🎧A legjobb in-ear vákuum fejhallgató 2020-ra

0

Manapság sokan az otthonon kívül hallgatnak zenét további kiegészítők segítségével. A dallam felvidít, elvonja a figyelmet az idegen zajokról. A fülbe helyezett fejhallgató az elektronika kategória egyik legforróbb termékévé vált. A különféle modellek lehetővé teszik, hogy kedvenc műveit tömegközlekedési eszközökön élvezhesse sport közben. Télen kalap alatt és nyáron egyaránt kényelmes viselet.

A "best-hu.designuspro.com" oldal szerkesztői elárulják, hogy melyek a kiegészítők, hogyan válasszanak különféle célokra, és megadják a legjobb termékgyártók értékelését is 2020-ra.

A fülbe helyezett fejhallgató leírása

A fülhallgatót a fül belsejében helyezik el, de ezek nem a fülben található szokásos fülhallgatók. A vákuumcsövek a hallójárat belsejében helyezkednek el, mint a füldugók. Nevüket a hallójárathoz való szoros illeszkedés, a szorosság kialakulása miatt zárt térben kapták. Egyszerűen fogalmazva, ezek egyfajta dugók, amelyek megakadályozzák az idegen zaj bejutását. A biztonságos illeszkedésnek köszönhetően a hang nem szétszórt, hanem belül koncentrálódik. A tartozék tulajdonosainak nem kell növelniük a hangerőt, hogy zenét hallgassanak környezeti hangok nélkül. Ezért nem károsak a hallásra, ha nem a maximális hangerőt használja. A dizájn funkció lehetővé teszi, hogy élvezze a dallamok teljes hangzását, és a belső felépítés határozza meg, hogy mely frekvenciákat hallgassa jobban: alacsony, közepes, magas (LF, MF, HF).

A fülbe helyezett fejhallgató fő előnyei:

 • Kis súly, kompakt méret. Kényelmes magával vinni, a zsebében hordozva.
 • Jó hangzású dallamok a füldugók mély üléseinek köszönhetően.
 • Elkülönítés idegen zajtól.
 • Különféle modellek, amelyek megfelelnek a mozgás különböző ritmusának.
 • Sokoldalúság, bármilyen elektronikához csatlakoztatható (telefon, tablet, lejátszó).

A hátrányok közé tartozik, hogy a készülék fülében való hosszú tartózkodás kényelmetlenséget okoz. De erről a gyártók gondoskodtak. Anyagát, méretét tekintve különböző típusú fülpárnák (fülpárnák) léteznek, és könnyen cserélhetők.

A hangminőségre azok a részek adnak választ, amelyekből a fejhallgató készül. A test műanyagból, fémből, kerámiából készül. Kábelt csatlakoztatnak hozzá egy csatlakozó segítségével. Belül van radiátor, a hangminőség ettől függ. A hangszóróból a hang egy keskeny járaton (fúvókán) keresztül kerül továbbításra, szélén fúvókák vagy fülpárnák találhatók. A füldugók kényelmes elhelyezkedése a fülekben a helyes választástól függ.

Fejhallgató típusok

Az audiojel továbbításának két típusa van:

 1. Vezetékes - közvetlenül egy vezetékkel csatlakozik a forráshoz. Kiváló minőségű hangot közvetítenek, amelyet közvetlenül a csatlakoztatott eszközön, vagy egy speciális kapcsolóval ellátott kábelen lehet vezérelni. Egy ilyen kapcsolat megbízható és interferencia nélkül működik. De a zsinór összezavarodhat, eltörhet.
 2. Vezeték nélküli. A hangjelet többféle módon továbbítják: infravörös port, rádiós kommunikáció, Bluetooth, Wi-Fi. Az infravörös portot ritkán használják, és nem megy át akadályokon.A rádiójel behatol a falakba, de hangtorzulásnak és interferenciának van kitéve, ha más adó működik a közelben. A Bluetooth elterjedt lehetőség, 10-20 méteres hatótávolsággal, gyakorlatilag torzítás nélkül halad át az akadályokon, de ezeket rendszeresen fel kell tölteni. Ez a típus alkalmas azok számára, akik aktív életmódot folytatnak. A vezeték nélküli rendszer hátrányai nem mindig a jó hangminőség, a korlátozott működési idő.

 

A fülhallgató a fej hátsó részén található íj segítségével rögzíthető az aurikulumhoz, a fülhöz rögzített kiegészítő klip segítségével.

A belső hangszóró, amely reprodukálja a hangot, dinamikus és erősítő.

Dinamikus - gyakori típus, a hang egy speciális membránból származik, amelyhez egy mozgó tekercs csatlakozik. A hangot erőteljes basszussal állítják elő, a közepeket és a magasakat elnémítják. Ezek a modellek az olcsóbbak.

Betonacél - tisztább, interferencia nélküli, közepes és magas frekvenciájú reprodukció. Nagy hangerőnél a hangszórók nem recsegnek, nem recsegnek. A hang egy kúpból származik, amely egy hangtekercs armatúrájához van rögzítve. Ez a kialakítás kisebb, ami lehetővé teszi kompakt modulok létrehozását. Drágább, mint a dinamikusak.

Van egy hibrid opció - dinamikus és erősítő kibocsátók kombinációja. A reprodukció teljes értékű, minden frekvencia harmonikusan hallható.

A kialakítás zárt és nyitott típusú. Az elsők lehetővé teszik, hogy csak a fülhallgató hangját hallja, az idegen zaj nem halad át. A második típus kívülről engedi be a hangokat, a zenével együtt pedig hallhatja, mi történik a környéken.

A fejhallgató használata nemcsak zenehallgatáshoz, hanem kommunikációhoz is biztosítja a mikrofon jelenlétét. A beszélgetés minősége nem mindig jó a környezeti zaj miatt. Ehhez van egy zajcsökkentő funkció.

Főbb jellemzők

Vizsgáljuk meg a betétek fő paramétereit.

 • Frekvenciatartomány. Minél szélesebb ez a mutató, annál jobb, de megközelítőleg ugyanaz minden modellnél - 15 Hz - 20 000 Hz. A professzionális modulok tartománya 5 - 60 000 Hz.
 • Érzékenység. Decibelben (dB) mérve felelős a hangerőért. Az emberi fül rövid ideig akár 130 dB-t is kibír. Ha ezt az értéket folyamatosan túllépik, akkor a hallás rosszabb lesz. A fejhallgató indikátora 100 - 150 dB.
 • Ellenállás. Az impedanciát is hívják, ohmban mérve. Minél alacsonyabb az érték, annál kevesebb energiát költenek a hangminőségre. Az alacsony impedancia torzíthatja a hangot, a nagy impedancia csökkenti a hangerőt. Mobileszközök esetén a lejátszó 20-50 ohm lesz.
 • Torzítási szint. Módosítsa az átvitt hangot. Százalékban meghatározva, minél alacsonyabb, annál kevésbé torzul. A termék minőségétől függően 0,5 és 2% között ingadozik.

Mik a mellékletek

A dugók elhelyezkedésének kényelme a hallójáratban a fülpárnák minőségétől függ. A készlet különböző méreteket és anyagokat tartalmaz.

A helyesen kiválasztott méret garantálja a hallójárat tömítését, a jó hangérzékelést. A nagy méret fájdalmat okozhat a dugó viselésében a fülben, míg a kis méret a háttérzajt engedheti be. A fejhallgató készletben különböző méretű fúvókák találhatók, amelyek lehetővé teszik a legjobb lehetőség kiválasztását. Van egy univerzális méret, amelynek kiemelkedései vannak. Jelenlétük szabályozza az ültetés mélységét és sűrűségét.

Anyagok fülpárnák készítéséhez:

 • Szilikon - rugalmas, különböző puhaságú. Hosszú ideig használják, tisztíthatók a szennyeződéstől. De negatívan befolyásolja a hangminőséget. Hosszabb használat esetén kényelmetlenséget okoz. Költségvetési lehetőség.
 • Hab - kényelmes és puha, képes alkalmazkodni az adott fülhöz, ami hozzájárul a jó tömítéshez. Nem befolyásolja a dallamok tonalitását. Idővel használhatatlanná válnak, mivel a hab egyszerűen ráncosodik és cserét igényel. Nem tisztítható.
 • Puha műanyagból - szívós, de tartós.

A fúvókákat minden fül számára külön-külön választják ki, lehetetlen megmondani, melyiket érdemes jobban használni.Külön megvásárolhatók a fejhallgató vásárlásánál, vagy megrendelhetők az online áruházból.

Mit kell keresni

A hibák elkerülése érdekében figyelembe veendő kritériumok a tartozék kiválasztásakor:

 1. A kábel hossza. A fejhallgató használatának kényelme, a kütyü (zseb, táska) viselésének helye ettől a paramétertől függ. Néha kerek, lapos. Ez utóbbi kényelmesebb, nem keveredik össze, könnyebben göndörödik, nem csúszik a ruhán.
 2. Szerelési módszer. Ha a füldugókat sportolásra használják, akkor a fül mögötti vagy az occipital típusú modellek kényelmesek lesznek.
 3. A dalok listáját kezelő vezérlő jelenléte.
 4. Mikrofon. Az idegen hangok nélküli kényelmes kommunikáció érdekében vannak olyan modellek, amelyek kívülről zajcsökkentéssel rendelkeznek.
 5. Csatlakozó. Speciálisan bevonattal kell ellátni, hogy ellenálljon a korróziónak és az oxidációnak.
 6. Szerelési jellemzők. A házon nem lehetnek karcolások, semmilyen idegen sorja, hézag. Ezt külső vizsgálat határozza meg. Ha online megrendeli a fejhallgatót, akkor azonnal be kell tartania ezeket a lépéseket.
 7. Gyártó. A jól ismert márkák drágábbak, de felelősek a minőségükért.
 8. További funkciók. Például a sportmodellek további védelmet nyújtanak a nedvesség ellen abban az esetben, hogy az izzadságcseppek ne rontsák el a hangszórókat edzés közben. Vásárláskor ügyeljen a tároló tokra (külön megvásárolható).
 9. Garanciaidő. Meghibásodás esetén lehetőség van arra, hogy átadja őket egy szervizközpontnak, vagy garancia alapján cserélje ki őket.

Gondoskodás

A fejhallgató megjelenésének fenntartása meghosszabbítja azok élettartamát. Annak érdekében, hogy a hangerő ne csökkenjen, meg kell tisztítania a készüléket. Ez havonta egyszer történik. Ehhez szüksége lesz:

 • az egyik lehetőség a szappanos víz, a hidrogén-peroxid, az alkohol és a víz;
 • kis kapacitás;
 • száraz szalvéta.

Feldolgozza nemcsak a fúvókákat, hanem a hálót is. Ha kivehető, akkor távolítsa el és teljesen merítse 10-20 percig hidrogén-peroxidba. Ha a készülék egy darabból áll, akkor óvatosan helyezze a folyadék felületére, elkerülve, hogy a mechanizmusba kerüljön.

A kivehető fúvókákat szappanos vízben lehet mosni, vagy hígított alkohollal vízzel 1: 1 arányban törölni lehet.

Szárítsa meg teljesen az alkatrészeket, mielőtt 2 órán át száraz ruhára szerelné.

A legjobb fülbe helyezhető fejhallgató 2020-ra

A vákuum fülhallgató bármilyen körülmények között alkalmas mindennapi használatra: legyen szó kirándulásokról tömegközlekedési eszközökön, filmnézésről vagy sportolás közben. A különféle termékeiket kínáló márkák zavaróak lehetnek. Gondoljunk több TOP lehetőségre, a vásárlók véleménye alapján.

Az olcsó vákuum fejhallgatók értékelése

HARPER HV-708

Vezetékes fülbe helyezhető fülhallgató, amelynek teste alumíniumötvözetből készül. Ezért könnyű, mégis tartós. A fejhallgató anatómiai alakja jó illeszkedést biztosít, elkülönítve a külső zajoktól. A kényelem érdekében a készlet 3 pár cserélhető szilikon fülpárnát tartalmaz. A kábel 1,2 méter hosszú, telefonnal és laptopdal, lejátszóval egyaránt kényelmes használni. Mikrofonnal és multifunkcionális gombbal rendelkezik, amely lehetővé teszi a hívások fogadását anélkül, hogy kivenné a telefont a zsebéből. Ez a gomb vezérli a zenelejátszási listát. A dinamikus meghajtó gazdag basszust fog adni.

HARPER HV-708

Előnyök:

 • kényelmes helyzet a fülben;
 • kényelmes fülhallgató;
 • tartós test;
 • jó hang;
 • cserélhető bélések jelenléte.

Hátrányok:

 • a zsebében lévő vezeték összekuszálódik.

Philips SHE3550

Zárt dugaszolható dugók. 105 dB érzékenységgel és 16 ohmos impedanciával kiváló minőségű hangos hangzást biztosítanak. Ovális cső kialakítás, kényelmes gumifülek, amelyek kényelmesen elférnek a fülében. Az 1,2 méteres kábel lehetővé teszi, hogy zenelejátszás közben táskában vagy zsebben hordozhassa lejátszóját, telefonját. Puha gumiból készült, szinte kusza mentes. De nincs mikrofon és gomb a dalok váltására, minden alkalommal, amikor ki kell szereznie a modult. 2 pót fülpárnát tartalmaz. A kiegészítő 4 színben kapható.

Philips SHE3550

Előnyök:

 • hangos zaj;
 • tartsa jól a fülét;
 • Gyönyörű design;
 • cserélhető fülpárnák.

Hátrányok:

 • nem túl megbízható műanyag felépítés;
 • mikrofon, vezérlő hiánya.

JBL T110

Egy amerikai cég költségvetési változata. A modell vonzó megjelenésű, lapos vezeték, amely nem kusza össze. 3 színben kapható: fekete, fehér, kék. Különböző méretű cserélhető szilikon fülhallgatók lehetővé teszik a megfelelő pár kiválasztását. 100 dB érzékenység és 16 ohm impedancia biztosítja mind a basszus, mind a magas és az alacsony frekvencia hallását. A mikrofon jelenléte lehetővé teszi a hívás fogadását, a műsorszám váltását, de a hang nem állítható be.

JBL T110

Előnyök:

 • jó hang;
 • a zsinór nem kusza;
 • van egy mikrofon;
 • kényelmes a fül számára, ergonomikus.

Hátrányok:

 • nincs hangerőszabályzó gomb;
 • megbízhatatlan dugó.

Fülbe helyezhető sport fejhallgatók áttekintése

Tisztelet AM61

A vezeték nélküli vákuum Bluetooth fülhallgatók alkalmasak az aktív sportolásra. A cselekvési sugár 10 méter. Stílusos megjelenésű. Biztonságosan rögzítse a fülekben, alkalmas futásra, ugrásra. A nedvességnek ellenálló kialakítás megvédi az izzadságot, az esőt. A dinamikus radiátor jól továbbítja a basszust, de a minőség nem nevezhető kiválónak. Amikor a füldugókat eltávolítják a fülekből, a csipkének köszönhetően a nyakon tartják. A kiváló minőségű mikrofon lehetővé teszi, hogy fülhallgatóként használja a mobil kommunikációhoz. A készlet cserélhető anatómiai fülpárnákat, tároló tokot tartalmaz. A modell -20 ° C-ig képes ellenállni a hőmérsékletnek. Számos színválaszték áll rendelkezésre.

Tisztelet AM61

Előnyök:

 • kellemes megjelenés;
 • fagy- és nedvességálló;
 • szerelési megbízhatóság;
 • rendelkezésre álló fedél;
 • átlag ár.

Hátrányok:

 • átlagos hangminőség.

HIPER TWS Sport

Vezeték nélküli füldugók vannak az auricle mögött rögzítve, teljesen beburkolva. Hiányzik az összekötő kábel. De ugyanakkor nem esnek ki, nem mozdulnak hirtelen fejmozdulatokkal. A testen vannak vezérlőgombok. Kissé domborúak, a tartozék eltávolítása nélkül könnyű megtalálni őket. Segítségükkel a műsorszámok átkapcsolódnak, szünetelnek, a hangerő beállítása, válaszolhat a hívásokra. Az akkumulátor legfeljebb 8 órán át használható. 20 méteres Bluetooth-hatótávolság torzítás nélkül. Tiszta hangzás a középfrekvenciákban, lágy basszus. Használhatja a templomokat egyenként. A ház védve van a nedvességtől.

HIPER TWS Sport

Előnyök:

 • ergonómia;
 • a vezetékek teljes hiánya;
 • megbízható rögzítés;
 • kényelmes vezérlés;
 • egy fülhallgató használatának képessége.

Hátrányok:

 • nincs zajcsökkentés a mikrofonban;
 • fedél hiányzik.

Bose SoundSport (iOs)

A mikrofonnal ellátott zárt fülhallgatók lehetővé teszik a hívások fogadását sportolás közben. Ezenkívül lapozgassa a számokat, állítsa be a hangerőt anélkül, hogy ki kellene vennie a készüléket a zsebéből vagy a táskájából. A víztaszító szilikon fülbevalók segítenek abban, hogy a fejhallgató ne romoljon el. A kényelmes fülhelyzet nem okoz kellemetlenséget, és aktív mozgások közben sem repül le. A hangszórók jól reprodukálják az alacsony és magas frekvenciák hangját. A készlet tartalmaz egy tokot, amelyben a betétek mellett telefon, lejátszó tárolható. 3 pár cserélhető fülpárna van. Kábelhossz 1,07 méter, minőségi anyagból. Opcionálisan 53 cm-es hosszabbító kapható.

Bose SoundSport (iOs)

Előnyök:

 • jó minőségű összeszerelés;
 • viselési kényelem;
 • ne engedje át a nedvességet;
 • tiszta hang;
 • kényelmes tároló tok.

Hátrányok:

 • drága.

A legnépszerűbb modellek

Westone W30

Zárt típusú armatúrás vezetékes fejhallgató. 3 illesztőprogramja van, az alacsony, a középső és a magas frekvenciák jól hallhatók. Első pillantásra a professzionális hangzás basszus nélkül tűnhet, de akkor a dallamok minden árnyalata más. A készlet 2 zsinórt tartalmaz: fonott zenehallgatáshoz, egyenes mikrofonnal fejhallgatóként történő használatra. Minőségi anyagokból készült. 10 pár cserélhető fülpárna van. Tárolja a tartozékot a jól elérhető tokban. A további tisztítóeszközök megkönnyítik a karbantartást.

Westone W30

Előnyök:

 • részletes tiszta hang;
 • sok cserélhető melléklet;
 • 2 zsinórt tartalmaz;
 • az ápolási eszközök elérhetősége.

Hátrányok:

 • drága ár.

Dunu Falcon-C

Vezetékes fülhallgatók extra szilikon bevonattal. Bármilyen alakot kaphat. A levehető 1,2 m-es fonott kábel tartós és gubancmentes. Gazdag készlet, amely 10 pár különböző méretű és típusú fülpárnából, egy további adapterből, egy repülőgép-adapterből, egy tároló tokból áll. A csepp alakú fém ház ergonómikusan illeszkedik a fülbe. A dinamikus vezető egyértelműen kiegyensúlyozott és közepes mélységet közvetít, mérsékelt mélységgel.

Dunu Falcon-C

Előnyök:

 • jó minőségű összeszerelés;
 • gazdag felszerelés;
 • fém tok;
 • kényelmes;
 • kivehető cserélhető vezeték.

Hátrányok:

 • drága.

Sennheiser IE 40 Pro

Német minőségű dinamikus monitoros fülhallgató. A fülhorog lehetővé teszi, hogy kényelmesen illessze be a füldugókat a fülébe, a cserélhető fülpárnák pedig lehetővé teszik a megfelelő méret kiválasztását. 1 pár puha hab fülhallgatóval szállítjuk. Tartós, 1,3 méteres levehető kábel, kusza nélküli és rugalmas. A hang tiszta, kifejező. A frekvenciatartomány egyetlen nagy skálán kerül továbbításra. A szett puha kendőhuzatot, tisztító eszközt tartalmaz.

Sennheiser IE 40 Pro

Előnyök:

 • különféle további bélések;
 • hang torzítás nélkül;
 • tartós kábel;
 • ergonómia.

Hátrányok:

 • nincs azonosítva.

A fülbe helyezett fejhallgató kiválasztása egyedi kérdés, valaki márkás modellt választ, mások a költségvetési szegmensben találják meg. Hol érdemesebb vásárolni, felesleges a tanács. Pénzt takaríthat meg és rendelhet az online áruházban, ha megvizsgálja a vásárlói véleményeket, lásd az értékeléseket. Vagy figyelembe véve mások hibáit a választás során, vásároljon árukat egy speciális helyre, ahol maga is értékelheti a termékeket.

Melyik fejhallgatót használja? Melyik modellre kell figyelnie? Ossza meg tapasztalatait a megjegyzésekben.

HAGYJON ÁTTEKINTÉST

Kérjük, írja be megjegyzését!
Kérjük, írja ide a nevét