Az önhordó szigetelt huzal szerelvényeinek legjobb gyártói 2020-ig

0

Az energiaszektorban önhordó szigetelt vezetékeket használnak, más módon SIP-nek hívják őket. Több mint 40 éve használják ezen a területen, mert garantálják a megbízhatóságot, a biztonságot és a problémamentes működést. Nekik köszönhetően az elektromos energia szállítása minimális időt vesz igénybe.

Az ilyen huzalok fő előnye az egyszerűségük, mivel több vezető alumíniumból áll, és egyetlen köteget alkotnak. A nagyobb biztonság érdekében minden elem szigetelt, polietilén héjjal van ellátva. Minőségi hardvert kell használni a teljes rendszer támogatásához. Ezért a "best-hu.designuspro.com" oldal szerkesztői elkészítették Önnek az önhordó szigetelt huzal szerelvényeinek legjobb gyártóinak minősítését 2020-ra.

Mi a SIP és annak előnye

Annak megértéséhez, hogy egy ilyen kialakítás miért igényel külön szerelvényeket, fontos tudni, hogy mi minősül önhordó szigetelt vezetéknek. Leggyakrabban két vagy négy eres kábelről van szó, amelyet köteggé csavarnak, és alumíniumötvözetből készül. A szigetelőanyag polietilénből vagy hasonló hőre lágyuló anyagból készül. A termékek 90% -ának van egy nulla magja, ahol van speciális acélmag. A többi rész fázisú, színük eltér, de leggyakrabban fekete vezetékeket képviselnek, amelyeket keresztmetszeti terület oszt el.

A fő előny az, hogy az összes vezető egyetlen szerkezetbe van kapcsolva, ami megakadályozza a rövidzárlat kockázatát erős szél esetén, és minimalizálja a télen fagyott jégdarabok miatti törés kockázatát is. Ennek köszönhetően a vezetékek bármilyen területen használhatók; sem a nap, sem a tűz, sem az eső nem rontja az elektromos energia jó minőségű szállítását. Ezenkívül a kábel nagyon ellenáll a mechanikai igénybevételeknek.

Az üzletekben 5 típusú SIP található:

 • SIP-1. A modell 380 V feszültséggel működik. 3 vezető van alumíniumötvözetből, a szigetelő réteg polietilén. Nagy a napfénynek való ellenállása. 4 mag van (nulla), acél magból készül, nincs szigetelve.
 • SIP-2. Az előző változattól eltérően itt minden magnak megbízható szigetelő rétege van.
 • SIP-3. Ez egymagos acél-alumínium huzal, a szigeteléshez fénystabilizált anyagot használtak, amelyet polietilénhez kötöttek.
 • SIP-4. Minden mag erős szigeteléssel rendelkezik, amely ellenáll a hőhatásoknak. Nincs támogató mag.
 • SIP-5. A modell gyakorlatilag nem különbözik az előző verziótól, az egyetlen különbség az, hogy a szigetelés térhálósított polietilénből készül.

Fontos tudni, hogy mikor van a T betű a huzaljelölés végén, ez azt jelzi, hogy a felhasznált szigetelés ellenáll a hőmérsékletnek. A előtag - a nulla mag speciális szigeteléssel rendelkezik. A H szimbólum azt az anyagot jelöli, amelyből az áramvezető vezetők készülnek, leggyakrabban alumíniumból. Szinte az összes SIP névleges feszültsége megegyezik és 1 kV-ot tesz ki, csak a SIP-3 modell esetében éri el a 35 kV-ot.

A SIP fő előnyei a következők:

 • Könnyű telepítés, a lényeg, hogy jó szerelvények legyenek;
 • Annak a ténynek köszönhetően, hogy az embernek nem kell pénzt költenie további támogatásokra, ez pénzt takarít meg a csatlakoztatásra és a karbantartásra;
 • Közvetlenül a ház falára lehet felszerelni, mivel a megnövekedett szigetelés kizárja a vezetékek károsodását;
 • A minimális élettartam eléri a 30 évet;
 • A SIP használatával megfeledkezhet az elektromos energia veszteségéről;
 • A nedves hó, valamint a jég már nem okoz további problémákat;
 • Ahhoz, hogy a vezetéket be lehessen vezetni a házba, ez nem igényli a működő elektromos berendezés kikapcsolását; mindent gyorsan és egyszerűen végeznek.

Ezenkívül egy ilyen kábel képes -60 és +50 fok közötti hőmérsékleten működni, ami pozitív pont. Az önhordó szigetelt vezetéknek a házba történő végrehajtásához elegendő, ha a hőmérséklet nem csökken -20 fok alá, akkor a munka problémamentesen zajlik.

SIP szerelvények, mit kell tudni?

Az önhordó szigetelt huzalok szerelvényei egyedülálló termék, amelyet három fő feladat ellátására terveztek:

 • A vezeték rögzítése lakóépületek vagy ipari létesítmények falán;
 • A kábelek egyesítése egy villamosenergia-rendszerben;
 • Vezetők elválasztása több épületben történő vezetéshez.

Az önhordó szigetelt huzalerősítés fő feladata a megbízható és biztonságos elektromos átvitel biztosítása a felsővezetékeken, valamint a fényforrásokon keresztül, a maximális feszültségtől függetlenül. A szerkezet előállításához olyan speciális anyagokat használnak, amelyek rendkívül ellenállnak a különféle mechanikai terheléseknek, továbbá nincsenek kitéve korróziónak és más természeti jelenségeknek. Ha a gyártó jó fémet használ a szerelvények létrehozásához, akkor a minimális élettartam 50 év lesz, különösebb karbantartás nélkül.

Tudnia kell, hogy a szerkezetet a műszaki dokumentumok és az általánosan elfogadott szabványok szerint gyártják, amelyeket 1996-ban fejlesztettek ki, és azóta sem történt jelentős változás. A szabályozási dokumentumok feltüntetik: milyen anyagból készül a berendezés, számos elfogadhatatlan hiba, műszaki előírások és hasonló kritériumok.

Az ilyen feltételek kialakítását az Európai Villamos berendezések szabványosítási bizottsága végezte. Ez az ismeret segít a vevőnek abban az esetben, ha kétségbe vonja az eladó őszinteségét, akkor joga van dokumentumot követelni, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a megadott jellemzők teljes mértékben megfelelnek-e a vonatkozó szabványoknak.

Az erősítés önhordó szigetelt huzaljának fő elemei

A szerkezet több fő csoportba tartozik, amelyek nélkül nem lehet magas színvonalú telepítést végrehajtani.

Elágazó piercing bilincsek (ZPO)

Az elemet axiális terhelés nélküli rögzítésre tervezték, emellett a kábelek elágazásának fő terméke, és megkönnyíti az előfizetői vezetékek csatlakoztatását. Az átszúrás az érintkezőlapok fogainak köszönhető, amelyek ki vannak téve és szoros elektromos érintkezést hoznak létre.

A megfelelő meghúzási nyomaték felelős a csatlakozás nagy megbízhatóságáért. A telepítést működő távvezetéken hajtják végre, nem szükséges kikapcsolni az áramot. A jó kialakítás miatt a nedvesség nem jelent problémát. A szigetelést szintén nem kell eltávolítani.

Közepes felfüggesztés készlet (sebességváltó)

Ezt az elemet úgy tervezték, hogy támogassa a szigetelt hordozóvezeték rögzítését. Polimer kapcsból készül, amely jó szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Különböző az időjárási és éghajlati viszonyokkal szembeni ellenálló képességében.A nagyobb megbízhatóság érdekében a konzol alumíniumötvözetből készül.

Közepes tartó bilincs (PPZ)

Az alkatrész az SIP szigetelt semleges csatlakozására szolgál, legfeljebb 1 kV-ig. Önhordó huzal felfüggesztésére szolgál a köztes tartókon 60 és 90 fokos szögben (típustól függően). A vezeték rögzítéséhez speciális állítható bilincset használnak. A csatlakozás teljesen mozgatható, amely lehetővé teszi a rögzítő különböző irányú mozgatását.

Horgonybilincs önhordó rendszerhez (ZAN-4)

Az alkatrész melegen horganyzott acélból készül, valamint külső anyagból, amely ellenáll az UV sugárzásnak és a csapadéknak. Enélkül nem lehet elképzelni semmilyen szerkezetet, mivel fontos szerepet játszik a vezetők rögzítésében.

Tartó horgonybilincsek rögzítéséhez (KA)

A termék tartós alumíniumötvözetből készült monoblokk. A rögzítést két 14 és 16 mm átmérőjű csavar segítségével hajtják végre. A tartókonfiguráció megkönnyíti a támasz mozgatását.

Szigetelt alumíniumból és rézből készült csúcsok (NIAM)

Ezt az elemet szoros lezárásra tervezték, hogy megakadályozzák a széllökések vagy az időjárás negatív hatásait. A cső alakú rész alumíniumból készül. A penge, ahol a rögzítő furat van, speciális rézből készül. A szigetelő rész polimerből készül, amely ellenáll a napfénynek.

Rögzítők

Ez a kategória a következőket tartalmazza:

 • Szerelőhorgok;
 • Csavaros horgok;
 • Rozsdamentes acél rögzítő szalag;
 • Kapcsos zárójel;
 • Bugels;
 • Esztrichek.

A leírt elemek nélkül lehetetlen bármilyen telepítési munkát elvégezni. De még a rendelkezésre álló anyagok mellett is fontos, hogy az utasításoknak megfelelően cselekedjünk az előre nem látható körülmények elkerülése és az elkövetkező évtizedek alatt végzett munka elvégzése érdekében. Fontos megjegyezni azt is, hogy a telepítési műveleteket magas feszültséggel hajtják végre, és tilos figyelmen kívül hagyni a biztonsági óvintézkedéseket.

A legjobb orosz beszállítók és gyártók minősítése az önhordó szigetelt huzal szerelvényeihez

BINABI társaság

A nagyfeszültségű alkatrészek, valamint az önhordó szigetelt huzalok szerelvényeinek egyik legjobb szállítója. A társaság 2000 eleje óta működik, és ezalatt az orosz piacon a legjobbak és a legfelelősebbek közé tartozott.

A személyzet villanyszerelőket és munkavállalókat alkalmaz, akik legalább 5 évig rendelkeznek hasonló iparági tapasztalattal, ami profi alkalmazottakká teszi őket. A vállalat a legjobb minőségű és alacsony árú termékeket kínálja, amelyek lehetővé teszik, hogy rövid időn belül kiválassza a legjobb lehetőséget. Ha valakinek kérdései vannak, akkor könnyen tisztázhatja az árnyalatokat az értékesítési vezetővel.

Pozitívum a pénzügyi védelem elérhetősége is. Tehát, ha a szállítást nem teljesítik időben, a vállalat vállalja, hogy kifizeti a megrendelés értékének 3% -át. A szállítás a raktárból történik, amely 10 km-re található a fővárostól. A szállítás bármely területre történik, míg költsége 0 rubel.

szerelvények keselyűhöz BINABI

Előnyök:

 • Megbízhatóság;
 • Minőségi cég;
 • Ingyenes szállítás;
 • Pénzügyi védelem;
 • Felelősség.

Hátrányok:

 • Nem található.

"Electrokomplekt"

Megbízható vállalat, amely különféle elektromos berendezések és szerelvények nagykereskedelmével foglalkozik. Ha egy személy vagy cég 30 ezer rubelért rendel, akkor a szállítást a vállalat költségén hajtják végre, feltéve, hogy az ügyfél Moszkvában vagy Moszkva régiójában található.

A cég kedvező együttműködési feltételeket kínál törzsvásárlóinak, amelyek eltérnek a legtöbb vállalattól. Minden megvásárolt berendezés megbízhatóságot, minőséget és tartósságot nyújt. Minden termék megfelel a nemzetközi szabványoknak, és saját raktárunknak köszönhetően a szállítás minimális időt vesz igénybe.

szerelvények keselyűhöz Elektromos készlet

Előnyök:

 • Igazolt cég;
 • A világszínvonalnak való megfelelés;
 • Gyors szállítás;
 • Egyedi együttműködési feltételek a törzsvásárlók számára.

Hátrányok:

 • Nem található.

LLC "OPT-StroyIndustriya"

A cég a közelmúltban jelent meg a piacon, de rövid idő alatt több száz polgár bizalmát nyerte el. Minden termék az európai szabványoknak megfelelően készül, ami nullára csökkenti a panaszok százalékát.

A cég tapasztalt szakembereket alkalmaz, akik segítenek a megfelelő opció kiválasztásában néhány perc alatt, ami időt és energiát takarít meg. A szállítás a lehető legrövidebb idő alatt történik, mivel a legtöbb termék raktáron van.

szerelvények keselyűkhöz OPT-StroyIndustriya LLC

Előnyök:

 • Jó gyártó;
 • Kiváló minőségű berendezések;
 • Felelős munkavállalók;
 • Gyors szállítás;
 • Megfizethető áron.

Hátrányok:

 • Nem található.

LAN-ART

A gyártó kiváló minőségű és megfizethető berendezéseket kínál az önhordó szigetelt huzal megbízható telepítéséhez. Ezenkívül a társaság kábelek és kapcsolóberendezések gyártásával foglalkozik. A központi iroda Szentpéterváron található, ahol a fő raktár található, ahonnan a legtöbb terméket szállítják. A szervezet célja, hogy megbízható és magas színvonalú dizájnt biztosítson a vevő számára, amely hibák nélkül és 40 évig szolgál.

szerelvények keselyűhöz LAN-ART

Előnyök:

 • Elismert gyártó;
 • Minimális panasz;
 • Gyors szállítás.

Hátrányok:

 • Nem található.

LLC "Kereskedőház" YUKS "

Bevált szervezet, amely tíz éve működik az orosz piacon. A társaság a PZEMI hivatalos forgalmazója is. A vállalat széles választékot kínál a vevőnek: a kis rögzítőelemektől a túlméretes dobozokig. A termékeket a nemzetközi szabványoknak megfelelően gyártják. Minden elemet megkülönböztet a jó tűz- és elektromos biztonság.

szerelvények önhordó szigetelt huzalhoz Trade House "YUKS

Előnyök:

 • Megbízhatóság;
 • Minőség;
 • Igazolt cég;
 • 10 éve a piacon.

Hátrányok:

 • Nem található.

"AFETO" gyár

A vállalat által gyártott összes alkatrész és termék megkülönböztethető minőséggel és megbízhatósággal, a gyártás modern technológiák és a legjobb anyagok felhasználásával történik, ami pozitívan befolyásolja a termékek tartósságát.

A cég számos ismert márkával dolgozik, és nagy a kereslet. A személyzet csak tapasztalt munkatársakat alkalmaz, akik segítenek a kiválasztásban, és leírják az egyes termékek előnyeit és hátrányait. Az alkatrészek költsége alacsony.

szerelvények az önhordó szigetelt huzal (SIP) gyár "AFETO

Előnyök:

 • Megbízhatóság és minőség;
 • Minden terméket a globális követelményeknek megfelelően gyártanak;
 • A megtérülés kis százaléka;
 • Megfizethető ár;
 • Jó kedvezmények.

Hátrányok:

 • Nem található.

LLC "BasisEnergo"

A társaság 2007 óta működik az orosz piacon. Ez idő alatt több tízezer elektromos és kiegészítő terméket gyártott. Az áruszállítást az európai országokba, valamint Kanadába szállítják.

A vállalat fő iránya az önhordó szigetelt huzalok és egyéb kábel- és felsővezetékek telepítéséhez szükséges berendezések importja. Minden termék az európai követelményeknek megfelelően készül, ami minimálisra csökkenti az elutasítások százalékát.

A szervezet olyan elöljárókat alkalmaz, akik képzésen vettek részt a vezető európai gyárakban. Ezért a gyártott termékekkel szemben támasztott követelmények magas szintűek.

Ezenkívül a vállalat megfizethető árakat kínál. A technikai támogatás 24 órán keresztül működik, és öt perc alatt megválaszolja az érdeklődésre számot tartó kérdéseket. Ha egy személy kiváló céget keres, amely felelős termékei minőségéért, akkor a BasisEnergo LLC megfelelő megoldás.

szerelvények önhordó szigetelt huzalhoz BasisEnergo

Előnyök:

 • Megbízhatóság;
 • Operatív munka;
 • A legjobb mérnökök;
 • Minőségi termékek.

Hátrányok:

 • Nem található.

Külföldi gyártók szerelvényei önhordó szigetelt huzalhoz

Niled

A márka francia, de az összeszerelést Oroszországban végzik, ami fontos - a végtermék összes alkatrészét Franciaországból szállítják. A gyártott szerelvényeket a SIP-1, SIP-2 és SIP-3-hoz tervezték, megfelel a GOST-nak.

A márkájú szerelvényeket könnyű felszerelni.

megerősítés az önhordó szigetelt huzalhoz Nylon

Előnyök:

 • A szerelvényeket -30 fokig lehet használni;
 • Jó technikai támogatás a márka képviseletében;
 • A cég jó hírnévnek örvend, és beszállítója az ország több tucat energiarendszerének.

Hátrányok:

 • magas árkategória.

Ensto

A márka országa Finnország. Ezért a vállalat által gyártott szerelvények képesek ellenállni a zord hőmérsékleti viszonyoknak - alacsony hőmérsékletnek és tengeri éghajlatnak, magas páratartalomnak. A szerelvényeket a SIP-2 és SIP-4 gyártására gyártjuk. A fő anyag polimer.

szerelvények az önhordó szigetelt huzalhoz Ensto

Előnyök:

 • A szerelvények használatának képessége hideg és meglehetősen párás éghajlatú területeken;
 • Széles skálája;
 • Kiváló minőségű rögzítők garantálják a könnyű telepítést.

Hátrányok:

 • A polimer anyagok kevésbé kopásállóak, mint a fémek.

Simel

A márka az amerikai Tyco Electronics konszern része, a gyártott szerelvényekben mind fémszerkezeteket, mind polimer anyagokat használnak.

Az áruk a szovjet idők óta jelen vannak az orosz piacon, de most érezhetően csökkent a részesedésük a megfelelő termékek között, ennek oka az orosz-amerikai kapcsolatok feszültsége volt.

szerelvények önhordó szigetelt huzalhoz Simel

Előnyök:

 • Széles skálája;
 • Különböző anyagok felhasználásával.

Hátrányok:

 • Az árak a piacon a legmagasabbak közé tartoznak.

Végül

A Sip szerelvényeit úgy kell kiválasztani, hogy a biztonságra és a tartósságra helyezzük a hangsúlyt, csak akkor nézhetjük meg a költségeket. Ha van tapasztalata a minősítésben leírt vállalatokkal való együttműködésről, vagy érdekesebb javaslatok vannak, mondja el nekünk erről a megjegyzéseket.

HAGYJON ÁTTEKINTÉST

Kérjük, írja be megjegyzését!
Kérjük, írja ide a nevét

Elolvastam a feltételeket Felhasználói Szerződés *