A háztartási gépek és elektronika legjobb online vásárlása 2020-ig

0

Az online vásárlás a modern életritmus érdekében kényelmes szolgáltatássá válik. Bárhol tartózkodhat, és hozzáférhet az internethez, gyorsan megtalálhatja, amit otthonába kell vásárolnia.

Az első online áruház 1994-ben jelent meg Oroszországban, és könyvtermékeket árult.

A választott kritériumok

A háztartási cikkek és az elektronika minden nagyobb láncának lehetősége nyílik a termékkatalógus tanulmányozására, az árak összehasonlítására és az értékelés elolvasására.

Sokan kedvezményeket, promóciókban való részvételt és szállítási intézkedéseket kínálnak megrendeléskor. És mégis, mire kell figyelni, amikor termékeket választ az oldalon?

Néhány pont felsorolása:

 • A tartomány az egyik kulcsfontosságú tényező. Minél több eszközkategóriát mutatunk be a katalógusban, annál több árut lehet megrendelni egy boltban, ami takarékoskodik a szállítással.
 • A vásárláskor felhalmozott bónuszok segítenek csökkenteni a termékek költségeit. A hűségprogramok lehetőséget nyújtanak a szükséges eszközök kedvezményes megvásárlására is.
 • Szállítási feltételek. Kétféle lehet: kiskereskedelmi üzletben (ingyenes) vagy házhoz szállítás. Ez utóbbi esetben a fizetés összege az áru értékétől vagy a távolságtól függ.
 • A felület befolyásolja a vevő választását is. Minél könnyebb navigálni az oldalon, annál gyorsabban megtalálható a kívánt termék. Egyes üzletek "összehasonlító" funkciót kínálnak, ami nagyon kényelmes a megfelelő modell kiválasztásakor. A weboldal tervezés is fontos.

Kínálunk egy leírást a háztartási és digitális készülékek leghíresebb online áruházairól.

Az online áruházak leírása

Technopark

Ez a legnagyobb üzletlánc, amely kiskereskedelmi üzleteket tartalmaz: TC "Your House", Technopark, Cybermarket, Boxberry - áruszállítási pontok, amelyek Oroszország 4000 városában találhatók.

80 kiskereskedelmi üzlet működik Moszkvában, Szentpéterváron és más orosz városokban. A társaság még 1992-ben kezdte meg történetét.

A cég első osztályú szolgáltatást nyújt. Az internetes forrás híres márkák termékeit, valamint a következő szolgáltatásokat kínálja:

 • Ingyenes házhozszállítás a háztartási gépek márkáiba: Bork, Dyson, Bissell, Laurastar. Moszkvában a választék változatosabb és szélesebb.
 • Halmozó bónusz rendszer - a költségek 5% -a. A következő vásárlás teljes egészében vagy részben bónuszokkal fizethető.
 • A kuponok és a tanúsítványok lehetővé teszik, hogy kedvezményt kapjon vásárlásából.
 • Felár ellenében - felszerelés.
 • Online kölcsön készítése 5 percen belül vagy részletekben.
 • Az áruk garantált cseréje és visszaküldése 7 napon belül. Ezt a funkciót a kiadási pontok látják el.
 • A VIPservice 72 órán belül biztosítja a vevőt a probléma megoldására: a meghibásodás kiküszöbölésére vagy a berendezések cseréjére.

A webhely kezelőfelülete kényelmesen felépített, könnyen kezelhető és megtalálja a berendezés kívánt példányát. Kényelmes funkcióval lehet összehasonlítani egy termék több modelljét. Az oldal látogatójának lehetősége van megismerkedni a világ innovatív fejlesztéseivel.

Előnyök:

 • Kényelmes weboldal felület;
 • Paraméterek szerinti összehasonlítás;
 • Új háztartási készülékek.

Hátrányok:

 • Nem található.

Webhely: http://technopark.ru/

Refrigerator.ru

Az üzlet eladó hazai és külföldi gyártók háztartási készülékeit. A társaság 2003-ban kezdte meg tevékenységét, és az offline kereskedelem még 10 évvel ezelőtt volt.

A fő hangsúly a hűtőszekrények értékesítésén van.A háztartási készülékek mindegyik modellje 3D-ben is megtekinthető, akár belenézve. A megvásárolt termék bármely régióba szállítható. A szállítás a weboldalon történik, a költség a távolságtól és a méretektől függ. Az üzletben megvásárolt berendezések telepítését a gyártó hivatalos szervizközpontjának szakemberei végzik, akiknek címe megtalálható a jótállási jegyen.

Promóciós ajánlatok:

 • Ha 10 000 rubel feletti árut vásárol. automatikusan kiadnak egy kedvezménykártyát, amely három szintű kedvezményt tartalmaz: 5%, 7% és 10%.
 • Az összeg részleges visszatérítése a "Köszönöm" bónuszokkal, amikor Sberbank kártyával fizet;
 • Aeroflot Bónusz program;
 • Lehetőség beszerezni egy "Mnogo.ru" műanyag kártyát, amely együttműködik a "Miles & More" nemzetközi utazási bónuszprogrammal;
 • A Sovcombank Halva kártyája több hónapon keresztül lehetőséget kínál felszerelések részletekben történő megvásárlására.

Az oldalon minden vásárló megrendelheti a megvásárolt hűtőszekrény, sütő és egyéb háztartási gépek egyedi festményeit.

Az oldal kezelőfelülete lehetőséget ad a vevőnek, hogy tájékozódjon a városában, régiójában található értékesítési helyről. Annak érdekében, hogy mindig tisztában legyen az új termékekkel, feliratkozhat és megkapja a szükséges naprakész információkat.

Az áruház weboldalának első oldalára kerülve azonnal megjelenik a teljes választék sora. Ez kényelmes a kívánt termék gyors megtalálásához.

Előnyök:

 • Termékmegtekintés 360 ° -os elforgatással;
 • Művészeti festés megrendelése;
 • Előnyös bónuszok vásárláskor.

Hátrányok:

 • nem

Webhely címe: https://www.holodilnik.ru

El Dorado

Sokak számára ismert üzlet, ahol alacsony áron vásárolhat felszerelést. A cég szakemberei folyamatosan ellenőrzik a hasonló termékek költségeit a versenytársaktól. Ha a vevő olcsóbb áron talál felszerelést, akkor az áruház csökkenti a költségeket erre az értékre, és a különbséget bónuszok formájában jóváírják a vevőnek.

Az áruház a vevő által meghatározott helyre szállítja az árut, lehetőség van sürgős szállítás megrendelésére. A berendezések telepítése, konfigurálása és karbantartása felár ellenében történik.

A vásárlást követő egy hónapon belül a berendezés kicserélhető vagy visszaküldhető (feltételek a weboldalon). A bónuszprogram lehetővé teszi, hogy a felhalmozott bónuszokkal akár 50% -ot, sőt akár az érték 100% -át is kifizethesse.

Előnyök:

 • Kiváló minőségű szolgáltatás és szállítás;
 • Nyereséges bónuszprogram.

Hátrányok:

 • Problémák vannak a visszatéréssel;
 • Kifejezhetetlen weboldal tervezés.

M videó

A legnagyobb háztartási készülékek kiskereskedelmi lánc 1993 óta működik Oroszországban, online áruháza 2001-ben nyílt meg. Az M.Video az országban az első olyan kiskereskedelmi lánc, amely az omnichannel megközelítés elvét alkalmazza az értékesítés terén.

2014-ben történt. A választék, az ár és a szolgáltatás azonos szinten áll, ha bolti és online vásárolunk. A vevő kiválaszthatja a terméket a weboldalon, a mobilalkalmazásban vagy közvetlenül az üzletben.

Az áruház honlapján szokatlan fül található: az M. Dictionary, amely tartalmazza a termékkategóriák népszerű kifejezéseit, azok értelmezését és eladási ajánlatokat.

Az áruház online portálján lehetőség van a szükséges felszerelések megrendelésére és 15 perc alatt történő átvételére, csak meg kell találni egy üzletet a közelben. Futárszolgálat van a vásárlás napján vagy a vevő számára megfelelő időben.

Az online áruház lehetőséget nyújt előzetes megrendelésre azokra az árukra, amelyek még nem érkeztek meg a boltba. A berendezés hitelre vagy részletekben adható ki.

Mielőtt kiválasztaná a neked tetsző modellt, elolvashatja a vásárlói és szakértői véleményeket.

Az áruház rendszeresen kínál különféle akciókat, kedvezményeket, bónuszokat az oldalon, amelyekkel részben vagy egészben fizethet a következő vásárlásért.

Ha a vevő ugyanazt a modellt találja alacsonyabb áron, akkor az üzlet vállalja, hogy csökkenti a költségeket vagy pótolja a különbözetet. Ez az akció a vásárlás után 14 nappal is érvényes.

Az első online megrendelés után a vevő megkapja a kártyát, amely lehetővé teszi számára, hogy részt vegyen a zárt eladásokban, néhányuk akcióiban a termék ajándékba vagy nagyon alacsony áron kapható.

Előnyök:

 • Nagy választék;
 • Hűségprogram;
 • Előrendelés.

Hátrányok:

 • Nem található.

Citylink

Ez a legnagyobb elektronikus és háztartási készülékek hálózata Oroszországban, és része a Merlion vállalatcsoportnak (egy nagy orosz vállalat az informatikai, háztartási és digitális technológiai piacon). Az áruház 2008 óta működik, 360 városban és több mint 650 üzletben van kiszállítási pontja.

A kínált szolgáltatások között: összeszerelés, felszerelés, fogyóeszközök kiválasztása, különféle digitális szolgáltatások (biztonság, elektronikus aláírás). Az oldalon gyorsan rendezhet kölcsön- vagy részletfizetési tervet - ez minimális időt vesz igénybe. A részletfizetési terv hat hónaptól 2 évig terjedhet.

Az online hitelezési funkció segítségével a vevő kitöltheti hitelkérelmét.

A vállalati ügyfelek számára az oldalnak lehetősége van interaktív módon kiválasztani mindent, ami az irodai felszereléshez szükséges.

A törzsvásárlók személyes klubkártyát állíthatnak ki. Lehetőséget ad arra, hogy részt vegyen a hűségprogramban - olyan tevékenységek és tevékenységek összességében, amelyek lehetővé teszik, hogy kedvezményes áron vásárolhasson, bónuszokat kapjon és velük fizessen árukért, és még sok minden mást.

Az áruház weboldala elérhető felülettel rendelkezik. A támogatási szolgáltatás éjjel-nappal működik.

Előnyök:

 • Széles skálája;
 • Állandó promóciók az ügyfelek vonzására;
 • Szerelési és szerelési szolgáltatások.

Hátrányok:

 • Szerény dizájn

DNS

A digitális technológiára szakosodott orosz kiskereskedelmi lánc - értékesítés és összeszerelés. Ezenkívül az online áruházban átveheti az otthoni háztartási készülékeket és egyéb irodai kellékeket, autóipari termékeket, szerszámokat.

A helyszínen történő tervezés és navigáció átgondolt és a lehető legkényelmesebbé válik minden látogató számára.

Az "Összehasonlítás" funkció segít kiválasztani a terméket meghatározott kritériumok alapján. Az oldalon található egy kényelmes rész a konyhai készülékek kiválasztásáról a telepítési sémával megegyező stílusban.

Az áruház weboldalát a kényelmes navigáció különbözteti meg, amely lehetővé teszi, hogy megnézze néhány működő terméket és eszközt.

Külön rész ajánlja a kedvezményes termékeket, részleteket, a ProZaPass bónusz programot. Kedvezményes áron kiválaszthatja a speciálisan kiválasztott felszerelések teljes készletét.

A szolgáltatások értékesítésén kívül a helyszínen megrendelheti a javításokat, visszaküldheti vagy felszerelést cserélhet. Az üzlet saját szolgáltató központokkal rendelkezik 226 városban.

Előnyök:

 • Az Ön szolgáltató központja;
 • Kényelmes webhelykeresés;
 • Nyereséges hűségprogramok, törlesztőrészletek, bónuszok.

Hátrányok:

 • Nincs azonosítva.

RBT.ru

Ez egy olyan hálózat, amely egyesíti a digitális szalonokat, az online áruházat és a tanúsított szolgáltató központot. Ez az első online áruház a Dél-Urálban, 2000-ben jelent meg Cseljabinszkban.

Az üzletek Oroszország 170 városában találhatók. Az árak a hipermarketben és az online áruházban megegyeznek.

A katalógus kategóriákra van felosztva, amelyek mindegyikében saját költségvetése alapján választhatja ki a szükséges felszerelést. Van egy összehasonlító funkció, amely segít a preferenciák alapján történő választásban.

Emellett megtekintéskor a vevő nemcsak a jellemzőket, hanem a hasznos információkat is látja a kiválasztott termékről. Például hogyan válasszon hűtőszekrényt és mire figyeljen.

1000 rubel feletti áruk vásárlásakor a szállítás ingyenes. Az áruház webhelye bevezeti az áruk cseréjének vagy visszaküldésének feltételeit.

Az egyik fülön megismerkedhet az Express Service 2, 3, 5 évre szóló szerződési feltételeivel.

Az üzlet különféle akciókat tart, amelyek lehetővé teszik felszerelések kedvezményes megvásárlását. A webhelyen mozogva könnyen megtalálhatja a kívánt terméket, és megismerheti az új termékeket.

Előnyök:

 • Kényelmes navigáció;
 • Szolgáltatás támogatása;
 • Hűségprogramok.

Hátrányok:

 • Nincs azonosítva.

AliExpress

A legnagyobb multinacionális piac Kínából, Oroszországból, Törökországból és más országokból származó áruk értékesítésére. Az online áruház az Alibaba holding része.Ez egy elektronikus piac, ahol különféle kínai eladók mutatják be termékeiket, vadonatújként.

Nem szabad megfeledkezni arról, hogy az azonos típusú áruk tulajdonságaikban és minőségükben eltérhetnek - elvégre az eladók közötti verseny nagyon kemény, és mindegyikük arra törekszik, hogy elfoglalja a helyét és a lehető legnagyobb profitot szerezze meg.

Különös figyelmet fordítanak a kütyükre, itt elfogadható áron vásárolhat ismerős márkákat. Az Aliexpress előnye, hogy sok terméket oroszul mutatnak be.

Az üzlet folyamatosan kedvezményeket kínál, amelyek akár 95% -ot is elérhetnek. Az egyedi értékesítéseket külön blokkban rendezik.

A webhelyen található termékek többségét az eladók ingyenes szállítással kínálják. Egy online áruház fizetési védelmet nyújt ügyfeleinek a Letéti rendszer segítségével, ahol a pénzeszközök nem kerülnek átutalásra az eladónak, amíg a vevő meg nem kapja az árut és engedélyt ad a pénz átutalására.

Az üzlet weboldala megkönnyíti a kívánt termék kiválasztását és a befizetést. A vevőnek figyelembe kell vennie, hogy a termék minősége az árától függ, nem szabad megkísérteni, hogy semmit sem vásároljon.

Előnyök:

 • Széles skálája;
 • Fizetési védelem;
 • Leírás orosz nyelven.

Hátrányok:

 • A szállítás késhet;
 • A nem eredeti áruk átvételének kockázata.

OLDI

Az online áruház több mint 25 éve árul elektronikát. Az átvételi pontok Oroszország számos városában találhatók, Moszkvában és Szentpéterváron pedig nagy elektronikai üzletek vannak.

Az áruház honlapján megrendelheti a megvásárolt berendezések csatlakoztatásához, javításához, korszerűsítéséhez szükséges szolgáltatásokat. A kiszállítás az áruház oldalán is feldolgozásra kerül, a fizetés automatikusan generálódik. A társaság lehetőséget biztosít a Moneyback szolgáltatás igénybevételére, amelynek segítségével az üzletben megvásárolt áruk 14 napon belül visszaküldhetők vagy kicserélhetők.

Az OLDI-klubhoz való csatlakozás után a vevő a bónuszprogram tagjává válik. Az áruház helyén könnyű eligazodni, a technikát könnyű megtalálni és megtervezni.

Előnyök:

 • Elektronika nagy választéka;
 • Könnyű navigáció a webhelyen.

Hátrányok:

 • nem található

Háztartási gépek vagy kütyü kiválasztásához nem kell személyesen felkeresnie az üzletet. Az online áruházak segítenek abban, hogy ezt gyorsan megtehesse anélkül, hogy otthagyná otthonát. Reméljük, hogy cikkünk segített megismerni néhányukat.

HAGYJON ÁTTEKINTÉST

Kérjük, írja be megjegyzését!
Kérjük, írja ide a nevét

Elolvastam a feltételeket Felhasználói Szerződés *