A legjobb szoftver a számítógép hangjának javítására 2020-ra

0

Számítógép vásárlásakor az ember gyakran próbál pénzt megtakarítani a hangszórókon. Ezért gyakran előfordul, hogy a fő hangszórókon alacsony a hang vagy a sípolás problémája. Nem szabad kétségbe esni és megfontolni a drágább termékeket, mivel néhány problémát szoftver old meg. A "best-hu.designuspro.com" webhely szerkesztői elkészítették Önnek a legjobb programok értékelését, hogy javítsák a számítógép hangzását 2020-ig.

Elméleti rész

A hangszórók költségei befolyásolják a minőséget - ezt fontos megérteni, de nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy egyes beépített hangszórókkal rendelkező laptopok képességei csökkentek. A szabadon elérhető speciális szoftver képes teljes mértékben felszabadítani az erőt.

Ahhoz, hogy megértsük, hogyan történik az amplifikáció, fontos megérteni az elméletet. Ez a tudás segít Önnek a berendezés gyors és hatékony konfigurálásában. Egy számítógépben több fő elem felelős a minőségért:

 • Hangkártya. Ez a chip fő összetevője, amelyre telepítve van, az átvitt hang attól függ. Egyes gyártók programszerűen szűkítik ennek az eszköznek a képességeit, hogy az többször is tovább éljen.
 • Kártya-illesztőprogram. A legtöbb fejlesztő speciális eszközöket alkalmaz a hangerő önbeállításához és a teljesítmény javításához a termékben. De a beépített szoftver funkcionalitása időnként korlátozott, ami a legtöbb felhasználó számára nagy hátrányt jelent.
 • Harmadik féltől származó szoftver. Ez egy profibb fülke. Fontos itt megérteni, hogy vannak olyan programok, amelyek jelentősen megnövelik a frekvenciajellemzőket vagy hasonlókat, és vannak, amelyek ugyanúgy működnek, mint az illesztőprogramok. Ez utóbbiak a leggyakoribbak az ingyenes hozzáférés miatt, ingyenesen letölthetők bármely portálról.
 • Akusztikus rendszer. Ez a fő elem, és nélküle lehetetlen hangot kiadni a számítógépre. Meg kell érteni, hogy a minőség az akusztika típusától is függ. Ha egy személy drága felszerelést használ, akkor a potenciál 100% -osan kiderül, semmiféle zihálás és tőkehal nem zavarja a kényelmes munkát vagy a filmnézést.

A fentiekből arra következtethetünk, hogy egy laptop és asztali számítógép hangját speciális szoftverek és berendezések segítségével generálják. Azonban nem mindenki jöhet bármikor a boltba és vásárolhat prémium hangszórókat. Ezért néhány fejlesztő javítja a firmware-t, gyakran egy másik program burkolata alatt, átírja a kódokat, létrehoz egy érthető hangszínszabályzót stb.

Bárki dolgozhat ezekkel az alkalmazásokkal. Fontos azonban megérteni, hogy minden javulásnak vannak bizonyos következményei. Például az egyik frekvencia növelésével a másik érték rosszabbra változik. Bizonyos esetekben torzulás következik be, míg másokban a hangerő csökken.

A fejlődés egyszerű módja

A szokásos hangerőszabályzó az óra mellett található panelen található. Két fő funkciója van:

 • Beállítja a hangerőt. Ehhez kattintson a bal egérgombbal az ikonra, és válasszon ki egy adott paramétert;
 • Kissé javítja a paramétereket, ehhez elindul a megfelelő ablak. A tulajdonságok számos további opcióval való megnyitásához jobb gombbal kell kattintania az eszközön.

Először a keverőt ellenőrzik, mivel fő feladata az egész hangszórórendszer hangereje, és felelős a játékok, böngésző stb. Hangszintjének értékéért is.

Ha itt minden rendben van, a csúszkák magas szinten vannak, akkor a problémát a további tulajdonságokban kell keresni. Ehhez nyissa meg a "Hangbeállítások" lehetőséget. Válassza ki az érdeklődő részt és nyissa meg. Az asztalon megjelenik egy ablak, ahol két fül hasznos lehet: Fejlesztések és Kisegítő lehetőségek.

A hangerő növeléséhez elegendő bekapcsolni a „Hangkiegyenlítést”, egyes esetekben a „Hangerő kompenzálása” opció segít. Ezek a paraméterek nagy nyereséget biztosítanak, minimális torzítással, lehetővé téve az érték biztonságos növelését.

Akinek ez nem elég, akkor használhatja a hangszínszabályzót. Fontos azonban megérteni, hogy a szakemberek számára jobb, ha ezt a programot használják, mivel amikor az összes csúszkát a legfelső pozíciókba csavarja, az ember nem tudja elérni a kívánt hatást, de torzulást és zihálást fog kapni 100% -os valószínűséggel.

Az Equalizer egy egyedülálló eszköz, amely segít a megfelelő és kívánt hangzás létrehozásában. Meg kell azonban érteni, hogy ez sok időt igényel. Ezenkívül nem lehet rendkívüli körülményeket létrehozni, mivel a hangszórók nem fognak ellenállni az ilyen terheléseknek és meghibásodnak. Különösen, ha laptop hangszórókat használnak.

Előfordulhat, hogy egyes felhasználók nem rendelkeznek ezzel a lapfüllel. De ehelyett van egy teljes értékű szoftver, amelyet automatikusan telepítenek a számítógépre. Leggyakrabban a Realtek hangkártyával rendelkező laptopokban és számítógépekben található.

Ha nincs ilyen alkalmazás, akkor könnyen letölthető a gyártó hivatalos weboldaláról. A program megnyitása után két panel jelenik meg az ember előtt: a jobb oldali az equalizer vezérlésére szolgál, míg annak beállításai sokkal magasabbak, mint a szokásosaké, a bal oldali hozzáférést nyit az egyes frekvenciák erősítéséhez.

A maximális hatás érdekében az összes csúszkát a határig emelheti. Természetesen a torzítás és a ropogás megnő, de a hang is 200% -kal magasabb lesz. Ezért megtenni vagy sem, mindenki maga dönt.

Amikor a paramétereket hangsúlyosabbá kell tenni, akkor a „Voice”, „Movie” vagy „Music” beállításokat kell használnia. Néhány érték már ott van beállítva, ami automatikusan javítja a beállításokat.

A legjobb univerzális erősítők minősítése

Ezek a programok abban különböznek egymástól, hogy automatikusan alkalmazkodnak az egyes zenei kompozíciókhoz vagy filmekhez. Valós időben működnek, ami csökkenti az időköltségeket, és lehetővé teszi a tulajdonos számára, hogy torzítás és különféle zihálás nélkül élvezhesse a kényelmet.

Hangerősítő

Megfelelő lehetőség, amely két változatban található: Próba és fizetős. A kezelőfelület teljesen oroszosított és mindenki számára érthető. A hosszú beállítások és az egyes paraméterek tanulmányozása a múltban marad, csak le kell tölteni, telepíteni és megnyitni. Ezt követően válassza ki az "Indítás automatikusan a Windows indításakor" beállításokat.

Előnye, hogy a szoftver képes ötször növelni a hangerőt, miközben a munka minimális torzítással zajlik. Minden népszerű alkalmazással működik. A Sound Booster a hangot nemcsak hangossá, de jelentősen javítja is. Ehhez kövesse az utasításokat. A paraméterek lépésről lépésre történő megváltoztatása még egy kínai beszélő hangját is megváltoztatja. Ezen túlmenően a gyorsbillentyűkkel történő konfigurálás is támogatott, ami jelentősen leegyszerűsíti a működést.

Eladási ár: 19,95 USD-tól. A próbaidő két hétig tart.

Előnyök:

 • Széles funkcionalitás;
 • Könnyű testreszabás;
 • Növelje a hangerőt ötször;
 • Minőségi szűrők;
 • Automatikus indítás.

Hátrányok:

 • Rövid próbaidőszak.

Hall

Egy másik legjobb lehetőség, amely többször leegyszerűsíti a beállítást. Nagyszámú szűrővel működik, amelyek lehetővé teszik a kívánt érték gyors kiválasztását. Ennek a szoftvernek a használatakor az ember könnyedén javíthatja bármely hangszórórendszer fő mutatóit.

A fő feldolgozó modulok a következőket tartalmazzák:

 • 3D hang. Ez a beállítás térhangzást ad a kompozíciónak. A közelmúltban ez az egyik népszerű funkció, amely lehetővé teszi a "jelenléti hatás" elérését. Alapvetően az opció az operatőr nézésére összpontosít. Amikor a felhasználó bekapcsolja, észreveszi a különbséget, mivel a hang minden oldalról körülveszi őt, ami pozitív hatással lesz az érzékelésre.
 • Az Equalizer egy jól ismert opció, amely minden alkalmazásban megtalálható. A csúszkáknak köszönhetően az ember bármilyen kompozíciónak egyedi hangzást ad, könnyű eltávolítani a dobokat vagy a hangokat, a lényeg az, hogy tudjuk, mit kell befolyásolni.
 • Hangszórókorrekció - Ez a beállítás a hangszórók rezonanciájának szabályozásához szükséges. Ezzel a paraméterrel egy személy időnként növelheti a hangerőt.

A bemutatott lehetőségek mellett számos kiegészítő lehetőség is létezik. Például egy virtuális mélynyomó teljesen helyettesítheti a valós egységet, és a Fidelity vezérlés visszaállítja a zenei kompozíciók készítésének során elveszett frekvenciát és intenzitást. Az utolsó lehetőség alkalmasabb az audiofilek számára, az átlagos felhasználó számára ez nem olyan fontos.

Előnyök:

 • Különböző beállítások;
 • Saját preseteket hozhat létre;
 • A program harmadik féltől származó alkalmazásokban használható;
 • Intuitív felület.

Hátrányok:

 • Fizetett.

SRS Audio SandBox

Minőségi termék, amely többször javíthatja a hangzást. Ezenkívül nagy előnye, hogy hétköznapi felhasználók számára készült, és nem igényel szakmai ismereteket. 6 fő modul létezik, amelyek megváltoztatásával a tulajdonos eléri a tökéletes hangzást.

Ezenkívül számos további mód is támogatott, amelyek hasznosak lehetnek játék közben, zenehallgatás vagy filmnézés közben. A pontosabb beállításhoz ki kell választania a használt eszköz típusát, ekkor a program képes lesz létrehozni az ajánlott paramétereket.

Előnyök:

 • Könnyű működés;
 • Finomhangolás;
 • Szép fejlődés;
 • Több tucat preset.

Hátrányok:

 • Rövid próbaidőszak.

FxSound Enhancer

Ingyenes és jó minőségű szoftver, amely számos számítógépen hasznos lesz filmek vagy zenék lejátszásához. Az alkalmazás nem csak felerősíti a hangot a számítógépen, hanem javítja a hangot.

A működés elve nagyon egyszerű. Tehát, ha egy személy a legjobb hangminőséget akarja elérni, akkor a legjobb, ha a HD beállítást használja, ehhez csak indítsa el a programot, és nyomja meg egy speciális gombot, amely automatikusan létrehozza a legjobb paramétereket.

Az FxSound Enhancer telepítésével az ember azonnal képes megszüntetni a csendes hangzással kapcsolatos problémákat, felerősíti a mélyhangokat és ötször növelheti a hangerőt. Ezenkívül a program több tucat feldolgozási móddal rendelkezik, amelyek optimalizálják a hangot az összes alkalmazásban.

Ezenkívül a program képes minden hangsugárzó rendszerrel és bármilyen típusú hangszóróval működni. Az alkalmazás támogatja a fejhallgató funkcióit. Ez minden készülékben a legélvezetesebb hangot hozza létre.

Előnyök:

 • Egyszerű felület;
 • Szép fejlődés;
 • Különböző beállítások;
 • Torzítás és zihálás nélkül erősíti.

Hátrányok:

 • Nincsenek kritikus hibák.

2. kötet

Ez a legjobb alternatíva a standard vezérlőrendszerrel szemben. Ennek a szoftvernek a segítségével az ember könnyedén beállíthatja a hangot a saját ízlése szerint, miközben a torzítás minimális lesz. A program minden számítógépen működik.

Előnyök:

 • Kényelmes szintjelző;
 • Könnyű testreszabás;
 • Ingyenes licenc.

Hátrányok:

 • Nem található.

AudioRetoucher

Egyszerű program, amely képes a hangfelvételek hatékony feldolgozására és javítására. Az alkalmazás tökéletes azoknak a kezdőknek, akik nem akarnak percekig a számítógép mellett ülni a tökéletes egyensúly keresésére. Az AudioRetoucher az összetett beállításokat intuitívabbakkal helyettesíti, lehetővé téve a paraméterek nagy sebességű megváltoztatását.

Az alkalmazás lehetővé teszi a magas, mély hangszín és egyéb fontos hangparaméterek megváltoztatását. A felhasználó pár művelet során kiváló minőségű hangot kap.A felület még a tapasztalatlan felhasználók számára sem vet fel kérdéseket. Minden rendkívül egyszerű és világos, annak megértéséhez, hogy ez vagy az az elem felelős, egyszerűen kattintson rá. A munkát a Windows operációs rendszeren végzik.

Előnyök:

 • Nem kötelező vásárolni;
 • Intuitív felület;
 • Egyszerű beállítások;
 • Nem foglal sok helyet a lemezen.

Hátrányok:

 • Újoncoknak.

A legjobb 3 legjobb hangjavító szoftver

Hangerősítő

Kiváló szoftver, amely lehetővé teszi a hang- vagy videofájl hangerejének gyors és könnyű beállítását. Ezenkívül a program jellemzője, hogy a felhasználó nemcsak növelheti a hang értékét, hanem alacsonyabbá is teheti azt, különösen az audio esetében, ahol a hangerőt kezdetben növelik. Egy személy tízszeresére növelheti az értéket, ami rekord az ilyen alkalmazásoknál.

A megjelenés minden felhasználó számára világos, mivel a felület a népszerű minimalista stílusban készült. A hangerő beállításához egyszerűen válasszon ki egy fájlt, mozgassa a csúszkát a kívánt oldalra, majd mentse el az eredményt. Ezzel véget ér az akció.

Az egyetlen hátrány, hogy egy személy nem hallgathatja meg előre a kész eredményt. Várni kell a szerkesztés végéig. Ezenkívül fontos megérteni, hogy a hangerő növelésével nő a zaj, ami befolyásolja az észlelést. Ezért nem ajánlott a csúszkát a maximális értékre állítani, jobb, ha kiegyensúlyozottabb lehetőséget talál.

Előnyök:

 • A legjobb szoftver a szegmensében;
 • Minimalista felület;
 • Nagy fejlődés.

Hátrányok:

 • Nem található.

Vakmerőség

Népszerű és multifunkcionális szerkesztő, amely segít néhány másodperc alatt elvégezni az összes szükséges beállítást. A program használatával az ember könnyedén mozgathatja: a hangsáv különböző részeit, különálló darabokra vághatja a fájlt, használhat szűrőket (amelyek segítenek a legjobb hang elérésében), eltávolíthatja a felesleges zajokat stb.

Pozitívumként említhető, hogy több száz plugin van, amelyeket kifejezetten ehhez a programhoz írtak. A népszerű operációs rendszerekkel végzett munka támogatott. Ezenkívül a program tökéletesen kiegészíti az előzőt. Vagyis egy személy kibővíti a felvételt, nagy mennyiségű zajt fogad és megszünteti azokat az Audacity révén.

Előnyök:

 • Több száz beépülő modul;
 • A beállítások széles skálája;
 • Egyszerű felület;
 • Népszerű program.

Hátrányok:

 • Nem található.

mp3DirectCut

Ha egy személy könnyű alkalmazást keres, akkor ez a minőség és a funkcionalitás megfelelő példája. Bárki képes megbirkózni ezzel a programmal, ehhez fontos, hogy minimális erőfeszítéseket tegyen. Az Mp3DirectCut Windows rendszeren fut és támogatja az orosz nyelvet.

Előnyök:

 • Nem foglal sok helyet;
 • Egyszerű felület;
 • Jó hangjavulás.

Hátrányok:

 • Nem található.

Végül

Mindenki szeretné élvezni a hangot, nem hallani zihálást, amely dallamra vagy hangra emlékeztet. Ezért fontos, hogy ne csak dolgozni tudjunk az alkalmazásokkal, hanem jó hangszórórendszert is vásárolni. Ha van tapasztalata a minősítésben leírt programok használatáról, vagy további érdekes javaslatokkal rendelkezik, mondja el nekünk erről a megjegyzéseket.

HAGYJON ÁTTEKINTÉST

Kérjük, írja be megjegyzését!
Kérjük, írja ide a nevét

Elolvastam a feltételeket Felhasználói Szerződés *