A legjobb öltözőszekrények 2020-ra

0

Valamennyi sportközpontban, bevásárlóközpontban és más létesítményben tárolóhelyeket kell szervezni a látogatók / alkalmazottak számára. A szekrényeknek meg kell felelniük a megbízhatóság követelményeinek, és képesnek kell lenniük az épség megőrzésére. A "best-hu.designuspro.com" oldal szerkesztői áttekintést készítettek a 2020-as év legjobb szekrényeiről.

Fém szekrények

A fém szekrények az emberek nagy áramlása miatt leggyakrabban nagy tárgyakban helyezkednek el. A fém megbízható és praktikus. Ennek az anyagnak a választását vandálellenes tulajdonságai határozzák meg. Mivel a forgácslaphoz képest jobban ellenáll a sérüléseknek.

Célszerű ilyen szekrényeket sportkomplexumokban és uszodákban használni, annak a ténynek köszönhetően, hogy a magas páratartalom nem károsítja a fémet annyira, mint a fa.

Előnyök

A fém szekrények pozitív tulajdonságai:

 • Megbízhatóság

Annak a ténynek köszönhetően, hogy a homlokzatokat és a polcokat ütközésekkel nehéz megrongálni, és az ilyen felületen lévő repedések és forgácsok egyszerűen lehetetlenek, az ilyen termékek megbízhatóak.

 • Praktikum

Gyorsan összeszerelik és szétszerelik. Ez további előnyöknek tulajdonítható a mozgás során.

Annak a ténynek köszönhetően, hogy a termékek fémből készülnek, felületük könnyen tisztítható mindenféle szennyeződéstől. Tekintettel arra, hogy a modellek összeszerelve vannak, meghibásodásuk esetén bármelyikük könnyen cserélhető újra.

 • Fenntarthatóság

Az ilyen bútorok gyártása során formaldehideket nem használnak, ezért nem keletkeznek káros füstök. És ez teljesen biztonságos és környezetbarát.

 • Tűzállóság

Ha ilyen szekrényekben tárolja a dokumentumokat, nyugodt lehet, mivel a magas hőmérséklet és a tűz nem károsítja őket.

hátrányai

A pozitív tulajdonságok mellett a fémtermékeknek számos hátránya van.

Ezek tartalmazzák:

 • Hideg felület;
 • Szűkös színek.

A fémtermékek felülete elég hideg, általában nem okoz kellemetlenséget, de a hideg évszakban meglehetősen észrevehető. Ha nincs fűtés abban a helyiségben, ahol a szekrények vannak felszerelve, a ruhák is hidegek lesznek. Ez meglehetősen kellemetlen, ha hideg ruhát kell viselnie.

A második hátrány a kis színválaszték. Az üzletekben gyakran csak világosszürke tónusú modelleket találhat. Ez a szín univerzálisnak számít, és sok belső térnek megfelel. Azok, akik nem állnak készen arra, hogy ezen megálljanak, maguknak kell változtatniuk a termék színén. Ez könnyen megoldható festékszóróval. De ez még mindig nem a legkellemesebb bónusz az ilyen termékeknél.

Fajták

Csak kétféle fémszekrény létezik, ezek:

 • Előregyártott;
 • Teljesen hegesztve.

A rendeltetésszerű felhasználás szerint a következő típusok különböztethetők meg:

 • Szárító helyiségek;
 • Terjesztés;
 • Előfizető.

A védelem mértékében is vannak különbségek, ezért a termék megvásárlása előtt meg kell állapítani a vásárlás végső célját.

Szekrények

A szekrények a legnépszerűbb lehetőségnek számítanak. Két ajtójuk és egy cipőtartójuk van. Fent van egy félemelet. Kényelmesek ruhák és kalapok tárolására.A szekrény horgokkal van felszerelve a dolgok kényelmesebb elhelyezéséhez. A ruhák jobb tárolása és szellőztetése érdekében az ajtókon speciális nyílások vannak, amelyek természetes szellőzést biztosítanak.

Ezt a típusú szekrényt gyakran használják irodaházakban, valamint sport- vagy egészségügyi központokban. Néhány iskola szintén szívesebben használja ezt a fajta modellt.

Cipőtartók

Ez a modell egy keskeny fiókos szekrény, amelyben több polc található, amelyeket vissza lehet hajtani. Ezeknek az opcióknak több szakasza van. A leggyakoribb típus, amelyet a piacon találnak, egy 3-4 rekeszes szakasz.

Kombinált

Egyesek számára szükségleteik kielégítéséhez nem elegendő csak egy meghatározott célú kabinet. Ezért választják a kombinált lehetőséget. Például a sportközpontokban, ahol a ruházat mellett felszereléseket is kell tárolni.

Bizonyos esetekben az ügyfeleknek szekrényre is szükségük van, amelyet széf egészít ki.

Akciósan olyan bútorokat találhat, amelyeket kifejezetten garázshelyiségekhez gyártanak.

Ha nem találta meg a boltban a szükséges modellt, mindig lehetősége van kapcsolatba lépni egy céggel, amely az Ön kívánsága szerint gyárt Önnek egy terméket.

Szekrények típusai sport- és ipari helyiségekhez

Az öltözőkben háromféle szekrény van. Azt:

 • Hegesztett típus

Az ilyen termékek jellegzetes jellemzője az összeszerelésük típusa, mivel az ponthegesztéssel történik. Ezek a blokkok általában nagyobb szilárdsággal és hosszabb élettartammal rendelkeznek, mint más modellek. Az ilyen szekrények felszerelése összeszerelve történik, mivel már egy darabból állnak.

 • Előre gyártott típus

Ez a típus előre gyártott és szétszerelhető egyaránt. Leggyakrabban szétszerelve szállítják őket, mivel ez sokkal kényelmesebb. A bútorokat gyorsan összeállítják a készlethez mellékelt speciális elemek segítségével. A szekrények összeszerelése egyszerű és nem igényel különösebb készségeket. Összeszerelés után az ilyen bútorok azonnal felszerelhetők és működtethetők.

 • Moduláris típus

A szállítás csak szétszerelt állapotban történik. Az ilyen szekrények kialakítását olyan szakaszok képviselik, amelyeket külön rögzítők segítségével rögzítenek egymáshoz. Moduláris annak köszönhető, hogy a modulokat először összeszerelik, majd összekapcsolják egymással. A moduláris rendszerek az ajtók számában különböznek egymástól.

Rendelkezésre állnak - kétajtós és egyajtós.

A kétszárnyú szekrények használata kényelmesebb, egyszerre két ember használhatja őket. Minden ajtónak megvan a maga kulcsa. Bár egy ilyen doboz egy ember számára kiemelkedhet.

Az egyszárnyú egységeket olyan helyekre telepítik, ahol nagy az emberek áramlása. Helyet takarítanak meg. Gyakran telepítik őket az iskolákba. Az öltözőszekrény felhasználójának van személyes kulcsa. Minden ajtónak teljesen ki kell nyílnia. A sportközpontokban elhelyezett szekrényeknek szellőzőnyílásokkal kell rendelkezniük. Mivel hiányuk provokálja a penész megjelenését.

Az ilyen szekrények polcokkal vannak felszerelve cipőkhöz és apróságokhoz, valamint bárral, hogy kényelmesen elhelyezhesse a ruhákat. A felső ruházathoz is vannak horgok. Az ilyen termékek megerősített fenékkel készülnek, hogy szükség esetén nehéz felszereléseket lehessen elhelyezni ott.

A kétajtós szekrények előnye, hogy külön tartják a felsőruhákat és az edzőruhákat.

Az ajtók tartósak, hogy ellenálljanak a nedves törülközőknek vagy más tárgyaknak.

A felhasználás fő célja a dolgok gondos tárolása. Ezért kell rendesen összehajtani a dolgokat, anélkül, hogy ott tárolnánk a felesleges szemetet. Abban az esetben, ha ezek a dolgozók szekrényei, érdemes egy rekeszt biztosítani a kivehető cipők tárolására.

Kiválasztási szabályok

Számos tényezőt kell figyelembe venni a megfelelő szekcionált szekrény kiválasztásához, például:

 • Kombináció alapbútorokkal;
 • Elhelyezkedés;
 • A védelem mértéke;
 • Méretek;
 • Nincsenek hibák.

Fontos figyelembe venni ezeket a kritériumokat, hogy ne kelljen azonnal cserélnie a bútorokat a helyiségbe történő beépítés után.

A legjobb szekrények értékelése 2020-ban

Monolitikus

Gyakorló LS - 01 szabvány

A monolit szekrények között a harmadik vonalat a Praktik standard modell foglalja el. Ez a szekrény vasalappal és fém vázzal rendelkezik.

A modell kulcskészlettel, valamint kalapok tárolására szolgáló polccal, bárral és ruhák horgokkal van ellátva. Az ajtók szellőzőnyílásokkal rendelkeznek.

Egy ilyen termék telepíthető mind sportklubokba, mind ipari helyiségekbe. Az ilyen öltözők lehetővé teszik a rendetlenség elkerülését és a dolgok rendben tartását.

Bármely belső térbe belefér, mivel a gyártó körülbelül 50 ajtóárnyék közül választhat.

Kialakításuknak köszönhetően lehet racket szerelni belőlük.

Az átlagos költség 3100 rubel.

kabinet gyakorló LS - 01 szabvány

Előnyök:

 • Rögzítés csavarokkal;
 • Kombinációs zár 2000 kombináció variációjával;
 • Szellőzés;
 • A zár kulcsról kulcsnélküli cseréje;
 • Van egy cipőpolc;
 • Az ajtó színének megválasztása.

Hátrányok:

 • Nem található.

Erősített gyakorló ML 01-30

A második sor az ML 01-30 gyakorlatok modellje. Ez a szekrény megerősített változata. Kialakítását kifejezetten sportközpontokba vagy ipari helyiségekbe való beépítésre fejlesztették ki.

Egy ilyen modellben lehetőség van háztartási készlet tárolására anélkül, hogy aggódnánk annak biztonságossága miatt.

Továbbfejlesztett szellőzőrendszer van. A szekrény mélysége 600 mm, ami lehetővé teszi a vállfákkal ellátott ruhák biztonságos elhelyezését ott.

A szekrényhez Németországban gyártott, fokozott biztonságú kulcszárak tartoznak. A valószínűsége, hogy ugyanabba a kastélyba botlik, minimális. A továbbfejlesztett zárórendszernek köszönhetően nincs lehetőség az ajtó ütközésből történő kinyitására. Lehetőség van több szekrény egymáshoz rögzítésére.

Az átlagos költség eléri a 2500 rubelt.

Megerősített szekrény gyakorló ML 01 - 30

Előnyök:

 • Megerősített test;
 • Függőleges szerelés;
 • Javított vár;
 • Javított szellőzés;
 • A moduláris rendszer lehetővé teszi a modell sorba rendezését;
 • Könnyen rögzíthető;
 • Megváltoztathatja az ajtó nyílását.

Hátrányok:

 • Nincs azonosítva.

NOBILIS rongálásellenes NLH - 01

A moduláris modellek értékelésének első sorában a NOBILIS márkanév rongálásgátló szekrénye található. Ez egy fémből készült megerősített modell. Lehetővé teszi a dolgok és tárgyak tisztán tartását.

Elsősorban sporttelepekben és az iparban használják. A szekrény kényelmes polcokkal rendelkezik a cipők és kalapok tárolásához. Van még akasztórúd, kürtök és információs keret. Az ajtók rendezett nyílásokkal rendelkeznek, amelyeken keresztül szellőzés biztosított.

Kiválaszthatja a bútorok árnyékát. A szín felvitele előtt a termékeket tesztelik, hogy kizárják a forgácsok és repedések megjelenését a szállítás során.

A kialakítás olyan rekeszekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a szekrények gyors és kényelmes rögzítését. A szállítás csak szétszerelt állapotban történik. Az erősség és a funkcionalitás mellett a bútorok vonzó kivitelűek.

Az átlagos költség 11 000 rubel.

rongálhatatlan szekrény NOBILIS NLH - 01

Előnyök:

 • Vastag falak 1 mm;
 • Szellőző rendszer;
 • A készlet polcokat és szarvakat tartalmaz;
 • Nagy kapacitás;
 • Billentyűzár;

Hátrányok:

 • Nem található.

Előregyártott

SHREK-21-530

Az előregyártott modellek közül a harmadik sort a SHREK 21-530 végzi. A termék megkülönböztető jegye a megfizethető ár és a megnövelt tartósság. A szekrény fémből készült, és összeszereléséhez meglehetősen egyszerű kialakítású.

Az alacsony költség semmilyen módon nem befolyásolja a termék minőségét. Tökéletesen teljesíti a neki szánt funkcionalitást, és az élettartama sem különbözik a drágább termékektől.

A jó kivitelezés mellett a bútorok vonzó megjelenésűek, ami a termék érdemeinek tulajdonítható.Ez olyan frappáns ajtókon keresztül érhető el, amelyek érdekes kontrasztot teremtenek a testtel.

Egy ilyen érdekes kialakítás lehetővé teszi azok telepítését bármilyen helyiségbe és akár irodába.

A szekrény kiváló minőségű fémből készül, automatizált eljárásokkal. annak köszönhetően, hogy a bútor előlapja teljesen hegesztett, tartósabbá teszi. Az ajtókat további merevítőkkel erősítik.

Ennek a terméknek két rekesze van, amelyek polcokkal rendelkeznek a kalapok tárolására. Egy fedéllel zárva. Az ajtókban és a házban vannak nyílások a további szellőzés érdekében, ami lehetővé teszi még nedves ruhák tárolását is bennük.

A szállítás összecsukható formában történik, ezeket szegecs és speciális, szintén fémből készült szegecsek segítségével állítják össze.

Szükség esetén a gyártó lehetőséget ad a vevőnek, hogy kiegészítő polcot válasszon cipőkhöz vagy speciális, nagy biztonságot nyújtó zárakhoz.

Az átlagos költség szakaszonként 5400 rubel.

SHREK-21-530 szekrény

Előnyök:

 • Világos kivitel;
 • Vonzó költségek;
 • Kiegészítő felszerelés;
 • Gyors szerelés;
 • Továbbfejlesztett szellőzőrendszer;
 • Robusztus tok.

Hátrányok:

 • Egyik sem.

ShRK-22-600

A második vonalat az ShRK-22-600 modell foglalja el. Két szakaszból áll, és előre gyártott szerkezettel rendelkezik. Összeszerelése egyszerű, nagy szilárdságú fémből készült szegecsekkel.

Összeszerelve és szétszerelve is lehet szállítani.

Mindegyik szakasznak megvan a maga zárja, amely kulccsal van lezárva. A szett tartalmaz egy keresztlécet a ruhák számára, azzal a képességgel, hogy azokat akasztókra helyezzék. Az ajtókon számtartók vannak. A test egy további kopásálló bevonattal rendelkezik, amely még jobban védi a testet mindenféle sérüléstől.

Az átlagos költség 5700 rubel.

SHRK-22-600 szekrény

Előnyök:

 • A szerkezet egyszerű összeszerelése;
 • Dupla szakaszok;
 • Jó minőségű fém;
 • Külön zárak a szakaszokon.

Hátrányok:

 • Egyik sem.

MF-4 háromszakaszos

Az előregyártott modellek között az első sort adjuk az MF-4 háromszakaszos szekrénynek. Ez a modell ideális, ha a tároló helyiség elég kicsi. A bútoroknak három szakasza van, mindegyiknek külön szárnya van. Az egyik rész egy személy holmijának tárolására szolgál. Szükség esetén az ajtókat zárakkal látják el. Maguk a szekrények osztrák eredetű forgácslapokból készülnek. A panel vastagsága 16 mm.

Abban az esetben, ha nedves helyiségekben szükséges szakaszokat elhelyezni, lehetőség van nedvességálló anyagok használatára.

Az átlagos költség 13 900 rubel.

szekrény MF-4 háromszakaszos

Előnyök:

 • Tömörség;
 • Nedves helyiségekben használható;
 • Nagy szilárdságú;
 • Vonzó megjelenés;
 • Hosszú élettartam;
 • Nagy színválaszték;
 • Környezetbarát.

Hátrányok:

 • Egyik sem.

Az öltözőszekrény kiválasztása nem nehéz, ha világosan meghatározza a használat feltételeit és a létesítmény látogatóinak számát, a szükséges funkcionalitást és a bútoranyagokat.

HAGYJON ÁTTEKINTÉST

Kérjük, írja be megjegyzését!
Kérjük, írja ide a nevét

Elolvastam a feltételeket Felhasználói Szerződés *