‍♀A legjobb elliptikus trénerek 2020-ban

1

Az összes szív- és érrendszeri berendezés közül a leghatékonyabb és legbiztonságosabb a felhasználók számára az elliptikus tréner, emellett orbitrek, ellipszoid vagy ellipszis. A rajta lévő órák az összes izomcsoportot működtetik, és kiküszöbölik az edzőterembe járás szükségességét. Ugyanolyan hatékony a felesleges zsírégetésben, mint Futópad... Az ellipszoidon végzett gyakorlatok során azonban az ízületekre és a gerincre továbbított erők sokkal kisebbek, mint egy futópadon. vágány. Alkalmas minden korosztály számára, fitneszszinttől függetlenül, a fitnesz klubban és otthon. A "best-hu.designuspro.com" oldal szerkesztősége felhívja a figyelmét a legjobb elliptikus trénerekre 2020-ban. Felülvizsgálat vevői és szakértői vélemények alapján.

Mi az orbitrek

A szív- és érrendszeri berendezések egyik típusa. A rajta lévő gyakorlatok a síeléshez hasonlítanak. Simán végzik, a test kissé megdől, az izmok nagy része dolgozik.

Az ellipszoid a következőket tartalmazza:

 • keret;
 • lendkerék;
 • pedálok;
 • állvány kijelzővel;
 • rögzített fogantyúk az állványon;
 • a pedálok mozgatásához kapcsolódó mozgatható fogantyúk.

Az ellipsziseken végzett gyakorlatok hatékonysága nem alacsonyabb a futópadoknál, tökéletesen megszárítják a testet. Előnyük a térdízületek és szalagok minimális megterhelése. Az Orbitrek nemcsak fogyáshoz használható, hanem a sportban elért eredmények eléréséhez is. Annak érdekében, hogy ne tévedjünk az ellipszis kiválasztásakor, javasoljuk, hogy ismerkedjen meg a főbb tényezőkkel, amelyek befolyásolják a helyes döntés meghozatalát.

Helyes kiválasztási kritériumok

A képzés hatékonysága és az eszköz élettartama attól függ, hogy jellemzői mennyire felelnek meg a vásárló igényeinek, fizikai adatainak és pénzügyi lehetőségeinek, mivel a minőségi termékek nem olcsók.

A szilárdságtól, az üzemi körülményektől, a különféle hasznos funkciók számától és költségétől függően az ellipszoidok a következőkre oszlanak:

 1. Otthoni, összecsukható, kompakt, könnyen mozgatható. Viszonylag kis biztonsági sávban különböznek egymástól, ezért alkalmatlanok a szakmai képzésre. Olcsó. Kis méretű. Minden lakásba gond nélkül elférnek.
 2. Szakmai. Fejlett funkcionalitással, komoly tömeggel, nagy méretekkel és magas költségekkel rendelkeznek. Tornaterembe telepítve. Kiváló minőségű anyagot használnak előállításukhoz. Az eszközök robusztusak és megbízhatóak, intenzív használatra tervezték. Bármely sportághoz elengedhetetlen az erő és az aerob edzés kombinációja. Az ellipszisek sikeresen megoldják ezt a problémát.
 3. Félprofi. Erőjét és képességeit tekintve nem sokkal maradnak el a professzionális modellektől. Súly és méretek szerint - közelebb az otthonhoz. Az árak nem kicsiek, de megfizethetőek.

Az elliptikus oktatók típusai

A betöltés módjának megfelelően négyféle ellipszis létezik:

 1. Mechanikai. A legegyszerűbb és a legtöbb költségvetési eszköz. A sportoló lábának erőfeszítéseivel mozgásba hozzák őket.Megkülönbözteti őket a megnövekedett zajszint, a sima futás hiánya és az edzésmód beállításának képessége. Teljesen autonóm munka. Nincs szükség elektromos csatlakozásra. Nincsenek mérési funkciók. Ezeknek az eszközöknek a kis mérete miatt nagyon kényelmes a kis lakásokban történő elhelyezés. Az egyik legolcsóbb lehetőség - szíjhajtás - ma már gyakorlatilag nem használatos.
 2. Mágneses, mechanikus erőszabályozó rendszerrel. Kialakításuk lehetővé teszi a terhelés szintjének manuális növelését azáltal, hogy az állandó mágneseket mechanikus kapcsolóval közelebb viszik a lendkerékhez. Ez növeli a felhasználó erőfeszítéseivel szembeni ellenállását. Ezt az ellenőrzési rendszert „cipőnek” hívják. Az ellipszoidokon kívül szobakerékpárokkal van felszerelve. Az eszközök beépített számítógépekkel és a konzolon található kijelzőkkel vannak felszerelve, ami hatékonyabbá teszi őket, mint a mechanikus modellek. Tápellátás szükséges.
 3. Elektromágneses. Ezeknek a modelleknek a népszerűsége az edzésmódok gördülékenyebb és pontosabb beállításának, kibővített funkcionalitásának és sok beépített programnak köszönhető. Az ilyen típusú eszközök terhelésének változása az elektromágnesekben lévő áram erősségének megváltozása miatt következik be, miközben maga a mágnes álló helyzetben marad. A képzési módok száma - 16-tól 32-ig. Vannak pulzusfüggő programok. A gyakorlat hatékonysága magas, csakúgy, mint a készülék költsége.
 4. Aeromágneses. Ez a fajta eszköz beépített generátorral van felszerelve, amely villamos energiát termel a lendkerék forgatásával. Ez az energia elegendő a beépített számítógép és az elektromágnesek működtetéséhez. Az aeromágneses modellnek magas ára van.

Mit kell keresni

Lendkerék helye

Vannak ellipszoidok, elülső és hátsó lendkerékkel. Az első lehetőség a lendkerék felszerelését jelenti a pedálok elé, a második - közéjük, a felhasználó háta mögé. Ritkább típus az orbitrek, központi lendkerékkel.

 1. Az RWD modellek kompaktabbak, és otthoni edzőként készülnek. Az ilyen típusú készülék pedáljai egymástól 20 cm-re helyezkednek el. Alacsony emberek számára ez kényelmetlen.
 2. Az elsőkerék-meghajtású ellipszoidok kényelmes edzési környezetet biztosítanak minden méretű sportoló számára. Ezenkívül az ilyen modellek lépéshossza meghaladja a hátsókerék-meghajtású egységekét. Ez megmenti a magas termetű embereket a darálási lépéstől a tanulmányi időszak alatt.

Lendkerék tehetetlensége

Nagyon fontos jellemző, súlyától függően. A hatalmas lendkerék egyenletes és gördülékeny utat biztosít. Magas és masszív felhasználók számára a 20 kg vagy annál nagyobb súlyú lendkerék lenne a legjobb megoldás. Kényelmesebb eljárást nyújt, mint a 8-10 kg lendkerékkel rendelkező modellek. A nehéz lendkerék arra kényszeríti a sportolót, hogy több erőfeszítést tegyen meg annak megpörgetése érdekében. Ezért a képzés hatékonysága magas lesz.

Milyen lépéshosszat válasszon

Az optimális lépéshossz 500 mm. Az ilyen jellegű eszközök magasságtól függetlenül mindenkinek megfelelnek. Az Orbitrek 300 és 400 mm közötti paraméterekkel alkalmasabb kis és közepes magasságú emberek számára. Egy ilyen ellipszoidon gyakorló magas ember kicsi, aprító lépésre téved. Ez rendkívül kellemetlen és tagadja az edzés hatékonyságát.

Mit befolyásol a Q faktor?

Ez a távolság a pedálok között. Minél kisebb, annál kényelmesebbek lesznek az osztályok. Az első kerék meghajtású ellipszoidokban a Q tényező nem haladja meg a 10 cm-t. Ez az optimális mutató. A hátsókerék-meghajtású modellek, ahol ez a távolság legalább 20 cm, rendkívül kényelmetlen lesz egy rövid tulajdonos számára, akinek a váll teljes szélességében a lábával kell dolgoznia az edzés teljes ideje alatt.

Maximális terhelések

Minden gépet egy adott maximális viselői súlyra terveztek. A készülék hosszabb ideig tartó üzemeltetése maximális terhelésnél korai meghibásodást okoz. Háztartási készülékekhez ajánlott autót választani a legnehezebb családtag + 20 kg súlya alapján.Ha a legnagyobb tömegű felhasználó súlya 110 kg, akkor a pályának legalább 130 kg-ot el kell bírnia.

Az emelvény és a pedálok dőlésszögének megváltoztatása

Néhány ellipszis fel van szerelve keretdöntési funkcióval, amely szimulálja a felfelé mászást. A funkció nem mindenkinek való.

Azok a sportolók, akik mély izomcsoportokat akarnak kidolgozni, ezt a lehetőséget választják. Azok, akik fogyni akarnak, javítják testük fizikai állapotát és fenntartják azt a megfelelő szinten, erre a funkcióra nincs szükség. A problémás ízületek számára egyszerűen káros. A készülék könnyebb és olcsóbb számukra.

A pedál szöge ritka. Ez a funkció lehetővé teszi bizonyos izomcsoportok terhelésének növelését, és szintén nem mindenki számára megfelelő.

Megjelenítési képességek

A kijelző nem felesleges részlet az ellipszoid felszerelésében. Ez az a képesség, hogy ellenőrizze a fizikai állapotát és beállítsa az edzésfolyamat paramétereit. A beépített edzőprogramokkal rendelkező fedélzeti számítógép jelenléte lehetővé teszi a pálya nyomvonalának olyan üzemmódokba állítását, amelyek hozzájárulnak bizonyos eredmények eléréséhez, és nyomon követheti őket a monitoron. A fejlett modellek, amelyek video- és audiorendszerekkel vannak felszerelve, képesek csatlakozni az internethez, sugározni a TV-csatornákat, a kényelem érzetét adják az óráknak.

Fontos tényezők a házi edző kiválasztásában

Mivel ez otthoni telepítés, további tényezőket kell figyelembe venni a helyes választás során.

Az eszköz méretei

Kétféle módon lehet kezelni a helyhiányt:

 • egy egyszerű és olcsó mechanikus ellipszoid hátsókerék-meghajtással, lehetővé teszi a kívánt eredmény elérését, és nem sok helyet foglal el a lakásban;
 • az elsőkerék-hajtású modell összecsukható változatát visszahúzzák a kijelölt helyre, és nem jelent akadályt a házban, kibővített funkcionalitása pedig több előnnyel jár az egész család számára.

Fontos! Annak érdekében, hogy ne tévedjen a választással, a legjobb, ha különböző lehetőségeket tesztel a bemutatóteremben. Ha ez nem lehetséges, akkor meg kell próbálnia teljes információt szerezni a termékről az eladóktól, meg kell derítenie, hogy egy megfelelő modell mennyibe kerül, és gondosan el kell olvasnia annak leírását. Célszerű meghallgatni a barátok tanácsát és ajánlásait arról, hogy hol vásárolhatja meg a legjobb ellipszoidokat. Kérdezze meg az edzőterem edzőit, hogyan válasszák ki a megfelelő modellt, és ki a legjobb gyártó.

Hogyan válasszunk ár és ár szerint

Az ellipszist olcsónak tartják, legfeljebb 35 000 rubelbe kerül. Ezek többsége mágneses berendezés kézi terhelésvezérléssel és elektromágneses ellipszissel. A programok száma átlagos. Nagyon kívánatos a kijelzővel ellátott konzol jelenléte, olyan programok, amelyek az edzésmód intenzitását a pulzusmérő leolvasása szerint állítják be.

A termék melyik cégét érdemes jobban megvásárolni

A legjobb gyártók oktatói kiváló minőségűek, tartósak, kiváló ergonómiájúak és különböző árúak:

 1. Proxima. Kiváló minőségű sporteszközöket gyárt. Az ellipszoidok előállításának egyik vezető pozícióját foglalja el. Sikeresen használja saját fejlett fejlesztéseit, folyamatosan javítva azok ergonómiáját, funkcionalitását és kialakítását. A modellek minimális költsége 22 000 rubel.
 2. Hasttings. A Dyaco International Taiwan partnere. Az orosz piac 2010 óta fejlődik. Az árak 22 500 és 428 400 rubel között mozognak.
 3. Ammity. Szakmai és otthoni edzőeszközök gyártásával foglalkozik, az orosz mérnökök és orvosok koncepcióinak felhasználásával. Központ Tajpejben (Tajvan). A modellek költsége 40 000-120 000 rubel.
 4. Spirit Fitness. A márka a Dyaco International Corporation tulajdonába tartozik, amely vezető szerepet tölt be az ilyen berendezések gyártásában az ázsiai régióban. Az árak 45 000 és 333 000 rubel között mozognak.
 5. NordicTrack. Az ICON termékekre 30 éve állandó kereslet mutatkozik. Árfolyosó 50 000 és 100 000 rubel között.
 6. Oxygen Fitness. Német márka, hagyományosan kiváló minőségű. A termelést Tajvanon telepítik, ennek köszönhetően ennek a vállalatnak a modelljeit nagyon kedvező ár jellemzi. A minimális költség 13500 rubel.
 7. Svensson Body Labs. Minden készüléket Tajvanban szerelnek össze. Az árak megfizethetőek, 25490 és 49 990 rubel között.
 8. Clear Fit.Nagyon népszerű szív- és érrendszeri modelleket gyárt. A vállalat termékeit az ideális ár-minőség arány miatt értékelik. A modellek költsége 39 900 és 69900 rubel között változik.
 9. Horizont. A cég azt állítja, hogy különböző árszintű termékeket gyárt, de áruinak ára ma 89 490–125 490 rubel között mozog.
 10. Vision Fitness. A vállalat megbízható, nagy kopásállóságú professzionális eszközök gyártására szakosodott. A termékek ára 199890 rubeltől kezdődik.

A legjobb elliptikus trénerek 2020-ban

Miután megismerkedett az ellipszoidok és a legjobb gyártók jellemzőivel, felajánljuk a kiváló minőségű eszközök minősítését, az ügyfelek véleménye és a szakértők jellemzői alapján.

Oxigéncsúcs E

Olcsó, kompakt, hátsókerék-hajtású ellipszoid, legfeljebb 110 kg maximális tömegre tervezve. Az erőbeállító rendszer mágneses. Lendkerék súlya 6 kg. Lépés hossza 300 mm. A modell hossza 110 cm, súlya 28 kg. Működés közben nyikoroghat. Ebben az esetben kenéshez kell folyamodnia az utasításoknak megfelelően. A kijelző mutatja a megtett távolságot, a rá költött kalóriákat és az aktuális sebességet. Nem rossz otthoni edzőgép rövid felhasználók számára. Átlagos ár: 16890 rubel.

Oxigéncsúcs E

Előnyök:

 • kis méretű;
 • könnyen;
 • olcsó;
 • nem igényel áramellátást;
 • kijelzővel és pulzusmérővel felszerelt.

Hátrányok:

 • rövid lépéshossz;
 • képzési programok hiánya.

Értékelésünk szerint a 10. sort rendelték hozzá.

Testszobrászat BE - 1720

Nem rossz otthoni edző. Kompakt és könnyű. A készülék hossza 97 cm, súlya 26 kg. A 4 kg súlyú lendkerék hátul helyezkedik el. Súlyra tervezték, legfeljebb 100 kg. A lépés rövid, 30 cm, a modell alkalmas rövid, könnyű tulajdonosok számára. Testreszabhatja a 18 edzésmód bármelyikét. Három beépített program létezik:

 • idő szerint;
 • távolság szerint;
 • alkalmasság - értékelés.

A kijelzőn megjelenik az eltelt idő, az elégetett kalória, a sebesség. Átlagos eszközár: 12 500 rubel. Kiváló az ár és a minőség egyensúlya.

Testszobrászat BE - 1720

Előnyök:

 • 18 képzési program;
 • kis méret és súly;
 • alacsony zaj;
 • zökkenőmentes;
 • megfizethető áron.

Hátrányok:

 • a felhasználó súlyának korlátozása;
 • rövid lépéshossz, 30 cm.

A legjobb ellipszoidok rangsorának kilencedik helye 2020-ban.

Carbon Fitness E304

Otthoni modell az edzésmódok elektromágneses beállításával, hátsókerék-meghajtás, könnyű (6 kg) lendkerékkel. A lépés rövid, 31 cm, a sportoló maximális súlya nem haladhatja meg a 120 kg-ot. A kijelző az edzés előrehaladásáról és eredményeiről tartalmaz információkat. Az edzés feltételeit nagyszámú program segítségével állíthatja be és változtathatja meg. Lehetőség van az aktivitás mód automatikus megváltoztatására a pulzus függvényében. A készülék 132 cm hosszú és 31 kg súlyú. Átlagosan 19 790 rubelbe kerül.

Carbon Fitness E304

Előnyök:

 • elfogadható méretek;
 • könnyű;
 • pulzusmérő;
 • 24 program;
 • a beépített programok jelenléte;
 • megfizethető áron.

Hátrányok:

 • rövid lépéshossz.

Besorolásunk nyolcadik sorát foglalja el.

A három fent leírt ellipszoid összehasonlító jellemzői:

Általános tulajdonságokOxigéncsúcs ETestszobrászat BE - 1720Carbon Fitness E304
Betöltőrendszermágnesesmágneseselektromágneses
Lendkerékhátsó, súly: 6 kghátsó, súlya: 4 kghátsó, súly: 6 kg
Terhelési szintek száma88
Maximális felhasználói súly110 kg100 kg120 kg
Funkcionalitáspulzusmérés
Lépés hossza30 cm30 cm31 cm
Érzékelők és indikátorok
Megjeleníti az olvasmányokatmegtett távolság, kalóriafogyasztás, aktuális sebességmegtett távolság, kalóriafogyasztás, aktuális sebességmegtett távolság, kalóriafogyasztás, aktuális sebesség, forgási sebesség
Szerelje be a pulzusmérőta kormánykerékena kormánykerékena kormánykeréken
Programok
Képzési programok száma1824
Beépített programoknemidő, távolság, fitnesz pontszám szerintidő, távolság szerint, állandó pulzus program
további információ
Tervezési jellemzőkkézi karokkönyvtartó, szállító görgők / kerekek, kézikarokpadló egyenetlen kompenzátorok, szállítógörgők / kerekek, kézikarok
Színes monitornemnemnem
Méretek (HxSxM)110x49x151 cm97x61x158 cm132x66x166 cm
Súly28 kg26 kg31-ig
Élettartam720 nap720 nap720 nap
Garanciaidő365 nap365 nap365 nap
átlag ár16890 rubel12 500 rubel19 790 RUB

Svensson Body Labs Comfortline ESM

A vevők szeretik a szilárdságot és a gördülékeny menetet. Nyolc edzésmódot manuálisan változtatnak az állandó mágnesek helyzetének megváltoztatásával a hátul lévő lendkerékhez képest. A Q tényező viszonylag kicsi, egyenlő 19 cm-rel. A 42 cm-es lépéshossz lehetővé teszi az alacsony és közepes magasságú felhasználók számára, hogy jól érezzék magukat. 130 kg maximális terhelésre tervezték. A kijelző tájékoztat a sebességről, a lendkerék fordulási gyakoriságáról, a távolságról és az elfogyasztott kalóriákról. A padló egyenetlenségeit speciális csavarokkal kiegyenlítik. A szimulátor speciális görgőkkel van felszerelve a helyiség mozgatásához. Nehéz, súlya 38 kg, teljes hossza 120 cm. A fogantyún található pulzusmérővel felszerelve jelet ad a terhelés túllépésekor. Az ügyfelek véleménye szerint jól edzi a kardió rendszert, lehajtja a felesleges kilókat. Átlagos ár: 27 900 rubel.

Svensson Body Labs Comfortline ESM

Előnyök

 • tisztességes lépéshossz, 42 cm;
 • alacsony zaj;
 • tartós, kiváló minőségű felépítés;
 • bármilyen magasságú emberek számára alkalmas;
 • padló egyenetlen kompenzátorok és szállítóhengerek elérhetősége.

Hátrányok:

 • nehéz, 38 kg;
 • a pedálok rossz állása az állványhoz képest, ami miatt egyes tulajdonosok megérintik a mozgatható fogantyúk rögzítésének térdét.

Értékelésünkben a 7. helyet foglalja el.

Oxigén EX - 35

 

Kiváló minőségű orbitrek otthoni fitneszhez, az üzemmódok elektromágneses szabályozásával. A lendkerék elöl helyezkedik el. Lépéshossz 40 cm, ideális kis és közepes magasságú emberek számára. Ellenáll a maximális 150 kg-os súlynak. A készülék 162 cm-es kerethosszal és 55 kg-os építési súlyával a készülék lenyűgözőnek tűnik, és sok helyet foglal el. Ezt kompenzálja az összecsukható váz és a szállítógörgők jelenléte, amelyek lehetővé teszik a helyiség közepétől bármely félreeső helyre való eltávolítását.

Figyelem! Ha az ellipszist a súlya szerint választja, adjon hozzá 20 kg-ot. Példa. A készüléket legfeljebb 150 kg tömegre tervezték, amely legfeljebb 130 kg-os felhasználók számára alkalmas.

A pedálok közötti 10 cm-es távolság lehetővé teszi, hogy kényelmesen érezze magát edzés közben. A 10-350 W terhelési tartomány lehetővé teszi mind a haladó, mind a kezdő sportolók számára, hogy ezen edzenek. 19 képzési program van, a beépítetteket nem számítva:

 • zsírégető (testzsír);
 • idő beállítás;
 • távolság beállítása;
 • edzés állandó erőfeszítéssel;
 • felhasználói program;
 • alkalmasság - értékelés.

Az ügyfelek elégedettek a modell funkcionalitásával és a vele elért eredményekkel.

Oxigén EX - 35

Előnyök:

 • zökkenőmentes;
 • tiszta kijelző;
 • lépéshossz 40 cm;
 • összecsukható keret;
 • 4 impulzusfüggő program;
 • padló egyenetlen kompenzátorok;
 • görgők jelenléte az eszköz mozgatásához a helyiségben;

Hátrányok:

 • a műanyag rosszul van felszerelve;
 • a pulzusmérővel ellátott fogantyúk kényelmetlen elhelyezése;
 • homályos utasítások;
 • helytelenül mutatja az elégetett kalóriák számát.

A rangsor hatodik helye.

Proxima Latina II

Mágneses otthoni hátsókerék-edző 20 kg-os, nehéz inerciális lendkerékkel a nagyon sima menet érdekében. A 45 cm-es lépéshossz kényelmes élményt nyújt az átlagos magasságú és magasabb emberek számára. A tulajdonos becsült maximális súlya nem haladja meg a 135 kg-ot. Tizenhat beépített programmal van felszerelve, négy impulzusfüggő, egy felhasználó által definiált. Különös figyelmet kell fordítani az idő és a távolság, az állandó pulzusszám és az állandó erőfeszítések, az alkalmasság - felmérések programjaira. A méretek átlagosak, a termék hossza 146 cm, szélessége 76 cm, súlya nagy, 56 kg. Az összeállítás kiváló minőségű, tartós. Erős váz szállítóhengerekkel. A padló egyenetlenségeit a meglévő dilatációs hézagok kiegyenlítik. A kijelző informatív és tiszta, de homályos. Az információkat napfény alatt nehéz áttekinteni. Átlagos ár: 444 990 rubel.Figyelembe véve a termék számos előnyét, nem drága.

Proxima Latina II

Előnyök:

 • stílusos, megbízható, ideális otthon;
 • kiváló ár-érték arány, minőség és funkcionalitás;
 • jól terheli az izmokat;
 • hasznos információk kimenete a kijelzőre;
 • pulzusmérő a fogantyún;
 • 5 beépített program;
 • masszív váz, kiváló stabilitás.

Hátrányok:

 • nem elég fényes kijelző.

Besorolásunk ötödik sorát kapják.

A minősítésben 5-7 helyet elfoglaló szimulátorok összehasonlító jellemzői:

Általános tulajdonságokSvensson Body Labs Comfortline ESMOxigén EX - 35Proxima Latina II
Betöltőrendszermágneseselektromágneseselektromágneses
Lendkerékmögötteleje, súlya: 10 kgmögött, súlya 20 kg
Terhelési szintek száma83216
Maximális felhasználói súly130150 kg135 kg
Funkcionalitáspulzusméréspulzusmérés
Lépés hossza424045
Érzékelők és indikátorok
Megjeleníti az olvasmányokatmegtett távolság, kalóriafogyasztás, aktuális sebesség, forgási sebességmegtett távolság, kalóriafogyasztás, aktuális sebesség, forgási sebességmegtett távolság, kalóriafogyasztás, aktuális sebesség, forgási sebesség
Szerelje be a pulzusmérőta kormánykerékena kormánykerékena kormánykeréken
Programok
Képzési programok száma1916
Beépített programoknemTestzsír, időzített, távolság, egyéni, állandó pulzusszám, állandó erőfeszítés, fitnesz pontszámidő, távolság, szokás, állandó pulzus, állandó erőfeszítés, fitnesz pontszám
Pulzusfüggő programok44
Egyedi programok11
további információ
Kapcsolódásvezeték nélküli pulzusmérő
Tervezési jellemzőkpadló egyenetlen kompenzátorok, szállítógörgők / kerekek, kézikarokpadló egyenetlen kompenzátorok, pohártartó, szállítógörgők / kerekek, kézikarokegyenetlen padló kompenzátorok, könyvtartó, üvegtartó, fogantyúkulcsok, szállítógörgők / kerekek, kézikarok
Színes monitornemnem
Méretek (HxSxM)120x56x153 cm169x64x165 cm146x78x168 cm
Súly38 kg55 kg56 kg
Élettartam720 nap720 nap720 nap
Garanciaidő365 nap365 nap365 nap
átlag ár27 900 rubel48 290 rubel444990 RUB

Spirit SE205

Házi ellipszoid első kerék hajtással. 24 edzésmódot állítanak be elektromágnesek. A sportoló maximálisan megengedett súlya 120 kg. Lépés hossza 41 cm, emelvény 2% -os változtatható dőlésszöggel. Az átlátszó színes kijelző a megtett métereket, az elfogyasztott energiát kalóriákban, az aktuális sebességet és a lendkerék sebességét mutatja. A fedélzeti számítógép 4 beépített pulzusfüggő és 4 felhasználói programmal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik az edzés paramétereinek tetszés szerinti beállítását, az elért eredmények figyelemmel kísérését és értékelését. A készülék padló egyenetlen kompenzátorokkal, hengerekkel van felszerelve. Jelentős súly, 47 kg. A készülék hossza 135 cm, a méretek lehetővé teszik a szimulátor kényelmes elhelyezését egy standard lakásban. Átlagosan 38 990 rubelbe kerül.

Spirit SE205

Előnyök:

 • széles pedálok;
 • optimális Q - tényező, 10 cm;
 • színes tiszta kijelző;
 • megfizethető ár;
 • sima, csendes futás.

Hátrányok:

 • a lépéshossz nem elég kényelmes a magas emberek számára.

A rangsorban a Spirit SE205 a negyedik helyen áll.

Skandináv pálya E 12.2

Első kerékhajtású ellipszis 10 kg lendkerékkel, maximális terhelés 150 kg-ig. Mágneses beállítás. Hossza 186 cm, szélessége 66 cm, súlya 96 kg. 25 mód és 30 program az osztályok számára. A modell annyiban érdekes, hogy megváltoztathatja a lépés hosszúságát, a 46 és 51 cm közötti tartományban. A tréning bármilyen magasságú és súlyú (130 kg-os) felhasználó számára kényelmes. A kijelző tájékoztat a megtett útról, az elfogyasztott kalóriákról, a sebességről és a lendkerék sebességéről. A változó platform dőlésszög lehetővé teszi a lábizmok mély edzését. A szívérzékelő a fogantyúhoz van rögzítve. Lehetséges vezeték nélküli mellkaspánt használata. A konzol állvánnyal rendelkezik könyvek, szemüveg számára. A ventilátor biztosítja az edzés kényelmét. Tágulási hézagok vannak ellátva egyenetlen padlóhoz.Szállítóhengerek állnak rendelkezésre. A készülék átlagos ára 76 500 rubel.

Skandináv pálya E 12.2

Előnyök:

 • kis távolság a pedálok között;
 • állítható lépéshossz;
 • 30 képzési program;
 • pulzusmérő;
 • ventilátor, tabletta állvány és egy pohár víz jelenléte.

Hátrányok:

 • nagy méretek;
 • nagy súly (több mint 100 kg egy csomagban);
 • magas ár.

A rangsor harmadik helye.

3-4 üléses szimulátor jellemzőinek összehasonlító táblázata:

Általános tulajdonságokSpirit SE205Skandináv pálya E 12.2
Betöltőrendszerelektromágnesesmágneses
Lendkerékelőtthátsó, súly: 10 kg
Terhelési szintek száma2424
Maximális felhasználói súly120 kg150 kg
Funkcionalitáspulzusmérés, túlterhelés jel, emelvény dőlésszögének változásaa pulzus mérése, a peronok dőlésszögének megváltoztatása, a lépés hosszának megváltoztatása
Platform billentési szögelegfeljebb 2%van
Lépés hossza41 cm46 - 51 cm
Érzékelők és indikátorok
Megjeleníti az olvasmányokatmegtett távolság, kalóriafogyasztás, aktuális sebesség, forgási sebességmegtett távolság, kalóriafogyasztás, aktuális sebesség, forgási sebesség
Szerelje be a pulzusmérőta kormánykerékena mellkason, a kormányon
Programok
Képzési programok száma2330
Beépített programokTestzsír, időzített, távolság, egyéni, állandó pulzusszám, állandó erőfeszítés, fitnesz pontszámnem
Pulzusfüggő programok4nem
Egyedi programok4nem
további információ
Kapcsolódásvezeték nélküli pulzusmérővezeték nélküli pulzusmérő
Tervezési jellemzőkpadló egyenetlen kompenzátorok, könyvtartó, szállító görgők / kerekek, kézikarokegyenetlen padló kompenzátorok, könyvtartó, üvegtartó, fogantyúkulcsok, szállítógörgők / kerekek, kézikarok
Színes monitornem
Méretek (HxSxM)135x50x160 cm186x66x153 cm
Súly47 kg96 kg
Élettartam720 nap720 nap
Garanciaidő365 nap365 nap
átlag ár38 990 rubel76500 rubel

Hasttings Q700

Első kerék meghajtású orbitrack 12 kg lendkerékkel és a lendkerék forgási ereinek elektromágneses beállításával. Optimális lépéshossza 51 cm. A pedálok közötti távolság kényelmes, mint minden elülső lendkerékkel rendelkező modellnél, legfeljebb 10 cm. A megengedett legnagyobb súly 120 kg. Bármelyik edzéslehetőséget választhatja a 24 rendelkezésre álló edzésprogram közül, köztük négyet, amelyek automatikusan megváltoztatják a tevékenység beállításait a pulzusod alapján. Az egyedi programok megléte szórakoztatóbbá teszi az órákat, és segít nyomon követni az előrehaladást. A készülék pulzusmérővel van felszerelve, és a terhelés túllépésekor jelzést ad. Az átlagos ár 46 990 rubel. A vásárlók szerint ez nagyszerű lehetőség a pénzre.

Hasttings Q700

Előnyök:

 • optimális lépéshossz a különböző magasságú emberek számára;
 • kis távolság a pedálok között;
 • sokféle program;
 • hatékonyan "égeti" a zsírt;
 • Gyönyörű design.

Hátrányok:

 • nem található.

A második helyen áll.

Ammity Dream DE 20

Besorolásunkban a legjobb, első kerékhajtású erős elliptikus tréner, maximális súlya nem haladhatja meg a 150 kg-ot. A pálya hossza 54 cm, alkalmas különböző magasságú és testalkatú felhasználók számára. Elektromágneses terhelés-szabályozás 10 és 350 W között. A fedélzeti számítógép lehetővé teszi a kívánt edzésmód kiválasztását 40 program közül. A beépített Cool Down program segít az izmok fokozatos ellazításában az erőnléti edzés után.

A testzsír bizonyos számokat mutat számokban, amelyek a felesleges zsír mennyiségét jelzik. 25 évesen nem kell aggódnia. Ha a kijelzőn a 40-es szám látható, akkor nemcsak intenzív edzésen kell részt vennie, hanem feladnia kell a magas kalóriatartalmú ételeket is. A kényelem fokozása érdekében az alkotók terméküknek lehetővé tették a pulzusmérő és a számítógép csatlakoztatását.

Az orbitrek padló egyenetlen kompenzátorokkal, szállító kerekekkel van felszerelve. Átlagban 69 000 rubel.

Ammity Dream DE 20

Előnyök:

 • sok képzési program;
 • lépéshossz 51 cm;
 • hasznos beépített programok;
 • zökkenőmentes;
 • robusztus felépítés.

Hátrányok:

 • szilárd méretek;
 • nagy súly;
 • az ár nem mindenki számára elérhető.

Táblázat-összehasonlítás a minősítési vezetők jellemzőiről:

Általános tulajdonságokHasttings Q700Ammity Dream DE 20
Betöltőrendszerelektromágneseselektromágneses
Lendkerékeleje, súlya: 12 kgeleje, súlya: 10 kg
Terhelési szintek száma1624
Maximális felhasználói súly120 kg150 kg
Funkcionalitáspulzusmérés, túlterhelés jelpulzusmérés, túlterhelés jel
Lépés hossza51 cm54 cm
Érzékelők és indikátorok
Megjeleníti az olvasmányokatmegtett távolság, kalóriafogyasztás, aktuális sebesség, forgási sebességmegtett távolság, kalóriafogyasztás, aktuális sebesség, forgási sebesség
Szerelje be a pulzusmérőta kormánykerékena kormánykeréken
Programok
Képzési programok száma2440
Beépített programokTestzsír pontszám, időzített, távolság, egyéni, állandó pulzusszám, állandó erőfeszítés, fitnesz pontszámHűvös, gyors indítás, testzsír pontszám, időzített, távolság, egyéni, állandó pulzusszám, állandó erőfeszítés, fitnesz pontszám
Pulzusfüggő programok45
Egyedi programok416
további információ
Kapcsolódásvezeték nélküli kardióérzékelő, számítógép
Tervezési jellemzőkegyenetlen padló kompenzátorok, könyvtartó, szállító görgők / kerekek, kézikarokegyenetlen padló kompenzátorok, könyvtartó, üvegtartó, szállítógörgők / kerekek, kézikarok
Színes monitornemnem
Méretek (HxSxM)183x66x178 cm
Súly85 kg
Élettartam720 nap720 nap
Garanciaidő365 nap365 nap
átlag ár46 990 rubel69 000 rubel

Virtuális táj

Egy ilyen egyedülálló termék, például egy virtuális táj kifejlesztésével megszervezheti magát az Alpokban, az amerikai prériokban vagy a szibériai tajgában. Interaktív videó technológiát használ. A Passport ™ Ready Trainert csatlakoztatni kell a Passport Router berendezéséhez és a TV-hez. A kép az edzés kezdetétől kezdve mozog és változik. A videókészlet kiegészíthető (térítés ellenében). Így igazi kalandot készíthet egy hétköznapi edzésből.

Az ellipszoid alkalmazásával azok számára elérhetővé vált a sport, akik korábban csak időskorúak vagy egészségi állapot miatt csak álmodhattak róla. Tegyen egy lépést az egészséges életmód, a szép és erős test felé. Vegyen egy elliptikus trénert, és kezdjen dolgozni magán. A 2020-as év legjobb ellipszoidjainak értékelése segít ebben.

1 MEGJEGYZÉS

 1. 4 évig dolgoztam egy edzővel az edzőteremben. A testem hajlamos a kövérségre és gyorsan megdagad. Az edzések 50% -a, ha nem több, kardio volt. A szív- és érrendszeri felszerelések sokfélesége létezik, de az edző csak a futópadban hitt. Elegem van a pályáról és vágyakozom ellipszis edzőt vásároljon otthon... Mit tanácsolsz?

HAGYJON ÁTTEKINTÉST

Kérjük, írja be megjegyzését!
Kérjük, írja ide a nevét

Elolvastam a feltételeket Felhasználói Szerződés *