospoharak népszerűbbek. A termékek alakjukban és dekoratív minták vagy minták jelenlétében különböznek egymástól. Ünnepi estéken szemüveget használnak, amelyet arany szegély díszít, amely alul található, és strasszos edényeket is megengedett.

Nem szükséges, hogy az egész üveg ugyanolyan színű és dekorációval rendelkezzen, például a tál átlátszó lehet, a szár pedig irizáló árnyalattal. Különböző gyártók zöld, sárga, kék, piros és lila színeket használnak. Fontos megérteni azt is, hogy jobb, ha ezek a színek nem telítettek, hanem áttetszők. Ez kellemesebb élményt nyújt. Elfogadhatatlan olyan modellek használata, ahol a teljes láb és az állvány élénk árnyalattal rendelkezik, mivel visszataszító benyomást keltenek.

A leggyakrabban használt lehetőségek a kék szegélyek a tetején, átlátszó tál és nyak arany gravírozással. Ez a megoldás pozitív benyomást kelt a vendégekben, és esztétikusan fog kinézni.

A szemüveg árnyékát szintén a tok alapján választják ki. Minél színesebb az esemény, annál eredetibbnek kell lennie az üvegnek. Ezt a szabályt követve minden ünnep egyedi és emlékezetessé válik.

A legjobb esküvői szemüveg értékelése

BohemiaCrystal

Szokatlan teljesítmény, amelyet vonzó megjelenése és szokatlansága különböztet meg. Bármely esküvő ezzel a készlettel egyedivé válik. A tetején lévő arany színű csövek és a zöld árnyalat kedvező benyomást keltenek. A térfogat 190 ml, ez a legmegfelelőbb lehetőség.

A termék minden technológiának megfelelő, kiváló minőségű üvegből készül, ami az edény szilárdságát és tartósságát biztosítja. A gyönyörű megjelenés még a gyakori használat miatt sem halványul és nem romlik, a lényeg az alapvető működési szabályok betartása.

Eladva áron: 4 990 rubeltől.

pezsgőspoharak BohemiaCrystal

Előnyök:

 • Szokatlan teljesítmény;
 • Jó minőségű üveg;
 • Erősségi mutatók;
 • Élettartam.

Hátrányok:

 • Nem található.

RONA készlet

Egy népszerű modell, amely jó ajándék lesz. A gyönyörű kivitel és az elegáns megjelenés mindenkinek tetszeni fog. A termékek üvegből készülnek, amelyet jó erő és enyhe dallam jellemez. Gyönyörű csomagolásban eladó.

Az átlagár 19990 rubel.

esküvői szemüveg szett RONA

Előnyök:

 • Bejegyzés;
 • Gyönyörű csomagolás;
 • Erő.

Hátrányok:

 • Jelentősek nincsenek.

Arany határ "Esküvő"

Költségvetési megoldás, amelyet alacsony költségei ellenére vonzó kialakítása és kiváló minőségű gyártási anyagai különböztetnek meg. A kényelmes láb lehetővé teszi, hogy kényelmesen tartson egy poharat a kezében, egy átlátszó pohár pedig a pezsgőt mutatja. A termékeket Oroszországban gyártják.

Eladva áron: 870 rubeltől.

szemüveg arany határ "esküvő"

Előnyök:

 • Gyönyörű strasszok;
 • Jó kivitelezés;
 • Kényelem.

Hátrányok:

 • Nem található.

Valenti készlet

Drága lehetőség, amely nagyszerű esküvői ajándékot jelent. A termék fémből és kristályüvegből készül, amely gyönyörű és könnyű csengést biztosít. A design a legjobb stílusban van. A szemüveg kényelmes és kellemes a kézben tartása, a szalag nem zavarja.

Az átlagos ár 3070 rubel.

szemüveg szett Valenti

Előnyök:

 • Gyönyörű kivitelezés;
 • Erő;
 • Kényelem;
 • Dallamosság.

Hátrányok:

 • Nem található.

SKS-Artina "Amour"

Eredeti borospoharak ónból, üvegből és fából. Gyönyörű állványon értékesítik, amely tökéletesen díszíti a tálalót. Gépek használata nélkül készült, minden kézzel történik.

Az átlagos költség 12 800 rubel.

esküvői borospoharak SKS-Artina "Amour"

Előnyök:

 • Fő anyagként ökokristályt használtak;
 • Tartósság;
 • Egyedülálló teljesítmény;
 • Kézzel készített.

Hátrányok:

 • Ár.

A legnépszerűbb dekorációs termékek

FOUGERE szőlő (FLORA)

Szokatlan pohár, amely tökéletes lesz ajándékként. Ebben a termékben minden a legmagasabb szinten készül. A láb sárgaréz bevonatú ötvözetből készül, szokatlan formájú, ami ünnepi megjelenést kölcsönöz a terméknek. A nyak arany szegéllyel és különféle mintákkal rendelkezik. Maga a tál átlátszó. Tartalmaz egy eredeti karton tokot, amely az ajándékot gyönyörűvé és széppé varázsolja.

Az átlagos költség 4900 rubel.

FOUGERE szőlő (FLORA)

Előnyök:

 • Remek ajándék esküvőre;
 • Szép láb precíziós művészeti öntéssel;
 • Tartósság;
 • Kényelmes tároló tok;
 • Eredetiség.

Hátrányok:

 • Nem található.

KOZIOL Tedd valóra álmaidat

A német gyártás szép modellje, amelyet darabonként értékesítenek. Ennek az opciónak a fő jellemzője, hogy műanyagból készül, ami pozitív hatással van a megbízhatóságra és szilárdságra. Sok ínyenc nem szereti ezt a lehetőséget, annak a ténynek köszönhető, hogy az íze elvész. A hétköznapi emberek azonban nem vesznek észre drámai változásokat. A pezsgő megőrzi pozitív ízét.

Az átlagos ár darabonként 650 rubel.

szemüveg KOZIOL Tedd valóra álmaidat

Előnyök:

 • Külső végrehajtás;
 • Tartósság és megbízhatóság;
 • Alkalmas esküvőre;
 • Tartósság.

Hátrányok:

 • Műanyagból készül, amelyet sokan nem szeretnek.

Lefard

Egy gyönyörű pohár díszítéssel, amely rendkívülivé teszi az estét. A termék térfogata 170 ml. A tál átlátszó színű, a szár megcsillan a fényben, ami kellemes benyomást kelt. Üveget használnak fő anyagként. A tetején arany szegély található, középen angol "D" betű strasszokkal.

Az átlagos költség 400 rubel.

Lefard szemüveg

Előnyök:

 • Gyönyörű láb;
 • Kiváló minőségű teljesítmény;
 • Megbízhatóság;
 • Könnyen tisztítható;
 • Tervezés.

Hátrányok:

 • Nem található.

Villeroy & Boch Boston

Hagyományos stílusban készült kristály serleg. A felület gyémánt gravírozás stílusában készül. Ha az oldaladat a fénybe hozza, fényűző fényt és transzfúziót fog észrevenni, amely csak pozitív érzelmeket kelt.A térfogat 150 ml, magassága 16,3 cm, hozzávetőleges súlya 330 gramm. Mosható kézzel vagy mosogatógéppel.

Eladva áron: 1300 rubeltől.

szemüvegek Villeroy & Boch Boston

Előnyök:

 • Külső végrehajtás;
 • Kényelem;
 • A gázok nem hagyják el az üveget.

Hátrányok:

 • Nem található.

AjkaCrystal

Gyönyörű és egyedi üveg egy jól ismert gyártótól, amelyet három színben árusítanak: zöld, sárga és kék. Ennek a lehetőségnek az a sajátossága, hogy a termék teljes egészében kristályból áll, az anyag nem tartalmaz semmilyen idegen szennyeződést, ez segít a pezsgő pezsgőjének élénkebb feltárásában és az íz egyedivé tételében. A mosogatógépben lévő mosogatógép nem mosható, mert ez ronthatja a kristályt. Minden mosási műveletet manuálisan hajtanak végre. A térfogat 180 ml.

11 300 rubel áron értékesítik.

szemüveg AjkaCrystal

Előnyök:

 • Szokatlan teljesítmény élénk színekkel;
 • Alkalmas felejthetetlen ünnepekre;
 • Kényelmes forma;
 • Több színben árusítva;
 • Megbízhatóság;
 • Kiváló minőségű kristály.

Hátrányok:

 • Magas ár.

Eisch

Normál serleg tartós kristályüvegből és kristályból. Van egy eredeti dekoráció, amely pozitívan befolyásolja az üveg érzékelését. A térfogat 180 ml, amely bármilyen alkalomra alkalmas. A forma standard, de vannak olyan változtatások, amelyek szokatlanná teszik a terméket. Tilos forró italokat ilyen tartályban tálalni, különben az anyag megreped.

Az átlagos költség 2500 rubel.

szemüveg Eisch

Előnyök:

 • Gyönyörű előadás, amely minden ünnepet díszíteni fog;
 • Két anyagból adódó szilárdsági jellemzők;
 • Optimális költség;
 • Alkalmas ajándéktárgyként.

Hátrányok:

 • Nem található.

Kiváló minőségű kristály és kristályüveg modellek

Riedel Sommeliers Vintage pezsgős üveg 4400/28 330 ml

Minőségi edény kristályból. A falak elég vastagok ahhoz, hogy gyönyörű és dallamos hangzást hozzanak létre. Térfogat 330 ml. Megjelenésében ez az opció nem különbözik a klasszikus verzióktól. Az alsó részén gyönyörű díszítő felület található, ami szokatlanná és emlékezetessé teszi a tartályt. A nyak alapkivitelben készül. Könnyű ebből a pohárból inni őket.

Áron értékesítve: 5 130 rubeltől.

Riedel szemüveg Sommeliers Vintage Champagne Glass 4400/28 330 ml

Előnyök:

 • Erősségi mutatók;
 • Emlékezetes megjelenés;
 • Tartósság;
 • Átlátszó tál;
 • Dallamos hang.

Hátrányok:

 • Nem található.

ÜVEGFUTYA NEMAN

A termék 100% kristályból készült, ami egyedi megjelenést kölcsönöz. A 100 ml űrtartalom ellenére ez a lehetőség eredeti díszletként szolgál az ünnepi asztalokhoz. A külső rész pozitív hozzáállást mutat, amely az embert érezni fogja az esemény diadalán. Magasság - 192 mm, átmérő - 66 mm. A láb szilárdan és kiválóan készül, kényelmes a fogása. Maga az edény tömege kicsi. Alul van egy bevágás, amely segít rögzíteni az ujjakat.

330 rubel áron kelt el.

ÜVEGFUTYA NEMAN

Előnyök:

 • Alacsony ár;
 • Szokatlan tervezés;
 • Tartósság;
 • Erősségi mutatók;
 • Kényelmes tartani;
 • Stabilitás.

Hátrányok:

 • Nem található.

Oasis purismo

Olcsó modell kristályüvegből. A termék lézergravírozott. A súly 240 gramm. A termék alkalmas mindennapi használatra. A termék sajátossága abban rejlik, hogy az elkészített anyag ellenére mosható a mosogatógépben, ami lerövidíti a tisztítási időt. A térfogat 270 ml.

Eladva áron: 240 rubeltől.

szemüveg Oasis Purismo

Előnyök:

 • A hosszúkás nyak megőrzi a csillogást és az ízt;
 • Kényelmes tartani;
 • Jó szilárdsági mutatók;
 • Tartósság.

Hátrányok:

 • Nem található.

LuigiBormioli

Normál modell, félkör alakú tálral, alkalmas mindennapi használatra vagy ünnepi asztal felszolgálására. Két anyagból - kristályból és kristályüvegből - készült megoldás lehetővé teszi az erő és a dallam elérését.Nem mosogatógépben mosható. A térfogat 190 ml, ami megfelelő megoldás.

Az átlagos költség 420 rubel.

szemüveg LuigiBormioli

Előnyök:

 • Végrehajtás;
 • Kényelem;
 • Erősségi mutatók;
 • Tartósság.

Hátrányok:

 • Nem található.

Szakács és sommelier

Egy gyönyörű modell, amely nemcsak esküvőt, de bármilyen alkalmat is díszít. A szokatlan forma hozzájárul az íz hosszú távú megőrzéséhez, és a gázok nem hagyják el a belsejét. Ennek az üvegnek a kapacitása 200 ml, ami szintén a legjobb megoldás. Kiváló minőségű üvegből készül, amely nem romlik a gyakori használat miatt. Mosogatógépben mosható.

Az átlagos költség 420 rubel.

hef & Sommelier szemüveg

Előnyök:

 • Szokatlan forma;
 • Kényelmes tartani;
 • Az ital ízének megőrzése;
 • Tartós üvegből készült.
 • Megfizethető költség.

Hátrányok:

 • Nem található.

Végül

Annak érdekében, hogy felejthetetlenné tegye nyaralását, fontos, hogy figyeljen minden apró részletre, különösen az asztalterítésre. Végül is az emberek többsége általában szokatlan dolgokra emlékezik. Ha van tapasztalata a minősítésben leírt modellek vagy érdekesebb képviselők használatáról, mondja el nekünk erről a megjegyzéseket.

HAGYJA EL A FELÜLVIZSGÁLATOT

Kérjük, írja be megjegyzését!
Kérjük, írja ide a nevét