EstA legjobb márkák kézitáskák 2020-ra

0

A stílusos táska 2020-ban nemcsak kiegészítő, amely kiegészíti a képet. Ez egy teljes értékű szekrényelem, amely kiemelheti egyéniségét, egyidejűleg tartalmaz minden szükséges dolgot.

A releváns és divatos megjelenéshez válassza ki a megfelelő táskát. A modern trendek nagy teret adnak a divatosoknak a megfelelő kiegészítő megválasztásához, ugyanakkor számos olyan követelmény marad, amely stílusossá és szokatlanná teszi a képet. A választás megkönnyítése érdekében a "best-hu.designuspro.com" oldal szerkesztői minden alkalomra elkészítették a legjobb divatos táskák értékelését.

Divat trendek

Különböző táskák vannak: némelyik alkalmas mindennapi viseletre, van, amely kizárólag különleges eseményekre való kimenetelre készült, és vannak strandtáskák, laptopok hordozására szolgáló kiegészítők és egyszerűen univerzális termékek is, amelyekkel, mint mondják: „lakomában, és a világnak és a jó embereknek. " Ezeknek a termékeknek egy közös vonása van: a stílusos trendek és a tervezési teljesítmény. Tehát milyen kiegészítők uralják a divatbemutatókat 2020-ban?

Miniatúrák

Ne feledje, hogy a 2000-es évek elején divatosak voltak a kis kézitáskák, amelyekbe még egy rakás kulcsot is nehéz volt beilleszteni. Ebben a szezonban ezek a kiegészítők visszatértek a kifutókra. Ugyanakkor méreteik még kisebbek lettek.

A divatházak nagyon aranyos modelleket készítenek, amelyeket úgy alakítottak ki, hogy tökéletes díszítést nyújtsanak a hivatalos megjelenéshez. Nem valószínű, hogy minden nap képes lesz használni egy ilyen tartozékot, a kézitáska méretei nem teszik lehetővé, hogy egy púderkompaktnál többet tegyen bele. De a kávézóban való összejövetelekre vagy randevúra ez nagyon jó lehetőség.

Gömb alakú

A kerek táskák nagyon stílusosan néznek ki, az ilyen modellek elárasztották a divatbemutatókat és a vörös szőnyeget. Az ilyen lehetőségek különböző színekben testesülhetnek meg, mivel minden színösszeállítás elegáns és releváns lesz.

Túlméretes

A nagy méretek most a hírnév csúcsán állnak: kabátok, dzsekik, pulóverek, ruhák - minden előnyösebb, ha több mérettel nagyobbat vásárolnak. A táskák sem kivétel. Ha sok dolgot kell magával cipelnie, de ugyanakkor a lehető legrelevánsabbnak akar lenni, keressen magának hasonló modellt. Nem feltétlenül utazási kiegészítőknek vagy strandtáskáknak kell lenniük. Ezek a termékek teljesen elegáns stílusban készülnek, és megfelelnek az üzleti hölgyeknek.

Szőrme kiegészítők

A prémes modellek képesek organikusan kiegészíteni a képet. Ez lehet esti tengelykapcsoló-táska vagy mindennapi ruhatár.

Ha kategorikusan ellenzi a ruhákban található természetes anyagokat, könnyen felveheti az ökoprémből (vagy ökobőrből) készült kiegészítőt. Érdemes megjegyezni azt a tényt is, hogy egyáltalán nem szükséges teljesen prémes modellt vásárolni, jó választás lesz a trimmelt kézitáska.

Mini bőröndök

A köbös kiegészítők vezetik a kifutót. Az ilyen modellek előnyei az a képesség, hogy bármilyen nyomtatási megoldással, különféle nyomatokkal és színekkel lefordíthatják őket.Ezen túlmenően a teljesen átlátszó opciók a legnépszerűbbek, de nem minden divatista szeretné, ha valaki látná a táskájának tartalmát.

Cipel

Ez a klasszikus táska egyik variációja. Figyelemre méltó az a tény, hogy az ilyen modellek képesek cserélni egy laptop hordozót. A modern trendek nemcsak a kiegészítő megjelenését, hanem a tágasságát is befolyásolják. Könnyedén kiválaszthat egy gyönyörű ruhatárat, amely szervesen illeszkedik egy üzleti hölgy mindennapjaiba.

És ez a fajta klasszikus tökéletesen megőrzi formáját és nagyon nőiesnek tűnik.

Övtáskák

A 2020-as vezető továbbra is releváns. Az ilyen modellek beleszerettek a lányokba, hogy szabadon engedjék a kezüket, miközben mindent elférnek, amire szükségük van.

A geometriai kialakítás, a szín, a nyomtatás különféle lehetőségek közül választhat, könnyedén kiválaszthat egy modellt ízlésének és stílusának megfelelően.

Krokodilbőr

Vagy python bőr. Az ilyen modellek manapság nagyon népszerűek. Nem szükséges segíteni e hüllők megölésében. A modern ipar mesterséges anyagokból készít olyan kiegészítőket, amelyek minőségükben nem alacsonyabbak a természeteseknél.

Annak érdekében, hogy a lehető legdivatosabb legyen, vásároljon élénk színű táskákat, lehetőleg kékben vagy pirosban.

Tengelykapcsolók

Az esti szekrényelemeket klasszikus, kissé visszafogott stílusban kell elkészíteni. A kis kristályok vagy íjak jelenléte azonban nem tilos. Ugyanakkor a hosszúkás opciók nagyon relevánsak.

Vödörzsák

A henger alakú kiegészítők különböző méretűek lehetnek, nyomatok, színek. A tartozék hevedere lehet a legváltozatosabb hosszúságú, bármilyen anyagból készülhet, például a fémlánc opciói nagyon népszerűek.

Hátizsák

A divatos hátizsákok klasszikus táska formát öltöttek, így a kiegészítőt nemcsak a vállán, hanem a kezén is viselheti. Ez a lehetőség lehetővé teszi a divatosoknak, hogy lenyűgöző pénzügyi befektetés nélkül készítsenek egy elegáns alapszekrényt.

Táska vagy csomag

Ezek az opciók a túlméretes modell villáját jelentik. Az ilyen kiegészítők rendkívül praktikusak, tökéletesen illeszkednek a mindennapi megjelenésedbe, stílusossá és relevánssá téve megjelenésedet.

Készletek

Egy táska jó, kettő még jobb. Sok divatház stílusos készleteket készít ugyanabban a stílusban és színben. Mire szolgálnak ezek a modellek? Először lehetővé teszi, hogy összeállítson egy alapvető szekrényt. Másodszor, ez csak nagyon kényelmes, ha akarja, különféle méreteket rendezhet a kiegészítők szerint.

Hogyan kell díszíteni

A divatos kifutókat nemcsak a táskák formái és stílusai egyesítik. Különböző kiegészítések és dekorációk képesek átalakítani a képet, relevanciát adva annak, vagy fordítva.

Nyomtatás

A legnépszerűbb táskaopciók megfelelnek a ruhák nyomtatásának. De az ilyen modelleket nehéz megvalósítani, és költségeik jelentősen megnőnek.

A leopárd, a csíkos és a robusztus ragadozó szín gyakran leereszkedő mosolyt csal a divatkritikusok arcára. 2020-ban azonban egy ilyen színösszeállítás meglehetősen releváns, különösen, ha a képe általában visszafogott.

Szín

Az idei szezon slágere zöld. Az élénk színek sem veszítik el jelentőségüket: sárga, piros, égkék. A pasztell színek kiegészíthetik a stílusos megjelenést is - a zord télen a gyengédség senkit sem fog ártani.

Öv

A kiegészítők hevedere nagyban meghatározza relevanciájukat. Jelenleg a legnagyobb trend a láncszíj. Nem feltétlenül egy láncnak kell lennie, több is lehet belőlük: minél több, annál jobb.

Díszek

A legjobb, amit hozzá lehet adni a kézitáskához, a tervezők szerint a béren kívüli. Egy hasonló dekoráció elegánsan néz ki minden szekrény elemnél. Az ebben a szezonban a hírnév csúcsán lévő tollak szintén nagyon szép kiegészítések lesznek.

A legjobb táskagyártók értékelése 2020-ra

PARFOIS

Besorolásunk egy teljesen költségvetési márkával kezdődik, amelynek stílusos és jó minőségű táskáit a legtöbb nő megengedheti magának.

A táskák őshazája Portugália, a fő gyártási anyagok az öko-bőr. Az ilyen anyag már régóta minőségi terméknek bizonyult, amely az idő múlásával nem omlik össze. Ezenkívül az ilyen modellek elegánsnak és relevánsnak tűnnek.

Ezt a márkát a termékek és azok színének bősége és sokfélesége jellemzi. Még a legigényesebb vásárló is könnyen kiválaszthatja az eseménynek és eseménynek megfelelő opciót. Sok fogyasztó pozitívan nyilatkozik a gyártó cégről, a stílusok és a nyomtatványok nagy választékát megjegyezve. Ezenkívül érdemes kiemelni a márka számos díjának jelenlétét, ami szintén jelzi a termék magas minőségét.

PARFOIS táska

Előnyök:

 • sok pozitív értékelés;
 • elfogadható költség;
 • nagy választás;
 • kiváló minőségű áruk.

Hátrányok:

 • rosszul feldolgozott varratok;
 • a kiegészítő a ruhákra van festve.

Az átlagos költség 8000 orosz rubel.

FOSSIL

A híres amerikai márkát évek óta népszerűek azok a divatemberek, akik bármilyen körülmények között szeretnének stílusosnak tűnni. A cég árui kiváló minőségűek és megfizethető árak, ami előnyökkel jár a gyártó malacperselyénél.

A gyártási anyagok széles választékát mutatják be a fogyasztók választása előtt. Ha szeretné, természetes és mesterséges kézitáskákat is találhat. Ezenkívül a modellválaszték számos nyomatot és színt tartalmaz. Ami még jellemző a márkára, az a merészség a tervezési ötletekben. A cég egyebek mellett számos egyéb kiegészítőt gyárt, amelyek egy stílusos táskával kiegészíthetik a képedet és kiemelhetik egyéniségedet.

FOSSIL táska

Előnyök:

 • széles választék;
 • divatos tervezési megoldások;
 • jó minőség;
 • kényelmes napi használat;
 • alacsony ár.

Hátrányok:

 • a táskák gyorsan elhasználódnak.

Az átlagos költség 10 000 orosz rubel.

Őszes

Ha hiányzik egy hazai gyártó a választásból, egy orosz márkát mutatunk be a figyelmébe. A gyártót stílusos teljesítmény és kiváló minőségű szabás jellemzi. A teljes felállás között nemcsak elegáns és klasszikus lehetőségeket találhat, hanem laptop táskákat, strand kiegészítőket, férfi pénztárcákat és egyéb uniszex szekrényes cikkeket is.

A legtöbb esetben a márka az ifjúsági trendekre összpontosít, számos további ékszert használ fel termékeiben. Érdemes kiemelni a színek és a nyomatok nagy választékát is.

Grizzly táska

Előnyök:

 • megfizethető ár;
 • stílus és minőség;
 • nagy választás.

Hátrányok:

 • nehéz megtalálni a klasszikus változatot;
 • a táskák bevonata gyorsan lehámlik.

Az átlagos költség 1000 orosz rubel.

Medvedkovo

És még egy hazai márka a választékunkban. Amióta a márka az 1980-as évekig nyúlik vissza, hosszú utat tett meg, számos variációval bővítve kínálatát. A teljes modellpalettán könnyen megtalálhatja a stílusos klasszikus termékeket, fiatalos lehetőségeket és praktikus táskákat a háztartási igényekhez.

A társaság különféle anyagokból gyárt kiegészítőket, ill. Az árkategória is változik, azonban az összes termék továbbra is elérhető a legtöbb fogyasztó számára.

NMedvedkovo táska

Előnyök:

 • nagy választás;
 • alacsony árak;
 • alkalmas a vevők minden kategóriájára;
 • kiváló minőségű varratok és felületek;
 • a mesterséges anyagok idővel nem fognak mászni.

Hátrányok:

 • a bőrtermékek alacsony kopásállósággal rendelkeznek;
 • a bélés gyorsan romlik.

Az átlagos költség 1 100 orosz rubel.

Ted Baker London

Az olcsó angol kézitáskák márkája bevált a divatpiacon. Az ilyen kiegészítők mellett a fogyasztó választhat ruhákat és ékszereket. Így könnyen létrehozhat magának divatos és megfelelő megjelenést.

Számos modell választható a vevők számára, mindegyik stílusban, színben, nyomatban és gyártási anyagban különbözik egymástól. A tervezési teljesítménytől függően minden termék különböző árkategóriákban kerül bemutatásra, de költségük ésszerű határokon belül marad.

Ted Baker London táska

Előnyök:

 • minőségi szerelvények;
 • nagy választék;
 • stílusos kivitelezés.

Hátrányok:

 • hiányzó.

Az átlagos költség 2000 orosz rubel.

David Jones

A tömegpiac egyik vezetője, amely kiváló minőségű termékeket gyárt megfizethető áron. A márka eredete a 90-es évek elejére nyúlik vissza, ez idő alatt a vállalat ügyfélkört és nagyszámú elégedett ügyfelet fejlesztett ki.

A teljes választék között könnyen megtalálható egy klasszikus modell, egy kézitáska az ünnepélyes kilépéshez, extravagáns lehetőségek is rendelkezésre állnak a divatosok kérésére. Emellett bevásárló táskák és ifjúsági stílusú termékek is kaphatók. Az anyagokat és a szerelvényeket különféle formában mutatják be, ami a legválogatóbb vásárlókat is megörvendezteti.

David Jones táska

Előnyök:

 • jó minőség;
 • nagy választás;
 • stílus és relevancia;
 • megfizethető áron.

Hátrányok:

 • a műbőr nem tartós;
 • a zárak és a szegecsek gyorsan eltörnek.

Az átlagos költség 1000 orosz rubel.

MARC JACOBS

Ennek a márkának magasabb a költsége a fenti termékekkel összehasonlítva. A vállalat, valamint a kiváló minőségű modellek népszerűsége és kereslete azonban nem csak a túlárait fizeti ki.

A modellválaszték között találsz stílusos tervezési megoldásokat, a táskák kiváló minőségű anyagokból készülnek, figyelembe véve az összes legújabb divatirányzatot. A márka több mint rangos díjat kapott, sok pozitív kritika is jellemzi.

MARC JACOBS táska

Előnyök:

 • stílus;
 • minőség;
 • igény.

Hátrányok:

 • magas ár.

Az átlagos költség 20 000 orosz rubel.

A legjobb luxustáskák értékelése

Fendi

A kultikus gyártó régóta és határozottan elfoglalta a luxuscikkek fülkét. A különféle ruházati cikkek, kiegészítők és illatszer termékek közül a fogyasztó kiváló táskát választhat. Egy ilyen felvásárlás erősen meg fogja ütni a zsebét, ugyanakkor figyelembe veszi a termék tartósságát, valamint sok éven át tartó relevanciáját. Az ilyen kiegészítőket több mint egy szezonban lehet hordozni, miközben trendben maradnak és újnak tűnnek.

Fendi táska

Előnyök:

 • jó minőség;
 • egyediség;
 • stílus;
 • a márka sok rajongója.

Hátrányok:

 • magas ár;
 • nehéz megtalálni eladó.

Az átlagos költség 50 000 orosz rubel.

Louis Vuitton

A jól ismert márka nem igényel bemutatkozást. A vállalat minden modelljét a gyártó logójának jelenléte jellemzi, és egy ilyen tervezési megoldás 2020-ban trend. A termékek magas ára meglehetősen indokolt, a gyártó minden termék elkészítésénél gondos, zsákokat készít kiváló minőségű bőrből. Emellett a teljes választék közül könnyedén kiválaszthatja a legjobb lehetőséget mind a klasszikus teljesítmény, mind a modern dizájn mellett.

Louis Vuitton táska

Előnyök:

 • luxusminőség;
 • stílus;
 • népszerűség.

Hátrányok:

 • az ilyen márkájú táskákkal nehéz képet alkotni;
 • magas ár.

Az átlagos költség 30 000 orosz rubel.

GUCCI

És a híres olasz márka kiegészíti minősítésünket. A vállalatot kiváló minőségű termékek jellemzik, de a legfontosabb a legtöbb modell stílusa és relevanciája.

Nagyszerű és elismert tervezők dolgoznak a márka termékein, gondosan megközelítve az egyes táskák fejlesztését külön-külön. A fogyasztó nem aggódhat a kiegészítők magas költségei miatt, a kézitáskák megvásárlásával sok éven át nagy megbízhatóságot, tartósságot és stílust kap.

GUCCI táska

Előnyök:

 • megérdemelt hírnév;
 • tervezés;
 • kiváló szabás;
 • népszerű a show-üzleti sztárok körében.

Hátrányok:

 • nem mindenki engedheti meg magának.

Az átlagos költség 30 000 orosz rubel.

Ha volt tapasztalata a minősítésben leírt termékek használatáról, írja meg visszajelzését a megjegyzésekbe.

HAGYJON ÁTTEKINTÉST

Kérjük, írja be megjegyzését!
Kérjük, írja ide a nevét