👍 A legjobb térdszékek 2020-ra

0

Minden ember arra törekszik, hogy szép és egészséges testtartást szerezzen. Végül is önbizalmat ad, és pozitív hatással van az általános állapotra. Azonban nehéz, sőt lehetetlen a gerincet folyamatosan figyelni, miközben egy közönséges székben ül. Ehhez a legnagyobb erőfeszítésre és fegyelemre van szükség.

Van egy könnyebb megoldás - térdszék vásárlása. A kialakítás kényelmes és bárhol elhelyezhető, beleértve az irodát is. A test önállóan kényelmes helyzetbe kerül, és a személynek nem kell folyamatosan javítania a testtartását. Ezenkívül csökken a szakrális régióra nehezedő stressz, ami biztosítja az ágyék egészséges elhajlását.

A "best-hu.designuspro.com" oldal szerkesztői elkészítették Önnek a legjobb térdszékek minősítését 2020-ra.

Tervezési jellemzők

A térd szék eltér a standard kiviteltől. Egy személy azonnal észreveszi a szokatlan kialakítást és a térdtartók jelenlétét, amelyek puha anyagból készülnek. Az ülés 15 fokos szöget zár be, ami kényelmetlennek tűnhet, de a termék tesztelése után nem tapasztalható kellemetlenség. A legtöbb székben a kartámaszok nincsenek felszerelve, de ha szeretné, megtalálja azokat a modelleket, ahol vannak.

Ez a kialakítás lehetővé teszi az álló helyzet szimulálását, de a lábak és a hát túlzott megterhelése nélkül, és nincs szükség további támogatásra. Ma az üzletekben vannak olyan opciók, amelyeknek van egy kis hátlapja, valamint olyan székek, ahol egyáltalán nincs. Ha hosszú ideig ülő helyzetben van, akkor ajánlott olyan termékeket vásárolni, amelyek háttámlával rendelkeznek, hogy időnként megpihenhessenek attól, hogy egy helyzetben legyenek.

Előnyök és kinek megfelelő

Az ortopéd kialakítás lehetővé teszi a testtartás stressz nélküli igazítását, az egész folyamat függetlenül, a reflexek szintjén zajlik. Nincs minden második kontroll, teljes lazítás. Ezért a felhasználó csak akkor koncentrál a munkára vagy az órákra, ha gyermeki termékeket vásárolnak.

Ennek az opciónak az előnyei:

 • A helyes és egyenletes testtartás biztosítása;
 • A természetes görbék jó karbantartása;
 • Jobb légzés, mert több levegő jut be a testbe;
 • A gerincizmok terhelése minimális;
 • A térd széklet nem gyakorol nyomást a fontos szervekre;
 • Elősegíti a normális vérkeringést.

A termék alkalmas minden ember számára, beleértve az iskolásokat, a diákokat és az irodai dolgozókat is. Ezenkívül ma ortopédiai székeket használnak a programozók és a művészek. A kialakítás tökéletes terhes nők számára, még később is.

A térd széklet elősegíti a helyes testtartást a gyermekeknél, és segít a felnőttek néhány gerincproblémájának kiküszöbölésében is. A termék teljesen univerzális és nem befolyásolja negatívan a hátulját.

Ha egy személy osteochondrosisban, scoliosisban, a gerinc görbületében, a hátsó sérvben, izomgyulladásban szenved, stb., Akkor az állapot enyhítése érdekében ajánlott egy térd széket használni. Ez segít a légzőrendszer, a szív néhány nehézségének megoldásában, sőt a belek állapotának normalizálásában is. Természetesen az ilyen betegségek nem gyógyulnak meg 100% -ban, de lefolyásuk a szokásos lehetőségekhez képest könnyebb. A hatékonyság nem fogja sokáig várni, a különbség egy hónap aktív használat után érezhető lesz.

Hátrányok és akik számára a szék nem alkalmas

Noha a kialakítás univerzális, számos olyan betegség létezik, amelyekben nem ajánlott a használata, mivel további komplikációkat okozhat. Például a termék teljesen ellenjavallt olyan személyek számára, akik:

 • Gerincoszlop sérülés;
 • A combcsontok deformációja;
 • Veleszületett testtartási hibák;
 • Harmadik fokú gerincferdülés.

Ezért a szék megvásárlásakor fontos, hogy konzultáljon egy ortopédussal, ő segít meghatározni a gerinc általános állapotát. Ezenkívül az orvos kiválasztja az optimális modellt, amely nem lesz negatív hatással a testre.

A több száz pozitív értékelés és a termék előnyei ellenére vannak negatív szempontok, amelyek észrevehetőek lesznek az alkalmazás kezdeti szakaszában:

 • Ha hosszú ideig ülő helyzetben van, akkor nem tudja elkerülni a térd fájdalmát;
 • A testet úgy kell irányítanod, hogy ne csúszjon el. Természetesen idővel mindez "automatikusan" megtörténik, de előtte meg kell próbálni;
 • Időnként a személynek elkezdődik a láb duzzanata, esetenként zsibbadás is;
 • A szokatlan helyzet miatt a szék túl magasnak tűnik.

A hiányosságok többsége néhány hét aktív használat után megszűnik. A fő hátrány a térd duzzanata és fájdalma. De ez is könnyen megoldható, óránként 10-15 perces szünetet igényel. Ha nincs ennyi időd, akkor legalább 5 perc.

Székfajták

Ma két népszerű változat kapható - dinamikus és állítható székek. Minden modellnek számos előnye és hátránya van.

Dinamikus

Ez az opció különbözik a magasságától, ami megkönnyíti azokat a gyermekeket, akik hosszú ideig nem tudják fenntartani a helyes testtartást. Ezenkívül a termék nemcsak egy széket, hanem egy hintaszéket is ötvöz, ami elősegíti a pihenést.

Az alap ív formájában készül, ez a megoldás megkönnyíti az oda-vissza mozgást, de a hátlap továbbra is lapos marad, és nem tapasztal erős terhelést. A hintaszék annyiban hasznos, hogy ha a gyereknek teljesítenie kell az órákat, akkor elég előrehajolnia az asztal felé, rajzfilmek nézésekor vagy könyvek olvasásakor pedig csak hátradőlni kell.

A dinamikus kialakítás előnye lehetővé teszi a gerinc megfelelő terhelését, ami hozzájárul az izmos fűző helyes kialakulásához és javítja a vérkeringést. A térdvédők puha anyagból készülnek, így a gyermek nem tapasztal súlyos fájdalmat.

Állítható

Az opció alkalmas felnőttek és serdülők számára. Ennek a kialakításnak köszönhetően egy személy kiválaszthatja az egyes asztalok optimális magasságát. A beállítás lépésenként vagy simán történik, minden a kiválasztott típustól függ. Az első esetben egy személy csak három pozíciót kap. A másodikban az emelés és a süllyesztés a gázemelő használatának köszönhetően történik. Mindkét opció könnyen használható, és nem okoz nehézségeket.

Amit fontos tudni az alapítványról

Az eszközök nemcsak a beállítás lehetőségében különböznek, hanem az alapokban is. Számos előadás található ma. Az egyik népszerű lehetőség az állvány támasztékkal, míg az alsó része lábakból készül, vagy kerekeken is lehet.

Az utóbbi lehetőség alkalmazásával az ember jó mobilitást kap. Egy ilyen terméken könnyedén elmozdulhat az asztalhoz vagy a szobába, anélkül, hogy fel kellene kelnie.Ezenkívül a kerekes termékek nem okoznak nehézségeket a szerkezet másik emeletre történő áthelyezésében. És ezt fontos figyelembe venni, mivel a térdszékek 90% -a lenyűgöző tömegű. A bevonat romlásának megakadályozása érdekében a gyártók gumírozott anyagokból gyártanak hengereket.

Vannak ívelt futók is, amelyeknek köszönhetően az ember könnyen össze-vissza hajolhat, miközben megőrzi az anatómiai formát, ami kényelmes az asztalnál vagy a számítógépnél végzett hosszan tartó munkához.

Milyen anyagokat használnak

A szék gyártásához két népszerű anyagot használnak - fa és fém. Ennek a kialakításnak az a sajátossága, hogy jó ortopéd hatást biztosítanak.

Fémszerkezetek vásárlásakor nő a szék megbízhatósága, ellenállása, tartóssága és szilárdsága. A készülék magassága könnyen állítható. Annak érdekében, hogy az anyag ne romoljon a korróziótól, a gyártási szakaszban krómozott, majd teflon bevonatot alkalmaznak, ami meghosszabbítja az élettartamot. A megoldás egyetlen hátránya a súly.

A fából készült modellek tömör fából készülnek, például tölgyből vagy bükkből. Néhány gyártó szilárdsági mutatókat is elér, ha többrétegű rétegelt lemezt használ.

Ha azt tervezi, hogy vásárol egy terméket otthona számára, akkor jobb, ha előnyben részesíti a fa lehetőségeket. Mivel a legkönnyebben illeszkednek a belső térbe és könnyűek. Ezenkívül az anyag környezetbarát, és nem illik jól semmilyen formához.

Iroda modelljének megvásárlásakor jobb, ha fémszerkezeteket vásárol. Mivel elegendő erőt és megbízhatóságot biztosítanak a mindennapi használat során.

Töltőanyagok típusai

A térdszékek vásárlásakor figyelmet fordítanak erre a paraméterre. Mivel a tömés befolyásolja az ülés kényelmét és tartósságát. Ma két népszerű lehetőség van:

 • Habszivacs;
 • Latex.

Az első lehetőség sajátossága a kellő rugalmasság, alacsony ár és hipoallergénség. Van azonban hátránya is - rövid élettartam, ami csak 5 év. A latexet irodai termékekhez használják, mivel nagyfokú rugalmassággal és porozitással rendelkezik. Az anyag antisztatikus, ami megakadályozza a nagy mennyiségű por felhalmozódását. Az átlagos élettartam 10 év.

A külső rész kárpitos szövetből készült, de műbőr is megengedett. A megjelenést elrontó redők kialakulásának megakadályozása érdekében egy kis rétegű párnázó poliésztert használnak. Szintén megengedett a cserélhető huzatok használata, ha lehetőség nyílik azok megvásárlására, akkor jobb, ha ezt még a szék bepiszkolódása előtt megtejük. Ennek az elemnek köszönhetően kiválaszthatja a színezést bármelyik kialakításhoz.

A legjobb puha üléssel rendelkező modellek értékelése

US MEDICA Zero Mini

Kényelmes lehetőség, amely gyönyörű és egyenletes testtartást biztosít a teljes felhasználási idő alatt. Kiváló minőségű fából készült, ami növeli a megbízhatóságot és a tartósságot. A párnázott ülés- és térdvédők kényelmet nyújtanak. A kényelmes szállítás érdekében kényelmesen gumírozott bevonattal ellátott kerekek vannak.

Az átlagos költség 13.050 rubel.

US MEDICA Zero Mini

Előnyök:

 • Kényelem;
 • Az összeszerelés kiváló minőségű;
 • Kemény kőzetből készült;
 • Ár-érték arány és tartósság;
 • Alkalmas irodai és otthoni használatra.

Hátrányok:

 • Nem található.

Kiegyensúlyozó térd szék Konyok Gorbunyok

Megbízható modell gyermekek és tizenévesek számára. Ennek a lehetőségnek köszönhetően a testtartás megmarad mind a számítógépnél végzett munka, mind a könyvek olvasása közben. Az ülés szélessége 57 cm, ami további előny.

Három helyzet áll rendelkezésre a térdvédők beállításához. A készülék akár 100 kg terhelést is képes elviselni. A termékre 5 év garancia vonatkozik. A szék gyártásához kiváló minőségű rétegelt lemezt használnak.

Az átlagos ár 5.990 rubel.

Kiegyensúlyozó térd szék Konyok Gorbunyok

Előnyök:

 • Alacsony súly - 4,5 kg;
 • Kényelem;
 • Állítható térdvédők;
 • A pénz értéke;
 • Erő.

Hátrányok:

 • Nem található.

Silver Fox Royal testtartás presztízse

Kényelmes kialakítás, olyan emberek számára, akik gyakran töltenek időt az asztalnál. A külső rész tartós anyagokból készül, amelyek akár 110 kg-os terhelésnek is ellenállnak. A nagyobb kényelem érdekében van egy kényelmes beállítás, amely lehetővé teszi, hogy alkalmazkodjon a személy bármilyen magasságához és magasságához.

Az átlagos költség 9900 rubel.

Silver Fox Royal testtartás presztízse

Előnyök:

 • Tartós anyagból készült;
 • Hosszú élettartam;
 • Puha ülés;
 • Magasságállítás.

Hátrányok:

 • Nem található.

Minőségi modellek puha háttal

Olympus SC 2-2

Népszerű termék, amely megőrzi testtartását és kényelmét. Az elemek teljesen puhák és kárpitos szövetből készülnek. Vannak gumikerekek, amelyek nem karcolják meg a felületet. A garancia 36 hónap.

Akár 120 kg súlyig is bírja. Alkalmas 110–190 cm magas emberek számára, ami sokoldalúvá teszi a terméket. A háttámla lehetővé teszi, hogy tartson egy kis szünetet a kemény munkában, és kissé ellazítsa a hátsó izmokat.

Az átlagos költség 10590 rubel.

Olympus SC 2-2

Előnyök:

 • Kényelem;
 • Robusztus test;
 • Tartósság;
 • Puha elemek;
 • Optimális ár.

Hátrányok:

 • Nem található.

Smartstool KW02B

Egy másik népszerű lehetőség gyerekeknek és felnőtteknek. A váz gyártásához tartós anyagot használtak, amely képes elviselni a 110 kg-os terhelést és nem deformálódik. Van egy kényelmes magasságbeállítás, amely lehetővé teszi a modell használatát szinte minden ember számára. A háttámla és az ülés teljesen puha, ami pozitív hatással van a kényelemre.

Az átlagos költség 15 000 rubel.

Smartstool KW02B

Előnyök:

 • Alkalmas tizenévesek és gyermekek számára;
 • Lágyság;
 • Jó töltőanyag;
 • Robusztus keret;
 • Megbízhatóság.

Hátrányok:

 • Nem található.

Kényelmes térd szék karfával

Olympus SK-4 Titan

Minőségi eszköz, amelyet hosszú távú működésre terveztek egy helyzetben. A kartámaszok további kényelmet nyújtanak. A tartós gumírozott láb nem karcolja meg a padlót, és jó stabilitást biztosít bármely felületen.

Az átlagár 14 890 rubel.

Olympus SK-4 Titan

Előnyök:

 • Tartós anyagból készült;
 • Nem törik el;
 • Tartósság;
 • Erős hangsúly;
 • Nem vakarja a padlót.

Hátrányok:

 • Nem található.

Térd ortopéd szék háló karfákkal és háttámlával

Kényelmes lehetőség, amelyet három színben árusítanak, ami lehetővé teszi az otthoni és irodai célokra megfelelő modell megtalálását. A karfák mellett van háttámla is. A mozgatás olyan kerekekkel történik, amelyek nem hagynak nyomot a padlón. A keret tartós fémből készül.

Az átlagos ár 8290 rubel.

Térd ortopéd szék háló karfákkal és háttámlával

Előnyök:

 • Kényelem;
 • Könnyen szállítható;
 • Megbízhatóság;
 • Nem romlik a gyakori használat miatt.

Hátrányok:

 • Nem található.

A legjobb modellek értékelése egyszerű beállítással

Smartstool KM01

Gyönyörű és megbízható lehetőség, amely minden ember számára megfelelő. Tartós fémből készül, amely teflonnal van bevonva, amely további védő tulajdonságokat ad. Az ülést tartós és puha anyag tölti ki, amely hosszú ideig megőrzi formáját.

Az átlagos költség 12 160 rubel.

Smartstool KM01

Előnyök:

 • Erő;
 • Kényelmes használat;
 • 5 másodperc alatt állítható;
 • Alkalmas gyermekek számára;
 • A testtartás megőrzése.

Hátrányok:

 • Nem található.

OLIMP SK-1-2G

Népszerű modell megfizethető áron és egyszerű beállítási rendszerrel. A készülék képes elviselni akár 120 kg-os terhelést, ami nemcsak gyerekeknek, hanem felnőtteknek is tartóssá teszi. A gázemelés lehetővé teszi a kívánt magasság néhány másodperc alatt történő megtalálását. A párnázás kellemes és puha leszálláskor.

Az átlagos ár 7500 rubel.

OLIMP SK-1-2G

Előnyök:

 • Beállítás néhány másodperc alatt;
 • Univerzális alkalmazás;
 • Hosszú élettartam;
 • Megbízhatóság;
 • Kitartás.

Hátrányok:

 • Nem található.

Végül

A térdszerkezetek nem okoznak egészségkárosodást, éppen ellenkezőleg, erősítik azt. A szép és egyenletes testtartás miatt az ember jobban és magabiztosabban érzi magát.Nincsenek túlzott terhelések a gerincoszlopon és az izmokon. Ha van tapasztalata a minősítésben leírt modellek vagy érdekesebb képviselők használatáról, mondja el nekünk erről a megjegyzéseket.

HAGYJON ÁTTEKINTÉST

Kérjük, írja be megjegyzését!
Kérjük, írja ide a nevét