A WC-kagylók legjobb gyártói és modelljei 2020-ra

0

A modern egészségügyi felszerelések két típusra oszthatók - padlóra és függesztésre. A leggyakoribb padlómodellek. Számukra szinte minden lakásban biztosítják a kommunikációt, ezért egyszerű telepítés és minimális költség szükséges a telepítéshez. A felfüggesztett modellek összetettebbek és telepítésre szorulnak. A "best-hu.designuspro.com" webhely szerkesztői áttekintést készítettek nektek a WC-csészék 2020-ra szóló legjobb gyártói és telepítési modelljeiről.

Telepítés - mi ez?

A telepítés egy speciális szerelvény, amely a függesztett egészségügyi berendezések - WC-csésze, piszoár, bidé, mosogató - rögzítéséhez szükséges. A szükséges kötőelemek jelenléte miatt a szerkezet lehetővé teszi, hogy elrejtse az összes műszaki "tölteléket" a falon belül. Csak az ellenőrzési rendszer marad szem előtt. A telepítést a válaszfal külső részén végzik.

Kik ők?

A telepítés típusa attól függ, hova esik a szerkezet fő súlya.

A blokk a legjobb megoldás, ha a felszerelést a fő falra lehet rögzíteni. A telepítést horgonycsavarok segítségével hajtják végre, a rögzítési módot felfüggesztik. Általában a rendszer egy váz, amely polimer tartállyal van felszerelve. A keret teljesen integrálva van a falban kialakított résbe. A blokk típusú berendezés mind a medál, mind a padló számára alkalmas.

Keret - összetettebb szerkezetnek számít. Az erős acélszerkezet bármilyen falhoz vagy padlóhoz rögzíthető. A rendszert gyakran használják különféle hamis falakhoz és üreges gipszkarton válaszfalakhoz. Jó, mert lehetővé teszi a berendezés beépítésének magasságának 20 cm-en belüli beállítását, ezáltal a WC-t, bidét vagy mosdót a felhasználó számára kényelmesebb helyzetbe akaszthatja.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő modellt?

Fő kiválasztási kritériumok:

 1. Telepítés;
 2. Ellenőrzés;
 3. Funkcionális;
 4. Felszerelés;
 5. Gyártó;
 6. Ár.

Telepítés

Mielőtt elmennél a boltba, el kell döntened, hová telepítik a berendezést.

A telepítési módtól függően a következő telepítési lehetőségeket különböztetjük meg:

 • alapértelmezett;
 • alacsony;
 • kétoldalú;
 • sarok;
 • soros telepítéshez.

A szokásos beépítést akkor kell választani, ha a fürdőszobában vagy a közelében nincsenek korlátozások a méretre és a beépítési mélységre vonatkozóan. Rendszerint a szokásos kialakítás plusz vagy mínusz 12 cm beépítési mélységgel, 50 cm szélességgel és 112 cm magassággal rendelkezik. Kis fürdőszobás apartmanokba telepítik.

Az alacsony kialakítás korlátozott magasságú beépítést tesz lehetővé. Lakóházakban és más helyiségekben használják bizonyos tervezési jellemzőkkel, például alacsony ablakpárkányokkal. Különösen egy ilyen esetre vannak olyan keretek, amelyek magassága nem haladja meg a 82 cm-t.

A kétirányú rendszer leggyakrabban bevásárlóközpontokban, irodaházakban és más, nagy forgalmú helyeken található meg. Jellemzője a tálak rögzítése mindkét oldalról.

Sarokra akkor van szükség, ha WC-t kell felszerelni a sarokba. Ezt a problémát kétféleképpen lehet megoldani - használjon sarokrögzítő rendszert, vagy ügyeljen speciális sarokmodulok vásárlására.

Ha több vízvezeték-eszköz kombinálására van szükség, akkor egy soros telepítési rendszert használnak. Ez lehetővé teszi, hogy több tálat egymás mellé tegyen, vagy egymás után rögzítse a fali WC-t, bidét, piszoárt.

Ellenőrzés

A telepítési kezelőszerveknek szervesen illeszkedniük kell a mosdó teljes belső terébe. Fontos arról is gondoskodni, hogy gyorsan és könnyen elérhetőek legyenek.

A kezelőszervek tartalmazzák az öblítő rendszert és a mechanizmust.

Egy modern vízvezeték-eszközben az öblítés lehet fordított vagy közvetlen.

A közvetlen módszer azt jelenti, hogy a lyukból származó víz egyenes áramban áramlik a tölcsérbe.

Ellenkező esetben a víz először a perem alatt halad át, taszítja a termék falairól, és csak ezután rohan le. A visszafolyási módszerrel felszerelt modellek több lyukkal rendelkeznek a tálban, ami miatt a kifolyó víz tölcsért képez. A higiénia fenntartása szempontjából a backwash tekinthető a leghatékonyabbnak.

A működési elv szerint a lefolyó lehet mechanikus vagy pneumatikus.

Mechanikusan a vizet egy leeresztő szelep és olyan munkarudak segítségével táplálják be, amelyekkel a vezérlő kulcs fel van szerelve.

A pneumatikus a dugattyú által generált légnyomáson alapul.

A pneumatika jobb, mint a mechanika, mivel lehetővé teszi, hogy az öblítőlemez legfeljebb 2,5 méterre legyen a telepítéstől. Ez több helyet biztosít a díszítéshez.

Funkcionális

A WC-k különféle kiegészítő funkciókkal vannak ellátva. Például:

 • levegőztetés;
 • ülésfűtés;
 • fúj;
 • szárítás;
 • beépített bidé.

Néhány lehetőség teljesen felesleges, de vannak olyanok, amelyek jól jönnek.

A vízvezetékbe szerelt fröccsenésgátló rendszer a speciális tölcséres kialakításnak köszönhetően minimalizálja, vagy akár megakadályozza a víz csobbanását. A legtöbb modern eszköz fröccsenésgátlóval van felszerelve.

A mikrolift jelenléte megvédi az üléshuzatot az éles eséstől. Egy speciális mechanizmus lelassítja mozgását, így simán és pontosan ereszkedik le. Ez csökkenti a repedések és a műanyag károsodásának valószínűségét.

Nem árt odafigyelni a rendelkezésre álló öblítési módra. Jelenleg hárman vannak:

 • normális a víz leeresztésére szolgáló mechanikus gomb vagy kar. Körülbelül 5-6 liter fogy el egyszerre;
 • a double a szokásos és a gazdaságos mód kombinációja. Két gomb - nagy és kicsi - jelenléte jellemzi. A kis gomb aktiválja a gazdaságos üzemmódot, amelyben a vízfogyasztás minimális - 2-3 liter. A nagy gomb megnyomásával teljes öblítés következik be, akár 8 literig is
 • gazdaságos - csak egy gomb engedélyezi a víz áramlásának elindítását és leállítását.

Felszerelés

A csomagnak a következő elemeket kell tartalmaznia:

 • vezérlők, amelyekkel egy speciális blokknak el kell mennie;
 • falra szerelhető keret teherhordó funkcióval;
 • alkatrészek, amelyekkel kötőelemeket végeznek;
 • leeresztő tartály adapterrel;
 • hangszigetelő alkatrészek.

Gyártó

A hibák elkerülése érdekében a választás során figyeljen a gyártóra.

Melyik cégnél érdemesebb vízvezeték-szerelvényeket vásárolni?

Ma a piac tele van különféle márkákkal - ismert és nem is olyan híres. A védjegy nem utolsósorban befolyásolja a költségeket, ráadásul az egyes vállalatok termékeinek megvannak a maga funkcionális és tervezési jellemzői.

A legjobb gyártók:

 1. Grohe - Németország;
 2. Geberit - Svájc;
 3. Viega - Németország;
 4. Ideális szabvány - USA.

A Grohe és a Geberit modelljeinek népszerűségét a könnyű telepítés, a jelentős működési erőforrások és a hosszú garancia okozza. Vannak hátrányai is - magas költségek és nehézségek a megfelelő alkatrészek megtalálásában.Ezeket a hátrányokat azonban a legmagasabb német és svájci minőség kompenzálja, ami gyakorlatilag kizárja a törés lehetőségét.

Nem kevésbé népszerű modelleket gyártanak a Viega és az Ideal Standart. Olyan előnyökkel rendelkeznek, mint az alacsony költség és a változatos választék. Ennek a két előnynek köszönhető, hogy a német és amerikai cégeknek sikerült szilárdan elfoglalniuk a vízvezeték-berendezések piacának jelentős részét. A demokratikusabb költségek ellenére a Viega és az Ideal Standart termékek jó minőségűek.

A költségvetési modellek olyan vállalatok választékában állnak rendelkezésre, mint a Cersanit, Santek, Roca.

Ár

Annak megválaszolásához, hogy mennyibe kerül egy jó minőségű telepítés, sok tényezőt kell figyelembe venni. A rendszerek áron különböznek a márkától, az anyagok minőségétől, a rögzítő szerkezet méreteitől és funkcionalitásától függően. Az olcsó rendszer ára átlagosan 9 000–12 000 rubel, a középső árkategóriás modellek 16 000–18 000 rubel, a prémium eszközök 20 000–30 000 rubelbe kerülnek.

A WC-k előnyei és hátrányai beépítéssel

Előnyök:

 • Robusztus kialakítás, amely nagy súlyt képes elviselni a terhelés egyenletes eloszlásának köszönhetően a fő tartópontok között;
 • Rejtett szerelés, amelyben a WC, a piszoár és a bidé alkatrészei nem láthatók;
 • Esztétikus "levegős" megjelenés;
 • Helytakarékosság a mosdóban;
 • A karbantartás minimális időt és pénzt igényel;
 • A vásárlók szerint az akasztóval ellátott WC-helyiségben a takarítás sokkal könnyebb, mint a padlón megrakott eszközzel;
 • Annak a ténynek köszönhetően, hogy a tartály el van rejtve a falban, a vízelvezetés és a vízelvezetés hangja sokkal halkabb.

Hátrányok:

 • A telepítés jellemzői néha arra kényszerítik, hogy változtassák meg a szennyvízcsatornák és a vízellátáshoz szükséges csövek helyét;
 • A költség magasabb, mint a padlón álló egységek átlagos ára.

Főbb műszaki jellemzők

szobaSpecifikációkAjánlások
1Egy típusA vízvezeték helyiségekben olyan eszközöket telepítenek, mint WC, piszoár, bidé, padok stb.
2TervezésHagyományosan minden eszköz felosztható falra szerelhető és sarokmodellekre. A falra szerelt (csatolt) közvetlenül a fal mellett vannak felszerelve. Ebben az esetben a leeresztő tartály külön van felszerelve, gyakran a falba rejtve. A sarokmodelleket a szoba sarkába telepítik. Kompaktak és helyet takarítanak meg.
3Test anyagaA piacon lévő modellek többsége szaniterekből és egészségügyi porcelánból készül. Fém, mesterséges és természetes kő is használatos. A szaniterek olcsóak, de törékenyek. Az egészségügyi porcelán erősebb és alacsony porozitású, vagyis kevesebb nedvességet és szagot szív fel. A fém könnyen tisztítható, sérülésekkel szemben ellenálló, de drága. A fémtermékeket az irodába lehet átvenni. Kevésbé alkalmasak otthoni használatra. A legjobb modellek természetes és műkőből készülnek. Sima felületük miatt a leghigiénikusabbak. Fő hátrányuk az ár.
4KiadásA kimenet lehet függőleges, ferde és vízszintes - ez függ a leeresztő furatok elhelyezkedésétől. A függőleges (kimenet a padlóig) a legjobban akkor szerelhető, ha a csatornát a padlótól csatlakoztatják. A vízszintes (kimenet a falba) leggyakrabban a csatorna falról való összegzésénél található. Ferde - a legsokoldalúbb, függőleges és vízszintes telepítést is lehetővé tesz.
5Tartály telepítéseA telepítés felszerelhető vagy rejtett. A tartály felszerelhető a tálra is. Ez a legegyszerűbb módszer, amely lehetővé teszi a leeresztő eszköz könnyű javítását, ha szükséges. Egy rejtett tartály közvetlenül a falba van szerelve. Ez lehetővé teszi, hogy megbízhatóan elrejtse a vízvezeték elemet, és több szabad helyet hagyjon a helyiségben. A csuklós beépítésű tartály azt jelenti, hogy az elem szinte a mennyezet alatt helyezkedik el.
6Tartály térfogataA tartály térfogata 5 és 7 liter között változhat. Minél nagyobb a tartály térfogata, annál többször fog működni a leeresztő berendezés vízgyűjtés nélkül.
7Öblítés kezdeteA vízvezeték-készülék felszerelhető mechanikus, automatikus vagy távirányítású öblítő triggerrel. A vízelvezetés megkezdéséhez mechanikusan nyomja meg a gombot, vagy húzza meg a vezetéket / kart. Az automatikus azt jelenti, hogy egy speciális érzékelő van a falba rejtve. Rögzíti, amikor egy személy eltávolodik a készüléktől és elindítja a vízelvezetést. Ez a rendszer kiküszöböli az állandó emberi érintkezés szükségességét a gombbal.
8Tál alakúAlaktól függően négyszögletes és ovális eszközök vannak. A leggyakoribb modellek oválisak. A téglalap alakú modellek nagyobbak és nem lekerekített sarkokkal rendelkeznek.
9TálmagasságA szokásos tál magassága 35-40 cm. Nehéz és magas emberek számára a legjobb, ha 45-50 cm magas eszközöket választanak. A függesztett modellek magassága a telepítés során állítható.
10Időpont egyeztetésA vízvezeték-szerkezetek egyedi modelljeit az emberek meghatározott csoportjai számára tervezték. Például vannak speciális gyermek WC-csészék, amelyek megkülönböztető jegyei a kis méretek és az élénk színek. Vannak eszközök fogyatékkal élők (fogyatékkal élők) számára is. Széles tál, kapaszkodók és kartámaszok, valamint magasságállításuk van.
11Befoglaló méretekA beépítés belső része 54 és 70 cm között változhat. A kialakítást a szoba mérete és a WC-t használók súlya alapján kell megválasztani.

Az alábbiakban felsoroljuk a legjobb WC-tálakat, három árkategóriában. Van egy fénykép és az áruk leírása is.

Minőségi modellek értékelése 2020-ra

Olcsó modellek

Cersanit Delfi + Leon S-SET-DELFI-Leon-Cg-w

Gyártó: Cersanit (Lengyelország)

Súly - 34 kg

Átlagos ár - 9000 rubel.

Falra akasztható WC-csésze turistaosztály mechanikus felszereléssel. A rögzítő szerkezet méretei: magasság - 120 cm, szélesség - 35 cm, mélység - 25 cm. A vízszintes kimenettel ellátott ovális tál egészségügyi fajanszból készül. A falra szerelhető szerkezet készlet tartalmaz egy leeresztő tartályt, egy ülést, egy rögzítőkeretet, egy öblítő lemezt és a felszereléshez szükséges elemek készletét. Alkalmas otthon és nyilvános helyeken történő telepítésre.

Cersanit Delfi + Leon S-SET-DELFI-Leon-Cg-w

Előnyök:

 • mikrolifttel;
 • rejtett tartályrögzítéssel;
 • sárvédő bevonattal;
 • fröccsenésgátlóval;
 • modern stílus;
 • keskeny keret;
 • gyors vízkészlet;
 • megéri az árát.

Hátrányok:

 • komplex telepítés;
 • zajos lefolyó.

Santek Neo 1WH-3024-63

Gyártó: Santek (Oroszország)

Súly - 34,4 kg

Az átlagos ár 11 000 rubel.

Megbízható, falra szerelhető WC-kagyló beépítéssel, amelynek méretei (magasság / szélesség / mélység): 112x40x20 cm. Akár 400 kg terhelést is kibír, ezért nagyon túlsúlyos emberek számára is alkalmas. Az öblítő mechanizmus két üzemmóddal van felszerelve - a szokásos, amelyben 6 liter vizet fogyaszt, és a gazdaságosat, amely legfeljebb 3 litert fogyaszt. A töltőszelep gyakorlatilag csendes. A központ műanyagból készül, amely ellenáll a szélsőséges hőmérsékletnek és a nedvességnek. A kompakt téglalap alakú tál egészségügyi porcelánból készül, amelyet nagyon könnyű karbantartani. A szerelvények magasfényű krómból készülnek. A konstrukció otthoni WC-k és fürdőszobák számára alkalmas.

Santek Neo 1WH-3024-63

Előnyök:

 • minőségi cikkek;
 • puha zárószerkezettel ellátott ülés;
 • tágas tartály (legfeljebb 6 liter);
 • kettős vízelvezetési mód;
 • sokoldalú stílusos kialakítás;
 • megfizethető költség.

Hátrányok:

 • peremű tál, ami bonyolítja a tisztítási folyamatot.

Cersanit Delfi + Vector S-SET-DEL-Vec-S-DL-Cm-w

Gyártó: Cersanit (Lengyelország)

Súly - 30 kg

Átlagos ár - 12 000 rubel.

Fali WC-rejtett felszereléssel és vízszintes kimenettel. A készlet tartalmaz egy 6 literes hulladéktartályt, amely beépítéskor a falba van rejtve, egy ülést egy mikrolifttel, egy darabból álló keretet, egy öblítő lemezt és egy rögzítő konzolt. A telepítés méretei: 105 cm magas, 39,5 cm széles és 31 cm mély.A klasszikus ovális tál egészségügyi porcelánból készül, magassága 37,5 cm, a szerkezet mechanikusan működtethető kulcsokkal. A maximális terhelés 400 kg.

Cersanit Delfi + Vector S-SET-DEL-Vec-S-DL-Cm-w

Előnyök:

 • kompakt;
 • ülés sima leeresztő mechanizmussal;
 • vízellátás mindkét oldalról;
 • fröccsenésgátló rendszerrel;
 • gyorsan levehető ülés;
 • megnövekedett szerkezeti szilárdság;
 • állítható magasságú lábak;
 • kétszintes menekülési mechanizmus.

Hátrányok:

 • erős kiömlés.

Átlagos árkategória

Grohe Bau Kerámia 3958-60-00

Gyártó: Grohe (Németország)

Súly - 33 kg

Átlagos ár - 16 500 rubel.

Falra szerelhető WC egy német gyártótól. A készlet tartalmaz egy leeresztő tartályt, egy üléshuzatot, egy rögzítőkeretet, egy kezelőpanelt, rögzítő konzolokat és hangszigetelést. A beépítés méretei (magasság / szélesség / mélység): 113x50x16,5 cm, ovális tál, egészségügyi porcelánból. A mechanikus leeresztő típusú tartály kicsi ellenőrző ablakkal van felszerelve. A falra szerelt univerzális keret acélból készül, felül porszórt. Fal vagy válaszfal elé történő telepítésre tervezték. Lehetővé teszi a magasság gyors beállítását és a telepítési mélység kiválasztását. A pneumatikus öblítőszelep két módban működik.

Grohe Bau Kerámia 3958-60-00

Előnyök:

 • kompakt;
 • puha zárószerkezettel ellátott ülés;
 • kettős vízelvezetési mód;
 • higiéniai anyagokból készült perem nélküli tál;
 • tágas tartály;
 • mély függőleges süllyesztés;
 • hangszigetelés;
 • szigetelés a nedvesség kondenzációtól;
 • könnyen karbantartható rendszer.

Hátrányok:

 • gyorsan koszos gombok.

VitrA Arkitekt 9005-B003-7211

Gyártó: VitrA (Törökország)

Az átlagár 17 000 rubel.

Fali WC-készlet beépítéssel, amely magában foglalja az ülést, a tartályt, a rögzítőkeretet, a kezelőpanelt és a szerelőkészletet. Az acélszerkezet könnyen felszerelhető és akár 400 kg terhelésnek is ellenáll. A 31,5 cm magas ovális tál egészségügyi porcelánból készül, vízszintes kimenettel rendelkezik. Az alulról érkező vízellátó mechanizmus miatt a rendszer minimális zajszintet bocsát ki. A leeresztő tartály térfogata 3 és 6 liter, amely lehetővé teszi a leeresztett víz mennyiségének beállítását. Építési méretek (szé / mé / ma): 127x49x24 cm.

VitrA Arkitekt 9005-B003-7211

Előnyök:

 • lakonikus megjelenés;
 • tartós váz;
 • fröccsenésgátló rendszer;
 • kaszkádelvezetés;
 • két öblítési mód;
 • korróziógátló bevonat;
 • karbantarthatóság;
 • könnyű ellátás;
 • állítható keretmagassággal.

Hátrányok:

 • felnivel;
 • mikrolift nélkül.

Roca Victoria 893-100-000

Gyártó: Roca (Spanyolország)

Súly - 40 kg

Az átlagos ár 18 000 rubel.

Fali WC szaniterekben, a falba épített ciszternával és vízszintes kimenettel. A vizet felülről szállítják. Két öblítőgomb létezik - normál mód és gazdaságosság. Az ovális tál mérete 35,5 cm széles, 35 cm magas és 52,2 cm hosszú. A készlet tartalmaz egy ülést, egy panelt gombokkal, egy szerelvényt, egy rögzítő keretet és egy rögzítő elemet. A szerkezet méretei (magasság / szélesség / mélység): 115x53x22 cm. Kompakt méreteivel és modern stílusos kialakításával a rendszer minimálisan helyet foglal és tökéletesen elfér egy kis fürdőszobában. Alkalmas lakóépületekbe, valamint köz- és kereskedelmi helyiségekbe történő telepítésre.

Roca Victoria 893-100-000

Előnyök:

 • kompakt;
 • esztétikus megjelenés;
 • a rendszer tartós anyaga, kopásálló;
 • rejtett telepítés;
 • kényelmes tál;
 • némán ereszkedő ülés;
 • ürítéskor nincs fröccsenés;
 • jó visszajelzés.

Hátrányok:

 • könnyen szennyezett kulcsok;
 • ár.

Prémium osztály

Ideális STANDARD Connect W88-0101

Gyártó: Ideal STANDARD (USA)

Átlagos ár - 20 000 rubel.

Készlet, amelyet a vezető gyárt a szegmensében. A szerkezet tartalmaz egy falra akasztott, vízszintes kimeneti irányú WC-csészét (a falba), egy beépített tartályt tartalmazó berendezést, egy üléshuzatot, egy kezelőpanelt, egy rögzítő rögzítő készletet. A robusztus, önhordó váz akár 400 kg-os terheket is képes elviselni. A beépített lezárt tartály védett a páralecsapódás ellen. A tál egészségügyi porcelánból készült és fényes mázzal borított. A rendszert szilárd falba vagy válaszfal mögé tervezik beépíteni.Megbízhatóan elrejti az összes segédprogramot, csak az öblítő gombokat hagyja kívül. A rendszer méretei (magasság / szélesség / mélység): 130x35x2,5,5 cm. Alkalmas lakásba történő beépítéshez és különböző súlykategóriás felhasználók számára.

Ideális STANDARD Connect W88-0101

Előnyök:

 • lakonikus kialakítás;
 • keskeny keret;
 • két vezérlőgomb;
 • ülés mikrolifttel;
 • kaszkádelvezetés;
 • fröccsenésgátló rendszer;
 • sárvédő bevonat;
 • kiváló minőségű alkatrészek;
 • modern design.

Hátrányok:

 • felnivel;
 • Ujjlenyomatok maradnak a fényes gombokon;
 • magas ár.

VitrA S50 9003B003-7201

Gyártó: Vitra (Törökország)

Átlagos ár - 24 000 rubel.

Rendszer fali WC-k telepítéséhez külön ciszternával. A falra szerelt, vízszintes kimenettel ellátott kialakítás tökéletesen illeszkedik a modern mosdó kialakításához. A klasszikus ovális alakú perem nélküli tál anyaga egészségügyi porcelán, 18 mm vastag. A magasság 35 cm. A készlet tartályt, ülést, kezelőpanelt és egy komplett szerelőkészletet tartalmaz, beépítési konzolokkal együtt. Méretek (szé / mé / ma): 127x49x14,5 cm. A termék garanciája 2 év.

VitrA S50 9003B003-7201

Előnyök:

 • rejtett telepítés;
 • kettős öblítési mód;
 • a tartály csendes feltöltése;
 • stílusos megjelenés;
 • Könnyen kezelhető;
 • tartósság;
 • ülés mikrolifttel.

Hátrányok:

 • mechanikus lefolyó;
 • panaszok a tál kellemetlenségeiről;
 • a leeresztő gomb szennyezett felülete.

Roca The Gap 893-104-100

Gyártó: Roca (Spanyolország)

Átlagos ár - 29 000 rubel.

Gyönyörű fali WC kiváló minőségű telepítési rendszerrel. A készlet tartályt, fedővel ellátott ülést, szerelőkeretet, öblítő lemezt, rögzítőelemeket tartalmaz. Egy 44,5 cm magas, téglalap alakú hófehér szaniter tálat szerelvénykeretre helyeznek, amelynek mérete 112,5 cm, 54,7 cm és 20 cm. Az öblítő rendszer két üzemmóddal van felszerelve - teljes és gazdaságos. A tartály térfogata 3, illetve 6 liter. A tartály vízellátását hátulról végzik.

Roca The Gap 893-104-100

Előnyök:

 • nincs keret;
 • kaszkádelvezetés;
 • stílusos szerelvények;
 • csendes munka;
 • kiváló minőségű alkatrészek;
 • ülés mikroliftes mechanizmussal;
 • kettős öblítési mód;
 • a beépítési magasság beállításának képességével.

Hátrányok:

 • fröccsenésgátló nélkül.

Nehéz megválaszolni a kérdést, melyik telepítést érdemes jobban megvásárolni. De általában a szakértők azt javasolják, hogy válasszanak modelleket a rendelkezésre álló alkatrészekkel. Végül is, ha nincs, akkor teljesen ki kell cserélnie a rendszert, és ez drága öröm. Fontos figyelni az öblítő rendszerre és a méretekre is.

Ha van tapasztalata a minősítésben felsorolt ​​modellek használatáról, vagy több érdekes lehetőségről van szó, mondja el nekünk a megjegyzésekben.

HAGYJON ÁTTEKINTÉST

Kérjük, írja be megjegyzését!
Kérjük, írja ide a nevét

Elolvastam a feltételeket Felhasználói Szerződés *