A legjobb kaszkadőr robogók 2020-ra

0

Minden ember bizonyítani akarja valamiben. Tehát vannak, akik órákon át olvasnak könyveket, keresve a rím egyik szavát, mások külföldre repülnek, hogy felfedezhessenek maguknak valami újat, mások pedig skate parkra és megbízható "barátra" szorulnak. Extrém és sport egy helyen, az az ember, aki egyszer lovagolni jön, szeretne egy nagyot, és idővel el fogja érni, a lényeg az, hogy megpróbálja és ne essen kétségbe kudarcok esetén.

A leesés kockázatának minimalizálása érdekében fontos olyan kiegyensúlyozott eszközt választani, amelyet a felhasználó jól érez. A "best-hu.designuspro.com" oldal szerkesztői elkészítették Önnek a 2020-as legjobb kaszkadőr robogók minősítését.

Mire kell figyelni a robogó kiválasztásakor: a fő árnyalatok

Néhány ember, különösen a kezdők, rendkívül negatívan veszik figyelembe a kaszkadőr készülék vásárlását. Azt állítják, hogy trükkök hajthatók végre egy szabványos terméken, amelynek ára nem haladja meg az 1500-2000 rubelt. Igen, kivitelezhető, ráadásul néhány ismert portyázó ezzel kezdett, de anyagi gondjaik voltak. Fokozatosan, ahogy a trükkök összetettebbé váltak, undorító volt a kivitelezésük az alapterméken. A gyakori bukások és hibák a sport elhagyásának katalizátoraivá válnak, mert a vonakodás folytatni azt, ami nem működik.

Az összes problémát azonban megoldják egy speciális eszköz megvásárlásával, amelyet erre terveztek, mert a fejsze fenekével be lehet kalapálni egy szöget, kalapáccsal azonban kényelmesebb. Így van ez a robogókkal is, ha lehetőség nyílik mutatvány megvásárlására, akkor minek spórolni, majd „szenvedni”.

A kaszkadőr készülék vásárlásakor fontos, hogy 4 fő összetevőre koncentráljon. Ezeknek a kritériumoknak az alkalmazásával az optimális modell kiválasztása nem lesz nehéz:

 • A súly a választás egyik fontos pontja, a szakemberek többsége kiindul belőle, mert a túl nehéz egység a legtöbb befejezetlen trükköt okozza, és egy könnyű használatával az ember nem éri el a szükséges tehetetlenséget. Ezenkívül a paraméterválasztás közvetlenül függ a vezetési stílustól. Tehát, ha a versenyző inkább utcai lépcsőn vagy korláton halad, akkor a legjobb megoldás 3-3,5 kg. Ugróeszköz vásárlásakor a legjobb, ha a nehezebb modelleket nézzük. A lényeg az, hogy a versenyző a lehető legkényelmesebb legyen, akkor egyedül választja ki a legjobb modellt, amikor úgy érzi, hogy hiányzik.
 • Kerekek. Fontos, hogy itt egy szabályra emlékezzünk: minél kisebbek a kerekek, annál manőverezhetőbb a termék. Ez azonban nem mindig jó, mert a sportoló kis átmérőnél kényelmetlenné válhat. Az eladók azt tanácsolják, hogy 110-126 milliméteres kerekeken gyártott modelleket vásároljanak. Ez az opció alkalmas kezdő portyázók és szakemberek számára. Miután az illető tapasztalatot szerzett, más lehetőségeket is megnézhet.
 • Kerékre szerelt tárcsa. Itt nem kell széles körű ismeretekkel rendelkeznie a berendezés műszaki tervezéséről. Ha nagy sebességű vezetésre van szüksége egy modellre, akkor az ideális megoldás a kemény kerekek, így a termék felveszi a maximális sebességet, de a remegés erősebbé válik. Trükkök esetén a kiegyensúlyozott típus jó lehetőség.A kezdőknek ajánlott műanyag termékeket vásárolni, mert nincs jobb és praktikusabb a menedzsment alapjainak megtanítására. Ha a sportoló súlya körülbelül 85-95 kg, akkor jobb, ha fém kerekekkel ellátott terméket vásárol.
 • Ár. Figyelemmel erre a paraméterre, egyes felhasználók megpróbálnak valamivel olcsóbban választani, egy kis pénzt megtakarítva. Jobb azonban ezt nem megtenni, mert a kínai robogók sokkal gyakrabban törnek a trükkök alatt, mint a márkás eszközök. Különösen nem szükséges ilyen modelleket vásárolni ajándékba egy gyermek számára, mert nem mindenki ismeri az ilyen eszköz kezelésének szabályait, és esőben hagyja, és elvégzi azokat az elemeket, amelyek meghaladják a "vasbarát" erejét.

Mit kell még tudni a kaszkadőr robogókról

Ha egy ideális terméket néz ki, amelyet összetett elemek végrehajtására terveztek, a következőképpen néz ki:

 • A fő alap egy acél váz, amelyen nincsenek kifejezett hegesztési nyomok, és maga a szerkezet csak a megbízhatóságot inspirálja.
 • Az összehajtható fedélzet garantálja a könnyű szállítást, de nem a kaszkadőr robogók számára. Mint a történelem mutatja, a gyakori meghibásodásokat a felesleges kapcsolatok okozzák.
 • Ergonómia és minőségi kormányzás. Ezt figyelembe kell venni, mert a maximális terhelés ezen az elemen halad át. A kezdőknek a szakértők azt javasolják, hogy vásároljon T alakú, legfeljebb 60 cm magasságú modelleket, amelyek legfeljebb 1 m 80 cm magas sportolók számára alkalmasak.
 • A csapágyak szintén fontos tervezési elemek. Sima és puha menetet kell biztosítaniuk, különben a trükkök nem fogják örömet szerezni a tulajdonosnak, mivel egyszerűen nem fognak működni.

A gyártó szintén nem áll félre. Pontosan azokat a robogókat kell választania, amelyek márkáját minden tapasztalt versenyző ismeri, folyamatosan hallják és pozitív visszajelzéseket kell kapniuk a szakemberektől. A kínai termékek ideálisak a városban való mozgáshoz, és akkor sem minden.

Hogy néz ki egy dart kaszkadőr robogó

Ezek az extrém sportok ágai, amelyekben csak puha szennyeződések vannak jelen, és aktívan használják az ugródeszkákat. Emiatt nem érdemes megfontolni a szokásos konstrukciót, mert itt teljesen ellentétes megközelítésre van szükség:

 • Nagyméretű felfújható kerekeket használnak. Ez a fő különbség. Természetesen egyesek használhatnak ilyen modelleket a városi tömbökben történő vezetésre, de továbbra is nagyon nagy az esély, hogy elszakadnak.
 • Teljes fedélzet. Ezáltal az állvány kissé nagyobb lesz, mint a szokásos kaszkadőr robogó modellek, ez a különbség.

Ha a vevő ezt a stílusú lovaglást részesíti előnyben, akkor nem érdemes megfontolni a szokásos kaszkadőr robogókat.

A legjobb 5 legjobb modell a gyermekek számára

Madd Gear VX9 Extreme robogó

Kiváló és megbízható modell egy márkagyártótól, amely ideális 12 évesnél idősebb fiúk és lányok számára, akik csak utat nyitnak az extrém világ nagy világában. A design magas szinten készül, ami sokoldalúvá teszi a terméket. A 3,32 kg súly lehetővé teszi, hogy könnyedén és természetesen trükköket hajtson végre. Ez az opció inkább tapasztalt felhasználóknak szól, akik már találkoztak kaszkadőr robogókkal 8 és 11 év között, és nagyot léptek előre. A VX9 extreme lehetőséget nyújt arra, hogy kijusson a hosszú hónapos leállásból, és új trükköket nyithasson meg.

A műszaki alkatrészeket megvizsgálva az ember azt tapasztalja, hogy a készülék egy modern hármas szorítógerendát, valamint gyors, krómozott csapágyakat használ, amelyek a legpuhább mozgást biztosítják. A modellek tömeggyártásba vétele előtt a mérnökök szinte minden elemet külön választottak, hogy a felhasználónak nagy teljesítményt és megbízhatóságot biztosítson.

Maga a fedélzet alumíniumötvözetből készült, AL6061, kényelmes kivágásokkal rendelkezik, amelyek nagyban megkönnyítik az építkezést. A kerékméret 120 mm, ami a legjobb megoldás az utcán vagy a gördeszkás parkban való vezetésre.

Az átlagos költség 17 990 rubel.

Madd Gear VX9 Extreme robogó

Előnyök:

 • Megbízhatóság;
 • Könnyű;
 • Nagy sebességű csapágyak;
 • Optimális kerékátmérő;
 • Tervezés;
 • Építés minősége.

Hátrányok:

 • Költség.

TRIAD INFRACTION

Nagyszerű lehetőség gyermekek és tizenévesek számára. Ennek a modellnek a fő jellemzője, hogy ugyanolyan minőségi elemekből áll össze, mint egy felnőtt robogó. A készülék tökéletesen szolgálja a lovast és jövőbeli gyermekeit, az ilyen felszerelések megbízhatósága nagyon magas, és megfelelő gondozással gyakorlatilag örökkévalóvá válik.

A fedélzet, akárcsak a kerekek, kiváló minőségű alumíniumból készül, és szinte bármilyen kaszkadőr elem végrehajtását teszi lehetővé. A robogót legfeljebb 155 cm-es gyermekek használhatják, mivel a kormány magassága 50 cm. A kialakítás szabványos szinten készült, de a teljesítmény minőségével kapcsolatban nincs különösebb panasz. A berendezés megbízhatósággal és minőséggel, nem pedig megjelenéssel győzi le a szíveket.

Fiatal versenyzők számára - egy kiváló modell, amely nélkülözhetetlen asszisztenssé válik bármely pályán, és lehetővé teszi a lehetetlen megvalósítását.

Az átlagos költség 11 000 rubel.

TRIAD INFRACTION

Előnyök:

 • Ergonómia;
 • Kiváló minőségű szerelés;
 • Megbízhatóság;
 • Súly.

Hátrányok:

 • Nem található.

Fox Pro V-tech

Középkategóriás modell jó tömörítéssel és minőségi anyagokkal, kezdő felhasználók számára. Könnyűsége miatt a fiatal versenyző könnyen elsajátíthatja a kezelőszerveket. Az alumíniumból készült kerekek soha nem fognak meghibásodni, és a legjobbat hagyják az atlétának.

A kormány magassága 58 cm, ha szükséges, a maximális kényelem érdekében lerövidíthető. A dizájn minimalista és eredeti, ami gyönyörű megjelenést kölcsönöz a készüléknek.

Az átlagos költség 12 500 rubel.

Fox Pro V-tech

Előnyök:

 • Kiváló minőségű szerelés;
 • Tartósság;
 • Szép kerekek;
 • Magasság;
 • Tervezés.

Hátrányok:

 • Nem található.

Triumf Active SKL-051

Egy jó robogó gyerekeknek, amely segít a gyermeknek az alapvető elemek elsajátításában. 100 kg maximális terhelést bír el. A váz kiváló alumíniumötvözetből készül, és a különböző túlterhelések miatt nincs deformálva. A lábféket a készülék lelassítására és teljes leállítására használják.

A termék kiváló minőségű ABEC 9 csapágyakkal van felszerelve, amelyeket a csúcsmodellekben használnak, és amelyek a lehető leghosszabb ideig és problémamentesebben szolgálnak. A kerekek átmérője 110 mm. A kormányrúd magassága eléri a 83 cm-t, így a robogót mind a 14 év alatti gyermekek, mind a serdülők használják. Súly - 3,2 kg.

Az átlagos költség 6500 rubel.

Triumf Active SKL-051

Előnyök:

 • Kiváló minőségű keret;
 • A fedélzet nem csúszik;
 • Ár;
 • Alacsony súly;
 • Megbízhatóság;
 • Szinte bármilyen magasságra alkalmas.

Hátrányok:

 • Nem található.

TECH TEAM DI STRADA

Professzionális robogó 10 éves kortól. Neki köszönhetően a gyermek igazi sportolónak érzi magát, és szinte minden trükköt megtestesít a valóságban. Az ajánlott magasság legfeljebb 177 cm, míg a szerkezet elbír 100 kg-os terhelést. A modell kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek hosszú ideig tartanak, és időben történő karbantartással a robogó unokákhoz kerül.

Ezenkívül nagy előny a kormánykerék, amely króm-molibdén acélból készül és szilárdsági jellemzőivel megkülönböztethető. A kerekek alumínium felnivel rendelkeznek, és kiváló minőségű poliuretánba vannak csomagolva.

Az átlagos költség 10 500 rubel.

TECH TEAM DI STRADA

Előnyök:

 • Alacsony súly;
 • Gyártó;
 • Eredeti kivitel;
 • Kiváló minőségű keret;
 • Ergonómia;
 • Jó fedélzet.

Hátrányok:

 • Nem található.

Minőségi kaszkadőr robogó felnőtteknek

Limit LMT 01 kaszkadőr robogó

Jó lehetőség a szakemberek számára. A készülék maximálisan 100 kg terhelést képes elviselni. A váz kiváló minőségű alumíniumötvözetből készül, nincs deformációnak kitéve. A kerekek anyaga poliuretán, a forgatást jó osztályú csapágyakkal hajtják végre: ABEC 9. Az átmérő 110 mm, ezért a terméket mind a korcsolyaparkban, mind az utcai trükköknél használják.

A kormány szélessége 56 cm, a robogó teljes hossza 70 cm, súlya 3,8 kg. A kialakítás átlagos, semmi szokatlan nem került hozzá. De az egyes elemek minősége a legmagasabb szinten van, ami lehetővé teszi az összes komplex elem valósággá való átültetését.

Az átlagár 17 000 rubel.

Limit LMT 01 kaszkadőr robogó

Előnyök:

 • Megbízható keret;
 • Ellenáll a nagy terhelésnek;
 • Minőségi csapágyak;
 • Gyors fékezés;
 • Alacsony súly.

Hátrányok:

 • Nem található.

MGP VX9 Extreme

Kiváló robogó trükkök előadásához egy korcsolyaparkban. Fő különbsége az előző modelltől a csapágyak osztályában rejlik, mivel a gyártó ABEC 11-gyel szerelte fel a készüléket. A különbségek azonban a 9-es verzióval minimálisak, ezért nincsenek különösebb előnyök, a könnyű kezelhetőség és a gyors sebesség ugyanazon a szinten maradt. A fedélzet alumíniumötvözetből készül, ami megbízhatóságot és tartósságot kölcsönöz. Súly - 3,3 kg.

Az átlagos költség 17 990 rubel.

MGP VX9 Extreme

Előnyök:

 • Jó alkat;
 • Szép kerekek;
 • Súly;
 • Alkalmas sok amatőr számára.

Hátrányok:

 • Nem található.

Kaszkadőr robogó tisztelt

Alkalmas modell azok számára, akik több időt töltenek a korcsolyaparkban, mint otthon. Megbízható és kiváló minőségű kialakításának köszönhetően a készüléket nem terheli erősen a kopás, bármilyen trükkhöz használható. Gondos odafigyeléssel a termék a lehető legtovább tart.

A fedélzet alumíniumötvözetből készül, ezért a termék tömege 3,64 kg. A kormány megbízható és kiváló minőségű, acélból készül és hosszú ideig deformáció nélkül fog tartani. A kerekek egy darabból álló kompozit tárcsákkal vannak felszerelve, átmérőjük 110 mm.

A termék eredeti kialakítású, amely azonnal felkelti a legtöbb portyázó figyelmét.

Az átlagos költség 10 000 rubel.

Kaszkadőr robogó tisztelt

Előnyök:

 • A keret ellenáll az extrém terheléseknek;
 • Megbízhatóság;
 • Kopásállóság;
 • Tartósság;
 • Pár másodperc alatt fékez;
 • Acél kormánykerék.

Hátrányok:

 • Nem található.

Fedezze fel a kemény

Költségvetési lehetőség, amely kiváló társává válik az extrém sportok kezdőinek. A termék teljes mértékben megfelel az összes szabványnak, a váz 100% -os alumíniumból készült, ami minimálisra csökkenti a súlyt, és manőverezhetőbbé teszi a robogót. A maximális kormánymagasság 60 cm, így akár 177 cm magas emberek számára is alkalmas.Az összes kaszkadőr modellhez hasonlóan az EXPLORE HARD is 360 fokos forgatható kormányral van felszerelve.

Az átlagos költség 4200 rubel.

Fedezze fel a kemény

Előnyök:

 • Ár;
 • Végrehajtás;
 • Megbízhatóság;
 • Csapágyak;
 • Deca.

Hátrányok:

 • Nem található.

LongWay szektor V2

Minőségi termék, amely nagy megbízhatósága miatt népszerűvé vált a tapasztalt sportolók körében. Mint minden képviselő, a maximális terhelés is 100 kg. A váz alumíniumötvözetből készül. Csapágyosztály - ABEC 9, amely a legjobb megoldás utcára és parkra. A kerekek átmérője 110 mm.

Az átlagos költség 13 200 rubel.

LongWay szektor V2

Előnyök:

 • Összeszerelés;
 • Népszerű modell a szakemberek körében;
 • Megbízhatóság;
 • Súly - 3,2 kg;
 • Tervezés.

Hátrányok:

 • Nem található.

Végül

Ha egy ember arra törekszik, hogy a legjobb extrém robogó sportolóvá váljon a szakemberek között, akkor ez jó cél. Ennek eléréséhez azonban ki kell választani a megfelelő eszközt, amellyel önmagán dolgozhat. Csak így lehet elérni a sikert. Ha van tapasztalata a minősítésben leírt kaszkadőr-robogók vagy érdekesebb képviselők használatáról, mondja el nekünk a megjegyzéseket.

HAGYJON ÁTTEKINTÉST

Kérjük, írja be megjegyzését!
Kérjük, írja ide a nevét

Elolvastam a feltételeket Felhasználói Szerződés *