A legjobb felnőtt korcsolya felnőtteknek 2020-ig

0

A görgők lendületet adnak egy felnőttnek és egy gyermeknek, a nyári közös utazások pedig egyesíthetik és meggyógyíthatják a családot. Természetesen az ilyen felszerelések megvásárlásához különös figyelmet kell fordítani a részletekre, ezért a „best-hu.designuspro.com” oldal szerkesztői elkészítették Önnek a legjobb felnőtt korongkorcsolyák értékelését 2020-ra.

Fő kiválasztási kritériumok

Úgy tűnik, hogy a videók megválasztása több, mint egyszerű kérdés, elég csak a legvonzóbb modell kiválasztása. Ennek a berendezésnek számos jellemzője azonban befolyásolhatja a viselési kényelmet. Az alábbiakban ismertetjük a videók legfontosabb jellemzőit.

Padló

A legtöbb modell külön kapható férfiak és nők számára. A lényeg nemcsak az esztétikai komponensben van, hanem a test anatómiai felépítésében is. Így például a női modellek keskenyebbek, a kávézó magassága valamivel kisebb. Ez a megközelítés annak a ténynek köszönhető, hogy a lányok bokája keskenyebb, és a vádli izmai magasabbak. A férfiak lábai különböznek a boka szélességében, és a görgőknek szélesebbnek kell lenniük.

Ami a méreteket illeti, azok megfelelnek a szokásos cipőmérettáblázatnak.

Különféle modellek

A görkorcsolyázás régóta elterjedt népszerűségnek örvend, és különféle stílusokban kapható. Ezért a berendezéseket a beszerzés céljától függően kell megválasztani. Melyek a fő típusok?

 1. Fitneszhez vagy kikapcsolódáshoz - a klasszikus és legnépszerűbb modellek. Érdemes őket kezdő felhasználóknak megvásárolni, mivel az ilyen felszerelések kényelmesek, garantálják a lábtartást és segítenek egy kezdő görgőnek abban, hogy magabiztosabbnak érezze magát.
 2. Városi (freeride) - a modellek nélkülözhetetlenek a városi aktív utazásokhoz. Kialakításukat a manőverezhetőség különbözteti meg, az ilyen felszerelések kényelmet és biztonságot nyújtanak zsúfolt helyeken, járdákon és járdákon.
 3. A szlalom számára - megbízható védelem és a boka és a sarok támogatása különbözteti meg őket. Mutatványokra és manőverekre tervezték.
 4. Nagy sebességű - alkalmas tapasztalt és magabiztos korcsolyázó számára. Ezeket a modelleket távolsági utazásokra használják, kerekeik nagyobb átmérőjűek és stabilabbak bármilyen felületen. Ezek a termékek gyakran kemény, tartós, ütésálló anyagokból készülnek. Így garantált a termék magas kopásállósága, de a felhasználó jelentős kényelmetlenséget tapasztalhat viselése során.

Tapasztalattól függően

Figyelembe kell venni a felhasználó azon képességét is, hogy görgőkön álljon. A legtöbb gyártó a henger képességeitől függően számos modellt készít.

A kezdőknek ajánljuk az olcsóbb lehetőségeket, kis átmérőjű kerekekkel és műanyag kerettel. Minél több készséggel rendelkezik a henger, annál több felszereléssel kell rendelkeznie.

Belső csomagtartó

A hengerek ezen eleme felelős a kényelmes viselésért. Nagyon fontos olyan csomagtartót választani, amely tökéletesen illeszkedik a lábadhoz. Melyek a főbb lehetőségek:

 • Normál - Könnyű habanyagokból készült, és állandóan nem alkalmas. T. hogy.a csomagtartó nincs a felhasználó egyedi anatómiai jellemzőihez igazítva, ezeknek a modelleknek a kényelme megkérdőjelezhető. De ez a legjobb választás a kezdők számára.
 • Automatikus illesztés - az ilyen berendezések képesek megjegyezni a görgő lábának alakját. Ez az előny annak köszönhető, hogy van egy speciális töltőanyag gél formájában. A hengerek drágábbak, de jó támaszt nyújtanak és garantálják a teljes kényelmet.
 • A Memori-fit a fent leírt verzió analógja, azonban egy ilyen rendszerindítás még gyorsabban képes emlékezni a felhasználó lábára.

Mandzsetta (vagy mandzsetta)

Ezek a görgők lábzárai. A sportoló stabil helyzete lehetetlen ezen elemek nélkül. Ezenkívül a mandzsetták lehetővé teszik, hogy nagy erővel lökje el a vezetést, és a görgő lába nem fárad el annyira. Milyen modellek kaphatók?

 1. Műanyag / alacsony mandzsetta - kikapcsolódásra vagy fitneszhez tervezett görgőkön használható. Ne riadjon meg a felhasználótól a műanyagtól, mert a ruhához tartós és jó minőségű anyagot fog használni, amely ellenáll a cseppeknek és ütéseknek.
 2. Szén / alacsony mandzsetta - ezeket az elemeket szakemberek és tapasztalt felhasználók által használt termékeknél használják. Ezek a görgők tartósak, garantálják a boka megbízható támogatását és biztonságát. Leggyakrabban egy ilyen kávézót használnak versenyek és maratonok felszereléséhez. A szénalapú anyagok hosszú élettartammal rendelkeznek, és pozitívan befolyásolják a termék jellemzőit és működését.

Rögzítési módszer

A hengerfűzés fokozatosan elveszíti népszerűségét, mert hosszú, kényelmetlen és nem mindig biztonságos. A standard rögzítési módszer azonban továbbra is megtalálható. A csipkéket gyakran csattal és tépőzárral egészítik ki. Az ilyen kiegészítő elemek biztosítják a lábak megbízható rögzítését és ennek megfelelően a kényelmes vezetést.

Különösen a gyors fűzőrendszerre van szükség, amely egy erős csipke, amelyet csak meg kell húzni a hengeren.

A Boa fűzés lehetővé teszi a gyors rögzítést is, csak ebben az esetben a felhasználó egy speciális zár segítségével szabályozhatja a fűzés feszességét.

Keret

Az az elem, amelyre a kerekek kapcsolódnak. Különböző anyagokból készült:

 • Műanyag - az ilyen modellek olcsóak, könnyűek, ezért a legjobb, ha tapasztalatlan korcsolyázóknak vásárolják meg őket. Azonban még mindig vannak könnyű megoldások, ráadásul a műanyag keretek rövid életűek.
 • Alumínium - könnyebb, bár a váz nem fél az ütközéstől, ütés közben és leeséskor nem deformálódik. Alkalmas az alapvető lovaglási ismeretekkel rendelkező felhasználók számára. Az ilyen berendezések megvásárlása hosszú élettartamot biztosít a felhasználó számára.
 • A széntermékek még erősebb modellek, miközben súlyuk alacsonyabb, mint a fenti lehetőségek. Kifejezetten a rendszeres és gyakori utazást tervező szakemberek számára készültek.

Tanács! A váz nagyon fontos elem, a henger által készített pont szilárdsága annak merevségétől függ. A jól lovagolni vágyók számára a legjobb a legmerevebb lehetőségeket választani.

Kerekek

A hengerek másik fontos eleme. A legtöbb termék poliuretán kerekekkel van felszerelve, nehéz lesz más anyagokat találni az értékesítés során. A poliuretán kerekek tartósak, nem repednek és sokáig szolgálnak.

Csapágyak

Nagyon fontos, mivel csökkentik a keret és a kerekek közötti súrlódási erőt. A kiváló minőségű csapágyak biztosítják az egyenletes és nagy sebességű vezetést.

Fék

A kezdők nem tehetnek fék nélkül, ezért a legtöbb modell ilyen részletekkel van ellátva. Ha a kikapcsolódáshoz klasszikus görgőkről beszélünk, akkor a bennük lévő fékeket szükségszerűen gyakrabban helyezik el a jobb oldalon, de kívánt esetben balra is átrendezhetik őket.

De a jégkorong- vagy versenyáruknál a fék nincs felszerelve, ott egyszerűen nincs rá szükség, mivel ez megnehezíti a felszerelést és zavarja a manőverezhetőséget.

A legjobb videók értékelése kezdőknek 2020-ban

Hudora RX-23

A jól ismert márka hosszú ideje sikeresen gyárt minőségi termékeket, ráadásul ez a gyártó szereti új termékeket bevezetni a termékeikbe.

A berendezés költsége alacsony, míg a minőség nem szenvedett károkat. A mandzsetták kényelmesek, a csomagtartó sem okoz kellemetlenséget, a görgőket könnyű rögzíteni a lábon, az anyagok lehetővé teszik a levegő szellőztetését. Ennek eredményeként ez nagyszerű lehetőség tapasztalatlan korcsolyázók számára.

görkorcsolya Hudora RX-23

Előnyök:

 • kellemes megjelenés;
 • egyszerű használat;
 • alacsony ár.

Hátrányok:

 • méretbeli eltérés.

Az átlagos költség 5000 orosz rubel.

МaxCity Expert Férfi

A modell mindenkinek megfelel, kezdő korcsolyázóknak is. A berendezés egy speciális rendszer szerint készül, amely garantálja a légáteresztő képességet - most a felhasználó elfelejtheti a kellemetlen szagot és a láb izzadását.

Az anatómiailag kialakított talpbetét kényelmet nyújt, miközben nem engedi, hogy a sarok belecsúszjon a csomagtartóba. A kerekek PVC anyagokból készülnek, a vélemények alapján nem törlődnek hamarosan, még a legaktívabb használat mellett sem. A csapágyak szintén nem kielégítőek, sima menetet adnak, miközben lehetővé teszik, hogy erőteljesen nyomjon. A görgők lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy a profi szintjéig teljesítse az ügyesség minden szakaszát, kényelmet és biztonságot nyújtva a változó nehézségű pályán.

görkorcsolya MaxCity Expert Male

Előnyök:

 • magas színvonalú;
 • sokoldalúság;
 • beépített fék;
 • a csapágyak alkalmasak maraton versenyzésére;
 • anatómiai talpbetét.

Hátrányok:

 • a kávézó gyorsan megbukik.

Az átlagos költség 2700 orosz rubel.

Legjobb csúszó hengerek

Larsen nero

Nem rossz lehetőség, de csak lányoknak és serdülő lányoknak alkalmas. A hengerek működésének elve az, hogy több méretben megnövelhetők. Minden anyag lélegző, a lábak nem nedvesednek a leghosszabb utak során. A csomagtartó tartós, kényelmesen a lábán ül. A kerekek nem kopnak, és két megbízható fék biztosítja a tapasztalatlan korcsolyázók biztonságát.

A fűzés hevederekkel és rögzítőkkel egészül ki, a felszerelés szilárdan van rögzítve a lábán anélkül, hogy kellemetlenséget okozna.

görkorcsolya Larsen Nero

Előnyök:

 • erő;
 • kényelmes rögzítés;
 • stílusos kialakítás.

Hátrányok:

 • a légáteresztő anyag csak a csomagtartó elején található;
 • súlykorlátozások (80 kg-ig).

Az átlagos költség 1500 orosz rubel.

Szakembereknek

K Alexis 80 Alu W 2017

A termék ideális profi kaszkadőrök számára. Tervezése a kényelemre és a biztonságra összpontosít. A puha csomagtartó szorosan illeszkedik a lábához, miközben emlékezik az alakjára. A talpbetét elnyeli a rezgések egy részét, egy további heveder a sarkán lehetővé teszi, hogy gyorsan feltegye a hengereket, és szorosan rögzítse őket a lábán. Az alumínium váz nincs deformálva, és az oldalán nedvességvédelem is megtalálható.

görkorcsolya K Alexis 80 Alu W 2017

Előnyök:

 • kényelmes felvenni;
 • stílusos kialakítás;
 • biztonság;
 • anatómiai memória.

Hátrányok:

 • Nem.

Az átlagos költség 11 000 orosz rubel.

Rollerblade Twister 80 W

Ez az olasz márka régóta kiérdemelte az ügyfelek bizalmát. A gyártó kiváló felszerelést gyárt professzionális versenyekhez, amelyek extrém mutatványokat tartalmaznak.

A csomagtartó garantálja a láb megbízható rögzítését, ehhez további rögzítőelemek állnak rendelkezésre. A görgők váza alumíniumból készült, amely nemcsak erőt ad a terméknek, hanem csökkenti annak súlyát is, ami annyira fontos a trükkök teljes teljesítményéhez. A berendezés lehetővé teszi nagy sebességre történő gyorsulást, különösen hatékonyan fenntartva a sebességet egyenletes felületen. A termék hátrányai közé tartozik a fék hiánya, de ez nem meglepő a professzionális modelleknél.

görkorcsolya Rollerblade Twister 80 W

Előnyök:

 • kiváló szellőzés;
 • erős cipő, amely biztonságosan rögzíti a lábat;
 • erő és könnyedség;
 • biztonság a trükkök végrehajtásakor.

Hátrányok:

 • magas ár;
 • a kerekek gyorsan romlanak.

Az átlagos költség 17 000 orosz rubel.

Freeskate számára

A Freeskate a korcsolyázás iránya, amely minden stílus elemeit ötvözi, és különféle trükkök, köztük az extrém trükkök teljesítménye is jellemzi.Ezért ennek a stílusnak a hengerének erősnek, ellenállónak kell lennie a sikertelen leszállásokkal szemben. Ebben az esetben a lábat biztonságosan rögzíteni kell a törés kizárása érdekében.

Seba FR1

A legjobb választás, ha gyakran ugrik. A botokat csúszkák védik, hogy megakadályozzák a hengerek kopását. A keret erős és megbízható, a csapágyak nehezen deformálódnak és meghibásodnak. Ezenkívül a felszerelést úgy tervezték, hogy a rezgés ne zavarja a síelést. A termék súlya kicsi, nagy pluszt jelent a cserélhető alkatrészek jelenléte a készletben.

görkorcsolya Seba FR1

Előnyök:

 • megbízható rögzítés;
 • a hengerek jól szellőzők;
 • biztonság;
 • erő;
 • alkatrészek;
 • könnyű.

Hátrányok:

 • magas ár.

Az átlagos költség 21 000 orosz rubel.

Rollerblade RB 80

Költségvetési lehetőség extrém utazásokhoz. Nagy előnye a termék szokatlan és stílusos kialakítása. A korcsolyát nemcsak a freeskate rajongók, hanem a szlalom rajongói is értékelni fogják.

A váz alumíniumból készült, az oldalsó csizmák védve vannak a gyors kopástól és egyéb hibáktól. A görgők belső része gyorsan alkalmazkodik a felhasználó bokájának egyedi jellemzőihez.

görkorcsolya Rollerblade RB 80

Előnyök:

 • elfogadható ár;
 • stílusos kialakítás;
 • kiváló termékminőség;
 • kezdők használhatják.

Hátrányok:

 • a kerekek gyorsan meghibásodnak.

Az átlagos költség 10 000 orosz rubel.

Agresszív vezetéshez

Action Urban 2017

A modell veszélyes mutatványok végrehajtására irányul, kombinálva a gyors agresszív vezetéssel. Az alumínium váz garantálja a termék szilárdságát, miközben könnyű. A PVC kerekek sokáig használhatatlanná válnak. A kemény csizma megakadályozza a láb belső csúszását, és a lengéscsillapító jelenléte megmenti a kellemetlen rezgéstől, amely megakadályozza, hogy a trükkökre koncentráljon.

A maximális megtámasztott súly 100 kg.

görkorcsolya Action Urban 2017

Előnyök:

 • a videók nagyon nagy sebesség kifejlesztését teszik lehetővé;
 • megbízható rögzítés;
 • lengéscsillapító.

Hátrányok:

 • a részletek gyorsan elszabadulnak.

Az átlagos költség 5000 orosz rubel.

Szlalomra

Fila Skate NRK JP

A stílusos modell mind a tapasztalt, mind a kezdő felhasználókat sokoldalúságával örvendezteti meg.

A termék ideális városi síeléshez, figyelembe veszi mind a rögzítés megbízhatóságát, mind az egyszerű használatát. Az alváz elég alacsony ahhoz, hogy a súlypontot egyenletesen ossza el a biztonság érdekében a vezetés közben.

A váz alumíniumból készült, a csomagtartó jól szellőző.

görkorcsolya Fila Skate NRK JP

Előnyök:

 • pótalkatrészeket tartalmaz;
 • sok pozitív értékelés;
 • kiváló építési minőség.

Hátrányok:

 • magas ár.

Az átlagos költség 21 000 orosz rubel.

A fitneszhez

Powerslide Zeta

A klasszikus fitnesz lehetőség. Ezek a videók ideálisak bármilyen szintű sportoló számára. A berendezés könnyű, lehetővé teszi trükkök végrehajtását, nagy sebességű fejlesztést és nem okoz kényelmetlenséget. A csomagtartó kemény, szilárdan rögzíti a lábat, megjegyezve annak anatómiai jellemzőit. Az anyagok légáteresztőek és ellenállnak a kopásnak.

Powerslide Zeta görkorcsolya

Előnyök:

 • kényelmes fűzőrendszer;
 • beépített fék;
 • a hengerek a henger lábához igazodnak;
 • széles választékot kínál.

Hátrányok:

 • nincs azonosítva.

Az átlagos költség 10 000 orosz rubel.

K2 Alexis Pro W 2018

Modell azok számára, akiknek extra kényelemre van szükségük. A hengerek kialakítása puha csomagtartó, amely nem sérti meg a bokát és a műanyag csúszkákat, amelyek megvédik a hengereket és a lábakat a sérülésektől és az esések következményeitől.

A kiváló minőségű szellőzésnek köszönhetően a lábak ebben a ruhában még a legforróbb napokon sem izzadnak. A sarokpánt és a gyors fűzőrendszer megkönnyíti a használatát.

görkorcsolya K2 Alexis Pro W 2018

Előnyök:

 • erős tartás;
 • gyors fűzés;
 • biztonság;
 • prémium csapágyak.

Hátrányok:

 • nincs azonosítva.

Az átlagos költség 10 000 orosz rubel.

Ha volt tapasztalata a minősítésben leírt termékek használatáról, írja meg visszajelzését a megjegyzésekbe.

HAGYJON ÁTTEKINTÉST

Kérjük, írja be megjegyzését!
Kérjük, írja ide a nevét

Elolvastam a feltételeket Felhasználói Szerződés *