‍♂ A legjobb száraz medence labdák 2020-ra

0

A száraz medence nemcsak örömet okoz, hanem javítja a gyermekek egészségét is. Fontos azonban a megfelelő töltelék kiválasztása, hogy ne legyenek káros anyagok és füstök. Bár a bevásárlóközpontokban és az óvodákban fényes minták találhatók, otthon is elkészíthetők. A méretek a szülők kívánságaitól és a szabad hely rendelkezésre állásától függenek a lakásban vagy az országban. A telepítés minimális időt vesz igénybe, és öröm és haszna lesz az egész napnak.

A "best-hu.designuspro.com" oldal szerkesztői elkészítették Önnek a 2020-as száraz medence legjobb labdáinak értékelését.

Fő előnyei

A jó töltőanyag kiválasztásához fontos tudni, miért vásárolnak egyáltalán száraz medencéket a házhoz, mert mindig el lehet menni a játszószobába. Ez igaz, de nem mindenki engedheti meg magának, hogy naponta látogasson el ilyen helyekre, és nem olyan könnyű gyermekeket nézni egy nagy medencében, mint egy lakásban vagy egy vidéki házban. Ezért a legtöbb vásárló inkább saját házába építkezik.

A végrehajtás fő előnyei a következők:

 • Alkalmas mind a kisgyermekek, mind az iskolás gyermekek számára. Itt nincsenek korhatárok, így mindenki élvezheti a játékot.
 • Az élénk kialakításnak és a töltőanyag különböző színeinek köszönhetően a gyerekek maguk is ott akarnak időt tölteni, nem is kell őket meggyőzni. Ezenkívül a struktúrán belüli játék hozzájárul a normális pszicho-emocionális fejlődéshez, amelynek pozitív hatása lesz a jövőben.
 • A termék bármilyen színben, formában és méretben megvásárolható. Ez lehetővé teszi, hogy ne csak gyermekszobába, hanem tágas gyepre telepítse. Könnyű gondozni a szerkezetet, és minden szülő tudja kezelni.
 • Magas védelem. A gyerek soha nem károsítja a létfontosságú szerveket, még akkor sem, ha aktívan mozog bent.
 • A pozitív érzékelés mellett a golyóknak köszönhetően könnyű testmasszázsra kerül sor. Ez javítja a hangulatot és a hangulatot. A test teljesen ellazul.

Előnyök és ellenjavallatok

A monoton testgyakorlatok a legtöbbben melankóliát okoznak, mindig gyorsabban akarják befejezni őket. Ennek kevés haszna van, és idővel a gyerekek csüggedten fogják érezni magukat. Azonban mindig megtalálhatja a változatosságot és örömet okozhat. Erre koncentrál a száraz medence. Még a szerkezeten belüli rövid tartózkodás is javítja a vérkeringést és javítja az anyagcserét. Mindez lehetővé teszi nemcsak a test súlytalanságának és könnyedségének élvezetét, hanem jótékony hatással van a munkára is:

 • Légzőrendszer;
 • Szívek;
 • Idegrendszer;
 • Vázizom rendszer.

A gyakori szabadtéri játékok erősítik az izmokat és kialakítják a helyes testtartást, így ez nem befolyásolja a gyermek gerincének görbületét. Ezenkívül a gyermekorvosok megállapították, hogy a száraz medence erősíti az immunrendszert, így a gyermekek kevésbé lesznek betegek az influenza szezonban.

A design élénk színei jótékony hatással vannak a mentális állapotra. Fejlődik az ujjak motorikus képességei.Nem számít, hogy a gyermek hol fog játszani, egy nagy bevásárlóközpont játszószobájában vagy otthon. Az előnyök nem csökkennek. De a szülők teljes közönye nem megengedett, fontos, hogy megtanítsák a gyermeket néhány gyakorlatra, hogy az idő ne teljen el hiába. Nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy az aktív játékok után megnő az étvágy. Ezért a szórakozásnak finom finomsággal kell végződnie.

Bizonyos esetekben a konstrukció nem használható. Emiatt komplikációk merülhetnek fel, amelyek rossz hatással lesznek a gyermek általános állapotára. Gyermekek nem játszhatnak:

 • Gombás betegségekkel vagy fájó bőrrel;
 • Magas láz;
 • Megfázással.

Vigyázni kell ezzel, mivel a szabályok megsértése rosszul befolyásolja az állapotot.

Az egyes modellek fajtái és jellemzői

Minden golyókkal töltött medence járóka formájában készül. Oldalain puha anyagnak kell lennie, amely éles érintkezés esetén sem okoz sérülést. Az eset különbözhet, de a modellek népszerűbbek:

 • Tartós és puha műanyagból készült. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy ellenálljon a különféle hatásoknak és károknak. Ez az anyag nem fenyeget.
 • Népszerűek a fedett textíliával ellátott modellek is. Ebben az esetben a gyerekek nehézség nélkül ugrhatnak, futhatnak és merülhetnek. A biztonságot a legmagasabb szinten tartják tiszteletben. Ezért a szülőknek nem kell aggódniuk.
 • A felfújható szerkezet egyszerű. Kis játszószobákba vagy apartmanba / vidéki házba van felszerelve. Ennek a változatnak a fő előnye a mobilitás. Akár a szabadba is viheti a terméket, csak meg kell vásárolnia egy tokot a golyókhoz, hogy könnyebben lehessen mozgatni őket.
 • A bevont falakkal ellátott burkolat gyakori a bevásárlóközpontokban. A modell nem engedi, hogy a gyerekek elhagyják a medence területét. Ebben az esetben az alsó rész puha műanyagból készül, vagy textilekkel is bevonható. Bizonyos esetekben megengedett a rétegelt lemez használata, de a megoldás kényelme nem olyan nagy.

Az üzletek különböző formájú termékeket árulnak: a szokásos négyzettől a sokszögig. Megfelelő opciót választanak a preferenciák és a pénz alapján.

Amit fontos tudni a töltőanyagról

A medence összes golyója műanyagból készül, de szokatlan, mindenütt megtalálható és környezetbarát. Ez fontos, mivel egyes polimer anyagok képesek toxinokat felszabadítani, ezért a választást mérlegelni kell, és bele kell olvasni a műszaki jellemzőkbe. Jobb, ha hipoallergén modelleket vásárol, hogy ne sértse meg a gyermeket és ne okozzon szövődményeket.

Az átmérő eléri a 6-10 cm-t, ezek a leggyakoribb modellek. Hogy melyiket választja, attól függ a szerkezet mérete, hogy hova kerül a töltőanyag. Vásárláskor fontos abból a szabályból kiindulni, hogy minél nagyobb a medence, annál nagyobbak a golyók. Az objektumon belül csak levegő van, nem lehet semmi felesleges. Erős tömörítés esetén is megtartja eredeti alakját.

Az otthoni száraz medence létrehozásakor fontos, hogy a kialakítás teljes mértékben megfeleljen a biztonsági követelményeknek. Ezért a termék magasságának legalább egyharmadát meg kell tölteni, nem lehet kevesebb, mivel a gyermekek számára kényelmetlen lesz.

A labdák gondozása nem fog sok időt igénybe venni. Elég megmosni és szárítani őket. Gyorsan megszáradnak, így ezzel nem lesznek nehézségek. Nem szükséges minden elemet megtisztítani.

Helyes vásárlás túlfizetések nélkül

Száraz medence és golyók vásárlása nem vesz igénybe időt. Egy személy 10 percet tölthet, ha online áruházból rendel. De a dizájnt a gyermekek hipermarketje is megszerzi. Mindegyik lehetőségnek számos előnye és hátránya van.

Amikor a felhasználó egyedül akar meggyőződni a minőségről, jobb, ha egy szokásos üzletben vásárol. Itt könnyen elvégezhet egy szemrevételezést és ellenőrizheti az anyag szilárdságát. Az online megrendelések hátránya, hogy a képen feltüntetett termék nem mindig érkezik meg. Ennek elkerülése érdekében fontos, hogy ne a készlet költségeit vegye figyelembe, hanem azokat a tanúsítványokat, amelyeknek a helyszínen kell lenniük.A vélemények segítenek részletesebben tanulmányozni a modellt, de nem szabad csak a pozitívakban bízni, el kell olvasnia a negatív megjegyzéseket, ha objektívek.

A saját preferenciáit is figyelembe vesszük. Mivel egyesek számára alkalmas egy olyan modell, amelyet nem a gyakori mozgásra szánnak, a másodikra ​​pedig a medence mobilitása fontos, hogy ne álljon egy helyen. Az egyszerű összeszerelés az egyik fő követelmény a gömbökkel ellátott konténerek számára, különösen sarokváltozat vásárlásakor.

A száraz medencének szabályai vannak

Az építkezés megvásárlása után fontos elmondani a gyermeknek a készülék használatát, hogy ne legyenek sérülések vagy betegségek. Merülés előtt megfelelő ruházatot kell kiválasztani. A pólónak, a rövidnadrágnak és a zokninak tisztának kell lennie, a pamutot megfelelő szövetnek tekintik. Ha kisgyerekekkel (3 év alatti) szeretne játszani, pelenkát helyeznek rájuk.

A készülék belsejében történő napi játék közben fertőtleníteni kell a golyókat, hogy a baktériumok ne váljanak veszélyessé a baba egészségére. A tisztítás történhet manuálisan, ami nagyon sok időt vesz igénybe, vagy ultraibolya besugárzás útján. Az utolsó lehetőség végrehajtásakor nem szabad megfeledkezni arról, hogy a kerek részeket folyamatosan keverni kell, különben nem lesz hatás. Figyelmet fordítanak nemcsak a töltőanyagra, hanem az oldalakra is.

A fő követelményeket betartva a szülők biztonságot és örömet adnak a gyermeknek. Javul a testi és érzelmi egészség, ami jótékony hatással lesz a fejlődésre. A gömbök időben történő megtisztítása kizárja a baktériumok bejutását a kis organizmusba.

A költségvetési szegmens legjobb labdáinak értékelése

Nordplast 50 db. 6 cm (411)

Szép golyók, amelyek kicsi kivitelezésnél is használhatók Nem csak 50 darabos, hanem 100 darabos készletet is vásárolhat. A túlfizetés elhanyagolható lesz. Nincs sérülés vagy egyenetlenség. Összegyűrve a termék gyorsan felveszi eredeti formáját.

Az anyag teljesen hipoallergén és nem bocsát ki mérgező anyagokat, ami pozitív hatással van a biztonságra. Átmérője 6 cm, minden gyerek számára megfelelő. A távozás minimális időt igényel, minden a készüléken belüli játékok idejétől függ.

Az átlagos költség 280 rubel.

golyók Nordplast 50 db. 6 cm (411)

Előnyök:

 • Erő;
 • Ne okozzon allergiát;
 • Ne romoljon;
 • Könnyen tisztítható és gyorsan szárad.

Hátrányok:

 • Nem található.

Green Plast 30 db.

A 7 cm átmérőjű modell bármilyen kis medencébe elfér, legfeljebb 1,5-2 éves gyermekek számára. Az orosz és a nemzetközi biztonsági követelményeknek megfelelően gyártják. Ezért a szülők nem aggódhatnak az anyag minősége miatt. 30 darabos készletben értékesítve, egyesek számára ez nem lesz elég, de fontos megérteni, hogy ez az opció egy kis eszközre összpontosít. A gömbök világosak és színesek, amelyek azonnal felkeltik a baba figyelmét.

A költség 215 rubel.

Green Plast golyó 30 db.

Előnyök:

 • 3 élénk szín;
 • Alacsony költségű;
 • Minden gyermek számára alkalmas;
 • Biztonság.

Hátrányok:

 • Nem található.

Csontos 100 darab (LI9100)

Az opció sajátossága az ár és a mennyiség. Tehát 500 rubelért egy személy 100 darab többszínű golyót kap, ami alkalmas egy átlagos sekély medence feltöltésére. Biztonságos anyagból készült, amely nem befolyásolja negatívan a testet. Kényelmes hálóban kapható, a megoldás egyetlen hátránya, hogy gyorsan elszakad és elhasználódik. Ha a termék mozgatását tervezi, jobb, ha vesz egy erős tokot a kerek részek tárolására.

Eladva áron: 500 rubeltől.

golyó Csontos 100 darab (LI9100)

Előnyök:

 • A készlet 100 darabot tartalmaz;
 • Több szín;
 • Alacsony ár;
 • Hipoallergén anyag.

Hátrányok:

 • A háló gyorsan elszakad.

Hotenok Caramel 50 darab, 7 cm (sbh131)

Népszerű lehetőség, amely alkalmas kis konténerekhez, mivel a készletben csak 50 darab van. Annak ellenére, hogy csak két szín van jelen, a golyók még mindig örömet és csodálatot okoznak a kisgyermekekben. Az anyag puha és biztonságos, könnyen visszatér az eredeti formájához, így nem olyan könnyű megrongálni az alkatrészeket. Az átmérő 7 cm, ami megfelelő megoldás.

Az átlagos költség 450 rubel.

gömbök Hotenok Caramel 50 db, 7 cm (sbh131)

Előnyök:

 • Minőség;
 • Ne okozzon allergiát;
 • Biztonságos az egészségre;
 • Erő;
 • Ne törd el.

Hátrányok:

 • Nem található.

A közepes árszegmens legjobb modelljeinek értékelése

Intex 100 darab, 8 cm (49600)

100 műanyag golyó hat színben, kényelmes csomagolásban. Az opció szinte minden konténerhez alkalmas. Használhatja a játékokat otthon, és megtöltheti velük a bevásárlóközpont medencéit. A termék teljes mértékben megfelel a biztonsági követelményeknek, és minden gyermek számára alkalmas.

A táskafedél lehetővé teszi a termékek kényelmes és bármilyen távolságban történő mozgatását, mivel a súlya jelentéktelen. Az egyes elemek átmérője 8 cm, ezért jobb, ha közepes méretű medencékkel töltik meg őket, a kis szerkezeteknél túlméretesek lesznek.

Az átlagos költség 1380 rubel.

golyók Intex 100 db, 8 cm (49600)

Előnyök:

 • 6 élénk szín;
 • Erő;
 • Nem károsítják a gyakori használat;
 • Könnyen tisztítható;
 • Tároló táska;
 • Átmérője 8 cm.

Hátrányok:

 • Nem található.

YugPlast "8 cm" (100 db)

Orosz gyártmányú golyók, amelyek alkalmasak különböző mélységű közepes méretű edények kitöltésére. Biztonságos műanyagból készült, amely nem okoz mérgezést. Minden gyermek örülni fog egy ilyen ajándéknak, és folyamatosan játszik a medencében, ami erősíti érzelmi és fizikai állapotát.

A golyókat eldobható zacskóban értékesítik, ezért speciális tartályban kell tárolniuk őket, vagy egy extra táskát kell vásárolniuk. A csomag súlya 1,4 kg.

Áron értékesítve: 895 rubeltől.

golyók YugPlast "8 cm" (100 db)

Előnyök:

 • Hipoallergén anyag;
 • Erő;
 • Könnyen tisztítható a baktériumoktól és néhány perc alatt megszárad;
 • Megfizethető költség.

Hátrányok:

 • Nem található.

Romana Airball száraz medencéhez

150 darab boldogság, amelyet minden gyermek szeretni fog. A készlet négy színben tartalmaz termékeket - rózsaszín, menta, gyöngy és lila. Ez a sokféleség pozitív hatással lesz az érzékelésre. A termék teljes mértékben tanúsított és biztonságos az egészségre. A csomag súlya 2,17 kg.

Az átlagos költség 1460 rubel.

Romana Airball száraz medence labdák

Előnyök:

 • Biztonság;
 • A pénz értéke;
 • Kényelmes csomagolásban értékesítve;
 • Nem sérültek meg;
 • Gyorsan felveszik eredeti formájukat;
 • Masszázs hatásúak.

Hátrányok:

 • Jelentősek nincsenek.

Pilsan 9 cm - 100 darab (zacskóban)

Kényelmes csomagolás és 100 színes lufi. Az egyes elemek mérete 9 cm, amely alkalmas nagy medencék kitöltésére, ahol különböző korú gyermekek "csobbannak". A hordtáska lehetővé teszi a játékok könnyű mozgatását és tárolását, hogy azok ne veszjenek el és ne találjanak meg a ház minden sarkában.

1190 rubel áron kelt el.

Pilsán gömbök 9 cm - 100 darab (zacskóban)

Előnyök:

 • Kényelmes táska pánttal;
 • 100 sokszínű golyó;
 • Alkalmas egy nagy medencéhez;
 • Megfelelő ár.

Hátrányok:

 • Nem található.

A prémium szegmens legjobb modelljeinek értékelése

King Kids 100 db, 9 cm (KK_BL1100-90-100)

Ennek a kialakításnak az előnyei a magas minőség és a tartósság. A golyók akkor sem romlanak, ha a szabadidő minden másodpercében használja őket, és megőrzi eredeti megjelenését a működés teljes időtartama alatt. Az átmérő 9 cm, amely alkalmas egy nagy medence elhelyezésére. Van egy kényelmes hordtáska, amely lehetővé teszi a termék kompakt tárolását.

Az átlagos költség 2000 rubel.

labdák King Kids 100 db, 9 cm (KK_BL1100-90-100)

Előnyök:

 • Könnyen tárolható;
 • Ne romoljon az idő múlásával;
 • Könnyen tisztítható a szennyeződéstől és a portól;
 • Megfelelő átmérő;
 • Minőség.

Hátrányok:

 • Jelentősek nincsenek.

Poltoys 190 darab, 7 cm

Annak ellenére, hogy a készletben 190 darab van, ezeket a golyókat nem nagy, hanem közepes kapacitásra szánják. Három szín van - menta, fehér és lila. Átlátszó, eldobható zacskóban szállítjuk. Ezért külön konténert kell vásárolnia a tároláshoz, különösen, ha folyamatosan mozgatni tervezi őket.

Az átlagos ár 1700 rubel.

golyók Poltoys 190 darab, 7 cm

Előnyök:

 • Kényelem;
 • Könnyen tisztítható;
 • Ne okozzon allergiát;
 • Kiváló minőségű teljesítmény.

Hátrányok:

 • Nem található.

Végül

Figyelmet fordítanak a legkisebb részletekre is, mert könnyű jó minőségű vázat vásárolni, de nehéz olyan céget találni, amely jó golyókat szállít és gyárt az általánosan elfogadott tanúsítványoknak megfelelően. Ha van tapasztalata a minősítésben leírt modellek vagy érdekesebb képviselők használatáról, mondja el nekünk erről a megjegyzéseket.

HAGYJON ÁTTEKINTÉST

Kérjük, írja be megjegyzését!
Kérjük, írja ide a nevét

Elolvastam a feltételeket Felhasználói Szerződés *