🤸 A legnépszerűbb táncszőnyegek áttekintése

0

Most számos különféle eszköz és játék található a szabadidős tevékenységekhez. Sőt, a gyerekek és a felnőttek számára egyaránt érdekes lesz együtt tölteni az időt egy érdekes játékkal. De leginkább azt a lehetőséget fogja meghódítani, hogy nemcsak időt tölthet a családdal, hanem megtanul táncolni is. Ehhez nem kell feliratkozni egy táncra. Csak táncszőnyeget vásárolhat. Ez nem csak új mozdulatok megtanulásában vagy táncok elsajátításában segít. Ez segít abban is, hogy egy kicsit felpumpálja a láb izmait, és még néhány plusz kilót is leadjon.

De mielőtt új boltba futna a boltba, tanulmányoznia kell a szőnyegek paramétereit. És ebben segít a táncszőnyegek legnépszerűbb modelljeinek minősítése.

Mi az a táncszőnyeg

Ha kicsit belemegy a közelmúltba, akkor emlékezhet a táncgépekre. Játékterembe telepítették őket. Gyakran ott rendeztek versenyeket.

Jelenleg a technológia gyorsan fejlődik. Szinte minden házban és apartmanban van számítógép, és több TV is van. Ezért bezárultak a géppuska tánctermei. És maguk a táncok költöztek minden házba.

Bármely táncszőnyeg könnyen csatlakoztatható számítógéphez vagy tévéhez. Ugyanakkor a lábak joystickjához hasonlít. Más a gombok száma, a lefedettség változatos. Lehet egyszeres vagy kettős. Nemcsak gyermekek, hanem felnőttek számára is játszható.

Eszközök szoftvertípusai

 1. A Dance Dance Revolution vagy a DDR a legegyszerűbb szoftver a készülékhez. Gyakran gyermekeknek adják. Nincsenek összetett kapcsolatai. Kényelmes használni. Ezeknek a modelleknek 4, 6 vagy 8 gombja van.
 2. A Pump It Up vagy a PIU rendelkezésre bonyolultabbnak tekinthető. Ezek az opciók 5 vagy 9 gombot használnak. Mint az emberek, akik ismerik a táncmozdulatokat. A modellek lehetővé teszik összetett trükkök végrehajtását.

A modellek összekapcsolásában vezetünk

 1. A legegyszerűbb TV-hez csatlakozni. Minden paraméter már beépítve van beléjük. Idővel nem pótolhatók vagy kiegészíthetők. Véglegesen vannak telepítve a készülékbe. Ugyanakkor egy kezdő is gyorsan, különösebb nehézség nélkül csatlakoztathatja szőnyegét a tévéhez. Fontos, hogy egy ilyen modellt kiválasztva a grafika határozza meg. Régebbi modellekhez 8 bites processzort vásárolunk. De a modernebbek számára a 16 bites alkalmas. Nagy átlós tévéknél a 32 bites processzorral rendelkező fejletteket választják.
 2. Összetettebb, de ugyanakkor érdekes lehetőség a számítógéphez való csatlakozás. Tanács, egy szórakoztató játékhoz nagy monitorra van szükség. Érdekes, hogy egy ilyen kapcsolat biztosítja a különböző játékok telepítését, új táncirányok kidolgozását. Egy ilyen modell nem csak barátokkal játszik, hanem online versenyeket is szervez. És ez sokkal érdekesebb, mint csak átlapozni a hírcsatornát.
 3. A konkrét kapcsolat a konzolra történő telepítés. Minden set-top boxhoz külön modellt kell vásárolni. Ez egy érdekes lehetőség. Egyrészt lenyűgöző grafikákat, másrészt virtuális valóság szemüveget árulnak a készletben.Ez lehetővé teszi nemcsak a lábak, hanem a kezek használatát is, a szemüveg pedig irreális érzetet kölcsönöz. Ebben az esetben az illető csillag lesz.

Eszköz anyaga

Szintetikus. Ezek az eszközök vékonyak. Szövetrétegekből áll, több rétegben összehajtva. Sőt, olcsók, könnyűek. De nem kényelmes. Használatakor rendkívül óvatosnak kell lennie. Könnyen szakadnak, miközben csúszós bevonatúak. A modelleket nem aktív játékokhoz tervezték. De könnyen hordozhatók, nem sok helyet foglalnak el.

Gumírozott szőnyeg, vastag polimer betéttel. Ez az opció csúszásmentes. Minden súlyt, táncos ritmust kibír. Tanács: még mindig cipő nélkül kell rajtuk állni. Nem olyan egyszerű, mint az első lehetőség. Eltávolításához ki kell venni a polimer betétet, majd összehajtani a szőnyeget.

Szőnyeg szakembereknek. Már kifinomultabb szoftverrel van felszerelve. Számos beépített lehetőség kínálkozik a tánctudás fejlesztésére.

De egy gumírozott súlycsökkentő szőnyeg nagy számú gomb segítségével segít elveszíteni egy kilogrammnyi csomagot, mert nem olyan könnyű megnyomni az azonnal megvilágított gombokat a platform különböző sarkaiban.

Érdekes: vannak olyan eszközök, amelyeket jógához és más gyakorlatokhoz terveztek.

Munkafolyamat

Csatlakozás után kapcsolja be a dallamot. A lejátszó a zene alapján megpróbálja rálépni a szőnyegen található szükséges gombra. A kijelzőn figyeljük a nyilak megjelenését vagy a "táncoló ember" mozgását. Ez segít a szükséges gombok helyes léptetésében, ezáltal megjegyezve a mozdulatokat. Minél több ember tudta elvégezni a helyes mozgásokat, annál több pontot fog szerezni. Egy pont egyenlő egy helyes mozgással. A játék végén minden összeadódik. Az eredmény megjelenik a kijelzőn.

Mindegyik játékos kiválaszthatja a kívánt képzési szintet maga számára:

 • kezdő - kezdők vagy gyerekek választják;
 • fény - a legegyszerűbb szint, nincs szükség erőlködésre;
 • standart - szinte mindenki választja, mert ez egy szabvány;
 • nehéz - és ez a szint csak képzett emberek számára alkalmas, a kezdők nem tudnak megbirkózni vele.

Platform méretek

Egyetlen. Csak egy ember játszhat rajtuk. Kicsik. Normál négyzetméreteik vannak: 90x90 cm, 100x100 cm.

Egyetlen téglalap alakú. Úgy tervezték, hogy egy ember játssza őket. Téglalap alakúak, méreteik 90x80 cm, 94x82 cm, 92x80 cm.

A nem szabványos modelleket két vagy több játékos egyszerre használja. Méreteik kétszerese a szabványnak. Ezek nagyobbak vagy egyenlőek, mint 165x90 cm.

Színspektrum

Ezek a játékok az ünnep és a szórakozás légkörét teremtenek. Ezért élénk színekben hajtják végre őket. Különböző színű négyzetek vannak ábrázolva egy lapos vásznon. Néha nyilakkal ábrázolják őket. Ez segít a játék közbeni mozgások helyes eligazodásában. A fényes világítással és a zenével való játék felejthetetlen élményt nyújt. A következő színekben készülnek:

 1. Fekete alapon kék és bíbor négyzetek vannak.
 2. És fekete alap is, de piros, sárga és kék gombokkal.
 3. A közlekedési lámpák színeire festett négyzeteket is találhat - ezek sárga, piros, zöld. Sőt, ugyanazon a fekete háttéren vannak.
 4. A gyermekek opciói már nincsenek fekete háttérrel ellátva. Itt a platform különböző élénk színekben kapható, gombokkal állatok, kedvenc hősök vagy mesék szereplői formájában.

A legnépszerűbb modellek a gyermekek számára

A gyermekmodelleket gyakran osztják életkor szerint. Valójában 6 éves korában egy gyereknek nem lesz nagyon érdekes egy szőnyegen játszani, amelyet éppen járni tanuló gyermeknek szánnak.

Az egyszerű modellek egy kis szőnyeg formájában alkalmasak egy év alatti gyermekek számára. Kevés gomb van rajtuk. Sőt, hasonlítanak egy takaróra, amelynek a szélén kis oldalak vannak. A gyerek számára érdekes és kényelmes játszani rajta. Minden mozdulatától a szőnyeg különböző dallamokkal játszik. Általában csak 5 gombjuk van. Az egyik a közepén van, a többi az oldalán van

A 3-6 éves és idősebb kisgyermekek imádni fogják a platformokat zongora vagy gombok formájában, amelyek hasonlítanak a kedvenc karakterükre. Bármelyik megnyomásával a gyermek felejthetetlen élményben lesz része. Először is, a karakterek megnyomásával különböző fényekkel kacsintanak, és ugyanakkor lenyűgöző dallam szól.És ekkor a kis ember azt képzeli, hogy egy csodálatos világban van, és mellette vannak szeretett hősei. Itt 8 gomb lehet. Ezek segítenek bonyolultabb mozgások és reális táncok elsajátításában.

X-team Dance Pad Hello lány

A modellt lányoknak tervezték. Rózsaszínű, a gombok macska és az oldalon elhelyezett nyilak formájában készülnek.

X-team Dance Pad Hello lány

Előnyök:

 • csúszásmentes bevonattal rendelkezik;
 • csatlakozik a PC-hez;
 • a Stepmaniával való együttműködésre tervezték;
 • az emelvény kis méretei: csak 80 * 90 cm;
 • jó képminőség;
 • 2000 rubelbe kerül.

Hátrányok:

 • PC telepítő csak angol nyelven. Nincs orosz nyelvű változat, de intuitív módon mégis konfigurálhatja a platformot.
 • Sebesség üzemmód 9 éves gyermekek számára. A gyerekek nem tudnak lépést tartani a villogó nyilakkal.

Aspel Dance Performance II TV / PC (32 bites)

A modellt nem csak gyermekeknek szánják. A felnőttek érdekes játékot is játszhatnak rajta. Nem csak PC-hez, hanem TV-hez is csatlakoztatható. Igaz, a tévében a kép átlagos minőségű lesz.

Aspel Dance Performance II TV / PC (32 bites)

Előnyök:

 • Csúszásgátló bevonat az emelvény aljára;
 • Könnyen tisztítható, nedves ruhával törölje le;
 • Nem nedvesedik;
 • 4 db AAA elemmel működik;
 • Méretei 90 * 80 cm.

Hátrányok:

 • Az ár nem felel meg a minőségnek. 7500 rubelbe kerül, míg hiányos készletben értékesítik.
 • A csúszásgátló bevonat nem mindig működik. A csúszásgátló tulajdonságok a padlótól függenek, amelyre a szőnyeget helyezik.
 • A TV minősége nagyon rossz.

Hip Hop keverő (SLW9716)

3 éves kortól gyermekek számára készült. Nagyon kényelmes és praktikus szőnyeg.

Hip Hop keverő (SLW9716)

Előnyök:

 • Csúszásmentes felülettel rendelkezik;
 • Ár - csak 1500 rubel;
 • Elemek működtetik;
 • Normál 91 * 88 méretű, ami kényelmes a gyermekek számára;
 • 5 gombja van, más dallamot játszhat;
 • A Start gomb megnyomásával kiválaszthatja a lejátszási módot és a tempót;
 • 4 zenei tempója van.

Hátrányok:

 • A hangerő nincs szabályozva, és a zene alig nevezhető csendesnek. Ez néha bosszantja a gyerekeket.

Vicces ébresztőóra

Modellt gyártottak a legkisebb gyermekek számára, 1,5 éves kortól. Ébresztőórát ábrázol. A gyereket pedig érdekli az időszakosan világító gombok megnyomása.

Vicces ébresztőóra

Előnyök:

 • Elemek működtetik;
 • Kényelmes használata;
 • Három nehézségi mód állítható;
 • Megfizethető ár - 2200 rubel.

Hátrány

 • A hibás platformok gyakran eladóak.

Táncoló állatkert

Érdekes platform. Különböző állatok arcát ábrázolja, amelyek világítanak a játék során.

Táncoló állatkerti szőnyeg

Előnyök:

 • Csúszásgátló modell, akár laminált anyagon is;
 • Csatlakozik PC-hez és TV-hez;
 • Egyszerű használat;
 • 3 db AAA elemmel működik;
 • Méretek: 93 * 89 cm;
 • Három csengőhangja van.

Hátrány.

 • A gyártók jelzik, hogy a platform alkalmas 3 éves kortól. De a vásárlók szerint inkább 5 éves kortól alkalmazható.

A legjobb táncszőnyeg felnőtteknek

A felnőttek, a gyerekekkel ellentétben, sokkal érdekesebbnek találják az új táncmozdulatok megtanulását. Ezért a felnőttek számára a táncplatform különböző jellemzőkkel rendelkezik.

Táncelőadás 2

A játék ezen változata 14 éves és idősebb gyermekek számára alkalmas.

Dance Performance 2 táncszőnyeg

Előnyök:

 • Viszonylag alacsony ár - 1000 rubeltől;
 • Gumírozott platform;
 • Nem nedvesedik;
 • Különböző lábméretű emberek számára alkalmas;
 • Van egy jó csomagja. Tápegység, szoftver, amely bármilyen adathordozóhoz csatlakozik;
 • Segít megtanulni a legnehezebb táncokat.

Hátrányok:

 • Ennek a modellnek nincs hátránya.

X - idő

Egy érdekes népszerű platform. Nagyon könnyen használható. Elég, ha TV-hez vagy számítógéphez csatlakozik, és megnyom egy gombot a platformon. Ennyi, egy kép jelenik meg a képernyőn. Most testreszabhatja a dallamokat.

X - idő tánc szőnyeg

Előnyök:

 • Intuitív felület;
 • Világos kivitel;
 • Csatlakozik PC-hez és TV-hez;
 • Ár - 1300 rubel.

Hátrányok:

 • A modellnek nincsenek hátrányai.

D- HIP USB

Egyszerű eszköz, különlegességek nélkül. Ugyanakkor felejthetetlen élményt nyújt.

D- HIP USB

Előnyök:

 • 11 gombja van: kettő az indításhoz és 9 a játékhoz;
 • Könnyen csatlakoztatható PC-hez, TV-hez;
 • Vonzó ár - csak 2500 rubel;
 • Csúszásgátló bevonat.

Hátrányok:

 • A modellnek nincsenek hátrányai.

Vezeték nélküli táncszőnyeg Stay Cool

Ez a szőnyeg remek ajándék lesz egy tinédzser számára.

Vezeték nélküli táncszőnyeg Stay Cool

Előnyök:

 • Tartozék adaptert, USB kábelt, két játékvezérlőt, vevőt, orosz nyelvű CD-t;
 • A nyilak teljes sötétségben világítanak;
 • Jó képminőséget ér el egy 32 bites mikroprocesszor.

Hátrányok:

 • Ár. Van egy szőnyeg - 4100 rubel.

Aspel DANCE FACTORY WIRELESS 32 bit (PC / TV)

Érdekes modell. Nagyszerű funkcionalitással rendelkezik. Alkalmas tizenévesek és felnőttek számára.

Aspel DANCE FACTORY WIRELESS 32 bit (PC / TV)

Előnyök:

 • Csatlakozik PC-hez és TV-hez;
 • Akkumulátoros szőnyeg;
 • Számítógéphez csatlakoztatva 1400 dal érhető el orosz és idegen nyelven;
 • Van egy 2 GB-os memóriakártya;
 • A szett tartalmaz egy Stepmania 3.9-es lemezt;
 • Fejleszti az állóképességet.

Hátrányok:

 • Modellköltség - 4000 rubeltől;
 • A játék nagy sebessége;
 • Csak a tánc szerelmeseinek alkalmas.

Stepmania 32 bites Coilmix (PС.DVD.TV)

Ez a legnépszerűbb szőnyeg. Kiváló minőségű, annak ellenére, hogy a termelő ország Kína. Felejthetetlen élményt nyújt a család minden tagjának.

Stepmania 32 bites Coilmix (PС.DVD.TV)

Előnyök:

 • Kiváló minőségű tartós bevonat;
 • Hosszú élettartam;
 • Csúszásmentes felület;
 • A gombok kényelmes elhelyezése;
 • Kiváló képminőség;
 • Csatlakozik számítógéphez, TV-hez, laptophoz;
 • Jön a program.

Hátrányok:

 • A szőnyeg ára körülbelül 3000 rubel;
 • Néha hiányzik a telepítőlemez;
 • Csúszós alsóruhája van.

Táncplatformot vásárolunk

Amikor szükség van ennek vagy annak a modellnek a megvásárlására, az emberek különböző módon cselekszenek. Egyes webhelyek termékekkel kutatnak, véleményeket olvasnak, majd vásárolnak. Mások viszont csak az üzletekben bíznak. Bevásárlóközpontokba mennek, és ott táncplatformot választanak. Mindkét lehetőség nagyon kényelmes.

Például az Aliexpresszel olcsóbb lesz a termék. De az ár nem mindig felel meg a minőségnek. Fontos, hogy ebben az online áruházban fontos elolvasni a vásárlói véleményeket. Csak akkor vásároljon. Ez más online áruházakra is érvényes. Végül is vásárolhat alacsony minőségű terméket. És ettől senki sem mentes. Ezenkívül nem szabad megbízni az első olcsó modellben, amely ismeretlen boltban találkozik.

Ne feledje, most sok olyan internetes csaló van, akik készek bármilyen terméket egy fillérért eladni. Ugyanakkor az árukat ritkán szállítják egészben időben.

Mielőtt normál boltban vásárolna, először el kell döntenie egy modellt: mire szolgál a platform, ki vásárolja. Ha a gyermekek 6 évesnél fiatalabbak, akkor jobb, ha a kedvenc rajzfilmekből világos szőnyegeket választanak állatok vagy hősök képeivel. Ezenkívül fejlesztőnek kell lenniük. De az idősebb gyermekek számára a nagy funkcionalitású szőnyegeket már választották. Annak érdekében, hogy a gyermek különféle táncstílusokat tanuljon.

Felnőttek számára a sport elfogultságú szőnyegeket választják. De a szakemberek számára gyakran nagy funkcionalitású platformokat vásárolnak.

Válassza ki a megfelelő táncszőnyeget. Akkor sok pozitív érzelmet tud majd adni gyermekeknek és felnőtteknek.

HAGYJON ÁTTEKINTÉST

Kérjük, írja be megjegyzését!
Kérjük, írja ide a nevét