‍♂ Legjobb SUP táblák szörfösök számára 2020-ig

0

A SUP szörfdeszkák nemcsak egészséget és fizikai aktivitást nyújtanak, hanem felejthetetlen érzelmeket is. Mielőtt azonban új sportot nyitna, gondosan fel kell készülnie rá, és meg kell vásárolnia a szükséges felszerelést. Az osztályok csak így hoznak hasznot és örömet.

A "best-hu.designuspro.com" oldal szerkesztői elkészítették Önnek a legjobb szörfösök számára elérhető SUP táblák értékelését 2020-ra.

Miért szörfözhetünk SUP deszkákon

A sietetlen séták a tengeren vagy az óceánon felejthetetlen élményt és pozitív érzelmeket hoznak minden ember számára. Fitneszezhet vagy közepes hullámokat is megfoghat a táblákon. A lövedék kiválasztásakor a fő paraméterek a stabilitás és a manőverezhetőség. Séta közben maximális kényelmet és kényelmet nyújtanak.

Az univerzális változatok mellett az üzletek SUP deszkát forgalmaznak turizmus és versenyzés céljából. A modellek képesek legyőzni a nagy akadályokat és sebességet nyerni bármilyen vízen. A táblákat nemcsak tapasztalt felhasználók, hanem kezdők is használhatják, akik még soha nem tettek ilyet.

Amit fontos tudni a házról

A test minden tábla fő eleme, ő határozza meg a lövedék viselkedését a víz felszínén. Összesen két változatot értékesítenek - lapos és ofszet. A választás jobb meghatározása érdekében fontos többet megtudni az egyes képviselőkről.

A lapos változat azok számára alkalmas, akik egyablakos megoldást vásárolnak. Az opció megkülönböztető jellemzője a szélesség. A külseje inkább hasonlít egy szokásos szörfdeszkára. A modell nemcsak nyugalmat és örömet képes adni nagy távolság leküzdésekor, hanem alkalmas kis hullámok megfogására is. Sőt, ez a lehetőség kezdőknek ajánlott, akik még soha nem is álltak fel gördeszkán.

Az offset modelleket nagy távolságú utazásokhoz és versenyeseményekhez tervezték. Az ilyen előadások fő jellemzője egy hegyes orr, amelynek megjelenése kenuhoz hasonlít. Ezt az opciót nem véletlenül választották, mivel ennek köszönhetően gyorsabban nyerik a sebességet. Az offset táblák másik megkülönböztető jellemzője a hossz, amely valamivel hosszabb, mint az univerzális modelleké. A kezdők számára ez a lehetőség nem megfelelő, mivel az eset kevésbé stabil, ami némi nehézséget okozhat.

Kiválasztás térfogat és terhelhetőség szerint

A szörfözéshez szükséges SUP deszkák vásárlásakor fontos szabály, hogy a deszkának illeszkednie kell a személy magasságához. Ha nem megfelelő modelleket vásárol, akkor a felhasználó szembesülhet azzal a ténnyel, hogy a lövedék nem képes megfelelő mennyiségű vizet kiszorítani, ezért lehetetlen fenntartani az egyensúlyt. A termék kiválasztásakor nem szabad megfeledkezni a teherbírásról és a mennyiségről.

Az utolsó paraméter literben van megadva, és meghatározza az SUP képességét bizonyos terhelés mellett úszni. Ennek megfelelően, minél magasabb ez a paraméter, annál nagyobb súlyt tud megtartani a tábla. A rövid modelleknek csak akkor lehet nagy térfogata, ha a lövedék széles és vastag. Az ellenkező helyzet egy hosszú és keskeny deszkával van, ennek kevés jelentése van.Ezért a 90 kg-nál nagyobb testsúlyú emberek számára jobb rövid és vastag lehetőségeket találni, hogy könnyebben meg tudják tartani egyensúlyukat.

A kötet gyors kiszámításához a következő képletet használhatja:

 • A kezdőknek meg kell szorozniuk saját súlyukat 2-vel. Az eredmény az ajánlott térfogatértéket mutatja;
 • A haladó felhasználóknak meg kell szorozniuk a tömeget 1,7-gyel;
 • Azokat a szakembereket, akik versenyeken vettek részt, vagy gyermekkoruk óta foglalkoznak ezzel a sporttal, 1,3-zal megszorozzuk.

Az emelhetőséget a műszaki előírások is feltüntetik. Minden modellnek vannak bizonyos súlykorlátozásai. A paraméter nem kevésbé fontos, mint a térfogat, mivel a vízbe merülés szintje függ ettől és befolyásolja az evezés kényelmét.

Az optimális hosszúság kiválasztása

Tábla vásárlásakor nem szabad megfeledkezni a hosszáról. Meghatározza, hogy milyen körülmények között tervezi az ember az úszást. Mivel az óceán és a tó versenyei különbözőek, mivel a különböző modelleket választják. Nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy az SUP mérete befolyásolja a szállítás kényelmét, különösen, ha egy személy nem autóvezetést, hanem gyaloglást tervez. Lehet, hogy a hosszú szerkezetek nem működnek, mivel nehezen mozgathatók, különösen erős szél esetén.

Három kategóriába sorolhatók a táblák többsége:

 • Legfeljebb 9 ′ - rövid verziók. Szörfözésre tervezték. Ennek a változatnak az előnye a nagy manőverezhetőség. Ha gyermekmodellt tervez vásárolni, akkor ajánlott a 8 ′-ig terjedő szupertáblákat megnézni.
 • A közepes hosszúság tökéletes a csendes és pihentető utazásokhoz a tóhoz vagy a tengerhez. A hossza 9 és 12 láb között mozog.
 • Versenyeseményekhez és hosszútávú utazásokhoz hosszú modellek alkalmasak. A teljesítmény jellemzője a sebesség. Ha valaki szereti a távolsági kirándulásokat, akkor jobb, ha ilyen előadásokat vásárol. De nem szabad megfeledkeznünk a teherbírásról és a térfogatról sem, hogy minden tökéletes legyen.

Kiválasztás szélesség szerint

Egy másik paraméter, amely nélkül nem lehet jó modellt választani, a szélesség. Itt csak két változat létezik - széles táblák (legfeljebb 36 hüvelyk) és keskenyek (legfeljebb 30 hüvelyk). Az első lehetőség nagyon robusztus és stabil. Leggyakrabban fitnesz vagy pihenés céljából vásárolják őket. A keskeny modellek előnye a sebesség, de az egyensúly nehezebbé válik.

Miből áll a mag

Az üzletekben 3 népszerű alapanyag található:

 • EPS hab. Az egyik legnépszerűbb lehetőség, amely a táblák 60-70% -ában található. Ez egy hab, amelyet üvegszállal bevonnak, epoxigyantával együtt. A kész változat súlya a felhasznált anyagok típusától és magától a szerkezettől függ.
 • Néhány modellnek lehet üreges magja. Leggyakrabban ilyen teljesítmények találhatók a középső árszegmensben. A versenyeken résztvevő sportolók is használják őket, mert egy ilyen döntés pozitívan hat a sebesség teljesítményére.
 • Kezdőknek az SUP alkalmas, ahol a mag poliuretán habból készül. Ennek a kialakításnak a megkülönböztető jellemzője a tömeg, amely sokszor nagyobb, mint az ESP.

A boltban is vannak felfújható táblák, amelyek teljesen PVC-ből készülnek. Ebben az esetben a mag feszített szálakból készül, amelyek üreges magot alkotnak. Annak ellenére, hogy az SUP felfújható, az ereje szinten marad, miközben a terméket könnyebb tárolni és szállítani.

Keely

A bordákra azért van szükség, hogy a deszkák stabilitást biztosítsanak a lövedéknek, ezért nem lehet figyelmen kívül hagyni őket. Az üzletben 4 népszerű dizájn található:

 • A nagy, egyetlen gerinc anyával és csavarral van rögzítve. Van egy speciális csatorna is, amely a finboxban található, ennek köszönhetően könnyedén mozgathatja az elemet előre vagy hátra.
 • A sima vizeken való utazáshoz és a nagy stabilitáshoz vezetés közben 3 kulccsal rendelkező modelleket kell vásárolni.
 • Annak érdekében, hogy nagy hullámokban vagy erős szélben ne tévedjünk el a pályáról, szabályos kulccsal rendelkező modelleket választunk. A külső kialakítás közvetlenebb, és maga az elem merev. Akár hosszú SUP-okra is felszerelhető.
 • A felfújható héjak gumilabdákkal rendelkeznek, amelyek már a táblához vannak rögzítve.De vannak olyan lehetőségek is, ahol eltávolítható elemek vannak jelen.

Mit kell tudni a kiegészítőkről

Miután egy személy lövedéket vásárolt, válassza ki a megfelelő kiegészítőket, hogy könnyebbé és kényelmesebbé tegye a lovaglást.

A lapátok elősegítik a hatékony evezést. A legjobb olyan modelleket vásárolni, amelyek valamivel magasabbak, mint maga a felhasználó. Tehát az ember kényelmesen mozog bármilyen távolságon.

Mellény. Mellény nélkül csak a part közelében utazhat. Ha hosszú távú úszást tervez, jobb, ha vesz egy jó mentőmellényt, amely nem engedi megfulladni. Ezenkívül szükséges, hogy a mellénynek legyen rekesze a síp és a zseblámpa számára, különösen akkor, ha a síelés alkonyatkor történik.

A ruhákat az időjáráshoz igazítják. Ha hűvös helyen tervez úszni, jobb a meleg öltözködés a hipotermia megelőzése érdekében. Melegebb városokban vagy országokban a rövidnadrág és a póló is megfelel.

A Lish-t leggyakrabban külön értékesítik. Meg kell vásárolni, hogy zuhanás esetén a deszka ne lebegjen sehol. Mivel a felzárkózás nagy mérete ellenére is problémás lehet. Fontos tudni, hogy ennek az elemnek több lehetősége van, némelyik csendes és békés helyekre, mások pedig szörfözésre.

Ha egy személynek van autója, meg kell vásárolnia a megfelelő SUP támogatást. Ez megkönnyíti a szállítást és növeli a kényelmet. De nem vásárolhatja meg azoknak, akik felfújható modellekkel rendelkeznek.

Annak érdekében, hogy ne sértse meg a lövedéket, óvatosan kell bánni vele, és vásárolnia kell egy védőburkolatot. A víz nem okoz súlyos károkat a deszkán, különösen akkor, ha az ember nyugodt helyeken közlekedik. A legtöbb chip a készülékhez kerül, amelyet nem megfelelően tárolnak.

A költségvetési szegmens legjobb modelljeinek értékelése

ZRAY EVASION 9 ′ 2019

Olcsó modell tinédzserek és felnőttek számára, legfeljebb 95 kg súlyú. A legtöbb olcsó társaival ellentétben ez az opció tartós cseppöltésű anyagból készül. Ez biztosítja a jó merevséget vezetés közben.

Kiváló minőségű kiegészítő tartókról van szó. Ezért a felhasználó könnyen magával viheti a szükséges felszerelést, vagy további kiegészítőket telepíthet, például egy kis széket.

Az átlagos költség 13 900 rubel.

SUP tábla ZRAY EVASION 9 ′ 2019

Előnyök:

 • Hatékonyság;
 • Kényelmes tárolás;
 • Erő;
 • Megfelelő merevség;
 • 95 kg-ig bírja a súlyt;
 • Optimális költség.

Hátrányok:

 • Nem található.

MÉL KÉK 10.6

Jó és tartós termék kezdő lovasoknak. A termék masszív anyagból készül, amely ellenáll a jelentős igénybevételnek és nem süllyed el. Ezért a SUP deszkán utazni könnyű és érdekes. A termékre egyéves garancia vonatkozik, ami előnyt jelent. Vastagság - 10 cm, szélessége 72 cm. Kényelmes poggyászrögzítés van. A teljes hossz 3 méter, amely minden ember számára megfelelő.

Áron értékesítve: 14 400 rubeltől.

SUP tábla DEEP BLUE 10.6

Előnyök:

 • Kényelem;
 • A pénz értéke;
 • Erő;
 • Nem szakad;
 • Könnyű vinni;
 • Optimális méretek.

Hátrányok:

 • Nem található.

AQUA MARINA VAPOR 10'10

Népszerű termék kezdőknek és haladóknak. A magas 25 300 rubel költség ellenére az ár teljes mértékben megfelel az elvárásoknak. A tábla univerzális és alkalmas a tengeren való kellemes pihenésre, fitneszre vagy jógára.

75 kg-nál kisebb testtömegű serdülőknek ajánlott. A készlet tartalmaz egy 3 szakaszos lapátot és egy szivattyút. Ez utóbbi megkönnyíti a hajó felfújását minden helyzetben, mivel könnyen elfér egy hátizsákban.

25 300 rubel áron kelt el.

SUP tábla AQUA MARINA VAPOR 10'10

Előnyök:

 • Extra erős mag;
 • Erős oldalfal;
 • Tervezés;
 • Kényelem;
 • Van SuperTough Dual Stringer technológia;
 • Felszerelés.

Hátrányok:

 • Nem található.

A közepes árkategória TOP-3 modelljei

FUNWATER 11 ′ MAJM

Jó lehetőség, amelyet teljesen megrakva árusítanak. A készülék alkalmas mind haladó, mind kezdő felhasználók számára. Az SUP deszka különféle vizeken való lovagláshoz használható, beleértve a hullámokat is. A tartós anyag heves viharokban sem fog hasadni.A készlet tartalmaz egy kézi szivattyút beépített nyomásmérővel és két rugalmas bordával. A megengedett legnagyobb tömeg 150 kg.

Az átlagos költség 31 600 rubel.

SUP tábla FUNWATER 11 ′ MONKEY

Előnyök:

 • Dupla falak;
 • A készlet mindent tartalmaz, amire szükség van a kényelmes tartózkodáshoz;
 • Tartós anyag;
 • Megfelelő merevség;
 • Tartósság.

Hátrányok:

 • Nem található.

AQUA MARINA BREEZE 9'9 "

Kényelmes formában készült univerzális lehetőség. Ez a modell alkalmas azok számára, akik szeretnének egy kis betétet, de maximális stabilitással. Edzhet ezen a deszkán, vagy csak élvezheti a tengeri levegőt. A fal tartós anyagból készül, amely idővel nem kopik. A készlet tartalmazza a kényelmes tartózkodás összes szükséges elemét.

Az átlagos ár 33 100 rubel.

SUP tábla AQUA MARINA BREEZE 9'9 "

Előnyök:

 • Erő;
 • Tartósság;
 • Nem sérült;
 • Kényelem;
 • Optimális méretek.

Hátrányok:

 • Nem található.

AZTRON MERCURY MINDEN KÖRÜL 10'10 "

Jó modell egy népszerű gyártótól, amelyet indító készlettel együtt értékesítenek, amely tartalmazza az evezéshez, szállításhoz és szivattyúzáshoz szükséges elemeket. A tábla sokoldalú, alkalmas úszásra és könnyű szörfözésre. A vontatást 4 mm-es uszony biztosítja. A dupla kamrás kialakítás elegendő merevséget biztosít.

34 300 rubel áron értékesítik.

SUP tábla AZTRON MERCURY ALL AROUND 10'10 "

Előnyök:

 • Felszerelés;
 • Kétkamrás kialakítás;
 • Erő;
 • Tartósság;
 • 4 mm-es gyémánt vágott uszony;
 • Szép szivattyú.

Hátrányok:

 • Nem található.

A legjobb prémium szupportok értékelése

Boardworks móló 11'0

Megbízható lehetőség kezdőknek és hobbistáknak egyaránt. A kiegyensúlyozott deszka lehetővé teszi, hogy nagy távolságokat ússzon vagy jógázzon a tó közepén. A készlet deszkát és lapátot tartalmaz. A huzatot és a hátizsákot külön vásárolják meg. Ürítés - 230 liter, maximális terhelés - 136 kg.

Az átlagár 50 000 rubel.

SUP tábla Boardworks Jetty 11'0

Előnyök:

 • Merev felépítés;
 • Megerősített lapocka;
 • Optimális méretek;
 • Erő;
 • Hosszú élettartam.

Hátrányok:

 • Nem található.

BIC Sport 16 Sup Wind 11'6 ″ előadó

Minőségi termék, amely alkalmas tengerparti vagy csendes tavi szórakozásra. A kialakítás univerzális, emellett a vitorlázás megengedett, ehhez van egy speciális lyuk. De ezt az elemet használhatja, és csak evezővel járhat.

Áron értékesítve: 88 500 rubeltől.

SUP tábla BIC Sport 16 Sup Wind 11'6 ″ Előadó

Előnyök:

 • Erő;
 • Alkalmas vitorlázásra;
 • Merevség;
 • Kényelem;
 • Méretek.

Hátrányok:

 • Nem található.

BIC Sport Cross Sup 10'0 "

Megbízható betét merev testtel és kiváló minőségű maggal. Magas stabilitást biztosít bármilyen időjárás esetén. Alkalmas mind aktív családi nyaralásra, mind fitneszre. A jobb csúszás elérése érdekében az orrban van egy kis elhúzódás. 6 rakomány rögzítési pont van.

Az átlagos költség 73 000 rubel.

SUP tábla BIC Sport Cross Sup 10'0 "

Előnyök:

 • Megfelelő merevség;
 • 6 rögzítési pont a fedélzeten;
 • Alkalmas fitneszhez és kikapcsolódáshoz;
 • A fejlesztés során az ACE-TEC technológiát alkalmazták;
 • Könnyű holtpont.

Hátrányok:

 • Nem található.

Végül

Az evezőtáblán való pihenésre sokáig emlékezni fognak, míg az embernek gyakorlatilag nincs szüksége speciális képességekkel a vízen való csúszás megtanulásához. Csak vágyra és türelemre van szükséged. Ha van tapasztalata a minősítésben leírt modellek vagy érdekes lehetőségek használatáról, mondja el nekünk a megjegyzésekben.

HAGYJON ÁTTEKINTÉST

Kérjük, írja be megjegyzését!
Kérjük, írja ide a nevét

Elolvastam a feltételeket Felhasználói Szerződés *