📱A legjobb alkalmazások valódi pénzkereséshez okostelefonon 2020-ig

0

Az internet annyira tele van különféle tartalmakkal, filmekkel, játékokkal, webhelyekkel és reklámokkal, hogy globális problémát vet fel a felhasználók vonzásában. A problémára gyorsan sikerült megoldást találni. Az erőforrás látogatók, a játékosok és a hirdetések megtekintői fizetnek. Mivel van lehetőség pénzt keresni, miért ne használná ki, főleg, hogy telefonjával is megteheti. Ez a cikk megmondja, mire kell figyelni, és hogyan lehet elkerülni a hibákat az ilyen jövedelem kiválasztásakor.

A "best-hu.designuspro.com" webhely szerkesztősége áttekintést nyújt az okostelefonon a valódi pénzkeresés legjobb alkalmazásairól 2020-ig.

Jövedelemtermelő alkalmazások típusai

Az összes alkalmazás és az ilyen kereseti módszerek fő előnye, hogy nincs szükség speciális oktatásra, például a programozás tanításakor. Akinek van okostelefonja és van egy kis ideje, az profitot termelhet. Csak hét ilyen módon lehet pénzt keresni:

 1. Munka a közösségi hálózatokban. Az ügyfél fizet a csoportok látogatásáért, az előfizetésekért, az újraküldésekért vagy a megjegyzésekért. Ennek a módszernek a hátrányai közé tartozik a saját fiók regisztrálásának szükségessége az ügyfél által meghatározott közösségi hálózatokban.
 2. Játékok vagy szoftverek telepítése. A felhasználó feladata az okostelefon játékának vagy szoftverének letöltése és véleményezése. Az ilyen típusú munka hátránya, hogy az okostelefonnak kompatibilisnek kell lennie a letölthető alkalmazásokkal, mivel a szoftver bizonyos tulajdonságokat igényelhet.
 3. A hirdetések megtekintése a leggyakoribb jövedelemtípus, amely mindenki számára elérhető és nem igényel befektetést. Vannak olyan programok, amelyek a reklámok automatikus megtekintésének funkciójával jelentősen időt takarítanak meg. Néhány közülük ingyenesen letölthető.
 4. Captcha bemenet. Az ilyen módon történő pénzkereséshez egy speciális ablakban karaktereket kell megadnia, általában betűket vagy számokat, amelyek egy weboldal vagy egy speciális alkalmazás ablakán keresztül jelennek meg.
 5. Webhelyek felkeresése és a feladatok elvégzése. Egy másik elterjedt módszer a pénzkeresésre a mobileszközök és azok tulajdonosai számára. Ez utóbbinak meg kell látogatnia bizonyos webhelyeket, oldalakat, vagy véleményeket kell hagynia az online áruházakban. Bizonyos esetekben, mielőtt megjegyzést írna, át kell tanulmányoznia a közzétett anyagot, hogy helyes áttekintést nyújtson.
 6. Referral program. A módszer magában foglalja a pénzügyi projektben résztvevők maximális számának bevonzását. Ha nem sikerült csalogatnia családját és barátait a bónuszprogramba, megvásárolhat egy beutalót. Hol lehet ajánlót vásárolni Erre vannak speciális webhelyek, de valójában az ilyen programok az MLM piramisának jól leplezett változatai. Így vagy úgy, néha éppen ez a jövedelemtípus a legjövedelmezőbb a legkevesebb idővel.
 7. Fotók eladása meghatározott földrajzi elhelyezkedéssel. Színházak, éttermek, kávézók vagy történelmi helyek felvételei keresettek.

Amire szüksége van valódi pénzhez

Először is szükség van egy mobil eszközre (okostelefonra), amelynek operációs rendszere lehetővé teszi az ilyen alkalmazásokkal való munkát, mivel az utóbbiak bizonyos kompatibilitással rendelkeznek (Android vagy iOS). Az Android modellek népszerűségét nyitott platformja vezérli, ami megfizethetővé teszi ezeket az okostelefonokat.

Az iOS modellek (iPhone, iPad) előnye a továbbfejlesztett funkcionalitásban rejlik, amely lehetővé teszi az alkalmazásokkal való hatékony munkát. A működéshez szükséges szoftver (szoftver) telepítéséhez szükség lehet a mobileszköz meghatározott teljesítményére, a RAM és a fizikai memória mennyiségére. Különösen a játékok letöltésével és tesztelésével kapcsolatban.

Speciális karakterek bevételéhez (pénzkeresés a captchán) jó megjelenítésre van szükség (kontraszt, felbontás, átlós méret), különben a captcha ablak kitöltése nehéz és kényelmetlen lesz. Ha pénzt szeretne szerezni az internetezésért, akkor tegye fel a kérdést: "melyik a legjobb, ha korlátlan internetcsomagot adunk ki a telefonjára."

Egyes feladatokhoz szükség lehet GPS-modulra.

Óvintézkedések

Rengeteg csaló alkalmazás és webhely található az interneten. Mindegyikük képes bizalmas felhasználói adatokat lopni, és így vagy úgy kárt okozni. A mobileszközök operációs rendszereinek sajátossága, hogy egyetlen védő (akár fizetős) sem tudja garantálni a teljes biztonságot a rosszindulatú programok és vírusok ellen.

A mobil antivírusok vásárlói szerint ezek semmiben sem különböznek az ingyenes verzióktól, és csak a legprimitívebb fenyegetések ellen védenek. Így az adatok biztonsága és az információk védelme magától a felhasználótól függ. Emlékeztetni kell arra is, hogy a közösségi hálózatokon található egyes bejegyzések újbóli elküldését a hálózat moderátorai spamnek tekinthetik, ezért a fiók tulajdonosát a fiók betiltása vagy akár teljes törlése fenyegeti.

Mennyit lehet keresni

A fizetés összege az elvégzendő feladat összetettségétől függ. A legegyszerűbb a captcha bevitel és a videók megtekintése. A munkáltató egy fillért fizet a captcháért, de a reklámozás, vagy inkább annak megtekintése, 6-10 kopikát hoz (minden megtekintésért). Ugyanazok a költségvetési feladatok várják a szörfösöket. Itt az átlagár 25 kopikától rubelig változik. "Nagy pénzt" csak úgy lehet megszerezni, hogy véleményeket írunk és hozzászólásokat írunk.

Az internetes barátságos értékelés megrendelése akár 2 rubelbe is kerül, míg ha letölti a játékot, az alkalmazás ehhez csak 5-6 rubelt hoz. Körülbelül ugyanannyit fizetnek az eredeti fotók biztosításáért, de a kérdőívet a legjobb bevételszerzésnek tekintik 2020-ban.

Az áruk és szolgáltatások gyártói érdekeltek a célközönség meghatározása, helyes elhelyezése és promóciója szempontjából. Éppen ezért, mielőtt új termékeket kínálnának a piacokra, gyakran felkérik a vállalatokat, hogy végezzenek marketing felméréseket (térítés ellenében). Ez a legjövedelmezőbb lehetőség, mivel a cégek legfeljebb 150 rubelt fizetnek egy kérdőív kitöltéséért. Az ilyen munka a nyereségszerzés egyik legjobbjának tekinthető, mert a fenti módszerek legfeljebb napi 10-15 rubel pénzügyi beáramlásra korlátozódnak.

A sikeres teszt (felmérés) után csak az ügyfél összes feltételének betartásával jutalmat kaphat. A kérdőív kitöltésével kapcsolatos elutasító megközelítés esetén az ügyfélnek jogában áll megtagadni a fizetést. Ugyanez fog történni, ha nem tartják be a termék vagy szolgáltatás véleményének írására vonatkozó szabályokat, mert az ügyfél az alkalmazáson keresztül egyértelműen előírja a szóköz nélküli karakterek számát, a témát és a helyesírás betartásának követelményét.

Az elvégzett munka kifizetésével kapcsolatos esetleges nézeteltérések elkerülése érdekében figyelmesen olvassa el a megrendelés végrehajtásának feltételeit, mielőtt megkezdené.

Kiváló minőségű alkalmazások értékelése valós jövedelemért okostelefonon 2020-ig

Androidra

AppCent

Értékelésünk legfelső (és jogosan) egy olyan program, amely lehetővé teszi, hogy pénzt szerezzen játékok telepítésével és hirdetések megtekintésével.A feladatok különböző nehézségi fokúak: az egyszerűtől (hirdetés megtekintése, letöltés, telepítés) az összetett feladatokig, ahol a játékot egy bizonyos szintre kell teljesítenie. Ugyanakkor a feladatokat rendszeresen frissítik, ami lehetővé teszi a felhasználó számára legmegfelelőbb kiválasztását.

A feladat elvégzéséhez a vállalkozónak gondosan el kell olvasnia az utasításokat, és szigorúan be kell tartania az ügyfél ajánlásait. Ennek a szolgáltatásnak az a sajátossága, hogy a nyereség az elvégzett munka gyakoriságától függ. Vagyis minél több munkát végeznek, annál több pénzt kap a felhasználó a következő alkalommal. Egy másik módja annak, hogy több pénzhez jusson, az az, ha a barátait hivatkozási linken keresztül irányítja.

Előnyök:

 • működik mind az Android, mind az iOS rendszerrel;
 • több lehetőség a munkához;
 • felhasználóbarát felület;
 • különféle megvonási módszerek;
 • nem igényel képzést vagy speciális ismereteket.

Hátrányok:

 • a visszavonásra rendelkezésre álló minimális összeg 50 rubel;
 • kevés napi feladat.

AppCoins

A fenti szolgáltatáshoz hasonlóan ez a rendszer is multifunkcionális és lehetővé teszi, hogy pénzt keressen videók, hirdetések, vélemények és megjegyzések írásával, de az AppCoins fő specializációja a játék szoftver telepítése. A játék betöltése, átjutás egy bizonyos szintre, megjegyzések és vélemények írása.

A munkát "rövidített" formában hajthatja végre (egyszerűen töltse le a játékszoftvert, nyissa meg, vagy teljes egészében hajtsa végre a feladatot úgy, hogy megjegyzést ír, és aláír egy jelölést vagy ajánlást). Természetesen a fizetés a választott áthaladás típusától függ. A felhasználó az eredő nyereséget visszavonhatja a népszerű pénztárcákba, vagy fizethet a telefonos szolgáltatásokért, az internetért.

A pluszok között szerepel az AppCoins nagy népszerűsége.

Előnyök:

 • tiszta felület minimalista stílusban;
 • a népszerű pénztárcák támogatása;
 • a feladatok végrehajtásának több módja.

Hátrányok:

 • figyelmesen olvassa el a feladatok leírását.

Appbonus

Szinte az összes népszerű kereső modell rendelkezik bizonyos minimális kifizetési összeggel. Valahol csak 3 rubelt vagy 5 rubelt kell megtakarítania, de így vagy úgy pénzt kell megtakarítania. Mivel a feladatok általában olcsók, a visszavonás várakozási ideje gyakran késik, azonban az Appbonusnak nincs ilyen küszöbértéke, így az első projekt befejezése után is a felhasználó pénzt vihet fel pénztárcájába vagy telefonjára.

A program tagjává váláshoz egyszerű regisztrációt kell végrehajtania. A szolgáltatás másik "csúcspontja" a vonzott referenciákért járó bónuszok kifizetésének továbbfejlesztett változata. Függetlenül attól, hogy továbbra is ezen a rendszeren keresztül dolgoznak, az ajánló egyszeri két rubelt fizet. Ha a beutaló működik, akkor nyereségének 20 százaléka átkerül a referálónak, ami szintén jelentős adatnak számít a hasonló szolgáltatások körében. Sajnos az új munkahely megjelenése szabálytalan és könnyen elmulasztja, ezért a már dolgozók tanácsai egyértelműek, nevezetesen be kell kapcsolni az értesítéseket az új feladatokról a telefonbeállításokban.

Előnyök:

 • nyereséges bónuszprogram az áttételek vonzására;
 • a népszerű pénztárcák támogatása;
 • nincs korlátozás a pénzfelvételre;
 • érdekes cselekményű játékalkalmazások.

Hátrányok:

 • új feladatok ritkán jelennek meg.

BeMyEye

A fenti nyereségszerzési módszerek mindegyike olyan elveken alapul, amelyek nem igénylik a ház elhagyását. Ennek megfelelően a fizetés kicsi volt. Ahhoz, hogy további előnyöket élvezhessen, el kell hagynia a komfortzónáját.

Tehát az alkalmazás, amelynek nevét szó szerint lefordíthatjuk „Legyél a szemem” néven, kész fizetni a közétkeztetésről, irodákról, látványosságokról és az áruházak polcain található árukról. A telepítés után a program meghatározza az Ön tartózkodási helyét, és kiválasztja azoknak a vállalatoknak a listáját, amelyek fényképeit "a szemén keresztül" szeretné megtekinteni. A fotók számát, valamint azt, hogy mik legyenek és milyen formátumban, a feladat adja meg.

Ez utóbbi egyszeri és rendszeres is lehet, ami akkor kényelmes, ha például a felmérési pontok a felhasználó napi útvonalán helyezkednek el.A pénzügyi ellentételezés összege, amely 500 és 1500 rubel között mozog, szintén tetszeni fog.

Előnyök:

 • tisztességes összegű kereset;
 • a feladatok nem igényelnek képzést;
 • állandó foglalkoztatás;
 • nem foglal sok memóriát.

Hátrányok:

 • a feladatok száma a város méretétől függ;
 • kis számú virtuális pénztárca;
 • hogy el kell hagyni a házat.

IOS rendszerhez

AdvertApp

Ez az egyik legelső szolgáltatás, amellyel távolról lehet pénzt keresni okostelefonon keresztül. A feladatok végrehajtására több lehetőség is rendelkezésre áll. A felhasználó megtekintheti a klipeket, értékelheti a szoftvert és áttekintheti azt (Google Play áruházak, App Store), valamint játékalkalmazásokat is telepíthet. A múltban a játékos fizetést kap, egyszeri telepítésért és rendszeres megnyitásért. A javadalmazás összege 3-9 rubel között mozog.

Ha beutalókat hív meg, akkor a referátor nyereségének 10% -át megkapja. A szolgáltatás angol nyelven működik, de van hozzáértő interfész oroszul. Felvehet pénzt egy virtuális pénztárcába, ha már legalább három rubelt felhalmozott a számláján. Ez az "AdvertAppa" előnye, mivel más rendszereknél a küszöb sokkal magasabb.

Előnyök:

 • nem foglal sok helyet a telefonon;
 • gyors pénzfelvétel;
 • a feladatok végrehajtásának több módja;
 • fizethet a népszerű szolgáltatásokért és a telefonszámlákért magából az alkalmazásból;
 • Támogatja az Android OS eszközöket.

Hátrányok:

 • a feladatok nem mindig rendszeresek;
 • kevés támogatott pénztárca.

Qrooto

A vásárlási kirándulást mindig egy sor kérdés kíséri, melyik cég a legjobb termék, hogyan válasszon minőségi terméket és természetesen hogyan takarítson meg pénzt. Az utolsó kérdésre egy letapogató program ad választ, amely beolvassa a "Perekrestok", "Okay", "Pyaterochka", "VkusVille" és mások szupermarketláncok QR-kódjait. Az adatok feldolgozása után a vevő visszafizetést kap csekkekkel a számlájára, amellyel fizethet vásárolja meg vagy vonja fel a felhalmozott összeget egy elektronikus pénztárcába. Ha a család nagy, vagy gyakran vásárolnak, akkor a Qrooto segít sokat megtakarítani a napi kiadásokon.

Előnyök:

 • támogatja a népszerű hipermarketeket;
 • nem igényel készségeket.

Hátrányok:

 • az okostelefonnak rendelkeznie kell kamerával;
 • szűk specializáció.

Yandex.Toloka

A Yandex nemcsak keresőmotorjáról, hanem számos alkalmazásáról és szolgáltatásáról is ismert, amelyek együttesen kiterjedt és állandó tesztelést igényelnek. Például a fejlesztők tudni akarják, hogy a keresési eredmények mennyiben felelnek meg a kért lekérdezésnek, vagy vannak-e obszcén tartalmú jelenetek a képen, az eladott autó megfelel-e a deklarált színnek stb. A feladatoknak van egy másik formátuma: egy online áruház támogatási szolgáltatásának tesztelése vagy a cég jogi címének ellenőrzése, amelyhez a felhasználónak az irodájába kell mennie, és lefényképeznie kell a táblát.

Vannak meglehetősen szokatlan feladatok is, például videofelvétel készítése ásító macskával, ezért az anyagi haszon mellett Toloka kellemes időtöltést nyújt a felhasználónak.

Előnyök:

 • unalmas feladatok;
 • állandó foglalkoztatás;
 • egyszerű pénzfelvétel.

Hátrányok:

 • egyes feladatok kiképzést igényelnek;
 • jelentéktelen jutalmak;
 • monoton munka a kezdeti szinten.

Következtetés

A cikk nem állítja, hogy "a végső igazság", mivel naponta új modellek és jövedelem-rendszerek jelennek meg. Ha az olvasó pontatlanságot talál, vagy további "friss" információkat tud felvenni a cikkbe, akkor ehhez van egy megjegyzési űrlap. Mindig örülünk, ha megfelelő választ kapunk a cikkben szereplő információkra.

HAGYJON ÁTTEKINTÉST

Kérjük, írja be megjegyzését!
Kérjük, írja ide a nevét