A legjobb polírozók 2020-ra

0

A fényezőgép egyedülálló eszköz, amely segít elrejteni az összes hiányosságot, valamint a régi dolgoknak is új és friss megjelenést kölcsönöz. Egy ilyen egység kiválasztásakor azonban számos szabályt és funkciót ismernie kell a lehető legjobb modell megvásárlásához. Ezért a "best-hu.designuspro.com" webhely szerkesztői elkészítették Önnek a legjobb polírozó gépek minősítését 2020-ra.

Alkalmazási terület

Ezt az eszközt gyakran használják különféle felületek feldolgozására, amely lehetővé teszi:

 • Távolítsa el az apró karcolásokat vagy forgácsokat, újdonságot adva a terméknek;
 • Tegye egyenletessé a felületet, amely később fényt és fényt eredményez.

A csiszológépet minden ékszerész és kézműves használja, mivel a hibáktól függetlenül képes hatékonyan tisztítani a felületet. Sőt, egy ilyen eszközt megfizethető áron értékesítenek az összes szaküzletben.

Polírozógép vagy daráló

Általában ezek nagyon hasonló berendezések, azonban vannak különbségek közöttük, és gyakran jelentősek. Egyes anyagokat nem lehet csak darálóval feldolgozni, és a szakértők tanácsot adnak egy megfelelőbb eszköz használatára. Néhányan pedig azt állítják, hogy a termékeket nem lehet ezzel az eszközzel feldolgozni. Mivel a darálónak még a minimális jelnél is nagy a fordulatszáma. Természetesen vannak alacsony fogyasztású költségvetési változatok, de nem lesz kiigazítás, ami szintén negatívan befolyásolja a munkát.

A fényezők alacsony sebessége miatt a legjobb hatékonyságot biztosítják. Ez egy ilyen eszköz fő előnye.

Fontos megérteni azt is, hogy a daráló nagy sebessége miatt nagy a valószínűsége a fúvókák gyors kopásának, ami további költségekkel jár, emellett a feldolgozás minősége is romlik. Fontos megérteni azt is, hogy a sebesség erőteljes csökkenése hozzájárulhat a forgótárcsa teljes leállításához, mivel a névleges teljesítmény többszörösen kisebb lesz.

Ezenkívül a darálóval történő hosszan tartó csiszolási munka a szerszám túlmelegedését okozza. Ezért egy személy nem tudja teljesen megtisztítani a felületet. Meg kell várnia, amíg a termék lehűl, és újra működni tud.

Mire kell figyelni a választáskor

Amikor egy személy fényezőgépet keres, az első dolog, amit észrevesz, egy hatalmas választék; ma már több száz modellt értékesítenek, amelyek különböznek árban és műszaki jellemzőkben. Ez utóbbira nagyon oda kell figyelni, mivel a paraméterek segítenek meghatározni a helyes opciót. Fő kiválasztási kritériumok:

 • Kör átmérője;
 • Forgási sebesség és típus.

Az egyes árnyalatok jobb megértése érdekében fontos ezeket a paramétereket külön szétszedni.

Kör átmérője

Nagy területek tisztításához a legnagyobb átmérőjű kerék a legjobb segítő.Például létezik a jól ismert Big Foot technológia, amely lehetővé teszi a felület tisztítását 5 szabványos kör maximális sebességével.

Miután egy személy többféle megközelítést végzett, a terméket ki kell öblíteni a gyors kopás kizárása érdekében. Ennek a szakasznak a befejezése után a masszát újra felviszik, a munka folytatódik.

Az alkalmazási terület a kör átmérőjétől is függ. Például egy 180 mm-es elem használatával a legjobb a motorháztetők, ajtók és hasonló termékek nagy felületű feldolgozása. Kisebb részletekért a kereket egyedileg választják ki.

Forgatás típusa

Az üzletekben értékesített eszközök többsége eltér a forgatás típusától. Fontos erre figyelni, mivel egy adott módszer jobb vagy rosszabb tulajdonságokkal szolgálhat a felhasználó számára. Összesen három típus létezik:

 • Forgó, a mozgás egy irányban történik;
 • Bolygó;
 • Véletlenszerű pálya.

Az első lehetőséget a forgás módja különbözteti meg, amely egy adott irányban (a saját tengelye körül) történik. Ennek az opciónak a fő előnye, hogy nincs rezgés, valamint nagy a leszerelés, amely megkülönbözteti ezt az eszközt a többitől. Ennek a lehetőségnek a használatakor fontos, hogy ne engedje a túlmelegedést, különben nagy a valószínűsége a "hologramok" megjelenésének, ami elrontja a megjelenést.

Véletlenszerűen keringő eszközökben a kör több irányba forog. Ez sokoldalú eszközzé teszi, amely még nehéz darabokat is képes megtisztítani. Forgás történik:

 • A tengely körül, mint az első változatban;
 • Különböző irányokban.

Ennek ellenére egy ilyen eszköznek negatív oldala van - erős rezgés, ami kényelmetlenséget okoz működés közben. Néhány mester azonban azt állítja, hogy gyorsan hozzá lehet szokni. Mert különben ez egy nagyszerű eszköz, amely bármilyen munkát képes kezelni. Sőt, a termék túlmelegedésének esélye minimális.

Bolygóműves csiszológépek találhatók az orosz piacokon. Egy ilyen modell többféle irányban is foroghat:

 • A mozgás a különc középtengelye körül zajlik;
 • Forgatás a saját tengelye mentén.

Az előző változattól eltérően a kaotikus forgatás itt nem megengedett, minden a rotációs termékek szabályai szerint történik, ami kiküszöböli a különféle negatív következményeket. Az ilyen forgatási módszerrel rendelkező készülék képes a forgó változattal azonos sebességgel végrehajtani a műveleteket, azonban a felületi túlmelegedés esélye minimális, ezért hologramok nem jönnek létre, ami pozitív hatással van a megjelenésre.

A mechanizmus fő hátrányai:

 • Erős rezgés, amely negatívan befolyásolja a munka minőségét, különösen a kezdők számára. Ezenkívül, ha egy személy napi rendszerességgel dolgozik ilyen eszközzel, akkor hamar észreveszi, hogy a szünetek gyakorisága megnőtt, mert nehéz ilyen eszközzel folyamatosan dolgozni.
 • Nagy súly. Ez egy másik paraméter, amely negatív hatással van az ergonómiára. Nagyon sok erőfeszítést igényel egy ilyen eszközzel való munka.

A hazai gyártók által gyártott modellek többségét magas rezgés vagy agresszív hatás jellemzi. Csak szakemberek képesek megbirkózni az ilyen egységekkel. Míg a tapasztalatlan felhasználók jobban járnak az egyszerűbb lehetőségek megvizsgálásával annak érdekében, hogy elegendő tapasztalatot szerezzenek, és ugyanakkor ne rontsák el a felületet.

Mit kellene még tudni?

A forgási módszer és a kerék átmérője mellett van néhány kritérium, amelyekre a daráló kiválasztásakor összpontosítania kell.

Excentrikus mozgás

Itt minden egyszerű, minél nagyobb az elem lökete, annál nagyobb területet képes feldolgozni az eszköz, ezért nem szabad megfeledkezni erről a paraméterről. A csiszoláshoz olyan készüléket szokás használni, amelynek lépésértéke legalább 12 mm; ezek az eszközök sokkal jobb oldalról mutatják be magukat, mint elődeik, és számos autóipari műhelyben használják őket.

Forgási sebesség

Itt óvatosnak kell lenni, fontos megérteni, hogy minél nagyobb a sebesség, annál gyorsabban melegszik a munkafelület. Hozzájárul a lakk gyors kopásához is. Ez különösen azért szükséges, hogy odafigyeljünk a gyakorlatlan kézművesekre, akik vágásokat készítenek.

A legjobb költségvetési köszörűk értékelése

STANLEY SS24-RU

Kiváló kopásálló berendezés, amely minőséget és megbízhatóságot nyújt a felhasználó számára megfizethető áron. A termék ideális az elemek kezeléséhez és a nehezen hozzáférhető területeken történő csiszoláshoz. A motor erőteljes és rendkívül ellenáll a túlterhelésnek. A tok kiváló minőségű anyagból készült, és idővel nem romlik. A csatlakozó univerzális. A gyártó 2 éves termékgaranciát hosszabbít meg.

2400 rubel áron értékesítik.

STANLEY SS24-RU

Előnyök:

 • Megbízhatóság;
 • Kiváló minőségű szerelés;
 • Nagy kopásállóság;
 • Garancia - 2 év;
 • Optimális ár.

Hátrányok:

 • Nem található.

Autó gyantázó 80W 12V

Jó kínai modell, amelyet autóban terveztek. Könnyen tisztítja a nehezen elérhető területeket is, és új megjelenést kölcsönöz járművének. A munkát a gép fedélzeti hálózatáról végzik, ami kényelmes megoldás a legtöbb felhasználó számára. A készülék nem sok helyet foglal el, és szabadon elfér a csomagtérben, miközben helyet hagy a fontosabb dolgoknak.

A test ütésálló műanyagból készül, amely nem bocsát ki mérgező füstöket. Ez biztonságossá teszi a működést. A fényes karcolások is azonnal eltávolíthatók az optimális forgási sebességgel. A termék súlya csak 822 gramm, így egy nő használhatja a készüléket. Ezenkívül a készülék megbízható túlterhelés- és rövidzárlat-védelemmel rendelkezik, amely lehetővé teszi a gép hosszú ideig történő használatát. Termékszavatosság - a vásárlástól számított egy év.

Az átlagos ár 2490 rubel.

Autó gyantázó 80W 12V

Előnyök:

 • Megbízhatóság;
 • Szép felépítés;
 • Nem foglal sok helyet;
 • Nem adja ki a rezgéseket;
 • Könnyű vezérlés;
 • Hatékonyság.

Hátrányok:

 • Az eset romlik a gyakori használat miatt.

BIZONY 140 W

Kiváló orosz változat, amely számos autóipari szolgáltatásban használható. A termék nem okoz nagy zajt, és a felhasználó számára a legjobb minőséget biztosítja a teljes működési időtartamra. A maximális teljesítmény 140W, amely kiváló megoldás az ilyen berendezések számára. A kényelmes fogantyúk segítségével még gyorsabban dolgozhat. A hűtés hatékony, és számos védelmi funkció növeli az átlagos időtartamot. A kör átmérője 240 mm, a készlet 2 polírozást tartalmaz.

Az átlagos ár 2600 rubel.

BIZONY 140 W

Előnyök:

 • Megbízhatóság;
 • Tartósság;
 • Hatékony munka;
 • Optimális átmérő;
 • Két melléklet mellékelve.

Hátrányok:

 • Nem található.

Mester PPO125-C

Drágább eszköz, amely a felhasználó számára jobb minőséget nyújt az egész időszakra. A terméket 220 V-os hálózatról táplálják, a maximális teljesítmény eléri az 1200 W-ot. Bármely felület kezelésére alkalmas, nemcsak a motorháztető vagy az ajtók számára. A kényelem érdekében kiváló sebességszabályozás és egy gombzár található, amely hasznos komplex típusú munkák végrehajtásakor. Ezeknek a modelleknek a gyártását egy kínai gyárban végzik, ami nem zárja ki a hiba lehetőségét. A kábel maximális hossza 2 méter. A háztartási munka során ez nem elég, ráadásul a zsinór nem túl tartós, ami némi nehézséget okoz a polírozási műveletek végrehajtása során.

Az átlagos ár 3175 rubel.

Mester PPO125-C

Előnyök:

 • Kényelem;
 • Állítható sebesség;
 • Gombzár;
 • Rövidzárlat és túlmelegedés elleni védelem;
 • Hatékony hűtés.

Hátrányok:

 • Ár.

Kiváló minőségű, nagy teljesítményű professzionális eszközök

FEIN WPO 14-25 E

A megbízhatóság és a minőség az eszköz létrehozásának középpontjában áll. A gép könnyen megbirkózik bármilyen bonyolult feladattal, miközben maximális kényelmet és kényelmet nyújt minden felhasználó számára.Vannak rezgések, de ezek nem annyira kategorikusak, hogy hátrányoknak tulajdoníthatók. Egy népszerű külföldi cég gyártja, amely évtizedek óta sikeresen beilleszkedik a piacra. Áramfogyasztás - 1200 W, az áramellátás a hálózatról történik.

44 200 rubel áron értékesítik.

FEIN WPO 14-25 E

Előnyök:

 • Megbízhatóság;
 • Kiváló felépítés;
 • Hosszú hálózati kábel;
 • Orsó rögzítése;
 • Bemeneti áramkorlátozás;
 • Gombzár;
 • Könnyű.

Hátrányok:

 • Nem található.

MIRKA PS 1437

Kiváló lehetőség, amelynek sok pozitív oldala van, amely lehetővé teszi a készülék bármilyen kényelmes helyen és minden anyaggal történő kezelését. A fogantyú ergonómikus, a rezgésszint minimális, ami hosszú távon biztosítja a megbízható és hatékony működést. A maximális forgási sebesség 3700 ford / perc.

Az átlagos ár 48 800 rubel.

MIRKA PS 1437

Előnyök:

 • Népszerű gyártó;
 • Megbízhatóság;
 • Hatékony polírozás;
 • Robusztus test;
 • Jó hardver alkatrészek;
 • Minimális fűtés.

Hátrányok:

 • Nem található.

Flex XFE 15 150 18.0-EC / 5.0 P-készlet

Az egyik legjobb eszköz, amely biztosítja az ember számára a szükséges elemeket a hosszú távú munkához különböző elemekkel. Az áramellátást egy újratölthető akkumulátor biztosítja, amelyet a készlet tartalmazza. A lapot tépőzárral rögzítik. A maximális körátmérő 160 mm. Az alacsony súly és a kompakt méretek miatt számos magán- és szakmai műhelyben keresett lett a berendezés.

50 600 rubel áron értékesítik.

Flex XFE 15 150 18.0-EC / 5.0 P-készlet

Előnyök:

 • Két elemet tartalmaz;
 • Kényelmes tok szállításhoz;
 • Jobb teljesítmény;
 • Kiváló minőségű szerelés;
 • Autonóm munka;
 • Két év garancia.

Hátrányok:

 • Nem található.

Milwaukee M18 FAP180-502X

A legfelső szegmens legújabb modellje. A készülék tíz évig garantálja a felhasználói minőséget. Egy újratölthető akkumulátor működteti. A forgási sebesség 2200 rpm, amely lehetővé teszi a termék hatékony használatát. A kényelmes üzemeltetés érdekében a gyártó felszerelte a gépet egy sebességstabilizáló rendszerrel. A maximális súly 2,2 kg.

Az átlagos ár 45 600 rubel.

Milwaukee M18 FAP180-502X

Előnyök:

 • Két elem;
 • Csak egy órát vesz igénybe a töltés;
 • Háromállású fogantyú;
 • RPM stabilizáló rendszer;
 • Bemeneti áramkorlátozás.

Hátrányok:

 • Nem található.

Megbízható középkategóriás eszközök értékelése

DeWALT DWP849X

Legjobb gyártói termék, amely autóval és apró alkatrészekkel való munkavégzésre alkalmas. A csúszásgátlóval ellátott ergonomikus fogantyú garantálja a kényelmes munkaidőt. A nagyobb ergonómia érdekében a gomb védve van a véletlen megnyomás ellen.

A test műanyagból készül, amely ellenáll a mechanikai igénybevételnek és a hőmérsékletnek. Teljesítmény - 1250 W. Az áramellátás a hálózatról történik.

Az átlagos ár 11 700 rubel.

DeWALT DWP849X

Előnyök:

 • 2 további fogantyú;
 • Kábelhossz - 3 méter;
 • Kis súly;
 • Kényelmes munka;
 • Többlépcsős védelem a különféle behatások ellen.

Hátrányok:

 • Nem található.

Makita SA7000C

Otthoni használatra alkalmas eszköz, amely minden háztartásban hasznos. Az energiafogyasztás értéke 1600 W, míg a percenkénti fordulatszám 4000. Az áramellátás 220 V-os hálózatról történik.Túlterhelés-védelem, frekvencia-szabályozás van.

9.900 rubel áron kelt el.

Makita SA7000C

Előnyök:

 • Kiváló felépítés;
 • Nem melegszik túl;
 • Teljes túlterhelés elleni védelem;
 • RPM stabilizáló rendszer;
 • Frekvencia beállítása.

Hátrányok:

 • Porgyűjtő felszerelésére nincs lehetőség.

Interskol UPM-180 / 1300EM

Egy orosz gyártó polírozógépe, amely minden iparágban megtalálható. A hálózati kábel hossza 4 méter, míg a kábel minősége olyan szinten van, amely kizárja a véletlenszerű kopást, mint egyes kínai képviselőknél. A fordulatszám 2200 ford / perc, ami megfelelő lehetőség a polírozáshoz. Az áramellátás a hálózatról történik.

Az átlagos költség 5500 rubel.

Interskol UPM-180 / 1300EM

Előnyök:

 • Több mint száz pozitív vélemény;
 • Nagyszerű munka;
 • Sima indítás;
 • Rövidzárlat és túlmelegedés elleni védelem;
 • Felszerelés;
 • Jó gyártási minőség.

Hátrányok:

 • Nem található.

ZUBR ZPM-1300E

Márkás modell felületek polírozásához és csiszolásához. A gép 1300 W-os motorral van felszerelve. A fogantyú gumírozott anyagból készült, amely ergonómiát ad a terméknek. További fogantyú, minden helyzetbe beépítve. Az áramellátás a hálózatról történik.

Az átlagos ár 5 600 rubel.

ZUBR ZPM-1300E

Előnyök:

 • A pénz értéke;
 • Nem ad hangos hangokat;
 • Kényelmes fogantyú;
 • Hatékonyság;
 • Enyhe fűtés.

Hátrányok:

 • Nem található.

Végül

A polírozó gépek minden háztartásban hasznosak. Hatékonyságukat több ezer szakértő bizonyította. Ezért, ha egy személy új külsőt akar adni autójának, akkor fontos egy ilyen eszköz megvásárlása. Ha van tapasztalata a minősítésben leírt modellek vagy érdekesebb képviselők használatáról, mondja el nekünk erről a megjegyzéseket.

HAGYJON ÁTTEKINTÉST

Kérjük, írja be megjegyzését!
Kérjük, írja ide a nevét

Elolvastam a feltételeket Felhasználói Szerződés *