A legjobb kajak szabadtéri tevékenységekhez 2020-ban

0

A nyár beköszöntének egy bizonyos kategóriája megfelel a vakációnak. A gyors tempójú munkanapok lelassítják a mozgást, és eljön a várva várt pihenés. Ilyenkor gyakran kipróbálnak valami újat, és igyekeznek maximálisan feltöltődni pozitívan és energiával a következő évre. A szabadtéri tevékenységek, ezen belül a kajakozás, népszerűsége minden nap növekszik. Ezt elősegíti a pozitív érzelmek fellendülése az órák alatt és a fizikai erőnlét támogatása. Látványos és népszerű is.

Általános információk a kajakozásról

A kajakozás a szabadtéri tevékenységek egyik fajtája. Az órák lehetővé teszik, hogy egy időre megfeledkezzen problémáiról, ledobja a felgyülemlett negatívumokat, és maximálisan megkapja a pozitív érzelmeket. A természettel való együttlét jótékony hatással van az általános egészségre. A kajakozás egy kirándulás egy azonos nevű, nyílt vízi hajón. Az osztályok lehetnek egyszeresek vagy csoportosak. A tévhitektől eltérően nem szükséges szélsőséges ereszkedéseket választani a hegyi folyók mentén. Mért séták és túrák a folyók, tavak és tengerek nyugodt vize mentén megengedettek.

Az aktivitás felejthetetlen érzelmeket és benyomásokat ad, amelyeket nem lehet kocogással vagy kerékpározással elérni. A vízelem jótékony hatással van az emberre.

Alkalmas bármilyen háttérrel rendelkező emberek számára. A mért járási tempó azok számára érdekes lesz, akik korábban nem foglalkoztak komolyan a sporttal, a tapasztaltak pedig képesek lesznek megszervezni a nagy sebességű úszást. Ez aerob testmozgást biztosít a testnek, megégeti a túlsúlyt és tartósabbá teszi.

Nehéz túlbecsülni a kajakozás előnyeit. A gyakorlók általános érzelmi hangulatuk növekedését tapasztalják, rugalmasabbá és rugalmasabbá válnak. A szakemberek rámutatnak, hogy a kajakozás:

 • asszisztens a fogyásban és az állóképesség növelésében;
 • felépíti a központi izmokat: a legtöbb ember téved, hisz csak egy kar vesz részt az evezésben, a test szinte minden izmán alacsony a terhelés, a gyakorlatokban aktívan részt vesznek a sajtó, a hát és az izmok;
 • formálja a sajtót, edzi a feneket és a hát alsó részét: az evezést az evező egyik oldalról a másikra mozgatja, ehhez az egész törzs érintett;
 • növekszik a stressz-ellenállás: a természetben tett séták, a víz és a friss levegő békés morajlásával kombinálva, segítenek eldobni az összes felhalmozódott negativitást és elérni a nyugalmat;
 • a szív- és érrendszeri betegségek megelőzése: a tempó fokozatos növekedése a szívizom aktívabb összehúzódására és ezáltal edzésére kényszeríti, fontos a terhelés fokozatos növelése, a hatás futópadhoz vagy kerékpárhoz hasonlítható, a hipnotikus táj szemlélése további érvként szolgál az órák megkezdéséhez;
 • Hatás a mentális egészségre: a testmozgás elősegíti az endorfinok felszabadulását, miközben növeli az önbecsülést, az önbizalmat és a hangulatot, a rendszeresen mozgók kevésbé érzékenyek a depresszió és a rossz hangulat negatív hatásaira;
 • erkölcsi elégedettség: az evezés lehetőséget ad a természetes szépség szemlélésére, amelyet nem terhelnek meg az emberek, jó megfigyelni a kajakon a madarak és állatok szokásait, az egész családdal való kapcsolat erősíti a szülők és a gyerekek közötti kötelékeket;
 • pozitív hatással van az általános egészségre, a sport normalizálja a vérnyomást és stabilizálja a szívet, a koleszterinszint normalizálódik, a vércukorszint szabályozott és az általános állóképesség nő;
 • a fogyáshoz: a fizikai aktivitás nagy mennyiségben segíti a kalóriák elégetését. Egy hosszú séta akár 100 kalóriát is meg tud égetni.

Kik ők?

Lehetetlen elképzelni, hogy ezt a sportot gyakorolják annak fő jellemzője, nevezetesen kajak nélkül. És itt az embernek választása van: beiratkozik a megfelelő irányú szakaszra és csoportban tanul a rendelkezésre álló felszereléssel, vagy megvásárolja személyes használatra. Mindkét megoldásnak vannak pozitív és negatív oldalai. Az elfoglalt dolgozó emberek nem engedhetik meg maguknak, hogy részt vegyenek a szekcióban, mivel a legtöbb esetben egyszerűen nincs elég idejük. Ilyen esetekben elsőbbséget élvez a személyes kajak vásárlása. A megoldás lehetővé teszi, hogy testét és lelkét a természetben kényelmes időben pihentesse.

A vásárlást intelligensen és gondosan előkészítve kell megközelíteni. Először meg kell érteni, mi a jövőbeli akvizíció.

A modern kajak olyan hajó, amelynek hossza 2,7–5 méter, szélessége 50–80 cm.

Rendeljen 1-, 2- és ritka esetekben háromüléseseket. Polietilénből, szénszálból és kompozit anyagokból készül. A kajak létrehozásának története az eszkimók és az aleutok sarkvidéki népeihez kapcsolódik. Fa- vagy csontkeretet borítottak egy vadászaton elejtett állatok bőrével (az aleutok között kajaknak hívták).

Az evezős helyét egy speciális kötény borítja. Meggátolja a víz behatolását a borulások idején is, egy ilyen konstruktív megoldás növeli a mozgás biztonságát. Lehetőséget ad az evezősnek eszkimó puccs végrehajtására (a hajót fordított állapotból állítják le).

Az építés típusától függően:

 • Nem összecsukható. A kemény műanyag tok jellegzetes jellemző. ABS-ből és üvegszálból, polietilénből, szénszálból készülnek. Zárt házuk van. A legjobb vezetési teljesítmény, és képes a legnagyobb sebességfokozat befogadására. Zárt csomagtérrel felszerelve a könnyű tárolás érdekében. A magas kopásállóság és a tartósság hozzájárult ahhoz, hogy bizalmat szerezzen a víz felszínén mozgó rajongók körében. A kajak magas hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Kívánt esetben túrázás engedélyezett még a sarkvidéki szélességeken is. A kis horpadásokat nagy hő hatására könnyen eltávolíthatjuk. Ha a tok megsérült a hideg évszakban, akkor ezt a helyet hajszárítóval kell melegíteni, vagy forró vízzel le kell önteni. Az evezés az összes izomcsoportot magában foglalja. Az ötpontos test-edény érintkezés továbbítja az egész test tehetetlenségét. Más szavakkal, a mozgáshoz nem csak a kézerő, hanem a hát és a láb is. Nem összecsukható csónakban könnyebb éles kanyarokba lépni és eszkimó puccsot végrehajtani. Piacvezető.
 • Keret (összecsukható). A fémkereten vízálló szintetikus anyag van kifeszítve. Ez a tervezési döntés befolyásolta az edény merevségét. A hátrány jól látható, ha a bőr különböző tényezők hatására megereszkedik. Az ízületeknél visszahatás figyelhető meg. Ennek eredményeként az amorf test csökkenti a kezelhetőséget és a sebességet. Az összeszerelés nem igényel sok időt, és mindenki számára elérhető. A tervezés fő előnye a kényelmes szállítás. A FÁK-országok kajakosainak többsége vázhajót használ, mivel kényelmes vele haladni.
 • Felfújható. Sok szempontból hasonlítanak a közönséges PVC hajókhoz, de hosszabbak és keskenyebbek. Sok rakományt képesek szállítani, és gyakorlatilag nem süllyednek el. Összecsukva kényelmesen szállíthatók. A hiányosságok közül egy kis merevség figyelhető meg az evező ülésén.Ennek eredményeként az íj és a far felemelkedik, és csökken a vezetési teljesítmény. A felfújható kajakokat a szél könnyen elfújja. Bármely impulzus megváltoztathatja az irányt. Az edény fizikai károsodás szempontjából instabil.

Az evező leszállásának típusától függően:

 • Beül. A klasszikus megoldás. A sportoló a hajó belsejében helyezkedik el a test feléig, a lábak a fedélzet alatt vannak;
 • Üljön felül. Modern alternatíva. A fő jellemző a testen való elhelyezés, és a lábak kívül vannak a fedélzet felett. Ebben a tekintetben teljesen más a karosszéria kialakítása. Megjelenésében hasonló a lezárt kapszulához, leeresztő szeleppel és csomagtartó nyílással van felszerelve. A pilótafülkét a fedélzet mélyedése képviseli. Jellemző tulajdonságok: magas szintű biztonság és szinte nulla esély a süllyedésre. Az előnyben részesített terület a nyugodt folyók, víztestek és nyugodt hullámokkal bíró tengerek. a legjobb megoldás egy kezdő számára.

Milyen kajakok vannak úti céltól függően?

 1. Hosszú utakra terjedelmes. Kis részben vízbe merülnek. Az edény hossza eléri a 4 métert. Ebben a tekintetben a sportolók lineárisnak is nevezik őket, mivel könnyedén tartanak egyenes utat a folyó mentén. A hajó térfogata eléri a 300 - 400 litert. Hosszú expedíciókra összpontosítanak, amelyek során mindent el kell magaddal cipelni. Az ilyen kajakok bizalmat adnak a kezdőknek képességeikben, mivel tervezési jellemzőik miatt szinte lehetetlen lebuktatni a pályáról. Ennek ellenére rendkívül óvatosnak kell lenni, a folyó zuhatagának túllépés nélküli leküzdése kockázatos tevékenység, és a túlzott önbizalom problémák forrása lesz.
 2. Általános használat. Legnépszerűbb osztály. A térfogata 250 - 300 liter, a hossza 330 cm, a szélessége 60 cm. Az ilyen adatokkal rendelkező kajak könnyen belép a változó nehézségű kanyarokba, és a leeresztett fedélzet biztosítja a kényelmes tartózkodást. Engedelmes és érzékeny a pálya legkisebb változására, a hajó hozzájárul a gyors hegyi folyók mentén történő rafting technika fejlesztéséhez. Segíteni fog a tapasztalt sportolóknak, hogy csiszolják képességeiket, és megtegyék az első lépéseket a kezdők számára.
 3. Szabad stílushoz. A hossza 300 és 340 cm között mozog, szabványos lekerekített oldallal rendelkeznek a középső íjban. Az orr általában terjedelmes, ívelt fedéllel. A futási jellemzőket tekintve hasonlóak az általános célú osztályhoz. A különbségek a jó manőverezhetőségben, az alacsonyabb sebességben rejlenek, jól mutatják magukat a tengelyeken és a hordókon.
 4. Szélső. A nehéz akadályok áthaladásának technikája jelentős változáson ment keresztül. Ebben a tekintetben alapvetően más típusú edényt fejlesztettek ki. Az újdonság 370 cm hosszúságú, 300–400 literes térfogatot kapott, és meghajlított farokkal és hajóval.
 5. Spriccelő botok. Kizárólag trükkök előadására használják. Keresztmetszetük lapos és éles éllel felszerelt. A konstruktív megoldás miatt a sportoló képes volt elsüllyeszteni a csónak mindkét végét. Az áramok, tengelyek hozzáértő használata és a mesteri testkezelés lehetővé teszi a szakember számára, hogy elképzelhetetlen trükköket hajtson végre. A lövellt botok nem bocsátanak meg hibákat. Nem alkalmas kezdőknek erős árammal.
 6. A legrövidebb. A legkisebb hosszúság az összes között (220 cm). Az edény térfogata eléri a 220 litert. Csónakok teljes vonallal, tompa, lekerekített íjjal és szigorúan. A rövid hosszúság megkönnyíti a kanyarodást. Könnyű gyakorolni az eszkimó puccsot, javítani a reakciót és úszni a vizekben. A hiányosságok közül meg kell jegyezni, hogy ezek nem fejlesztik a kellő sebességet a hordók és a nagy aknák áthaladásához. Bizonyos nagyon magas sáncokkal és rohanó áramlatokkal rendelkező folyókat csak rövid kajak képesek legyőzni.
 7. Expedíciós. Nagy kapacitású alacsony nehézségű folyók leküzdésére olyan helyeken, ahol senki sem él. A leghosszabb (460 cm) és terjedelmes (400 - 460 liter). Jól körülhatárolható gerincük és faruk van. Jól járnak egyenes vonalban, de ügyetlenek. A far rögzítése a hajófenéken és az íjnál elérhető.
 8. Tengeri. fő céljuk, hogy egyenes vonalban mozogjanak az árapályáramokon. Egy ilyen kajak számára mindenekelőtt a jó lépés fontos. Van elég mozgástere. A tengeri csoport kontúrjai összehasonlíthatók a klasszikus hajókkal.A csónakok rakománynyílásokkal vannak felszerelve, képesek felszerelni a fedélzetre felszerelést és különféle speciális elemeket (iránytű tartó stb.). Vannak vitorlával és kormányral rendelkező modellek.
 9. Tavak. Középső csoport az expedíciós és a tenger között. Nyugodt vízen történő mozgásra tervezték.
 10. Szörfözéshez. Az alja alatt 3 uszony található. Csak ebbe a csoportba tartozó kajakkal lehet legyőzni a törő hullámokat.
 11. Sport a klasszikus evezéshez. A méreteket speciális szabványok írják elő és szigorúan szabályozzák. A hajókat minimális térfogat és szinte egyenes vonalvezetés jellemzi, nyomás alatt álló rekeszek nélkül. Nincsenek hámok és csípőtámaszok. A hajó irányításához a hajó hátsó részén található víz alatti tollat ​​használják. A kajak úgy van kialakítva, hogy tökéletesen sima vízfelületeket lépjen át hullámok nélkül. Alacsony kezdeti stabilitásuk miatt csak képzett szakemberek számára alkalmasak.

Hogyan válasszunk?

A vásárlás folytatása előtt egyértelműen meg kell határozni, hogy milyen célokra vásárolják és hol fogják felhasználni. Nincs olyan univerzális modell, amely minden ötvözethez illene.

A szakemberek azt javasolják, hogy fordítsanak figyelmet:

 • A méret. A hajó irányíthatósága, sebessége, teherbírása és a felszínen való stabilitása a mérettől függ.
 • Stabilitás. Jellemzője, hogy a hajó képes megbirkózni a környezeti hatásokkal és visszatérni eredeti helyzetébe. A mutató a súlyponttól és a víz alatti rész alakjától függ. A legjobb megoldás téglalap alakú. A felfújható teljesítmény a legnagyobb.
 • Mozog. A sebesség függ a kajak alakjától, hosszától és a hullámtól (ha nagyobb, mint a hajó, akkor további ellenállás jön létre). Az előadást befolyásolja a fenék simasága. Meg kell jegyezni, hogy ha az evezõknek nagy a fizikai állóképességük, akkor semmi esetre sem merülnek fel problémák.
 • Irányíthatóság. A hosszú hajó folyamatosan mozog a tervezett út mentén, de keményen megfordul. A rövideknél a dolgok teljesen mások, manőverezhetőek, de a pálya megtartása sok erőfeszítést igényel;
 • Fulladás. Fontos azok számára, akik hosszú túrákat terveznek. A felfújható a legelőnyösebb lehetőség, ha ez a jellemző fontos a felhasználó számára.
 • Megbízhatóság és a javítás lehetősége. A legpraktikusabb megoldás a felfújható. Mivel a javítás abból áll, hogy tapaszt alkalmaz a sérült területre. Műanyag - csak erős ütéstől szenved. Drótváz - megköveteli a zuhatag áthaladásának technikáinak ismeretét.

A legjobb kajak a horgászathoz

Intex Challenger K1

Nagy molekulatömegű 0,75 mm vastag polivinil-kloridból készült. Fő jellemzője, hogy ellenáll az olaj, a benzin, a sós víz, a csiszolóanyagok, a napfény és a mechanikai sérülések negatív hatásainak. 3 felfújható rekeszből áll. Korszerű formájával a lehető legnagyobb sebességet fogja fejleszteni. Semmi sem akadályozza a csúszást.

kajak Intex Challenger K1

Előnyök:

 • kedves ár;
 • az oldalakat biztonsági kötéllel látták el;
 • gerinc alatt az egyenes mozgáshoz;
 • alumínium evezők műanyag hüvellyel a rögzítéshez;
 • a könnyű szállítás érdekében egy táskával rendelkezik;
 • könnyen felfújódik.

Hátrányok:

 • a szelepek pohárba helyezése ellentmondásos kérdés;
 • sok felhasználó panaszkodik az alacsony élettartam miatt
 • 100 kg maximális súlya miatt nem mindenki számára megfelelő.

Ingyenes szél "Taiga 340"

A Volny Wind hazai gyártó új terméke. Egyetlen és gyakorlatilag nem nehéz, alkalmas a vízi utak, a vadászat és a horgászat szerelmeseinek. Ha szeretné, megvásárolhat egy második helyet, feláldozva a teherbírást, és sétálhat egy barátjával vagy lelki társával. Összecsukva nem sok helyet foglal el, és szállítás közben sem okoz problémát

Világos és álcázó színekben kapható. Ez utóbbi a horgászat és a vadászat ismerőinek számít.

Héjként egy speciális poliuretán impregnálással ellátott Oxford Ripstop-ot használnak, az alja PVC alapanyaggal és felfújható termopoliuretán lufikkal van felszerelve szövet alapon.

kajak Ingyenes szél "Taiga 340"

Előnyök:

 • megfizethető ár;
 • könnyű;
 • a használat egyetemessége;
 • jó terepjáró képesség;
 • gyors összeszerelés;
 • nem felfújható fenék;
 • kétrétegű konstrukció;
 • hurkok a rakomány kényelmes szállításához;
 • az íj és a far fröccsenésálló.

Hátrányok:

 • a második ülést és a kötényt nem tartalmazza;
 • a szövet nehezebben mosható;
 • homok kerül a fenékbe a cipzárakon keresztül a hengerek cseréjéhez.

ROWER-340 RED

A felfújható együléses modell megbízható barát lesz a turizmus és a horgászat minden szerelmese számára. A manőverezhetőséget, a sebességet és az egyéb futási jellemzőket tekintve nem alacsonyabb a sok keret megfelelőjénél. Leeresztve belefér egy hátizsákba, és nem terhel. Az alkotás során a Drop Stitch innovatív technológiát alkalmazták. Ez több ezer poliészter szál használatából áll, amelyek összehúzzák a belső üreget, és tartós bőrt alkotnak, amely ellenáll a fizikai hatásoknak.

kajak ROWER-340 RED

Előnyök:

 • nagy manőverezhetőség;
 • Csepp öltés;
 • kompakt méretek nem működnek;
 • maximális terhelés - 190 kg.

Hátrányok:

 • túl drága;
 • meg kell vásárolnia egy második helyet.

A legjobb kajak a tengerhez

Aqua Marina Laxo-285

A robusztus burkolat a nagy belső térrel együtt az egyik legjobb megoldás a kezdőknek és a lelkes sportolóknak. A padlót és a felső oldalát nagy teherbírású, tartós anyag borítja. Ezzel a kialakítás merevebb.

kajak Aqua Marina Laxo-285

Előnyök:

 • megerősített PVC anyag;
 • A V-alakzat sikeresen ellenáll az áramnak és megtartja az irányt;
 • A bostoni szelepek könnyű szivattyúzást biztosítanak;
 • állítható ülés háttámlával és párnával;
 • uszonyos rendszer a tanfolyam fenntartására;
 • vízzáró előtetők a rakomány szállításához az orrnál és a farnál.

Hátrányok:

 • teherbírás - 95 kg;
 • Kínában gyártják.

BIC Sport 20 Kalyma Duo

Az univerzális megoldás a szabadtéri tevékenységek minden rajongójának tetszeni fog. Kivehető keel mellett a sekélyek nem szörnyűek. A biztonság növelése érdekében 3 külön felfújható rekesz található. Legfeljebb 2 ember mozgatható. Az ülések levehetők és testre szabhatók. Kényelmes zsebekkel vannak felszerelve apró tárgyak tárolására.

kajak BIC Sport 20 Kalyma Duo

Előnyök:

 • Zárt nyílásokkal ellátott berendezések tárolása;
 • beépített leeresztő szelep;
 • vízálló zseb a telefon és a dokumentumok tárolásához;
 • súlya 15 kg;
 • maximális terhelés - 200 kg;
 • csavaros szelepek a gyors felfújás és leeresztés érdekében.

Hátrányok:

 • nem terjedt el a FÁK-ban.

Triton "Vector-1"

Az orosz "Triton LTD" vállalat termékei. Szakterülete egyedi kajak és minőségi felszerelések készítése. A Vector-1 egy kerettel felfújható termék PVC léggömbökkel. Süllyedhetetlen tartályként működnek, és további merevséget biztosítanak a szerkezetnek. Zárt fedélzettel készült.

A modell hosszú keskeny hajótestet kapott, élesen emelt íjjal és farral. Hibátlanul tartja a pályát. Nagy sebességet fejleszt nyugodt vízen. az orr és a far el van látva lezárt nyílásokkal a felszerelések szállításához.

kajak Triton "Vector-1"

Előnyök:

 • merev felépítés;
 • monocile a pálya megtartásához;
 • súly - 18 kg;
 • praktikus hátizsák-csomagolás;
 • nagy teherbírás;
 • az aljára sűrű PVC szövetet használnak.

Hátrányok:

 • nehéz összeszerelés;
 • megnövelt combpárnák külön megvásárolhatók.

A legjobb rafting kajak

Szóló

A Volny Veter termékeit széles körben ismeri az aktív kajakozás minden rajongója. Szeretetet nyert a részletekre és a kiváló minőségre való odafigyelés miatt. Az új Solo Canyon sem kivétel. Módosított Sport modell, az oldalak hosszát megnövelték a nagyobb tágasság érdekében. A kontúrok és a csomópontok elsősorban ötvözetekre vannak orientálva. A felfújható fenék lágyítja a kövekre gyakorolt ​​hatást, az önelvezetõ rendszer pedig enyhíti a küszöböt túllépéskor felhalmozódott vizet. Kétrétegű PVC szövetből és gázzal töltött palackokból áll. Ez a megoldás csökkenti a szúrások, vágások kockázatát, valamint csökkenti az összeszerelési és szétszerelési időt.

kajak Solo

Előnyök:

 • egyedi íj és far formája a meredek zuhatagok, aknák és más veszélyes helyek könnyű leküzdéséhez;
 • kényelmes ülések háttámlákkal;
 • ha az egyik henger megsérült, a második felfújható kamra miatt nem süllyed el;
 • a készlethez rem készlet tartozik;
 • képes egy hónapig készleteket tartani.

Hátrányok:

 • nem a legjobb megoldás egy csendes felületre, túl fideszes.

Splav Darázs

Egyetlen, az árvíz (A - B kategória) és a zuhatag (1-3 kategóriájú) folyók raftingjára összpontosítva. A zárt pilótafülkével ellátott gerinces feneke közelebb hozza a modellt a kerettel felfújható és hibrid kajakhoz. Egy ilyen megoldás lehetővé tette számunkra, hogy többször nagyobb sebességet fejlesszünk ki, mint a felfújható analógok, és kifogástalan manőverezhetőséget, stabilitást nyújtott, és panaszok nélkül tartja az utat. A hajlékony héj megőrzi alakját, miután kővel és rönkkel ütközik. A rakomány konténerét legfeljebb 3 napos önálló utazásra tervezték, ha a csomagokat a fedélzet tetejére rögzíti, a készletek akár 3 hétig is eltarthatnak.

kajak Splav darázs

Előnyök:

 • tágas;
 • nedvességálló rétegelt lemezből készült merev ülés, amely az oldalsó hengerekre szerelt vezetők mentén mozog;
 • sűrű légzáró PVC szövetet használnak burkolatként;
 • kényelmes fogantyúk és fém gyűrűk az extra poggyász elhelyezéséhez.

Hátrányok:

 • a kereszttartóra helyezett háttámlát külön kell megvásárolni;
 • a szövet szárítása és tisztítása időigényes.

Splav crossriver

A Packcraft alapvetően új fejlesztés a felfújható csónakok között. Fő jellemzője a minimális súlya. Ezzel a közlekedés még kényelmesebbé vált. Az első piacra lépés után sok vállalat kölcsönzött technológiát. Splav szintén nem állt félre.

Egyedülálló, nyitott pilótafülkével és jó kapacitással rendelkezik. A hegyes végtagok és az alacsony tömegközéppont, kötényekkel az orrán és a farán világossá teszik, hogy a leendő vevőnek csomagja van.

Esős ​​időben történő működéshez zárt fedélzettel és szoknyával lehet kiegészíteni a megjelenést. A modell nagy sebességet fejleszt és hullámon halad, függetlenül az ellenszéltől vagy az oldalszéltől. Kívánságra pohártartók, rudtartók és egyéb kiegészítők felszerelhetők.

kajak Splav Crossriver

Előnyök:

 • könnyű;
 • kompakt méret;
 • 2 szelep felfújáshoz;
 • felfújható ülés kényelmes háttal.

Hátrányok:

 • számos felhasználó panaszkodik a termék rossz minőségére.

A legjobb kajak a vadászathoz

Patak Khatanga-1 Travel

Az egyik hosszanti elem szolgált a keret alapjául. Az orr és a far, a keelson, a keret és a csapok támasztékával van felszerelve. A tokhoz a legjobb PVC anyagokat választották ki, amelyek elit kopásállósági mutatóival rendelkeznek. A légszelepek és a legújabb kivitel minimalizálja a hajó összeszereléséhez szükséges időt. Zárt fedélzettel az utasok a holmikkal együtt szárazon maradnak. A víztaszító szoknyák biztonságosan lezárják a leszállási helyet. A sportoló egy felfújható ülésen ül, párnával és puha háttal.

kajak-patak Khatanga-1 Travel

Előnyök:

 • összeszerelés problémamentesen;
 • magabiztosan tartja a tanfolyamot;
 • 4 zárt ágazat;
 • oldalak biztonsági kábelekkel;
 • kényelmes hordfogantyúk a faron és az íjnál;
 • mandzsetta az ízületek biztonságos rögzítéséhez.

Hátrányok:

 • kis teherbírás.

FMK "Asya"

Hármas nyitott fedélzettel a nyílt vízben és az egyszerű zuhatagokban történő edzéshez, kikapcsolódáshoz és hosszú túrákhoz az egész gyermekes családdal. A dural csövek keretként szolgálnak; a hengereket tartós PVC bevonattal ellátott napellenző anyagok borítják. Az alja egy kambrás védővel van megerősítve.

kajak FMK "Asya"

Előnyök:

 • nagy kapacitás;
 • ellenáll a víznek;
 • elsüllyedhetetlen;
 • könnyen és gyorsan összeszerelhető;
 • szilárd csomagolás;
 • Magassebesség.

Hátrányok:

 • A szivattyút és az üléseket nem tartalmazza.

Muskrat 330

850 g / m2 sűrűségű polivinil-kloridból készül. A modellt horgászatra, vadászatra és egyszerű sétákra használják. Nagy stabilitás és irányíthatóság jellemzi. Különös figyelmet kell fordítani egy kényelmes műanyag ülésre, forgatható mechanizmussal a kezelő számára. A karosszéria tárolózsebbel és horgászbot tartóval van ellátva.

kajak Muskrat 330

Előnyök:

 • a készlet tartalmaz egy kényelmes táskát a szállításhoz;
 • össztömeg 21 kg;
 • kemény fenekű nagynyomású légterű anyagból;
 • kényelmes használat;
 • megbízható összeszerelés;
 • motorral való kombináció megengedett.

Hátrányok:

 • az orrán nincs védőszoknya.

A szabadtéri rajongók ismerik azokat a problémákat, amelyek felmerülhetnek a megfelelő kajak kiválasztásakor. A bemutatott TOP célja ennek a nehéz feladatnak a megkönnyítése. A teljes árkategóriát lefedő modelleket tartalmaz. Itt mindenki választhat valamit az ízlése szerint. Csak a megfelelő választás segíthet valóban egy kezdő sportolónak a siker elérésében és a maximális pozitív érzelmek megszerzésében.

HAGYJON ÁTTEKINTÉST

Kérjük, írja be megjegyzését!
Kérjük, írja ide a nevét

Elolvastam a feltételeket Felhasználói Szerződés *