A legjobb közlekedési vállalatok Moszkvában és Szentpéterváron 2020-ra

0

A teherszállítás nagyon népszerű szolgáltatás, évről évre növekszik az igény rá. Nemcsak a hétköznapi embereknek, hanem a vállalkozóknak is jó minőségű ingatlanszállításra van szükségük. A kis- és középvállalkozások fejlődése szempontjából a logisztika nagy jelentőséggel bír. A "best-hu.designuspro.com" oldal szerkesztősége áttekintést nyújt a moszkvai és szentpétervári 2020-as legjobb logisztikai szervezetekről.

Közlekedési vállalat - sajátosságai

A közlekedési vállalat (TC) egy ipari vállalkozás, amelynek fő feladata emberek szállítása és különféle áruk szállítása. A közlekedési szervezetek általában egy dologra szakosodtak, és személy- vagy teherszállítást végeznek. Vannak azonban egyetemes cégek is, amelyek mindkettővel foglalkoznak.

Szakértők szerint Oroszországban minden közlekedési vállalatnak megvan a maga megkülönböztető jegye a tevékenységében, amelyet a teljes orosz közlekedési rendszer sajátosságai szabnak meg. Amint azt a korábbi évek gyakorlata is megmutatta, Oroszországban a logisztikát különleges módon végzik. Ellentétben az egyértelmű TC szerint működő európai TC-kkel, minden hazai vállalat egyedi tervezésű logisztikai útvonalon működik. Az elkészítése a rakomány deklarált értékének, a leszállítás végső pontjának, az ügyfél pénzügyi lehetőségeinek és az alkalmazott fuvarozásnak a figyelembevételével történik.

A közlekedés típusai - mik ezek?

 • Vasút - a földrajzi adottságok és a települések közötti nagy távolság miatt Oroszországban a legelterjedtebb. A vasúti közlekedés az ország teljes forgalmának mintegy felét teszi ki. Az ilyen szállítás népszerűsége annak köszönhető, hogy a lakosság minden kategóriája elérhető, a mozgás biztonsága, valamint minden típusú áru (beleértve az élő és speciális veszélyes poggyászokat) szállítását. Példák a vállalkozásokra: JSC Russian Railways.
 • Az autóipar sem kevésbé keresett. Segítségével a teherfuvarozás körülbelül egyharmadát lebonyolítják, és ugyanakkor az átlagos ár náluk magasabb, mint a vasúté. Van azonban néhány korlátozás, például a rossz időjárás miatt leállhat az autólogisztika. Példa egy ilyen vállalkozásra: Mosgortrans állami állami vállalkozás.
 • A haditengerészet és a repülés azért jó, mert képesek eljutni oda, ahová szárazföldi járművekkel lehetetlen. Az ilyen fuvarozás a teljes árufuvarozás kis részét teszi ki magas költsége és technikai jellemzői miatt. Például egy repülőgépnek leszállásához kifutópálya, a helikopterhez pedig szabad terület szükséges. Ennek ellenére a tengeri és légi közlekedés lehetővé teszi a kereskedelmi kapcsolatok fenntartását a legtávolabbi régiókkal és nagyvárosokkal. Példa: PJSC "Aeroflot".

Milyen szolgáltatásokat nyújtanak?

Tevékenységek:

 • személyszállítás;
 • áruk és rakomány szállítása;
 • be- és kirakodási munkák;
 • ideiglenes raktár tárolása;
 • szállítás előkészítése;
 • tehergépjármű biztosítása lízing vagy bérlet alapján;
 • új teherautók vagy felújított járművek szállítása;
 • szállítmányozási szolgáltatás.

Ezen felül információs, marketing és biztosítási szolgáltatások is nyújthatók.

Ezután megvizsgáljuk a fő kiválasztási kritériumokat, hogy megértsük, melyik vállalattól jobb az áruszállítás megvásárlása.

Hogyan válasszunk bevásárlóközpontot?

A hibák elkerülése érdekében a választás során a következő paraméterekre kell figyelnie:

 1. Tapasztalat a szállítás területén;
 2. Árképzés;
 3. Flotta mérete;
 4. Garancia;
 5. Személyzet;
 6. Hatékonyság;
 7. Csomagolás;
 8. Dimenziós tárgyak;
 9. Az alkalmazás állapotának nyomon követése.

munkatapasztalat

Megfelelő logisztikai szervezet kiválasztásakor elsősorban nem a tarifákra kell figyelnie, hanem arra, hogy a vállalat mennyi ideig dolgozik a logisztikai szektorban. Az alacsony ár nagyon gyakran csak az ügyfelek vonzására szolgál a megfelelő minőségű szolgáltatások hiányában. A legjobb vállalatoknak, amelyek valóban képesek olcsó szállítást kínálni, legalább két-három éves tapasztalattal kell rendelkezniük a területen, és több tucat törzsvásárlóval kell rendelkezniük.

Árképzés

A szállítás költségének kiszámításakor először is az áru súlyát és méreteit, valamint a térfogatot kell figyelembe venni. Kiszámítása a következő képlettel történik: méretek * súly * rögzített együttható (250 vagy 200). A végső szám az alapkamat egy autó ülésére. A nem szabványos tételek esetében külön kamatszámítási rácsok vannak. Több nagy tárgy szállítását, amelyek két parkolóhelyet foglalnak el, gyűjteménynek nevezzük. Ha a rakomány meghaladja a standard méretek egy értékét, a logisztikusok nagy méretűként szállítják, ami drágább.

A következő paraméter az utazás útvonala. Számos bevásárlóközpont deklarálja az utazást az ország minden városába, de valójában csak a regionális központokba szállítanak, de nem utaznak nehezen elérhető régiókba, ahová csak repülővel vagy komppal lehet eljutni. A TC földrajzi lefedettségének meghatározásakor általában a régiókat zónák szerint osztályozzák, és az árakat a cél Moszkvától mért távolsága alapján állapítják meg.

A szállítási sebesség változhat. Egyes logisztikusok két tarifát rendelnek ehhez a paraméterhez - reguláris és expressz. A gyors logisztika drágább.

A következő jelentős pont a szállítás típusa:

 • Express - vagyis kézről kézre, és ezért a legdrágább. Nagy méret esetén általában felár fizetendő a padlóra emelésért. Leggyakrabban azonban a bejáratig történő szállításról beszélünk.
 • A megrendelés kiadási pontjáig (átvételi pont) - a második legnépszerűbb lehetőség. A pontok szolgálhatnak a TC, posztómák (automatikus eszközök), terminálok ágaként. Az átvételi pontig történő szállítás azt jelenti, hogy a címzett maga veszi fel az átvételi pontról és viszi az utolsó ponthoz.

Járműpark mérete

A saját járműpark, amely különböző teherbírású járműveket tartalmaz, egy másik fontos tényező, amelytől függ a nyújtott szolgáltatások költsége. Annak a ténynek köszönhetően, hogy a vállalat nem fizeti a hitel- és lízingkötelezettség kamatát, emellett nem bérel teherautókat, munkája megbízhatóbb és stabilabb.

Garancia

A szavatosság a szállított poggyászért anyagi felelősséget jelent. Mit jelent? A fuvarozó vállalja a veszteségek megtérítését a szerződésben meghatározott feltételekkel. Ez a pont nagyon fontos, mivel bármi megtörténhet az úton. És csak a legjobb szervezetek tudnak garanciákat nyújtani.

Személyzet

Egy jó vállalatnak olyan személyzettel kell rendelkeznie, amely elegendő a kötelezettségei teljesítéséhez. A személyzetnek tartalmaznia kell járművezetőket, diszpécsereket, rakodókat, könyvelőket és szállítmányozókat.

Hatékonyság

A szállítást reális és megfelelő feltételek mellett kell végrehajtani.Ehhez a mozgás útvonalát úgy kell elkészíteni, hogy a rakományt a lehető legbiztonságosabb módon szállítsák a lehető legkevesebb idő alatt.

Bizonyos típusú vállalkozások sajátosságai olyanok, hogy alapvető fontosságú számukra, hogy egy adott napon vagy éjjel-nappal szállítsanak árukat. De nem minden vállalat képes ilyen logisztika megszervezésére. A vásárlók szerint legkényelmesebb a megrendelt árut 1-3 órás időközönként fogadni. Mert kevés embernek van annyi ideje, hogy egész nap megvárja a futárt. Ezért a legjobb, ha azokat a logisztikusokat részesítjük előnyben, akik a legrövidebb időintervallumokat kínálják, és pontosan a megadott időtartamban szállítanak.

Csomagolás

Gyakran előfordul, hogy csomagokat kell csomagolni. Különösen akkor, ha törékeny tárgyakat szállítanak. A népszerű szállítmányozók olyan konténereket biztosítanak, amelyek alkalmasak a szállított tárgyak csomagolására. Ezt a munkát rakodók végzik, és ha szükséges, a csomagokat rendesen kicsomagolják az utolsó ponton. Egy ilyen ajánlatra nagy szükség van, különösen akkor, ha irodai, országos és lakásköltözéseket szerveznek.

Emellett a kis- és középvállalkozások tulajdonosainak szükségük van áruk csomagolására, különösen az online áruházakra, amelyeknek gyakran nincs lehetőségük önállóan megszervezni ezt az eljárást.

Különös figyelmet kell fordítani arra az anyagra, amelyből a csomagolás készül, mivel a végső tömeg ettől függ, és ennek megfelelően a végső költség is.

A következő típusú csomagolások vannak:

 • a raklapok a legmegbízhatóbb összecsukható típusok, amelyek alkalmasak törékeny tárgyakra és drága berendezésekre;
 • esztergálás - merev szerkezet, amely deszkákból és szögekből áll. Értékes áruk védelmére, kerékpáráruk és autóalkatrészek szállítására szolgál;
 • merev doboz - teljesen zárt csomag, amelyet ömlesztve jellemez. Véd az illetéktelen hozzáférés és sérülés ellen;
 • táska - megakadályozza az árukészlet változását, és alkalmas a sérülésekkel szemben ellenálló tárgyakra;
 • buborékpakolás - kis súlya miatt gyakorlatilag nem befolyásolja a megrendelés súlyát. Alkalmas olyan tárgyakhoz, amelyek félnek a karcolásoktól;
 • a stretch film szintén könnyű anyag, amely véd a karcolásoktól és a forgácsoktól;
 • táskák és borítékok - apró tárgyakhoz tervezve és más lehetőségekkel kombinálva;
 • karton - egy szokásos kartondoboz, amelyet 30 kg-nál kisebb tárgyakhoz használnak.

Teljes rakomány

A nagy tárgyak mozgatása gyakran kötélzetet igényel. Fontos, hogy a szervezet rendelkezzen minden szükséges felszereléssel és speciális berendezéssel, amely az ATM-ek, széfek, ipari létesítmények stb. Szállításához szükséges.

Törékeny és romlandó tárgyak

Sok logisztikus megpróbálja megtagadni az olyan tárgyak szállítását, amelyek útközben sérülhetnek. Ezért a fennálló kockázatok miatt az ilyen árukategóriákra vonatkozó tarifák, ha velük dolgoznak, nagyon magasak. Ha nem szabványos tételeket kíván mozgatni, akkor külön tisztáznia kell a vállalatok képességeit ebben a tekintetben.

Rendelés állapotának nyomon követése

A rakományszállítás bizonyos kockázatokkal jár - emberi tényező, műszaki meghibásodás, veszteség, baleset és még sok más, ami útközben megtörténhet. És az összes időben felmerült probléma tisztázása és megoldása érdekében a legjobb bevásárlóközpontok személyes fiókot biztosítanak hivatalos weboldalukon.

A személyes fiók a következőket jeleníti meg:

 • az aktuális státuszú megbízások listája;
 • a teljesített szállítások nyilvántartása;
 • az alkalmazás módosításának lehetősége;
 • a megrendelés törlésének / visszaküldésének lehetősége;
 • pénzügyi kimutatások;
 • kapcsolatfelvétel az ügyfélszolgálattal;
 • számológép a költségek kiszámításához;
 • űrlap új kérelem kitöltésére;
 • statisztika.

A TC előnyei és hátrányai

Előnyök:

 • A TC megkeresésekor megállapodást kötnek vele, amelyben egyértelműen előírják a tarifát. Ez megtakarít a váratlan többletköltségektől;
 • A jó logisztikusok számára gazdaságilag és jó hírnév szerint sem jövedelmező a szállítás késleltetése, ezért megpróbálják a lehető leggyorsabban teljesíteni a megrendelést;
 • Garantált poggyászbiztonság;
 • Az összes kapcsolódó dokumentum nyilvántartása;
 • Irányítás a teljes útvonal mentén;
 • Rögzített kamatlábak;
 • A szállított tárgyak csomagolásának lehetősége.

Hátrányok:

 • Óránkénti / napi számlázás egy külön szolgáltatásért - raktározás raktárban, kirakodási és rakodási tevékenységek;
 • Egyes alkalmazottak felelőtlensége miatt az úton lévő rakomány elveszhet vagy megsérülhet.

Minőségi közlekedési vállalatok értékelése 2020-ra

A legjobb cégek Moszkvában és a moszkvai régióban

DPD

https://www.dpd.ru/

Kapcsolatok (jogi személyek számára):? +7 (800) 234 45 95, +7 (495) 775 45 85, +7 (812) 325 78 78

A vállalat vezető szerepet tölt be az orosz expressz kézbesítési piacon, irodája a fővárosban található. A nagy nemzetközi "DPDGroup" hálózat része. A lehető leghamarabb szállít kis csomagokat és nagy csomagokat, valamint a modern világszínvonalhoz méltó szolgáltatást is nyújt. Kiszolgálja Oroszország teljes területét, sőt azokat a régiókat is, amelyeket a logisztikai szektor más jelentős szereplői megkerülnek. Emellett logisztikát nyújt Örményországnak, Fehéroroszországnak, Kirgizisztánnak, Kazahsztánnak. A cég együttműködik magánszemélyekkel és jogi személyekkel egyaránt.

Tevékenységek:

 • nemzetközi szállítás;
 • szállítás a vámunió országaiba;
 • elsőbbségi alkalmazások;
 • teljes tételek szállítása;
 • az online áruházban vásárolt áruk futárszállítása.

Előnyök:

 • széles szolgáltatási hálózat;
 • kedvezmények a pályázat benyújtásakor;
 • költségszámítás és online jelentkezés regisztráció;
 • raktár tárolási szolgáltatások;
 • az áruk biztonságáért és a feladás idejéért való felelősség;
 • a csomag mozgásának nyomon követése;
 • szállítás az átvétel / átadás helyére vagy az ajtóig;
 • alkalmazás kezelése személyes számlán keresztül;
 • kommunikáció közösségi hálózatokon és azonnali hírvivőkön keresztül;
 • visszajelző űrlap.

Hátrányok:

 • kényelmetlen hely;
 • a szolgáltatások érthetetlen leírása;
 • panaszok a technikai támogatás munkájával kapcsolatban.

CDEK

https://cdek.ru/

Telefon:? 8 800 250-04-05

Olyan vállalat, amely egyéneknek és szervezeteknek széles körű szolgáltatást nyújt az időben történő és garantált szállítás érdekében. Hatékonyan használja mind a külső, mind a belső erőforrásokat. A céget 20 évvel ezelőtt alapították. Jelenleg 14 országban több mint 1800 kibocsátási pont van, valamint Oroszország-szerte 420 iroda található. A központi irodának moszkvai "regisztrációja" van. Az alkalmazást könnyű elhelyezni a weboldalon, a költségeket pedig ott könnyen kiszámíthatják. Ehhez meg kell jelölnie a kiindulási és átvételi pontokat, meg kell adnia a csomag hozzávetőleges vagy pontos paramétereit - teljes tömeg kg-ban, térfogat, méretek cm-ben (hossz, szélesség, magasság).

Tevékenységek:

 • dokumentumok és kis csomagok gyors kézbesítése;
 • expressz poggyászszállítás 30 kg-tól;
 • dokumentumok és kis csomagok sürgős kézbesítése egy bizonyos órára;
 • gazdaságos földi szállítás;
 • sürgős szállítás egy órán belül;
 • dokumentumok nemzetközi kézbesítése;
 • az áruk gyors kiszállítása az online áruházból 30 kg / 50 kg-ig;
 • raktár tárolása;
 • hétvégén dolgozni;
 • biztosítás.

Előnyök:

 • saját autók használata;
 • teljes és egyértelmű tájékoztatás a kérelemről;
 • a raktár-raktár logisztikai rendszerek olcsó tarifái;
 • futárszolgálatok elérhetősége;
 • a poggyász mozgásának nyomon követése;
 • weboldal online költségszámítási funkcióval;
 • saját okostelefonos alkalmazás;
 • kommunikáció azonnali hírvivőkön és közösségi hálózatokon keresztül;
 • online hívást rendelhet;
 • hivatalos számlák a közösségi hálózatokban;
 • kényelmes fizetés (kártyával, készpénzzel, a weboldalon, a kibocsátás helyén);
 • plusz szolgáltatás.

Hátrányok:

 • a vállalatokon belüli szolgáltatások következetlensége.

Energia

https://nrg-tk.ru/

Telefon: 8 800 700 7000

Egy nagyvárosi bevásárló komplexum, amely minden nap minden kategóriába tartozó árut szállít nemcsak a moszkvai régióban, hanem az ország különböző régióiba is. A társaság a FÁK-ban, Kínában és az Európai Unióban is működik. Az energiaágak 378 városban találhatók.A vállalat saját járműflottával rendelkezik, amely 600 különféle űrtartalmú járműből áll, valamint speciális felszereléssel rendelkezik a be- és kirakodási műveletekhez. A társaság 4500 embert foglalkoztat. A logisztikai hálózat 35 ezer települést fed le. Az ügyfél különféle fizetési módok közül választhat - a feladó, a címzett és akár egy harmadik fél is fizethet a megrendelésért.

A tevékenység iránya:

 • teherszállítás közúti, légi és vasúti úton;
 • a megrendelés átvétele és a címre történő kézbesítés;
 • csomagolás (láda, euró raklap, stretch film, doboz, film);
 • be- és kirakodás a felvétel / szállítás során;
 • érkezési értesítés SMS-ben;
 • áruk vásárlása személyes jelenlét nélkül;
 • együttműködés online áruházakkal;
 • tulajdon biztosítás;
 • a vidéki települések kiszolgálása.

Előnyök:

 • széles földrajzi lefedettség;
 • külföldi munka - Fehéroroszországban, Kazahsztánban, Kirgizisztánban, Kínában, DPR, LPR;
 • Komplex megközelítés;
 • gyűjtő rakomány szállítása;
 • saját járművek és tárolók;
 • szolgáltatások széles skálája;
 • online csevegés;
 • kényelmes fizetési mód;
 • okostelefon alkalmazások;
 • fiókok a közösségi hálózatokban;
 • hírvivőkön keresztüli kommunikáció;
 • megrendelés nyomon követése és keresése szám szerint;
 • a költség és a futamidő kifejezett kiszámítása;
 • jó webhely funkcionalitás.

Hátrányok:

 • az ügyfelek szerint gyenge raktárteljesítmény.

Auto továbbító

https://fastpersonal.ru/

Telefon: +7 (800) 511-20-65, +7 (499) 938-48-05

Logisztikai tevékenységet folytató vállalat Moszkvában, a moszkvai régióban (Koroljev, Miticsics, Zelenográd, Balasiha), Oroszországban és a FÁK-ban (Kazahsztán, Fehéroroszország). 2012-ben alapították. A cég személyes járműparkjában vannak ponyvás teherautók, CMU-berendezések (daru-manipulátorok), fedélzeti járművek, hűtők, kisteherautók. Bérelt járműveket is használnak. A vállalat logisztikai hálózata több mint 150 orosz városra terjed ki. A vállalat alkalmazottai mindig készek segíteni, tanácsokat adni egy alkalmazás kitöltéséhez, a leggazdaságosabb útvonal kiszámításához, hozzáértő és gyors feldolgozásához. Az összes szükséges információt megtudhatja a közösségi hálózatok hivatalos fiókjain keresztül, többcsatornás szám hívásával vagy a webhelyen történő hívás megrendelésével.

A tevékenység iránya:

 • hűtőszállítás (virágok és növények, gyógyszerek, élelmiszerek, hús és húskészítmények);
 • túlméretezett tárgyak (manipulátorok, vonóháló, konténerek, speciális felszerelések) szállítása;
 • a 9. osztályba tartozó veszélyes áruk (háztartási vegyszerek, aeroszolok, ásványi műtrágyák, belső égésű motorok, azbeszt) mozgatása;
 • szolgáltatások vámügynökök számára.

Előnyök:

 • Online kalkulátor raklap elhelyezéséhez;
 • pontos számítást rendelhet;
 • kiterjedt saját járműpark;
 • a poggyászkár alacsony százaléka;
 • nagy teljesítményű;
 • az ügyfél követelményeinek való megfelelés;
 • a jogszabályi előírások betartása;
 • a terminálok kényelmes elhelyezése;
 • a rakományszállítás fix ára;
 • akciók és újdonságok.

Hátrányok:

 • kis számú terminál;
 • nincs megrendeléskövetési információ.

Expedition Plus

https://nevatk.ru/

Telefon :? 8-800-777-19-35

Ha arra gondol, hogy hol lehet áruszállítási szolgáltatásokat vásárolni, akkor figyeljen az "Expedition Plus" szállítóvállalatra, amelynek sikerének kulcsa a hosszú távú együttműködésre összpontosít. 1999 óta van a piacon. Munkája során a vállalat saját algoritmusokat dolgozott ki a poggyász rövid és nagy távolságok szállítására - a modern európai rendszerek analógjai. A központi iroda Moszkvában található, a fióktelepek pedig Szentpéterváron, Asztrahánban, Volgográdban, Voronyezsben, Kazanban, Krasznodarban, Rosztov-on-Donban, Szamarában, Nyizsnyij Novgorodban találhatók. A márkás terminálok a legtöbb nagy orosz városban találhatók.

A tevékenység iránya:

 • gyűjtő rakomány szállítása;
 • háztól házig tartó munka;
 • együttműködés szupermarketekkel;
 • be- és kirakodási munkák;
 • a dokumentumáramlás megszervezése.

Előnyök:

 • hírvivőkön keresztüli kommunikáció;
 • online csevegés;
 • 100% -os poggyászbiztonsági garancia;
 • személyes menedzser támogatása;
 • a törzsvásárlók kedvezményrendszere;
 • on-line pályázat benyújtása;
 • a sorrend nyomon követésének képessége;
 • részletes számológép az árak és a feltételek kiszámításához;
 • rögzített kamatlábak.

Hátrányok:

 • nincs konkrét információ a terminálokról.

A legjobb cégek Szentpéterváron

Üzleti vonal

https://www.dellin.ru/

Telefonszám :? 8 800 100-8000 (Oroszországon belül)

A Business Lines egy olyan vállalatcsoport, amely az ország legnagyobb logisztikai vállalata. Logisztikai szolgáltatásokat nyújt több mint 19 éve - 2001 óta. Kereskedelmi szervezetekkel és magánszemélyekkel egyaránt együttműködik. 240 osztálya van az egész országban. A központi iroda Szentpéterváron található. Saját "DL" járműparkjában mintegy 4 ezer különböző teherbírású jármű és több mint 20 ezer képzett alkalmazott dolgozik. Szükség esetén a szállítás külföldön történik - Örményországba, Fehéroroszországba, Kazahsztánba, Kirgizisztánba. Különleges feltételeket igénylő terjedelmes cikkek mozgatására vonatkozó egyedi logisztikai stratégiákat dolgoznak ki az ügyfelek számára. A fizetés készpénzben és banki átutalással egyaránt történhet. A terminál címe könnyen megtalálható az oldalon közzétett térképen.

Tevékenységek:

 • gyűjtő rakomány szállítása közúti / légi szállítással;
 • szállítás eurotruckssal és alacsony tonnatartalmú autókkal;
 • konténerszállítás;
 • nómenklatúra megőrzése;
 • multimodális (vegyes) szállítás.

Előnyök:

 • tarifák az átlagos piaci mutatók szintjén;
 • magas megbízhatóság;
 • kiterjedt osztályhálózat;
 • számológép a szolgáltatások költségének és a feltételek kiszámításához;
 • saját járműpark;
 • kényelmes módszer a számviteli dokumentumok beszerzésére;
 • a további szolgáltatások listája;
 • rendszeresen tartanak különféle promóciókat;
 • mobilalkalmazás a Google Play és az App Store számára;
 • oldalak a közösségi hálózatokban - VK, Twitter, Facebook;
 • kommunikáció online hírvivőkön keresztül (Viber, WhatsApp);
 • visszajelzési űrlap az oldalon;
 • online hívást rendelhet.

Hátrányok:

 • panaszok a végső költség és a helyszínen kiszámított eltérések miatt.

Gazelkin

https://spb.gazelkin.ru/

Telefon :? 8 (812) 200-12-35

Teherszállító taxi, amely 14 éve foglalkozik szállítással Szentpéterváron, Moszkvában és a moszkvai régióban. Magánszemélyek és vállalati ügyfelek egyaránt együttműködnek a Gazelkinnel. Utóbbiak között vannak a legjobb hazai árutermelők: a Petrovich építőipari kereskedőház, a Gazprom, az Ulmart.ru, a Sberbank, a Komsomolskaya Pravda, az Absolut Bank, a Statoil, a DHL, az orosz posta, a McDonald’s, a Rosgosstrakh, a Khlebny Dom és mások. A vállalat alkalmazottai minőségi szolgáltatásokat nyújtanak a különféle szállítási módokkal kapcsolatban. Az ügyfelek különféle fizetési módokhoz férhetnek hozzá - készpénz a sofőrhöz, banki átutalás, online fizetés a weboldalon, a terminálon keresztül.

A tevékenység iránya:

 • Segítség az áthelyezéshez - lakás, ország, iroda, raktár, üzlet, külváros, házikó, mozgás a Leningrádi körzetben;
 • Bútorok összeszerelése / szétszerelése;
 • Rakodók segítenek;
 • Csomagolás;
 • Rakományszállítás - bútorok, háztartási gépek, építőanyagok, hangszerek, személyes holmik;
 • Autó és speciális felszerelés kölcsönzése;
 • Szemétszállítás;
 • Szállítás üzletekből;
 • Túlméretes rakomány.

Előnyök:

 • automatizált logisztikai rendszer;
 • gyors rendelés;
 • saját járműpark;
 • különféle fizetési módok;
 • plusz szolgáltatás;
 • kedvezménykártya és különféle akciók regisztrációja;
 • fiókok az összes népszerű közösségi hálózatban;
 • a helyszín minőségi jellemzői;
 • jó ajánlások;
 • éjjel-nappal munkarend, a hét minden napján;
 • visszahívást rendelhet;
 • dedikált szám a törzsvásárlók számára;
 • a dokumentumok elektronikus másolatához való hozzáférés személyes fiókján keresztül;
 • sok problémát megold.

Hátrányok:

 • csak pozitív vélemények maradhatnak az oldalon.

Laatrans

https://laatrans.ru/

Telefon: ? 8 (800) 500-47-06

TC, több mint 10 éve jelen van a szállítási és logisztikai feladatok területén. Oroszországban és a FÁK-országokban dolgozik, megrendeléseket szállít a legtávolabbi régiókba is. A poggyász típusa nem fontos - a Laatrans bármilyen szállítást szervez.Együttműködik kereskedelmi vállalkozásokkal, költségvetési szervezetekkel. A társaság jogi személyeket egyszerre két vezetővel lát el, akik a nap 24 órájában, minden héten kapcsolatba lépnek egymással. A pályázati helyszínekkel és az állami megrendelésekkel kapcsolatos munka sémája hibakeresésre került. A hivatalos weboldalon keresztül hozzáférhet személyes fiókjához a szállítás ellenőrzéséhez és a kísérő dokumentumok valós időben történő megszerzéséhez. Digitális aláírás is használható az egyszerűsített munkafolyamathoz. A rendszeres vásárlók lehetőséget kapnak a fizetés, a kedvezmények és egy további bónusz elhalasztására - papírmunka az ügyfél szabványainak megfelelően.

Előnyök:

 • szakaszos vezérlés lehetősége;
 • ügyfélközpontúság;
 • online költségszámítás;
 • minimális kockázat vis maior esetén;
 • kompetens logisztikai rendszer;
 • GPS-monitorozás minden autónál.

Hátrányok:

 • tájékozatlan oldal.

GruzovichkoF

https://gruzovichkof.ru/

Telefon: +7 (812) 404-00-00

Egy másik, Szentpéterváron működő közlekedési vállalat. 2005-ben jelent meg a piacon. Fióktelepei vannak Moszkvában, Arhangelszkben, Voronyezsben, Vlagyivosztokban, Jekatyerinburgban, Irkutszkban, Kazanban, Kalugában, Kalinyingrádban, Krasznojarszkban, Kemerovóban és Oroszország más nagyvárosaiban. Jelentős számú, különböző űrtartalmú teherautóval rendelkezik.

A tevékenység iránya:

 • lakás, iroda, vidéki ház költözésének megszervezése;
 • bútorok, háztartási gépek, építőanyagok szállítása;
 • rakodók segítsége;
 • teherszállító taxi;
 • bútorok és holmik csomagolása.

Előnyök:

 • 24/7 online chat;
 • egy alkalmazás gyors regisztrációja a weboldalon;
 • a megrendelés értékének egyszerű kiszámítása;
 • további ajánlatok és kedvezmények;
 • nagy járműpark;
 • magas színvonalú helyközi logisztika;
 • szabad mozgás értékelése.

Hátrányok:

 • nincsenek rögzített tarifák;
 • órabér a taxinak és a költözőknek.

Összefoglalva meg kell mondani, hogy a megfelelő TC megválasztása a következő pontokon alapul:

 1. A díj megválasztása (figyelembe véve az útvonalat, sebességet, méreteket és a szállítás típusát);
 2. Olyan vállalatok kiválasztása, amelyek felveszik a megrendeléseket egy adott városból;
 3. Árösszehasonlítás;
 4. A kiegészítő szolgáltatás meghatározása;
 5. Szerződés megkötése.

Ha van tapasztalata a minősítésben felsorolt ​​vállalatokkal való együttműködésről vagy érdekesebb javaslatokról, mondja el nekünk erről a megjegyzéseket.

HAGYJON ÁTTEKINTÉST

Kérjük, írja be megjegyzését!
Kérjük, írja ide a nevét

Elolvastam a feltételeket Felhasználói Szerződés *