🚰A legjobb jet-ski (jet-ski) 2020-ra

0

Biztosan mindenki elgondolkodott azon, hogyan lehet érdekes és mobil módon eltölteni egy nyaralást a tóban, mert miután lefeküdt a napsütésbe és jót úszott, valami eredetibb és pozitívabb dologra vágyik. Ilyen tevékenység lehet a jet ski. Számos kérdés merül fel azonban. Mi a jet ski, és hogyan működik Biztonságos a használata Hogyan válasszunk és vásároljunk minőségi verziót A cikk összes kérdésével foglalkozunk.

Jetski

A jet ski, vagy ahogy általában nevezik, a jet ski olyan vízi jármű, amelyet korábban kizárólag sporttechnikaként használtak, most azonban egyfajta vízi attrakcióként használják azok számára is, akik szeretnek aktívan pihenni.

Biztonságos

Ha összehasonlítja a jet ski-t és a szokásosat, megértheti, hogy az előbbi sérülési veszélye sokkal kisebb. Ez azonban akkor áll fenn, ha a kezelés és a fékezés körültekintéssel jár. Ennek hiányában vagy maga eshet a vízbe, vagy botorkálhat egy gumicsónakra, vagy ami még rosszabb, egy elfeledett úszóra. Ha valakit magadon kívül akarsz gurítani, akkor elsősorban csiszold vezetési képességeidet, mert a további terheléssel az irányítás sokkal nehezebbé válik.

Eszköz

 • Ház.

Az ilyen típusú szállítás alapja a test. Kiváló minőségű műanyagból készül, amelyet a nagyobb szilárdság és biztonság érdekében fémbetétekkel szereltek fel. A testben van egy rekesz személyes tárgyak tárolására.

 • Motor.

A jet-ski ugyanolyan fontos eleme a motor, amely az egyszerű karosszériát mozgathatóvá teszi, ezért alkalmas szabadtéri tevékenységekre. A motor jól védett a víz behatolása ellen.

 • Zárt vagy nyitott hűtőrendszer.
 • Kormánymű rendszer.

Ahogy a név alapján sejtheti, ez a rendszer egy motorkerékpár vezérléséhez szükséges, ez a vezérlés a kormánykerék vízszintes szögének megváltoztatásával valósul meg, a készülék forgásának mértéke a kormánykerék élességétől függ.

 • További eszközök. TÓL TŐL

minden évben az eszközök egyre jobbá és kényelmesebbé válnak. Ez annak köszönhető, hogy sok további eszköz hozzáadódik az eszköz fő készletéhez. További részletek róluk a cikk későbbi részében lesznek szó.

Építési típusok

Az összes jet-ski két nagy ágra oszlik a kialakítás típusa szerint: álló és ülő.

Álló

A stand-up jet-ski sportolási lehetőség, könnyű, könnyen kezelhető és manőverezhető. A maximális sebesség eléri a 120 km / h-t is. Az ilyen berendezés sajátossága az a képesség, hogy beállíthatja a sugárhajtás létrehozásához használt sodrás dőlésszögét. Ennek a lehetőségnek köszönhető, hogy különféle látványos elemeket adhat elő sport jet-ski-ken.

Ülő

Ez a lehetőség alkalmasabb a pihenésre. Az ülő motorkerékpárok az ülések számában különböznek egymástól.Az előző változattól eltérően nem annyira könnyűek és manőverezhetőek, nincs ilyen nagy maximális sebességük, ugyanakkor biztonságosabbak és alkalmasak olyan emberek számára, akik nem foglalkoznak professzionális vízi sportokkal. Egy kellemes hajókiránduláshoz a csendes tenger felszínén nincs jobb megoldás.

A jet-ski típusai

Az összes leírt vízi jármű nem csak 2 nagy ágra osztható a kialakítás típusa szerint, hanem az emberek / korosztályok szerint is, amelyekre szánják őket.

 • Család

A családi opciók jellemzője, hogy legalább három ülőhely van, amelyek elférnek, ha nem is az egész család, de legalább a legtöbb. E modellek prioritásai a biztonság és a nagy ellenálló képesség. Ezen felül rekeszekkel vannak felszerelve személyes tárgyak és mellények tárolására.

 • Sport

A sportegységek, amint azt korábban említettük, állnak. A sebesség és a manőverezhetőség itt a prioritás. Kezelésük azonban nem olyan egyszerű, mint például a családé. Ehhez jó reakcióra van szükség, a készségeket jól ki kell csiszolni, ezért a szakértők nem javasolják ennek a motorkerékpárnak a megvásárlását, ha még soha nem vezetett jet ski-t.

Ha továbbra is extrém módon szeretné kihozni a szokásos hajókirándulásait, megvásárolhatja azokat az eszközöket, amelyek viszonylag nemrég jelentek meg, és amelyek sport- és családi motorkerékpárok hibridjei. Sebesség, könnyedség és stabilitás egy üvegben.

 • Turista

A turista motorkerékpár módosított családnak nevezhető. Tágasak, és további részletekkel rendelkeznek, amelyek kényelmesek a turisták számára. Például összecsukható lépcsők a vízbe történő könnyű bejutáshoz.

 • Gyermek

Kétségtelen, hogy a gyermek vízi termékének fő hangsúlya, fő prioritása a biztonság. Ez az eszköz a lehető legnagyobb mértékben hasonlít egy felnőtthez, ugyanakkor a lehető legstabilabb és könnyen kezelhető. Egy felnőtt is élvezheti az ilyen motorkerékpár használatát, ha annak súlya természetesen nem haladja meg a termékútlevélben feltüntetett határt.

Hogyan válasszunk jet ski-t

Most, hogy az ilyen típusú vízi közlekedés típusai és típusai ismertek, egyértelmű, hogy mi ez általában, érdemes megvitatni a készülék helyes megválasztásának témáját. Milyen paramétereket kell figyelembe venni Milyen szempontokra kell különös figyelmet fordítani a jet ski választásakor a hibák elkerülése érdekében

 • A motor teljesítménye. E paraméter értéke függ a vízi jármű maximális sebességétől és élességétől.
 • Műszaki rész. A műszaki rész a fékezés, az irányítás és az ellenőrzés jellemzőit jelenti.
 • Az ügy minősége. A jármű kiválasztásakor kötelező kritériumnak kell lennie az anyag minőségének és a karosszéria minőségének.
 • Tároló rekesz. Ne sajnálja, hogy túl sokat fizetett azért, mert a jet-ski-ben jelen van ez az elem - ez biztosan nem lesz felesleges. Egy kis rekesz segít abban, hogy ne aggódjon személyes holmijainak biztonsága és víz elleni védelme miatt: különféle elektronikus eszközök, dokumentumok, pénz stb.
 • Ülés. Ha a jet ski ülő típusú, győződjön meg arról, hogy az ülések kényelmesek és kényelmesek az Ön számára. A rossz üléskialakítás tönkreteheti az egész csónakázási élményt.
 • Tükrök. A tükrök jelenléte növeli az Ön biztonságának százalékos arányát, mert a vízfelület széles látképe fontos eleme a sikeres sétának.

Választható kiegészítők

Ezeket a kiegészítőket nem tartalmazza az alapkészlet, de nem szabad elhanyagolni a vásárlást.

 • Mellények. Bármennyire is magas színvonalú és biztonságos a modern fejlett jet-ski, senki sem biztosítható az előre nem látható helyzetek ellen. És ilyen helyzetben a mellény az életed vagy szeretteid igazi megmentője. A mellénynek feszesnek, jól varrottnak kell lennie, alkalmas a vízi jármű utasának.
 • Védőszemüveg. Nagy sebességgel a sima vízfelületen álló könnyű szellő igazi hurrikánná változik.A szem védelme, valamint az utasok védelme érdekében a rossz látási viszonyok miatt az irányítás elvesztésétől érdemes gondoskodni a biztonsági szemüveg megvásárlásáról.
 • Kesztyű. A kesztyű egy másik nélkülözhetetlen kiegészítő a nagy sebességű rajongók számára. Nagy sebesség esetén a kormánykereket rendkívül szorosan kell tartani. Ebben az esetben a kesztyű segít elkerülni a kopást és a bőrkeményedést.
 • Olaj. Az olajat az aquabike nagyon gyorsan elfogyasztja, benzinhez viszonyítva 1:50 arányban. Nem szabad megfeledkezni a tervezett cseréről, különben a készülék tulajdonságai romlanak, és élettartama rövidülni fog.
 • Víztömlő. Úgy tűnik, miért kell mosni a jet-ski-t, ha az már állandóan a vízben van. És ezt meg kell tenni, mert az aquabike-on sár és homok, sár és algák maradnak. Ragaszkodnak a készülékhez, és idővel rontják annak teljesítményét. Ha sétálni fog a tengeren, akkor még alaposabban meg kell mosnia az egységet, mert a sós tengervíz káros a fémekre.
 • Kenőolaj. Ez egy speciális korróziógátló vegyület, amely megvédi a motor motort a sós víz káros hatásaitól.
 • Tároló tasak. Nyilvánvaló, hogy az orosz éghajlaton nem lehet egész évben használni az aquabike-ot. Ezért előzetesen gondoskodni kell arról, hogy hol tárolják a készüléket, és hol védjék a port és a nedvességet.
 • Filmelőzetes. A vízi jármű közúti mozgatásához pótkocsi szükséges.
  Ne felejtsük el, hogy a jet ski egy vízi jármű, ezért kötelező regisztrációt igényel (ennek a feltételnek legkésőbb a szállítás megvásárlásától számított 10 napon belül teljesülnie kell). Ennek megfelelően éves szállítási adót kell fizetnie.

Hol lehet jet-ski-t venni

Megvásárolhatja mind a való életben, offline állapotban, a boltba járással, mind virtuálisan - online megrendelést az online áruházban. Mivel a 21. század az informatika kora, a második lehetőség népszerűbb és igényesebb. Ez érthető, az online áruház weboldalán nemcsak a termék leírását, fényképét és minden fő jellemzőjét láthatja, hanem a valódi vásárlók véleményét is elolvashatja.

A legjobb jet-ski 2020-ra

Ha a vízijármű megvásárlásának minden előnye és hátránya alapos mérlegelése után 100% -ban biztos abban, hogy megveszi, akkor jobban tudnia kell a legjobb modellekről és cégekről, amelyekre különös figyelmet kell fordítania. Az információk megszerzésének legkényelmesebb módja minősítések formájában. Ezenkívül a legjobb eszközöket felosztottuk a sportra és az utazásra.

A legjobb sport jet-ski 2020-ra

BRP Sea-Doo RXT 300 X IBR

Az egyik legjobb prémium opció az analógok között. A kerékpár fő jellemzője a nagy teljesítmény, a készülék mindössze 3,8 másodperc alatt képes gyorsulni 100 km / h-ra. Az ügyfelek a jó stabilitást (annak ellenére, hogy ez a modell sportos), valamint a kellemes dizájnt is megjegyzik.
Ár: 1 600 000 rubel


Előnyök:

 • Vészfékezési funkció;
 • Állítható kormánykerék;
 • Térfogatú tartály - 300 liter;
 • A fordított jelenléte.

Hátrányok:

 • Magas ár.

BRP Sea-Doo GTS 90

Talán azon kevés modellek egyike, amelyek magas funkcionalitással büszkélkedhetnek, viszonylag alacsony áron. A legérdekesebb ebben az eszközben az, hogy miniatürizált és könnyű, ugyanakkor nagyon erős. Ennek az egységnek a mozgékonyságát a leglelkesebb versenyzők is értékelik.
Ár: 700 000 rubel


Előnyök:

 • Alacsony súly (286 kg), ugyanakkor nagy teherbírás (272 kg);
 • A kezdő versenyzők biztonsága érdekében a sebességkorlátozó kulcsot tartalmazza;
 • Az üzemanyagtartály nagy kapacitása és a gazdaságos üzemanyag-fogyasztás lehetővé teszi, hogy az egész napot további vízzel töltse a vízen;
 • Tágas tárolórekesz - 116 liter;
 • A legmegbízhatóbb biztonsági rendszer (digitális kódolás).

Hátrányok:

 • Nincs azonosítva.

Yamaha Super Jet 700

Ez a jet-ski modell a költségvetési lehetőségnek tulajdonítható, ugyanakkor nem kevésbé kedvelt a profi versenyzők és az aktív sportkedvelők körében.Ezt az egységet azért szeretik, mert könnyű vele komplex trükköket végrehajtani.
Ár: 490 000 rubel


Előnyök:

 • Gyors gyorsulás;
 • Kis súly - 140 kg, ami megkönnyíti a trükkök végrehajtását;
 • Automatikus vízleeresztő funkció.

Hátrányok:

 • Viszonylag gyenge erő;
 • Egy hely.

Yamaha VXS

Kényelmes univerzális lehetőség azoknak a sportolóknak, akik nem korlátozódnak a versenyzésre és a trükkökre. Ez az aquabike egyedülálló és érdekes a kétkaros vezérlőrendszer jelenléte miatt (a bal oldali a hátramenethez és a lassításhoz, a jobb a gyorsuláshoz).

Ár: 1 140 000 rubel

Előnyök:

 • Három ülés;
 • Maximális stabilitás;
 • Könnyűség és manőverezhetőség teljes terhelés mellett is;
 • Kényelmes digitális panel a jet-ski információkkal (üzemanyagszint, sebesség, információk a hibákról).

Hátrányok:

 • Viszonylag kis üzemanyagtartály - 70 liter.

Yamaha Waverunner Superjet

Klasszikus a jet-ski között. Könnyű és hatalmas, mindennel felszerelve, amire extrém sétákra van szüksége.

Ár: 510 000 rubel

Előnyök:

 • Kis súly - 136 kg;
 • A gumírozott platform megakadályozza a csúszást.

Hátrányok:

 • Az üzemanyagtartály csak 18 liter.

A legjobb túra jet-ski 2020-ra

Yamana FX Cruiser SVHO

Kategóriájában az egyik legjobb lehetőségnek számít, mert nem csak mérsékelt sebességű sétára alkalmas, hanem trükkökhöz is használható. Ennek az egységnek a jellemzői a turbófeltöltés, a könnyű karosszéria és a sok érdekes lehetőség.
Ár: 1 540 000 rubel


Előnyök:

 • Tágas tartály;
 • Lopásgátló rendszer jelenléte;
 • Távirányító panel;
 • Könnyű beszállás az egyszerűsített kapaszkodóknak köszönhetően.

Hátrányok:

 • Magas üzemanyag-fogyasztás;
 • Magas ár.

Yamaha VX 700S

Ez a modell a sietetlen légköri séták szerelmeseinek alkalmas; nagy sebesség biztosan nem fog működni. Az aquabike hátulján gumírozott platform található, amelyről rendkívül kényelmes a vízbe ugrani. Visszamászni rá nem lesz nehéz.
Ár: 700 000 rubel


Előnyök:

 • Három ülés;
 • Gazdaságos üzemanyag-fogyasztás;
 • Ennek a modellnek az prioritása az utasok biztonsága.

Hátrányok:

 • A manőverezhetőség nem ennek az egységnek az erőssége.

BRP Sea-Doo RXP X 260 RS

A modell alkalmas a vízi területeken tett hosszú séták szerelmeseinek. Alkalmas mind csendes, mind nagy sebességű sétákra. Az egység másodpercek alatt képes 100 km / h sebességre.
Ár: 1.120.000 rubel


Előnyök:

 • Három ülés;
 • Csomagtér kapacitása - 170 liter;
 • A teljes forduláshoz csak 5 méter szükséges;
 • Gazdaságos üzemanyag-fogyasztás.

Hátrányok:

 • Magas ár.

BRP GTI 90

Alkalmas kis tavak vizein való lovagláshoz, mivel könnyű és kompakt. Annak ellenére, hogy az eszköz a turistatípushoz tartozik, nagyon manőverezhető és nagy sebességű fejlődésre képes.
Ár: 870 000 rubel


Előnyök:

 • Gazdaságos üzemanyag-fogyasztás;
 • A sebesség korlátozásának képessége;
 • Több vezetési mód jelenléte.

Hátrányok:

 • Teljesítmény - csak 90 LE

BRP Sea-Doo WAKE PRO 230

Univerzális eszköz a vízen való járáshoz. Különleges, mert 5 menetmóddal rendelkezik. A felhasználók jó stabilitásról és nagy manőverezhetőségről számolnak be.
Ár: 1 450 000 rubel


Előnyök:

 • Vészfékező rendszer jelenléte;
 • Vízálló audio rendszer;
 • A kütyük tárolására szolgáló speciális rekesz jelenléte;
 • Gumírozott platform.

Hátrányok:

 • Nem hatékony üzemanyag-fogyasztás;
 • Magas ár.

A minőségi, kényelmes, tartós jet ski kiválasztása korántsem egyszerű. Érdemes komolyan venni. A fenti információk megkönnyítik a megfelelő gép megfelelő áron történő megtalálásának folyamatát. Élvezze aktív pihenését!

HAGYJON ÁTTEKINTÉST

Kérjük, írja be megjegyzését!
Kérjük, írja ide a nevét