A legjobb mágneses táblák 2020-ra

0

Irodai cégek, orvosi és oktatási intézmények, valamint ipari vállalkozások nem működhetnek kijelzőtáblák nélkül. Szükség van rájuk a tervre vonatkozó információk megjelenítéséhez, felhasználják stratégia készítéséhez, és segítséget nyújtanak a tanulási folyamatban. Az észlelés szintje a termék minőségétől függ.

A foltok és a hosszú tisztítás időbe telik, és a design csúnyának tűnik. Az információk megítélése romlik, az alkalmazottak vagy a hallgatók elfelejtik a megbeszélteket, mert a korábbi nyilvántartások nyomai elterelték a figyelmüket. Ennek megakadályozása érdekében fontos a megfelelő termék kiválasztása. Ehhez a "best-hu.designuspro.com" oldal szerkesztői elkészítették Önnek a legjobb mágneses táblák értékelését 2020-ra.

Fajták

Évente a faliújság-társaságok több ezer különböző modellt gyártanak, az interaktívtól a szabványig. A minőséget és a tartósságot nem ezek a paraméterek befolyásolják, hanem az a bevonat típusa, amelyet a létrehozás során használnak. Ha erre a pontra figyel, akkor egy személy nem egy szabványos eszközt kap az információk megjelenítésére, hanem egy megbízható és tartós szerkezetet, amely nem fog félni a gyakori törléstől és a különféle károktól (de jobb, ha nem engedi meg nekik). Mindig tiszta és fehér marad.

Melamin táblák

A melamin bevonat több vékony papírrétegből készül, amelyeket speciális gyantákkal impregnálnak. A feldolgozási hőmérséklet 180 fok. A laminálás forgácslapon és MDF-en történik. Ez a kialakítás jó vízállóságot és különféle mechanikai sérüléseket garantál. Fő előnyei:

 • alacsony költségű;
 • vízállóság és kisebb karcolások;
 • a tisztításhoz nincs szükség speciális vegyületek használatára;
 • az a képesség, hogy bármilyen színt adjon a felületnek.

Ennek az előadásnak vannak negatív vonatkozásai is, amelyek befolyásolják a teljesítményt. Például:

 • élettartama - 3 év;
 • könnyen karcolható egy éles tárggyal;
 • néhány agresszív vegyszer miatt romlik.

Polimer festék

A legtöbb gyártó ezt a festési módszert lakkozásnak nevezi. Ennek az opciónak a megvásárlásakor fontos megjegyezni, hogy élettartama rövid és csak 5-7 év. Az ilyen rövid működési idő oka a mikropórusok megjelenése. Ha ilyen felületre jelölőt viszünk fel, a tinta a kis repedés belsejében marad, és semmilyen módon nem dörzsöli le. Ezenkívül a lakk nem ellenáll a hirtelen hőmérsékletváltozásoknak, és nem használható magas páratartalmú helyiségekben.

Zománc bevonat

Ez az opció szilárdságában és tartósságában különbözik a többitől. Minden üzemeltetési ajánlás betartása mellett az élettartam 25 év. Külső részén nem képződnek mikropórusok, amelyek lehetővé teszik a tintajegyek gyors eltávolítását.

Egy másik fontos előny a matt felület, amely nem vakítja a napot vagy az izzókat. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy jobban lássa az információkat a táblán.

Üveg modellek

Az ilyen megoldások alkalmasak nagy irodákban történő elhelyezésre, mivel gyönyörű megjelenésűek és minden ellenálló képességgel bírnak. Egyes gyártók annyira magabiztosak az anyag minőségében, hogy életre szóló garanciát adnak a felhasználónak. Bármely betű, szám vagy grafika néhány másodperc alatt törlődik, csíkok nélkül.

Szinterezett bevonat

Az előző verzióhoz hasonlóan a fém-kerámia külső réteggel ellátott táblák több mint 100 évig szolgálhatnak. Ugyanakkor a karbantartás során nincsenek nehézségek, egy személynek minimális pénzeszközökre és intézkedésekre van szüksége a szennyeződés felületének megtisztításához. Semmilyen karcolás nem teszi tönkre egy ilyen terméket, ezért az egész használat során szép és vonzó marad.

A megfelelő tábla kiválasztásához az embernek nem kell ismernie a gyártót. A legfontosabb az építés költségeire és a bevonat típusára összpontosítani. A tartós felület ára 10 000 rubelnél kezdődik, így egy ilyen teljesítményt a használat gyakorisága alapján vásárolnak meg.

Változatok a külső teljesítményben

A mágneses táblák kialakítása szintén fontos szerepet játszik, mert a termék terjedelme ettől függ. 4 népszerű lehetőség van:

 1. Kompakt. A termék fő előnye a kis mérete, amely megkönnyíti a tábla felszerelését a helyiségbe. A gyermek festőállványai nagyszerű ajándékot jelentenek egy gyermek számára születésnapjára vagy újévére.
 2. Forgó minták. Egy ilyen tábla alkalmas termékek vagy szolgáltatások bemutatására egy nagyvállalatban. Az alul található kerekeknek köszönhetően az ember könnyebben mozgatja az irodában. 2 panel garantálja az információk rövid időn belüli teljes körű nyilvánosságra hozatalát, mivel a munkavállalónak nem kell kitörölnie az egyik részét, és le kell rajzolnia a másikat, mindent előre elkészítenek.
 3. A legtöbb vállalat inkább a flipchartot választja. Ennek az opciónak az a fő előnye, hogy kicsi a forgó modellhez képest. Ezeket a modelleket állványra rögzített görgőkkel lehet mozgatni. Egy ilyen tábla akkor megfelelő, ha az előadás 10-15 percet vesz igénybe.
 4. Falitábla. A modellek népszerűek az iskolákban és az egyetemeken. A rögzített telepítés miatt a termék 2-3 elemből állhat, amelyek fedik és kinyitják a táblát.

Mire kell figyelni vásárláskor

A mágneses marker tartóssága és megbízhatósága a kiválasztási szempontoktól függ. Néhány felhasználó csak az árcédulára figyel, míg mások a sokoldalúságot részesítik előnyben. A mágneses tábla nem csak információkat jelenít meg. Segít megtervezni a stratégiát, megtakarítani a papírt, az áramot és az időt, valamint mozgatni a mobil struktúrákat a szervezeten belül és kívül egyaránt.

 • Az első dologra, amire figyelned kell, az a külső teljesítmény. A könnyű használat attól függ. Tehát egyes vállalatoknál folyamatosan változtatni kell az igazgatóság álláspontján, és az oktatási intézményekben jobb a falmodelleket használni. A festőállványok kisgyermekek számára alkalmasak, amelyek minden helyiségben elférnek, és nem sok hasznos helyet foglalnak el.
 • Méretek. Ez a paraméter a bemutatandó információk mennyiségétől függ. A 45x45, 120x180 és 120x240 termékek iránt nagy a kereslet. Vannak más tervek is, például 60x90 vagy 100x100. A munka kényelme a helyesen kiválasztott mérettől függ.
 • Bevonat típusa. Jobb, ha előnyben részesítjük a zománc, üveg vagy fémkerámia lehetőségeket. Ha egy személy hosszú ideig nem tervezi a tábla használatát, akkor a polimer felületet jó lehetőségnek tekintik. Annak megakadályozása érdekében, hogy a fényes megvilágítás rontja az élményt, jobb, ha matt felületű modellt vásárolunk. A vakító fény nem befolyásolja a bemutatott információk minőségét, ami hozzájárul a jobb megértéshez.
 • Szín.Különböző árnyalatú modellek léteznek: a tiszta fehértől a málnáig, a zöldig, a pirosig vagy a liláig. Minden a személyes preferenciáktól és a felhasználás körétől függ. Ne feledkezzen meg a belső térrel való kombinációról, hogy a termék ne tűnjön ki az általános háttérrel szemben.
 • Az utolsó pont a gyártó. Több tucat olyan cég van a piacon, amelyek kiváló minőségű mágneses táblákat gyártanak. Köztük vannak kevésbé népszerű cégek, amelyek spórolhatnak a különféle anyagokon. Ha egy személy nem tudja, melyik modellt válassza, akkor jobb, ha előnyben részesít egy jól ismert márkát, amely hosszú távú garanciát nyújt, így akaratlan meghibásodás esetén a termékek könnyen cserélhetők.

A ketrecben található népszerű modellek értékelése

2 × 3 TSU8510K (85x100 cm)

Ez egy robusztus tábla, polccal a kiegészítőkhöz és megerősített műanyag sarkokkal. A termék tökéletes oktatási intézmények számára. Csak egy munkafelület van.

A váz tartós alumíniumból készül, a test acélból készül. A bevonat lakkozott, ami gondatlan használat esetén kényelmetlenséget okozhat. A szerelőkészlet segít a kártya 10 perc alatt történő telepítésében. A szerkezet tömege 5,9 kg.

Átlagos ár: 4 990 rubel.

tábla 2 × 3 TSU8510K (85x100 cm)

Előnyök:

 • gyakorlati méretek;
 • a telepítés minimális időt vesz igénybe;
 • gyönyörű design;
 • megerősített sarkok;
 • robusztus váz és test.

Hátrányok:

 • mikrorepedések keletkezhetnek.

BRAUBERG 236862 (60x90 cm)

Ez egy jó modell, amely kiváló minőségű vizuális információkat nyújt. A kényelem érdekében van egy bélés. A táblát lakkréteg borítja, csak a falra helyezve. A termék otthon és kis irodákban egyaránt használható.

A készlet tartalmaz egy rögzítő készletet. Az előző verzióhoz hasonlóan a termék is tartós műanyag sarkokkal van felszerelve, amelyek megakadályozzák azok deformálódását. A váz és a test tartós anyagokból készül.

Az átlagos költség 3500 rubel.

tábla BRAUBERG 236862 (60x90 cm)

Előnyök:

 • alacsony ár;
 • egyszerű telepítés;
 • alkalmas otthon;
 • nem foglal sok helyet;
 • súlya csak 3,3 kg.

Hátrányok:

 • a bevonat idővel romlik.

Attache 60 × 90 cm uralkodott

Fali szerkezet, kiváló minőségű béléssel és lakkozással. A termékre egyéves garancia vonatkozik. Az egyes cellák mérete 5 cm, alján pedig egy kényelmes polc található a jelölők tárolására.

Annak érdekében, hogy ne sérüljön a felület, megfelelő radírokat és speciális spray-ket használnak. A mágneseket körültekintően kell használni, mivel a külső réteg érzékeny a karcolásokra. Oroszországban gyártják. Súly - 7,2 kg.

Az átlagos költség 7400 rubel.

Tartótábla 60 × 90 cm

Előnyök:

 • a használat kényelme;
 • erős sarkok;
 • kiváló minőségű keret;
 • gyors szennyeződés eltávolítás.

Hátrányok:

 • rossz minőségű bevonat.

LAIKA tervezők egy hónapra "Gyengédség"

Ez egy praktikus mágneses marker sikló, amely lehetővé teszi a hónap tervének elkészítését. 2 oszlopa van, ahol fontos információkat vagy az elkészült projektek listáját rögzítik. Alapja mágneses vinil.

A készlet tartalmaz egy ecsettel ellátott jelölőt, amely lehetővé teszi a festéknyomok gyors és hatékony eltávolítását. Ennek a kialakításnak a fő jellemzője az alacsony ára és méretei, így a termék könnyen elhelyezhető bármilyen felületen, anélkül, hogy sok helyet foglalna el.

Átlagos ár: 1090 rubel.

A LAIKA tervezői egy hónapon át gyengédséggel foglalkoznak

Előnyök:

 • tartósság;
 • kényelmes elhelyezés;
 • oszlopok a munkanap tervezéséhez;
 • kellemes teljesítmény;
 • Könnyen tisztítható.

Hátrányok:

 • nincs azonosítva.

A legjobb modellek értékelése 120x180 cm méretben

2 × 3 IRODA 120 × 180 cm

Praktikus megoldás az irodai elhelyezéshez. A nagy méretek megkönnyítik az információk részletes továbbítását. A bevonat lakkozott, ezért gondos kezelést igényel. A váz kiváló minőségű alumíniumból készül.

A munkafelület speciális acélból készül. Nincs jelölés. A megerősített sarkok megakadályozzák a deformációt. Tartalmaz jelölőket, mágneseket és polcot a kiegészítők tárolásához. A termék súlya - 18,6 kg.

Az átlagos költség 10.050 rubel.

tábla 2 × 3 IRODA 120 × 180 cm

Előnyök:

 • könnyen kezelhető;
 • gazdag felszerelés;
 • nagy méretek;
 • egyszerű telepítés.

Hátrányok:

 • a lakkbevonat gondos kezelést igényel.

Nobo Elipse mágneses tábla 120 × 180

Ez egy kényelmes tábla, lakkozott acél felülettel. A termékek kiváló minőségű vázzal rendelkeznek, amely ellenáll a különféle karcolásoknak. Ennek a terméknek köszönhetően egy személy nemcsak információkat rögzíthet, hanem különféle dokumentumokat is csatolhat a készlethez mellékelt speciális mágnesek segítségével. A sarokburkolatok elrejthetik a fali tartóelemet, ami pozitív hatással van a külső érzékelésre.

Az átlagos költség 10 990 rubel.

Nobo Elipse mágneses tábla 120 × 180

Előnyök:

 • a használat kényelme;
 • jelölőkészlet;
 • saroktakarók elrejtik a telepítés nyomait;
 • gyakorlati dimenziók.

Hátrányok:

 • lakk bevonat.

BRAUBERG mágneses tábla 235525

Ez egyoldalas mágneses tábla irodákban vagy iskolákban történő elhelyezésre. A fő jellemző az alacsony költség. A test tartósan lakkozott acélból készül. A készlet csak rögzítő készletet tartalmaz, ezért a fogyóeszközöket külön kell megvásárolni. A váz tartós alumíniumból készült, a sarkokban speciális átfedések vannak.

Átlagos ár: 5 625 rubel.

tábla BRAUBERG mágneses tábla 235525

Előnyök:

 • alacsony költségű;
 • a telepítés minimális időt vesz igénybe;
 • kiváló minőségű polc kiegészítőkhöz;
 • nagy szerelési megbízhatóság.

Hátrányok:

 • a költségeket figyelembe véve nem található.

A legnépszerűbb kétoldalas bemutató táblák

BoardSYS kerekeken PO-150F (100x150 cm)

Ez egy jó padlón álló eszköz, amely irodához vagy iskolához alkalmas. A váz tartós alumíniumból készül, a test acélból készül. A munkafelületre polimer festéket visznek fel. A kényelmes forgatható mechanizmust gyakori használatra tervezték, amely lehetővé teszi a termék hosszú ideig történő használatát.

Az átlagos költség 10300 rubel.

BoardSYS tábla kerekeken PO-150F (100x150 cm)

Előnyök:

 • mobilitás;
 • kényelmes forgó mechanizmus;
 • kiváló minőségű teljesítmény;
 • tartós görgők.

Hátrányok:

 • nincs azonosítva.

OfficeSpace MR_28855 (100x150 cm)

Ez egy kényelmes modell, optimális méretekkel és kiváló minőségű kerekekkel. A szerkezet súlya 10 kg. A nagyobb kényelem érdekében a gyártó döntött szögzárral rendelkezik. A lengő mechanizmus jól működik, és ellenáll a gyakori használatnak.

Az átlagos költség 17 150 rubel.

OfficeSpace MR_28855 tábla (100x150 cm)

Előnyök:

 • erő;
 • kiváló minőségű forgatható mechanizmus;
 • dőlésszög zár;
 • ellenáll a gyakori használatnak.

Hátrányok:

 • nem található.

WDK DP-11 B 100x75 cm

Ez egy praktikus forgatható tábla, amely kicsi és könnyen mozgatható a szekrények között. A keret tartós anyagból készül, amely ellenáll a nagy terhelésnek és nem deformálódik. A masszív acél ház biztosítja az élettartam megbízhatóságát. A jelölőjegyzetek mágneses szivaccsal könnyen törölhetők.

Átlagos ár: 7 360 rubel.

tábla WDK DP-11 B 100x75 cm

Előnyök:

 • alacsony költségű;
 • kényelmes szállítás;
 • dőlésszög zár;
 • Könnyen tisztítható.

Hátrányok:

 • nincs azonosítva.

INDEX 90x120cm

Egy másik költségvetési megoldás, amely sok információ közzétételét teszi lehetővé. Az állvány tartós fémből készül, alatta görgőkkel a szekrények közötti gyors mozgáshoz.

Tartozékokkal ellátott polc tartozik hozzá. A felszínen papírokat is írhat és elhelyezhet. A rögzítést olyan mágnesekkel végezzük, amelyek nem karcolják meg a felületet.

Átlagos ár: 7200 rubel.

INDEX tábla 90x120cm

Előnyök:

 • alacsony ár;
 • mobilitás;
 • kényelmes rögzítés;
 • kiváló minőségű teljesítmény.

Hátrányok:

 • nincs azonosítva.

Következtetés

A demonstrációs táblák minden oktatási intézmény, iroda és termelés fő jellemzője. Nélkülük lehetetlen új információkat bemutatni vagy nyomon követni a terv végrehajtását. Ha van tapasztalata a minősítésben leírt modellek vagy érdekesebb képviselők használatáról, mondja el nekünk a megjegyzésekben.

HAGYJON ÁTTEKINTÉST

Kérjük, írja be megjegyzését!
Kérjük, írja ide a nevét

Elolvastam a feltételeket Felhasználói Szerződés *