🤸A legjobb üléses elektromos robogók 2020-ra

0

A közelmúltban az elektromos robogók rendkívül népszerűvé váltak. Ez az igény a könnyű kezelhetőségnek, a környezetbarátságnak és az aktív életmód vezetésének képességének köszönhető. Az ilyen szállítás választása nagyszerű, az üzletek választéka rengeteg különböző modellt tartalmaz, bármilyen funkcióval. Annak érdekében, hogy a felhasználó ne keveredjen össze a sokféle választási lehetőség között, és kiválaszthassa a legmegfelelőbb modellt, szerkesztőségünk elkészítette a legjobb elektromos robogók értékelését 2020-ra.

A választott kritériumok

Ezeknek a termékeknek a nagy részét Kínában gyártják, sokuk számos további funkcióval rendelkezik, amelyek kérdéseket vethetnek fel a vevőben. Egy adott opció szükségességét számos tényező határozza meg. Először is el kell döntenie, hogy milyen gyakran tervezi üzemeltetni a szállítást - naponta vagy csak hétvégén. Ezenkívül tisztázni kell a tárhelyet, az utazási távolságot és a használati feltételeket, nevezetesen az út minőségét - sík felület, csempék, sziklás út stb.

Miután ezek a kérdések megoldódtak, folytathatja a legfontosabb dolgot - a szállítás műszaki jellemzőinek tanulmányozását. Itt vannak a fő paraméterek.

Akkumulátor-kapacitás

Az egyik legfontosabb pont, mivel az utazás távolsága ettől függ. Itt minden egyszerű - minél nagyobb az akkumulátor kapacitása, annál ritkábban kell használnia a töltőt. A jó minőségű akkumulátor legalább 25 km-t képes megtartani; vannak olyan modellek is, amelyek 100 km-es terepfutási képességgel rendelkeznek, ami nagyon jó mutató. De a 10-15 km-ig tartó árukat nem szabad megvásárolni, különösen azok gyakori használata esetén.

Kerekek

Hasonló elem kapható különböző méretekben, ez a szám 4 és 14 hüvelyk között mozog. Javasoljuk, hogy válasszon 8-9 hüvelykes kerekű modelleket. Ha a kerekek túl kicsiek, kényelmetlenséget okozhat utazás közben, mivel a jármű forgalma kátyúkon, köveken és szabálytalanságokon csökken. A túl nagy méretek megnövelik az eszköz súlyát, és így terjedelmesebbé teszik.

Érdemes figyelembe venni a kerekek szélességét is - elegendőnek kell lennie, ennek köszönhetően a robogó nagyobb stabilitást fog elérni.

Ezenkívül a kerekek a következő típusokra vannak felosztva:

 • Pneumatikus - puha, egyenetlen felületeken kiváló lengéscsillapítók. Az ilyen eszközzel való vezetés garantálja a kátyúkra gyakorolt ​​ütközések csillapítását. Egy ilyen robogó hátránya a gumiabroncsok átszúrására való hajlam, ami azonnali javítást igényel.
 • Öntött - keménység és hosszabb élettartam jellemzi.
 • Perforáltak - egyfajta öntvények, vagyis szilárdak maradnak, de a kialakított furatoknak köszönhetően garantálják a lengéscsillapítást vezetés közben.

Tanács! Javasoljuk, hogy előnyben részesítse azokat a modelleket, amelyek kerekei szárnyasak. Rossz időjárás esetén történő utazás esetén ez az elem megvédi a felhasználót a szennyeződésektől.

Értékcsökkenés

Javasoljuk a felfüggesztéssel ellátott robogók beszerzését. A lengéscsillapító elhelyezkedését előnyben részesítik elöl és hátul. Ez a tervezési jellemző biztosítja az ütéselnyelődést egyenetlen felületeken.

Érdemes megjegyezni, hogy egyre többféle felfüggesztés létezik, így a robogó kiválasztása nehézségeket okozhat.Javasoljuk, hogy vásárlás előtt tesztelje a szállítást a gyakorlatban, ebben az esetben meghatározhatja, hogy melyik típus a legkényelmesebb.

Háttérvilágítás

Ez a funkció első pillantásra értelmetlennek tűnhet. Nem szabad azonban elutasítania egy ilyen lehetőséget. Először is, garantálja a jobb láthatóságot éjszaka. Másodszor, a robogó jobban látható lesz a sötétben. A legtöbb modell nincs felszerelve világítással, de a világítástechnikai eszközök megvásárlása és a megfelelő helyre történő felszerelése nem lesz nehéz és nem fogja ütni a pénztárcáját.

Súly és méretek

Ez az elem a felhasználó nemétől és életkorától függ. De a robogó mindenesetre nem lehet túl nehéz. A legjobb, ha 15-20 kg súlyú modelleket vásárol. Ez a mutató optimális egy versenyző számára, mert kisülés esetén a felhasználó úgy gurulhat a szállításon, mint egy szokásos robogón. Ha a felhasználó azt tervezi, hogy a gyerekkel együtt lovagol, akkor a készüléket nehezebbnek (25-30 kg) kell választani.

Célszerű a legkönnyebb modellt megvásárolni, amely nem okoz nehézségeket az összecsukáskor. Figyelnie kell az ülésre is - könnyű legyen kicsavarni.

Sebesség

Számos lehetőség van itt:

 1. A 10-12 km / h a legjobb mutató az idősebb iskolás korosztály számára.
 2. 25-35 km / h - ezek a számok örömet okoznak a felnőtt felhasználóknak. Ez a sebesség lehetővé teszi, hogy teljes mértékben élvezhesse az izgalmas utat, egészségkárosodás nélkül.
 3. 90 km / h - nagyon nagy sebesség. Tapasztalt felnőtt felhasználóknak ajánlott.

A legjobb elektromos robogók üléssel 2020-ig

Összecsukható

FreeCity

Nagyszerű lehetőség városi kirándulásokhoz üzleti ügyekben, például munkába, valamint szabadidős utazásokhoz barátokkal vagy egyedül. A modell fényes digitális kijelzővel van felszerelve, amely minden szükséges információt biztosít a felhasználó számára a jármű állapotáról. Mivel a készülék könnyen összecsukható és szétszerelhető, kisülés esetén nagyon kényelmes tárolni és hordozni. Ilyen igény azonban ritkán merül fel, a szerkentyű erős akkumulátorral van felszerelve, és sokáig képes kitartani.

A kényelmes működéshez minden szükséges elem rendelkezésre áll: töltésjelző, sebességmérő, jó minőségű és megbízható fékek. Ennek a modellnek nagy előnye a háttérvilágítás jelenléte, amely növeli a felhasználók biztonságát az úton. Érdemes megjegyezni egy hangjel jelenlétét is, amely szintén növeli a használat örömét. A stílusos kialakítás remek kiegészítője lesz a vásárlásnak.

Sebesség - 30 km / h, futásteljesítmény - 30 km.

FreeCity elektromos robogó

Előnyök:

 • könnyen összeszerelhető és szétszerelhető;
 • stílusos kialakítás;
 • felesleges elemek hiánya a szükséges funkciók teljes felszerelésével kombinálva;
 • erős háttérvilágítás és hangos jelzés.

Hátrányok:

 • nem található.

Az átlagos költség 24 000 orosz rubel.

Genesis laposkerék

Ez a modell az előzőhöz hasonlóan fényes fényszórókkal van felszerelve. A közelmúltban a gyártók nem akarják ilyen fontos részletekkel felszerelni árujukat, ezért a háttérvilágítás jelenléte mindig előnyökkel jár az elektromos robogó malacka bankjánál. Emellett a kütyü jellegzetes és kellemes tulajdonsága, hogy gyorsan feltöltheti az elektromos hálózatról. Csak 4-6 óra, és a felhasználó élvezheti a hosszú utat.

Ha ismeretlen helyre tervez utazást, akkor nagy pluszt jelent az iránytű jelenléte, amely kényelmesen elhelyezhető a kijelzőn, és van egy csatlakozó is az okostelefon töltéséhez. A kényelmes kerekek kiváló flotációt és hosszú élettartamot garantálnak. A megfelelő kerékszélesség magabiztos stabilitást biztosít a robogó számára. A párnázás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyenetlen felületeken járjanak, és ne érezzenek dudorokat és sziklákat.

Gyártási anyag - alumíniumötvözet. Ez a kialakítás könnyű, tartós és ellenáll a cseppeknek. Ez a modell többféle felszereltségben kapható, áruk az összeszereléstől függően ingadozik. Ha a felhasználó azt tervezi, hogy hosszú ideig felügyelet nélkül hagyja az eszközt, akkor a beépített riasztás jelenléte jól jön.

Sebesség - 45 km / h, futásteljesítmény - 60 km.

Genesis laposkerék

Előnyök:

 • a modul nagy ereje;
 • magas építési minőség;
 • hosszú élettartam;
 • háttérvilágítás jelenléte;
 • beépített riasztó;
 • egyszerű használat.

Hátrányok:

 • magas ár.

Az átlagos költség 69 000 orosz rubel.

Felnőtteknek

Eltreco Iconic GL 500

Nagyszerű lehetőség azok számára, akik nem akarnak túlfizetni, de nagyon jól érzik magukat a sport és az aktivitás életre keltésében. A modell nagy előnye a jól átgondolt fékrendszer, amely garantálja a gyors és biztonságos megállást. A kis méretek és súly szükség esetén lehetővé teszi az út egy részének leküzdését, a készüléket szokásos robogóként használva.

A stílusos kialakítás jól mutat a városi utcákon, az élénk színű kijelző tájékoztatja a felhasználót a megtett kilométerek számáról, a menetsebességről és az akkumulátor töltöttségéről. Vezető mérnökök foglalkoztak a tervezés és a szállítás fő elemeinek fejlesztésével, a modell létrehozása több mint egy évet vett igénybe, ami előre meghatározta a termék kizárólagosságát és minőségét. Az ülés nagyon kényelmes a hosszú vonatokon, és a gyorsulást az azonnali sebesség állítja be.

Sebesség - 32 km / h, futásteljesítmény - 45 km.

Eltreco Iconic GL 500

Előnyök:

 • stílusos kialakítás;
 • magas építési minőség;
 • felelős gyártó;
 • hosszú garancia;
 • kis méret.

Hátrányok:

 • nehéz megtalálni az eladást;
 • magas ár;
 • néhány felhasználó gyakori bontásokat és az ár-minőség eltéréseket állapított meg.

Az átlagos költség 60 000 orosz rubel.

Kugoo M4 Pro 17 Ah

Ezt a modellt megkülönbözteti nagy ereje, autonómiája és szinte bármilyen méretű felnőtt lovaglásának képessége. Az akkumulátor kapacitása lehetővé teszi, hogy 5 órán keresztül élvezhesse az utazást anélkül, hogy fel kellene töltenie a modult. A kormánykeréken elhelyezett két kézifék garantálja a gyors és biztonságos leállást. A lengéscsillapítók megbízhatóak, sikeresen csillapítják az ütéseket. Ami az ülést illeti, kényelmes és saját lengéscsillapítóval rendelkezik, ami megduplázza az utazás örömét.

A modell méretei és súlya meglehetősen magas, ezért csak egy tapasztalt felnőtt felhasználó tudja kezelni a robogót. Ezenkívül, amikor az akkumulátor teljesen lemerült, lehetetlenné válik a modul használata, mint egy szokásos robogó. Egyébként ez egy kiváló modell, amely megfelel a modern és válogatós vásárló minden követelményének.

Sebesség - 55 km / h, futásteljesítmény - 45 km.

Kugoo M4 Pro 17 Ah

Előnyök:

 • ellenáll a felhasználói súlynak 160 kg-ig;
 • nagy teljesítményű nagy teljesítményű akkumulátor;
 • stílusos kialakítás;
 • gyorsan kifejleszti a nagy sebességet;
 • kiváló minőségű fékrendszer;
 • hosszú élettartam.

Hátrányok:

 • nagy súly.

Az átlagos költség 34 000 orosz rubel.

Kugoo M4 Pro 13 Ah

A termék repülőgép-minőségű alumíniumból készül, amely agresszív használat esetén is jelentősen növeli szilárdságát és stabilitását. A modell kiváló minőségű felfüggesztéssel van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy ne csak egyenetlen felületeken, hanem ország- és erdei ösvényen is haladjon. A gumiabroncsok különleges kialakítása szilárd tapadást biztosít a felületen, ami viszont garantálja a robogó stabilitását és a felhasználó kényelmét.

A készülék kijelzője világos, tartalmazza az összes szükséges információt, valamint a beállításhoz szükséges paramétereket. A modell össze van szerelve, így a legszűkebb lakásban is könnyen tárolható. Nagy előnye lesz a kiváló minőségű riasztás jelenléte, amely szinkronban van a kulcstartóval. Most, amikor egy jel aktiválódik, a felhasználó egyetlen gombnyomással lezárhatja a kerekeket.

Sebesség - 45 km / h, futásteljesítmény - 45 km.

Kugoo M4 Pro 13 Ah

Előnyök:

 • kiváló minőségű építés;
 • kitartás;
 • erő;
 • sokk ellenállás;
 • megbízható biztonsági rendszer;
 • megbízható felfüggesztés.

Hátrányok:

 • nagy méretek;
 • Fékezési nehézségek
 • a felhasználók panaszkodtak a nem megfelelő országközi képességekre.

Az átlagos költség 31 000 orosz rubel.

Zaxboard lovas

Ez a termék vízállóval van felszerelve, amely bármilyen időjárás esetén lehetővé teszi a használatát.A masszív ülést úgy tervezték, hogy megmentse a felhasználót a leeséstől. A szállítás elegánsnak tűnik, kiváló teljesítményjellemzőkkel rendelkezik. A fékrendszer a kormánykeréken található, a fékek gyorsan működnek, és a felhasználók azonnali és kíméletes lassulást tapasztalnak. A kerekek elég stabilak, határozottan tapadnak a talajra.

Sebesség - 35 km / h, futásteljesítmény - 35 km.

Zaxboard lovas

Előnyök:

 • nedvességvédelem;
 • stílusos kialakítás;
 • egyszerű használat;
 • hosszú élettartam.

Hátrányok:

 • nehéz megtalálni eladó.

Az átlagos költség 20 000 orosz rubel.

El Sport töltő

A felnőtt lakosság értékelni fogja az ilyen típusú közlekedést funkcionalitása és jó tervezési tulajdonságai miatt. A stabil kerekek pneumatikus rendszerrel vannak felszerelve, amely kiküszöböli az egyenetlen felületeken történő vezetéskor jelentkező kellemetlenségeket. Az eszköz maximális súlya 80 kg, sajnos ez némileg korlátozza a robogó állóképességét.

Az ülés könnyen beállítható, és a kormány magassága is a felhasználó magasságához igazodik. A modult könnyű tárolni és szállítani. A fékrendszer kényelmes és megbízható, garantált az azonnali leállítás vészhelyzetben, míg a fékezés puha és pontos.

Sebesség -20 km / h, futásteljesítmény - 20 km.

El Sport töltő

Előnyök:

 • kiváló minőségű gyártási anyagok;
 • könnyű;
 • alacsony ár;
 • stílusos kialakítás;
 • megbízható fékrendszer.

Hátrányok:

 • csak 80 kg-ot bír el;
 • alacsony sebesség;
 • gyorsan megköveteli a töltést;
 • a vélemények szerint a modul gyorsan meghibásodik.

Ez a robogó, meglehetősen elfogadható áron, nem rendelkezik a legragyogóbb technikai képességekkel, ráadásul hajlamos a meghibásodásokra. Ennek ellenére azt tanácsoljuk, hogy ne spóroljon meg egy ilyen vásárlással, és tartósabb eszközt vásároljon.

Az átlagos költség 14 000 orosz rubel.

Baba

Borotva Power Core E100S

Gyermekmodellek vásárlásakor az első dolog, amire figyelni akar, az a biztonság. Ez a modul pontosan ennek a paraméternek a teljesítésére irányul. A gyártó másfél óra megszakítás nélküli utazást ígér, de a valóságban ez a szám 40 perc és egy óra között ingadozik. Ezek a számok még a legaktívabb gyermek számára is elégségesek.

A készülék motorja vezetés közben kényes, nincsenek hirtelen rángások és mozdulatok. A fékrendszer könnyen kezelhető, a robusztus karosszéria ütésálló. A robogót kizárólag városi körülmények között tervezték, nem fogja elsajátítani az erdei és vidéki utakat.

Sebesség - 18 km / h, futásteljesítmény - 20 km.

Borotva Power Core E100S

Előnyök:

 • biztonságos kialakítás;
 • stílusos kialakítás;
 • tartós test.

Hátrányok:

 • a műszaki jellemzők következetlensége a valósággal;
 • nem hajtható össze;
 • zajos motor.

Az átlagos költség 20 000 orosz rubel.

Ha volt tapasztalata a minősítésben leírt termékek használatáról, írja meg visszajelzését a megjegyzésekbe.

HAGYJON ÁTTEKINTÉST

Kérjük, írja be megjegyzését!
Kérjük, írja ide a nevét