🐈 A legjobb kutyafekhely-készítők 2020-ra

0

Amikor egy kutya megjelenik a házban, az örömnek nincs határa. Még a legsötétebb napon is képes felvidítani. A háziállat megkezdése előtt azonban fontos dönteni arról, hogy hol fog aludni. Hiszen nem mindenki engedheti meg magának a tágas franciaágyat, ahova minden családtag elfér, beleértve a négylábút is. Ezért speciális szőnyeget vagy kanapét kell vásárolnia. És a helyes kiválasztás érdekében a "best-hu.designuspro.com" oldal szerkesztői elkészítették Önnek a legjobb kutyafekvőhely-gyártók minősítését 2020-ra.

A szőnyeg célja

A legtöbb ember megpróbálja túl emberivé tenni a kutyát, és mindig elalszik vele az ágyon, sőt vannak, akik még az asztaltól is enni engedik. Természetesen a gondoskodás és a határok eltávolítása jó. Fontos azonban megérteni, hogy a kutya állat, és megvannak a maga igényei, beleértve a személyes teret is, ahol megpihenhet, ha például a tulajdonos nincs otthon.

Korábban az emberek szükségtelen rongyokból vagy matracokból készítettek ágyat. Természetesen ez praktikus és gazdaságos, de jobb, ha külön és gyönyörű helyet vásárol kedvence számára. Manapság a gyártók több száz különböző modellt kínálnak, így a megfelelő megtalálása nem nehéz. A legtöbb vállalat gyárt:

 • Speciális matracok. Ha egy személy nem költhet nagy összeget, akkor vásárolhat egy kis matracot, amely segít díszíteni a szobát, és helyet ad kisállatának. Az elem gyártásához modern technológiákat alkalmaznak. Ezért a külső rész oly módon készül, hogy karmokkal vagy rágással nehezen téphető fel, míg a párnázat puha, mint a legjobb párna. Ez további kényelmet teremt a háziállat számára. A gyártott modellek többsége nem fél a gépben történő mosástól, ezért könnyű gondoskodni az ilyen termékekről. A széles termékválasztéknak köszönhetően a felhasználó nemcsak szín, hanem a kutya fajtája szerint is könnyen kiválaszthatja a megfelelő opciót.
 • Napozóágyak. Egy másik olcsó módszer a kutya foltjának díszítésére. Az egyszerű név ellenére több ezer terv van. A termékek műanyag vagy fém vázra készülhetnek. Vannak olyan modellek is, amelyek alapja fából készült. Egyes termékek speciális lábakkal rendelkeznek, amelyek védelmet nyújtanak a huzat ellen, így a kutyát nem fújják le, amikor a padlón alszik. Díszítésként speciális borítókat használhat, vagy különféle kiegészítőket adhat a tervezéshez. Tehát, ha az alap piszkos lesz, könnyen eltávolítható és mosható. A napozóágyakat különféle formákban (autók, repülőgépek stb.) Értékesítik, és változó fokú kopásállósággal rendelkeznek.
 • Telt házak. Ha egy személynek van egy kicsi kutyája, akkor egy kis házat be lehet építeni a lakásba, ahol folyamatosan lakni fog. Kétféle típusban kapható: zárt és félig nyitott.A legtöbb vélemény szerint a kutyák kedvelik ezt a teljesítményt, és boldogan töltik ott az idejüket, miközben még a háznak sem kell őket megtanítani - kérdezik maguk a háziállatok. A termékek fából készültek, vagy egyszerűen csak keretük van ebből az anyagból. A kárpit változatos, de gyakran a tartós szövetet vagy bőrt részesítik előnyben. A konstrukció méretei a kutya méretétől és a felhasználó preferenciájától függenek. Ezenkívül egy ház kiegészítő dekorációvá válhat a szoba általános kialakításában, ha helyesen választja.
 • Kosár. Olyan költségvetési lehetőség, amelyre igény van. Az ilyen modellek műanyagból vagy fából készülnek. Azonban nem ajánlott a terméket kész formában használni, a kutya kényelmetlen lesz. Jobb matracot vagy takarót tenni az aljára.
 • Kis kanapé. Az új termékek, amelyek egy teljes értékű emberi kanapét képviselnek, csak többször kisebbek. A gyártás elve megegyezik a szokásos kanapékéval: váz, puha töltelék és kárpit szövet. Kívánt esetben egy személy rendelhet huzatot vagy további párnát. Az egyetlen hátrány a magas ár.
 • Kis kiságy. A termék csak méretében különbözik a hétköznapi ágyaktól, különben ugyanaz a bútor van, amely a legtöbb apartmanban található. Ugyanazon technológiával készül, mint a kanapék. Ezen felül takarót és párnát vásárolnak.

Mi alkalmas kutyának

E változatosság miatt az emberek többsége megzavarodik, hogy melyik a legjobb választás. Természetesen a kutya nem törődik azzal, hogy hol aludjon, hálás lesz, hogy egyszerűen saját terével rendelkezik. Az ár ebben az esetben nem játszik különösebb szerepet, mivel a háziállat nem érti, mi drága és mi olcsó. De a kényelem miatt sem kell spórolnia, különben a háziállat alszik párszor, és más helyet talál.

Az alvóhely megkeresésének megkönnyítése érdekében meg kell értenie, hogy:

 • A helynek megbízhatónak kell lennie. Ezért amikor egy háziállat pihen, nem szükséges zavarni vagy felvenni, mert megérti, hogy ez egy rossz menedékhely.
 • A kényelem az első. A kutyák bárhol alhatnak, de leginkább egy puha és kényelmes helyet szeretnek pihenni.
 • A méreteket a háziállat méretének figyelembevételével választják ki. Nincs szükség túl nagy vagy kicsi szerkezetek vásárlására. Optimális esetben az állat orrától a farkáig terjedő hossza +20 cm.

A többi pont nem annyira fontos, ezért a tulajdonos határozza meg a külső formát, strasszokat és színt.

A méret a fő referenciapont

Ha egy személynek nagy kutyája van otthon, akkor fontos megérteni, hogy nagy a tömege, ezért nem ajánlott túl merev struktúrákat vásárolni. Kényelmetlen lesz számukra ilyen helyen aludni. És ez nem egy háziállat szeszélye, ízületeinek egészsége a puhaságtól függ. Ezért nagy fajták esetén ajánlott hangulatos kanapék vagy kiságyak vásárlása.

Közepes méretű kutyáknak szinte minden termék megfelelő lesz. Ezért a tulajdonos sokáig nem gondolhat a kényelemre, mindenhol jól fogja érezni magát, még a matracokon is. Jobb figyelni az anyag minőségére és a csomagolás sűrűségére.

Kis fajták számára napozóágyakat vásárolnak, amelyek egy dombon helyezkednek el. Mivel érzékenyek a huzatra, ami megfázhat. Ezt fontos figyelembe venni a vásárláskor, hogy kedvence egészségi állapota mindig jó legyen.

A bolti kiválasztási kritériumok

Miután egy személy eldöntötte a kutyák méretét és preferenciáit, meg kell vásárolni a helyes kialakítást, amely hosszú ideig tart. Ezért fontos odafigyelni:

 • Az anyag minősége. Annak ellenére, hogy az állattenyésztési üzletek tele vannak különféle választékokkal, nagy százalékban gyenge anyagokból készülnek. Miért veszítik el gyorsan a színüket, elszakadnak és nehéz őket gondozni.
 • Levehető huzatok. A modelltől és az ártól függetlenül a kiságyak, házak és napozóágyak szennyezettek. Ezért fontos, hogy egyeztessen az eladóval a kivehető borítók használatáról és elérhetőségéről. Ez jelentősen leegyszerűsíti a karbantartást, és gyönyörű megjelenést kölcsönöz az alvóhelynek. Fontos megérteni azt is, hogy a burkolatokat könnyen tisztítani és eltávolítani kell.
 • A burkolatnak természetes anyagból kell készülnie.Mivel az állatok, csakúgy, mint az emberek, allergiásak a szintetikus anyagokra. Ezenkívül a mesterséges elem villamosítja a gyapjút, ami további kényelmetlenséget okoz.
 • Méretek.

Hol lehet kanapét venni

Minden szaküzletben vásárolhat kutyaágyat. De ha egy személy szokatlan dizájnt keres, akkor jobb, ha online áruházakban vásárol termékeket. Az ottani választék sokkal szélesebb, és az összes fő paramétert a műszaki leírás tartalmazza.

Ágyat is vásárolhat egy bútorgyárban (ha hasonló termékek gyártására specializálódtak). Az ilyen helyeken történő termékvásárlás sajátossága az önálló formatervezés lehetősége. Egy ilyen szolgáltatás költsége azonban 2-3-szor magasabb, mint egy szokásos modell vásárlásakor.

Vannak, akik Avitóra vagy Yule-ra tesznek ágyat. Használt termékek vásárlásával nincs semmi baj. A lényeg, hogy megtudjuk, mi történt a dolog előző tulajdonosával. Ha a tulajdonos úgy döntött, hogy megváltoztatja a terméket, vagy a kutya idős korában elhunyt, akkor fekhely vásárolható meg. Csak a használat előtt kell fertőtleníteni a paraziták eltávolítása érdekében. Nem ajánlott olyan terméket vásárolni, amikor a kedvtelésből tartott állat fertőződött és elhullott egy fertőző betegség miatt, mivel a vírusok sokáig élhetnek a testen kívül.

Az utolsó módszer a saját kiságy elkészítése. Természetesen, ha az embernek nincs megfelelő tapasztalata, akkor jobb, ha ezt nem vállalja. De ha vannak eszközei és munkaanyagai, akkor megtakaríthat pár ezret, és eredeti és egyedi dizájnt hozhat létre.

A legjobb matracgyártók értékelése

TRIXIE

A vállalat több mint 40 éve van a piacon, és ez idő alatt számos különféle terméket készített háziállatok számára. Minden termék hipoallergén anyagból készül. Ezért ennek a cégnek a termékei teljesen biztonságosak a kedvtelésből tartott állatok számára. A szervezet nemcsak kutyafekvéseket árul, hanem rágcsálókra, macskákra, halakra és hüllőkre is figyel. A választék nagy, ezért könnyű megtalálni a megfelelő lehetőséget.

TRIXIE Beany takaró 100x70 cm

Szép takaró ágynemű kis kutyáknak. Textilből készült, ezért nincs villamosítva, és a háziállat jól érzi magát. A termék mosás után nem zsugorodik és gyorsan szárad. Több színben kapható, ami segít kiválasztani a terméket a szoba belsejéhez.

Az átlagos ár 440 rubel.

TRIXIE Beany takaró 100x70 cm

Előnyök:

 • Alacsony költségű;
 • Gyönyörű kivitelezés;
 • Tartósság;
 • Puha takaró.

Hátrányok:

 • Nem található.

Ferplast

Az üzlet először 1966-ban jelent meg. A szoba területe kicsi volt, mindössze 50 négyzetméter. Nem volt különféle áru, mivel csak madárketreceket árultak. Idővel a polcokat szokatlan és gyönyörű napozóágyakkal, akváriumokkal, fülkékkel stb. Ma az egyik vezető állateledel-gyártó.

Ferplast Logan 100 95x60 cm

Nagyszerű lehetőség háziállatok számára, akiknek szüksége van egy kis magánéletre. A takarót könnyű gondozni. Puha tapintású, nem bocsát ki szagokat. Természetes anyagokból készül, ezért a háziállat biztonsága magas szinten van.

Az átlagos ár 1930 rubel.

Ferplast Logan 100 95x60 cm

Előnyök:

 • Mosható;
 • Kényelem;
 • Gyönyörű megjelenés;
 • Lassan piszkosul.

Hátrányok:

 • Magas ár.

Darell

Külföldi cég, amely élelmiszereket, ágyakat, kaparóoszlopokat, madárházakat és egyéb kiegészítőket szállít az orosz piacra. A vállalat fő előnye a széles termékválaszték és a legjobb minőség. Minden termék tanúsított és biztonságos.

Darell Oxford 4 85x60x3,5 cm

Kényelmes és kompakt ágynemű macskáknak és kutyáknak. Csak szürke színben kapható. Textilből készül, ezért nem bocsát ki erős szagokat. A méretek kicsiek, ami lehetővé teszi a takaró bárhol történő elhelyezését.

Az átlagos ár 610 rubel.

Darell Oxford 4 85x60x3,5 cm

Előnyök:

 • Tartósság;
 • Egyszerű karbantartás;
 • Nem villamosítja fel a gyapjút;
 • Kényelem.

Hátrányok:

 • Nem található.

A legjobb napozóágyak gyártók értékelése

Piros műanyag

Orosz cég, amely különféle kiegészítőket gyárt háziállatok számára. A népszerű márka a Zoo-M. A legtöbb termék ezen márkanév alatt jelenik meg. A gyártó különös figyelmet fordít az előállított termékek minőségére, ezért rendelkeznek az állatorvosi klinika tanúsítványaival.

Zoo-M Lama 100x70x9 cm

Kényelmes ágy kis kutyák számára. Szőrme, habgumi és textíliák. A kialakítás szögletes, ami lehetővé teszi, hogy kényelmes helyen helyezze el. A háziállat nagyobb biztonsága érdekében lökhárítók vannak, amelyek megvédik a kutyát a huzattól. A nyugágy felhelyezhető vagy fedél nélkül használható.

2300 rubel áron értékesítik.

Zoo-M Lama 100x70x9 cm

Előnyök:

 • Jó minőségű;
 • Mosható;
 • Puha felépítés;
 • Optimális ár.

Hátrányok:

 • Nem található.

GiGwi

A cég a legtöbb felhasználó számára kedvtelésből tartott játékszereiről ismert. A termékek minőségi anyagokból készülnek és hosszú élettartammal rendelkeznek.

GiGwi Snoozy Friendz kutya 57х57х4 cm

Egy gyönyörű napozóágy tökéletes kis és közepes méretű fajták számára. Textilből és párnázott poliészterből készült. A szintek száma - 1. A termék mosható, emellett nem szívja fel a kellemetlen szagokat. A magas emelkedés biztosítja, hogy a háziállat nem lesz beteg a huzat miatt.

Az átlagos ár 1400 rubel.

GiGwi Snoozy Friendz kutya 57х57х4 cm

Előnyök:

 • Gyönyörű megjelenés;
 • Erő;
 • Könnyen tisztítható;
 • Hosszú élettartam.

Hátrányok:

 • Nem található.

Középnyugat

Egy amerikai gyártó, amely több száz különféle kisállat-kiegészítőt és kelléket gyárt. Minden terméket az állati szervezet testszerkezetének fiziológiai jellemzőinek figyelembevételével fejlesztenek ki. Ez maximális kényelmet és kényelmet tesz lehetővé. Az első termékek 1921-ben jelentek meg, és még mindig fejlesztés alatt állnak.

Midwest QuietTime Deluxe polár dupla tartó, 43х28х10 cm

Egy szép és kényelmes nyugágy, amely lassan koszos és könnyen tisztítható. Macskáknak és kutyáknak egyaránt alkalmas. Vannak speciális lökhárítók, amelyek megvédik kedvencét az erős széltől. A fő anyag a textil.

Az átlagos ár 680 rubel.

Midwest QuietTime Deluxe polár dupla tartó, 43х28х10 cm

Előnyök:

 • Könnyű karbantartás;
 • Huzatok használatának lehetősége;
 • Ár;
 • Nem villamosítja fel a gyapjút.

Hátrányok:

 • Nem található.

Népszerű kutyaházgyártók

Hódudvar

Először 2002-ben jelentek meg e cég termékei. A termékeket az AS-Zoo gyárban gyártják. Több ezer különböző termék található a választékban, amelyek minden háziállat számára megfelelnek.

Beaver Yard Sweet dream Matt No. 1 39x39x35 cm

Egy gyönyörű ház, ami kicsi. Minőségi anyagokból készül, amelyek hosszú ideig tartanak, és nem romlanak a karmok vagy a fogak miatt. Három színben eladó. Tökéletesen illeszkedik bármilyen tervezési megoldáshoz.

Az átlagos ár 1405 rubel.

Beaver Yard Sweet dream Matt No. 1 39x39x35 cm

Előnyök:

 • Jó minőségű;
 • Minőségi szövet;
 • Puha töltőanyag;
 • Jól tartja az alakját.

Hátrányok:

 • Nem található.

Őshonos helyek

Orosz állateledel és kiegészítők gyártója. A termékeket az állami szabványoknak megfelelően gyártják, ezért teljesen biztonságosak a test számára. Ezenkívül a termékek tartósak, napfény hatására nem fakulnak ki, és mosáskor nem kerülnek csomókba.

Őshonos helyek 1. bölcső Gzhel 38x35x27 cm

Egy gyönyörű ház, Khokhloma festett, amely tökéletesen kiegészíti a belső teret. A hálóhely egy dombon található. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy a háziállat melegen maradjon télen. A termék mosógépben mosható.

Az átlagos ár 750 rubel.

Őshonos helyek 1. bölcső Gzhel 38x35x27 cm

Előnyök:

 • Szokatlan megjelenés;
 • Kényelem;
 • Alacsony ár;
 • Optimális méretek egy kis kutya számára.

Hátrányok:

 • Nem található.

ZOOexpress

Egy modern gyártó, amely tucatnyi különféle terméket kínál az állatok számára. A termékek hipoallergén anyagokból készülnek, és gyakran szokatlan megjelenéssel vonzzák a felhasználót.

ZOOexpress Derby transzformáló kocka 1. sz. 42x42x40

Gyönyörű ház, amely kanapévá vagy kanapévá alakítható. Minőségi anyagokból készül, amelyek könnyen kezelhetők és nem bocsátanak ki szagokat.

2 850 rubel áron értékesítik.

ZOOexpress Derby transzformáló kocka 1. sz. 42x42x40

Előnyök:

 • Könnyen megváltoztatja az alakját;
 • Mosható;
 • A pénz értéke.

Hátrányok:

 • Nem található.

Végül

Minden állat személyes térről álmodik. Ezért a legjobb, amit az ember tehet, ha gyönyörű és szokatlan ágyat ad a háziállatnak. Ha van tapasztalata a minősítésben leírt modellek vagy érdekesebb képviselők használatáról, mondja el nekünk erről a megjegyzéseket.

HAGYJON ÁTTEKINTÉST

Kérjük, írja be megjegyzését!
Kérjük, írja ide a nevét