🚲A legjobb könnyű gyerekkerékpárok értékelése 2020-ig

0

A gyermek kerékpárjának kiválasztása nem könnyű és felelősségteljes vállalkozás. Gyereknek való járművásárlásról beszélünk, és ez elsősorban a közlekedők biztonságának kérdése. Ezenkívül a gyártók száma kiszámíthatatlan. Nem olyan könnyű eldönteni, melyik cég vásárol biciklit. A best-hu.designuspro.com áttekintést nyújt a 2020-as év legjobb könnyű gyermekkerékpárjairól, az ügyfelek véleménye és a szakértői vélemények alapján.

Robogó, kerékpározás vagy troli

A "kétkerekű robogó" találmányának első dokumentális bizonyítéka egy báró, von Drese német professzor 1818-ban kiadott szabadalma volt. Faváz volt, két kerekes és nyereg. Nem volt pedál. A britek és a franciák ezt a készüléket trolinak nevezték a feltaláló neve után. Ennek a biciklizésnek azonban volt egy másik neve - "dandy horse", ami azt jelenti, hogy "ló egy dandy-nak".

1840-ben a skót kovács Macmillan erőfeszítéseinek köszönhetően pedálok jelentek meg a vasúti kocsin. Ez a lehetőség azonban nem volt széles körben ismert.

Az az ötlet, hogy a Dandy Horses első kerekét pedálokkal szereljék fel, a francia Pierre Lalmané. 1862-ben jött rá. Macmillan találmányáról fogalma sem volt. Ezeknek a gépeknek a sorozatgyártását a lyoni iparosok, Olivier testvérek és Michaud edzőgyártó szervezték 1863-ban. Úgy gondolják, hogy Michaud volt az az ötlet, hogy ezt a készüléket kerékpárnak nevezzék. Hamarosan Lalman az Egyesült Államokba költözött, ahol agyszüleményére szabadalmat kapott.

Megjegyzés: Valójában Lalman a kerékpár első feltalálója.

A brit Cooper 1867-ben és Lawson 1878-ban Lalman találmányát küllős kerekekkel és lánchajtással szerelte fel. Az utolsó "ecsetvonás" 1888-ban volt a skót John Dunlop felfújható gumiabroncsok találmánya.
Ettől kezdve a „cipő nélküli” kerékpárt már nem hívták csontrázónak, és megkezdődött aranykora.

A modern kerékpár eszköze

Frissítsük fel a memóriát az ilyen típusú jármű eszközének jellemzőiről, műszaki jellemzőiről, és emlékezzünk egyúttal azokra is. Ez a tudás segít a helyes választásban, és mindenekelőtt a gyermek biztonságát biztosítja.

Keret

A kerékpár fő eleme. Az összes többi elem rá van erősítve, és bármilyen alkatrészt cserélhet, ha sérült. Ha valami történik a kerettel, a legjobb, ha új kerékpárt vásárol. Háromféle keret létezik:

 • nyitott - lányok és nők számára, hajlított felső csővel, nagyon közel az alsó csőhöz, az emberiség gyönyörű felének használatának kényelme érdekében;
 • zárt - fiúk és férfiak számára, egyenes felső csővel, a "dandy-horse" klasszikus változata;
 • unisex - a keret inkább nyílt, sokoldalú lehetőség mindkét nem számára.

A váz anyaga is különbözhet: acél, titán, alumínium, szén, magnézium és molibdén. Az ilyen széles skálát az anyagok különböző tulajdonságai magyarázzák:

 1. Acél vázak. Közülük figyelemre méltóak azok, amelyek gyártása során króm-molibdén ötvözeteket használnak, míg más acélokat megkülönböztetnek nagy tömegük és alacsony szilárdságuk.
 2. Az alumínium vázak híresek könnyedségükről, ami fontos a gyermekkerékpár kiválasztásakor, ugyanakkor könnyen ráncosodnak és eltörnek a legkisebb erőfeszítéstől vagy ütéstől.
 3. A titán örök és könnyű anyag, amely ellenáll minden terhelésnek, ugyanakkor drága is.
 4. Magnéziumötvözet. A belőle készült keretek nagyon könnyűek, de könnyen rozsdásak és napi karbantartást igényelnek.
 5. A karbon váz könnyű, tartós, korrózióálló és drága, és erős szilárdságú ütéstől is könnyen széttörik, ezért rendkívül körültekintően kell kezelni.

Kormányoszlop

A jármű kezelése attól függ. Kormányból, markolatokból és szárból áll. Minden elem külön megfontolásra érdemes.

 • Kormánykerék

Lehet egyenes, ívelt és közúti. Ez utóbbit sajátos alakja miatt "kosszarvaknak" is nevezik. Az egyenes kormányú kerékpár jobban megfelel azoknak, akik szeretik legyőzni a megtört terepet. Az ívelt kormány könnyebben használható a rendszeres kerékpározáshoz.

 • Markolatok

Speciális fedvények. Megbízható tapadást biztosítanak a kormánykeréken, ezért kerülnek a fogantyúira. Lehetnek gumi, műanyag, hab.

 • Kormányszár

Az alkatrész csúszik az első villa felett. A kormánykerék felszereléséhez és beállításához tervezték. Ezzel megváltoztathatja a leszállást egyenes járásról nagysebességű, alacsonyabbra.

Sebességváltó eszköz

A modern autókban a sebességfokozatok száma 5 és 25 között mozog. Lehetővé teszik a motoros számára, hogy energiát takarítson meg, amikor nehéz terepen halad. Több elemből áll:

 1. A sebességváltók a kormányon elhelyezett kis karok vagy sebességváltók (amelyeket a vázhoz rögzítettek).
 2. Az első és a hátsó váltó sebességet vált. Kábelekkel vannak összekötve a váltókkal. Az elülső rész segítségével a láncot átdobják a rendszer "csillagain". A hátsó csillagról csillagra vált a kazettában. Mindig piszkos és ápolásra szorul.

Kötelek

Fogaskerekekkel és fékekkel kommunikálnak. A kábelek száma háromtól négyig terjed, az első és a hátsó váltóval működnek.

Rendszer

Több (egy-három) lánckerék szerelve egy tengelyre hajtórúddal és pedállal. A rendszert egy lánc köti össze egy kazettával, ami láncátvitelt képez.

Kazetta

A csillagok száma a rendelkezésre álló programok száma szerint. Engedve a hátsó váltó manipulációját, a láncot a kazetta csillagáról csillagra dobják, egyik sebességről a másikra váltva.

Lánc

A sebességváltó vagy a sebességváltó rendszer legfontosabb része. Idővel megnyúlhat. Jelentős hossznövekedéssel ki kell cserélni. Időszakos tisztítást és kenést igényel. Tapasztalt versenyzők, amikor láncot vásárolnak, annak minőségét a fém színe alapján határozzák meg. A matt szürke nagy megbízhatóságot jelent, a nikkelezett lánc átlagos minőségű, a fekete oldallapok alacsony minőségű láncot jelentenek.

A fentiekben már említettük, hogy a lánc az idő múlásával megnyúlik, és mozgás közben le tud ugrani a csillagokról. Ezenkívül a lánc leeshet, ha ütközik egy járdaszegélyre vagy eldobja a kerékpárt. Mindenesetre nem olyan könnyű még egy kifeszített láncot is feltenni a csillagokra. Ennek elkerülése érdekében meg kell vásárolnia és fel kell szerelnie egy lánccsillapítót - egy olyan komplexet, amely a következőkből áll: ringató (a láncot a rendszer területén borító védőlemez) és tartó görgők. A hátsó kerék ilyen felszerelését csappantyúnak vagy láncfeszítőnek is nevezik.Különböző módon van felszerelve és rögzítve, de a cél ugyanaz.

Megjegyzés: A kerékpárláncnak komoly versenytársa van - a vezérműszíj. Az övhajtású kerékpárok szinte gyakoribbak a piacon, mint a hagyományos láncos kerékpárok. A fogazott öv drágább, mint a lánc, de spórolhat a rendszeres kenéssel.

Fékek

Ez minden jármű legfontosabb része, mivel nincs fontosabb, mint az időben történő megállás. Többféle fék létezik:

 1. Klasszikus láb fékdobbal. A fékezés módszere, amelyet sok nagyapa ismert, akik gyermekkorukban a "Shkolnik" vagy "Eaglet" autóval hajtottak. A fékezéshez elegendő a pedálokat az ellenkező irányba "lenyomni".
 2. Abroncs. Kábelszerkezet, amely rögzíti a peremet a kormányon elhelyezett karral.
 3. Korong. Szintén kézi, de bonyolultabb és megbízhatóbb mint a felni. Nem dugul el, és jobb a simasága. Lehet kábel vagy hidraulikus.

Értékcsökkenés

Olyan rendszer, amelyet a kerékpár és a motoros motor rezgéseinek elsimítására terveztek, ha egyenetlen felületeken haladnak. A kompozíció a következőket tartalmazza:

 1. A villa nagy sebességű autók számára kemény és puha, beépített lengéscsillapítókkal, hegyi autókhoz.
 2. Hátsó lengéscsillapítók. Van tavaszi olaj és levegő-olaj. Hegyi és turisztikai járművekre telepítve. Csökkenti a sokkterhelést a terepen történő kényelmes utazás érdekében.

Kerekek

Felnikből, küllőkből, perselyekből és gumikból állnak. A tűk hozzáadják a merevséget. Felnikhez és perselyekhez vannak erősítve, erős kapcsolatot biztosítva, és a legkiszolgáltatottabb elemek, mert elég könnyen hajlanak és törnek. A sérült küllőket ki kell cserélni. A gumiabroncsokat a felniken használják, hogy megbízható tapadást biztosítsanak az útfelületen, biztosítva a tulajdonos biztonságát. Gumijaik és kameráik állnak. Tömlő nélküli lehetőségek is vannak.

A kerékpár kerekek könnyűfém keréktárcsái külön figyelmet érdemelnek. Nem kell nekik kötőtű. Méltó alkalmazást találtak a sportolók körében egy kerékpáros pályán. Nyilvánvalóan az eredeti megjelenés és a stílusos kialakítás miatt egyes gyártók könnyűfém keréktárcsákat helyeztek el a gyalogos kerékpárokon. Jobb aerodinamikai és ütésállósággal rendelkeznek, és nem igényelnek karbantartást, a küllők cseréjét vagy meghúzását. Másrészt nehezebbek és drágábbak, mint a küllősök, javításra nem alkalmasak (sérültek - kidobottak).

Kerékméretek:

A tizenéves kerékpárok átmérője 24 hüvelyk, a felnőtt kerékpárok mérete 26 hüvelyk és 28 hüvelyk, az első méret a hegyi opcióknál, a második a közúti és hibrideknél.

Megjegyzés: A kerékpár kerékátmérőjét általában hüvelykben mérik. Emlékeztetőül: egy hüvelyk 25,4 milliméter.

A gyermekautók kerekeinek mérettartománya a vezető magasságától függően a következő:

 • 12 hüvelyk 90–95 cm magasságig;
 • 16 hüvelyk - 100 és 115 cm között;
 • 18 hüvelyk - 115-120 cm;
 • 20 hüvelyk - 120-150 cm.

Szállítás

Rögzíti a forgattyúkat és a pedálokat a kerethez. Felelős a pedálok szabad mozgatásáért, köszönhetően a csapágyak jelenlétének. Jelentős terhelésnek van kitéve, ezért kellő szilárdsággal kell végrehajtani.

A kocsihoz tartozó hajtórudak típusai

Számos rögzítési szabvány létezik, és mindegyik egyedi és összeegyeztethetetlen másokkal. A legrégebbi jelenleg az ékkel ellátott kocsihoz tartozó hajtórudak típusa. Nem bírja a nagy terhelést, ezért gyakrabban használják gyermekkerékpárokon és bizonyos típusú közúti járműveken.

Négyzetek és rombuszok

Néhány eszköz hajtórúdjának furatai ilyen alakúak. A kocsi vége négyzet alakú vagy gyémánt alakú is lehet. A hajtórúd a tengely végére kerül és csavarral vagy anyával van rögzítve, a kocsi tengelyének kialakításától függően.

Réselt szabvány

Egyes gyártók saját, réselt szabványokat dolgoztak ki a hajtórudak alsó konzolra történő rögzítésére.
Megjegyzés: A spline a tengelyeken forgó tengelyek és alkatrészek összekapcsolása. Ebben az esetben hosszanti hornyokat (spline-okat) választanak ki a tengelyen, és az alkatrészeken - a spline-okban szereplő fogak.

 1. Shimano Octaink. A Shimano kétféle spline-t fejlesztett ki, nyolc 5x2 spline-nal. Később hosszukat 9 mm-re növelték.
 2. Az ISIS egy megosztott kapcsolat a Race Face-től. Ennek a csatlakozásnak a tengelyei azonos hosszúságúak, függetlenül a hajtórudak méretétől.
 3. Tarack. A Trivativ egyik változata. Kívülről hasonlít az ISIS-re, de az utóbbitól kisebb tengelyátmérővel tér el. Az ilyen típusú csatlakozást, amelyben a csapágyak a kocsin kívül helyezkednek el, megnövelt merevség jellemzi.
 4. Power Spline. A Spivativ másik spline csatlakozási szabványa. Tizenkét spline és kisebb tengelyátmérő jelenlétében különbözik az ISIS-től.

Útmodellekben a tengelynek a hajtórúddal integrált változatát gyakrabban használják, azaz. a jobb vagy a bal hajtórúd egy darab a tengellyel. A fent felsorolt ​​szabványokban a tengely nincs integrálva, azaz a hajtórudakat levesszük a tengelyről, és rácsokkal vagy ékekkel rögzítjük.

Gyermek könnyű kerékpár kiválasztási kritériumok

A gyermek számára választott kerékpár kiválasztásakor a szülőknek mindenekelőtt gondoskodniuk kell annak biztonságáról, meg kell akadályozni az esetleges leeséseket és a kapcsolódó sérüléseket. Megtudhatjuk, hogyan válasszon kerékpárt gyermekének, figyelembe véve néhány kritériumot.

 • Választás a gyermek kora szerint

Milyen korban lehet vásárolni egy gyereket, nagy Kettőtől három évig. Válasszon egy könnyű gépet. Ellenőrizze, hogy milyen könnyű pedálozni. Kiváló lehetőség a gyerek számára egy kétkerekű jármű leszerelhető oldalkerekekkel és szülői fogantyúval (ez a legkisebb).

 • Kiválasztás magasság szerint

Nagyon fontos, hogy a gyermek kerékpárjának megfelelő kerékátmérőt válasszon a gyermek magassága alapján. A szükséges átmérőt az univerzális képlet segítségével lehet kiszámítani: magasság / 2,5 / 2,54, ahol 2,54 az egy hüvelyk centimétereinek száma. Például, ha egy gyermek 100 cm magas, akkor a kerékpárjának kívánt értéknek 100 / 2,5 / 2,45 = 15,7 vagy 16 hüvelyknek kell lennie.

 • A keret hosszának megválasztása

Ugyanilyen fontos a készülék megfelelő hosszúságának kiválasztása, hogy a baba magabiztosan tudja kezelni a szállítását. Itt meg kell mérni a nyereg elülső élétől a kormányig terjedő távolságot. Meg kell egyeznie a gyermek karjának hosszával az ujjhegyektől a könyökig.

 • Kormány és nyereg

Mindkét elem magassága úgy van beállítva, hogy a csecsemő, egyenes háttal a nyeregben ülve, lábával a padlóhoz érjen. Erre akkor van szükség, ha sürgősen le kell állnia.

 • Láncvédelem

Ez egy kötelező kerékpáros kerékpár. Nem szabad hagyni, hogy a lánc mozgás közben felhúzza a gyermek ruházatát.

 • Keretanyag kiválasztása

Egy kisgyerek számára jobb a legkönnyebb "játékot" választani. Ebből a szempontból a legjobb megoldás egy alumínium váz lenne.

Mit kell keresni

 • Fogaskerekek száma

A 10 év alatti fiatal sofőrök számára nehéz felmérni az út profilját és kiválasztani a megfelelő sebességfokozatot. Ezért nem szabad bajlódnia ezzel a kritériummal. Jobb, ha valami könnyebbet vásárolsz, kevesebb lesz. Tinédzserként vásárolhat egy klassz, tucat fokozatú kerékpárt gyermekének.

 • Fékek

A gyerek nem tudja kezelni a kéziféket. Van egy ilyen tesztkritérium: ha egy gyermek nem tudja egy kézzel összetörni a Coca-Cola kannát, akkor nem lesz elég ereje a kézifékkar megfogásához, és jobb, ha lábféket használ.

 • Védőszer

A csatlakoztatott oldalsó hengerek és a gép megfelelő méretei ellenére meg kell védenie a gyermeket az esetleges leesés következményeitől azáltal, hogy fejét sisakkal, kezét és lábát védőkesztyűvel, térdvédővel és könyökvédővel védi. Isten megmenti az embert, aki megmenti önmagát. És a gyermek ilyen védelemben igazi versenyzőnek fog kinézni.

Legjobb gyártók

Több tucat kerékpárgyártó van a piacon. A kezdőknek nehéz megérteni ezt a változatosságot. A kerékpáros fórumokon továbbra is a leggyakrabban feltett kérdés: "Mondja meg, melyik kerékpártársaságot érdemes jobban megvásárolni." Próbáljuk meg kitalálni. Jó hírű, széles választékú cégeket sorolunk fel, amelyek modelljeinek népszerűsége az áruk kifogástalan minőségén alapszik.

Canondale

Gyártó az USA-ból.1971 óta különféle célokra gyárt bicikliket, beleértve az amerikai rendőröket is. Ismert kerékpáros kiegészítőkről, pótalkatrészekről és kerékpáros ruházatról.

Centurion

Kaliforniai cég, amely 1969 óta ismert termékeiről. 1976 óta Németországban van, ahol gyártja készülékeit.

Kocka

Német gyártó. A társaság 1993-ban alakult. Viszonylagos fiatalsága ellenére a vállalat több mint 30 országban rendelkezik összeszerelő létesítményekkel, a fejlesztők és a tervezők személyzetével, egy tesztelő és tesztelő központtal, egy sportcsapattal és egy kereskedőhálózattal.

Electra

Kalifornia másik képviselője. A fő irány a városi kerékpárok gyártása. A Trek Corporation része.

Fókusz

Cég Németországból. Az alapítás éve - 1992. A bázis Cloppenburg városában található.

Fuji

Veterán a kerékpáros piacon. 1899 óta amerikai és angol kerékpárokat exportált a felkelő nap földjére. A 19. század első felétől kezdve saját termelést folytatott, és a mai napig sikeresen folytatja az üzletet.

Óriás

Tajvan. A világ egyik legnagyobb gyártója. A világ minden márkájú kerékpárjának több mint a felét a helyszínen szerelik össze. Számos ismert gyártó alkatrész-szállítója.

Kalkhoff

Németország. A vállalat városi és hibrid autókat szerel össze. A produkciót 1919-ben alapították.

Le Grand

A lengyel vállalat a kényelmes városi kerékpárok népszerű modelljeit gyártja.

Tiszta ciklusok

Amerikai gyártó, 2010 óta a piacon. A fő irány egy kerékpáros kerékpár a városi utcákhoz. Figyel azonban az országúti és túrakerékpárokra.

Scott

A svájci cég felszereléseket és felszereléseket kínál a téli sportok és a motorkerékpárok rajongói és a kerékpárosok számára.

Specializált

Az Egyesült Államok egyik vezető vállalata. 1974-ben alapították, és híres volt a kerékpár-ipar újításairól. A kerékpárok mellett kiegészítőket, ruházatokat, cipőket és sisakokat gyárt. A speciálisan létrehozott Body Geometry részleg új termékminták kifejlesztésével foglalkozik.

Bruno

Orosz kerékpárgyártó. A termékcsalád könnyű és szuper könnyű autókat kínál gyerekeknek, tinédzsereknek és felnőtteknek, alumínium váz alapján. A vállalat modelljei megfelelő minőségűek, köszönhetően a legjobb gyártók alkatrészeinek.

Ez csak egy kis lista azokról a vállalatokról, amelyek termékeit kiválaszthatja, az úgynevezett "megnézés nélkül", a termékek megbízhatósága, biztonsága és tartóssága miatt. Nem kevesebb gyártót lehet felsorolni azokból a cégekből, amelyek modelljeit „biztonságosan” lehet venni. Vannak olyanok is, akiknek az eszközeit jobb, ha nem veszik el. De ez egy másik téma.

Minőségi, könnyű gyermek kerékpárok értékelése

A kényelem érdekében osztályozásunkat több alosztályra bontjuk, ahol a különböző korú gyermekek számára készült kerékpárokat ismertetjük.

Mellesleg! Ha a kerékpár súlya nem döntő tényező az Ön számára a vásárlás során, akkor javasoljuk, hogy ismerkedjen meg a 2020-as legjobb gyermekkerékpárok ranglistája.

Legjobb modellek 2-4 éves korig (magasság 85-100 cm)

Royal Baby RB12B-7 Freestyle 12 ötvözet

1 hely.

7 kg-os kerékpár. alumínium ötvözetű vázzal van felszerelve, a villa merev, a kormányoszlop menetes, nem integrált. Oldalkerekeket lehet rögzíteni a fő kerekekhez, amelyek átmérője 12 hüvelyk. A fékezést az első és a hátsó fék (láb, V-fék) segítségével hajtják végre. A pedálok kialakítása klasszikus, csak egy sebesség áll rendelkezésre a gyerek számára. Költség - 10 900 rubel.

Royal Baby RB12B-7 Freestyle 12 ötvözet

Előnyök:

 • Könnyű;
 • A láncot burkolat védi;
 • Harangot és oldalkerekeket tartalmaz.

Hátrányok:

 • Jelentősek nincsenek.

Aist viki 12

2. hely.

A kiváló minőségű és olcsó autók belarusz gyártója 2–4 ​​éves fiúk számára kínál eszközt. Acél vázra szerelve. Két 12 ”-es keréken fut. A fiatal versenyzők biztonsága érdekében az autó lábfékkel van felszerelve. Nincs kézi, mivel az ilyen korú gyermekeknek egyszerűen nincs erejük kiszorítani. A kormányoszlop merev. A rendszer a legegyszerűbb, csak egy fogaskerék van, a láncot védőburkolat borítja. További biztonság érhető el a kivehető szülői fogantyúval. A termék átlagos költsége 5853 rubel.

Aist viki 12

Előnyök:

 • egyszerűség;
 • erő;
 • biztonság;
 • megbízható kialakítás;
 • szülői fogantyú.

hátrányai

 • nincs azonosítva.

A legjobb modellek 3-5 éves korig (magasság 95-110 cm)

SCOTT Roxter 14 (2019)

1 hely.

Ezt a kerékpárt úgy tervezték, hogy a városi utcákon és az országutakon egyaránt közlekedjen. A váz könnyű JR14 CoasterAlloy 6061 alumíniumötvözetből készül, a villa megbízható BMX típusú / merev Hi-ten / 14 ″ V-fékcsavar. V-fékek. 14 "átmérőjű kerekek, a Wanda / 14 × 2,125" minőségű gumik. A gép súlya - 7,4 kg. Ár: 18 300 rubel.

SCOTT Roxter 14 (2019)

Előnyök:

 • Stabil, mégis könnyű váz
 • Stílusos kialakítás;
 • Zárt keret;
 • Minőségi gumik, amelyek jó tapadást biztosítanak.

Hátrányok:

 • Magas ár.

Stals Flyte Lady 14Z011

2. hely.

Elegáns kerékpár 3–5 éves fiatal hölgyeknek, acél vázzal és két koronás villával. A kormány és a nyereg magassága állítható. A sebességváltó egy, láncos, védett. 14 hüvelyk átmérőjű alumínium felnikű kerekek. Hátsó fék, lábfék. A teher szállításához a kormányoszlopon található csomagkosár található. Kivehető oldalsó hengerek biztosítják a gép stabilitását. A termék súlya 10,7 kg. Az átlagos költség 4550 rubel.

Stals Flyte Lady 14Z011

Előnyök:

 • tartós test;
 • lábtörés;
 • poggyászkosár.

Hátrányok:

 • a gyári kenőanyag cseréje szükséges, különben senki nem megy sehova.

A legjobb modellek 4-6 éves korig (100-120 cm magasság)

Bryno-16 ″

1 hely.

Érdekes modell Bryno-16 egy orosz gyártótól. Alumíniumötvözetből készült vázának és felnikének köszönhetően rendkívüli könnyedséggel rendelkezik méreteivel (5,7 kg). A kerekek 16 hüvelyk átmérőjűek, felfújható gumikkal vannak ellátva. Láncmeghajtás, egy sebességváltó. A villa merev, nem integrált. Levehető oldalsó hengerek felszerelhetők a billenés megakadályozására. Ívelt kormánykerékkel és kézifékkel felszerelve. Minden elemet a legjobb ázsiai gyártók gyártanak. A készülék ára 12 000 rubel. Kiváló ár-érték arány és minőség.

Bryno-16 ″ kerékpár

Előnyök:

 • egyszerűség;
 • megbízhatóság;
 • könnyű.

Hátrányok:

 • nincs átviteli védelem.

Kocka kölyök 160

2. hely.

A német gyártók gépeit mindig az összeszerelés és az anyagok magas minősége, a tartósság és a könnyű használat jellemzi. Ezt a Cube Kid 160-ra nézve láthatja. Külsőleg a keret erőteljes szerkezet benyomását kelti. Ugyanakkor meglehetősen könnyű, mivel alumíniumötvözetből készült, valamint a küllőkre szerelt 16 hüvelykes kerekek felnik.

A gépet 4 és 6 év közötti lányok számára tervezték, ezért a gyártó nem bonyolította a kialakítását, egy láncmeghajtással és megbízható lábfékkel látta el termékét. Van azonban egy kézi is, mivel egy 6 éves gyermek már megszoríthatja a kart. A kormányoszlop merev, menetes. A kormánykerék kissé ívelt (majdnem egyenes). A láncot teljesen védőcsík borítja. Ebben a modellben nincs semmi felesleges. Súlya mindössze 8 kg. Az átlagos költség 19 900 rubel.

Kocka kölyök 160

Előnyök:

 • a tervezés egyszerűsége;
 • erő;
 • könnyedség;
 • kiváló minőségű anyagok, alkatrészek és kivitelezés.

Hátrányok:

 • csak egy - magas ár.

A legjobb modellek 5-7 éves korig (110-130 cm magasság)

Novotrack Lumen 18

1 hely.

Kiváló autó készült Kalinyingrádban. Egyszerű kialakítású, nincs megterhelve felesleges "harangokkal és sípokkal". Könnyű alumínium váz mozog 18 hüvelykes kerekeken. Egy láncmeghajtás, lábfék, kézifék nélkül. A kormánykerék ívelt, a kormányoszlop merev, lengéscsillapítók nélkül. A kormány és a nyergek magasságát a versenyző magasságához igazítják. A készülék ára 11 660 rubel.

Novotrack Lumen 18

Előnyök:

 • stílusos kialakítás;
 • könnyű keret;
 • megfizethető áron.

Hátrányok:

 • nincs azonosítva.

Stark tanuki 18 fiú

2. hely.

Orosz tervezésű modell az 5-7 éves fiúk számára. Az alumínium ötvözet váz 18 hüvelykes kerekekkel rendelkezik, Wanda gumikkal. A merev kormányoszlop ívelt kormánykerékkel végződik. A gép egyszerű kialakítású, a sebességváltó egyetlen sebességfokozatra korlátozódik, a hajtás láncos, védőburkolattal. Szükség esetén levehető oldalsó görgők rögzíthetők. A modellben nincs semmi felesleges. Átlagos költsége 10 840 rubel.

Stark tanuki 18 fiú

Előnyök:

 • Tajvanon készült minőségi elemek;
 • könnyű;
 • megfizethető áron.

Hátrányok:

 • nincs azonosítva.

A legjobb modellek 6-8 éves korig (magasság 115-135 cm)

Novatrack Vector 20

1 hely.

A gép hazai gyártótól származik. Semmi extra. Erős acél váz, egyetlen fogaskerék, 20 "kerekek, láncvédő, merev kormányvilla. Még kézifék sincs, mivel a lábfék elég, ami szintén biztonságosabb. A készüléket 6-8 éves lányok számára tervezték, de oldalsó kivehető görgőket biztosítanak, minden esetre. A kormány és a nyereg magasságának beállítása lehetővé teszi, hogy 5 vagy akár 4,5 éves gyermekek is használják ezt a terméket. Így a vásárlás lesz az úgynevezett "növekvő", és sokáig fog tartani. Az átlagos költség 7642 rubel. Kiváló ár-érték arány és minőség.

Novatrack Vector 20

Előnyök:

 • erős;
 • tartós;
 • viszonylag olcsó.

Hátrányok:

 • ezért a pénzért - nem.

Schwinn cimarron

2. hely.

Amerikai gép 6-8 éves lányok számára, láncos hajtással, hét sebességfokozattal. A 20 hüvelyk méretű kerekek V-fékkel vannak felszerelve. A Schwinn Suspension kormányvilla kemény farokpárnázással és 40 mm-es haladással extra kényelmet nyújt terepen történő vezetés során. A készülék meglehetősen összetettnek és "kifinomultnak" bizonyult. Átlagos költsége 20455 rubel.

Schwinn cimarron

Előnyök:

 • minőségi anyagok;
 • megbízható összeszerelés;
 • alumínium keret;
 • párnázás Kemény farok.

Hátrányok:

 • magas ár.

A legjobb modellek 8-12 éves korig (magasság 125-140 cm)

Scott Contessa 24

1 hely.

Svájci autó lányoknak, alumínium vázon, 24 hüvelykes kerekekkel, láncmeghajtással és 25 fokozattal. A kormányvilla merev, kézifék, V-Brake. A hajtáslánc Shimano alkatrészekre van szerelve. Teljes értékű eszköz 32 210 rubel költséggel.

Scott Contessa 24

Előnyök:

 • könnyű súly;
 • stílusos kialakítás;
 • megbízható összeszerelés;
 • minőségi anyagok és alkatrészek.

Hátrányok:

 • amortizáció hiánya;
 • magas ár.

Merida Matts J 24

2. hely.

Tajvani mérnökök és tervezők fejlesztették ki, fiúknak és lányoknak (unisex). Hegyi változat alumínium vázon, kerekek, 24 hüvelykes kerekek, puha rugós elasztomer SR Suntour XCT villával, 50 mm haladással, kemény farok lengéscsillapítással. A terepen 16 sebességfokozat áll rendelkezésre. Kézifékek V-Brake. A kormánykerék ívelt. A könnyű használat érdekében parkolási lépés biztosított. A készülék ára 21 440 rubel lesz.

Merida Matts J 24

Előnyök:

 • könnyű keret;
 • jó minőségű összeszerelés;
 • könnyű lépés;
 • kiváló ütéselnyelés;
 • megbízható fékek.

Hátrányok:

 • magas ár.

A legjobb modellek 9-14 éves korig (magasság 135-155 cm)

Bryno-24md-21s

1 hely.

Az orosz gyártmányú Bryno 24md-21s megérdemli a legjobb vásárlói véleményeket. Alumínium ötvözet vázra szerelve, 24 hüvelykes kerekekkel felszerelve, mechanikus tárcsafékekkel. Kormány, lengéscsillapítókkal, akár 80 mm-es mozgáshoz. A 21 fokozatú sebességváltót, a kerékagyakat és az alsó konzolt ipari csapágyakra szerelik fel. Shimano váltó és váltó. A kiváló Bryno hegyikerékpár - 24md-21s 14 900 rubelért vásárolható meg.

Bryno-24md-21s kerékpár

Előnyök:

 • minőségi anyagok és alkatrészek;
 • kiváló alkat;
 • jó ütéselnyelés;
 • stílusos kialakítás.

Hátrányok:

 • nincs azonosítva.

Stinger Element STD 24

2. hely.

Tajvani vállalat terméke. Tizenéves lehetőség hegyi utakon történő utazáshoz. Alumínium vázra szerelve, 24 "-os dupla felni kerekekkel. A sebességek száma - 12. A kormányberendezés puha Stinger SF100 villával van felszerelve, 50 mm-es lökettel, ívelt kormánykerékkel. Kézi fékek, V-fék típus. Minden termék a legjobb európai és ázsiai gyártóktól. Az átlagos költség 16 200 rubel.

Stinger Element STD 24

Előnyök:

 • minőségi anyagok és elemek;
 • kiváló alkat;
 • értékcsökkenés;
 • talpfa jelenléte.

Hátrányok:

 • nincs azonosítva.

Egy helyModellJellegzetesÁr, dörzsölje.
Legjobb modellek 2-4 éves korig / 12 "
2Aist viki 12Egyszerűség és megbízhatóság5853
1Royal Baby RB12B-7 Freestyle 12 ötvözetKönnyűség és kényelem10900
Legjobb modellek 3-5 / 14 "korosztály számára
2Stals Flyte Lady 14Z011Megfizethető ár4550
1SCOTT Roxter 14 (2019)Sokoldalúság és könnyű súly18300
Legjobb modellek 4-6 / 16 "korosztály számára
2Kocka kölyök 160Német minőség19900
1Bryno 16Kiváló minőségű és olcsó12000
A legjobb modellek az 5-7 / 18 éves korosztály számára
2Stark tanuki 18 fiúEgyszerű és megbízható10840
1Novotrack Lumen 18Kényelem és kényelem11660
Legjobb modellek 6-8 / 20 "korosztály számára
2Schwinn cimarronAmerikai hegy20455
1Novatrack Vector 20Kényelmes városi7642
Legjobb modellek 8-12 / 24 "korosztály számára
2Merida Matts J 24Tajvani hegy21440
1Scott Contessa 24Hegy Svájcból321210
Legjobb modellek 9-14 / 24 "- 26" korosztály számára
2Stinger Element STD 24Kiváló ütéselnyelés16200
1 Bryno - 24md-21sTisztességes minőség megfizethető áron14900

Gyerek kerékpár kiválasztása nem könnyű. A gyermek biztonsága itt az első helyen áll, ezen nem lehet spórolni. De a „menő” gyártó nevének vagy külföldi eredetének a túlfizetése is hülyeség. Hasznos meghallgatni a szakértők és a tapasztalt felhasználók, a szaküzletek eladóinak tanácsát és ajánlásait. Gondosan tanulmányozza át a kerékpárok leírását, műszaki jellemzőit, derítse ki, mennyibe kerül a tetsző modell, és megalapozott döntést kell hoznia. Fontos megjegyezni, hogy a könnyű kerékpárt sokkal könnyebben irányíthatja a gyermek.

Az oldal szerkesztői remélik, hogy áttekintésünk segít a szülőknek abban, hogy ne kövessenek el hibákat, amikor megbízható autót választanak a fiatal kerékpárosok számára.

HAGYJON ÁTTEKINTÉST

Kérjük, írja be megjegyzését!
Kérjük, írja ide a nevét