A legjobb papagájketrecek 2020-ra

0

Sok ember élvezi az állatok gondozását, és a madarak gondozása is visszhangot okozhat az emberek szívében. A kistestvéreinkért való felelősség sok szempontot magában foglal, többek között a helyes ételválasztást, a szakember felügyeletét, a papagáj számára kényelmes otthon vásárlását. A "best-hu.designuspro.com" oldal szerkesztői elkészítették Önnek a legjobb papagájketrecek értékelését 2020-ra.

Kiválasztási jellemzők

Háziállat vásárlása háziállat számára nagyon felelősségteljes feladat, mivel ideje nagy részét ott fogja tölteni. Ennek megfelelően a ketrecben való életnek a lehető legkényelmesebbnek kell lennie egy élőlény számára. Miért kell fizetnie a készlet megvásárlásakor?

Alak és méretek

A ketrec mérete és megjelenése közvetlenül a madár típusától függ. Így például a törpepapagájoknak tágas otthonra lesz szükségük, de sallangok nélkül. Normál forma, lehetőleg téglalap, ablakok és kanyarok nélkül. A szárnyak csapkodása során a papagáj nem érintkezhet a rudakkal, amelyeknek fémből kell lenniük. A gallyak túl élénk színe szintén nem örvendetes. Ideális méretek: 40 × 60 × 40 cm. Természetesen minél több madár, annál nagyobb a méret. Közepes méretű papagájok esetében a legjobb, ha 50 × 40 × 60 cm méretet választanak. Kakadu esetében - 70 × 60 × 60 cm, ara - 100 × 80 × 80 cm.

A kerek forma nem ajánlott madarak számára. Egy ilyen lakásban nem képesek nyugodtan érezni magukat, és egy kerek ketrec a papagájok térbeli tájékozódását is okozza.

A göndör formatervek szintén nem keltenek bizalmat. Egy háziállat megsérülhet egy ilyen lakásban, emellett egy ilyen ház takarítása nehézségeket okoz a tulajdonosoknak.

Gyártási anyag

A háziállat számára a legjobb megoldás egy rozsdamentes anyagokból készült rudakkal ellátott lakás lenne. Mivel a madár megharapja a körülötte lévő tárgyakat, a ketrecet soha nem szabad rézből vagy cinkből készíteni. Az ilyen fémek nagyon veszélyesek a papagáj egészségére.

Figyelnie kell a rudak közötti távolságra is. 1,5 cm-en belül kell lennie, túl nagy távolság miatt a papagáj elakadhat a ketrecben. Ezenkívül a szakértők két ajtós szerkezet megvásárlását javasolják: az egyik főbejáratként szolgál, a második a fészkeléshez szükséges.

Raklap

Ennek az elemnek könnyen ki kell csúsznia a ketrecből, így sokkal könnyebb lesz higiénikus feldolgozásnak vetni alá. Ezenkívül a műanyag raklapot jobban mossák, mint más anyagokat, ami lehetővé teszi, hogy a háziállat megfelelő formában tartsa a tulajdonos különösebb erőfeszítése nélkül.

A raklapot fűrészporral és sima papírral kell lefedni, de javasoljuk, hogy előnyben részesítse az állatorvosi gyógyszertárban vásárolt speciális töltőanyagot. Az újságok vagy a homok mérgező lehet a papagájára.

Ékszerek és játékok

A madárnak feltétlenül szüksége lesz polcokra vagy kéreggallyakra. Az optimális szám három. Kívánt esetben az állattartó tölgy ágakból vagy fűzfa gallyakból maga is elkészítheti azokat.

A legtöbb gyártó előkészíti a ketreceket az összes szükséges tartozékkal.Ellenkező esetben a vevőnek ivótálat és fürdőt kell vásárolnia kedvence számára. Szórakozásként létrát, hintát, csilingelő játékokat (például harangokat) kell vásárolnia.

Hol kell felszerelni a ketrecet

Mivel a papagájok természetüknél fogva társas és társas madarak, lakóhelyüket is a közös helyiségben kell elhelyezni, ahol az emberek leggyakrabban gyülekeznek. Ebben az esetben a környezeti tényezőket kell figyelembe venni. Először is el kell kerülni a piszkozatokat.

Annak megakadályozása érdekében, hogy a háziállat korai díjakkal ébressze fel az egész házat, a ketrecet éjszaka sötét pamutszövetvel kell letakarni.

A 2020-as legjobb cellák rangsorolása

A törpepapagájoknak

IMAC Luna forduló

A hangulatos ketrec tökéletes otthona lesz egy tollas családtagnak. A szerkezet mérete ideális esetben egy vagy több madarat fog befogadni. A raklap könnyen kihúzható, műanyagból készül, így szükség esetén könnyen lemosható.

Telepítési módszer - vízszintes felületen a ketrec speciális gyűrű segítségével is felfüggeszthető. Nagy plusz lesz az összes szükséges elem jelenléte a készletben: ivótál, adagoló, több ág és hinta. A rudak közötti távolság 2 cm, így a papagáj nem repül el és nem akad el.

kerek IMAC Luna ketrec

Előnyök:

 • a madarak kényelmesen és biztonságban érzik magukat;
 • Könnyen tisztítható;
 • tágas méretek;
 • sok pozitív értékelés;
 • teljes készlet.

Hátrányok:

 • amint fentebb megjegyeztük, a kör nem a legideálisabb forma egy sejt számára.

Az átlagos költség 4500 orosz rubel.

Triol 3112

Egy téglalap alakú téglalap alakú ketrec ideális egy budgie számára. A szép design és a világos szín tökéletesen illeszkedik bármely lakás belsejébe.

A termék alacsony ára örömet szerez a takarékos tulajdonosoknak; a műanyag kihúzható tálca könnyen mosható. A gyártó hintát és süllőt adott a készlethez, de ezek műanyagból is készülnek, ami némileg rontja a termék minőségét. Lehetséges az alkatrészek cseréje.

ketrec Triol 3112

Előnyök:

 • finom kialakítás;
 • jó minőségű összeszerelés;
 • teljes készlet;
 • megfizethető áron.

Hátrányok:

 • műanyag elemek.

Az átlagos költség 1100 orosz rubel.

Petmax Adelle

Kis, szép ház ház formájában. A ketrec kék árnyalata mind a kedvtelésből tartott állatok, mind a tulajdonosok számára vonzó lesz. A raklap hagyományosan műanyag és visszahúzható, így annak tisztításával nem lesz probléma.

A felszerelés és hordozás megkönnyítése érdekében a kivitel gyűrűvel van felszerelve, több süllő és egy adagoló is található.

Petmax Adelle ketrec

Előnyök:

 • további elemek;
 • gyönyörű megjelenés;
 • alacsony ár;
 • elérhetőség.

Hátrányok:

 • csak egy adagoló van benne.

Az átlagos költség 1400 orosz rubel.

Papagájok számára Corella

Hagen Vision II M11

A gyártó gondosan átgondolta termékének kialakítását és tervezési jellemzőit, így a ketrec használata a lehető legkényelmesebbé vált. A dupla raklap könnyen eltávolítható és mosható, tág méretei lehetővé teszik a nagy madarak számára, hogy biztonságosan és korlátozás nélkül élhessenek egy ketrecben. A terméket további lökhárítók védik, amelyek megakadályozzák a törmelék kiömlését; van egy további ajtó is az adagoló és az itató karbantartására.

A tulajdonos nem aggódhat a ketrec stabilitása miatt - a szerkezet lábai gumírozottak, nem csúsznak meg és nem karcolják meg a felületet. Szükség esetén a felhasználó a ketrec két emeletét egy nagyra egyesítheti.

ketrec Hagen Vision II M11

Előnyök:

 • egyszerű használat;
 • biztonság;
 • jó minőségű összeszerelés;
 • tágas méretek.

Hátrányok:

 • hiányzó.

Az átlagos költség 8000 orosz rubel.

Imac calla

Nagyon kényelmes ketrec található egy speciális, kerekekkel felszerelt állványon. Ez a tulajdonság megkülönbözteti a terméket a hasonló termékek általános tömegétől. A téglalap alakú forma nagyon kényelmes, számos további elem még érdekesebbé teszi a termék használatát. A sügérek és a hinta jelenléte diverzifikálja a papagáj időtöltését. A kihúzható tálca tisztán tartja és könnyen tisztítható.A termék teteje könnyen kinyitható, lehetővé téve a madár számára, hogy "szabadon" töltse az idejét anélkül, hogy eltávolodna az "otthontól".

Származási ország - Olaszország, ez túlárazott termékhez vezet.

Imac Calla ketrec

Előnyök:

 • szokatlan kialakítás;
 • a használat kényelme;
 • jó minőség;
 • az alkatrészek elérhetősége.

Hátrányok:

 • magas ár.

Az átlagos költség 9000 orosz rubel.

Nagy papagájokhoz

Ferplast MAX 6

Nagy madarak lakása. A ketrec tágas, speciális állványra van felszerelve, ami garantálja a könnyű használatot és a szállítást. Két raklapot gyárt a gyártó, rajtuk található egy rács, amely megvédi a különböző irányba repülő törmeléket.

Minden alkatrészt a termék ára tartalmaz. Ketrec megvásárlásával a vevő hintát, süllőt és itatóként és etetőként szolgáló edényt kap. Ha a madár aktív, és a tulajdonos aggódik integritása és biztonsága miatt, az ajtóra zárat lehet felszerelni, amelyet a termék ára is tartalmaz.

Ferplast MAX 6 ketrec

Előnyök:

 • állni kerekekkel;
 • teljes készlet;
 • a használat kényelme és biztonsága;
 • házhoz szállítás lehetséges.

Hátrányok:

 • sötét színek.

Az átlagos költség 10 000 orosz rubel.

Dayang A25

Ideális a maximális biztonságot kereső tulajdonosok számára. A termék zománcozott acélból készül, ezt az anyagot nemcsak erőssége, hanem az is megkülönbözteti, hogy nem bocsát ki mérgező anyagokat. A festéket permetezéssel viszik fel a rudakra, így nem hasad le, a papagáj biztonságosan megpiszkálhatja a rudakat, míg a tulajdonos nem aggódhat a madár egészségéért.

A műanyag tálca könnyen öblíthető, a lábakon elhelyezett puha kerekek megkönnyítik a ketrec szállítását, és nem karcolják meg a felületet.

Dayang A25 ketrec

Előnyök:

 • jó minőségű összeszerelés és festés;
 • tágas méretek;
 • könnyű szállítás és üzemeltetés.

Hátrányok:

 • nincs azonosítva.

Az átlagos költség 8000 orosz rubel.

Állatkertközi Omega I

A tágas madárház még a legválogatóbb felhasználónak is örülni fog. A termék közepes méretű papagájokhoz is használható. Az áruház megszervezi áruinak szállítását Oroszország minden szegletébe, sok pozitív és ami a legfontosabb, a valós vélemény kiváló minőségi garancia lesz.

A termék kialakítása némileg semleges, tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térbe. A raklap, mint a legtöbb esetben, visszahúzható és műanyag. A raklapot és a ketrecet védőrács választja el, amely megvédi a madarat a szennyvízzel való állandó érintkezéstől. A gyártó három keresztlécet tartalmazott a készletben, és a ketrec lábain olyan kerekek vannak, amelyek nem karcolják meg a felületet. A ketrecet kinyitják a fő ajtón, kinyithatja a madárház tetejét is, így a madárnak több helye van a sétára.

Tanács! A gyártó három műanyag kereszttartót tartalmazott a termék árában, ezért azt javasoljuk, hogy a jövőben vásároljon természetes fa sügéreket.

ketrec állatkert közötti Omega I

Előnyök:

 • hely és kényelem a háziállat számára;
 • jó minőség;
 • stílusos kialakítás;
 • Könnyen tisztítható.

Hátrányok:

 • néhány további játékot tartalmaz;
 • magas ár.

Az átlagos költség 20 000 orosz rubel.

Imac ezia különleges

A madárház kialakítása egyszerű, de egyszerűbbé és kényelmesebbé teszi működését. A kihúzható tálcát rács választja el a ketrec belsejétől. Mivel a ketrec nagy, kerekekkel van felszerelve a termék könnyű szállításához. A szerkezetet minden oldalról plexi védi, ezáltal a környék tiszta marad.

A készlet tartalmaz egy fa keresztlécet, ez nem biztos, hogy elég a madár számára, így a tulajdonosnak további játékokat kell vásárolnia. A lakás egy csuklós ajtóval van felszerelve, hogy megakadályozza a tollas háziállatok sérülését.

Imac Ezia Különleges ketrec

Előnyök:

 • tág méretek;
 • univerzális kialakítás;
 • könnyen tisztítható és karbantartható.

Hátrányok:

 • kiegészítők hiánya.

Az átlagos költség 19 000 orosz rubel.

Savic canberra

Ranglistánk a választásunk legdrágább tételével folytatódik.A tágas madárház kényelmes állványra van felszerelve, a ketrecet rács választja el a raklaptól. Van egy extra polc is a könnyű karbantartás és etetés érdekében.

A madárház nagyon népszerű a vásárlók körében, mivel kiváló építési minőség jellemzi, a madarak kényelmesen és biztonságban érzik magukat. A madarak kedvelni fognak néhány fagerendát, de azt javasoljuk, hogy vásároljon hintát, tükröt vagy harangot.

Savic Canberra ketrec

Előnyök:

 • tág méretek;
 • a termék kiváló minősége;
 • egyszerű használat.

Hátrányok:

 • néhány kiegészítő kiegészítő;
 • magas ár;
 • nehéz megtalálni eladó.

Az átlagos költség 25 000 orosz rubel.

Játékokkal

Petmax bianca

Azok számára, akik gazdaságos változatot szeretnének vásárolni játékokkal, kedvenceik károsítása nélkül, ez a termék lesz a legjobb választás. A gyártás anyaga nem tartalmaz mérgező anyagokat, a termék élénk színe egy kis madarat is megörvendeztet.

A ketrec hintát és számos süllőt tartalmaz, amelyek diverzifikálják a papagáj életét. A lakás méreteit nem arra tervezték, hogy több madár éljen benne, ezért játékokra kudarc nélkül lesz szükség. A tervezési jellemzők megkönnyítik a tisztítást, nem engedik, hogy a törmelék kifolyjon a ketrecből, a műanyag tálca jól mosható.

Petmax Bianca ketrec

Előnyök:

 • alacsony ár;
 • kényelmes forma;
 • Könnyen tisztítható;
 • biztonság;
 • egy magas oldal nem engedi, hogy a törmelék kifolyjon.

Hátrányok:

 • kis méret;
 • nincs etető.

Az átlagos költség 800 orosz rubel.

Ferplast Bali

Ez a termék valamivel drágább, mint a fent leírt analógok, de minősége teljes mértékben megfelel az árnak. A fenti márka nagyon népszerű a szakemberek és az amatőrök körében; sok pozitív vélemény szintén előnyt jelent a termék számára.

Ami a játékokat illeti, azokat nagy számban mutatják be: tükrök, harangok, hinták, sügérek. Van még itató, etető és ruhacsipesz a csemegékhez. A ketrec meglehetősen tágas, de egy vagy két kismadár elhelyezésére készült. Telepítheti a lakást szilárd vízszintes felületre, vagy felakaszthatja egy gyűrűvel. A terméket két színben állítják elő: fehér és arany.

Ferplast Bali ketrec

Előnyök:

 • széles színválaszték;
 • sok játék;
 • nagy méretek;
 • Könnyen tisztítható.

Hátrányok:

 • magas ár.

Az átlagos költség 5000 orosz rubel.

Triol 23BG

Az állatorvosok nem fogadják teljesen a kerek ketrecet, de ez a hely. A dizájn stílusos, az arany árnyalata stílusosnak tűnik, és tökéletesen illeszkedik minden belső térbe. A lakás méretei lehetővé teszik, hogy egyszerre több madár is elférjen benne. Különösen az aktív madarak nem tudják kidobni a szemetet a ketrecen kívül, egy speciális védőrács jelenlétének köszönhetően.

A játékokból a készlet hintát és sügéreket tartalmaz, gondozásra - etető és ivótál. A hordozhatóság megkönnyítése érdekében a gyártó gyűrűvel látta el a terméket.

ketrec Triol 23BG

Előnyök:

 • praktikum;
 • stílusos kialakítás;
 • teljes készlet;
 • a takarítás kényelme.

Hátrányok:

 • a kerek forma nem ajánlott.

Az átlagos költség 1000 orosz rubel.

Ha volt tapasztalata a minősítésben leírt termékek használatáról, írja meg visszajelzését a megjegyzésekbe.

HAGYJON ÁTTEKINTÉST

Kérjük, írja be megjegyzését!
Kérjük, írja ide a nevét

Elolvastam a feltételeket Felhasználói Szerződés *