A legjobb újévi ajándékok az AliExpress-től 2020-ra

0

Az új évre szóló ajándék kiválasztása újabb kihívás. Ilyen pillanatokban a fantázia nem hajlandó megmutatkozni, és a banális csecsebecséken és egyéb apróságokon kívül semmi nem jut eszembe. És itt az ideje, hogy megismerkedjünk az interneten közzétett értékelésekkel. De itt van a balszerencse - gyakran megtörténik egymás anyagainak másolása, ezért sokkal nehezebb kreatív megoldást találni.

A "best-hu.designuspro.com" oldal szerkesztősége elkészítette Önnek az AliExpress által készített, a 2020-as újév legnépszerűbb ajándékötleteinek értékelését, amely olyan cikkeket és ajándéktárgyakat tartalmaz, amelyek kizárólag a háztartáshoz szükségesek, és amelyek nem válnak holtsúlygá a polcon.

Mi az AliExpress?

Ez egy online áruház, ahol nagykereskedelmi áron vásárolhat árukat Kínából. Alapjában véve egy üzlet közvetítő szerepet játszik a vevők és az eladók között. Ennek az online áruháznak a helye maga is garanciavállaló, mivel egyrészt garantálja az áruk átadását és a deklarált leírás teljes betartását a vásárlók számára, másrészt az eladók számára a méltányos fizetést.

Ezen a kereskedési platformon bármit megtalálhatsz, amire a szíved vágyik, és az a plusz, hogy egy adott termék költsége különbözik a különböző eladóktól, valamit olcsóbban lehet találni, és valami drágábbat. Itt mindenki maga választ, saját képességeitől és preferenciáitól függően.

Az Aliexpressen történő vásárlás előnyei

Ha az ezen a webhelyen történő vásárlás előnyeiről beszélünk, akkor sokáig beszélgethetünk és különféle okokat adhatunk meg. Az első lépés azonban annak megértése, hogy a webhelyet olyan emberek számára hozták létre, akik vonzó áron szeretnének árukat vásárolni.

Az Aliexpress fő előnyei a következők:

 1. A termékek széles választéka. A kritériumok és a tartalom szempontjából is igazán nagy választék van mindenféle áru közül. Ezért minden vevő maga választhatja ki a kívánt termékkategóriát, hanem a szükséges méretet és színteljesítményt is.
 2. Ellenőrzött eladók ezrei. Annak a ténynek köszönhetően, hogy a valódi eladók itt árulnak, alapos ellenőrzésen átesve, teljesen biztos lehet az áruk valódiságában. Minden eladónak saját minősítése van, amely megmutatja a megbízhatóság és a felelősség mértékét.
 3. Alacsony költségű. Annak a ténynek köszönhetően, hogy a vásárlásokat közvetlenül a nagykereskedelmi kínai bázisokról vagy közvetlenül a gyárban hajtják végre, a viszonteladókkal való összeütközés és az őrült felárak kockázata teljesen megszűnik.
 4. Vásárlásvédelem. Abszolút minden vásárlás kizárólag előre történő fizetés alapján történik, azonban a pénzeszközök nem azonnal érkeznek az eladóhoz, hanem az Aliexpress bankgaranciában vannak fenntartva mindaddig, amíg a vevő nem erősíti meg árujának átvételét.
 5. Ingyenes szállítás bárhol a világon.A legtöbb ember tisztában van azzal, hogy áruk megrendelésekor egy másik országból szinte mindig sok pénzt kell fizetnie. Például olyan modern üzleti óriások, mint az Amazon fizetős alapon szállítják az árukat. Ugyanakkor a szállítás gyakran kétszer olyan drága, mint maga a termék.
 6. Kívánság lista. Minden felhasználó személyes fiókjában megtekintheti a kívánt vásárlások listáját, amelyhez hozzáadhatja kedvenc termékeit. Amikor pedig a termékre érvényes a kedvezmény, a felhasználó e-mailt fog kapni.
 7. A fizetés kényelme. Többféleképpen is rendelhet és fizethet az árukért, miközben a vevő maga választja ki a legkényelmesebbet. A fizetés azonnali, és a megrendelések feldolgozása csak néhány napot vesz igénybe.
 8. Vásárlás nyomon követése. Az áru elküldése után személyes számláján is megtalálhatja a csomag követési számát, amellyel nyomon követheti a mozgást, és pontosan megtudhatja, hogy a megrendelés mikor érkezik meg a rendeltetési helyére.

Az Aliexpressen történő vásárlás hátrányai

Annak ellenére, hogy az Aliexpress kiváló minőségű platform különböző célú áruk vásárlásához, vannak hátrányai, amelyekről mindenkinek tudnia kell. Itt vannak a legfontosabbak:

 1. Az oldal angol. Természetesen létezik egy "orosz verzió" is, amelyet a felhasználó azonnal megkap a webhely megnyitása után. A termékleírásokat azonban nem mindig lehet teljesen érteni, mivel az automatikus fordítást használják. Ezen kívül az összes eladó angolul is kommunikál.
 2. A keresősáv kellemetlenségei. Gyakran előfordul, hogy a kívánt termék keresésekor akár 100% -os egyezéssel is teljesen más termékkategóriák esnek ki, amelyeknek semmi közük a kérésben megadotthoz.
 3. Hosszú szállítás. Az áruk nagy részét meglehetősen hosszú ideig szállítják, ami akár 60 nap is lehet.
 4. Csomagok küldése. Minden eladó külön csomagban szállítja termékét. Így például, ha 5 árut rendelt különböző eladóktól, a vevőnek 5 csomagot kell kapnia.

Az újévi ajándékok értékelése - a legjobb ötletek és lehetőségek az egész család számára

Ajándék gyereknek

A minősítés különböző árkategóriájú termékeket tartalmaz, így minden szülő választhat valamit, összpontosítva anyagi lehetőségeire, valamint gyermekének ízlési preferenciáira. A bemutatott termékek egy részét csoportos játékra tervezték, de a gyermek önállóan is játszhat velük.

Gyerek sátor

A vár formájában készült gyermekjátszó sátor minden gyereket megnyer, pótolhatatlan barát és segítő lesz. Ez lehetővé teszi, hogy mesés királyságot hozzon létre, és a gyerekek igazi hercegnek vagy hercegnőnek fogják érezni magukat. A gyerekek játékukkal nyugdíjba vonulhatnak benne, és mindent úgy rendezhetnek, ahogy akarnak. Kompakt mérete miatt ez a termék otthon használható, különösen a hideg évszakban, nyáron pedig a szabadban telepíthető és élvezheti a friss levegőn való játékot.

Gyerek sátor

Előnyök:

 • a termék teljes mértékben megfelel a megadott megnevezésnek;
 • gyors összeszerelés;
 • a készlet tartalmaz egy táskát tároláshoz és szállításhoz;
 • kényelmes és tágas méretű.

Hátrányok:

 • enyhe specifikus szag lehet;
 • a sátor teteje nincs elég rendesen varrva (a szálak helyenként kilógnak).

Mozaik fejlesztése fúróval

Ez a nagyon szokatlan és vicces mozaik sokáig örömet szerezhet, érdeklődésre tarthat számot és foglalkoztathatja a leg engedetlenebb izgulást is, függetlenül attól, hogy fiú vagy lány. A gyerekek szórakozhatnak, ha elektromos fúróval színes fogaskerekeket csavarnak a táblába, és több száz szokatlan mintát hoznak létre. A készlet tartalmaz 2 fúrót is, amelyek forgási fokát közvetlenül a fúrón található gomb vezérli. Ez lehetővé teszi a gyermek számára, hogy önállóan és felesleges nehézségek nélkül csavarja és csavarja le a csavarokat. Ezenkívül a készlet tartalmaz utasításokat mindenféle kompozíciós lehetőséggel, amelyeket a gyerekek a minta szerint szívesen összeállítanak.

Ez a játék elősegíti a kitartás fejlődését, edzi a szemet, a kézi motoros készségeket, és fejleszti a kreativitást is.

Mozaik fejlesztése fúróval

Előnyök:

 • a játék kiváló minőségű műanyagból készül, amelynek nincsenek idegen szaga;
 • gazdag felszerelés;
 • színes design.

Hátrányok:

 • A fúróakkumulátorokat nem tartalmazza.

Mágneses kivitelező

A gyermekek mágneses kivitelezője minden gyermek egyik legkedveltebb játékává válik, mert minden eleme, mintha varázslat útján vonzódna egymáshoz, különféle formákat és mesterségeket alkotva.

A mágnesekre épített konstrukció lenyűgöző és szokatlan játék, amely amellett, hogy szórakoztató, hasznos lehet a gyerek számára is. Végül is minden olyan játék, amely a kezdeményezőkészséget, a gondolkodást és a figyelem koncentrálását mutatja, felbecsülhetetlen segítséget nyújt számos olyan képesség kialakításához és megerősítéséhez, amelyek annyira szükségesek az ember számára.

Mágneses kivitelező

Előnyök:

 • az alkatrészek egymáshoz való jó rögzítése;
 • színes színteljesítmény;
 • elfogadható mennyiségű részlet, amelyből a gyermek a legegyszerűbb ábrákat modellezheti.

Hátrányok:

 • magas ár.

Rugalmas pálya Magic Tracks világító autóval

Ez egy kör alakú pálya, amelynek mérete a csomagban található alkatrészek számától függ, amely mentén izzó fényszórókkal rendelkező kis autók mozognak. Az autó gyors sebességgel rohan előre, különféle akadályokat és meredek kanyarokat állítva. A pálya összeállításának egyszerűsége lehetővé teszi a gyermek számára, hogy önállóan és problémamentesen összekapcsolja az egész pályát, és teljes mértékben élvezhesse a játékmenetet. Ezenkívül a készlet minden része kiváló minőségű tartós műanyagból készül, ami hozzájárul a játék élettartamának növeléséhez.

Rugalmas pálya Magic Tracks világító autóval

Előnyök:

 • jó kivitelezés;
 • könnyű összeszerelés;
 • fényhatások jelenléte a gépen.

Hátrányok:

 • nem tartalmaz elemeket.

Fejlődő szőnyeg

A közúti játszószőnyeg kiváló minőségű, nem mérgező polietilén pamutból készül. Képes optimális játékteret biztosítani egy gyermek és egy embercsoport számára egyaránt. A szőnyeg elejét és hátulját védőfólia borítja, amely vízálló és csúszásgátló tulajdonságokat biztosít.

Fejlődő szőnyeg

Előnyök:

 • nagy méretű;
 • színes tervezés;
 • csúszásgátló és vízálló bevonat;
 • kiváló minőségű gyártási anyagok.

Hátrányok:

 • nem található.

Ajándék egy nőnek

Úgy tűnik, hogy egy nő boldoggá tétele nem trükkös üzlet, de nem teljesen igaz. Hiszen a lányok az életkategóriától, a temperamentumtól és egyéb jellemzőktől függően képesek ugyanazt a dolgot teljesen különböző módon érzékelni. Tehát mit választhat női újévi ajándékként az Aliexpress-en, és nem csalódhat a választásában?

Gyémánt hímzés

Azok a nők, akik szeretik a kézművességet, mindenképpen szeretik a gyémánt hímzéseket ajándékként. A keresztöltéssel ellentétben, ahol szigorúan be kell tartani az öltések méretét és sorrendjét, ebben a kézimunkában minden sokkal egyszerűbb. Ugyanolyan méretű fényes strasszok, amelyeket csak szorosan illeszteni kell egymáshoz, a kiválasztott kép szerint. A lényeg, hogy kitartást tanúsítson, és ne rohanjon.

Gyémánt hímzés

Előnyök:

 • a kész kép nem halványul vagy fakul, ezért nem igényel további díszítést az üveg számára;
 • a kép összeállítása nem nehéz, és nem igényel különleges képességeket és képességeket;
 • inspirálja és felébreszti a kreatív tehetségeket;
 • az elkészült mű lenyűgöző és fényes megjelenése.

Hátrányok:

 • hibás (hibás) strasszok jelenléte lehetséges;
 • fáradságos és fáradságos munka, amely fáradtságot okoz a szemen.

Rose egy lombikban

Az egyik legcsodálatosabb és legszebb dolog, amelyet az Aliexpressen árusítanak, egy rózsa a motorháztető alatt. A különleges kezelésnek köszönhetően két évig képes friss és virágzó megjelenést fenntartani.Talán egyszerűen nincs jobb ajándék, amely segít kifejezni a nők iránti összes szeretetet. Hatalmas választék van a különböző árnyalatok közül, amelyek szinte az egész színpalettát lefedik.

Rose egy lombikban

Előnyök:

 • látványos és gyönyörű megjelenés;
 • sokáig megőrzi eredeti állapotát;
 • Nem igényel különösebb gondozást.

Hátrányok:

 • magas ár.

Rózsa medve

Egy másik, nem kevésbé érdekes lehetőség egy nő számára az újévi ajándék számára egy mesterséges rózsákból készült csodálatos medve. Ez az eladások abszolút sikere, és olyan dolog, aminek egyetlen nő sem tud ellenállni. Egy ilyen ajándék nemcsak egy nagyon fiatal lány szobáját fogja díszíteni, hanem egy idősebb hölgy számára is vonzó lesz. A termék nem igényel különösebb gondozást, és gond nélkül élvezheti a szépséget. Ez az igazi boldogság tiszta és szép formájában.

Rózsa medve

Előnyök:

 • gyönyörű és eredeti megjelenés;
 • nincs szükség különösebb gondozásra;
 • gazdag színpaletta választék.

Hátrányok:

 • hiányzó.

Ajándék egy férfinak

A férfi számára újévi ajándék kiválasztása néha ugyanolyan nehéz, mint egy nő számára. Szeretném, ha az ajándék valóban hasznos és szükséges lenne, és nem gyűlne össze por a polcon, valamint nem lenne csak egy banális ajándék (zokni, borotválkozási kellékek), amelyet az esetek 90% -ában kapnak.

JAKEMY 45 az 1-ben szerszámkészlet

A JAKEMY 45 az 1-ben szerszámkészlet férfi segítővé válik. Segítségével rendet tehet nemcsak telefonján, táblagépén, laptopján, hanem háztartási készülékeken vagy berendezéseken is. Ez a professzionális eszköz nagy szilárdságú és kiváló minőségű ötvözetből készül. A készlet tartalmazza a szétszereléshez és javításhoz szükséges összes eszközt. Minden biztonságosan és kompaktan van csomagolva egy műanyag dobozba, amely nem sok helyet foglal el, ami hozzájárul a praktikus tároláshoz.

JAKEMY 45 az 1-ben szerszámkészlet

Előnyök:

 • jó minőség;
 • felszerelés;
 • a tárolás kényelme;
 • ár-minőség arány.

Hátrányok:

 • hiányzó.

Quadcopter Eachine E010

Az Eachine E010 drón nemcsak méretében különbözik. Elég kellemes kialakítású eszköz, a sérülések elleni védelem szintje, valamint repülési jellemzők. Ez az eszköz különösen érdekes lesz a kezdők számára, de a tapasztalt felhasználók is nagy örömet szereznek majd a munkában.

A drón kicsit hasonlít egy versenyautóra vagy egy nagy sebességű repülőgépre. A test kereszt alakú, lekerekített mélyedésekkel és kissé hosszúkás farokkal jelenik meg. A gyártás anyaga tartós műanyag.

Quadcopter Eachine E010

Előnyök:

 • megbízható védelem a károk ellen;
 • elfogadható költség;
 • szép megjelenés.

Hátrányok:

 • repülési idő;
 • nincsenek további akkumulátorok.

SMAEL 1545 órák

Kiváló változata egy férfi karórának, amelynek képernyője analóg-digitális kijelzővel rendelkezik. A kialakítás és a méret, valamint a kellő funkcionalitás teljes mértékben megfelel annak a ténynek, hogy egy ilyen órát sportolás közben és a munkahelyen is lehet viselni.

A gyártó kijelenti az óra háztartási védettségét a nedvességtől és a portól. Természetesen nem tanácsos úszni és speciálisan vizet önteni rájuk, de egy ilyen óra 100% -kal ellenáll az esőnek vagy az izzadásnak a terhelések során. A gyártás anyaga tartós poliuretán, és egy megbízható rögzítőelem megakadályozza a készülék nem kívánt elvesztését vagy hirtelen leesését, ha véletlenül kigombolják.

SMAEL 1545 órák

Előnyök:

 • betétek jelenléte a hevederek ráncosodása ellen;
 • ellenáll a nedvesség enyhe behatolásának.

Hátrányok:

 • a 15% -os nyilak nem mindig ütik meg pontosan a kockázatokat;
 • teljes csendben műanyag ketyegés hallatszik;
 • tárcsaablak műanyagból.

Következtetés

Amint láthatja, a megfelelő és egyben kellemes ajándék kiválasztása az Aliexpressszel nem okoz nehézségeket. A bemutatott termékek köre lehetővé teszi, hogy ezt gond nélkül megtehesse. A legfontosabb az, hogy figyelembe vegyük a szeretteik és szeretteik preferenciáit és ízlését.

A cikkben megadott lehetőségek egy része orosz online áruházakban is megvásárolható, azonban vásárlás előtt javasoljuk, hogy hasonlítsa össze ugyanazon termék árait az Aliexpressen.

Ha van tapasztalata a minősítésben leírt ajándékok vásárlásában, vagy több érdekes ötlet van, ossza meg véleményét a megjegyzésekben.

HAGYJON ÁTTEKINTÉST

Kérjük, írja be megjegyzését!
Kérjük, írja ide a nevét

Elolvastam a feltételeket Felhasználói Szerződés *