👀 100% -os látás: szemmasszírozó választása

0

A masszázs kellemes eljárás, egyesíti a gyógyító és a relaxáló hatásokat, minden orvos örömmel fogadja, és számos betegség és probléma esetén releváns. ... A kozmetológiában a masszázs az egyik legnépszerűbb szolgáltatás. Kézi és hardver, további gyógyszerekkel, sőt tűkkel. Minden, ami lehetővé teszi az arcszín javítását és a fiatalítást. A szemészet sem kivétel, az alacsony és magas dioptriák mellett számos kellemetlen betegség létezik, amelyek további módszerekkel megelőzhetők.

Mindegyik tökéletesen össze van építve egy látás-helyreállító eszközzel. Otthon használva nagyon jó eredményeket hoznak.A "best-hu.designuspro.com" portál szerkesztősége áttekintést nyújt a legjobb szemmasszírozókról 2020-ban. A gyártók a multifunkcionalitásra támaszkodnak, az eszközöket nemcsak a szem, hanem a bőr és a fej számára is elhelyezik.

Kiknek szólnak?

Kinek ajánlott edzőszemüveget használni? Olyan emberek, akiknek tevékenysége magas vizuális terheléssel jár, valamint azok, akik életkorral összefüggő változásokat kezdenek a retinában. Túlzott stressz és fáradtság esetén jelentkező szemproblémákra.

Ki vegye figyelembe a masszírozót:

 • számítástechnikai szakemberek: tervezők, tervezők, szövegírók;
 • látásváltozással rendelkező nyugdíjasok;
 • mind a városi járművek vezetői, mind a kamionosok;
 • tanulók, hallgatók és tanárok;
 • aki otthon kézimunkával foglalkozik;
 • orvosi dolgozók, sebészek, kozmetikusok.

Ezek olyan tevékenységek, amelyek megerőltetik a szemet. A fáradtság helyrehozhatatlan hibákhoz vezethet. A szemeknek pihenésre és gyógyulásra van szükségük.

A gyakori fejfájás, nyomás, szédülés örökre eltűnik a fej aktív pontjainak rendszeres érintkezése esetén. Az akupunktúra programot állít fel a szövetek helyreállítására és helyreállítására. Az infravörös sugarak jó hatással vannak a vérképzésre, megakadályozzák annak megvastagodását és vérrögképződést. Mindenkinek, aki hajlamos a betegségekre, a lehető legkorábban kezdje meg a megelőzést, és vásároljon otthoni használatra szolgáló eszközöket.

Mi a hardveres kezelés?

A masszázst azért végezzük, hogy véráramlást hozzunk létre a szemkörnyék egy adott pontján. Különböző impulzusokkal történő dörzsölés és préselés megújítja a bőr, az izmok és a szem szerkezetét.

Különböző típusú masszázsokat használnak a látás javítására. A szemészek vízmasszázst írnak elő a gyógytornában, kézi és különféle eszközöket. Mindegyiket alapos vizsgálat után írnak elő. Bármilyen típusú masszázsnak vannak ellenjavallatai, különösen a hardveres.

Mit ad a masszírozó:

 • A gyermeki szemterápiában ez nagyon jó eredményeket ad. A gyermek teste növekszik, beleértve a szem izmait is. 12-13 éves korig a látás aktívan csökkenhet, a strabismus kialakulhat, a megfelelően megválasztott terápia lehetővé teszi a hanyatlás százalékos csökkentését, a strabismus eltávolítását. Komplex kezeléssel kiderülhet, hogy teljesen eltávolítja a szemüveget.

A szemadrendszerekben a kezelést évente kétszer tanfolyamokra írják fel, de ez nem elegendő a teljes gyógyuláshoz. A masszírozó otthoni használatával egész évben fizikoterápiás lehet, és nem hagyhatja, hogy az eredmények rosszabbra változjanak.

 • Az idősebb kliensek távollátóvá válnak, és a szemüveg életük végéig szükségszerűvé válik. Gyakran a látás gyorsan csökken, és a szemüveget évente többször is cserélni kell. Ezekben az esetekben a vakság kockázatának csökkentésére irányuló intézkedések is ajánlottak.

Milyen masszírozók

A legkorábbi otthoni relaxációs gépek perforált szemüvegek voltak. Fekete műanyag szemlencsék kis lyukakkal. Minden dioptriára ajánlották őket, és jól ellazították a szemet. Ezeknek a szemüvegeknek az az előnye, hogy hétköznapi szemüvegre hasonlítanak, és könnyen hordozhatók magán. Könyvek olvasása és tévézés ilyen szemüvegben meglepő volt, még nagyon gyenge látás esetén is, a perforált szemüvegek lehetővé tették a jó látást.

A modern eszközök igazi fizioterápiás szobát jelentenek otthon. A mágneses akupunktúra, a rezgés és az elegáns megjelenés kellemes viselet. Erős szemüveg formájában, távirányítóval, fejhallgatóval és vezetékkel, könnyen használható. Működhetnek mind a hálózatról, mind a beépített akkumulátorokról.

 1. A szem körüli akupresszúrás masszázst kellemes párnákkal érik el, amelyeket puha pálcika-ujjak formájában készítenek a keret kerületén;
 2. A mágneses terápiát lapos lemezekkel végzik;
 3. A fűző vibrációs masszázs fokozza minden funkciójának hatását;
 4. Infravörös sugárzás kis lámpák formájában a szemüveg felső és alsó peremén.

Mind a 4 típus lehet külön szimulátor, de a gyártók gyakran kombinálják a technológiákat a gyógyhatás növelése érdekében. Gyakran 2-3 funkció van egyben, erre figyelned kell vásárláskor, ez lehetővé teszi, hogy választhass egy lehetőséget a problémák megoldására. A legjobb gyártók több, különböző kívánt tulajdonsággal rendelkező modellt gyártanak.

Működési elv és műszaki jellemzők

Kicsomagolás után meg kell ismerkednie az utasításokkal, specifikációkkal és felszereléssel. Az utasítás nem mindig orosz nyelven készült, de sok gyártó képekben publikálja a leírást. Minden részletesen oda van rajzolva.

Először a kezelőpanelt vizsgáljuk. A masszírozó akár 12 különböző programot is kiadhat:

 • állítsa be a masszázs idejét, általában 10-15 percet;
 • az "alvás" üzemmód bekapcsolódott és elaludt, és a masszírozó elvégzi a dolgát;
 • infravörös melegítés a szem körül;
 • Shiatsu masszázs mód;
 • vibráló masszázs;
 • mágneses mód;
 • zene a kikapcsolódáshoz.

A szemüveg kényelmesen illeszkedik a fejre, és övvel van rögzítve kényelmes sűrűségben, a készülék nem nyomja a szemet és az orrot. A személynek kényelmes alakot kell kapnia, le kell ülnie vagy le kell dőlnie és élveznie kell a kellemes pillanatokat.

Bekapcsolás után a készülék azonnal működésbe lép. A rezgés nélküli eszközök gyakorlatilag nem érezhetők a fején. Az akupunktúrás ujjak könnyen csúsznak a bőrön és a szem körül. A mágnesek és az infravörös sugarak hatása nem érezhető, de világosan látják el a dolgukat.

A gyártók törődnek az eszközök kényelmével. Az alkalmazottak minden területet tanulmányoznak és alkalmazzák az ismereteket. A masszírozók különböző formákban kaphatók, de a szemüvegek így teljesítenek jobban.

Meg kell jegyezni, hogy az "Alvó" programot nem éjszakai alvásra szánják. A nappali pihenés alatt, vagy este 12-20 perc alatt teljes alvást biztosít. Ezután el kell távolítania, és ha szükséges, újra pihennie kell.

Nem ajánlott stimuláló hatású masszírozót viselni lefekvés előtt, reggel vagy ebéd a legjobb idő. Ha napközben nincs idő, akkor közvetlenül munka után, 2-4 órával lefekvés előtt.

A szemmasszírozók értékelése 2020

A szaküzletekben nagy a választék. Összezavarodhat, és nem azt rendelheti, amit akart. Vannak olyan vállalatok, amelyek mindig a minősítések legfelső sorát foglalják el. Ezt a gyűjteményt a funkcionalitás, az ár és a használhatóság állítja össze.

A Gezatone a legjobb gyártó.A vállalat alkalmazottai a legjobb szemegészségügyi programokat tanulmányozzák kínai masszázs technikák és modern orvosi eredmények segítségével.

Gezatone Deluxe ISee 400

Ár 6900 RUR-tól

A lista vezetője, a rezgő szemüveg az ár és a minőség kiváló kombinációját demonstrálja. Újratölthető elemekkel működtetve lehetővé teszi, hogy kényelmes helyzetbe kerüljön az eljárás során. Van egy ideiglenes kijelző. Nincs "alvó" mód, de az időzítő egy bizonyos idő után kikapcsolhatja a készüléket.

Gezatone Deluxe ISee 400

Előnyök:

 • jól enyhíti a szem fáradtságát és fejfájását;
 • lehetőség van zenék hozzáadására és cseréjére;
 • sokáig tölt.

Hátrányok:

 • nincs mód az idő beállítására, 15 perc múlva magától kikapcsol;
 • nem állíthatja be a hangerőt.

Szemápoló masszírozó

Ár: 900 rubeltől.

Mágneses akupunktúra. A létrehozás során az arc anatómiai modelljeit használták, ennek köszönhetően jól ül és nem okoz kényelmetlenséget. A készülék anyaga kellemes tapintású, mindig meleg.

Szemápoló masszírozó

Előnyök:

 • jó anatómiai forma;
 • az akupunktúrás botok kiváló stimuláló masszázst biztosítanak;
 • minden kapcsolat minőségileg történik.

Hátrányok:

 • nincs kezelőpanel;
 • nem működik a hálózatról.

Kézi vibráló masszírozó Yamaguchi Axiom Eye

Ár: 12 000 rubeltől.

Egy elegáns, egyszerű megjelenésű készülék jó funkcionalitással rendelkezik. Mágneses kompakt, súlya 320 gr. Könnyen szállítható feladott poggyászában. Az akkumulátorokat és a hálózatot töltik fel; a kábel nem zavarja a masszázst. A teljes készlet sűrű esőkabát szövetből készült huzatot tartalmaz.

Kézi vibráló masszírozó Yamaguchi Axiom Eye

Előnyök:

 • szép megjelenésű és kellemes tapintású;
 • világos utasítások oroszul, táblázatokkal és ábrákkal.

Hátrányok:

 • kevés zene, nem lehet újat letölteni;
 • magas ár.

FitStudio szemmasszírozó

Ár: 600 rubeltől.

Mágneses akupunktúra, 9 masszázsprogram. A hálózati feszültség lehetővé teszi az "Alvó" program használatát, erős relaxáló hatást érhet el. Gyulladásos szembetegségek megelőzésére ajánlott. Alkalmazás után jó kozmetikai hatás látható

FitStudio szemmasszírozó

Előnyök:

 • jó ár;
 • jól enyhíti a fáradtságot hosszú idő után a számítógépnél.

Hátrányok:

 • nem akkumulátorról, csak a hálózatról működik;
 • mechanikus rögzítő zár.

Masszírozó szemüveg

Ár: 3500 rubeltől.

Az eredeti fekete szemmasszírozó stimuláló hatású. A zene beépítve van - a természet hangjai a pihenés javítása érdekében. Most öltöztem, és a trópusokon kötöttem ki.

Masszírozó szemüveg

Előnyök:

 • jó relaxáló zene;
 • kikapcsolási időzítő 15 perc.

Hátrányok:

 • 4 üzemmód;
 • magas ár.

Szemmasszírozó Gezatone iSee 380

Ár: 5900 rubeltől.

Egy másik a gyártó vezetőjétől, a Gezatone-tól. ötvözi a szemedzők összes legjobb tulajdonságát. A hidromasszázs és az infravörös melegítés nyirokelvezetési masszázst tesz lehetővé, lehetővé téve a szövetek megújulását. A magnetoterápia visszafordíthatatlanná teszi a gyógyulási folyamatot. A természetes hangok 8 dallama teszi igazán pihentetővé a pihenést.

Gezatone iSee 380

Előnyök:

 • a szemek gyorsan normalizálódnak, a nyomás csökken, a fájdalom elmúlik;
 • a magnetoterápia regeneratív folyamatokat indít el a szemekben és a szem körüli bőrben egyaránt

Hátrányok:

 • nem

Akupunktúra az Acumag Eye Massager számára

Ár: 800 rubeltől.

Enyhe nyomást gyakorol az arc biológiailag aktív pontjaira. A masszázs után a szem és a bőr megtelik erővel, a megjelenés javul, és a megjelenés tisztává válik.

Acumag szemmasszírozó

Előnyök:

 • a masszírozó cselekedetei szinte láthatatlanok;
 • kényelmes forma, nem gyakorol nyomást az orrra és az alsó szemhéjra

Hátrányok:

 • A legegyszerűbb, minimális funkciókészlettel.

Fitstudio vezeték nélküli szemmasszírozó

Ár: 1000 rubeltől.

Az elegáns arany szín vonzza a vásárlók figyelmét, a szokásos masszázsműveletek: Bárhol hordható, üzleti útra magával vihető és egy nehéz nap után este használható.

Szemmasszírozó Fitstudio

Előnyök:

 • hipoallergén anyagokból készült
 • naponta többször elvégezheti az eljárásokat;
 • remek ár

Hátrányok:

 • nincs távirányító.

Összecsukható PANGAO LCD kijelzővel

Ár: 7000 rubeltől.

A szemüveg felületén található kijelző lehetővé teszi a paraméterek beállítását. Tartalmaz alkatrészeket, tokot és USB kábelt.

PANGAO LCD kijelzővel

Előnyök:

 • kényelmes összecsukható forma;
 • az üzemmódok optimális száma 5.

Hátrányok:

 • kezelőpanel a készüléken.

A masszírozók ára kevesebb, mint 1000 rubel, és akár 20 000 rubel is. A legjobb árat csak az összes szükséges opció kiválasztásával választhatja ki. Az olcsó készletek nem tartalmazhatnak kezelőpanelt, de a legjobb tulajdonságokkal rendelkeznek.

Hol lehet megvenni

A városi szaküzletekben egy előnye van - az áruk megvizsgálhatók és kipróbálhatók maguknak. Érezze az anyagot, ellenőrizze az elektromos alkatrész működését és azonnal vigye haza. Fizessen készpénzt, és váltson pénzt.

Az ilyen üzletekben ritkán van választék. Legjobb esetben 3-4 féle, és a rendelkezésre állóak közül kell választania. A költségvetési modellek nem mindig láthatók.

Sok gyógyszertárban vannak olyan osztályok, amelyek orvosi és diagnosztikai berendezéseket árulnak. A masszírozó ugyanolyan feltételek mellett vásárolható meg, mint az orvosi felszerelések boltjai.

Az online áruházakban sokkal nagyobb a választék, és van egy jó "összehasonlítás" lehetőség, így kiválaszthatja a legjobb lehetőséget. Rendezés ár, mágnesek jelenléte, akupunktúrás ujjak, hangdallamok száma szerint. Hátránya az áruk várakozási ideje. Az oroszországi átlagárat az online áruházakban határozzák meg, de a régiójában jó kedvezménnyel vásárolhat.

Kívánatos, hogy a szállítást követően fizetési lehetőséget válasszon. Masszírozót hoznak önhöz, ellenőrzik és kifizetik az árut.

Ellenjavallatok

Bármilyen tökéletes is az eszköz, mindig vannak korlátozások. A szemmasszírozó sok jót hoz, de számos egészségügyi ellenjavallat létezik

 • Bármilyen gyulladásos folyamat nemcsak a szemben, hanem az egész testben;
 • súlyos betegségek - szürkehályog és glaukóma;
 • a retina megsemmisítése;
 • bármilyen műveletet elvégez a fején, orvoshoz való konzultációt követően lehetséges;
 • különféle daganatok.

A gyermekeket orvosával folytatott konzultációt követően, mindig felnőtt felügyelete mellett ajánljuk. 12 évesnél idősebb gyermekek egyedül is használhatják.

Ha a beteg lencsét visel, akkor a munkamenet előtt el kell távolítani őket a szemtől.

Az orvosok és a fogyasztók véleménye

Kinek ajánlott használni, az orvosok és a gyártó cégek alkalmazottai megmondják. Az orvosok pozitív véleményeket adnak a szemedzőkről. Mindenki egyetért abban, hogy a szemüvegnek pozitív hatása van, ha óvintézkedéseket tesznek.

Minden masszírozó stimulálja a szem izmait. Jó eredményeket lehet elérni az asztigmatizmus kezelésében, mivel ez a lusta szemek betegsége ismert. Kóros megbetegedések esetén szigorúan konzultációt követően kell alkalmazni.

A neurológusok levonták következtetéseiket. A masszírozó használata rendszeresen enyhíti a fejfájást, normalizálja a koponyaűri nyomást. A betegek megjegyzik, hogy az álmatlanság megszűnik, a templomokban nincs fájdalom, és az általános állapot jobbá válik.

Jó hatást jegyeznek fel a kozmetológusok. A használat előnyei: az arc bőre feszesebbé válik, a mimikai ráncok csökkennek. Tartós használat esetén a bőr frissnek tűnik, a szem alatti táskák eltűnnek, a duzzanat enyhül.

A vásárlók szerint a készülék használata nagyon egyszerű. Még egy gyermek is könnyen kezelheti. Megnyomtam néhány gombot, és élvezem a pihenést.

A nyári lakosok nyáron különösen jó eredményeket ünnepelnek. Attól, hogy sokáig ül az ágyak felett, és apró munkát végez (ültetés, gyomlálás), a szem nagyon elfárad. Lefekvés előtt tegyen néhány percre masszírozót, és a fáradtság megszűnik.

Negatív vélemények

Elég negatív vélemény van, nem mindet igazolja a készülék rossz minősége. A privát válaszokból az ügyfelek megjegyzik, hogy az eszköz nem adja meg a leírásban megadott hatást. Egy másik privát válasz, a masszírozó nem kényelmes, és ha be van kapcsolva, félelmetes egyáltalán benne lenni.

Talán nem mindenki találja meg az aktuális övméretet és állíthatja be a fejének hangerejének megfelelően. Mindent a feszültség korrigál egy kényelmes állapotba.

A rezgő műszerek először rendellenesen rezeghetnek. Ha lehetséges, kapcsolja ki a rezgést, majd fokozatosan adja hozzá a készülék kellemes hatásáig.

A masszázs nem okozhat kárt, kivéve, ha abszolút ellenjavallatokkal használja.

Minden eszköz jó a látás helyreállításához, de csak pozitív eredményeket hozhatnak. A masszírozó előnyös lesz, ha rendszeresen használják. A megvásárolt és a polcra küldött termékek nem fogják kedvezni tulajdonságait. Az egészséged szisztematikus megközelítése hatékonyabbá teszi a folyamatot.

Hogyan kell gondoskodni a látásról, mindenki maga választ. Szaladhat a klinikákon, és kérhet egy csodatablettát, álmodhat a 100% -os látásról, és nem tehet semmit. Vagy vásárolhat otthoni szemmasszírozót, és minden nap javíthatja az egészségét. Csak 15 perc. Örömmel és kiváló eredménnyel.

Ha van tapasztalata a szemmasszírozó használatáról, mondja el nekünk erről a megjegyzéseket.

HAGYJON ÁTTEKINTÉST

Kérjük, írja be megjegyzését!
Kérjük, írja ide a nevét