A legjobb online fotószerkesztők 2020-ra

0

A modern világban egyetlen, még a legmagasabb minőségű fénykép sem teljes feldolgozás nélkül. A legtöbb fotószerkesztő lehetővé teszi bármely képkocka átalakítását egy vagy két kattintással, kiemelve és kiemelve a kép fő gondolatát. A fejlesztők egyre több különféle programot hoznak létre, amelyek lehetővé teszik fényképészeti anyaggal való munkát. Az alkalmazás egy részét dicsérni lehet, más szerkesztőket pedig még a képedre sem szabad alkalmazni. Annak érdekében, hogy a felhasználó megtalálja a tökéletes programot, a "best-hu.designuspro.com" oldal szerkesztői elkészítették Önnek a legjobb online fotószerkesztők értékelését 2020-ra.

Ami

Az online fotószerkesztők olyan programok, amelyek lehetővé teszik a keret gyors javítását anélkül, hogy alkalmazást telepítenének a számítógépre vagy a telefonra. Az ilyen alkalmazások fizethetők - a képességeik kihasználásáért fizetnie kell. Vannak ingyenes szerkesztők is - a felhasználó szabadon felhasználhatja az összes tartalmat. Vannak azonban shareware programok. Vagyis tartalmazhatnak prémium szolgáltatásokat, amelyekért fizetni kell. Leggyakrabban a fizetést évente vagy havonta egyszer teljesítik, így a felhasználó fizetett tartalomra iratkozik fel.

Szerkesztő beállításai

Annak érdekében, hogy professzionális szinten tudja feldolgozni a fotóanyagokat, a szerkesztőnek számos speciális funkciót kell tartalmaznia a felületén. Ha a program funkcionalitása kevés lehetőségre korlátozódik, akkor nem javasoljuk az ilyen alkalmazás használatát - ebben az esetben nehéz lesz jó eredményt elérni.

Milyen lehetőségek jelenjenek meg a fotószerkesztőben?

 • Körbevágás - ez a funkció lehetővé teszi a kép átméretezését, és ennek köszönhetően a felhasználó eltávolíthatja az összes feleslegeset a keretből. Keretezéskor rács kerül a fotóra, amely lehetővé teszi a megfelelő kompozíció ellenőrzését.
 • Igazítás - ez az opció lehetővé teszi a blokkolt horizont javítását. Ha függőlegesen igazít, akkor kiemelheti a témát a keretben, például megnövelheti a fák koronáját.
 • Expozíció - vagy játék a fénnyel. Ha a képkocka túl sötét vagy éppen ellenkezőleg, túlexponált, akkor csak csúsztassa a csúszkát a kívánt oldalra, amíg el nem éri a kívánt hatást. A lényeg, hogy ne vigyük túlzásba a feldolgozással. Ez a paraméter számos alelemet tartalmaz. Megfelelő készségekkel a felhasználó beállíthatja a fekete, fehér és árnyék részeket.
 • Zaj - ettől a mutatótól megszabadulni nehezebb lesz, nem minden fotószerkesztő ingyenes verzió rendelkezik ezzel a lehetőséggel. A zajcsökkentés hozzájárul a fényképminőség javításához. Ha nem akarja kijavítani ezt a hibát, szerezzen be egy drágább fényképezőgépet vagy nagy teljesítményű objektívet.
 • Fehéregyensúly - lehetővé teszi a sárgaság eltávolítását onnan, ahol nem kellene.
 • Színkorrekció - egy hasonló mutató lehetővé teszi az adott színárnyalat telítettségének és fényerejének növelését vagy csökkentését. Ezenkívül a felhasználó a csúszka elforgatásával teljesen megváltoztathatja a fotó egy bizonyos tárgyának színét. Például narancssárgától pirosig, és fordítva.
 • Fényerő és telítettség - ezek a paraméterek a fotó színével is működnek, csak ebben az esetben a korrekciót kell alkalmazni az egész fénykép egészére.
 • Hőmérséklet - Ennek a jelzőnek a csökkenése vagy növekedése a fénykép hidegebbé vagy melegebbé válik.Ebben az esetben minden felhasználó önállóan választja meg a kívánt opciót. A lényeg, hogy ne vigyük túlzásba, különben olyan keretet kaphatunk, amelyben túl sok a sárga vagy a kék árnyalat.
 • Élesség - lehetővé teszi az objektumok és azok intenzitásának kiemelését a fotón.
 • A hibajavítás nagyon hasznos funkció. Néha lehetővé teszi a felesleges emberek eltávolítását a fotókról, az autókról és egyéb felesleges tárgyakról. A hibákat nem mindig lehet a keret torzítása nélkül eltávolítani, ebben az esetben alaposabb retusálás szükséges.

Annak érdekében, hogy ne töltsön egész napot fotóanyagok feldolgozásával, sok szerkesztő rendelkezik egy funkcióval az előre beállított értékek létrehozására. Az előre beállított beállítások olyan beállítások, amelyeket a felhasználó fordít és tárol a program memóriájában. Görbét is létrehozhat a beállításokkal, ez a megközelítés lehetővé teszi a kép alaposabb és szakszerűbb szerkesztését. A módszer jó, de kezdőknek nem megfelelő.

Továbbá

A jó fotószerkesztőnek nemcsak a fenti paraméterekkel kell dolgoznia. Gyakran a fejlesztők olyan szűrőket adnak hozzá, amelyek azonnal átalakítják a keretet. Az is jó, hogy az alkalmazás funkcionalitása lehetővé teszi keretek, matricák és egyéb speciális effektusok hozzáadását a fotóihoz. Csak ne feledje, hogy 2020-2020-ban a fénykép túlzott retusálása nem örvendetes. A feldolgozásnak minimálisnak kell lennie, felesleges szűrők, effektek és átfedések nélkül. A keretek szerkesztésekor támaszkodjon a természetességre.

Az alábbiakban a legjobb fotóretusáló szoftver tetejét láthatja. A lista összeállításakor mind az egyszerű felhasználók, mind a hivatásos fotósok véleményét figyelembe vették.

A legjobb online fotószerkesztők rangsorolása 2020-ra

Pixlr

Rendkívül funkcionális alkalmazás, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy teljes mértékben kifejezze kreativitását. Ha aktívan használja a Photoshop alkalmazást, akkor az interfészek hasonlósága miatt nem lesz nehéz elsajátítania ezt a szerkesztőt. A pluszok tartalmazzák az orosz nyelv jelenlétét a menüben is, így a felhasználó számára nem lesz nehéz megérteni a beállításokat.

A szerkesztő lehetőségei rétegekkel való munkát biztosítanak, feliratokat is készíthet a fotón, megváltoztathatja a hátteret, a szegélyeket, kitöltést alkalmazhat vagy csak rajzolhat valamit a képre. Így percek alatt életre keltheti lövését. A hiba eltávolítása a keretről most is könnyebb, mint valaha. Még egy nagy témát is könnyű eltávolítani a fénykép minőségének romlása nélkül. Természetesen elegendő szűrő és matrica van minden ízléshez, ezeknek az opcióknak a folyamatos frissítése változatosabbá teszi a feldolgozást. A program rendelkezik az expressz feldolgozás lehetőségével a gyors és minimális korrekció érdekében. Ha nem volt ideje befejezni a keretet, nyugodtan elhalaszthatja a retusálást, amíg a megfelelő idő meg nem jelenik. A program emlékezni fog arra, ahol abbahagyta. Csak nyissa meg az alkalmazást, és folytassa a munkát.

Előnyök:

 • sok lehetőség;
 • hozzáférés minden funkcióhoz;
 • alkalmas kezdőknek;
 • sok képformátum;
 • képfeldolgozás professzionális szinten.

Hátrányok:

 • reklámozás ingyenes változatban.

Fotor

Ez az alkalmazás öt szerkesztési blokkból áll. Az első blokk a fő feldolgozási paramétereket tartalmazza: vágás, fényerő, telítettség. A második blokk a szűrők és a különféle effektusok. Ebben a blokkban a felhasználó fekete-fehér színben készítheti el a keretet, felveheti a fáklyát, a fáklyát, a keretet. A harmadik blokk retusálás. Például megváltoztathatja az arc, az ajkak, az orr alakját. Sminkelhet, frizuráját és hajszínét is megváltoztathatja. Ezt a funkciót a lányok különösen nagyra értékelik - most már nem kell időt vesztegetni a kozmetikumokra egy fotózás előtt. A program mindent egyedül megold. A negyedik eszközcsoport lehetővé teszi, hogy feliratokat készítsen a fotón, az ötödik pedig - a kapott anyag mentése érdekében.

Ha kreatív ember vagy, akkor ez a program örömet szerez kollázsok létrehozásának lehetőségeivel. Minden alkalomra képeslapok, matricák és matricák nagy választéka minden keretet felpezsdít. Ezenkívül a fejlesztő klónozási funkciókat adott hozzá a szerkesztőhöz.Ez lehetővé teszi, hogy könnyedén megszabaduljon a keret hibájától, és a felhasználónak nem kell sok képet készítenie egymás után. A kezelőfelület nagyon világos, még egy kezdő is gyorsan kitalálja a feldolgozást. Kívánt esetben a kész anyagot azonnal el lehet küldeni a közösségi hálózatokra.

Előnyök:

 • sok funkció;
 • egyszerű használat;
 • sok hatás.

Hátrányok:

 • fizetett tartalom;
 • hirdető;
 • nincs kefe.

Polarr

Ha kezdő vagy a fotóretusálás területén, de nagyon szeretnéd megtanulni, hogyan kell az anyagokat kiválóan feldolgozni, ez a program lesz a legjobb barátod. A szerkesztő első indításakor a felhasználó részletes utasításokat és lépésről lépésre megkapja az egyik vagy másik paraméter használatát. Az aprólékos felhasználók számára is a fejlesztők létrehoztak egy YouTube-csatornát, ahol rengeteg hasznos információt szerezhet online.

A program munkaterülete két zónára oszlik: kezdőknek és profiknak. A nagyobb kényelem érdekében a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy csatlakozzon a felhőtárolóhoz, és bármilyen fényképet feltöltsön bármilyen eszközről feldolgozásra. A felület egyszerű és intuitív, a szűrők választéka óriási. A teljes értékű retusáláshoz a felhasználónak csak néhány kattintásra lesz szüksége, ami nagyon kényelmes, mert nem mindig van sok szabad idő a fotóanyaggal való munkára.

A szerkesztő kompatibilis az összes operációs rendszerrel, több képformátum és a fényképek gyors közzététele a közösségi hálózatokon is elérhető.

Előnyök:

 • részletes utasítások;
 • a lehetőségek széles skálája;
 • sok hatás.

Hátrányok:

 • fizetős tartalom elérhetősége.

Photopea

Ez a program haladó felhasználók számára készült. A szolgáltatás képességei lehetővé teszik az anyagok alapvető retusálásának elvégzését, hanem prezentációk, weboldalak és illusztrációk készítését is. További előny az alkalmazás offline elérhetősége. Így a felhasználó megtakarítja a forgalmat, és nem függ az internetkapcsolattól. A szolgáltatás bármilyen eszközről és bármely operációs rendszerről egyszerűen elindítható további pluginok telepítése nélkül.

Az eszközök választéka óriási, ezért ezt a szerkesztőt különösen nagyra értékelik a profi fotósok és bloggerek. A legjelentősebb funkciók közé tartozik a több fotóval végzett munka egyszerre, a szavak szerkesztése, a betűtípusok és ecsetek jelenléte, a saját szerzői betűtípusok és ecsetek létrehozásának képessége, a szűrők és effektek széles skálája. A gyors korrekcióhoz van egy gyorsbillentyű opció. Sajnos a szolgáltatás fizetett, és nem tartalmaz ingyenes próbaidőt.

Előnyök:

 • Gyorsbillentyűk;
 • mentés több formátumban;
 • professzionális fotófeldolgozás.

Hátrányok:

 • minden funkció fizetett;
 • kezdőknek nem megfelelő.

Picmonkey

Nagyon érdekes és könnyen használható alkalmazás. A szolgáltatás tartalmazza a keretek retusálásához szükséges összes funkciót, nevezetesen: színkorrekció, expozíció, hőmérséklet stb. A felhasználók saját névjegykártyákat, kollázsokat, képeslapokat is létrehozhatnak. A kész fotókra számos effektus alkalmazható, ezek között meglehetősen eredeti javaslatok is találhatók. A képek előre meghatározott minták szerint díszíthetők. Ha akarsz, szöveget is felvehet a keretbe, ehhez fontokat választhatsz ki belátásod szerint.

Ha fotós anyagon dolgozik egy csapatban, akkor könnyedén feldolgozhatja együtt. Ezen felül megküldheti egymásnak a megjavításhoz szükséges megjegyzéseket és ötleteket. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi a fényképek egyszerű szerkesztését bármilyen eszköz és módszer használatával, de fizetős előfizetés nélkül nem tudja menteni az eredményt. Kihasználhatja a hét napos próbaverziót, hogy értékelje az összes funkcionalitást. Ezenkívül egyes felhasználók megtanulták megkerülni ezt a korlátozást, például képernyőképet készítenek a kész eredményről.

Előnyök:

 • egyszerű felület;
 • sok lehetőség;
 • eredeti effektusok.

Hátrányok:

 • fizetett előfizetés.

BeFunky

És egy másik szűrőkben és effektusokban gazdag alkalmazás. Ezenkívül ez a szolgáltatás nemcsak díszíteni és átalakítani képes bármilyen képet, hanem a grafikai tervezés kiváló eszközévé is válik.Ezért a program alkalmas mind a hétköznapi felhasználók, mind a fotósok, bloggerek és a számítógépes grafika területén tevékenykedő szakemberek számára.

Bár a szolgáltatás csak fizetett tartalomra korlátozódik, az ingyenes eszközök lenyűgöző listáját tartalmazza. Így például biztonságosan szerkesztheti az expozíciót, a kontrasztot, az élességet és más paramétereket. Portré feldolgozás is elérhető, amely nemcsak megszünteti a vörös szemet vagy fehéríti a fogakat, hanem gyökeresen megváltoztatja a megjelenést is. Alkalmazzon sminket, változtassa meg a szem és a haj színét, tágítsa ki ajkait, kísérletezzen a megjelenésével.

Nem tudja, hogyan kell használni a retusálást, vagy kevés ideje van erre? Használja az automatikus javítás funkciót. Az effektek könyvtárát különféle keretek, képeslapok és matricák képviselik. A programban kész fotó ötleteket találhat és életre keltheti. A szolgáltatás integrálódik a közösségi hálózatokba, és bármely operációs rendszeren működik. A hátrányok között szerepel a túl sok hirdetési tartalom.

Előnyök:

 • sok eszköz;
 • hatalmas mennyiségű eszköz a fotó animálására.

Hátrányok:

 • fizetett opciók;
 • a reklámfelesleg.

Sumopaint

A félprofi szolgáltatás a felhasználók körében az egyik legnépszerűbb. Az alkalmazás eszközei elégségesek a kiváló minőségű képkorrekcióhoz. A szűrők és effektek a legfinomultabb felhasználónak is örülni fognak. Ráadásul a rajzok készítésének és a színekkel való kísérletezésnek köszönhetően könnyedén kielégítheti kreatív igényeit.

A program speciális effektusai meglehetősen eredetiek, a fotók feliratai könnyen elkészülnek, az elkészült művek e-mailen keresztül könnyedén megoszthatók barátaival. Megjelenítheti az eredményeket, hogy mindenki láthassa magát a szolgáltatást. A helyi felhasználók helyesek és visszajelzést adnak. Minden kritika konstruktív és pozitív módon fejeződik ki. Egyetértek, a kezdő művészeket és fotósokat nagyon kényelmes lesz ilyen légkörben alkotni.

Előnyök:

 • a személyzet megosztásának képessége;
 • sok hatás;
 • egyszerű felület.

Hátrányok:

 • van fizetett tartalom.

Ribbet

És még egy alkalmazás rajzok készítésére és fotószerkesztésre. A szolgáltatás rendes eszközökkel, szűrőkkel és effektusokkal rendelkezik. Ezenkívül mindig talál tematikus ünnepi dekorációkat.

A felület egyszerű és intuitív, egyedi képeslapok és kollázsok készítése még a kezdők számára sem fog kérdéseket felvetni. Ezenkívül a program klónozó funkcióval van ellátva, így a felhasználó könnyedén kijavíthatja a hibát vagy eltávolíthatja a képen felesleges tárgyakat a minőség romlása nélkül.

A legtöbb szerkesztőhöz hasonlóan ez a program is korlátozott tartalommal rendelkezik. Egy részének feloldásához a felhasználónak csak regisztrálnia kell magát az alkalmazásban. De a többi lehetőségért fizetnie kell.

Előnyök:

 • multifunkcionalitás;
 • témájú ünnepi dekoráció.

Hátrányok:

 • fizetett funkciók.

Ha volt tapasztalata a minősítésben leírt programok használatáról, írja meg visszajelzését a megjegyzésekbe.

HAGYJON ÁTTEKINTÉST

Kérjük, írja be megjegyzését!
Kérjük, írja ide a nevét

Elolvastam a feltételeket Felhasználói Szerződés *