👌 A hullámkarton legjobb gyártói 2020-ra

0

A fedélzet sokoldalú termék, amely alkalmas kerítés, tető, fal stb. Ezért egy tapasztalatlan ember összezavarodhat a választékban, és ha figyelembe vesszük, hogy továbbra is szükség van egy gyönyörű szín kiválasztására, egy anyag kiválasztására, a vásárlás még nehezebb. De ha a vastagság és a műszaki jellemzők problémamentesen megválaszthatók, akkor nem olyan egyszerű megbízható céget találni. A "best-hu.designuspro.com" oldal szerkesztői elkészítették Önnek a legjobb hullámlemez-gyártók értékelését 2020-ra.

Jó választás

Annak érdekében, hogy a szerkezet hosszú ideig szolgáljon, és ne romoljon a légköri csapadéktól, fontos ismerni a kiválasztási kritériumokat.

 • Először el kell dönteni, hogy milyen célból vásárolják a terméket. Ez egy fontos pont, mert a megválaszolása után a gyártók többsége megszűnik.
 • A második a profil geometriájának eldöntése. Kiválasztása a kitűzött célok alapján történik.
 • A következő paraméter a fém vastagsága. A teljes szerkezet tartóssága és megbízhatósága attól függ. Jobb, ha átlagos értékű termékeket választunk, ezek nem annyira súlyúak, és erősségük magas szinten van.
 • Egy másik fontos pont a lefedettség. Bár nem ad műszaki tulajdonságokat, mégis hatással van az esztétikára.
 • Az utolsó dolog, amire emlékezni kell, a gyártó.

Mindig jobb, ha ilyen anyagokat jól ismert cégektől vásárol, mivel értékelik hírnevüket.

Miért érdemes hullámpapírt vásárolni

Az első döntő lépés a vásárlás céljának eldöntése. Fontos ezt a pontot részletesebben megérteni, mert ez határozza meg, hogy egy termék alkalmas-e vagy sem. Bizonyos esetekben hullámlemezeket kell használni, másokban szabványosakat.

Emlékeztetni kell arra, hogy egyes építők anyagokat vásárolnak pavilonok vagy tetők rendezéséhez. Minden épülethez kiválasztanak egy bizonyos, különböző tulajdonságokkal rendelkező terméket. Igen, bizonyos helyzetekben a geometriának nincs különösebb szerepe, de ha egy személy a tető felszerelését tervezi, akkor erre a paraméterre különös figyelmet fordítanak.

A legjobb tető opció

Az első dolog, amit el kell dönteni a tető termékének kiválasztásakor, a geometria. Ezenkívül figyelembe veszik a gyártás anyagát is. Célszerű tartós fémet használni. Megtalálható a tető modellje is egy speciális horony segítségével, amelynek fő célja a felesleges nedvesség eltávolítása.

Figyelmet fordítanak a külső kivitelezésre is, mivel az esztétikai élvezet és a szerkezet érzékelése ettől függ. Ami a vastagságot illeti, itt nem érdemes spórolni, és éppen ellenkezőleg, túl vastag anyagokat vásárolni. Meg kell találni a középutat a költség és a tartósság között.

Kerítés modell

Itt a felhasználó teljesen bármilyen teljesítményt választhat. Nincsenek geometriai korlátozások. Ez a fő előny, mert lehetővé teszi, hogy jó modellt válasszon saját ízlésének megfelelően. De emlékeznie kell néhány szabályra, hogy a kerítés olvasható legyen.

 • Annak érdekében, hogy ne gondolkodjon azon, hogy melyik oldalon bontsa ki a kerítést, vegyen egy kétoldalas bevonattal ellátott fémprofilt. Ez megmenti a webhely tulajdonosát az esztétikai elhelyezés kérdésétől.
 • Néhány ember nem szabványos kivitelt szerez, göndör vágású fémprofil formájában. A kialakítást kizárólag szép és megközelíthetetlen kerítések létrehozására tervezték.

Fali lepedő

Az anyag ugyanolyan könnyen észrevehető, mint a tetőtermékek. Mivel egyetlen jellemzője van - a magasság. Ez a profil eléri a több métert, ami megkönnyíti bármely falra történő felszerelését. Ezenkívül az anyag szilárdsága és merevsége sokszor jobb, mint a standard változaté. Ahhoz, hogy a homlokzat jól nézzen ki, jobb hullámlemezeket vásárolni. Ez nemcsak a külsőt fogja szépíteni, hanem növeli a megbízhatóságot is.

A lombkorona számára megfelelő termék kiválasztása

A szokásos modellekhez hasonlóan a jó tetőlehetőséget sem nehéz megtalálni. Itt nincsenek külön követelmények. Mivel a verandán lévő természetes szellőzés nem engedi a nedvesség felhalmozódását, így nem lesz korrózió vagy egyéb probléma.

Csak a hullámlemez kialakításán érdemes elgondolkodni. De ez nem olyan globális probléma, mivel ma pár kattintással megtalálhatja a megfelelő teljesítményt. A lényeg az, hogy az ernyő megfelelő méretű és jól illeszkedjen.

A jellemzők fontossága

Miután egy személy döntött a külső teljesítményről, figyelmet kell fordítani a műszaki jellemzőkre. Nekik köszönhetően meghatározzák a teljes szerkezet megbízhatóságát és tartósságát.

Az első dolog, amiről a vevőnek dönteni kell, a fém vastagsága. A paraméter közvetlenül befolyásolja a szilárdságot és a teherbírást. Ezenkívül a vastagság befolyásolja az anyag élettartamát. Az optimális érték 0,45-0,5 mm. Ez a leggyakoribb lehetőség, mivel ilyen paraméterekkel elegendő szilárdság marad meg.

Kis súlya miatt minden felhasználó telepítheti a lapokat. És ennek a lehetőségnek a költsége nem olyan magas, mint a nagy szerkezeteknél.

A következő dolog, amire figyelni kell, a méretek. A dimenziók meghatározzák az adott feladat megoldásához szükséges profilok számát. Ma az üzletekben vannak kisebb változatok (0,5 m), valamint nagyok (12 m). Egy ilyen választék lehetővé teszi a megfelelő lehetőség rövid időn belüli megtalálását, és az építkezés során nem lesz hulladék.

A megfelelő bevonat kiválasztása

Az elülső oldalnak szépnek és reprezentatívnak kell lennie, mert vizuális vonást kölcsönöz a tervezésnek. Ezenkívül a bevonatnak van egy másik hasznos funkciója - az anyag védelme a korróziótól és a károsodásoktól. Különös figyelmet fordítanak erre a pontra: nem vásárolhat olcsó védőréteggel ellátott profilokat. Gyorsan romlik, ami befolyásolja a teljesítményt.

Egyes vállalatok hosszú garanciával gyártanak hullámkartont. A szokásos megoldásoktól eltérően költségük magasabb. De ez a magas minőségnek és a megbízhatóságnak köszönhető. Az ilyen modellek gyakran garantáltan több mint 50 évig fognak élni; ebben az időszakban nem kell semmit sem színeznie, sem vágnia. Ez a megoldás különféle szerkezetekhez alkalmas, beleértve a kerítéseket is.

Profil vásárlásakor nemcsak a lefedettséget veszik figyelembe, hanem azt a földrajzi területet is, ahová telepíteni fogják. Mivel az ultraibolya sugárzásnak, a páratartalomnak, a hidegnek, a pornak való állandó kitettség - mindezt a külső állapot is tükrözi. Ha egy személy a tenger közelében él, akkor jobb, ha olyan hullámlemezt vásárol, amely ellenáll a napfény és sók állandó expozíciójának. Ha nem veszi figyelembe a paramétert, akkor idővel a vonzó megjelenés elvész.

Az áruk költsége és a gyártó cég

Ezek az utolsó pontok, amelyek segítenek tartós hullámlemez kiválasztásában. A költség és a gyártó összefügg. Mivel egyesek olcsó árukat gyártanak, míg mások csak a közép / prémium szegmens termékeit gyártják. Ennek pedig vannak okai.

Annak érdekében, hogy a fémlemez a teljes megállapított időszakot, sőt idővel is kiszolgálja, nem ajánlott megbízni az olcsó termékekben. Előfordul, hogy egyes vállalatok szándékosan csökkentik a profil költségeit, de az alkatrészeket a piaci árnál magasabb áron értékesítik. Épületelemek nélkül pedig semmit sem lehet tenni.

A megbízható vállalatok jobban járnak, nemcsak tartós hullámpapírt értékesítenek a vevő számára kedvező áron, hanem írásbeli garanciát is vállalnak. Ezért egy személy bízhat a vállalat minőségében, a lényeg a termékek tárolásának, telepítésének és használatának szabályainak betartása.

A legjobb teherbíró hullámlemez minősítése

Staloff

Az üzem Oroszország több mint 30 régiójához szállít termékeket. Ugyanakkor az áruk minőségükkel megkülönböztethetők és hosszú ideig szolgálnak. Több tucat bizonyítvány és díj igazolja a vállalat professzionalizmusát. A kérdéseket az ügyfél hívása után azonnal megoldjuk. A szervezet sok éves tapasztalattal rendelkező mérnököket alkalmaz. A szigorú minőség-ellenőrzés nem teszi lehetővé a hibás anyagok bejutását a késztermékbe.

Nem számít, milyen célokra tervez profilt vásárolni, széles választéka segít kiválasztani egy szép és tartós lehetőséget. A legolcsóbb hullámkarton futási méterenként 251 rubelbe kerül. De ha egy személy nem elégedett az anyaggal vagy a bevonattal, mindig választhat egy drága modellt. Ettől függetlenül a termék garanciája 10 év. A gyártási idő nem fogja csak egy napra várni. Ezért az építkezésben nem lesz fennakadás.

hullámkarton Staloff

Előnyök:

 • Megfizethető áron;
 • Fedélzet bármilyen célra;
 • 14 modell;
 • Csak orosz acéllal működik;
 • 10 év garancia.

Hátrányok:

 • Nem található.

Steve

Orosz cég gipszkarton, professzionális lapok stb. profilok. A szervezet nem közvetítő, mivel minden alapanyagot kizárólag a gyártótól vásárolnak. Ezután építőanyagok készítésére használják. Ez a döntés a vállalatot a moszkvai piacon az első pozíciókba emelte. A megrendelés után egy személy tartós terméket kap, amely nem romlik az erős széllökések és az állandó eső miatt.

A jó műszaki teljesítmény elérése érdekében a gyártást a terület követelményeinek figyelembevételével és modern gépeken végzik. Ez lehetővé teszi tartós lapok készítését, miközben csökkenti az építési hulladékot.

professzionális padló STiV

Előnyök:

 • Több tucat modell;
 • A saját tárolóhelyek egyszerűsítik a szállítást;
 • Gyors rendelésfeldolgozás;
 • Megbízhatóság;
 • Garancia.

Hátrányok:

 • Nem található.

Épületszerkezeti üzem (ZSK)

Nagy szervezet, amely hullámkartont gyárt különböző bevonatokkal. Ez segít megtalálni a legjobb megoldást bármely régió számára. Az eladások növelése és a minőség elvesztése érdekében 2012 és 2019 között új berendezéseket vásároltak, amelyek teljesen helyettesítették az elavult modelleket. Ez a döntés jelentősen növelte a húskibocsátást, havi 2000 tonnára.

Az üzem 20 vagy több éves tapasztalattal rendelkező szakembereket alkalmaz. Ezért az anyag létrehozása során nem lesz házasság. Raktár területe - 15,4 ezer négyzetméter m., amely lehetővé teszi a gyártott termékek megfelelő tárolását és szállítását.

fedélzeti épületszerkezeti üzem (ZSK)

Előnyök:

 • Megbízhatóság;
 • Havonta 2000 tonna hullámlemez;
 • Változatos választék;
 • Jó alapanyagokból készül.

Hátrányok:

 • Nem található.

LLC PSK Kraftmet

A fém alkatrészek, profilok, megerősítő ketrecek stb. Egyik legjobb gyártója A tucatnyi gyártott termék ellenére a vállalat megfelelő minőségű és megfizethető áron tartotta fenn termékeit. A késztermékeket különböző tevékenységi területeken használják, beleértve a nyári lakosok és kertészek számára is alkalmas termékeket. A vállalat hosszú távú garanciát vállal termékeire, ami pozitívan szól a minőségről.

A személyzet csak szakterületén dolgozik szakembereket. Ha a vásárlás után az embernek problémái vannak az anyaggal, a vállalat gyorsan megoldja azokat.Ez azonban ritka, mert a gyártás korszerű berendezéssel rendelkezik, amely kiküszöböli a hibákat.

professzionális padlóburkolat LLC PSK Kraftmet

Előnyök:

 • A szállítás minimális időt vesz igénybe;
 • Nagy tároló helyiség;
 • Gyors megrendelés teljesítés;
 • Garancia;
 • A hullámlemez tartóssága.

Hátrányok:

 • Nem található.

Neva Steel

A cég 2000-ben jelent meg, és már ekkor népszerűségre tett szert sok építész között. A gyártáshoz bevált alapanyagokat használnak, amelyek még a legkisebb hibával sem rendelkeznek. A gyártott termékek alkalmasak tetőkre, homlokzatokra, falakra, kerítésekre stb. Minden a választott modelltől függ. A nagyobb kényelem érdekében a profilok a 40 szín egyikében festhetők. Ezért egy személy mindig választ egy lehetőséget a saját tervezéséhez.

hullámlemez Neva Steel

Előnyök:

 • Valamennyi gyártott termék kiváló minőségű;
 • Gazdag választék segít megtalálni a tetőfedéshez, homlokzatokhoz stb.
 • Garancia;
 • 40 szín;
 • Gyors problémamegoldás.

Hátrányok:

 • Nem található.

A falak hullámlemezének legnagyobb gyártói

Grand Line

Oroszország egyik népszerű vállalata, amely minőségi termékeket gyárt építéshez és kertészkedéshez. Egyes termékekre 50 év garancia vonatkozik, így az emberek bízhatnak a termékek minőségében.

A profillapok élettartamának növelése érdekében nemcsak modern berendezéseket használnak a készítés során, hanem bevált alapanyagokat is. Minden részletet gondosan ellenőriznek a hibák és a megfelelőség szempontjából. A könnyebb elvégzés érdekében saját laboratóriummal rendelkezünk.

professzionális padló Grand Line

Előnyök:

 • 40 hektár raktár és vállalkozás;
 • Gyors áruszállítás és -termelés;
 • Az egyes termékek megbízhatósága;
 • Hosszú garancia;
 • Szigorú minőség-ellenőrzés.

Hátrányok:

 • Nem található.

Mirage-Steel

A cég először 1998-ban jelent meg. Az egész a gipszkarton profiljának kiadásával kezdődött, miután a vállalat nagy népszerűségre tett szert, folytatta az oldalak bővítését, és ma már nem korlátozódik egy pozícióra. A kínálat több tucat anyagot tartalmaz különböző feladatokhoz.

A professzionális padló kiváló minőségű és megbízható. Ezenkívül a modellek széles választéka lehetővé teszi az egyes épületek megbízható modelljének kiválasztását.

professzionális padló Mirage-Steel

Előnyök:

 • Modern felszerelés;
 • Alacsony elutasítási arány;
 • Több tucat különböző gyártósor;
 • Garancia minden termékre.

Hátrányok:

 • Nem található.

Királynő

Megbízható gyártó, amely megbízható és tartós termékeket gyárt. Meglepő, hogy az út elején a cég csak kábeltermékeket értékesített, de ma hullámkartont, fémcsempét, sarkokat, szerelvényeket stb.

A vevő mindig megtalálhatja a saját igényeinek megfelelő terméket. Ezenkívül a szervezet bizonyos szolgáltatásokat nyújt, például a tető számítógépes kiszámítását, valamint profilos lemez gyártását a saját méretei szerint.

professzionális padló KVIN

Előnyök:

 • Elfogadható árak;
 • Tartósság;
 • Széles választás;
 • Sokféleség;
 • Jól ismert cég.

Hátrányok:

 • Nem található.

WELT

Egy személy az összes gyártott terméket online megrendelheti. A termékkel együtt van egy lépésről lépésre történő utasítás, amely segít az anyag saját kezűleg történő telepítésében. A telepítés nem igényel időt és erőfeszítést, mivel a tömeg nem olyan nagy. A cég nemcsak építőanyagokat, hanem befejező anyagokat is szállít.

A gyártási folyamat a GOST szerint történik. Gyönyörű kialakítás alkalmas magánházhoz vagy nyaralóhoz. Még akkor is, ha kaput vagy kaput kell létrehoznia, akkor sem lesz probléma, mivel a méreteket egyenként választják meg.

professzionális padló RANT

Előnyök:

 • Kényelem a javítás során;
 • Megjelenés;
 • Vannak teherhordó falminták;
 • Népszerű márka;
 • Alkalmas lakóépülethez;
 • Pozitív visszajelzés a vállalkozás munkájáról.

Hátrányok:

 • Nem található.

Végül

Keressen minőségi lapokat kerítésekhez, tetőkhöz és egyebekhez. legkönnyebben a gyártó online áruházában. A megoldás egyik előnye, hogy nincs túlfizetés a közvetítőknek. A kiválasztási hibák csökkentése érdekében alaposan tanulmányozza a vállalatokat és a specifikációkat.Ha valaha vásárolt hullámlemezt a minősítésben leírt vállalatoktól, ossza meg véleményét a megjegyzésekben.

HAGYJON ÁTTEKINTÉST

Kérjük, írja be megjegyzését!
Kérjük, írja ide a nevét