🎧 A legjobb alvó fejhallgató 2020-ra

0

A 21. században az álmatlanság egyre gyakoribb a fiatalok és a felnőttek körében. Éjjel az autók, a hangok vagy a ház nyüzsgése zavaró. Ezért nem mindenki tud aludni egy munkanap előtt. A probléma azonban megoldható, és nem szükséges orvosi kezeléshez folyamodni, különösen akkor, ha a kellemetlenséget idegen zaj okozza. Elég bekapcsolni a pihentető zenét, és elmerülni az álmokban. Ehhez gyorsan meg kell vásárolnia egy speciális eszközt - fejhallgatót az alváshoz.

A "best-hu.designuspro.com" oldal szerkesztői elkészítették Önnek a legjobb alváshoz szükséges fejhallgatókat 2020-ra.

Jellemzők:

Az alvó fejhallgató fő jellemzője a kiváló minőségű zajcsökkentés. Felhelyezésük után az ember nem hallja a hangos hangokat, a lyukasztó vagy a porszívó zaját. A készülék egy kis dugasz vagy szalagszerű kivitel. A füldugóktól eltérően ezek a termékek jobban végzik a munkát.

A fejpánt puha anyagból készül, hangszóró furattal. Teljesen kivehetők, így könnyen eltávolíthatók és mosógépben moshatók. A tervezésben nincs semmi bonyolult.

A dugós modell rögzített betétekkel rendelkezik. Alvás közben a felhasználó nem fogja érezni a készülék jelenlétét, ami befolyásolja a kényelmet. Az idegen hangok nem hatolnak be a készülékbe, így az ember nem ébred fel az éjszaka közepén az utcáról érthetetlen zaj vagy horkolás miatt.

Kinek kell fejhallgató

Első pillantásra úgy tűnik, hogy ez a készülék minden embernek megfelel. Néhány felhasználónak azonban jobb, ha nem veszi meg ezt a modult, különösen, ha jól elalszik nélkülük. Először is, a terméket olyan emberek számára tervezték, akik gyakran repülővel vagy vonattal utaznak. A zajcsökkentő funkció lehetővé teszi, hogy ne zavarja el idegen hang.

A készülék a zenelejátszás mellett képes lassú könyvolvasásra. Nem történnek kemény intonációk és hangemelés. Ez lehetővé teszi az agy normális működését, amelytől a test elkezd ellazulni. Az ilyen termékeket vásárló emberek többsége megjegyzi hasznosságukat és praktikumukat.

A fejhallgató nagyszerű azok számára, akik:

 • Álmatlanság miatt sokáig nem tudnak elaludni;
 • Folyamatosan repülővel repülnek;
 • Más napi rutin szerint éljen;
 • Könnyű alvás;
 • Minden nap a számítógépnél ülnek, és szellemi tevékenységet folytatnak.

Különbség a szokásos fejhallgatóktól

Fontos megérteni, hogy a szokásos tartozék teljes értékű alternatívaként történő használata nem fog működni. Mivel a szokásos modellek éber állapotban zenehallgatásra vagy hangoskönyvekre szolgálnak. Ezenkívül a legtöbben vezetékes termékeket használnak, ami további kényelmetlenséggel is jár.

De a vezeték nélküli fejhallgató nem segít megszabadulni az álmatlanságtól. A legjobb olyan speciális berendezéseket vásárolni, amelyek elnyelik az idegen hangokat, és nem esnek ki a másik oldalra vagy hátra történő átgördülés közben.

Kerülje a nagy játék fejhallgató használatát is.Természetesen ezt a lehetőséget megkülönbözteti a jó hangelnyomás, de az ember számára kényelmetlen lesz aludni az oldalán, és a hátán lévő érzés sem jobb. Mivel ülő helyzetben történő használatra tervezték őket.

Mit kell keresni

Ennek a lehetőségnek a fő megkülönböztető jellemzője a hagyományos kivitelektől a hangszigetelés jelenléte, amely többszörösen magasabb, mint a standard érték. Ez egy sűrűbb anyag használatával válik lehetővé. Ezért amikor a tartozékot felveszik, az illető már nem hall hangos hangot. Az abszorpció 100%.

Az eszközt a saját preferenciái alapján kell kiválasztani, de nem szabad megfeledkeznünk a kényelemről sem. Ez az egyik fő jellemző az alvó fejhallgató vásárlásakor. Az anyagnak a lehető legpuhábbnak kell lennie, és nem érezhető. Kívánatos, hogy természetes rostból készüljön.

De ezek nem a fő kiválasztási kritériumok, kivéve, ha ezeket figyelembe vesszük:

 • A használni kívánt kapcsolat. A vezeték nélküli eszközök napjainkban népszerűek, de még mindig sokan kedvelik a vezetékes modelleket. Az első megoldás előnye a kényelem fekvő helyzetben alvás közben, a második pedig a kényelem repülőgépen vagy buszon.
 • Ha valaki kötést használ, fontos, hogy a hangszórók könnyen eltávolíthatók legyenek, és ne legyenek kellemetlenségek. A higiénia fontos része, a szalagot gyakran kell mosni, különben káros baktériumok kezdenek kialakulni, amelyek befolyásolják a bőr állapotát.
 • Hangminőség. Költségvetési megoldások vásárlásakor nem lesz tökéletes hangzás. Természetesen akkor is képes lesz elaludni, de ha a hang fontos az ember számára, akkor jobb, ha drágább modelleket vásárol. Bár mindkét lehetőség kiváló munkát végez a feladattal, ezért nem szabad csak erre a paraméterre koncentrálni. Az alvási kiegészítők többsége nemcsak felnőtteknek, hanem gyermekeknek is megfelelő.
 • Az utolsó és a fő paraméter a zajelnyelés. Ha túl olcsó eszközöket vásárol, akkor nem szabad kiváló eredményeket várni tőlük. A szomszédok diszkója vagy egy személy horkolása továbbra is átmegy rajtuk. A drága termékekben nincs ilyen hiány.

Fejhallgatót vásárolhat alváshoz mind a szokásos üzletben, mind a gyógyszertárban. Ebben az esetben a költségek nem sokban különböznek egymástól. Nincs szükség orvosi rendelvényre. Az ilyen megoldás hátránya azonban a rossz választás. Ezért a legtöbb ember kiegészítőket rendel az interneten keresztül speciális webhelyeken, ahol vannak vélemények. Mielőtt megvásárolná ezt a modult, ajánlott megnézni egy video áttekintést, ez segít a kiválasztott opció összes előnyének és hátrányának azonosításában.

A legolcsóbb alvó fejhallgató

Alvótelefonok 331-737

A puha szövetből készült kényelmes fejpánt, jó hangszórókkal segít gyorsan elaludni a repülőgépen vagy az ágyban. Sem a tűzijáték, sem a zajos szomszédok nem akadályozzák a kényelmes tartózkodást. Még a legérzékenyebb alvást is őrzik ezek a fejhallgatók.

A csatlakozás egy vezeték segítségével történik, ami egyesek számára kényelmetlennek tűnhet, de a készülék költségeit figyelembe véve ez olcsó alternatíva a nem hatékony füldugókkal. Az ilyen eszközzel való alvás minden felhasználó számára kényelmes lesz, még azok számára is, akik alvás közben dobálják és fordulják meg.

A szoros illeszkedés nem gyakorol nyomást a koponyára, ami csak pozitív érzelmeket okoz az alkalmazásból. Univerzális csatlakozó - 3,5 mm, bármilyen telefonhoz alkalmas. A huzal kiváló minőségű. A készülékkel való működéshez csak csatlakoztatnia kell egy okostelefonhoz vagy egy miniatűr lejátszóhoz, és ki kell választania egy pihentető dallamot. Ezenkívül a termék alkalmas sporttevékenységekre, ami sokoldalú termékké teszi.

Az átlagos költség 520 rubel.

Alvótelefonok 331-737 [

Előnyök:

 • Kényelmes kapcsolat;
 • Jól illik;
 • Puha anyag;
 • Nem gyakorol nyomást a koponyára;
 • Jó rugalmasság;
 • Sokoldalúság.

Hátrányok:

 • A vezeték jelenléte még mindig érezhető.

Családi üzlet W11

Klasszikus zene, pop-, rock- vagy hangoskönyv ezzel a termékkel egy személy választhat kényelmes alvási hangot. A kiegészítő puha és kellemes tapintású anyagból készül, ami további kényelmet nyújt.A fejhallgató alvás közben nem okoz kényelmetlenséget, ami a szokásos modelleknél nem így van.

A maszk nem engedi át a fényt, így az ember a nap közepén még egy világos helyiségben is szundíthat. Nélkülözhetetlen eszköz azok számára, akik gyakran repülővel repülnek, vagy busszal / vonattal utaznak. A kapcsolat vezeték segítségével történik, amely az előző verzióhoz hasonlóan egyesek számára vonzóvá válik, mások számára pedig problémává válik.

A készülékhez 6 hónap garancia jár, ami további előnyt jelent. A membrán átmérője 1 mm. Ezenkívül a fejhallgató könnyen leválasztható, így az anyag könnyen mosható gépben. Hangszóró érzékenysége - 120 dB.

Átlagos ár: 860 rubeltől.

Családi üzlet W11

Előnyök:

 • Hatékonyság;
 • Puha anyag;
 • Nem engedi be a napfényt;
 • Kombinált test;
 • Kényelmes kapcsolat;
 • Univerzális csatlakozó;
 • Nem okoz kellemetlenséget.

Hátrányok:

 • Az előző verzióhoz hasonlóan - egy vezeték jelenléte;
 • A hangszórók kissé elmozdulhatnak.

HobbyLane alvó fejhallgató

Kényelmes kialakítás, amely a korábbi modellektől eltérően vezeték nélkül működik - Bluetooth 5.0. Aktív zajcsökkentés van, amely lehetővé teszi, hogy a természet vagy a zene hangjaira összpontosítson, és ne hallja a sikolyokat az utcáról. Szintén ebben a modellben van a HandsFree és egy mikrofon támogatása, amely lehetővé teszi a telefonhívások fogadását.

Az akkumulátort szabványos USB-vel töltjük fel. A készülék különféle okostelefonokkal működik, beleértve az iPhone XR-t is. A 100% -os töltés 2 órát vesz igénybe, míg az akkumulátor élettartama eléri a 6 órát. A készülék párosítása gyors, nincs késés. A szövet teljesen lélegző, így az ember csak kényelmet fog érezni.

A hangerőszabályzó és a stop / play az oldalon található. Csak három gomb van, amely nem érezhető, ha megnyomja. Az anyag nem enged át fényt. Több színben kapható.

Az átlagos ár 980 rubel.

HobbyLane alvó fejhallgató

Előnyök:

 • Vezetéknélküli kapcsolat;
 • Jó hangátbocsátás;
 • Zajcsökkentés van;
 • Gyors párosítás a készülékkel;
 • Az akkumulátor 6 órán át bírja;
 • Megfizethető költség.

Hátrányok:

 • Nem található.

TOP 3 olcsó alvó fejhallgató

Mylego EM-2

Kiváló minőségű alvó fejhallgató, amelyet alacsony áron vásárolhat meg az AliExpressen. Van egy 3D-s alvástechnikai szemmaszk. Az okostelefonnal vagy táblagéppel való kapcsolatot a Bluetooth 5.0 segítségével lehet megvalósítani. A hangszórót puha anyag borítja, így az oldala pihentetés közben sem érezhető kellemetlenség. Maga a maszk tartós szövetből készül, amely lehetővé teszi a levegő könnyű áthaladását.

A töltés 2-2,5 órán belül megtörténik, míg az akkumulátor 10 órán keresztül működhet. Ha az akkumulátor minimálisan lemerül, akkor nem érkeznek hangjelek, így az alvás nem szakad meg. Az ergonomikus forma nem gyakorol nyomást a szemre, ami szintén előny. A gyártó 1,5 év garanciát nyújt a termékre.

Áron értékesítve: 1 100 rubeltől.

Mylego EM-2

Előnyök:

 • Nem engedi át a fényt;
 • Kényelmes forma;
 • Szorosan illeszkedik;
 • Autonómia - 10 óra;
 • Erő;
 • Gyors kapcsolat;
 • Nem csipog kisütéskor.

Hátrányok:

 • Nem található.

JINSERTA E0047

Megbízható és kiváló minőségű felszerelés, amely megszabadítja az embert az álmatlanságtól. A 3D technológia gondoskodik a kényelmes illeszkedésről és megakadályozza a fény bejutását. A felhasználó bárhol és bármikor alhat. A korábbi modellekhez hasonlóan itt is támogatott egy mikrofon, amely lehetővé teszi a hívások fogadását és a beszélgetést. A puha orr-kikészítés csökkenti az orrhídon a stresszt. A szemek sem tapasztalnak nyomást.

A termék tökéletes az oldalsó vagy hátsó pihenésre. A beépített sztereó hangszórók jó hangzást nyújtanak. A fülhöz simított test védi a könnyű alvást az autóktól érkező jelektől vagy a szomszédok nem tervezett munkájától. A kapcsolat stabil, nincs megszakítás. A párosítás minden okostelefonnal és táblagéppel lehetséges, amely támogatja a Bluetooth 5.0-t.

Az átlagos költség 1400 rubel.

JINSERTA E0047

Előnyök:

 • Kényelem;
 • A dinamika nem érezhető;
 • Szorosan illeszkedik;
 • Erő;
 • Hosszú élettartam;
 • Van garancia;
 • Puha anyag.

Hátrányok:

 • Nem található.

A középső szegmens legjobb modelljeinek értékelése

Xiaomi AirDots Pro Fehér (Fehér)

Annak ellenére, hogy a termék szabványos vezeték nélküli fejhallgató, jól elnyomja az idegen hangokat, így pihentető zenét élvezhet. A fülhöz illeszkedő test megakadályozza a véletlen kiesést zavart alvás közben. Az egyetlen hátrány, hogy maszkot kell vásárolnia, ha azt tervezi, hogy napközben alszik.

Van egy kényelmes tok, amely gyorsan feltölti a készüléket. A kialakítás a lehető legközelebb áll a hallójárat alakjához, ami a pihenés közbeni kényelmet is befolyásolja. Az illesztés szoros, ami garantálja a kiváló elszigetelést a külső zajforrásoktól. Az alvás mellett a fejhallgató használható a mindennapi életben vagy sportolás közben is.

Az átlagos költség 3 990 rubel.

Xiaomi AirDots Pro Fehér (Fehér)

Előnyök:

 • Az ár és a minőség optimális aránya;
 • Tartósság;
 • Vízálló;
 • Szép eset;
 • Erő;
 • Kiváló minőségű hang.

Hátrányok:

 • Nem alhat napközben, mivel maszkra van szükség.

SleepPhones vezeték nélküli szellő

A klasszikus verzió, hosszú akkumulátor-élettartammal, mindenki számára megfelelő. A hatótávolság 10 méter, így a telefon egy másik szobában hagyható. A készlet csak utasításokat és töltőt tartalmaz. A termék 12 órán keresztül képes zenét biztosítani az embernek, és ez elegendő ahhoz, hogy többször elaludjon.

Az áramellátás saját akkumulátoráról történik. A 100% -os töltés 3 órát vesz igénybe. Lehetőség van a hangerő beállítására. A szövet kiváló minőségű és könnyen lélegző, így viselés közben nincs kellemetlenség. Ezeknek a fejhallgatóknak köszönhetően az ember elfelejti az éjszaka közepén ébredést és jól alszik egy nehéz nap előtt.

Áron értékesítve: 6000 rubeltől.

SleepPhones vezeték nélküli szellő

Előnyök:

 • Tartós anyag;
 • Jó zajcsökkentés;
 • A fény nem jut át ​​a szöveten;
 • A hangszórók nem érezhetők;
 • Egy kaptafára;
 • Alkalmas sportoláshoz.

Hátrányok:

 • Nem található.

A legjobb prémium fejhallgatók értékelése

Apple AirPods Pro

Az egyik legjobb aktív zajcsökkentési lehetőség, amely kényelmet nyújt a használat teljes ideje alatt. Bármely Bluetooth 5.0 támogatással rendelkező okostelefonhoz csatlakozik. A testhezálló és kényelmes forma azt jelenti, hogy nem érzi a fejhallgatót, miközben pihen az ágyon.

Az átlagos költség 16 600 rubel.

Apple AirPods Pro

Előnyök:

 • Külső zaj nem hallható;
 • Van egy átlátszósági mód;
 • Gyors töltés;
 • Kiváló minőségű teljesítmény;
 • Alkalmas mindennapi használatra;
 • Kis méret.

Hátrányok:

 • Nem található.

Aludni juhászkék

Jó fejpánt fejhallgatóval való alváshoz. Ez a termék minden szükséges funkciót tartalmaz, beleértve az alváselemzést és a megfelelő fázisban való ébresztést. Tartós, légáteresztő textilből készül.

A szoros illeszkedés nem okoz kényelmetlenséget. Alkalmas különféle gyártók okostelefonjaival való munkavégzésre. A csatlakozás néhány másodperc alatt megtörténik. Egyetlen töltés több órán keresztül használható.

Az átlagos költség 22 000 rubel.

Aludni juhászkék

Előnyök:

 • Nem engedi át a fényt;
 • Minőség;
 • Hatékonyság;
 • Nincs hang, csak egyedi;
 • Alvásminőségi jelentés;
 • Fáziselemzés;
 • Ébredés egy bizonyos pillanatban.

Hátrányok:

 • Magas ár.

Végül

A speciális fejhallgatók nemcsak a jól érzik magukat, hanem a lehető legrövidebb időn belül elalszanak is. Az öltözködés kiválasztásakor fontos figyelni az anyag sűrűségére és illeszkedésére. Ez lehetővé teszi, hogy olyan jó anyagot találjon, amely nem irritálja. Ha van tapasztalata a minősítésben leírt modellek vagy érdekesebb képviselők használatáról, mondja el nekünk erről a megjegyzéseket.

HAGYJON ÁTTEKINTÉST

Kérjük, írja be megjegyzését!
Kérjük, írja ide a nevét