⌚A legjobb Xiaomi okosórák 2020-ra

0

Az intelligens kütyük már régóta és határozottan olyan szükségessé válnak, mint egy tévé, telefon, mint maga az áram. Tehát az okosórák, amelyek látszólag nemrégiben a világ hetedik csodája, egyre inkább mindennaposak. Az intelligens órák készítői közül a leghíresebb, megfizethető gyártó a Xiaomi. A "best-hu.designuspro.com" webhely szerkesztősége áttekintést nyújt a 2020-as legjobb Xiaomi okosórákról.

Mi az intelligens óra és fő funkcióik

Az intelligens óra vagy más néven intelligens óra egy mobil eszköz, amelynek képernyője kompatibilis az okostelefonnal. Az eszközök többsége a telefon kiegészítéseként működik, és a következő típusú feladatokat hajtja végre:

 • Információ a fogadott üzenetekről (SMS, MMS), hívásokról. Végül is, néha például, ha az okostelefon kívül esik a közvetlen hozzáférési zónában, táskában van, vagy a felhasználó elfoglalt lehet az autó vezetésével, akkor a hívás fogadása hosszú időt vesz igénybe. A telefont ki kell venni, fel kell oldani, és ha a hívás vagy üzenet nem kívánt jellegű, akkor tegye a helyére úgy, hogy megismétli vele a bonyolult manipulációkat. Néhány modell támogatja a mobiltelefonos hívásokat is.
 • Gyors hozzáférés a leggyakoribb napi funkciókhoz, számológéphez, időzítőhöz, riasztási beállításokhoz.
 • A legegyszerűbb "emlékeztető" találkozóra, szükséges vásárlásra vagy tervezett hívásra.
 • Az árfolyamok, időjárás-előrejelzések, sportversenyek és eredményeik információs megjelenítése.
 • Egészségfigyelés - pulzusmérő, az elégetett vagy elfogyasztott kalóriák számlálása, lépésszámláló, az edzés kezdetének, időtartamának meghatározása.
 • Fektetés, az útvonal meghatározása, ha ez az elektronika GPS nyomkövetővel. Ez a funkció nagyon hasznos a gyermekek számára, mivel lehetővé teszi a helyük pontos meghatározását.
 • Zene hallgatása, lejátszási lista összeállítása, okostelefon-lejátszó vezérlése.
 • Egy ilyen modulhoz kifejlesztett márkás alkalmazásokkal való munka.
 • Játékfunkciók.
 • Megjeleníti az aktuális időt.
 • A közelgő vásárlások listájának összeállítása, fizetés az NFC funkcióval.
 • Hiányzó telefon keresése a szobában, vagy olyan alkalmazás telepítése, amely jelzi a telefonnak a helyétől való távolságot, vagyis egy olyan funkció, amely segít a telefon elvesztésében.

A fenti lehetőségek mindegyike működőképes egy okostelefonnal, de vannak olyan kütyük, amelyek a telefon funkciójával is rendelkeznek, vagyis fel vannak szerelve egy SIM-kártyahellyel. Sőt, az AliExpress számos eladója beépített kamerával ellátott eszközöket kínál. Az ilyen típusú kütyük azonban egyenértékűek a kémeszközökkel. Azt is meg kell érteni, hogy minél több funkcióval és képességgel rendelkezik egy modell, annál gyorsabban lemerül az akkumulátora. Az okos óra szokásos üzemideje töltés nélkül egy-két nap, bár most vannak olyan készülékek, amelyek akár 5 vagy több napig is eltarthatnak.

Az óra főbb jellemzői és felépítése

Az intelligens óra a következő alkatrészekből áll;

 1. Ezeknek az egységeknek a fő követelmény a külső héj (tok), a heveder, a gyártásuk gyönyörű megjelenése és hipoallergén anyaga. Rendszerint fémet, bőrt, szilikont, műanyagot használnak. A legjobb gyártók kivehetővé teszik a hevedert, így Ön megváltoztathatja a stílust.Megjelenésében a modellek bizonyos nemi orientációval rendelkeznek, férfiak, nők vagy unisexek számára. A toktervezést szokásosan két kategóriába sorolják, elektronikus eszközként és kézzel készített óra stílusában. Az utóbbiak szintén analóg órák, mechanikus kezük van, a bejövő üzenetek érzékelőjének, telefonhívásnak a funkcióját látják el. A tok típusa meghatározza a kütyü nedvesség- és porállóságát is. Tehát egyesek lehetővé teszik, hogy rövid időre elmerüljön velük a vízben, mások csak rövid ideig tartó vízcseppeket tűrik.
 2. A kijelző - hasonlóan minden más hasonló eszközhöz, az okostelefonhoz, táblagéphez - az egyik legfontosabb paraméter, főleg, hogy az okosok kezelésének kényelme közvetlenül függ a tárcsa méretétől. Rendszerint LCD, OLED, SuperAMOLED vagy monokróm e-papier mátrixokat használnak a gyártásához. Az olcsó gyermekórák általában a legújabb mátrixokkal vannak felszerelve, mert ez a technológia nagy képkontrasztot biztosít a készülék hosszú élettartama nélkül, újratöltés nélkül.
 3. Operációs rendszer - ha az óra kiegészíti az okostelefont, akkor nincs szüksége operációs rendszerre. A független szerkentyűket általában Android, iOS ritkábban látják el Windows Phone-val. Az Android modellek gyakran működhetnek együtt az iPhone készülékkel, de ezután néhány funkciójuk megszakad. A gyártó saját fejlesztésű operációs rendszert is kínálhat. Ide tartozik a Garmin, a Tizen, az MTK.
 4. Processzor - teljesítménye, a processzormagok száma határozza meg a modul sebességét, akkumulátorának élettartamát. A Xiaomi modellek népszerűsége kiegyensúlyozott teljesítmény / idő arányban.
 5. Fizikai, véletlen hozzáférésű memória - a letöltött alkalmazások, mentett médiafájlok, dokumentumok száma függ tőlük.
 6. Akkumulátor - Hosszú akkumulátor-élettartamot biztosít
 7. Beépített érzékelők - megvilágítás, pulzus, mozgás, gyorsulásmérő, GPS további lehetőségeket nyújtanak az órával való munkavégzéshez.
 8. Kommunikációs modulok - okostelefonnal (Bluetooth, Wi-Fi), fizetési rendszerekkel (NFC), külső fejhallgatókkal (fejhallgató) történő kommunikációhoz.

Milyen kütyük funkciójában hasonlítanak az okoshoz - karóra

Nagyon gyakran vannak olyan eszközök az online áruházban, amelyek intelligens óraként vannak elhelyezve, de nem azok. Ide tartoznak a kerékpáros számítógépek, fitneszkövetők, pulzusmérők. Legfőbb különbségük egy igazi okoseszköztől a harmadik féltől származó alkalmazások telepítésének lehetetlensége, korlátozott funkcionalitás, kicsi képernyőméret. Kivételt képez egy gyerek számára készült eszköz, mivel lényegében egy funkcionalitásában kissé kibővített GPS-jeladó. Ezért, mielőtt hasonló terméket vásárolna egy online áruházon keresztül, gondosan olvassa el annak specifikációit, a működési paraméterek leírását, a vásárlói véleményeket.

Mennyibe kerül

A kütyü ára nagyban változhat, néhány ezer rubeltől, ha az interneten keresztül vásárolták, és Kínából származik, vagy akár több tízezerig is, ha vállalati üzletben vásárolja meg. Átlagos ára a népszerű modelleknek: körülbelül 7-9 ezer rubel. Annak érdekében, hogy elkerülje a hibákat egy ilyen eszköz kiválasztásakor, mielőtt ilyen összeget adna, olvassa el a vásárlók ajánlásait az üzletről, bár nem ilyen típusú berendezésekről.

Miért Xiaomi?

Tehát úgy döntött, hogy intelligens órát vásárol kedvesének, esetleg ajándékként, mindenesetre előbb-utóbb elkerülhetetlenül felmerül a kérdés - melyik cég jobb, ha ilyen drága, bonyolult eszközt vásárol? Végül is rengeteg cég gyárt ilyen kütyüt, az elektronikai termékek széles választékának gyártóitól kezdve a csak az ilyen típusú modulok gyártására szakosodott cégekig.

A Xiaomi egyike azoknak a vállalatoknak, amelyek hatalmas választékban gyártanak elektronikát, a stílusos, sportos karkötőktől kezdve a zászlóshajó okostelefonokig.

Az összes Xiaomi termék jellemző jellemzője a maximális funkcionalitás, megfizethető áron. És az okosórák sem kivétel.

Éppen ezért a Xiaomi hordható eszközei, a számos ország vásárlói szerint, a legjobbak, amelyeket ebben az árkategóriában kaphat.Ezen túlmenően, előnyben részesítve ezt a vállalatot, automatikusan megoldja a második legnépszerűbb kérdést - hol lehet megvásárolni ezt a hordható modult? Végül is a Xiaomi márkájú üzletek szó szerint mindenhol megtalálhatók, szinte bárhol a világon. És ez már garancia arra, hogy nem hamis, hanem jó minőségű terméket vásárol a későbbi karbantartással.

A 2020-as legjobb Xiaomi okosórák áttekintése.

Költségvetési modellek

HeLoop Hey 3S


Kiváló sportmodell színes gumi peremmel, amelyet azonban a szokásos rögzítési rendszernek köszönhetően könnyű cserélni. A modell sportként van elhelyezve, minden hangsúlyozza, a megjelenés, a sport funkcionalitása, a WeLoop Hey 3S nedvességállósága. A WeLoop Hey 3S "készségei" között - pulzusmérő, kalória kalkulátor, az alvás idejének meghatározása, az ébrenlét, a sportolás közbeni tevékenység számolása (kocogás, álló kerékpár vagy kerékpár vezetése, úszás). Sajnos ez az óra többnyire kevéssé tud másról, így ideális ajándék lesz egy tinédzser vagy nyugdíjas korú személy számára.

Modell HeLoop Hey 3S
Kombináció operációs rendszerekkel Android / iOS
Képesség okostelefon nélkül dolgozni Nem
Monitor mérete 1,28 ”(176 x 176 felbontás)
HeLoop Hey 3S

Előnyök:

 • A megjelenés, a heveder, az óra felületének megváltoztatásának képessége;
 • Tisztességes nedvességvédelem;
 • Szép tizenéves órák;
 • Az okostelefon kamerájának távvezérlése;
 • Távoli munka telefonlejátszóval;
 • A kategóriához tartozik - költségvetési modulok.

Hátrányok:

 • Az orosz nyelvű alkalmazkodás hiánya;
 • A kommunikáció időszakos elvesztése a fő hordozóval;
 • Késleltetett reakció a kar felemelésével.

Mijia Quartz Watch


Ha az okosóra kiválasztásának kritériumai elenyésző klasszikusok, akkor fordítsa figyelmét a Mijia Quartz Watchra. Már a névből is egyértelmű, hogy ez egy elegáns analóg tárcsával ellátott kvarcóra. A Mijia Quartz Watch összes lehetőségének kiaknázásához Bluetooth-on keresztül kell csatlakoznia egy táblagéphez vagy mobiltelefonhoz. Ezek nélkül a készülék rendszeres lépésszámláló. A ütésálló óratok színét háromféle változatban kínálják: fekete, kék, szürke. A stílusos, klasszikus kialakítás vonzóvá teszi a modellt nők és férfiak számára egyaránt.

Modell Mijia Quartz Watch
Kombináció operációs rendszerekkel IOS / Xiaomi MIUI / Android
Képesség okostelefon nélkül dolgozni Nem
Monitor mérete Nem rendelkezik
Mijia Quartz Watch

Előnyök:

 • Nagyszerű megjelenés;
 • Időszinkronizálás okostelefonon keresztül;
 • Ütésálló ház;
 • Sportorientáció - kalóriaszámolás, lépésszámláló, fizikai aktivitás érzékelő;
 • Hosszú munkaidő;
 • Vízálló;
 • Alacsony árkategória.

Hátrányok:

 • Képtelenség harmadik féltől származó eszköz nélkül dolgozni;
 • Minimális funkcionális telítettség.

Amazfit sorozat

Xiaomi Amazfit Bip


Egy másik stílusos, fiatalos óra, amelynek fő jellemzője a hosszú, több mint egy hónapos munkaidő, nagyon tiszta monokróm képernyővel. Ezenkívül az AmazfitBip képes megmutatni a sarkalatos pontokat, figyelni tudja a szívverését, van egy védett (Gorilla Glass), nedvességálló tárcsaüvegje és hipoallergén hevedere. Az Amazfit Bip lehetővé teszi nemcsak a bejövő hívások fogadását, a hívó nevének megjelenítését, ahogy azt a telefon rögzíti, hanem SMS értesítéseket is fogadhat e-mailből, közösségi hálózatokból.

Modell Xiaomi Amazfit Bip
Kombináció operációs rendszerekkel Android / iOS
Képesség okostelefon nélkül dolgozni Nem
Monitor mérete 1,28 ”(176 x 176 felbontás)
Xiaomi Amazfit Bip

Előnyök:

 • Gazdag sportfunkciók;
 • Nagy testreszabás:
 • Hosszú akkumulátor-élettartam;
 • Tiszta monitor;
 • Nagyon kényelmes viselet a könnyű súlynak, a kényelmes hevedernek köszönhetően.

Hátrányok:

 • A menü nem oroszosított;
 • A betűtípus nehezen olvasható;
 • A képernyő folyamatosan működik.

Amazfit stratos


Kiváló, férfi karóra, amely nélkülözhetetlen asszisztenssé válik a mindennapi használat során. Ha problémája van azzal, hogy mi a legjobb ajándék egy kedves férfinak, vásároljon nyugodtan az Amazfit Stratos-t. A korábbi modellekhez képest egyértelmű nemi orientációval rendelkezik, bár nem olyan drága, mint más hasonló divatos modellek, egy osztályral magasabb.

Az Amazfit Stratos kiváló minőségű, megszakítás nélküli működését két magos (órajel-frekvencia 1200 MHz) processzor biztosítja, a kütyü védett ütésálló műanyag tokkal és karcolásoktól mentes zafírüveggel rendelkezik. A modell kicsi, de mégis vízálló. Az Amazfit Stratos sokféle funkcióval rendelkezik, például SMS-ek fogadása - értesítések, e-mail értesítések, üzenetek a Facebook-tól, a Twittertől. Van egy időjárásjelző, több kommunikációs modul (Bluetooth, Wi-Fi), testhőmérséklet-érzékelő. Mindezek lehetővé teszik a modell számára, hogy jogosan szerepeljen a 2020-as legjobb intelligens órák rangsorában. Azt kell mondanom, hogy az eszköz megrendelésének legjobb formája a vállalati üzletben történő vásárlás lenne, mivel online megrendelés esetén valamivel többe kerülnek.

Modell Amazfit stratos
Kombináció operációs rendszerekkel Android / iOS / Windows / OS X
Képesség okostelefon nélkül dolgozni Nem
Monitor mérete 1,34 ”(320 x 320 felbontás)
Amazfit stratos

Előnyök:

 • Több navigációs modul (GPS, GLONASS);
 • A készülék kiváló általános ergonómiája;
 • Gazdag funkcionalitás;
 • Ütésállóság, nedvességállóság.

Hátrányok:

 • Vízálló csak fröccsenésmentes szinten.

Amazfit perem


Annak ellenére, hogy ennek a modellnek az gyártási éve 2018, számos paraméter szerint az eszköznek továbbra is van bizonyos, elsősorban sport, turisztikai jelentősége. Az Amazfit Verge elsősorban a jól ismert európai, amerikai gyártók olcsóbb analógjaként érdekes. Ezért, ha az ár kérdése releváns az Ön számára, nézze meg közelebbről ezeket az órákat, amelyek a legjobb felhasználói értékeléseket kapták. Megkülönböztető jellemzőjük a több mint egy tucat sportmód, a nedvességállóság, amely még az Amazfit Verge búvárkodását is lehetővé teszi, hosszú akkumulátor-üzemidő és nagyon fényes, emlékezetes kialakítás.

Modell Amazfit perem
Kombináció operációs rendszerekkel Android / iOS
Képesség okostelefon nélkül dolgozni Nem
Monitor mérete 1,3 "(360 x 360 felbontás)
Amazfit perem

Előnyök:

 • Nagy méretű és felbontású képernyő AMOLED mátrixszal;
 • Nagy működési, fizikai memória;
 • 12 sportmód;
 • Nagyszerű megjelenés;
 • Rengeteg érzékelő (luxométer, mozgás, légnyomás stb.);
 • A test műanyagból készült, kerámiával.

Hátrányok:

 • Az NFC modul nem működik Oroszországban;
 • Rosszul olvasható értesítési szöveg;
 • Rendszeres szoftverhibák.

Xiaomi Amazfit GTS


És természetesen a kiváló minőségű intelligens órák minősítése hiányos lenne a Xiaomi Amazfit GTS nélkül. Valójában a sport fitnesz karkötő már megszokott funkciói mellett rengeteg fejlett érzékelő, a Xiaomi Amazfit GTS vonzó megjelenésű, képes megváltoztatni a képernyő felületét a hangulatának megfelelően. Mindezt hosszú távú, autonóm munkával a saját operációs rendszere ellenőrzése alatt.

Modell Xiaomi Amazfit GTS
Kombináció operációs rendszerekkel Android / iOS
Képesség okostelefon nélkül dolgozni Igen
Monitor mérete 1,65 "(442 x 348 felbontás)
Xiaomi Amazfit GTS

Előnyök:

 • Informatív Információ mindig bekapcsolt állapotban;
 • Az akkumulátor élettartama több mint 40 nap;
 • Alacsonyabb ár a versenytársakhoz képest;
 • Saját operációs rendszer;
 • A legújabb kialakítású érzékelők, amelyek lehetővé teszik az egészségügyi adatok nagy pontosságú olvasását.

Hátrányok:

 • Hosszú akkumulátor-élettartam;
 • A prémium szempontjából nem elégséges a kezemelésre adott válasz sebessége;
 • Tudsz úszni, de nem merülhetsz el;
 • Nem túl felhasználóbarát felület.

Következtetés

Bizonyára a cikk hiányosnak tűnik valakinek, valaki nem ért egyet a Xiaomi fenti termékeire vonatkozó következtetéseinkkel. Mindenesetre örömmel olvassuk el észrevételeit, tanácsait, hogyan válasszuk ki az elektronikus, intelligens órát, mire figyeljünk a vásárláskor, melyiket tartod szakosnak egy diák számára, és melyiket - a felnőttek számára? Mindig örömmel fogadjuk ajánlásait, építő jellegű kritikáit és a jövőre vonatkozó barátságos kívánságait, amelyeket a cikk megjegyzésében hagyhatunk.

HAGYJON ÁTTEKINTÉST

Kérjük, írja be megjegyzését!
Kérjük, írja ide a nevét

Elolvastam a feltételeket Felhasználói Szerződés *