‍♀ A legjobb súlyzó készítők 2020-ra

0

Nem fog teljes értékű tornatermet készíteni otthon, és nem mindenkinek van szüksége rá. Valóban, a test jó állapotának megőrzéséhez elegendő egy minimális edzőeszköz. A futópadok könnyen helyettesíthetők a helyszíni kocogással, miközben a szív- és érrendszerre nehezedő stressz nem súlyosbodik. A nagyméretű súlyzó padok részben súlyzós gyakorlatokra cserélhetők. Természetesen itt kissé elvész az eredményesség, de a lövedék sokoldalúságának köszönhetően ez kiegyenlítődik. És hogy a képzés hasznos legyen, fontos kiválasztani a megfelelő céget, amely ilyen szimulátort gyárt. Ezért a "best-hu.designuspro.com" oldal szerkesztői elkészítették Önnek a 2020-as legjobb súlyzók gyártói értékelését.

Súlyzók - sokoldalú készülék

Egyetlen edzőterem vagy otthoni sarok sem teljes ezen elem nélkül. A súlyzókat erősítő edzéshez és könnyű fitneszhez egyaránt használják. Ma a gyártók több száz olyan modellt kínálnak, amelyek bármilyen célra alkalmasak: egy adott terület fejlesztésétől az egész izomcsoportig. Egyetlen másik szimulátor sem olyan sokoldalú, mint egy adott területre összpontosítva.

Nagyrészt ennek a kritériumnak köszönhető, hogy a héj annyira népszerű az összes sportoló körében. A kezdők számára ez megnyitja az utat az önfejlesztéshez, a szakemberek számára pedig lehetővé teszi, hogy testét fitten tartsa. A súlyzókkal való edzés hatékonyabbá válik, és sokkal több eredményt hoz.

A különféle gyakorlatok elvégzése előtt azonban fontos a megfelelő felszerelés kiválasztása. Úgy, hogy érezhető, de az emeléssel nem okoz problémát. Bizonyos esetekben 1-2 kg elegendő a fitnesz gyakorlatok elvégzéséhez. Az ilyen modellek könnyebbek, de alkalmasak konkrét feladatok elvégzésére is. Nem lehet velük semmilyen erőedzést, csak futni, ugrani, hintázni stb.

A súlyzók fajtái

A sportboltban több száz modell található, amelyek különböznek súlyukban, színükben és kényelmükben. Ez segíti a vevőt a választásban, ugyanakkor bonyolítja is. Végül is egy tapasztalatlan ember nem tudja, mi a legjobb vásárolni, különösen akkor, ha nem eltávolítható szerkezetet vásárolnak. 4 kilogramm lehet, hogy valakinek nem lesz elég, másnak viszont túlzott. Ezért az első dologra, amelyre fontos összpontosítania, a saját képességeire van szükség.

Ezután figyelmet fordítunk a tervezésre. Különböző formájú lehet, és kényelmes vagy fém fogantyúval rendelkezik, emelt felülettel, hogy megakadályozza a csúszást. Leggyakrabban háromféle modell létezik:

 • Nem összecsukható;
 • Összecsukható;
 • Szilárd öntött.

A nem leszerelhető modelleket az izomtónus fenntartására tervezték. Leggyakrabban a termék egy fém nyak és egy vagy több palacsinta, amelyeket egy szerkezetbe egyesítenek. Az ilyen modellek hatékonysága csekély, mert miután a test megszokja a terheléseket, az embernek növelnie kell az ismétlések számát. Ebből van egy plusz, mivel az állóképesség növekszik, de van hátránya is - több időt fordítanak a gyakorlatokra.Ezenkívül a fogantyú alakja nem mindig kényelmes, és ha a tenyér izzad, még a domborított bevonat ellenére is kényelmetlen lesz a lövedéket tartani.

Az összecsukható változat csak abban különbözik az előzőtől, hogy a maximális súlyt állíthatja be. A nyak szintén fémből készült, és speciális bevonata van, amely nem rosszabb, de nem jobb, mint a nem szétválasztható szerkezetek. Azt is meg kell érteni, hogy a palacsinta egy bizonyos területet elfoglal a szobában, ezért külön helyet kell kijelölni nekik. Kivétel, ha egy személy azonos súlyú lemezeket vásárol. Ezután kényelmesen tárolhatók egy kis sarokban. A legtöbb vásárló azonban inkább a lövedéket különböző súlyokkal szereli fel, hogy akár 50 kg-os terhelést is elérhessen. Ez a modell tökéletesen alkalmas az izomtömeg fejlesztésére, és ha helyesen szervezi a táplálkozását, akkor az eredmény látható lesz egy hónap aktív használat után.

A szilárd öntött termékek ideálisak a fitneszhez. Ez a termék mindent tartalmaz, ami szükséges a könnyű edzést kedvelő emberek számára ahhoz, hogy testüket ugyanolyan szinten tartsák, anélkül, hogy agresszívan fejlesztenék az izomtömeget. A kényelmes fogantyú és a súlyzóelem kis mérete megkönnyíti a termék tárolását és szállítását. Emellett a termékek többségét speciális héj borítja, amely ejtéskor nem ad ki hangos hangot, mivel felszívódik. Természetesen az alábbi szomszédok (ha vannak ilyenek) hallani fogják az esést, de ez nem lesz olyan hangsúlyos, mint a fém változatokban. Leggyakrabban ezt a bizonyos terméket tapasztalt edzők ajánlják a mindennapi sportoláshoz. Fontos tudni, hogy egyes olcsó márkák gyenge külső rétegű terméket biztosítanak, ami elhasználódik és példátlanul néz ki. Az ilyen elem előnye a színek változatossága: a szigorúan klasszikus színtől a rózsaszínű árnyalatig.

Mire kell figyelni a választáskor?

Annak megakadályozása érdekében, hogy a súlyzó porokat gyűjtsön a félemeleten, és megtalálja alkalmazását, időt kell szentelni nemcsak a megjelenés szempontjából, hanem a funkcionalitásra és a műszaki jellemzőkre is kell építeni. Végül is, ha az összes modell hasonló lenne, akkor az üzletek nem rendelkeznének széles választékkal.

A vásárlás megkönnyítése érdekében fontos megválaszolni négy kérdést:

 • Miért kell héjat venni?
 • Fontos a kényelmes fogantyú?
 • Tervezi aktívan használni?
 • Valóban szükség van egy gyönyörű megjelenésre?

Az egyes kérdések megválaszolása után könnyebbé válik egy jó minőségű és tartós lehetőség kiválasztása. De minimális információval kell rendelkeznie a műszaki jellemzőkről is.

A készülék funkcionalitását a kényelme határozza meg. Mivel minél ergonómikusabb a fogantyú, annál több gyakorlatot tud végrehajtani az ember. A gyártáshoz mindig egy anyag van - fém. A gyártótól függően azonban lehet öntöttvas vagy acél. A praktikum szempontjából mindkét elem azonos, ezért nem csak ezt a paramétert kell vizsgálnia.

Néhány cég neoprén bevonattal látja el a terméket, amely elnyeli a nedvességet, de a kellemetlen szagokat is. Ez utóbbi probléma kiküszöbölése érdekében ajánlott olyan terméket használni, amely felszívja őket. Ez a probléma azonban csak az olcsó szegmensben jelentkezik. Mivel a közepes és a magas árkategóriában a termék jobb anyagokból készül.

Minél gyakrabban tervezi használni a súlyzót, annál nagyobb a viselés valószínűsége. Míg a teljes egészében fémből készült modelleknél ez nem annyira ijesztő, addig a vinilhéjas termékeknél ez igazi problémát jelent. A kellemes megjelenés 2-4 hónap alatt elveszíti pontosságát, és egy ilyen lövedékkel edzésre járni, sőt otthon is kényelmetlen. Fontos figyelembe venni ezt a funkciót, hogy ne kelljen évente több súlyzót vásárolnia. Természetesen, ha egy személy nem gyakorol gyakran, akkor ez a probléma könnyen elkerülhető.

Utoljára meg kell nézni az árat. Megtalálhatja a megfelelő opciót 1000 rubelért, vagy nem talál semmi méltóat 6000 rubelért. Ezért nem ajánlott csak a termék költségét meghatározni fő iránymutatásként.Most nem működik a „több a jobb” elv. Ez nagyrészt a költségvetési árszegmensben tapasztalható magas versenynek tudható be, amelyből az olcsó márkák arra kényszerülnek, hogy magas árcédulát tegyenek áruk megvásárlásához. Természetesen ez nem minden területen működik, de javarészt. Mindig legyen éber.

A nem szétválasztható modellek legjobb gyártói értékelése

BRADEX

Népszerű vállalat, amelyre nagy a kereslet az egész világon. A termékek minősége magas szinten van, miközben a gyártó megpróbálja az egyes héjakat kényelmesebbé és kompaktabbá tenni. Minden termék kiváló minőségű anyagokból készül, ami jelentősen megnöveli az élettartamot. Ezenkívül a biztonságot egészségügyi és járványügyi igazolások igazolják. A társaság folyamatosan részt vesz sportesemények szervezésében, többek között a gyermekek körében is, és jótékonysági tevékenységet folytat.

BRADEX SF 0532

Jó termék fitneszhez vagy gyalogláshoz. Csak rózsaszínben kapható. A külső rész gumival van bevonva a maximális kényelem érdekében. A súlyzó tömege 0,5 kg.

Az átlagos ár 270 rubel.

súlyzók BRADEX SF 0532

Előnyök:

 • Kényelem;
 • Minőség;
 • Jó cucc;
 • Kompakt méretek.

Hátrányok:

 • Nem található.

DFC - Driada Fitness Company

A sporteszközök egyik legjobb szállítója és gyártója. A fő gyárak Kínában és Tajvanon találhatók. Ez a megoldás lehetővé teszi a termékek költségeinek csökkentését és a választék diverzifikálását. A cég nemcsak súlyzók gyártásával foglalkozik, hanem szobakerékpárokra, futópadokra, elektromos berendezésekre stb. Minden termék rendelkezik tanúsítvánnyal, amely megerősíti a biztonságát. A cég legfőbb előnye a különleges ajánlatok és a gyakori akciók, amelyek lehetővé teszik drága áruk féláron történő megvásárlását. A minőség ettől nem változik.

DFC Powergym DB002

Erőedzéshez tervezett súlyzókészlet. Teljesen fémből készült. A kényelmes kezelés érdekében van egy ergonomikus nyak, amely nem csúszik a kézben. Két 27,5 kg súlyú kagylót tartalmaz.

Az átlagos ár 16 990 rubel.

súlyzók DFC Powergym DB002

Előnyök:

 • Jól ül a kezében;
 • Minőségi anyag;
 • Ideális erősítő edzéshez.

Hátrányok:

 • Nem található.

StarFit

A cég iránt nagy a kereslet a fitnesz és erő edzés rajongók körében. Először? a vállalat a B2B szegmensre összpontosít, amely lehetővé teszi, hogy áruit árusító áron árusítsa üzletekbe. De a StarFit a végfelhasználóval is együttműködik. A választék nem akkora, mint a világ vezetőineké, azonban elegendő a nagy szervezetekkel való versengéshez.

Starfit DB-301

Megbízható termék, amely lehetővé teszi az otthoni sportolást. A súlyzó súlya 10 kg, ami kiválóan alkalmas izomépítésre. A lemezeket gumival borítják, így leesésükkor nem hallanak hangosan. A nyak tartós fémből készül, és van egy csúszásgátló bevonat is.

Az átlagos ár 2500 rubel.

súlyzók StarFit

Előnyök:

 • Minőség;
 • Ergonómia;
 • Ár;
 • Gumihuzat.

Hátrányok:

 • Nem található.

A legjobb összecsukható súlyzók értékelése

BARFITS

Egy jó orosz cég, amely több tucatféle sporteszközt értékesít: a fali rudaktól az edzőszőnyegekig. A választék változatos és érdekes. Azonban a súlyzók és a vízszintes rudak népszerűbbek. A termékek minősége magas szintű, míg a költségek megfizethetőek. A vállalat egyetlen hátránya, amelyet megpróbálnak kiküszöbölni, a magas szállítási idő. Egyébként ez egy jó szervezet, amely versenyre kelhet néhány külföldi gazdasággal.

BARFITS Súlyzó Atlet D26

Kényelmes súlyzó, amely izomépítésre alkalmas. Összecsukható kialakítás. A készlet 4 lemezt tartalmaz. A minimális súly 4 kg, a maximális 9 kg. A palacsintákat gumival borítják. A szokásos anya zárként működik.

Az átlagár 2700 rubel.

súlyzók BARFITS

Előnyök:

 • Nem bocsát ki erős szagot;
 • Jó minőségű;
 • Kényelmes rögzítő;
 • Gumírozott fogantyú.

Hátrányok:

 • Nem található.

Lite súlyok

Az olcsó sportcikkek népszerű márkája. A termékek főleg a fitneszre összpontosítanak, de vannak olyan erőgépek is, beleértve a súlyokat és a súlyzókat. Kiváló kivitelezés.

Lite Súlyok 3103CD

Kényelmes termék, amely lehetővé teszi a kényelmes testmozgást. A minimális súly 3,3 kg, a maximális érték 10 kg. Eladva feketében. A súlyzó műanyagból készül. A töltőanyag ásványi.

Az átlagos ár 1800 rubel.

súlyzó Lite súlyok

Előnyök:

 • Alacsony ár;
 • Nem csúszik a kezében;
 • Tartósság;
 • Kényelmes beállítás.

Hátrányok:

 • Nem található.

Euro klasszikus

Egy orosz cég, amely csak erőnléti edzőtermékeket gyárt. Az első üzletek 18 évvel ezelőtt jelentek meg, és már ekkor kezdtek egyre népszerűbbé válni. Minden a gyártott termékek minőségéről szól. A vállalat csak fémből próbál kagylót készíteni, de a modern termékek műanyagból készülnek. Ugyanakkor a szervezet nem feledkezik meg a felhasználók kényelméről. Ma szinte bármilyen hipermarketben megtalálhatja ennek a cégnek a termékeit.

Euro klasszikus csomagolva 8 kg

Remek súlyzó megfizethető áron. Két színben kapható: fekete és szürke. A nyak teljes egészében műanyagból készül. A szerkezet össztömege 8 kg. A rögzítő anya.

Az átlagos ár 1200 rubel.

súlyzók Euro klasszikus csomagolva 8 kg

Előnyök:

 • Költség;
 • Kiváló minőségű szerelés;
 • Jó tartás.

Hátrányok:

 • Nem található.

A legjobb szilárd súlyzó gyártók értékelése

Sovtechstrom

Az egyik legjobb költségvetésű szilárd súlyzó gyártó. E cég termékei alkalmasabbak otthoni edzésre. Minden termék műanyagból készül, benne egy speciális töltőanyaggal.

Sovtekhstrom U706

Két súlyzó készlet otthoni edzéshez. Egy lövedék tömege 0,8 kg. A fogantyú kényelmes és csúszásmentes.

Az átlagos ár 330 rubel.

súlyzók Sovtekhstrom

Előnyök:

 • Alacsony ár;
 • Kényelem;
 • Nem omlik össze.

Hátrányok:

 • Nem található.

TORRES

A fitneszeszközök népszerű gyártója. A vállalat termékei széles választékban kerülnek bemutatásra. Ezért a felhasználó mindig talál megfelelő eszközt. Minden termék tanúsítvánnyal rendelkezik, amely megerősíti a teljes biztonságot. A szervezet fő feladata, hogy a sporteszközöket kényelmessé és megfizethetővé tegye.

TORRES PL55014

A fém lövedéket neoprén hüvely borítja. Ennek a megoldásnak köszönhetően a tenyér száraz marad, ami további kényelmet jelent a sportolás során. Súlyzó súlya - 4 kg, a kivitel színe piros. A belső tér teljes egészében fémből készült.

Az átlagos ár 1030 rubel.

súlyzók TORRES PL55014

Előnyök:

 • Tartósság;
 • Kényelem;
 • Felszívja a felesleges nedvességet;
 • Optimális ár.

Hátrányok:

 • Nem található.

Sport Elite

A népszerű GK "Euro-sport" márkanév, amely a legjobb modern fejlesztéseket ötvözi. Ez lehetővé teszi az eladások növelését a minőség fenntartása mellett. A cég több tucat sporteszközt gyárt, köztük edző- és erőeszközöket. Ezenkívül minden termék tökéletesen illeszkedik az edzőterembe, és alkalmas otthoni használatra.

Sport Elite ES-0394

Jó masszív öntött modell, amely alkalmas otthoni sportolásra. Egy súlyzó tömege 4 kg, ami a legjobb megoldás. Csak feketében eladó. A belső rész fémből készült, a külső héj neoprén.

Az átlagos ár 1120 rubel.

súlyzó Sport Elite ES-0394

Előnyök:

 • Jól felszívja a nedvességet;
 • Tartósság;
 • Kényelem;
 • Minőségi anyag.

Hátrányok:

 • Nem található.

Végül

A sportoláshoz elegendő a vágy és a kitartás, mivel a megfelelő felszerelés megtalálása nem lesz nehéz. Ha van tapasztalata a minősítésben leírt modellek vagy érdekesebb képviselők használatáról, mondja el nekünk erről a megjegyzéseket.

HAGYJON ÁTTEKINTÉST

Kérjük, írja be megjegyzését!
Kérjük, írja ide a nevét

Elolvastam a feltételeket Felhasználói Szerződés *