👍A legjobb otthoni sportalkalmazások 2020-ra

0

Elmúltak azok az idők, amikor a telefont csak rendeltetésszerűen használták. Ma sok esetben szerves asszisztenssé vált. Játékos, ébresztőóra, szervező, játékkonzol - ezek és még sok más funkció lehetővé tette a mindennapi élet szilárd megalapozását. A gyártók évente frissítik a műszaki tömést, fejlettebb és gyorsabb modelleket mutatnak be a nyilvánosság számára. A képernyők nagyobbak lesznek, növekszik a kép tisztasága, a sebesség és a munka simasága. Ennek köszönhetően a kütyük erősítik pozíciójukat.

Az intelligens asszisztens az emberi tevékenység szinte minden területére kiterjed. Komplex matematikai számítások, emlékeztetés a fontos kérdésekre, a szükséges információk felkutatása. A fitnesz sem volt kivétel.

A modern nagyváros gyors ütemű ütemében nehéz lehet időt találni az egészséges alvásra, és nem lehet kérdés, hogy edzőterembe járunk. Ébredjen korán reggel, és menjen egyenesen dolgozni estig. Így telnek a munkanapok. Ilyen ritmus mellett megfeledkezhet az egészséges táplálkozásról, az alvásról és sok minden másról. A tornaterembe járás ideje luxussá válik. De mi a teendő, ha a terhelés ellenére olyan alakra vágysz, amely magadra szegezi a szemed. Speciális sportalkalmazások segítenek.

Miért hasznosak a fitneszalkalmazások?

Egy okostelefon jön a segítségére. A siker arra késztette a fejlesztőket, hogy hozzanak létre nemcsak szórakoztató alkalmazásokat, hanem hasznosakat is. Ez a termék otthoni sportprogramokká vált. A fitneszipar vezető képviselőivel közösen kifejlesztve ajánlásokat adnak az izmok fejlesztésére, az extra centiméterek eltávolítására a hasból és az állóképesség növelésére a szükséges otthoni felszerelés nélkül. Az intenzív személyes edzés könnyebben illeszkedik elfoglaltságához. Az okostelefonok könnyen nyomon követik a tanuló paramétereit, nyomon követik az elvégzett feladatokat, és egyes esetekben még a végrehajtás helyességét is ellenőrzik. A felhasználó minden funkcióval rendelkezik. Sok kezdőnek problémája van egy tevékenység előrehaladásának nyomon követésében. Eleinte problémás szem előtt tartani a szükséges számú edzést, gyakorlattípust és egyéb tényezőket. Ezt egy fitnesznapló vezetésével lehet elkerülni. Az összes szükséges adatot beírja. A segédprogram mindent online megold.

Az erre a célra létrehozott szoftver több típusra osztható:

 • Órákhoz vagy fitnesz karkötőkhöz. Szokatlanul népszerű eszközök. Nagy mennyiségű információt gyűjtenek a tulajdonos egészségi állapotáról. Teljes elemzéséhez és megtekintéséhez további eszközökre van szükség - fitnesz alkalmazásokra. Alapértelmezés szerint a modulhoz tartoznak, és a karkötő megfelelő működéséhez kötelező telepítést igényelnek egy okostelefonra. Ha nem felelt meg az elvárásoknak, vagy nem lett oroszosítva, akkor további, az órával kompatibilis programokat telepíthetünk.Nagy mennyiségben kerülnek bemutatásra, és nem lesz nehéz megtalálni a szükséges mennyiséget.
 • A fizikai aktivitás támogatása. Rendeltetésük szerint csak a kardio aktivitás követése létezik (futás, kerékpározás és gyaloglás). Csak azoknak alkalmas, akik ilyen sportot űznek.
 • Aktivitás-ellenőrzés (állandó vagy edzés). A háttérben az aktivitást egész nap figyelik. Egyes programok csak edzés közben aktívak.
 • A fő céltól függően. Azok számára, akik a sportcsúcsok meghódítása mellett döntenek, fontos az eredmények és a motiváció rögzítése. A fogyók számára: az elégetett kalóriák kiszámítása az életkor, a nem, a testmagasság és a súly, valamint a súlyváltozás dinamikájának figyelembevételével. A traumából felépülő személyek számára fontos, hogy egész nap figyelemmel kísérjék őket.
 • Használják a modul további szolgáltatásait? Példa erre a push-up program, amely hívás közben a képernyő kikapcsolásának érzékelőjét használja a helyes gyakorlat rögzítéséhez. A segédprogram beszámítja a kísérletet, ha az érzékelőt a mellkas fedi. Ehhez megfelelő testmozgásra lesz szükség.
 • A gyakorlatsortól függően: ha téglát szeretne a sajtón vagy ideális nyújtást szeretne, akkor minden célhoz saját szoftver tartozik, megfelelő edzésprogramokkal.

Küzdelem a közönségért

A piac tele van különböző vállalatok ajánlataival. Számuk csak minden nap nő. A fejlesztők különféle trükkökhöz folyamodnak. Segítségükkel remélik, hogy megtartják és új közönséget vonzanak termékeikhez. Ez nem csak a fejlesztendő szoftver minőségének javításáról szól. Ez nem elegendő ahhoz, hogy sokáig vezető pozíciót töltsenek be a csúcson.

Az innovatív fejlesztések közül, amelyek meggyökereztek, és amelyeket immár harmadik fél csapatai aktívan használnak, megjegyzik:

 • Alkalmazás közösségi hálózatként. A táplálkozási szakemberek megjegyzik, hogy azok az emberek, akik jobban sportolnak és étkeznek, nagyon aktívak a közösségi hálózatokon. Az a lehetőség, hogy barátaival és ismerőseivel megmutathatja eredményeit, új eredményekre ösztönzi. Ennek alapján olyan alkalmazásokat fejlesztettünk ki, amelyek lehetővé teszik a versenyt, az idegenek eredményeinek kommentálását és a földrajzi elhelyezkedés alapján új ismerősök megtalálását. A terepfutók lehetőséget nyújtanak arra, hogy versenyezzenek 5 kilométeres sebességgel, vagy a legközelebbi dombon.
 • Kihívások. Az új közönség vonzásának hatékony módja. A vezető pozíció elfoglalása és a jutalom megszerzése motiválja a felhasználókat az új eredmények elérésére. Ugyanakkor a fejlesztők további reklámokat és felhasználók által létrehozott tartalmakat kapnak, amelyek a teljesítmény legjobb mutatójaként szolgálnak. Az úttörők az Endomondo megalkotói voltak. Felajánlották, hogy versenyeznek abban, aki egy hónap után többet fogyott, megtette a legnagyobb távolságot és még sok minden mást.
 • Stílus játékokhoz. További motivátor a mindennapos és látszólag ismerős dolgok eljátszása. Ez lehet egy űrudüsszia, amely bizonyos távolságot igényel az új világok megnyitásához, vagy egy futó, ahol vérszomjas zombik állnak a sarkán. Ebben az irányban a Paktum megkülönböztette magát, hasonlóan a fogadóirodához, ahol a felhasználó fogadást tesz arra, hogy képes-e egy bizonyos távolságot megtenni;
 • Chatbot. A kifinomult fogyasztók hozzászoktak ahhoz, hogy gyorsan és különösebb erőfeszítések nélkül szerezzenek információt. A virtuális asszisztens felteszi a szükséges kérdéseket, segít azonosítani a betegség lehetséges okait, és a kapott adatok alapján diagnosztizálni. A felhasználót még egy orvoshoz is csatlakoztatják.

A legjobb ingyenes otthoni sportalkalmazások az Android számára

Sworkit Lite

Személyes zsebedzővel soha nem volt ilyen egyszerű megszerezni a szemet gyönyörködtető figurát. Jóga- és edzésprogramokat biztosít. Ez utóbbiak kiterjedt gyakorlóbázist tartalmaznak. Elég kiválasztani, amire szüksége van, meg kell adni az időt, és a képernyőn megjelenik egy profi sportolóval ellátott video utasítás, amely bemutatja, hogyan kell helyesen csinálni.

A feladatsor véletlenszerű napi generálása nem hagyja unatkozni.A Sworkit Lite alkalmazásával az unalom és a túlterhelés egyszerűen nem lehetséges.

Előnyök:

 • eredménymegtakarítás és napi emlékeztető a képzésről;
 • részletes utasítások a gyakorlatokhoz;
 • rugalmas terhelésszabályozás;
 • egyéni órák készítése és szerkesztése, más emberekkel való megosztás képessége;
 • sok testmozgás;
 • a fejlett funkcionalitású pro verzió egy hétig ingyenesen elérhető;
 • költségvetési eszközön is futni fog.

Hátrányok:

 • sokan panaszkodnak a számla regisztrációjával kapcsolatos problémákra;
 • fagyás a műsor alatt lehetséges;
 • a véletlenszerű regeneráció nem a legjobb megoldás a szép tónusú test megszerzéséhez;
 • van fizetett tartalom.

Fogyjon 30 napos otthoni edzés közben

30 nap aktív edzés után a felhasználó tónusú alakot kap. A siker az rugalmas képességekben rejlik, amelyek alkalmazkodnak az egyéni képességekhez. Az első napon a kiválasztott gyakorlatot végre kell hajtani, amíg lehetséges. A kapott adatoktól függően további osztályok épülnek fel, fokozatosan növelve a terhelést. Az ajánlások szigorú betartása növeli az állóképességet és a fizikai erőnlétet.

Előnyök:

 • napi emlékeztető az órákról;
 • az eredmények automatikusan mentésre kerülnek;
 • részletes video bemutató;
 • a teher a lehetőségek függvényében épül fel;
 • felhasználóbarát felület;
 • 3 nehézségi szint;
 • a siker megosztásának lehetősége a közösségi hálózatokon.

Hátrányok:

 • sok reklám;
 • Hiba történt a párosított Google Fit alkalmazással való szinkronizálás során.

MyFitnessPal

A kalóriaszámláló lehetővé teszi az elfogyasztott kalóriák nyomon követését. Ebben segít egy hatalmas adatbázis, amely több mint 6000 ezer terméket tartalmaz. Az egyik legjobb megoldás azok számára, akik úgy döntenek, hogy lefogynak, vagy egészséges életmódot folytatnak. Fiók regisztrálásakor az alkalmazás összegyűjti az összes szükséges információt (életmód, magasság, súly). Érdemes megjegyezni, hogy a MyFitnessPal rákérdez a regisztráció céljára és a kívánt súlyra.

A program nyomon követi az edzéseket és kiszámolja az elköltött kalóriák mennyiségét.

Előnyök:

 • a termékek naponta frissített listája;
 • az információ vonalkód szerinti megismerésének képessége;
 • több platformos;
 • gyors hozzáférés a gyakran használt edényekhez és termékekhez;
 • dolgozzon a Pedometer, Endomondo, Fitbit és még sokan mások mellett;
 • teljes étkezés megtakarítása és újbóli bevezetése;
 • korlátlan saját étkezés.

Hátrányok:

 • nem tartalmaz kész komplexumokat az osztályok számára, csak ellenőrzést és elemzést.

A legjobban fizetett otthoni sportalkalmazások Androidra

Házi edzések

Gyakorlatok összessége a fő izomcsoportok jó állapotának megőrzéséhez. Most nem szükséges meglátogatni az edzőtermet, elég naponta néhány percet szánni az új segédprogramra, és az eredmény nem sokáig várat magára. Minden gyakorlatot saját súlyával hajtanak végre, és nem igényel további felszerelést. Az első bemelegítés és nyújtás az edzés minőségét egy újabb szintre emeli. Részletes képzési anyaggal nem lesz kérdés.

Előnyök:

 • a sajtó, a mellkas, a karok, a lábak és az egész test izmainak megerősítése;
 • az edzésadatokat automatikusan rögzítik;
 • emlékeztetők beállítása;
 • a testtömeg változásának kényelmes grafikonja;
 • ingyenes verzió elérhető;
 • Súlykontroll;
 • alkalmas kezdőknek és szakembereknek.

Hátrányok:

 • az ingyenes verzió sok hirdetést tartalmaz;
 • reggel 7-kor és azt megelőzően lehetetlen emlékeztetőt beállítani;
 • magas ár;
 • az elégetett kalóriák számítása nem mindig megfelelő.

Adidas edzés

Új mércét állít fel az edzés minősége és kényelme szempontjából. Ezek megvalósításához nem kell meglátogatni az edzőtermet, vagy drága felszereléseket vásárolni. Az Adidas Training a felhasználó igényei szerint hajtja végre a forgatókönyvet (fogyjon le, tartsa jó formában a testet).

Az első indításkor meg kell adnia a magasságot, a súlyt és el kell indítania a teszt edzést. Ez feltárja a felkészülés mértékét és segít az optimális képzési program megfogalmazásában.

Számos edzési mód áll rendelkezésre:

 • megkönnyebbülés sajtó 6 hét alatt;
 • egészség és erő 3 hét alatt;
 • tónusos test 6 hét alatt;
 • a test átalakulása 12 hét alatt;
 • szorítsa a maximumot;
 • konstruktőr.

A képzési bázis több mint 180 videofelvételt tartalmaz HD minőségben.

Előnyök:

 • szinte teljes osztályok;
 • intuitív felület;
 • tippek a tápláló egészséges étrendhez;
 • felhasználók fotóinak megtekintése formátum előtt / után. Kívánt esetben ilyen személyes képek létrehozása;
 • a bemondó bejelenti az óra kezdetét és biztat;
 • heti fotójelentés az előrehaladás azonosítására;
 • ajánlások az egészséges étrend elkészítéséhez;
 • egyszerű és hatékony testtömeg-gyakorlatok.

Hátrányok:

 • magas előfizetési költség havonta;
 • egy videó lecke feltöltésének szükségessége óránként minden alkalommal;
 • a tévékép kimenete nem működik megfelelően az Android rendszeren.

Nike Training Club

A Nike azért küzd, hogy új közönséget vonzzon termékeihez, és kiad egy azonos nevű alkalmazást. Ennek egyetlen célja az otthon edzők megsegítése. A programok széles skálája könnyen helyettesítheti a személyi edzőt. Itt vannak jógaórák, az állóképesség növelésére szolgáló komplexek, sőt olyan híres sportolók programjai, mint Cristiano Ronaldo, Isaiah Thomas, Sidney Leroux. A Nike Training Club lehetőséget ad arra, hogy sztárnak érezze magát, és megtapasztalja mindennapi munkájukat.

Az edzések 30-60 percig tartanak. A szükséges információkat rövid videók mutatják be, amelyekben az edző bemutatja a gyakorlatokat és kommentálja a kulisszák mögött zajló eseményeket, kiemelve a figyelmet igénylő fontos pontokat és meghirdetve az időzítést.

Az előfizetés további tartalmat tartalmaz. Ide tartoznak a professzionális edzők tanácsai, a táplálkozási és wellness-irányelvek, valamint a legközelebbi márkás áruház elhelyezkedése a Nike cipőkhöz, táskákhoz, zoknikhoz és egyebekhez.

Előnyök:

 • Orosz nyelv;
 • egyszerű és egyértelmű magyarázatok;
 • az eredmények automatikus rögzítése;
 • több mint 185 tevékenység;
 • ingyenes verzió.

Hátrányok:

 • nincs ellenőrzés Google-fiókon keresztül;
 • nem mutatja megfelelően a futási sebességet;
 • a felhasználók jelentenek kisebb fagyásokat.

A legjobb ingyenes otthoni sportalkalmazások iOS-hez

Fitbit edző

Elsősorban az azonos nevű intelligens órák tulajdonosainak szól. Ennek ellenére azok számára is érdekes, akiknek követniük kell az aktivitást és formában kell lenniük. Hang- és videóanyagok otthoni, kültéri és edzőtermi edzéshez. 2018-ban az alkalmazás Windows 10 és Xbox One rendszereken debütált. 3 edzéscsomagot kínálnak: napi edzés, fitnesz, fogyás és aktív mozgás előre. Az ingyenes csak az utolsó lehetőség. Ez egy kezdő tanfolyam tapasztalt oktatók vezetésével.

Előnyök:

 • intuitív felület;
 • egyéni tevékenységkövető;
 • sok tananyag;
 • fitnesz edzés;
 • kezdeti 8 perces teszt a lehetőségek azonosítására és a gyakorlatok kiválasztására.

Hátrányok:

 • valóban csak egy sorozatban tárul fel azonos nevű órával;
 • az ingyenes anyagok csak a kezdők számára relevánsak.

Digifit iCardio

A program azok számára releváns, akik fogynak. Kompatibilis az Apple Watch, a Polar, a Scosche, a Mio és más hasonló pacemakerekkel. Elég, ha a készüléket Bluetooth-on keresztül párosítja a telefonnal. A pulzuskövetés lehetővé teszi az optimális terhelés kiválasztását és a problémás területek megjelölését.

Előnyök:

 • a nap folyamán végzett tevékenység nyomon követése (megtett távolság, lépések száma, elégetett kalóriák stb.);
 • GPS útvonalak szabadtéri tevékenységekhez;
 • állapotfigyelés (súly, vérnyomás, nyugalmi pulzus, alvás);
 • integráció a Google Fit, Fitbit, Misfit, MyFitnessPal, Withings szolgáltatással;
 • lehetőség az eredmények megosztására a közösségi hálózatokon.

Hátrányok:

 • problémák vannak az Apple Watch-hoz való csatlakozással;
 • gyorsan lemeríti az akkumulátort.

Runtastic

Klasszikus, amelyet nem kell bemutatni. A felhasználói ajánlásoknak megfelelően változott.

A többplatformos segédprogram minden futó ember számára hasznos lesz.Fő feladata a fitnesz karkötő teljes cseréje. A megvalósítás számos okostelefonba épített érzékelőnek köszönhetően lehetséges. A megtett távolság alapján követi a gyakorló mozgásának ütemét. A fejhallgató jelentős csökkenésével az alkalmazás bekapcsolja a zene motiválását. A zenetár külön alakul.

Dieter Bauman olimpiai bajnok részt vett a szolgáltatás létrehozásában. Kifejlesztett egy speciális edzéscsomagot azok számára, akik kézzelfogható sporteredmények mellett döntenek. Bizonyos szintű fizikai alkalmasságot igényel a felhasználótól.

Előnyök:

 • Apple Watch kompatibilitás;
 • adatrögzítés (útvonal, távolság, eltelt idő, kalóriafogyasztás és sebesség);
 • a mozgás ütemezése a lefektetett útvonal mentén;
 • mód a lusták számára (a szkriptek a rutint egy érdekes küldetéssé alakítják);
 • könnyű tanulás;
 • megengedett a pulzusmérő csatlakoztatása;
 • futtasson kísértettel extra motivációért;
 • rugalmas beállítások.

Hátrányok:

 • nincs élelmiszer-ellenőrzés;
 • egyetlen hang sem kéri oroszul;
 • vitatott legújabb frissítés.

A legjobban fizetett otthoni sportalkalmazások iOS-hez

RockMyRun

Zenei kíséretet nyújt a futáshoz és egyéb edzésekhez. A hang tempója a sebességtől függ. Lenyűgöző médiatárat mutat be. Mindenki kiválaszthatja az edzéshez megfelelő hátteret. Annak ellenére, hogy nyugati közönségnek szól, a fejlesztők nem zárták ki az új számok offline hozzáadásának lehetőségét.

Előnyök:

 • egyszerű felület;
 • a csatlakoztatott pulzusmérő figyeli a szívverést;
 • nagy médiatár;
 • Gyűjtemények letöltése és meghallgatása online;
 • a lejátszási sebesség a futás sebességéhez vagy lépéseihez igazodik.

Hátrányok:

 • akár 30 perces lejátszási listák állnak rendelkezésre ingyenes verzióban, a nagyokhoz előfizetés szükséges;
 • lehetetlen teljes mértékben megtekinteni a hanglapot;
 • nincsenek kész komplexumok, csak háttér-támogatás;
 • A próbaverzió tele van hirdetésekkel.

Freeletics

Piacvezető Európában. Fejleszti az agilitást, az állóképességet, enyhíti a túlsúlyt, erősíti a testet.

Az eredményt az egyes gyakorlatok helyes kiválasztásával érhetjük el, amelyek a megadott komplexus szerint váltakoznak. Legtöbbjük a felhasználó súlyával dolgozik, és nincs szükségük további drága felszerelésekre, kivéve a vízszintes sávot, amely otthoni helyettesítővel és futással rendelkezik.

A fő különbség a versenyzőktől az egyszerű mechanikai gyakorlatok, mindenki számára ismerős, aki reggeli gyakorlatokat végez. A siker a motivációban és az irányításban rejlik.

Előnyök:

 • a megvalósítás ellenőrzése a jellemzői és az átlagos eltöltött idő alapján;
 • kiterjedt bázis video anyaggal;
 • egyedi programok;
 • edzés időtartama - 5 és 45 perc között;
 • jól lefordítva oroszra;
 • az eredmény előmozdítása;
 • speciális program kezdőknek;
 • audio coaching a motiváció és a hangulat növelése érdekében.

Hátrányok:

 • a hanganyagot nem fordítják le;
 • nincs verzió felülvizsgálatra;
 • nincs képzési statisztika;
 • nem követi az ételeket;
 • nem felhasználóbarát felület;
 • sok előugró ablak és megerősítés a képzés folytatásához.

Hét

Az egyedülálló módszertan napi 7 percnél többet nem igényel az órákon. A fejlesztők biztosítékai szerint ez elegendő a maximális előny eléréséhez. A meggyőződés tudományos kutatáson alapul. A testmozgáshoz székre, falra és jobb vágyra van szükség. Az alkalmazás több mint 200 gyakorlatokkal és videókkal rendelkezik.

30 másodpercet kap a feladat elvégzésére, 10 perc után pedig a pihenésre. Az edzés (kör) 10 gyakorlatot tartalmaz. Számuk növekedése elérhető a beállításokban.

Előnyök:

 • nincs szükség további felszerelések vásárlására;
 • intuitív felület;
 • nem írnak elő előfizetést;
 • motivációs rendszer, egy nap kihagyása 3 életből 1-et el fog veszni; amint elfogynak, mindent elölről kell kezdenie;
 • a munkához nincs szükség internetre;
 • emlékeztetők engedélyezése;
 • egyszerű és egyértelmű magyarázatok;
 • képesség arra, hogy kapcsolatba lépjen más felhasználókkal szerte a világon;
 • szinkronizálás az iCloud-szal.

Hátrányok:

 • magas előfizetési költség;
 • nincsenek programok az egyes izomcsoportok edzésére;
 • sokan panaszkodnak hálózati problémákra;
 • a gyakorlat teljesítményének egy szögből történő bemutatása nem mindig egyértelmű;
 • lehetnek ellentmondások a gyakorlat neve és a javasolt animáció között.

Egy modern ember számára egyre nehezebb időt találni a kondíció fenntartására. Az otthoni munka, az otthon eszeveszett ritmusában élve szinte lehetetlen pár órát faragni az edzőteremben végzett gyümölcsöző gyakorlatokra. A kütyük éves fejlesztése megoldotta ezt a problémát. A bemutatott top tartalmazza a legjobb fitneszalkalmazásokat a modern modulok vezető platformjain. Mindegyikük csak a pozitív oldalon bizonyult, amit számos dicsérő értékelés bizonyít.

HAGYJON ÁTTEKINTÉST

Kérjük, írja be megjegyzését!
Kérjük, írja ide a nevét