A legjobb kerti padok 2020-ra

0

Lehetetlen elképzelni egy parkot vagy kertet kényelmes szabadtéri pad nélkül. Díszíteni fognak bármilyen tájat, miközben helyet adnak a pihenésre. Rajtuk nem csak kikapcsolódhat egy nehéz nap után, hanem beszélgetéseket is folytathat egy csésze aromás tea mellett.

Hatalmas üzletválaszték található. Különböző anyagokból készülnek, és még több típus és tervezési megoldás létezik. Nézzük meg az anyagok jellemzőit és jellemzőit, amelyekből készültek.

Fa padok

A fa padok nagyon népszerűek. Gyönyörűek, utcai környezetben. De, mint tudják, a fa éghajlati időjárási viszonyoknak van kitéve. Az eső és a nap egyaránt károsítja a fát. Természetesen a rothadásnak ellenálló fafajokat használják padokhoz. Például: vörösfenyő, lucfenyő, cseresznye, tölgy.

Bármennyire is jó minőségű a fa, állandó védelmet igényel az időjárás negatív hatásaival szemben. Védelem érdekében a fa felületeket folyamatosan festékekkel és lakkokkal borítják. Az ilyen fából készült bútorok több mint 20 évig fognak tartani. De ez a megfelelő gondozáson is múlik, mert egy festetlen fa 2 év alatt elrothad.

Fém modellek

Nagyon népszerűek. Hosszú élettartamuk van, és különféle típusokban gyártják. Az ilyen padok ideális kiegészítői és díszei lesznek minden személyes cselekménynek.

Az ilyen szerkezeteket kovácsolással készítik. A kovácsolt modellek kombinálhatók fa ülésekkel. Karbantartásmentesek, bár a kovácsolt vagy öntött alkatrészek különleges kezelést igényelnek. Évente egyszer fémfestékkel kell bevonni őket. Ha ezt nem teszik meg, akkor idővel korrózió alakulhat ki a fémrészeken, ami lyukak kialakulásához vezet.

Beton padok

Ezek a legtartósabb és legelegánsabb modellek, amelyek ellenállnak minden időjárási körülménynek. A parkoló padok gyakran építészeti betonból készülnek. Szerkezetében természetes kőre hasonlít, amelyet nehéz megrongálni. Nem igényel karbantartást, de ha szükséges, bármilyen színnel festhet.

Műanyag

Nyugodtan nevezhetjük a leginkább költségvetési lehetőségnek. Az ilyen üzletek olcsóak és számos előnnyel rendelkeznek. Könnyűek, ezért egyszerű átrendezni őket. Nem rothadnak és nem képződik rajtuk penész. Könnyen moshatók, portól és szennyeződésektől tisztíthatók. De törékenyek is. Nem lesz nehéz megtörni egy ilyen modellt. A fagyban repedések jelennek meg a felszínen, ezért télen a padokat be kell vinni a helyiségbe, és a közvetlen napfény hatására elvész a szín.

Üveggyapot

Az ebből az anyagból készült modellek exkluzívnak számítanak, mert rövid idő alatt egyedi padot készíthet belőle.Az üvegszál ellenáll a különféle időjárási viszonyoknak és a gravitációnak. A tőle származó üzleteket nem károsítja a nedvesség, a fagy vagy a nap. Több mint 10 évig díszítik majd a helyszínt.

Ilyen padok nemcsak a személyes cselekményben találhatók. Az emberek tömeges összejövetelének minden helyén megtalálhatók.

Üzleti központokban

Be vannak szerelve beltérbe és kültérbe is. A bevásárlóközpontban sétálva az emberek gyakran szeretnének leülni és pihenni, ezért az ilyen „kanapéknak” kényelmeseknek, tartósaknak, tartósaknak és természetesen a belső térhez illenek. Az üzleti központok számára műanyagból, fából vagy fémből készült padokat választanak. A bevásárlóközpontban megtalálhatók fémlábas bőrkanapék is. A lényeg az, hogy a padoknak erőseknek kell lenniük és ellenállniuk kell a nagy terhelésnek.

Óvodák játszóterein

A gyermekpadoknak elsősorban tartósnak, biztonságosnak és praktikusnak kell lenniük. Különböző anyagokból készülnek. Például: üvegszál, fa, rétegelt lemez vagy fém. Rendszeres formában vagy rajzfilmfiguraként érkeznek. Népszerű modellek: "elefánt", "krokodil", "tűzoltóautó" és mások. A gyermekek oválisak, téglalap alakúak és kerekek is. 2-10 éves gyermekek számára értékesített.

Parki padok

Az ilyen modellek praktikusak, stílusosak és sokfélék. Ezek egyszerű fapadok, emlékpadok. A park területének felszereléséhez dekoratort hívnak be. Ez a személy teremt felejthetetlen nyaralási helyet. Bármilyen anyagból készülnek, ugyanakkor ellenállnak a gravitációnak és a mechanikai sérüléseknek. Alakjuk és méretük eltér. Például: nagy ovális embercsoportnak vagy kicsi egy személynek.

Kültéri padok

Ezek a hagyományos modellek tartós anyagokból készülnek. Ellenállnak a hőmérséklet minden ingadozásának, és az ember kényelmesen pihenhet rajtuk. A nagyobb kényelem érdekében háttal készülnek. A modern modellek harmonikusan illeszkednek bármilyen belső térbe. Sőt, nem kell tovább erősíteni őket. Ellenállnak a borulásnak, a mozgásnak és a lengésnek.

Kerti padok

Egyszerűek és tartósak. Az ilyen modellek főleg fából készülnek, mert ez az anyag bármilyen tájra alkalmas. A kerti padok lábai fémből készülnek. Ez erőt és tartósságot ad a modelleknek. A szokatlan kialakítás kedvelői üvegszálas padokat vásárolhatnak. Nem félnek a nedvességtől és a naptól.

Az 5 legnépszerűbb modell

1 fejjel lefelé pad

Ezek a modellek otthoni kertek számára alkalmasak. Erős fémkerettel és párnázott üléssel rendelkeznek. Kertészkedésként is kényelmesen használhatók. Ehhez csak fordítsa meg. Olyan emberek számára is alkalmasak, akik nem tudnak lehajolni és térden állva végeznek munkát.

Ilyen padokat a Nika cég gyárt. Ezek a modellek kényelmesek. Helyről helyre hordozhatók, és kényelmes a pad bármely részét felvenni. Az ülés vinilbőrbe burkolt habszivacs rétegből készül. Könnyű gondozni: csak nedves ruhával törölje le. A modell összecsukható, így bármilyen kényelmes helyen tárolható. Ráadásul nem sok helyet foglal el. Az ilyen szerkezetek 100 kg-ig képesek ellenállni.

Az átlagos piaci ár 1000 rubel.

pad flip pad

Előnyök:

 • egyszerű használat;
 • puha ülés;
 • két munkakör;
 • tartós;
 • ellenáll a lenyűgöző terheléseknek;
 • több színe van.

Hátrányok:

 • nem található.

Ez a modell acélból készül, műanyag betétekkel. A tajvani gyártó gondoskodott vásárlóiról. Padjaik használhatók ülésekhez vagy kertészeti munkákhoz, például ágyak gyomlálásához az öledben. Mosószerekkel és ronggyal könnyű őket gondozni. Megtörlik az ülés poliuretán burkolatát.

pad Mr. Logó

Előnyök:

 • könnyű súly (csak 3 kg);
 • ellenáll a 140 kg-ig terjedő terhelésnek;
 • nem foglal sok helyet;
 • praktikus üzlet;
 • könnyen kezelhető.

Hátrányok:

 • magas ár.

3 Montero pad

Ez az izraeli gyártó egyik változata, amely propilénből készül. Ez a pad kényelmes mind személyes telken, mind parkokban, óvodákban stb.

Átlagos ár: 20 000 rubel.

pad Montero pad

Előnyök:

 • könnyen és gyorsan összeszerelhető;
 • hosszú élettartam;
 • nincs kitéve szélsőséges hőmérsékletnek és közvetlen napsugárzásnak;
 • a felületen nem képződik rothadás és korrózió.

Hátrányok:

 • magas ár.

4. Bradaf

A cég szilárd akácból készít padokat, amelyeket aztán szürke festék borít. Ugyanakkor a pad kivitele érdekes régi kialakításra hasonlít.

Az átlagos ár 30.000 rubel.

pad Bradaf

Előnyök:

 • tökéletes méret (kapacitás 3 fő);
 • kiváló minőségű, környezetbarát fa;
 • felejthetetlen vintage design.

Hátrányok:

 • magas ár;
 • nehéz megtalálni eladó.

5. Keter Eden kerti pad

Ez a pad tartós műanyagból készül. Ez egy mellkaspad, amely tökéletesen illeszkedik minden kerti dekorációhoz. A modell praktikus, nemcsak pihenni lehet rajta, hanem kerti dolgokat is tárolhat, és a dolgok nem romlanak az idő múlásával. A ládát szellőztetjük, de a víz nem jut át ​​a lyukakon. Az anyag nagyon tartós. Nem képez penészt és nem rothad. A szerkezetet szokásos vízzel gondozhatja. Ráadásul a modell könnyű. Könnyen mozgatható a kert területén.

Az átlagos költség 16 000 rubel.

pad Keter Eden kerti pad

Előnyök:

 • gyorsan és egyszerűen összeszerelhető;
 • igénytelen az ellátásban;
 • robusztus felépítés;
 • van hol tárolni a dolgokat;
 • érdekes design.

Hátrányok:

 • magas ár.

Környezetbarát modellek értékelése

1 Rómeó és Júlia

A pad ideális a városi utcákhoz és kertekhez. Egyesíti a városi dzsungelt és a természetet. A modell egy tartólapos üvegszálas kádak számára kialakított résekkel ellátott fa lemezből készül. Friss virágokkal vagy apró cserjékkel ültetik őket. A bokrok koronája alatt pihenhet a városi utcák forgatagában.

pad Rómeó és Júlia

2 bambusz kanapé

Ez egy nagyon egyszerű lehetőség, amely díszíti a park táját. Gyártásához bambusz szárakat vesznek, amelyeket aztán erős kötelekkel vagy fémgyűrűkkel húznak össze. Ezt követően egy helyet kivágnak bennük. Párnákat tehet egy ilyen kanapéra. Egy ilyen modell egy kis egzotikát hoz minden oldalra. Ezenkívül a bambuszt tartós anyagnak tekintik, ezért ez a kanapé sok évig fog tartani.

pad bambusz kanapé

3 puha hintapad

 

Ez a fa lengőpad nemcsak tetővel és függőágyhoz hasonlóan van felszerelve, hanem napelemekkel is. Beépített rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a pad irányítását a napsugarak irányába. Ugyanakkor energiát halmoz fel egy olyan embertől, aki napközben megrázza. Ez lehetővé teszi, hogy laptopot vagy más eszközt csatlakoztasson a hintapadhoz este vagy éjszaka.

pad Soft Rocker hintapad

Felső összecsukható padok

1. MS-4

Ez az összecsukható pad a kertben és a szaunában egyaránt használható. Szilárd tűlevelűekből állítják elő, ami megakadályozza a rothadás és penész kialakulását a felületen.

MS-4 pad

Méltóság.

 • a felületet csiszolják, és szükség esetén készen áll a festésre;
 • könnyen és gyorsan összeszerelhető;
 • tömör tűlevelű fából;
 • ellenáll a nedvességnek;
 • tágas (legfeljebb 3 fő).

Hátrányok:

 • karfák hiánya.

2. Pad öntöttvas park bikaviadal

Ez egy öntöttvas pad fa részekkel, amely gyorsan és egyszerűen összeszerelhető. Ugyanakkor csúcstechnológiás berendezéseken készül. Ez kizárja az öntödei hibákat. A padot 2 rétegben festék és jachtlakk borítja, ami megakadályozza a napsugárzást.

Átlagos ár: 25 000 rubel.

Öntöttvas park bikaviadal pad

Előnyök:

 • robusztus felépítés;
 • nem megy át rozsda és korrózió képződésében;
 • kényelmes lehetőség a szabadtéri kikapcsolódásra.

hátrányai

 • súly 70 kg;
 • magas ár.

A hátsó padok értékelése

1.Bench Boulevard

Ez ideális és egyben olcsó lehetőség, amelyet játszótereken, iskolaudvarokon, parkokban és tereken lehet használni.

Átlagos ár: 7000 rubel.

pad Bench Boulevard

Előnyök:

 • megfizethető ár;
 • környezetbarát anyagokból készülnek;
 • nincsenek éles sarkok;
 • megbízható és praktikus anyagokból készülnek;
 • ellenáll a hőmérsékleti szélsőségeknek.

Hátrányok:

 • nem található.

2. Padfém római háttal

Ez az opció legfeljebb 9 ezer rubelbe kerül. Ez a pad fém profilból és tűlevelű fából készül. Kertekben, tereken és parkokban használják.

pad Bench metal Roman háttal

Felső padok kartámasszal

1. Klasszikus pad karfákkal

Ez a modell tartós és praktikus anyagokból készül, amelyek nem félnek a nedvességtől és a hőmérsékleti szélsőségektől. Ezenkívül ez az üzlet a park, a kert vagy a nyilvános kert bármely sarkát díszíti.

Átlagos ár: 8000 rubel.

pad Bench Classic karfákkal

2. Nyári kerti pad

Ez ideális kert és így tovább. Ez a gyönyörű pad fémprofilokból, kovácsolt alkatrészekből és puhafából készül. A pad enyhén ívelt háttal és gyönyörű kovácsoltvas karfákkal rendelkezik.

Átlagos ár: 11 000 rubel.

pad Nyári kerti pad

Hogyan válasszuk ki a megfelelő padot, és mire kell figyelni

Egy kis nyári házikóhoz fejjel lefelé padok illenek. Praktikusak, mert nemcsak pihenni tudnak, hanem a kertben és a veteményeskertben is dolgozhatnak. Kerti telek esetében nem ajánlott hosszú modelleket választani, mivel ezek nagyobb teret adnak a tájnak, és ismét hangsúlyozzák a telek kis méretét.

A tervezési projekt szerint készített modellek alkalmasak parkra vagy térre. Ezek lehetnek lehetőségek egy emlékmű padra vagy kovácsolt padokra. Ezek a megoldások többféle formában és kivitelben kaphatók.

A biztonságos padokat óvodába vagy iskolába vásárolják. Nem szabad éles sarkokkal rendelkezniük.

Fontos figyelembe venni a késztermék súlyát is. A modellek könnyűek (900 gr-tól 2 kg-ig) és nehézek (70 kg-ig). Minden attól függ, hogy hogyan kell használni a padot. Ideiglenes használatra a vásárlók könnyű összecsukási lehetőségek vásárlását javasolják, míg helyhez kötött telepítéseknél nehéz gyakorlati megoldásokat kell alkalmazni.

Nos, természetesen el kell döntenie a pad felszerelésének helyét. Kényelmes ülősarok kialakításához harmonikusan be kell illeszkednie a tájba.

Hol telepítsük az üzletet

Forró időben néha el akar bújni a tűző nap elől. Ehhez a tervezők padok telepítését javasolják a fák koronája alá.

Ha van egy víztározó a helyszínen, akkor mindenképpen tegyen egy kis kanapét a közelébe.

Várakozó padokat helyeznek el a ház vagy a bevásárlóközpont bejárata közelében. Ez lehetővé teszi a látogatók számára a pihenést a bevásárlóközpont bejárása előtt vagy után.

A kertész padjának kényelmes háttal és alacsony súlyúnak kell lennie. A nyári lakosok a kertészeti munkák során gyakran kevergetnek a helyszínen, miközben padot cipelnek magukkal.

Ha a padra a tavaszi vagy az őszi időszakra van szükség, akkor azt olyan helyekre telepítik, ahol a napsugárzás nagyobb.

A megtekintési platformokon ajánlott a megtekintési lehetőségek telepítése. Ez lehetővé teszi a látogatók számára, hogy megcsodálják a lélegzetelállító tájat.

Helyesen válassza ki és telepítse a padot, mivel a teljes webhely nézete ettől függ. A nyári lakosok számára ajánlott a "Nika" legjobb gyártó könnyű összecsukható padjait használni. Online módon megvásárolhatók. Ezenkívül nemcsak összecsukható opciókat árulnak, hanem padokat is, kartámaszokkal, háttámlával és háttámlával. Bármely boltban megtalálhatja a megfelelő lehetőségeket. A kerti bútorok minden kertet és helyet díszítenek.

HAGYJON ÁTTEKINTÉST

Kérjük, írja be megjegyzését!
Kérjük, írja ide a nevét

Elolvastam a feltételeket Felhasználói Szerződés *